Posted by: Slavko Perovic | December 9, 2010

9.12.2010.g.

Ovih dana planetu Zemlju obigrala je vijest da je u Londonu uhapšen Džulijan Asanž, tvorac čuvenog „Vikiliks“a, interent sajta koji je zadnjih mjeseci objavio na desetine i desetine hiljada tajnih dokumenata koji su bacili pravo svijetlo na američki rat u Avganistanu i Iraku, ali i na na tajna obavještenja koja su šefovima slali američki diplomati psovački karakterišući istaknute i značajne političare u onim zemljama gdje su oni bili američki ambasadori.

U istoriji politike, posebno diplomatije, nikada veći broj ljudi na Planeti nije došao do istinitog pogleda na svijet današnje politike, na svijet rata, i na svijet diplomatije, posebno američke koja je bila Asanžova glavna meta, i posebno onog njenog dijla koji nam je poznat pod imenom „diplomatija“.

Asanžova djelatnost uzmemirila je Planetu, objavljeni dokumenti već su usporili rad američke diplomatije, bacili je u nokdaun, a činjenica da je o Asanžu imala konferenciju za štampu i jedna Hilari Klinton jasno govori i svjedoči o činjenici da je američka politika pogođena u sami temelj, u bradu, da je pred licem Svijeta izašla na viđelo njena beskrajna hipokrizija i neviđena pokvarenost, dakle njeni pravi sadržaji koji se svijetu lažno prodaju u vidu magle nazvane: demokratija, slobodno tržište, ljudska prava, nacionalno pitanje, globalizam i još mnogo toga, a čitavu tu stravičnu masku prodaju Svijetu tipovi poput onih kakav je na ovim prostorima bio i ostao jedan Vilijam Montgomeri,američki ambasador bivši, ili jedan sluižbenik CIA-e poznat pod imenom Jovica Stanišić, ili mafijaš Milo Đukanović i mnogi drugi. Jednostavno rečeno, sve izaziva ne samo gađenje, nego užas!

Svi ili skoro svi zapadni mediji lagali su ili izvrtali stvarnost kako je Asanž navodno uhapšen, a istina je da se sam prijavio policiji u Londonu kako bi provjerio optužbe švedskog tužilaštva koje je za njim zatražilo podizanje, a Interpol odobrio i podigao takozvanu „crvenu potjernicu“ koja je, navodno, zatražena da bi mu se sudilo za dvostruko silovanje nigdje drugdje nego u Švedskoj! Ali, istina je bila dugačija: Asanž se sam prijavio policiji i došao u pratnji dvojice svojih advokata. A znate li što je podvedeno pod Asanžovo „silovanje“? Podvedena je činjenica da je Asanž u Švedskoj spavao, uz njihov puni pristanak, sa dvije Šveđanke. Dok je bio penisom u jednoj, pukao mu je kondom, a dok je bio s drugom, odbio je da ga stavi. I to je to čuveno Asanžovo „silovanje“! O čemu se ovdje radi? Očigledno je: radi se o namještaljci koju podupire i tvrdnja da je jedna od ove dvije Šveđanke u službi CIA-e!

Asanže je inače Australac, završio je fiziku i matematiku, bavio se kompjuterima i bavio se hakovanjem zbog kojeg je u Australiji već bio suđen. Bio je i oženjen, ima maloljetno dijete, ali je i rastavljen. Bilo kako bilo, ono što je uradio sa „Vikiliksom“ podiglo mu je ogroman spomenik, neuništiv, pa se i razrješilo, pronašlo, kako je i kojim načinom došao do desetina hiljada strogo čuvanih dokumenata. Siguran sam da je jedan od faktora koji je prelomio kod nekog Amerikanca da ih Asanžu servira i činjenica da je američka politika odavno postala otvoreno prljava i bljutava, a ispod toga postala teško zločinačka i pljačkaška, da to i sami Amerikanci više teško podnose, a neki od njih, tačnije: mnogi od njih pokušavaju da joj se suprotstave. Ovome dodatnu energiju daje i činjenica da se Obama pokazuje kao teški prevarant jedne teško prevarantske politike koju je do gola skinuo niko drugi nego Džordž Buš mlađi, a tata mu je bio isto kao on.

Sjećate li se udara ona dva aviona u Rokfelerov svjetski trgovinski centar u Njujorku? Zvanična verzija događaja je gola laž, a najvjerovatnije je istinita ona koja sugeriše i dokazuje da je taj događaj organizovala CIA zajedno sa izraelskim Mosadom! Sjećate li se da se na Irak jurnulo pod obrazloženjem da Sadam Husein ima najopasnije oružje za masovno uništenje? A đe je oružje? Niđe. Kako? Zato što ga Husein nije imao i zato što su Amerikanci, u tom smislu, zajedno sa Britancima, svjesno lagali čitavi Svijet. Zbog čega se ušlo u Irak? Zbog pljačkanja iračke nafte i još mnogo čega drugog, a geostrateškog. Što je globalizacija? Čista neokolonijalna pljačka svakog dijela Planete đe Amerikanci imaju moć. Ko je projektovao i kao kobru iz laboratorijske posude u svijet pustio najopasniju krizu u kojoj svijet pliva daveći se toliko vremena? Amerikanci i to iz samog središta koje se zove „Federalne državne rezerve“. Varate se ako vjerujete nazivu, ove rezrve nijesu u vlasništvu američke države, nego onih najbogatijih svjetskih bankara-pljačkaša!

Čitavoj ovoj istinitoj slici posebno istinitu boju daje djelatnost Asanža u „Vikiliksu“! Da li vam je jasno zašto je Milo Đukanović osato posljednