Posted by: Slavko Perovic | October 22, 2010

22.10.2010.g.

Miodrag Perović Profiter sinoć je “gostovao”  na sopstvenoj  “nezavisnoj” televiziji poznatoj pod imenom “Vijesti”. Može se postaviti pitanje: zašto se Profiter odlučio za ovakvo “gostovanje” s obzirom da se radi o osobi koja se nije pojavljivala svojim likom u medijima sve tamo do neke 1998-me godine i to iz samo jednog razloga: da bi njegov lik ostao skriven od očiju šire javnosti te da bi lično ostao potpuno neprepoznatljiv zbog sopstvene bezbjednosti i još  iz takve sjenke radio mračno ono što je činio, čini i danas i činjeće i sjutra, a to znači: pomagati postojećem režimu na bilo koji način, a Profiteru je odabrana uloga da to čini  na   lažni “demokratski”  i “evolutivni” način pošto se ta duhovna spodoba zalagala za takav, po Crnu Goru, njenu budućnost i sreću,  koban pristup: da se postojeća Mafija može  “mijenjati” samo djelovanjem “iznutra”,  “evolutivno”, a ne nikako bojkotom i pobunom.

Naravno, nije potrebno, ali treba i ovom prilikom  posebno naglasiti da je Profiter  don Druge familije koju, pored ostalih,  čine njegova sesetra Milka, čuvena crnogorska “bankarica” i njegov rođeni brat Milo, što je okosnica jednog čitavog,  lažno nazivanog,  intelektualnog sloja koji  je u svakom trenutku pružao punu podršku i saradnju Đukanovićevoj Mafiji rovareći protiv lSCG.  Ono što želim reći je strašna istina da su Đukanović, Miodrag Perović Profiter i Amfilohije Radović ništa drugo nego jednojajčani duhovni blizanci u mnogium stvarima, a posebno u toj da Đukanović i Profiter Perović imaju veze sa  Srećom Crne Gore i njenim konstituisanjem kao modernog demokratskog društva te Amfilohije Radović sa Hristom i Biblijom koliko moje ruke imaju fizičkog kontakta sa krajnjim granicama svemira u kojem, eto, živimo na jednoj prekrasnoj Plavoj planeti koju je homo sapiens doveo gotovo do potpunog uništenja.

Tako vam je to dragi moji Crnogorci!

Profiterov boravak na televiziji nije bio ništa drugo nego pokušaj potpunog blokiranja moje ideje o neophodnosti i potrebi totalnog bojkota Mafije koja se, inače, lažno naziva DPSDP, bojkota na svim nivoima, počev od parlamenta pa na dalje, i neophodnosti  opštenarodne pobune kvantitavno slične onoj iz januara 1989-te, jer se ova Mafija i njene sluge ne mogu maći sa narodne grbače, koju jašu punih dvadeset godina, na drugi način, nikakvi izbori ne dolaze u obzir,  jer su svi manipulisnai i kradeni od strane Mafije. Moj predlog koji je ostao bez ikakve potpore kod komletne crnogorske “opozicije”, da i ne govorim o tragikomičnim i duhovno ružnim intelektualnim ili novinarskim slugama, zavio je kompletnu crnogorsku “političku” scenu u crni veo totalnog i dubokog muka što samo po sebi gvori o njenom stanju i poziciji, zapravo svjedoči o totalnoj mafiokratskoj strukturi kompletnog crnogorskog društva, a o državi da i ne  govorim! Moramo postaviti pitanje: da li iko normalan i elementarno pametan i isto toliko pošten može i pretpostaviti ili zamisliti bilo kakvu kombinaciju rušenja crnogorske Mafije izborima? Moramo, takođe, pitati: da li je Miodrag Perović Profiter glupa osoba i odmah žemo odgovoriti da nije, ali jeste ultra podla i ultra zla osoba i prodaje se na isti podli način kao i njegova jednojajčna duhovna braća. Tako Đukanović svoju otvorenu Mafiju bezočno prodaje kao crnogorsku demokratiju i crnogorske evroatlantske integracije, a Amfilohije sve svoje mračne radnje prodaje kao pravoslavlje! Profiter, naravno, nema veze s Hristom, još manje sa demokratijom,  ali ima sve veze sa ličnim prljavim interesima i Mafijom  što su saobraćajni znaci za hodanje njegovog života, tako vam to izgleda, djeluje i jeste.

U pomenutoj emisiji sve je vrvjelo od Profiterovih laži, a sve što je rekao i o meni, lagao je. Nije tačno da je on “gurnuo” odnosno ubacio u Markovićev Savez reformskih snaga za Crnu Goru LSCG, nego su to uradili moji govori pred Markovićem gdje sam, doslovce,  isprosipao naše krvničke protivnike: Ljubišu Stankovića, Srđu Darmanovića, Miodraga Vlahovića i još neke druge! Marković je, kao iskusan političar, odmah vidio s kim u meni ima posla i prihvatio našu kandidaturu koja nas je skupo koštala. Naime, najaču opozicionu stranku LSCG, ostale su  postojale samo na papiru, redom bez članstva i terenskog organizovanja, osim nezavisnih komunista grada Bara, Stanković je sa društvom učinio takvom da ima samo jednog poslanika ispred LSCG, to jest mene. Naravno, služili su se najprljavijim mogućim rabotama u tom sramotnom poslu. Inače, Stanković je bio potpuno nesposoban, u svakom smislu ove riječi, počev od političkog pa do organizacionog posla i odmah je, čim su problemi nastali, a Reformisti izgubili u BiH đe se očekivala pobjeda,  utekao glavom bez obzira. Tako sam ja postao predsjednik Saveza i predsjednik njegovog poslaničkog kluba. Profiter Perović je na jednoj noćnoj sjednici održao jedan “govor” gdje je podržao našu kandidaturu, a kad ga je Marković upitao: što ćemo sa tobom, odgovorio je da njegova Demokratska alternativa nije politička stranka i da on neće da se bavi poltikom niti da ulazi u savez! E, to vam je Miodrag Perović Profiter, sve laž na laž. I da vas pitam: sjeća li se ko od vas Demokratske alternative? Naravno da ne. Ona je bila samo pokriće za Profiterovo “nepolitičko” djelovanje, jer je on matematički genije, kako sebe lažno predstavlja, i to veći od Arhimeda! A sjeća li se ko Građanskog saveza kojem je Profiter Perović bio predsjednik? Opet, naravno, da ne, a  to je “udruženje” bio čisti antiliberalni akt Profitera Perovića, udruženje koje nikad nije održalo ni jednu jedinu sjednicu, osim osnivačke, na kojoj je Profiter izabran za njegovog predsjednika. Oba udruženja  služila su Profiteru samo za namicanje para i ništa drugo i, naravno, za blaćenje LSCG na svakom mjestu!

Profiter će u emisliji govoriti o 1994-oj kao godini mojeg sukoba sa njim, što nije tačno. Odmah, čim se “Monitor” pojavio onakav kakav je bio, vidio sam pravo, rošavo lice Profitera i spoznao njegovu  podlu namjeru da mu je glavna meta LSCG. Zašto? On se nadao skorom padu Bulatovića – Đukanovića- Marovića i želio je da ima sve svoje: i političke organizacije i medije. Naravno, pučiste je trebao da sruši neko drugi, nikako on, jer je shvatao da nema nikakve karizme, a još manje znanja, a ponajviše ljudske hrabrosti i morala da se bavi tim poslom. Bio je zapanjen  fenomenalnom uspješnošću rada LSCG, njegovim aktivnostima, djelovanjem u parlamentu i van parlamenta, njegovim mitinzima kojima su prisustvovale hiljade i hiljade oduševljenih ljudi.  U Profiteru je, pored ambicija, proradila i mržnja protiv LSCG i mržnja protiv mene lično. Ne, nikako se to nije pojavilo samoinicijativno u njemu, taj put je bio udbin put, tako vam to ide u Crnoj Gori. Činjenica je da sam ga jednom nokautirao, mislim verbalno, pred nekolicinom njegovih “novinara”  pred kojima sam dokazao sve falsifikatorske rabote  “Monitora”  i dokazao totalnu nepismenost i laž svakog uvodnika koji bi napisao Profiter. On je tu bio i zauvijek ostao poražen na isti način kao što je ostao poražen i poslije sinoćnje emisije. Uzalud se sinoć opravdavao kako nije milioner, ali nije bilo pitanja: ako mislite da nijeste milioner, odakle vašoj sestri Milki u vlasništvo to, to, to i to, a vašem bratu Milu to, to, to i to? Odgovorite odakle? Ne, takvog pitanja nije bilo.

Najporaznija stvar u  svemu bila je i ta da je Profiter nastavio da “tvrdi”  kako Crnoj Gori za izlazak iz današnjeg stanja treba, ni manje ni više, nego dvadeset godina!!!  I da se do promjena ne može doći, kako je on definisao moj bojkot i pobunu – revolucijom, nego samo izborima! Predlažem mu da kao savjetnika prizove duh Al Kaponea, jer  Profiter ne radi ništa drugo nego ponavlja odavno na pamet naučenu udbinu priču.

Profiterovu  katastrofu pretstavljalo je prezentiranje “nestanka” LSCG od 24-tog januara 2005-te. Ne radi se o nikakvom nestanku, a tog datuma LSCG je poslao poruku na sve četiri strane svijeta da u mafijaškoj Crnoj Gori nema ni najmanjih preduslova za rađanje i razvoj demokratije i demokratskog političkog života. Bila je to  poruka i crnogorskoj “opoziciji” da ona treba uraditi isto što je uradio  LSCG, zamrznuti svoje političko djelovanje.  Da je to “opozicija” uradila, demokratski svijet bi morao da se okrene njoj i pomogne joj. A znamo što je urađeno,  sve suprotno kako je režim i želio, ali taj istorijski potez LSCG iz januara 2005-te predstavlja optimalan, istinit, totalni i nemilosrdan pogled u samo jezgro mračnog stanja u Crnoj Gori.

Najpodliji  predstavnik tog mračnog svijeta i stanja  i njegov krvavi radnik  bio je i ostao Miodrag Perović Profiter i njegova Druga familija!

Advertisements

Responses

 1. Pravo je pitanje, što je htio Profiter sinoćnom emisijom?Sigurno da je želio napraviti neki alibi za sebe, a što bi drugo radio mudri matematičar sa 1500 podataka u glavi?Međutim, mislim da je sinoć svakome bilo jasno da je Profiter mnogo puta proklizao i to na domaćem terenu. Vrlo nevješto je odgovarao na pitanja vezana za svoju sestru, osnivanje njihove banke, i zajedničko bogatstvo. Pri tome je težište svoje priče vješto prebačao na blaćenje Mila Đukanovića, ne govoreći ništa mimo onoga što svi znaju. Da skratim priču, mislim da se Profiter sinoć zgadio, i Milu, i svojoj rođenoj sestri i cijeloj Crnoj Gori. Jedva cekam sledeći njegov nastup na TV. Ha, ha … biće zabavno!

 2. Svi mi znamo ko su i sta su ovi iz vlasti, ali najgore crnogorske fukare leze iza imena ove crnogorske gnjide pod nadimkom Profiter.

  Ta protuva je unistila svojom podloscu sve sto je bilo napravljeno od strane LS u svrgavanju ovog mafijaskog rezima. On je sa svojom svitom unistio svaku pomisao demokratizovanja ovog nesretnog drustva, pa samim tim ako ima Boga ovaj lik ce jednog dana osvanuti na djubristu istorije.

  Slavko kao i uvijek odlicno iz bez uvijanja u sridu, ako sto pomaze, dako nesretni narod skine mrenu sa ociju i konacno progleda. Nadam se da nijesam pokvario ovaj odlicni tekst sa mojim komentarom.

 3. bijele kosulje (”opozicija” u Cg) su privjezak vlasti. to se iz avaksa vidi. milovo projektovano zatvaranje kruga od srpstva do – opet nazad srpstva, obavice ta druzina.
  ok , znamo da je reziser zapad ali ova ”demokratsko -patriotska ” druzina u parlamentu CG je vec vidjena ropotarnica . 2018 – 1918 .
  lideri dpssnp – smrt strijeljanjem!
  nova i pzp ce nestati uskoro.
  kad se sabere i pomnozi = nova i pzp prave spektakularnu izdaju dajuci legitimitet braci po materi, onom zajednickom skcg dps-u. sami su jedni druge optuzivali da su udbashi
  (mislim na novu i pzp). na kraju ispada, da ranku krivokapicu, a ne milu djukanovicu , nova i pzp idu za burek. jadno i bijedno.
  zao mi je mlade pojedince koji ce se valjda nekako ischupat i samoorganizovat. shvatice valjda da od obecavanog bojkota nema nishta jer se sa ovom ekipom opozicije, bojkotom pita samo i jedino udba (i to trecerazredni operativci udbe. prvorazredni se pitaju za dpssnp + srpska crkva privatizaciju i ispunjavanje domacih zadataka koje salje hilari klinton borisu tadicu, a boris u postojbinu). u vezi ovog zadnjeg, da ne bude nekorisnih nejasnoca : milo,filip,sveto su sveto trojstvo.
  bozicni ustanak nije uspio . LSCG je uspio.

  zato nadam se u sveopshti BOJKOT (jednom-nekad). uspio ili neuspio bojkot je neophodan . Zivot u sebi i sadrzi pokusavanje nemoguceg.zbog Generacija koje dolaze posle nas.

  ——————————————
  poz Slavku , drugom imenu za Slobodu.
  i drugarski savjet da se vishe drzi magistralnih smjernica. Slavkov nivo nije ni pod razno .. neki misko mish i miskovi misevi pioni .

  Idemo Cercilovski !

  Dokazao si 1000 puta da si jedini u Cg koji ima kapacitet Drzavnika .

 4. ЦИА је основана 18. септембра 1947. године а седиште јој се налази у граду Ленглију, у Вирџинији.

  oni odlucuju kako ce kada i sto profiter pisati i kako ce se ponasati ,

  u lengliju slavko organizuj transparente protiv profiteta te odje gusi demokratiju,

  necemo nista ucinjeti ,ali poslacemo svijetu poruku da znamo sto se desava i da su razotkriveni,
  da znamo dje se kroji nasa sudbina za narednih 20.godina kako rece profiter.
  i da ne pristajemo na to sto nam je prenijo profiter,

  pozdrav

 5. Slavko ti si BOG ti sve znaš najbolje, a mi smo tvoje stado. Vodi nas u pobjedu! Ne čekaj više!
  Ja bi odmah pred Ambasadu Amerike.

 6. Ono to me stvarno plaši zvuči poznato, Liberali. Stvarno sam se plašio, onih godina kad su tzv. Monitor i tzv. Vijesti (a u stvari klasični antipodi onog što im je u imenu) OTVORENO stali uz crnogorsku mafiju – plašio sam se da će doći dan kad će, bez imalo zazora, ISTI TI LJUDI SAMI SEBE UZDIĆI na nivo kritičara režima (makar i sa debelim i namjernim promašivanjem suštine prevare)! I taj dan se desio tako brzo koliko oku treba da trepne. Još se smrad nije ni stišao od njihove glorifikacije crnogorske mafije, a oni su se, self-made, preobrazili u razbarušene intelektualce vizionarskih pogleda na budućnost. Moguće je i to u ovakvoj Crnoj Gori, koja je sazdana od gole laži i nesojluka, svakom svojom lažnom ciglom. Uz fasadu Evropske unije, plus porcelanske osmijehe raznih “biznismena”.

  Kad imate ovakvu situaciju da Pilat brani Hrista ( a crnogorski profiteri Slobodu), onda vam je jasno u kakvoj to zemlji živimo i kakav je brutalni scenario ovdje sproveden do koske!

 7. đubre smo od naroda,i tačka.vazda će bit 10tak posto poštenih i časnih ljudi,a sve ostalo samo gleda svoju malu usku i poganu korist od svega i svakoga.pi!!!

 8. ….Ipak prolazi još gotovo desetak godina do nastanka nove politike osnivanjem National Endowment for Democracy (NED) 1983. godine. NED je osnovana kao paradržavna zadudžbina preko koje se šalje novac civilnim organizacijama. Službeni razlog naveden od Ronalda Reagana za stvaranje organizacije je bio:”jačanje demokratskih institucija u svijetu preko civilnih udruga”. S druge strane Allen Weinstein prvi predsjednik NEDa će otvoreno reći:”Mnogo od onoga što mi danas radimo je rađeno tajno od CIA prije 25 godina”. [1]. Početkom 21 stoljeća NED,a ne CIA je postao instrument koji stoji iza “revolucija” u Ukrajini, Gruziji, Kirgistanu, Libanonu i tako dalje…..

  STA RECI NA OVO !!

 9. Tesko da profiter i self-made razbaruseni intelektualci vise ikog mogu prevariti, ali boluju od “futurititisa” sa neizvjesnim ishodom, pa im to stvara neprijatnosti, jer svaki lopov sa domaceg terena ima taj isti problem:pokrao sam, ali ja odavde ne bih ako se ne mora. I svi bi ti lopovi nasu agoniju, ako se moze, produzili na jos sledecih dvadeset godina, dok im se biografije i zlocini ne speru u toj mjeri da im se potomstvo moze podiciti “raskosnim” korijenima, i pofaliti u nasledstvo srebrnim kasicicama umjesto morackim zavezljajima. Gadim se ove novopecene gospode i njihove malogradjanstine. I zalim profesora sto se od tih silnih podataka malo pobrkao pa je pogresno postavio formulu. Nece moci do zeljenog rezultata. Podnijece racune za sve prljave rabote kad tad. Mozda i prije nego sto se nada.

 10. Tovare,
  ne slazem se sa tvojom etiketom koju nalijepi nasem narodu. Da si tu etiketu nalijepio na lik i djelo profitera- monstruma-lazova i mafijasa morackog, tu bih se slozila, ali nas jadni narod da je djubre, to ne!!! Mafijas laze na TV koja je njegova i sta tu moze narod, osim da iskljuci TV i ne gleda najruznijeg crnogorskog lazova, od cije mi se ruznoce prevrce utroba, nakon pet minuta gledanja u to vjesticije, zlocesto lice. Ne zamjerite, nije povrsnost, nego pusto zensko; pamet jest da je bitna, ali i oko trazi zadovoljstvo za sebe…

 11. ZAMOLIO BIH SVE UCSNIKE U DISKUSIJI da ubuduce umjesto imena Profiter promijene naziv. jer Profiter je epitet za ono sto je on ustvari, a on je realno Kopile jer do dana danasnjeg ne moze utvrditi ko mu je bioloski otac ili ko su mu bioloski oci. Rijetka protuva. I ako je Milo Djukanovic ikada rekao istinu u svojoj politickoj karijeri to je rekao za Kopile. jednog seljacica koji iz svog sela dolazi u Podgoricu u vunjenom dzemperu prslih gaca dodatrajalih opanaka na nogama (kao i mnogi sadasnji milioneri i politicari koji su okupirali Podgoricu)i vodeci ovcu na urivak, noseci kacu sira pod jednom a zavesljaj pod drugom rukom. Kopile je sinoc na svojoj kopiljanskoj TV pricao gnusne lazi. Prije svega, on zajedno sa Ljubisom Stankovicem i ostalim Titovim pionirima iz AB revolucije pravi pakleni plan kako da Slavka Perovica izopsti iz reformskih snaga. Predlazu da Slavko ne moze biti nosilac liste na izborima ispred reformskih snaga, nego da to treba da bude Ljubisa Stankovic koji je samo nekoliko mjeseci prije toga bio na istom frontu sa Djukanovicem, Bulatovicem i Marovicem, u rusenju stare vlasti. Sve je to bio jedan pakleni plan da se Slavko marginalizuje ali ipak da bude tu jer je on jedini imao petlju da u crnogorskoj skupstini govori ono sto je govorio dok su ostali ljudi iz reformskih snaga svo vrijeme sjedeli u istim tim skupstinskim klupama i cutali kao ribe. Prava snaga, to je opste poznato, je bio LSCG i samim tim, par godina kasnije Slavko se kandiduje na izborima za predsjednika Crne Gore. Kopile se takodje kandiduje s ciljem da umanji rejting Slavku Perovicu.
  Ako nije imao politicke ambicije, kako on to kaze, zasto se kandidovao, ako je vec, kako on to kaze, iz crnogorskog bloka postojao covjek koji je iza sebe imao clanstvo, partiju, i ogroman broj simpatizera u narodu. Ne, nije tacno da Kopile nije imao politicke ambicije, imao ih je kao iko u Crnoj Gori, ali na tim izborima kopile dozivljava fijasko i shvata svoju politicku snagu koja je ravna nuli. A onda iz svojih kompleksa i zadatka koji ima od reslova stare UDBE CG, koja radi na racun novog gazde tj. nove UDBE, svim mogucim perfidnim sredstvima pokusava da nanese zlo LSCG i Slavku Perovicu licno. Pa se dobro sjecamo naslovne strane u njegovom nedeljniku “Monitor”, poslije jednih izbora u Crnoj Gori na kojoj je slika Slavka Perovica i veliki naslov: “POLECE SOKO I NISKO PADE”. A to je taj isti “crnogoski nezevisni nedeljnik” u cije kancelarije, kako on kaze, nije usao godinama i nije imao nikakvog profita.
  Dobro pamtimo rascjep u DPS-u,kada se Kopile brze bolje stavilo na stranu tzv. crnogorske struje i Mila Djukanovica, gdje je ostao do dana danasnjeg. Od tada idu jos zesci napadi na LSCG i licno Slavka Perovica i poznata monitorska pisanija, da Slavko i rukovodstvo LSCG mrze Mila Djukanovica, s ciljem da prevede clanstvo LSCG u skute Mila Djukanovica. Pa tako na izborima 2001 god. kada LSCG postaje tas za formiranje vlade, pravi pakleni plan sa zadatkom vrbovanja odredjenih ljudi iz LSCG. Srijece tadasnjeg naseg pokojnog predsjednika Miroslava Vickovica izmedju ostalog predlagajuci mu da se mane politike, da ce mu on obezbijediti platu izmedju dvije i tri hiljade mjesecno, obecavajuci mu cak i neki stancic u Budvi, na sta mu nas casni i sveti predsjednik Vickovic pljuje u lice obracajuci mu se: “Protuvo jedna ljudska , nemoralna, nisam ja ti da me neko moze kupiti za saku dolara, ja sam covjek od covjeka a ne kopile.” Ovo mi je licno ispricao, pokojni Vickovic, pola sata poslije susreta sa njim vrlo uzbudjen sa tugom u ocima, drhtavim glasom, u onom istom, izlizanom starom mantilu, sa praznim novcanikom u dzepu, koji i ako je prazan vise je vrijedio nego svi oni njihovi puni. Jer taj je novcanik nosio covjek a ne fukara.

 12. Ackooo,evo mene opet!Poslije cetiri mjeseca uporne borbe uspjela sam svoj paket sa internetom preseliti iz tacke A u tacku B.Svasta si,tako impulzivan,nadrobio u svom komentaru,ali ima nesto sto mi se jako dopada:…”neki misko mish i miskovi misevi pioni.”E sad na ovo nadovezujem gosn.Perovicevo …”totalni i duboki muk”.Ali taj muk ima svoj huk i ja ga cujem.Poceli su oni da se podapiru.Ti lopovi su ipak vise papci nego frajeri.Na jednog ozbiljnog lopova u CG dolazi nekoliko hiljada papaka koji ne znaju ni kud ce ni sto ce.Vec su i te ozbiljne lopove izvarali bjelosvjetski bankari i vec su u poziciji da pocinju kapirati da ce izlijetati” goli kao kurve iz zapaljene javne kuce”.Onog dana kad Slavko Perovic dodje na vlast,a doci ce,imace na vratu nekoliko desetina hiljada papaka koji ce stajati u redovima ispred vrata nove vlasti cekajuci raspodjelu privilegija.Zelim mu,tada,svu srecu ovog svijeta!A ti Aco,bices tada opet u opoziciji.Valjda?!Ja hocu,sigurno!Neka bude borba neprestana!!!

 13. Jednojajčani duhovni blizanci, ali i braća po izvoru, iliti vrelu para – Milo, Risto i Miško – to je mračni trijumvirat – koji iz istog kotla lažnih ideologija i prljavih para kusa naočigled zamađijane gomile! E, sad bi Miško iz tog začaranog trojstva – ostaviće čak i sestru i brata da u kotlu potonu, ali bi on, makar formalno – van! Nekoliko stotina miliona koje je preko svojih blizanaca, što duhovnih, što krvnih srodnika tiho i u mraku, podlački od ovoga naroda opljačkao – trebalo bi da mu, nakon osmogodišnjeg ’predreferendumskog’ otvorenog slizavanja s Milom, a suštinskog dvadesetogodišnjeg podrivanja Milovih stvarnih neprijatelja, ponovo kupe novi lažni antirežimski dvadesetogodišnji maraton! I to opet u direktnu korist režima, bilo postojećeg, bilo njegovih direktnih nasljednika – koje nam negdje Miško i najavljuje kao svoju najpoželjniju opciju (’za vrijeme Šturanovića stanje je bilo neuporedivo bolje u odnosu prema medijima’ – reče Miško!)!
  Svoju ’visokoparnu’ strategiju seoskog vrača izložio nam je u sinoćnjoj emisiji – a ona se može sublimirati u: ’imao sam infarkt kad se Monitor uvlačio Milu – i to uvlačenje je bila greška’, ’imao sam infarkt kad je Milo davao pare u Vijesti, ja o tome ništa ne znam’, ’i Evropa je kriva za održavanje ove vlasti’, ’ta dva i po miliona koje sam kod moje sestre Milke zaradio s Acom u istoj transakciji sam mi je Bog poslao’ (vjerovatno Amfilohijev!), ’Slavko je kriv što se sve raspalo’, ’ja sam ikona opozicionarstva u Crnoj Gori!’…..Sve ove premise bi trebalo da dovedu do njegove nove-stare matematičke formule za uzimanje novih para u novoj jednačini, koju u budućnosti projektuje njegov račundžijski um – a to je: Slavko je za tamo nekakvu revoluciju, a ja sam vazda (kao ’širi ljudski resurs’ – njegova formulacija, o bruke!) bio (i ostao) za evoluciju od najmanje 20 godina – i što to ne bih pomogao Milu, ili njegovom nasljedniku da se to produži još dvadeset godina, pa da mi i unuci imaju koristi od moje pokvarenosti! U gutanju prethodnih dvadeset Miško je dao svoj nemjerljiv doprinos, a sad bi još dvadeset u kojima može nastavit da lupeža ovaj narod, a sve pod krinkom borbe protiv vlasti?! Nema tu, naravno, pitanja novinara Komnenića, vlasništva Miškovog – ’koja ti je alternativa Miško, ako se ovaj režim ne može promijenit izborima?’ Nema ni pitanja o sto miliona koje mu sestra dade za osnivanje Vijesti! Nema još mnogo toga! Bila su to programirana pitanja koja su trebala biti ’dovoljno oštra’ da daju Miško mogućnost da se pred antirežimskim auditorijumom ’pokaje za svoje greške’, ali i da ne odu preduboko u Miškovu stvarnu ulogu i imovinsko stanje-koje aksiomski dokazuje njegovu jedino moguću ulogu – ulogu sluge režima zaduženog za prevođenje crnogorskog opozicionog tkiva žednog preko vode! I ne bi ovaj sablasni lik bio naročito važan, da nije suvlasnik niza medija –televizije, novina, radija…Kao takav on nam je krunski dokaz da ih je SVE ZAJEDNO moguće potući jedino onako kako su i došli – s ulice! Blokadom i bojkotom – od institucija, pa sve do nekupovanja njihovih Vijesti, negledanja njihovih TV INova,i TV Vijesti, neslušanja njihovih radija Montena, Antena, i ostalih antiratnoprofiterskih Vučinića i Šupkovića. Naći ćemo mi alternativni način informisanja! Još dvadeset godina nećeš trajati Miodraže Peroviću! Počni da odbrojavaš mjesece!

 14. Ne zna matematičar ime predsjednika parlamenta,crnogorsku inteligenciju to ne zanima.Vješt je u laži ovaj s brojevima po glavi.

 15. Che.
  Vaš komentar je sjajan. Ja sam lično slušala od našeg predsjednika pok.Miroslava Vickovića ovu priču. To sam potpuno bila zaboravila! Hvala što ste me podsjetili! Živjeli mi!

 16. , ali nas jadni narod da je djubre, to ne!!! Mafijas laze na TV koja je njegova i sta tu moze narod, osim da iskljuci TV i ne gleda najruznijeg crnogorskog lazova, od cije mi se ruznoce prevrce utroba, nakon pet minuta gledanja u to vjesticije, zlocesto lice.
  Sa ovim se slazem u potpunosti.Jednom sam gledala snimak Kvazimoda i Slavka(neki duel na TV).Poslije toga nikad nisam ni gledala ni citala ono sto ima da kaze “to zlo,vjesticije lice”.
  Sudbina jednog naroda,vazda i svudje,zavisi od njegove avangarde.Eto,pogledajte veliku Francusku.Na vlasti je kikirez ruzan kao Kusovac.Na celu evropskog parlamenta je neki monstruozni covjeculjak(ovih dana se dovlacio u CG),ma da ne nabrajam dalje.
  “На человеку всё должно быть красиво-и душа и лицо и одежда!”
  А.П.ЧЕХОВ

 17. Upsss…umjesto Miodrag stavih Kusovac.Ma,tuda su nedje!

 18. I niz prozore slivaju se kapi kise, kroz crna okna u jos crnju noc pogled bludi, sa crnim mislima pod crnom koprenom…duga je ova noc,million godina u jednom trenu duga, toliko da je zaboravljen svjezi dah koji prohladno I jasno jutro nosi… o tome jos samo rijetki sanjaju I sapucu…da ne uzburkaju srca I ustalasaju zelje, one daleke I bolne, koje utrobu kidaju na komade I krvare uvijek novom silinom…
  Iz crne noci sa crnih brda cuju se zvuci teski I umorni, opasni I divlji – sklanjajte djecu svoju u ususkane coskove crnih vam kuca, ne dajte da cuju, da ih ne opije mocan I tezak zvuk jedine moci sada I ovdje…ne dajte im …Prigusenim glasom pricajte im kako je nekad postojala zemlja I u njoj ljudi a zvjeri su bile u pricama samo, bas kao sad ljudi sto su…pricajte im dok ih privijate na grudi, kako ce oni biti dovoljno Ljudi da visoko podignu mac iskovan po najtamnijoj od svih noci, I rasparaju koprenu gustu I strasnu I da rijecima isprva tihim I mocnim, a onda sve glasnijim dok se zemlja ne zatrese od siline ljubavi u njima, u sitan prah pretvori stijene bola I ocaja koje nam srca pritiskaju. Recite im da legenda kaze da jedan takav covjek zivi medju nama, u nasim sopstvenim crnim sjenkama, mislima, u damarima nasim I da ceka da se novi plac, novi smijeh zaori , da se novo oruzje iskuje, da se krene, da se Sunce oslobodi, pa da se tek onda pocne zivjeti…recite im da je to Istina!!!

 19. Elizabet i Milanca, kao i ostali, svaka vam čas kao što i svaka čast Slavku Peroviću. Priznajmo sami sebi da nije bilo lako gledati onakvog lažova i gada od Profitera i to u namještenoj emisji sa namještenim pitanjima! Ali ništa nije pomoglo. Onaj morački otrovni i profiterski pljačkaški gušter pokazao se u svom pravom svijetlu sa totalnom fizičkom i unutrašnjom laži, ružnoćom i opljačkanim parama. Fizički su nedostajali u emisiji brat Milo Perović i sestra Milka Ljumović i da otrovna čorba bude komletno skuvana i svom silinom zabazdi sa onog ekrana. A da je i samo sa Miodragom Perovižem bažđela, bažđela je poput nedavnog pokušaja udbaša Iva Martinovića, Dejana Martinovića, Saše Markovića iz Budve i onoga smeta od Saše Aleksića!

  Milanca, tvoj komentar nije komentar. To je veličanstvena himna svima nama koji stojimo iza i borimo se za prave, velike, dostojanstvene, božje vrijednosti. Hvala ti Milanca!

 20. Ima li se snage za CG news blog kao sto je bio DNMN? Postoji ogromna potreba za razbijanjem ovog sranja od CG medijske scene cak i njihovim tekstovim.

 21. Flora
  Hvala ti! Vazno je znati da nas ima i da smo TU!
  A jesmo!

 22. Ljetos sam uzela da citam jednu malu knjigu, koja je pocinjala recenicom: “Zadnje utociste hulje je rodoljublje…” Nisam više ni rijeci procitala…Samo sam je malo listala kasnje. Na svaku stranicu te malene knjige vidjela sam lik Mila Đukanovica.

 23. Hvala, Flora! A smrad koji se s ekrana širio te noći, a kojeg pominješ, podsjeća nas na to koliko i kako mirišu naše livade!
  Taj bazd nas i pukim svojim fizičkim djelovanjem, a putem neprikosnovenih zakona fizike – homogenizuje od pojedinačnih ’božjih čestica -bozona’ u atome, pa u molekule, pa sve do supernove koja čak i svojim nestajanjem u svemir raspršuje čisto zlato! Tako smo MI, Flora, suprotni od NJIH! Po mirisu, izgledu i vrijednosti, u onom najelementarnijem smislu! Božji nasuprot sotoninih poslenika – as simple as that, a to je, zapravo, jedina borba otkad je svijeta i vijeka. I, doci ce tren kad će se one Božje riječi oriti ulicama: “Ne bojte ih se dakle. Ta ništa nije skriveno što se neće otkriti ni tajno što se neće doznati.Što vam govorim u tami, recite na svjetlu; i što na uho čujete, propovijedajte na krovovima.”Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, ali duše ne mogu ubiti. Bojte se više onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu.”
  A đe će se od ovakvih riječi sakriti oni što su se Dobru rugali u lice, i od Njega krali? Što će toga dana raditi Miodrazi Perovići, što su Ljudskost prodavali po mračnim kabinetima, a na sva usta je proklamujući? Najniži od svih oblika izdaje Dobra – to je onaj kojeg personifikuje M.Perović – on je onaj koji ‘žali’ što je Crna Gora civilizacijski pisoar, sve se u sebi zlurado cereći od zadovoljstva, jer mu okruženje nije postalo bolje I srećnije od mizerije koju nosi u sebi! To su ljudi, koji Lično, i da žele, ne mogu prevazići – oni su zbog Ličnog u stanju žrtvovati bilo koga, a kao što smo vidjeli, Miško je na kraju sasvim otvoreno poruzi i optužbi ponudio i svoju sestru, a da bi sebe ‘zaštitio’! Ovaj bazd koji se širio preksinoć neodoljivo po svojoj težini I zagušljivosti asocira na Jevrema Brkovića, čiji je zloduh bio sveprisutan, natkrivajuci čitavu ovu mračnu koreografiju laži!
  Iz istog srca pisala su dva ova naoko različita, a po namjeri istovjetna pera – posljednjih dvadeset godina!
  Vec 1991. Misko osniva građanski savez, samo kako bi odvukao što više ljudi ‘slične provenijencije’ – OD Liberalnog saveza, a već sljedeće se, kao kontraknadidat Slavku, kandiduje na izborima!?
  I da nije bilo naknadne pisanije Monitora, Vijesti, rada TV Montene, nekadašnje MonteneFax, a danasnje MINE, radija AnteneM i svih onih kojima je danas suvlasnik ova vještica, (medija koji su, između ostalog, mahom ukradeni LSCGu-koji ih je uz mnoge druge institucije, uspostavio) – već tada je bilo jasno ko je Miško Perović – I koga je izabrao za svog protivnika! Za vlast i budućnost!– a protiv Slavka I sjajnog LSCGa!
  I da završim ponovo s knjigom nad knjigama, koja piše o Mišku i Jevremu, i sličnima, a zbog svih onih, ako je moguće da ih još ima – a koje soptvene oči ništa naučile nijesu :
  ‘Čuvaj se lažnih proroka, koji ti dolaze u ovčjoj koži, a ispod su proždrljivi vukovi!’ I da dodam – a proždrljivi, da proždrljiviji ne mogu bit!

 24. Tu smo, tu smo 🙂 A i svi su tu i to da znate 🙂

  Krenuh nedje oko 10-11 do trafike da kupim novine i onako usput razmisljam i o mladicu Komnenicu, koji ocigledno takodje cita ovaj blog i naravno komentare, takodje vidi da ga niko od nas nije uvrijedio i pretpostavljam da se, mozda, pita i zasto?? A znas zasto momce?

  Zato sto svi vidimo, sem ti izgleda, da ces proci kao Emilo Labudovic i Perica Djakovic i ostali, u nekom drugom obliku i No Name i ostali.. Ne tapse te po ramenu i ne daje ti krila smrda profiterska zato sto vjeruje u tebe iako bi mozda trebao, nego zato sto te koristi da pokrije sramotnu istinu, kako svoju tako i ostalih. Vidis da te salta u brzinu i da mu krci mjenjac i da zalud ulje doliva mladicu, posli su sinhroni i mora da se radi generalna. Sve podmetacine oko “teorija zavjere” i Slavkove i CETINJSKE opsjednutosti, da nam je krivo sto smo izgubili, da smo vandali i divljaci, kao i danasnjeg “stipkanja” na 13-oj strani sramotnih Vijesti profitera huskaca, pazite ovo: “Cetinjanin M. Đ. (44) iz Podgorice nastanjen na Cetinju.. policijski sluzbenik I.M. kojega je ovaj posto je razbio reflektore drzalom od sjekire istim drzalom i gadjao i pobjebao kolima… za nekoliko min je uhapsen.. prema nezvanicnim informacijama Vijesti” M. Đ. nije imao poseban motiv da napravi incident, rijec je o registrovanom mentalnom bolesniku.” : D
  A sto je ovo sprdnjo – profiteru?? Mislis li da si toliko isprao mozak nasim majkama i ocevima u penziji i da im nije jasno sto sve i kako radite????? Mislis li da su bez idje ikoga??? 🙂 A necemo mi da bijemo motkama ili ne daj Boze cime drugo miliciju ili da joj recimo dijelimo kakvu specijalnu municiju, majmune jedan, ti si zivi dokaz da je Darvinova Teorija na kraju, ustvari potpuno obrnuta. Nije milicija daljinski upravljac OLOŠI, taj ČOVJEK je neciji sin, neciji brat, neciji muz, neciji otac KOPILE, kako im sramotno mozak ispirate, a tek kako ih samo sramotno tlacite!!! Kako vam je gospodo Policajci, bole li vas preci??? Necete moci cudu da se nacudite kad s’ njima zajedno krenemo na vas splacine, i ne: nozevima, pistoljima, bojevom municijom, zoljama, bombama, koktelima, lazima, prevarom, ucijenom, motkama, drzalima od sjekire kao sto bi vi na nas krenuli, nego cemo govnavim metlama da vas ometlamo jer ste vi jedne najobicnije govedje balege i od vasega smrada se disat’ Crnom Gorom vise ne moze !!!!!
  I da znas profiteru, da te ne mrzimo, da ti nikakvo zlo ne zelimo, da ti kupujemo novine svaki dan NE da bi nas trovao lazima, nego da bi te lijecili, da bi ti finansijski pomogli da kupis ljekove bijedni covjece i da bi nam pozivio 100 godina, ako mozes vise jos i bolje, kako bi ostao upisan u CRNOGORSKU ISTORIJU za koju ste se malo presli da ces je ti pisati, kao covjek koji je bio spreman da proguta sve sto u citavom dvadesetom vijeku nijesu progutali svi gladni i promrzli psi lutalice, ne s’ maslom, nego sa jagnjetinom ispod saca i da kad god se pogledas ili ne pogledas u ogledalo, da znas, da nijesi samo KOPILE i da te ustvari nije majka rodila, majke ne radaju balege nego ljude, JEDNA VELIKA LJUDSKA BALEGO !!!!!!!
  I jos bih ti dodao da ti ne prolazi prica od juce o “Nesrecnom Medu i njegovoj zlostavljanoj porodici” ljudski, novinski i svaki drugi moguci i nemoguci FALSIFIKATU. Nije on nikakvi “Medo” nego pitomi i ljigavi MEDJED crnogorske vlasti, kome je naslicniji sramotni politicki, moralni, ljudski i ne znam vise ni ja kakvi opozicioni transvestit Mandić, uz izvinjenje takodje svima koji nose isto prezime jer se ne radi o slovima nego o ljudima – neljudima.

  Kad bi vama sudili za zlodjela i sramotne radnje protiv Slavka Perovica i njegove familije ne bi vam praunuce izaslo iz zatvora!!!!! Isto tako SVI znamo da ti danasnja “Prva Strana” nije Naslovna Strana, SMRDO, nego DEVETA i nas Rodney, samo sto eto ovoga puta nijeste spominjali Del Boj-a 😉

  Jedan PECAT crnogorskoj istoriji je, doduse sa potpuno drugacijim efektima i namjerama, “udario” Lazni car Scepan Mali, na isti nacin na koji danas udarate falsifikat vi bijedne kreature.

  Bicete upisani u istoriju kao Crnogorske “Mućke” !!!!! 😀

  Zasto Slavka niko ne oslovljava verbalno, iako mu se svi iskreni Liberali obracaju kao rodjenome OCU, sa predsjednice, riznicaru, podpresjedniku lberalne Internacionale nego mu se svi obracamo sa jednim prostim i jednostavnim, a tako istinitim SLAVKO !!!!!

  Je li ti sto god jasnije mlado momce?? Treba li ti Emilova sijeda glava??

  Ako nasu djecu mozete zabavljati, pokusavati fascinirati, pricati i pisati da su dvije nastrasnije kurve Ceca i Severina “Kraljice” sto im onda mozete reci o Mileni Petrovic??? Sto im mozete reci o Jeleni Savojskoj?? Sto im mozete reci o vasim krokodilima SMRDE !!!!!??

  Ako NAŠA DJECA mogu da gledaju i slusaju sto im porucuju one tri prostitutke na Atlas TV-u, ako NAŠA DJECA mogu da gutaju UDBASKE PRICE kako na TV-u tako i u stampi od strane laznih licnosti i profitera izdavaca 24 časa, kako vole SEX, kako im je postao opsesija i ne mogu da zive bez njega, kako ga sanjaju, kako mijenjaju partnera svaki dan, kako je sve ludo i kako je sve tren i kako se zivi samo jednom, i kako nemamo vremena, i kako trebaju da iskoriste svaki trenutak da se sexualno zadovolje i potpuno je nebitno kako i cim ili recimo da tako poloze ispit, sramotni Pavle Pejovicu, onda imaju pravo i da citaju ono sto im MI pisemo i porucujemo SVI od 7 do 77 ili vise, i ako nastavite da nas čačkate, a mi jedva čekamo da nas čačnete, vijecete sto cemo da vam napravimo SMRDE !!!!!

  Vidite li da se sprdamo s’ vama !!!!! 😀

  Evo jos ne stigoh do trafike ali cu o tome drugom prilikom i to vrlo brzo, objasnicu VAM uz BLAGOSLOV DOMACINA, kako crnogorska javnost nije nista drugo do jedna obicna fudbalska utakmica.

  I jos bih jedno htio da porucim svim ovim smrdama:

  “SVI SMO MI SLAVKO !!!!!!!”

  Zivio nam SLAVKO !!! Hvala ti na svemu sto si nas naucio !!!!!

 25. The grabbing hands grab all they can…everything couts in large amounts
  http://www.metacafe.com/watch/584402/depeche_mode_everything_counts/

 26. Addendum,

  Svaka čast!

 27. Not even the godless Communists could stop this heavenly beauty! Nor will their mafia sons stop it in us and Slavko! Thank you people, and Slavko – in the first place, for being here!
  Enjoy, all of You who bear it within your souls!

  P.I TCHAIKOVSKY : hymn of the cherubim by The USSR Ministry Of Culture Chamber Choir

 28. ’Ajmo, ljudi, nešto se valja!
  Profiter je sjeo u svoj studio da se pravda, a nama to samo oštri čula i najavljuje Veliki prasak!
  Sve su lažne priče izraubovane, i o srpstvu i o crnogorstvu – teškim i krvavim putem se došlo do one tačke koju nam je Slavko mogao obezbjediti bezbolno prije dvadeset godina – nijesu se komunizam i četništvo, crnogorska istorija i njeni promašaji i uzleti demistifikovali u akademskim raspravama, nego kroz učešće u stotinama hiljada smrti u okruženju i stotinama milijardi opljačanog novca! Ali, do te tačke se stiglo, nažalost ovim teškim krvavim ’empirijskim deduktivnim postupkom’ – a pored kojeg je tekla mirna Plava rijeka koju nam je Slavko nudio! Crnogorci tada nijesu u nju masovno uronili, ali danas ponovo osjećaju njen iskonski huk! A ta Plava rijeka prerašće u Plavo more naše…samo čekajte! Njihov strašni, mračni put, posut krhotinama uništenih života, sam je svojim adskim putokazima sebe pretvorio u ćorsokak – na čijem kraju stoji tabla:
  1.Velikosrpski projekat: potopljen!
  2. Kvazi-independistička igranka: propala neprojektovanim uspjehom referenduma!
  3. Lihvari i podrepice: provaljeni!
  4. Para: nema!
  5. Para: neće biti!
  6. Ostalo je: duplo golo!
  7: Summa summarum: njb..li smo!

  E, tu ih čekamo, i to im pripremamo za veliko finale, i to tako da im se ovo posljednje desi kako i priliči svakoj prostitutki koja drži do sebe – NA ULICI (mirno i dostojanstveno, of course!), kako bi se vratili tamo odakle su i došli, i gdje pripadaju – na ulicu, u svoje prirodno mentalno okruženje (i neka mi oproste one jadne žene, koje to rade iz nevolje – a koje će tu ulicu morat dijelit s ovim nesojima!)

 29. STVARNO JE MIODRAG PEROVIC LUPETAO… NOVINAR KOMNENIC JE KATASTROFA… ZASTO GA NIJE PITAO SLEDECE: KAKO SU DVA BIVSA GL. I ODGOVORNA UREDNIKA MONITORA, DJURANOVIC I VOJICIC, SADA PRONONSIRANE MILOVE SLUGE? VALJAD SU DONEDAVNO U MONITOR, BILI PROFITEROVA UDARNA SNGA ZA EVROPSKE PROMJEN” , JE LI? I SAD JE MONITOR LEGLO BIVSIH KOMUNISTICKIH NOVINARA . KOCANA, KOPRIVICE I SKOJEVKE MILKE

 30. EVO KOCAN JE U KOMUNIYMU BIO YZAMJENIK UREDNIKA DRZAVNE TELEVIZIJE (http://www.blic.rs/Vesti/Politika/204927/Raspad-Jugoslavije–20-godina-kasnije. recite, Ko je to moga bit u to vrijeme. A koprIca je bio u novini KOMUNIST! pih

 31. Jedno je istina, u CG se sve zna, nema sta da se nagadja. On svoju TV, onaj svoju banku, i to zamislite Prvu a eto nekom slucajnoscu te 1901 jedan od osnivaca neko moj , meni blizak, moj korjen. Oskrnavljen dolaskom copavih komunista. Nemam komentar vec papir za neko novo vrijeme, ponosan i uspravan .
  Sve znamo, pisanje, pripovjedanje se prenosi skoljena na koljeno, pa i da se dovikujemo sjedne na drugu stranu Crne Gore culo bi se . A sad se i cuje i vidi.
  Nekako stalo, svakodnevno mi se namece do kad, cekati, gledati, cutati. Koliko treba da prodje da bi jedan dan svanuo normalno . Ne zelim misliti da je to 20 godina, zelim da to bude 20 dana. Ko ce , kako ce donijeti slobodu , bitno je da je donese.
  Sve ono sto pisemo treba reci narodu, sa nekog medija, sa neke tribine , sa neke uzurpirane ulice.

  Ne znam, ma znam ali pisati moram ,nesto me tjera da pisem razumljivo, jer mozda neko od prosjecnih i procita. Mozda , ili ce ostati zapisano na virtuelnom parcetu papira.
  Kako bilo da bilo, napisah.

 32. Zivjela NAM Crna Goro !!!!! 😀

  A vi smrduckala, prenesite smrdi, da smo mu jutros SVI uplatili 2 eura u njegov licni fond za zdravstvo, da smo ih procitali, da smo im se presmijali i da smo ih ili bacili u smece ili ostavili za potpalu da sramotno izgore. Isto tako i da mu zelimo SVI da pozivi barem 200 godina.

  Ne rekoh vam da je fudbalski vikend. 🙂 Dodjoh juce na trafiku, iz humanih razloga, i znate sto me pita gospodja koja tu radi: “Kada pocinju utakmice?” I u “milisekundi” vidjeh jedan ispran mozak, jednu Crnu Goru koju od 365 dana, 100 dana zabavlja fudbal, teletekst, gomile beskorisno potrosenih sati zivota… i vidjeh jedno blago lice, i vidjeh jednu zivu istinu. 🙂 Kao iz topa sam joj odgovorio: “Gospodjo, mislim da smo na poluvremenu.” 🙂 Sto mislis Šofro?

  Sve smo ovo zadnje vrijeme, evo do “skoro” imali nekakve odvratne americke reklame za “Niksicko Pivo” u kojima nam se, recimo, reklamiraju i sami fudbaleri.

  Na stadionu “Pod Lovcenom” trenutno je poluvrijeme, “Prvu Ekipu” cine sve najvece smrde i olosi zajedno sa crnogorskom opozicijom i Amfilohijem kao kondicionim trenerom, a “Slavkovu ekipu” cine SVI ISKRENI LIBERALI i SVA OSTALA CRNA GORA kojoj pored svih sramotnih hokus-pokusa, vrane nijesu popile mozak.

  Sudije znamo ko su, takodje je bilo i vise neregularnosti, sve su sramotne i na kraju cu vas i podsjetiti na jednu.

  Sudije znamo ko su, sto se tice reklama to vam je sve ovo cime vas vec godinama truju i ne samo zadnjih 20, nego i 100 godina. Dnevno npr kroz Religiju i Purka, Crnu Hroniku kao sto im je sve crno i sa bilbordima i “Kamerama za Video Nadzor – na snizenje” jer smo navodno divljaci pa oce oni da nas dovedu u red kao i to sto nam “prijetite” zakonom o elektronskim medijima, sramotni fašisti. Pa da su “Panteri” vrhunski lupezi, a ne govoris da su mogli biti i vrhunski fudbaleri i humoristi i humanisti i glumci, da ih vi nijeste sramotno skrenuli s’ puta i vecinu njih u grob poslali SMRDE!!!!! Samo zato, sto su bili bolji od vase djece i sto bi ih sjutra mogli ugroziti, zar ne??? 😉 Zasto Cetinju stalno gasite vodu i struju satima dnevno, zasto ste nam od Cetinja napravili Goli Otok?? Znamo SVI zasto nema Autobuske Stanice, zato sto mjesta u kojima ne borave i ne krecu se ljudi postaju napustena i tuzna mjesta. Zasto nema “Radio Cetinja” i cuje li iko onoga Mladena Zadrimu ili cete ga pustiti bez glasa da ostane, zasto nema “Cetinjskog Lista” , zasto nema Cetinjana na kraju i pocetku svih krajeva u svome gradu??? Znate da sam saznao da Turisticki Autobusi ne mogu da dodju na Lovcen preko Njegusa nego moraju na Cetinje pa opet nazad, zato sto je navodno jedna krivina uska, a taj put je “kulturno-istorijski put” a ulaz je 2 eura pa opet 3 eura kad se popnes, pa se ne isplati ni vremenski ni finansijski, a isto tako je i naporno??

  Zasto nam sramotno “gade” Gorski Vijenac u pubertetu, kroz neke “filozofske misli” i prije svega lazne komentare koji ga potpuno pogresno tumace. Zasto im ne “predajemo” Scepana Malog i zasto im ne ukazemo na neke druge stvari preko kojih bi ih kasnije, kad odrastu, mogli zainteresovati i nekom ozbiljnijom tematikom?? Isto kao sto se Sarajevskim Studentima smucila pasta, jer su samo nju jeli za vrijeme rata, isto tako ste vi nama htjeli da “smucite” Njegosa i da nam kazete da nijesmo sposobni da ga razumijemo i da smo glupsoni pa da onda mozete da nas stavite u “ravan” sa vasom djecom. Valjda je Njegos izabrao Lovcen da bi ga tamo svi vidjeli i mislili na VELIKOG NJEGOŠA i na sve ono sto nam je VLADIKA PORUCIO i sto nam je sveto, a ne da bi nam ga VI SMRDE tako perfidno od “pogleda sklanjali”.

  Njegoš kad je dosao na “vlast” sa svojih 17 godina, nije zlostavljao narod, nije mu otvarao “javne kuce” i nije ga krvavo i sramotno pljackao, nego je svoj narod vodio znalacki, iskreno, posteno i hrabro. Otvorio je SKOLE i STAMPAO KNJIGE nebi li ga cemu god naucio i na to malo papira sto je imao, napisao VAM sve sto treba da znate, a sad znate.

  I tu je razlika izmedju njih-sramotnih i tebe Slavko. Oni nam preko volje daju proslogodisnju zamrznutu i pokvarenu ribu ne bi li nas prehranili taj dan, a nabijaju nam je na nos citavi zivot, a ti si nas naucio da pecamo, da tu svjezu ribu vrhunski spremimo i normalno ne da je pojedemo sami, nego da pozovemo drustvo i nazdravimo vrhunskim domacim vinom isto kao sto sad, i ja tebe nazdravljam, a svi cemo brzo 😉

  Jeli vam sto god jasnije Gospodo Novinari, ako nastavimo pod njima nece vam glavu spasiti ni Schwarzkopf ni ostali preparati.

  Jesam li vam rekao da nas ne cackate SMRDE???

  Ocete li jos??? 😀

  Ako ste se umorili podjite neka vam Sveto da malo kokaina, jer to rade svi svjetski politicari kad se umore!!!

  Jeste li mislili da nijesmo znali sto ste radili svo ovo vrijeme, a pogotovo ne ovih zadnjih 5 godina???

  Nije nam zao sto ste napunili krvavih para, nego sto ste udarili na sve sto nam je SVETO!!!!! Jeli vam sad jasnije smrde, znas li da te Moraca nece oprati jadni i bijedni mamlaze ??

  Rekao sam vam da cu na kraju da ukazem i na jednu “neregularnost”, a to je film Bote Nikolica “U Ime Oca i Sina” koji je snimljen 1999. god na Cetinju, a koji vam je ova sramotna vlast zabranila da gledate, a treba svi da ga odgledate, a vi SMRDE sto ste ga zabranili zbog vas samih, nijeste ga morali “odmrznuti” ni zbog nas, ni zbog istine, koliko zbog ono dvoje mladih ljudi sto nas dan danas sve jednako bole, najgori ljudski nesoji. Vi cete nama da zabranite sto cemo da gledamo a sto necemo, SMRDE !!!!!

  Vama Bota jedno veliko i ljudsko hvala, Liberali i Crna Gora ti nece ostati duzni.

  A ti Šofro, pozdravi svo drustvo i mozes slobodno da najavis “Drugo Poluvrijeme” i u ovom slucaju je iz 1 u 2 🙂

  Sto bi rekao Slavko, to vam je to.

  Živio NAM !!!!!

 33. Jedno je sigurno: glavni smrad mora da ode, jer su mu Ameri i Brisel dali rok do kada moze da smrdi, pa stoga evo, svjedoci smo, kako smrad pere prljavi ves, neki to zovu biografija, ubrzanim tempom. Pere smrad sa svoga imena i djela sva govna, kupuje cisti ves cas u Vatikanu, cas na nekoj lokalnoj TV,a ne vidi da mu se svijet smije i da mu polako okrece ledja. Evo neki dan iz Dubrovnika dodje i predstavnik branitelja, kao novi “prijatelj”, pa se u cudu pitam: koliko li je kostalo ovo dubrovacko prijateljstvo, jer nije sala, u jednom danu na Dubrovnik je smradova vojska ispalila cak 700 granata i sve su pogodile cilj.Ali kako se ono kaze: I postenog covjeka mozes kupiti, samo ga moras POSTENO platiti, pa tako se opet pitam: koliko li je Boze placen ovaj dubrovacki branitelj koji se prodade za smrdljive pare, da bi oprao smrdljivi obraz “prijatelju” koji mrzi sah zbog sahovnice.
  Smrde smradovi, jer se raspadaju, a ja se bas lijepo osjecam zbog tog njihovog raspadanja, jer znam, da kad se riba od glave raspada, raspada se zauvijek.
  O lijepa, o slatka, o mila slobodo!

 34. Addendum,

  Svaka cast- bate, ISKRENO..! 🙂 Lijepo si ime reka’ i neka si.

  Neka progovori vas Njeguski kraj, neka ZAKRISTI junacko, slobodarsko Cetinje- nek se cuje vrisak do Orjena i Vilusa, jer ovaj put..:

  dolazi nam gospar Slavko da iscera mafiju.

  O Profiteru sto reci..?! Da li isto reci sto VEC nije dobro znaveno i napisato, da li prljati jezik tom odvratnom kugom, pro- kuzenom rijeci “Profiter” uz koju valjda, Amin vam svima koji natrefiste u sridu, stoji jedno NAJobicnije, najogavnije, najsmrdivije..:

  KOPILE bez oca, majke, koje bi izdalo i brata i sestru.

  Pujjjj, PIII i da Bog da (a on je jedan, nitu ove niti one crkve, nego svih nas i BEzboznika je..) da ta SMRDA zavrsi raspeta na krstu na sred Cetinja za sva ZLA ko nesretnica Jovanka Orleanka.

  Da Bog da: racun za naplatu i njemu i sefu njegove grupe dodje upravo tamo, dje su i najvise zla naneli… i da se nikad nakon toga ne smire usmrdjele lesine pod obroncima Lovcena.

  Slavko= MIR, = PROPERITET, = HOPE.

 35. Kazu da u svijetu kolumne pisu obicni ljudi, kad nas je suprotno. Pisu neki nabjedjeni intelektualci, pisci, novinari i ostala svita. Nema duha u Crnoj Gori. Nema ga. Nema kulture, nema pozorista, nema prestave, nema filma, nema.Vakum je vec 20 godina. Uzasna scena zar ne .
  Covjek u zelji za novim i boljim sjutra se zanese, odluta, uvrijede ga al opet nastavlja, svjestan cijene, cijene slobode, normalnog jutra , dana.
  Sve sto pisemo, neko ovako a neko onako je istina, zelja, da se krene naprijed, da promjenimo ucmalu svakodnevnicu zadojenu nekim kvazi nacionalizmom .
  Tuzno je biti i zivjeti u CG ovakvoj kakva je zadnjih godina, ej dvije decenije.
  A priznacete , jadni smo i bijedni bili i do promjena , komunisti su nas srozali, bili smo najnerazvijeniji, najsiromasniji. Sve su nam uzimali, odnosili, tada su poceli da prodaju, tada!
  Vrijeme je da prekinemo taj zacarani krug ! Svima je pocelo da se vrti od kruga slicnom onom kao kad konj vrse zito ! Dosta je !

 36. Upravo sam odgledao intervju(snimljen) g.Miodraga Perovića na TV Vijesti. Odgledao sam i skori intervju g.Slavka Perovića na istoj TV. Što se mene tiče, imam svoj stav i o jednom i drugom. I o njihovom “minulom radu”. Taj moj lični stav je u ovoj prilici nebitan. Pored relativno čvrstog stava, imam i par manjih neduomica, koje bi sigurno riješio u slučaju njihovog sučeljavanja. Sebe smatram dobro obaviještenim. Uvjeren sam da ima puno ljudi koji bespogovrno podržavaju ono što govori jedan, odnosno drugi Perović. Kao i onih koji se u svemu ne mogu snaći.
  Stoga predlažem:
  -da g. Slavko Perović pozove javno, preko ovog bloga g. Miodraga Perovića na TV sučeljavanje koje bi trajalo minimum 1,5 sati. Kako je g.S.P izjavio da bi se ponovo odazvao pozivu TV Vijesti i suočio sa g.M.P, tu ne vidim problem. Odbijanjem M.P. ili TV Vijesti da organizuju taj duel – govorilo bi sasvim dovoljno samo za sebe. Kao i neupućivanje takvog poziva, javno, od strane g.S.P.
  -takodje predažem da se ubrzo nakon toga organizuje debata sa 4 učesnika, na temu:
  “opšte stanje u Crnoj Gori, pogledi na vlast/opoziciju, perspektive Crne Gore” (ili slično).
  Ta 4 učesnika bi trebali biti, po meni: Slavko Perović, Miodrag Perović, Žarko Rakčević, Ranko Krivokapić.
  Uopšte nije bitno što ja ili neko drugi možda misli o nekim od njih. Oni se predstavljaju kao izvorni suverenisti koji izgaraju za dobro Crne Gore i njenih gradjana.
  Stoga bi takva debata bila zanimljiva, siguran sam, a neupućenim i manje obavještenim bi pojasnila bar neke stvari. Usput bi se možda mogla roditi neka nova ideja, kako da se iskorijeni ovo zlo oličeno u ovoj i ovakvoj vlasti. Kažem možda, mada sve manje vrjeruem u to.

 37. Na pitanje ko kreci Crnu Goru, odgovor jednostavan:

  Zipp i njegovo udruzenje “dobro obavijestenih”.

  Da ovaj komentar gore nije prepun podlosti, mozda bi se i utrosilo malo energije za odgovor, ovako….

 38. Fenix, zivac, sta.. Cim progovoris ili progovorite, nebitno, odmah nam neka “apa” zasmeta. Vidite li da vam je bolje da cutite brabonjci i ne smrdite SMRDE, isto tako i ne treba da vrijedjajte LJUDE – NOVINARE, vec ste im dosta ponizenja i svega podmuklog i nenovinarskog i neljudskog priredili i nijesu oni vasi “krvavi bajoneti”, SRAMOTNI NACISTI, nego kreativni, pametni, skromni i blagi ljudi i vecina brizni roditelji sto im dusu sramotno i prevarom prodaste, a da oni i ne znaju.

  Ali bih rekao i isto tako porucio SMRDE da vise nece moci.. 🙂

  Nece SLAVKO nikoga bez ‘leba ostavit’ SMRDE nego bi vam dao zadnji zalogaj iako ste OLOSI!!!!!

  SMRDE BEZDUSNE, I VI NIJESTE LJUDI NEGO NACISTICKI MONSTRUMI I LIJEPO ZNATE A VAM JE DOSAO KRAJ !!!!!

  Izvini, Slavko i svi ostali koji sve nepristojne rijeci citate, sem naravno onima kojima su upucene.

  Izgovorih ovoliko psovki i ruznih rijeci BAS tamo dje ne bih trebao, u tvojoj kuci SLAVKO, a mislim da ih nijesam ovoliko u zivotu izgovorio ali sto cu kad morah, rugacije se olos “ocerati” ne moze sem znavenim jezikom.

  Isto tako, nijesam ni zelio ni pomislio gostoprimstvo tvoje da iskoristim, nego izgleda da drugacije rijeci sramotni-oni ne razumiju. 😉

  Jer su to jedne obicne SMRDE i nijesu nikakvo ni lice ni nalicje, ni moje ni bilo cije drugo kulture ni vaspitanja ni “vokabulara”, nego su to “samo” jedne sramotne rijec upucene SRAMOTNIM LJUDIMA, koji drugacije rijeci, niti cuju, niti razumiju, niti poznaju, a ako ih sto god ove moje kvalifikacije vrijedjaju, NEKA IZVOLE, pa neka mi se pozale 😀

  I jednostavno covjek mora da ih prevali preko usta, htio ne htio, jer druge rijeci oni ne razumiju, a ako im nesto do sada nije bilo jasno, bicu uvijek ljubazan da im, sto god im nije jasno pojasnim 🙂

  Onoga momenta kad vas govnavim metlama ometlamo, niko u Crnoj Gori uopste nece imati ni potrebe ni povoda, ni obraza da izgovori bilo koju ruznu rijec, jer ce sva zla i ruzne rijeci, kao i ruzne misli, nestati sa vama.

  I da znate da cemo vas zaboraviti SVI u roku “odmah” i da cemo prvo SVI, da vam umjesto pocasti, priredimo najveca ponizenja i najvece “blamove” koje, ne drzavnik, nego upste ljudsko bice moze da dozivi.

  I jos da vam kazemo, da nam se uopste ne zuri, potpuno nas “BOLI UVO” i odlucili smo SVI da se SPRDAMO SA VAMA !!!!!

  U “Istoriju Crnogorskog Naroda” cete biti upisani kao “CRNOGORSKE MUCKE” sem ako NARODNA VOLJA ne bude drugacija, a mislim da nece 🙂

  A mislite li mucenici zivi da smo se bili pokrili uslima?? 🙂 VI znate kako je strasno kad nekoga posmatrate, a on to ne zna, a istovremeno misli da mu niko nije ravan, zar ne SMRDE !!!!! 😀

  Isto tako znate, da SVI ZNAMO, evo neko vrijeme, da su se SVE SMRDE “UPRPALE” i zavuke u svoje misije rupe, jer smo SVI saznali ISTINU !!!

  I neka to, nego im nista nije jasno 😀

  Kad vas ometlamo govnavim metlama, bice vam, sramotne kreature, SVE MNOGO JASNIJE !!!!! 😀

  I sve OVE smrde i kretene, sto mi saljes evo dva-tri dana oko “glave”, KOPILE, posalji mi ih direktno na vrata, da ti ih SVE izvucem za usi i da ti ih SVE VRATIM nazad, i to da ti ih posaljem i napunim “NOGAMA U GUZICU”, jer obraza ni oni nemaju, taman kao sto ga ni ti nemas.

  Takodje je pitanje i znas li da ta rijec uopste postoji i ako postoji, sto bi mogla da znaci, KOPILE!!???

  Oces li da ti ih SVE za usi izvucem i da ti ih SVE KUCI dovucem JEDNA VELIKA I na kraju svega, kad je u pitanju covjecanstvo, NAJVECA LJUDSKA BALEGO SVIH VREMENA ZAJEDNO SA SVOM DJUKANOVIC FAMILY!!!!!

  Znas li da cemo da vas prijavimo SVE za Ginisovu Knjigu Rekorda, kao NAJVECA LJUDSKA GOVNA SVIH VREMENA!!!??? 😀

  Samo hocemo da nam tamo budete NAJBOLJI, zato ti izmedju ostaloga i kupujemo “novine” i pomazemo te, bijedni covjece. 🙂

  Nista odvratnije, gadnije, ljigavije, pokvarenije, zlobnije, bolesnije, maloumnije.. se u Crnoj Gori nije rodilo ni izrodilo od vas i TAKO CE TE OSTATI I UPISANI, necemo vas uljepsavati !!!!!

  I ne samo vi splacine, nego i sve ostale SMRDE: I ti smrdo i balego airlines Djurovic, i prostitutka Nenezic, i sramotni Gvozdenovic, i “transvestiti” Medojevic-Mandic i najsramotniji Lompar (nijesi ti Lompar SMRDO, ti si jedno najobicnije kopile), jedna najobicnija i najruznija rezimska i iskompleksirana KURVA i STRASILO kukuruznih polja Gordana Djurovic i najsramotnija koalicija “Mihailo i Amfilohije – Za nase SOTONE”, najsramotniji ne crnogorci, srbi, albanci… NEGO OLOŠI KAKVE MAJKA NIJE RADJALA I NECE !!!!!

  E to ste vi smrde !!! I mi to odavno znamo 😀

  I ako vam se sto kriva samo izvolite 😀

  A znate li sramotnici sramotni, a znate, kako je kad vas “neko” gleda 5 godina dana i vidi sve ono sto vi i ne sanjate da ce se znati, a vi lijepo znate sto sve moze da se sazna, pogotovo kad onaj koji je pod “prismotrom” nemam nikakvoga pojma o tome??

  Naravno mi nijesmo nikoga spijunarali kao vi, mi nijesmo SMRDE 🙂

  A hocete li da vam otkrijem zasto vas BAS zovem SMRDE !!!??? 😀

  Je li sad “kome god” sto jasnije izmedju ostalog i to sto evo 20 god. zovemo ovoga TVORA – SOTONO 🙂

  I da znate da necemo potrositi na vas BALEGE, ni na VAS ni na jednu vasu sramotnu LAZ, nijednu kap znoja a ne kap krvi, iako bi ti to tako zarko zelio, zar ne RISTO SOTONO???!!!!! 😀

  Vise su te SVi “provalili” i SRBI I CRNOGORCI i svi ostali SMRDO, da nijesi nikakav MITROPOLIT i da nijesi nas blagi Dajkovic, niti Sveti Petar Cetinjski ili si “mozda” sebe zamisljao pored Njegosa 🙂 Najobicnija ljudska fukaro i najgori i crnogorski i sprpski i albanski PROFITERU, i tako ce te ISTORIJA, ma i danasnjica PAMTITI !!!!!

  I da znas da cemo te sasvim bezbolno i bez ikakve “zalosti” zamijeniti isti sekund, i to na odobrenje i zadovoljstvo i radost svih 😀

  Znas kako ce ISTORIJA pisati o tebi OLOSU?? 😀

  A ti sramotna pizdo Vujanovicu, sram te i stid dovijeka bilo !!!!! SRAMOTNI POTRCKO !!!!!

  Sto ih nijesi poveo sramotni Vujanovicu, najsramotniji crnogorce, najsramotniji potrcko i najveca ljudska i moralna pizdo crnogorske istorije, sto sve “AMINUJES” i sto jeste i nije, i sve se slazes SRAMOTNA BEZICNA SPLACINO !!!!!

  Sto nijeste posli zajedno, KURVE LJUDSKE i TI i Milo i Amfilohije, da objasnite svi zajedno i Caftatu i Konavlama i Platima i Milinima i Kuparima i Dubrovniku, i onim nesrecim, kako “njihovim” tako i “nasim” iako ne postoje “NJIHOVE I NASE MAJKE”..

  MAJKAMA, ZENAMA, DJECI, BRACI I SESTRAMA POGINULIH MOMAKA, STO SU IH KUCI CEKALI, A DOCEKALI SU IH U KOMADIMA I U LIMENIM “PLOMBIRANIM” SANDUCIMA ZBOG VASIH KRVAVIH PARA I NAJSRAMOTNIJE MAIPULACIJE I LJUDSKE LAZI!!!!!

  Svima VAM po 100 puta SRAMOTNU MAJKU JEBEM, SRAMOTNA I NAJGORA LJUDSKA KOPILADI !!!!!

  Ajde samo “gukni” Filipe ili bilo koji SMRAD da vas cujemo!!!!!

  Postoji li nesto na ovome Svijetu sto bi vas u dusu taklo ili ne daj Boze uvrijedilo???

  Imas li sto da GUKNES Vujanovicu SMRADU!!!!???

  NAJSRAMOTNIJI CRNOGORSKI PREDSJDENICE i JEDNA BEZLICNA LJUSKA SRAMOTO !!!!!!!

  Tako ces biti zapisan GOVNO JEDNO LJUDSKO!!!!!

  I odoh da spavam, jer ste mi se smucili SMRDE, a toliko toga imamo svi da kazemo, takodje nam nije trka jer sad, za razliku od vas, imamo vremena OLOSI 🙂

  😀

  Je li vam sto god jasnije SMRDE !!!!!?????

  😀

 39. Addendum,
  Izvinjavas se Slavku zbog psovki.Izvini se i meni,prostacino jedna.Pravis od ovog bloga,blago receno, jedno degutantno mjesto.Po svemu mi licis na Don Manuela samo za razliku od njega ti si jedan ostrasceni prostak!

 40. Neka Biljo, neka ih gadi Addendum, jer ti smradovi treba da znaju sta o njima mislimo, a i to da znas, da i oni za ovaj narod, kad pricaju izmedju sebe, kazu:”ovaj narod je stoka”, pa kad smo stoka, eto neka znaju sta su oni za nas. Odlazi im Boss, pa su se usrali, u misije rupe se zavukli i ne znaju kud ce i na koju ce stranu. Sad je vrijeme da ih sve maknemo. Sad ili nikad, jer ako ostanu, zemlja ce nam postati prodana, smrdljiva, crna rupa.Izasao je u javnost izvjestaj koju je objavila talijanska DIA(direzione investigativa antimafija), u kojem se mogu procitati izjave mafijasa pokajnika koji su sve ispricali o svercu cigareta i droge iz Crne Gore, u kojem se spominju najcesce samo dva imena: Milo i Aco. I jednom i drugom je odzvonilo.Jedan mora iz politike, a sta ce biti sa drugim i nasim parama u njegovoj banci, zavisi od nas. Hocemo li pustiti da i dalje prodaje nasu Crnu Goru, a pare stekuje u svoju banku. Smradovi, nego sto! Dobro si ih ogadio Addendum.

 41. Re: Addendum

  Tekst ti je odličan ! Al pošto se baskariš po ,,kući,, i pošto si na ,, vratima ,, ovoga bloga onda teško da ti mogu i odgovoriti.
  Teško je analizirati ovoliku bujicu uvreda čas jednima , čas drugima, onima koji su indetifikovani a i onima koji su u procesu indetifikacije. Čemu sve ovo, čemu prozivanja i kako rece ,,apa, posle evo mojih komentara ja stvarno ne znam , nije mi jasno. No, tebi je jasno zato ti i piši, nesmetano i budi veseo posle svakog svog napisanog teksta. Što se i vidi.
  Ali jedno zapamti, mozda prozivaš ljude koji nijesu vlast, koji su itekako dobor razmislili kad su počeli da pišu na ovom blogu, zašto pišu, kome, postujuci, davno sam napisao ideju liberalizma.
  Zasto te uhvati panika, strah i napišeš tekst sa toliko uvreda, ajde dobro za vlast, razumijem, svi komentarišemo al sto vrijedjaš i nazivaš ljude iz CG ,, smrde, ,,ološ,, ,, sramotni,, ?! Mada sjetih se jednog čiji bi ovo recnik bio, mozda ga i znas, pa ću se samo nasijati 🙂 jer on a ni ti ako ovako nastaviš nemožete biti budućnost Crne Gore.
  Žalosno je što mnogi imaju kalauz od vrata ovog bloga pa pišu i vrijeđaju. Mada, vidiš uporan sam, pišem ne zbog tebe . Svoje mjesto u mojim komentarima si dobio ako si ih a vidim nijesi ih ni čitao.
  Zato postovani Addendum budi mi zdravo i pisi do mile volje, piši , al ovako ako nastavis bojim se da ce te svi razumjeti.

  PS : Juče sam ti htio zahvaliti na filmu U ime oca i sina . Nasao sam ga na netu i odgledao. Film je odlican. Hvala ti !

 42. Petra(toplo se nadam da iza ovog nika stoji zena,imam vrlo visoko misljenje o Crnogorki),
  ali nacin na koji to spomenuti radi je, osim prostacki i neuvjerljiv.Zasto ne ode ispred kuce nekoga od njih ili posalje pismo na te adrese?!Hoce klinac.Dobice po guzici.Crnogorska poslovica:Na mrtvoga vuka i zec k..ac dize!Navikla sam da me na ovom mjestu okruzuju dame i gospoda.Bunim se kad god mi nesto nije pravo.Sto cu,takva sam!

 43. Upravo i jesam Biljo ako procitas svu prvu polovinu teksta i nijesam ostrasceni prostak, niti mi je rjecnik ovakav, nego je jednostvno tako “moralo”. Da je degutantno, jeste da ne moze biti odvratnije. 🙂 A znate zasto???

  Napravili su od sebe diktatore, od svojih familija male bogove, a od nas SVIH ubogu sirotinju ispranih mozgova, kao se dje pojave tako od njih bjezimo kao od djavola, polomise nas po putevima… i tu je jos jedna “brava”!!!!!

  Ucerali su nam STRAH U KOSTI, svima nam mozak isprali i tako se zivi cuti ne smijemo i ako se slucajno cujemo, treba da nas je sramota pa nam taman oni radili sto je njima milo, jedni cisti NACISTI.

  Sav perfidni marketinski hokus-pokus prestaje kad shvatite istinu i prestanete da se bojite, jer realno i nemate cega. Sve je jedna obicna magla i sve je nista drugo do jedna debela laz i oni su vam sve ovo sto sam vam napisao iako je i meni odvratno. Sad kad su to SVI shvatili, vise ne moramo da psujemo, pogotovo ne ovako kako sam “morao” ja 🙂

  Hvala na ISKRENOM reagovanju Biljo, toliko sam ga cekao na “temu” psovke. 🙂

  Znate sta je recimo rekao Frank Herbert o strahu:

  “Strah je ubica uma. Strah je mala smrt koja donosi potpuno brisanje.”

  Znate ono dobronamjerno, a opet udbasko pitanje: “Zasluzuje li Crna Gora Slavka??”

  Zasluzuje li njih?? 😉

  I to je ono sto ja mislim, takodje zelim da se IZVINIM na svim gadostima koje citate, SVIMA sem onima kojima su upucene.

  I samo sam zbog toga ovoliko “lajao” jer mislim da se drugacije jednostavno ne bi culi 🙂

  Takodje pretpostavljam da me zbog toga nije ni brisao NAS SLAVKO 🙂

  ZIVJELI LIBERALI !!!!! 😀

 44. I jos bih dodao da se potpuno SLAZEM i takodje “trazim” da se obrise MOJ komentar od 03:18

  Hvala

 45. Biljo jesam, zena sam od glave do pete i uzasno revoltirana, bas kao i Addendum svim ovim smradovima koji nam vode drzavu, ali evo i ja cu da se upristojim,( mada nemam kome da se izvinjavam, jer nijesam vrijedjala, nego samo dala za pravo Addendumu), pa ako smatrate da sam pretjerala u nepristojnosti, time sto sam dala za pravo razljucenom Addendumu, brisite i moj komentar, samo da znate, da su smradovi zasluzili sve ono sto im Addendum napisa i ako mislim da se oni mnogo ne uznemiravaju zbog toga, jer ti ljudi ne znaju ni sta je stid, niti znaju za moral. Ali dobro, budimo umjereni i smjerni i trpeljivi da ne bi izgubili mjesto u raju.

 46. Ja bih rekao da je “sve cisto” 😀

  I ovo sto ih zovemo SMRADOVI i treba tako da ih zovemo jer nemamo ni jednoga razloga, niti da ih postujemo, niti da ih persiramo. I nijesu njihove majke i ocevi nikakvi heroji nego “smrda roditelji”, od kojih su nastali, iako mi ih je sve zajedno zao jer smo ustvari svi samo LJUDI.

  Da ih nijesmo mi podizali, vaspitavali i tako lijepo odgojili?? 🙂

  I sve od njih smrdi, a zasto ih bas zovem smrde?

  “Kome zakon lezi u topuzu tragovi mu SMRDE necovjestvom” !!!!!

  I ovi sistemi, “na kucu” i te price.. oni ne zasluzuju nista drugo sem da se s’ njima sprdamo. 🙂

  Je li sad, sto god jasnije? 😉

 47. Re: Addendum
  ,,Fenix, zivac, sta.. Cim progovoris ili progovorite, nebitno, odmah nam neka “apa” zasmeta. Vidite li da vam je bolje da cutite brabonjci i ne smrdite SMRDE, isto tako i ne treba da vrijedjajte LJUDE – NOVINARE, vec ste im dosta ponizenja i svega podmuklog i nenovinarskog i neljudskog priredili i nijesu oni vasi “krvavi bajoneti”, SRAMOTNI NACISTI, nego kreativni, pametni, skromni i blagi ljudi i vecina brizni roditelji sto im dusu sramotno i prevarom prodaste, a da oni i ne znaju.,,

  ,,I ovo sto ih zovemo SMRADOVI i treba tako da ih zovemo jer nemamo ni jednoga razloga, niti da ih postujemo, niti da ih persiramo. I nijesu njihove majke i ocevi nikakvi heroji nego “smrda roditelji”, od kojih su nastali, iako mi ih je sve zajedno zao jer smo ustvari svi samo LJUDI. ,,

  Mislim da si pretjerao, al kako hoces. Tebi na volju ali je suludo vise ti i odgovarati.
  Spominjati ,, NACIZAM,, u nekoj drzavi bi bilo kaznjeno zatvorom al kod nas nazalost ne.
  Iskremo se nadam da cemo uspjeti i da ce i ovo tvoje pisanje biti ,,glasni,, doprinos da se odreknemo primitivizma po kome nas prepoznaju sve ove godine.

 48. Eee nazalost i mnogo toga bi bilo zatvorom sankcionisano zajedno sa Vama bijedne kreature.
  U “NASOJ CRNOJ GORI” tj. Crnoj Gori svih njenih ljudi koji zele sasvim normalno da zive i bez ove DIKTATURE, koju nam prodajete kako vam se kad cefne, koja nam je MAJKA, a od koje ste mislili da napravite, znas i sam sto, VI necete biti slucaj za ZATVOR.
  Prvo ce SVA Crna Gora da vas lijeci, NACISTI, pa kad budete dozivjeli sva moguca ponizenja i kad vam izadju na nos “SVI VASI BOLESNI KOMPLEKSI” a takodje i shvatili koliki ste MAMLAZI, mislim da bi tek onda trebali da vidimo koliko ste ZATVORA ovome narodu duzni, kapiras? 😉

  Cimate na “ovo” NACISTI, jel’? 😀

  A zbilja kad smo kod nacista, je li ijedan umro prirodnom smrcu ili su svi “pukli” prije vremena?? I da znate i da vam ponovim i ponovicu 1000 puta dok ne shvatite, da vam ne zelimo nikakvo zlo.Mi vam zelimo da nam “ne puknete”, nego da nam pozivite 100 godina, ili vise.

  Takodje da znas jos nesto, nije lijepo ponizavati potomke “Crnogorskih Junaka” i UDBOM praviti od njih klosare, sram vas sve bilo jedne najstrasnije ljudske zastide.

  Da VAS nijesu to naucili moji otac i majka??

  I vise na tebe necu da se osvrcem, niti bilo sto da ti odgovaram, jer smo SVI SVE shvatili, sem ti izgleda, ali dobro. Bice dana, nama se ne zuri 😀

  A vama?? 😀

  SRAMOTNI NACISTI !!!!!

 49. Fenix, ti zlonamjerno akcentiras na rijec koju si izvadio iz konteksta i prilagodio je tvojim bolesnim razmisljanjima. Nacizam treba stalno spominjati i pljuvati po njemu, ne zaboravljajuci koje je to zlo za cijelo covjecanstvo, ali ti izgleda imas strah i od sebe samog, pa ti i glasno kasljanje smeta kada nesto pokusavas, a da ni sam ne znas sta…

 50. Slavko.sta ocekivati od Profitera vec da kad je saceran u budzak pozove Komnenica da i sa njim obavi intervju.A sta drugo nego da se debelo izlaze.

  Ja sam mu pozajmio 60.000USD za podizanje stamparije da ga ne bi ucjenjivala Pobjeda.Ucinio sam to u nadi i sa vjerom da ce Monitor i Vijesti svojim pisanjem biti saveznik LSCG i njenom lideru.Dokazalo se da sam pogrijesio.Vratio mi ih je Cano Koprivica sa Montexove firme iz Linhenstajna.U jubilarnom broju kad se zahvaljivao svima koji su mu valjavali oko Monitora i Vijesti mene nije pomenuo.Znam i zasto.Jednom prilikom sam ga u gradu sreo i u laganom razgovoru pitao o njegovim sramnim aktivnostima protiv liberala i Slavka Perovica steknuo je.Ja sam tada malo bio i nevaspitan.Od tada uvijek smo okretali glavu da nam se pogledi ne bi sreli.

  Ja njega zalim u stvari.Toj njegovoj Drugoj familiji novac i ne treba.Ruzno je zavirivati u tudje dvoriste ali u dazdevnjakovo moram jer uz sva bogastva svijeta ne bih volio imati za brata ludu tipa njegovog Mila koji po cafeima bloka V umokrenih gaca i bosih nogu uveseljava posjetioce.Oni su za zaljenje ali eto morah to primijetiti.Ima kad za ludilo.Jos ima vremena.

  Njegova saradnicka aktivnost kod Vukasina Marasa i Mila Djukanovica je poznata.Cak i Djukanovic koji krije te svoje sluge i saradnike je morao u emisiji kod Darka Sukovica da ga osvijetli u punom kapacitetu jadnog malog dousnika.Saopstio je ono sto smo mi mnogi znali ali nam nije vjerovano da mu Djukanovic finansira novine a UDBA i Milan Rocen kao prvi saradnik Djukanovica uredjuje Vijesti.Do tada Djukanovic nikad nije pominjao ni berzanske spekulante.A upravo Profitera je oznacio za jednog od vecih.Profiter je umjesto da objasni odakle mu evidentno enormno bogatstvo ucestvovao u kreiranju brige o tezi od cega zivi Slavko u Pragu.Islo se narodnom DRSTE LOPOVA a on iPrva familija cerece li cerece.I neka kad ih narod podrzava.

 51. Eto to je ono Petra njima je mozak potpuno ispran, ali sve cemo da vas izlijecimo 😀

  Mi smo vas dozivotni PENICILIN !!!!! 😉

  Ne sjedimo ispred ekrana iz istih razloga u tome je problem i zato ti nickovi i ne pomazu 🙂 I posto smo SVI isto tako shvatili da si spijun mozes biti pod ovim ili onim ili vise nickova.. to je na kraju potpuno i nebitno, zasto uzalud zivot trosite mucenici izadjite prosetajte malo ili jednostavno ucutite i pocnite da se lijecite jer ste bolesni.

  I ako VAM se kojim slucajem ne svidja “sto se ovdje pise i prica” zaostali MAMLAZI, jednostavno ne dolazite. Ovo je takodje “necija kuca” u kojoj pa taman i ovako virtuelno, borave neki ljudi, obicno slicnih svatanja. I zato sto ste VI ULJEZI nevaspitani, MORAM da “sramotim” po citavi dan kroz nju, da je vjetrim jer se od vas disat’ ne moze. Posto SVI vidimo da te nesto mama i tata nijesu naucili ili jesu nego su te nedje drugo prevaspitali.. konju odrasli je ako nijesi negdje dobrodosao zbog svog ponasanja, zasto jednostavno ne odes nego moram da te vrijedjam i ceram, jer neces lijepo da se “igras” ???

  Izlijeces se ti, to ti zelimo svi. 🙂

  I isto tako da ti dodam, da ljudi koji dobronamjerno koriste gostoprimstvo njihovog domacina, smatraju da je ta kuca “NASA KUCA” i da mi fakticki odje “dodjemo” kao jedna porodica 🙂

  A nasa porodica raste i neka je Gospod cuva, a i mi cemo.

  Zivio Domacine 😀

 52. Re: Addendum

  Postovani,

  Mržnja je ljudski osjećaj jake antipatije. Uzroci mržnje često mogu biti sebičnost, zavist, povreda osobe, ljubomora ili neuzvraćena ljubav. Reaktivna mržja je uvijek rezultat dubokog poniženja, ozlede ili bolne situacije, u kojoj je čovjek bespomoćno izložen i koju vlastitim naporima nije u stanju promijeniti. Mržnja utemeljena na strukturi ličnosti nastaje sličinim načinom kao reaktivna mržnja, medjutim ona se temelji na strukturi ličnosti osobe koja mrzi. Mržnja je u tom slučaju osobina osobe.
  Ovo bi bio moj odgovor na sve uvrede, ja stvarno ne znam da li iko cita ovo tvoje ali si opet ponavljam, pretjerao. Ovo ti govorim iskreno jer ne vidim gdje si mene povezao sa bilo cim gore navedenim.
  Ja tebe ne mrzim, postujem te i zato ti i odgovorih jos ovaj put, iako rece da se vi neki sprdate sa nama.

 53. 😀

 54. Ovaj Addendum ili vrsi neki socioloski eksperiment ili bi reko da mu nije dobro.

 55. sta,
  nisu vas odmah izbrisali.Ja sam uspjela da ih kopiram.Tamo ima na jednom mjestu,Pavlusko I. komentarise o Slavku.Ako je to Slavko izbrisao-ima na to pravo,a ako je to neko od njegovih “cuvara”,provalice ih On,budite bez brige!

 56. Postovani posjetioci bloga,cudi me da niko ne primjecuje pored dokazanog oficira UDBE Srdjana Kusovca koji je rasporedjen u Glas Cepuraka da bi podigao rejting posrnulom stampanom mediju u vecinskom drzavnom vlasnistvu i dvije zene novinara specijaca u takodje drzavnom takozvanom javnom servisu tj na RTVCG.Te dvije dame su Nevenka Cirovic i Vesna Teric.Obratite paznju kako ih je njihova sefica Radojka Rutovic glavni urednik javnog servisa pozicionirala.Jedna Vesna prati spoljnu politiku i aktivnosti ministra Rocena a druga Nevenka unutrasnju i aktivnosti Djukanovica,Marovica i Luksica.
  Kada se pojavio izvjestaj reportera bez granica koji je bio naglaseno los po Crnu Goru i stanje sloboda medija Nevenka je imala komentar koji i prilici drustvenoj zbilji CG.Zamislite da ta gospodja sumnja u istinitost i iskrenost autora izvjestaja.Predhodno je da bi taj izvjestaj sa zakljuckom o losem stanju u CG relativizovala komentarisala Vesna i njima hijerarhijski nadredjeni sef inace rodjeni brat Radojke pomocnik ministra vjeciti predsjednik mladih DPS-a Zeljko Rutovic komentarisali kako bi ga relativizovali i doveli pod sumnju.Naravno to je danas na premijerskom satu ucinio i licno covjek koji rukovodi ovim cirkusom premijer Milo Djukanovic.On ih nadahnjuje i ohrabruje na ovakvo ponasanje.Nijesu izvukli pouku iz slucaja novinara RTS-a Milovanovica i Komrakova.
  Juce se pojavila lista Transparensi Internationala o percepciji korupcije sa pozicijom CG.Naravno obavezni komentar Nevenke i direktorice Vladine uprave za anti korupcionasku inicijativu Vesne Ratkovic.Sta one drugo mogu izjaviti osim da im je metodologija nepoznata i cudjenje zasto nije CG bolje pozicionirana.Da li ove osobe imaju grama postenja.Znaju li za stid.Prije par dana je potvrdjena presuda izvjesnom doktoru Ivanovicu iz Tivta koji je trafikovao bracni par ucjenjujuci ih zbog njihovog loseg materijalnog stanja.Ceka se ishod sudjenja sudiji Viseg suda u B.Polju zbog korupcije,svaki dan u medijima imamo top vijest da je uhapsen nacelnik,policajac ili drugi sluzbenik sto zbog sverca opojnih droga sto zbog davanja drzavljanstva falsifikovanim dokumentima sinovima kriminalca Keljmendija.Ljudi zaboravili smo da je od 15 sluzbenika katastra Kotora 9 u zatvoru.Zaboravili smo slucaj korupcije u SO Ulcinj.
  Gospodo moramo zigosati nosioce ovakvih pojava a novinare koji sve ovo zele sakriti ili relativizovati moramo staviti na stub srama.Ove dvije gospodje su nosioci najprljavije djelatnosti kojom se gradjanima mazu oci za racun mafijaskih krvavih novaca sa zeljom da se obrisu tragovi necovjestva Djukanovica i njegove lopovsko zlocinacke druzine.One su ponesene greskom iz predhodnog perioda kad nije bilo snage i volje da se lustriraju huskaci i ratni novinari te danas bez brige rade istu djelatnost koja je odavno trebala biti zabranjena.

 57. Inglish,
  pratim koliko mi obaveze dozvoljavaju i RTCG.Dobro ste markirali te dve dame.One su tyv novinari specijalci.
  U pravu ste sto se tice uporedjenja sa RTS-om iz vremena Milosevica kada su njom rukovodili Dusan Mitevic,Vucelic i kasnije Dragoljub Milanovic.Milanovic je osudjen povodom slucaja pogibije u studiju nekoliko novinara i zaposlenih prilikom bombardovanja RTS-a od strane NATO.Na izdrzavanju je duge zatvorske kazne.Prilikom rusenja Milosevia 5-og oktobra razjarena rulja je upala u RTS i demolirala sto je stigla,Jos se na svetskim Tv stanicama vrti snimak kako rulja gnjeci i davi tadasnjeg glavnog urednika RTS-a.
  Vase dame novinarke,direktor i glavni urednik nisu iz tog izvukli pouku.Ne bi bilo dobro da dozive slicnu sudbinu zbog lojalnosti onima kojima je Ustavom i drugim zakonima zagarantovana smenjivost.To sto oni zloupotrebljavaju te propise kad tad dodje pod udar sankcija.
  Za razliku od RTCG javni servis Srbije tj RTS je danas medij sa najvecim rejtingom.Moze se reci da je servis gradjana.

 58. Drzavna televizija kao navodni javni servis koji placaju poreski obveznici crne Gore ustvari je staro gnijezdo novinara huskaca,ratnih izvjestaca i oficira ANB-a.
  Cinjenica da Radojka Rutovic obavlja duznost glavnog urednika a njen brat Zeljko funkciju pomocnika ministra kulture i medija zaduzenza medije govori sve.Nepotizam koji je rasiren po drzavnim institucijama govori sve.
  Na javnom servisu kljucne novinarske zvijezde su Nevenka Cirovic i Rocenova miljenica Vesna Teric.One vode kadrovsku politiku u televiziji i odredjuju ko moze od mladih koliko napredovati.
  Prebrojte putovanja Vesne Teric i uporedite kad su obavljena i koju je delegaciju pratila pa ce vam jasno biti ko je forsira.Bogami iza ovih setnji dolaze i neke ino dnevnice o kim neke kolege sanjaju.Nevenka je carica na domacoj sceni.Njih dvije svakodnevno inace odrzavaju prijatnu atmosferu u restoranu Salvador Dali.

 59. Htio bih reci da i ja gledam RTCG i rekao bih da je sve bolji i bolji sto mi je drago. Isto im tako zelim da budu najbolji, naravno bez pomenutih koji su ujedno odavno punoljetni kao i u sistemu i tacno znaju sto rade. I to sto covjek “ne moze” da shvati kako neko moze biti “toliko los”, sasvim je normalno. Da je dobar, razumijeli bi se odmah.

  Sem toga sto je sa IN, Pink i of skroz Atlas TV???

  Znaju li koje i kakve su posledice tog njihovog (ne)rada?? Mislim da ce saznati.

  Znate sto mi je simpaticno bilo jutros na RTCG ??

  Jedna fotografija i pogotovo naslov:

  “Zilama za kamen”

  Ovog puta, BRAVO RTCG 😀

 60. Infracrveni, smijesno je da si za primjer jedne medijske kuce uzeo RTS. Nema sumnje da si im dao visok rejting, i da ih pratis. Nadji neki uzor u civilizovanom dijelu Evrope da nam se vidici ne zavrsavaju u Beogradu.

 61. Rtcg je etalon instrumenta degradiranja zdravog razuma.
  Pozdravljam Slavka Perovica virtouza koji je uspio da izbjegne upad u najogavniju septicku jamu covjecanstva sa ostalim CG politicarima,drzavnim sluzbenicima,udbasima,petokolonasima koju su isti zagadili u rekordnim granicama i bio sam tuzan kad sam Slavka vidio na nekoj bini kada je bilo proglasenje nezavisnosti CG iskreno tuzan, to je jedini trenutak kad sam njegov lik vidio u mracnom svjetlu,oprastajte na iskrenosti.
  pozdrav iz africke zemlje safari (to je za ove koji mogu da neoficijalnim putem da dodju do moje ip adrese)

 62. UPOZORENJE!

  Ovim upozorenjem se obraćam osobi koja se na ovome blogu koristi sa tri različita nika : INGLISH, RODERICK I INFRACRVENI, a javlja se sa iste e-mail adrese: ingch@yahoo.com, te istog kompjutera IP 109.228.114.153. Kako je ovakvo ponašanje nekorektno, a obuhvata čak i ’međusobne replike’ ova tri nika – a jedne te iste osobe, te je suprotno Pravilima bloga, zahtijevam od pomenute osobe da se opredijeli za jedan od nikova, ili izabere četvrti – u suprotnom će biti banovan!

 63. Marko,
  nije smesno prijatelju uzeti za primer ma koga ko je nekada bio los pa se popravio.Drzavna agencija koja prati gledanost i rejting tv stanica je objavila podatak da je RTS najgledaniji.Svidjalo se to nekom ili ne cinjenice su nesto sto ne treba dokazivati.

  Ne znam sve tv stanice u Cg jer ne mogu ih pratiti.Ono sto mogu i sto sam gledao mogu reci da je TV CG jako naklonjena vladajucoj strukturi.Cak i jezik kojim se obracaju gledaocima nije ni crnogorski ni srpski.Ne znam kad je kodifikovano da se za ministra spoljnih ili inostranih poslova kaze ministar vanjskih poslova.Po prvi put gledajuci snimak utakmice crnogorske fudbalske lige cuh da komentator za ofsajd kaze zaledje.Pitao sam moje prijatelje iz CG od kad je ova promena u zvanicnom sluzbenom jeziku na medijima.Nije mi mogao odgovoriti.Letos prilikom boravka u CG gledao sam tv Vesti.Lici na modernu tv stanicu.Tv In cinimi se takodje sluzi kao rezervni igrac zvanicne Podgorice.Ostali mislim da marginalno uticu na gledaoce posto su skromnih vrednosti.
  Gospodo ko god ne vidi danas kojim koracima Srbija grabi ka EU taj je u ili sopstvenoj zabludi ili ima anti srpski refleks.Pogledajmo kako se Tadic obracunava sa organizovanim kriminalom i korupcijom.Kod nas su do sada pokrenute i procesuirane krupne afere,carinska,putna,index lekarska itd.U zatvoru su sudija vrhovnog suda,direktor zeleznica Srbije,vise carinika,vise lekara itd.Da li je iz razloga sto Tadic nema putera na glavi pa istrajava u toj borbi ili je vrh drzave shvatio da se iskrenom borbom protiv te posasti Srbija kandiduje za clanstvo u EU gde je cekaju kako veliko trziste tako i veliki novcani fondovi.Zvanican podatak je da je Srbija u prosloj godini izvezla poljoprivrednih proizvoda dvije milijarde dolara.
  Uopste mi nije bila namera da Crnoj Gori delim savete sta i kako treba ali je mediska scena nesto sto upada u oci i svakodnevno se konzumira.Priznajem da su lica koja vode programe i na RTCG i na RTS-u za neku drugu profesiju posto im face ni blizu nisu pozeljnim.

 64. Primljeno k znanju.

 65. Gerasime

  Kakvo podmetanje ’sa safarija’!

  Nije tačno da si mogao Slavka vidjeti na bilo kakvoj ’bini’, jer Slavko nije učestvovao u igranci zvanoj projektovana siva zona – pa stoga lažeš da si ga vidio! Nije mogao, niti htio biti na ’bilo kakvoj bini’ ove smišljene koreografije, a koja je imala za cilj da se do nezavisnosti ne dođe – nego ostane u sivoj zoni,a da se u tu koreografiju – ako je moguće uvede i LSCG, kao projektovani glavni krivac za neuspjeh referenduma!
  Referendum jeste uspio – ali na iznenađenje i razočarenje samoga DPSa, i to sa par hiljada glasova, što znači da je raspoloženje za nezavisnost bilo mnogo veće od onoga koje su nam godinama podvaljivali CEDEMi i dr. Milovi jatagani, ali je sav terenski rad DPSa bio usmjeren ka neuspjehu referenduma – odnosno ostanku u sivoj zoni – što im je zamalo i uspjelo! Slavko je na svom izbornom mjestu na Cetinju prvi glasao, a za njim i svi liberali do jednoga! Prema tome – mani se ođe podmetačina, Gerasime, i svoje izmišljene ’tuge zbog…bla, bla, bla…’, jer je LAŽ da je Slavko bio na bilo kakvoj bini za vrijeme proglašenja nezavisnosti sa onima koji su zamalo tu nezavisnost osujetili! Koliko su glasova sa ’da’ mislili da su skinuli – ne znamo, mislili su dovoljno – jer su prvo proglasili nezavisnost u 8, pa onda opet brojali do 1! Da to nije bilo najkontrolisanije glasanje ikada održano u CG (hiljade svjedoka, stranaca i organizacija), ti bi, miki, i ja danas sjedali u SCG, a Milo bi bio presretan! Prema tome – miči se s tim izmišljotinama i svojim lažnim žaljenjem!

 66. Vidjevsi ovu poruku od MODERATORA vidim da sam bio upravu kada sam u jednom od komentara napisao da nazalost postoji jedan sa vise nickname koji komentarise sam sa sobom i tako se pojavljuje vise puta, zasto, zbog ceka, i do kad ?!
  Jasno je da su komentari nekih nedoreceni i da i ne znaju sta pisu.
  Eto to je ono sto sam zapisao da smo mi zavistni, ljubomorni, pogani, i brukamo se na svakom koraku. E zato nam se vec godinama ne pojavljuje neko ko ce nesto promijeniti jer vidi da smo neozbiljni, prije bih rekao civilizacijski zakrzljali !

 67. Juce na premijerskom satu Djukanovic se cudi 104. mjestu CG u izvjestaju reportera bez granica.Nije mu jasan model.Kad su izvjestaji neke institucije pohvalni po vlast i institucije tada ih uzimaju za primjer kako bi opoziciji izbili argumante za stanje u kojem je dobro Djukanovicu i podrzavaocima.
  Takodje i izvjestaj o percepciji korupcije koji objavljuje Transparenci International dje je CG cak stagnirala u odnosu na proslu godinu je po Djukanovicu upitan.

  Pogledajte reakciju Charls Tanock izvjestioca SE za CG kako je reagovao na diskusiju Vanje Calovic na sjednici tog tijela.Zamislite da covjek koji daje ocjenu o napretku CG trazi od predsjednice NVO iz CG ciji rad i postojanje EU navodno podrzava da ona da konkretne dokaze o postojanju korupcije i organizovanog kriminala.Ovaj primjer pokazuje odakle Ranki Carapic model za njeno ponasanje u vezi suzbijanja organizovanog kriminala i korupcije.Na drugu stranu svi redom zvanicnici koji posjete CG ili sastave izvjestaj za CG apostrofiraju nedovoljne administrativne kapacitete,nikakvu ili nedovoljnu akciju protiv organizovanog kriminala i korupcije i ne primjenjivanje usvojenih zakona.
  Zapanjujuce je da premijer drzave koja zeli biti clanica EU sebi dozvoli da salje otrovne strijele na pojedine privatne medije.Kad se to tako uradi nekome je to signal da ce biti nagradjen ukoliko prebije,izmaltretira ili ne daj boze lisi zivota novinara,glavnog urednika ili vlasnika privatnog medija.To sto je Djukanovic vjerovatno mislio na Monitor i Vijesti i njihovu vlasnicku i uredjivacku strukturu koja mu trenutno ne puse u pr.. ne znaci da mi ne treba da dignemo glas i principijelno osudimo taj gest a o postenju i profesionalizmu Profitera i saradnika ne bih trosio rijeci.

 68. Sve te ,, nevladine ,, su istvari vladine i one sluze da se eto pokaze kako se nesto radi. To je samo sveopsta drpacina i otimacina i poslednjeg eura iz ruku naroda. Koji MANS , to je kao sto je i bio PZP nevladina pa onda usao kao u opiziciju. Sve su to pioniri koji se primemaju da jednog dana saradjuju sa vlascu kao opozicija il koalicija.
  To je jasno i pticama na grani , nijesmo blesavi , ma mucno ih je slusati !
  Oni pjevaju svako jutro ,, Pioniri maleni mi smo vojska prava, svakog dana rastemo ko zelena trava …,,

 69. I jos nesto ! Niko se ne pita kako zive i od cega svi ti iz tih nevladinih. Ko placa telefonske racune, kampanje, odakle se i ko ih finansira. Gdje konkurisu za pare i na koje konkurse, i zasto bas postoje. Sve ima svoj smisao i vezu, duboko u njedrima vlasti. Zasto bas oni ? Koji su to eksperti?!
  Ljudi postalo je bezmisleno pisati o njima, sve zivo su srozali , unistili i nikako da priznaju.
  Sprdaju se na nama, nema, igraju se vrhunski sa nama. Do kad ?
  Sve su to djeca necija, sve je to mehanizam koji ce se kad tad raspasti i sve ce izaci na vidjelo. Nije niko blesav a da ne zna ko stoji iz njihovih performansa, pojave se oko neke zavale, odvale i to bas onda kada se nesto mijenja, cudno zar ne.
  Te gluposti se kose sa mojom intelingencijom a nadam se i mnogih od vas . Smijesno je , zalosno.
  Pa ljudi nemaju kartu da plate za gracki prevoz a oni se voze, putuju, izlazu. Ma to je sve LAZ, i toliko su providni i toliko je njihove postojanje jedan veliki TRIK koji ne PROLAZI VISE !

 70. Gospodo neko ko podje u Brusells i pred institucijama EU izjavi o rezimu sto je juce izjavila Vanja Calovic ne moze se dovoditi u sumnju.Mozda se moze polemisati o nacinima i metodama ali sumnjati u iskrenost borbe protiv zla nije preporucljivo.
  Mi moramo glasnije markirati one na koje se pozvao Charls Tannock.Naime da bi pred parlamentarcima EP opovrgao tvrdnje Vanje Calovic o rasirenoj korupciji i organizovanom kriminalu pozvao se na navodne kontakte sa ambasadorima zemalja EU na sluzbi u Podgorici i predstavnicima EK.Kako se izrzio kritike koje je Calovicka iznijela na racun vlasti kako kaze Tannock cuo je jos samo od Medojevica.Znaci da ni predstavnici SNP-a i NOVE nijesu imali primjedbi na ponasanje vlast.
  Mislim da nije dobro generalisati ni u cemu pa ni o ocjeni za djelovanje NVO sektora u CG.

 71. Ljudi ajde malo smirite strasti. Znam da nemate gdje iskazati sopstveno misljenje osim ovdje, ali pretjerujete. Od 70 komentara (bilo ih je 104 izgleda prije moderisanja) 80% pisu cetvoro ljudi. Ukoliko imate toliku potrebu da pisete i analizirate otvorite svoj blog i dogovorite sa Slavkom ili moderatorom da podijelite linkove. Ovako fiktivno izgleda da je velika rasprava na komentarima, a u stvari 5 ljudi ne prestaje da kuca.
  U redu je treba uprijeti prstom ka losim ljudima, ali isto tako prije nego bilo ko upre neka pogleda sebe i vidi da li je sve sto treba uradio da bi on bio bolji. U ovakvoj zemlji najlakse je pronaci ljude koji su losi, ali dobre ljude moramo traziti lupom. Vjerovatno mnogi od ovih prodatih ljudi nisu imali snage da se bore sa sistemom i postali su dio njega (ne mislim na najkrupnije zvjerke). Zasto? Zato sto na vrijeme nijesu upoznali svoje granice i poslusali druge. Svi smo sposobni da slusamo sebe i da za svoje misljenje mislimo da je jedino valjano, ali dozvolite da i drugi nesto kazu. Ovako samo opterecujete ovaj blog na kome moze mnogo da se nauci.

  Ajde zdravi bili!

 72. Krajnje je proizvoljna konstatacija koliko ljudi pise. Ja bi se prije zapisao zasto ih vise ne pise. Moje misljenje je da su se uvukli u razne NVO pa kajmace li kajmace.
  Ali evo moj doprinos ce biti dva mjeseca nepojavljivanja sa komentarima .

 73. fenix, slobodno mozes uzeti i cijelu godinu odmora, pa da lijepo pocinemo od tebe i tvojih kukurikanja, a u medjuvremenu dok ne trosis ovaj prostor za tvoje kukurikanje, ucini neko dobro djelo. Evo da ti dam ideju: traba nam deset pari carapa za dom staraca u Dobroti. Moze i pletenih. Pa sjedi i pleti, pa kad zavrsis, javi se. I da ne bi opet kukuriknuo na ovaj moj post, (ako ga objave),odmah cu ti reci, da necu polemisati dok ne ispletes carape.

 74. Dogovoreno, a ti uzmi pampers jer ti ej prijeko potreban !

 75. @ Magdalena,

  citat:
  “Tovare,
  ne slazem se sa tvojom etiketom koju nalijepi nasem narodu. Da si tu etiketu nalijepio na lik i djelo profitera- monstruma-lazova i mafijasa morackog, tu bih se slozila, ali nas jadni narod da je djubre, to ne!!! Mafijas laze na TV koja je njegova i sta tu moze narod, osim da iskljuci TV i ne gleda najruznijeg crnogorskog lazova, od cije mi se ruznoce prevrce utroba, nakon pet minuta gledanja u to vjesticije, zlocesto lice. Ne zamjerite, nije povrsnost, nego pusto zensko; pamet jest da je bitna, ali i oko trazi zadovoljstvo za sebe…”

  Sa nickom Tovar se slazem u isnesenom 110%, a ti si potpuno u krivu, vizavi ti cijelog odje navedenog posta.

  Što može, “jadan narod”, kada je televizija njegova, i slična priča..? Da izvrši kolektivni harikiri 🙂 u znak malodušnosti ili da nastavi da bude djubre, poltronsko, lažovsko, lupeško, nečasno (skoro niko NE drži danas datu riječ u CG..), do bola nepotističko, korupcionaško, nekulturno, ne-emancipovano, itd, itd.. mislim da bi mi falilo prostora na blog da ih opišem, veeeeliku većinu ljudi koji žive u CG, čast jaako, jako rijetkim izuzecima.
  E, vidiš, zato je Tovar u pravu, a ti nisi na ovu temu u pravu.

 76. Posto jutros ne nadjoh vunicu na pijaci odlucih dok je ne nabavim, a popodne ce stiici da jos jednom napisem par redova, il kako rekose da se iskukuricem.
  Od samog pocetka pisanja na ovom blogu pa evo do jutros nametnulo mi se par pitanja :
  1. Zasto oni koji imaju svoj blog pisu i kritikuju ucesnike rasprave na ovom blogu?
  2. Zasto imaju potrebu da prozivaju i da omalovazavaju komentare nekih od nas?
  3. Zasto broje koliko neko pise na ovom blogu ?
  4. Cemu njihovo pojavljivanje i da li ono ima smisao?
  5. Cini mi se da temu nijednom nisam obezvredjivao i nametao svoje misljenje a rekose suprotno ?!
  Kad saberem sva ova pitanja a i dileme koje imam namece se samo jedno da zaista postoji na jednom malom parcetu zemlje narod a zemlja se zove Crna Gora , koji nikako da sazri, da se dozove pameti i koji nikako da prestane sa prostaklucima koje civilizacija ne moze ni prepoznati vec godinama.
  Na kraju svih krajeva i razumijem, mi vec dvadeset godina nemamo drugu temu do politike, ispijanja kafa po herecgovackoj, prodavanja imovine po boki , brdima .
  Ne znam, ali povlacim se jer ne zelim da iko vrijedja moju intelingenciju ma kolika bila. Mi smo bili i ostali toliko puni laznog ponosa da su nam se tome ,,divili,, i stim sprdali i za vrijeme stare Crne Gore

 77. Maksimum sto je crnogorska opozicija mogla da uradi jeste zajednicki izlazak na izbore.
  Odlazak Djukanovica je idealna prilika za novo dijeljenje karata, i za osnivanje novih stranaka, i za novo pregrupisavanje na politickoj sceni.

  Nebojsa Medojevic u emisiji Nacisto.

  Sve na tragu ideje Miska Perovica o evolutivnoj promeni DPS-a za nekih dvadeset godina. Bitanga PZP-a u duhu moracke bitange.
  Bez trunke stida i jedan i drugi.
  A voditelj Petar Komnenic NE SME da ga pita o ideji BOJKOTA.

 78. Ne bih da skrecem temu koja se ovdje otvorila , ali bih svima Vama koji jos uvijek nijeste toplo preporucio , poslednji Slavkov tekst od prije par dana na notebook-u , kao i najnoviju Slavkovu poeziju koja zavredjuje posebnu paznju .

 79. Kako dobar odgovoror gospodina iz redakcije reporteri bez granica Djukanovicu.Sef svega Djukanovic one koje nije uspio da korumpira pokusava delegitimisati kao sto to radi na unutrasnjem planu uz pomoc udruzenja i skupova koje je on oformio i sluze mu za te svrhe.
  Pogledajte sta kaze Eduard Kukan a sta je na samoj sjednici od Calovicke trazio izvjestilac Charls Tannock.Slicno ponasanje je ispoljila i Ranka Carapic u parlamentu Crne Gore kad su poslanici naglasavali porast korupcije i organizovanog kriminala zahtijevala da joj dostave dokaze.
  Gospodo rezim je uspio sve strane sluzbenike korumpirati uz mali broj casnih izuzetaka.Ambasade stranih zemalja su smjestene po novoizgradjenim kucama nasih tajkuna koji im se na taj nacin priblize i zavisno od potrebe ostvare kontakt koji kasnije lako prelazi u ako zatreba vlasti radi pozitivnog izvjestaja u korupciju.

 80. @inglish,

  razlozi iz kojih šef svega nije uspio da korumpira časne izuzetke su veliki. vjerujem da ih šef svega vrlo dobro zna ili prepoznaje. i to vjerujem iz razloga što Đukanović punih 20 godina održava punu kontrolu nad zemljom. i vrlo dobro poznaje razliku zbog koje malobrojni pojedinci nijesu korumpirani. s druge strane, korumpiranost je i činilac mogućnosti. kad imaš izbora i kad ga uopšte nemaš. i naravno, zvjerka je uvijek zvijerka i spolja i unutra. i naravno ista je stvar zvjerski se boriti protiv zvijeri.

 81. bojkot i pobuna su bojkot i pobuna, nema nepotrebnih kompromisa na mjestu gdje ne treba da ih bude.

 82. Neka neko od Miodragaa
  parira sa #vijestima Miodraga iz intervjua vijestima !# ovome:

 83. i ovome:

 84. treba li da se bači koji $ In God We Trust ?

 85. Kako to da niko ne sumnja istrazivanju koje je narucila Matica a koje je radio CEDEM.Kako sad Djukanovic i Predrag Sekulic ne pitaju Srdju Darmanovica i Besica koju su metodologiju koristili i ko su bili intervjuisani ljudi na ove rezultate.Znaci ono sto odgovara vlasti je uradjeno prema standardima i metodologijama korektno a ono sto nije afirmativno za rezim dovodi se u pitanje.Kad sam vidio rezervni sastav ANB-a Rada Bojovica da komentarise aktuelno istrazivanje odmah sam posumnjao u istinitost podataka.Bojovic i druzina iz prateceg bataljona ANB-a kojima je bio glavni zadatak da sire pricu o Slavkovoj autokratiji i nemogucnosti saradnje sa LSCG zbog njega nanose najvise stete samom projektu stabilizacije politickih prilika u CG.Primjetno je da su i najtvrdji zagovornici drzavne zajednici shvatili realnost i prihvatili sve ono sto ide uz to.Kocoperni stav Ranka Krivokapica i dijela njegovih externih izvodjaca radova na prepiranju mozgova ljudima tesko da ce imati znacajnije rezultate.Prihvatam da je porastao broj pristalica nezavisnosti sto je i normalno ali mi tesko Rade Bojovic moze objasniti nacin na koji je porastao broj onih koji govore crnogorskim jezikom ako se nijesu albanci odrekli svog.Cak je sve manje ljudi koji spore da se jezik zove crnogorski ali ih je sve vise koji se protive pohrvacenju jezika.Tesko me ko moze ubijediti da prihvatim jezik kojim govori prda hercegovacka na In tv Miodrag Bubresko.Terminologiju koju on koristi nikad necu prihvatiti jer ona nije spontana,niti je njegov maternji jezik posto ni on ni ljiljana Blagojevic niti su rodjeni niti su zivjeli ovde da bi im to bio dio govora iz porodice.To su novokomponovani Milovi crnogorci.

 86. Sinoc Tarzan Milosevic u emisiji “ziva LAZ” na pitanje Supkovica ” Kako ste pobijedili u naselju gdje je DPS 1997 god imao 3 glasa a SNP 300 ” odgovara doslovce ovako :
  “PA znate kako ,dosao sam kod tih ljudi i ukazao im na prednosti glasanja za DPS, oni su me priupitali tada vrlo direktno i iskreno sta ce nama njihov opozicioni glas kada je moja pobjeda vec osigurana i ne dovodi se u pitanje .. pa sam i objasnio da davanjem svog glasa meni , otvaraju mogucnosti da mi kao pobjednicka strana i ja kao gradonacelnik pokrenemo i taj dio opstine ,ulozimo neki novac i kod njih i rijesimo i njihove svakodnevne probleme ,jer i to je politika da se razumijemo , prvenstvo pri ulaganju finansijskih sredstava uvijek imaju naselja gdje imamo jaku politicku podrsku ..tako da su me gradjani (tog naselja) poslusali ,bili su prakticni i shvatili da smo i za njih najbolja solucija i dali su nam svoj glas ”

  Ovaj zamorni citat sam samo postavio kao jos jedan spomenik posrnucu Crne Gore ,dokle je ona dosla ,kada kupovinu i neregularnost izbornog procesa potvrdjuje gradonacelnik Bijelog Polja i prestavlja je kao politicku pragmaticnost .. Jezivo

 87. Ne znam sta se desava kod gradjana Crne Gore da cute dok ih odlazeci premijer i vlasnik Prve drzave,Prve banke i lider Prve familije uvlaci u duznicko ropstvo.Cudi da nije primijeceno da je KAP-ovih 66 procenata drzavnog kapitala prodato za cca 48 mio USD a da je prije neki dan izdato drzavnih garancija za racun KAP-a u vrijednosti 130 mio USD i za taj iznos dobijeno prema trzisnoj vrijednosti depozita akcija CEAC-a.Na pitanje novinara na konferenciji u ministarstvu ekonomije ministru Vujovicu sta ako KAP ne bude izvrsavao obaveze za koje garantuje CG kratko je odgovorio,preuzecemo ostale akcije.Mislim da bolji poklon Deripaski ne bi ucinio ni najrodjeniji jer kupiti nesto za 48 a izmuzti i prodati za 130 miliona Evra je top raritet.Od preuzimanja sve mu je islo u prilog,cijena na LME je bila idealna 3.400USD/toni pa je sa benificiranom domacom strujom imao ogromnu zaradu.Kad se na to doda zarada koju su uvecavajuci nabavne cijene iznosili preko sestre firme na Cipry EN Plus koja je bila dobavljac KAP-u jasno vam je koji su to iznosi.Vjerovatno bi mudri i bistri ministar Vujovic pravdao da je Deripaska spasio proizvodnju i ulozio u ekolosku opremu.Kakav je ministar govore njegova djela na Cetinju.Zatvoren OBOD.I onda dobijamo pricu kao za svaki objekat u CG dje se laze sa visinom uloga tipa,Zeljezara 50 mil u hotel Maestral 36 mil Evra,u hotel Splendid 100 mil,u KAP 50 mil,u hotel Avalu,Bjanku i skijaliste Bjelasica takodje 100 miliona.Lako li frljaju sa tolikim milionima a radnicima kasne plate po nekoliko mjeseci.Zasto nema izvjestaja angazovanih revizora od strane agencije za strana ulaganja.Konkretno zasto nema izvjestaja eksperata Ekonomskog fakulteta Podgorica koji su angazovani po ugovoru o prodaji KAP-a da procijene nivo investicija i uskladjenost sa ugovorom.Nema jer je dekan nagradjen mjestom u Savjetu centralne banke CG koje je jako dobro placeno pa ce izvjestaj malo sjutra.Nemam sada strpljenja da pisem o Elektroprivredi.Za sve ovo mu crnogorci daju podrsku.

 88. Juce je iza ociju javnosti potpisan sporazum o izrucenju osumnjicenih i osudjenih za djela organizovanog kriminala,korupcije,ratnih zlocina i kako je rekao jadni ministr -bagatelni kriminal-.Kako su ga u tajnosti na zahtjev CG potpisali tako su u tajnosti pohapsili crnogorske drzavljane koje potrazuju sudski organi Srbije.Ocito da je CG bilo stalo na tajnosti jer Srbija itekako koristi svaku akciju protiv kriminala da poentira kod EU.Sta li se desilo da je ministar brkajlija morao da krije svecanost potpisivanja.Bice da mu je sef svega sapnuo da ove sto hapse treba tjesiti da ih on ne bi isporucivao ali eto stisli ovi iz EU.Lagano mu se topi oklop o zastitniku svojih saradnika i podrzavaoca koji su eto slucajno ili ne pretezno izvrsioci teskih krivicnih djela koje potrazuju ili EU ili zemlje regiona.Sa ovim sporazumom nadam se da je zavrena prica o raju za skrivanje bjegunaca koji su cesto imali i licna dokumenta sa boravkom i koristili pravo glasa.Mozda i nijesu glasali za zastitnika.Javljeno je da je u Srbiji uhapseno 6. osoba i u CG 7 koji ce biti vrlo brzo isporuceni kako bi ministar brkajlija koji je godinama kocio ovaj sporazum posao u Brussels da ubere koji poen.Dzaba im sve je provaljeno.Sacekajmo presudu u Zagrebu pa ce mo vidjeti sta ce se dalje desavati.

 89. Evo baš sad gledah na NTV Monteni specijalnu emisiju povodom posjete patrijarha Filareta Ukrajinskog mitroplitu Mihajlu prepodobnom. Kakvu je besjedu održao g. Vušurović,kako nadahnuto slovo, koliko mudrosti i sa koliko stila, verbalne estetike…samo je malo pravio neke nekontrolisane grimase i to je na trenutak odalo njegovu endemsku psihozu.
  Bijaše tu i seljačko-modenski hotelijer i Tv smarač g. Žarko Radulović, kao i stari udbin uhlebljenik Rajko Cerović…mnogo lijepog svijeta na jednom mijestu.

 90. Kako rece ministar brkajlija sporazum koji je potpisan sa Srbijom cetiri dana ranije i u tajnosti ucinio je da im glavni kriminalci ne pobjegnu.E pogledajte koga je uhapsila Crna Gora a koga Srbija i bice vam jasna volja za saradnju.Stanka Subotica i dalje nema pa nema ali je zato uhapsen izvjesni Markovic u predmetu Stanaj.Zato je Srbija uhapsila i priprema za extradiciju Boska Bojovica nekadasnjeg sefa sluzbe drzavne bezbjednosti,nekadasnjeg pomocnika ministra policije za javnu bezbjednost Milorada Markovica,nekadasnjeg pomocnika ministra policije za opste poslove Milorada Ivanovica,nekadasnjeg nacelnika CB Herceg Novi Radunovica i kapetana Strugara.Evo sanse Bojovicu koji je bio potcinjen i za svoj rad dobijao naloge od premijera da saopsti CG javnosti ko je naredio deportaciju muslimana 1992 godine iz H.Novog kako ga je prozvao svjedok inspektor Pejovic.

 91. Thank you Tracy 😀

 92. Veceras se desila divna stvar u emisiji Utisak nedelje na tv B 92.Emisiju vodi Olja Beckovic a gosti su bili Wiliem Montgomeri bivsi USA ambasador u SRJ,Bozidar Djelic potpredsjednik vlade Srbije zaduzen za EU integracije i Ljiljana Smajlovic predsjednica udruzenja novinara Srbije.Ambasador Montgomeri je izdao knjigu sa pricom o sluzbovanju u Jugoslaviji.U jednom dijelu je imao i svoj predlog oko resenja pitanja Kosova modelom podjele,u drugom ubjedjivanje tadasnjeg predsjednika Srbije Milutinovica i ministra odbrane Ojdanica da se predaju sudu u Hagu kao i o skidanju Miskovica sa USA zabrane za Miloseviceve tajkune.Djelic kao aktuelni potpredsjednik i clan vladajuce stranke objasnjava da ce Srbija dobiti Upitnik od EK do kraja godine i predlog za kandidata do kraja iduce godine,Montgomeri kao iskusni znalac i diplomata je razjasnio maglu koju sije aktuelna vlast rekavsi-Dok god Srbija ne prizna Kosovo nema joj ulaska u EU.- Kaze da je imao ogromne probleme da administraciji u Washingtonu objasni da jedan dio gradjana Kosova nece da prima naredjenja od Beograda ali i da jedan dio gradjana takodje na Kosovu nece da prima naredbe iz Pristine.Medjutin od momenta kad je Srbija odustala od svoje rezolucije pre UN i usvojila rezoluciju sa EU sanse za podjelu su na nuli.Sto se tice tajkuna iz vremena Milosevica tvrdi da je US administracija cekala da dobije signal od Djindjiceve vlade koga da stavi na listu nepozeljnih.Kad to nije ucinjeno oni kao pragmaticni ljudi odlucili su da saradjuju kako sa Karicima,Miskovicem,Bekom i drugima tako i sa onima u Pristini preko kojih su ocijenili da mogu sprovoditi svoju politiku.Pregovori sa Milutinovicem i Ojdanicem su urodili plodom pa su se kasnije pridruzili u dobrovoljnoj predaji i genera policije Sreten Lukic,general vojske Lazarevic itd.
  Pitam se zasto cuvene privatne tv Vijesti i In ne organizuju razgovor sa slicnim akterima dogadjaja iz bliske proslosti da bi razjasnili uloge pojedinaca kako u ratnim vremenima tako i u vremenima takozvanih drzavnih poslova sa naftom,cigaretama,secerom,kafom i alkoholom.Tada bi dobili odgovor ko je dao nalog i mogao ga dati da akcize i poreze koje po zakonu ubira drzava budu skinuti i preko izgovora o visem interesu preseljeni u dzepove Veselina Barovica,Branka Vujosevica,Srecka Kestnera,Duska Bana i Zeljka Mihailovica,Coca Becirovica,Dragana Brkovica,Dragana Perovica,Blagote Radovica i Zarka Markovica.
  To bi bilo jako interesantno i tako bi se doslo do podataka odakle novac za privatizacije koje su ostavile gradjane bez radnih mjesta i unistile privrednu djelatnost u CG.

 93. @Inglisch, sve lupeze nabrojaste, od Barovica, preko Kestnera pa do Markovica, ali one glavne, Don Mila, bracu Aca i kuma Micunovica, zaboraviste, a bez njih nije moglo ni jedan cigar, ni jedna Moldavka, ni jedan gram…a vi ih zaboraviste, njih glavne, najglavnije i ni dlaka na glavi im ne fali, a jos puni ko oko i vi bi da oni sjednu za okrugli sto. Nego sto!

 94. Petra,
  zna se ko je sef svega u Crnoj Gori.Zna se koja je Prva familija a koja Druga.Zna se da je na celu Prve Milo Djukanovic a to podrazumijeva i komplet familiju sa svom imovinom.Zna se da je na celu Druge familije Profiter Miodrag Perovic pa komplet familija i njihovo bogatstvo.
  Sve sto se desavalo i cerecilo u Crnoj Gori nije moglo niti i danas moze a da to ne odobri sef svega u Crnoj Gori Milo Djukanovic.Inace on uziva da bude to.E jedino sto ne voli da za to i sve drugo sto je radjeno a protivzakonito je bilo i preuzme odgovornost.Eto tako.

 95. Inglisch,
  reagovala sam na vasu “zaboravost” iz samo jednog razloga: Milo Djukanovic, kao glavni mafijas,koji je na vrhu piramide kriminala u Crnoj Gori, ne smije biti ispusten niti iz jednog teksta u kojem se spominju mafijasi, jer ako on brise svoje ime iz arhiva u kojima su zapisana sva njegova zlodjela i nedjela i kriminalne radnje, mi koji mu ne pripadamo, moramo neprestano napominjati: Milo Djukanovic je mafijas, Crna Gora je poznata u svijetu po Milu Djukanovicu, sverceru cigareta i droge.Milo Djukanovic svoju slobodu kupuje prodavajuci nasu zemlju i narod. Zbog Mila Djukanovica, nasa zemlja postala je rasadnik kriminalaca, a narod…nema vise naroda, samo roblje u sluzbi mafijasa.
  Kaze Milo mafijas da ce da vlada jos zadugo, a ja kazem, barem po onome sto citam kako zavrsavaju svi mafijasi: Ne vjerujem!

 96. Da ponovim vodja i kreator svog zla u Crnoj Gori je vodja Prve Familije,Prve banke licno sef svega u CG Milo Djukanovic.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: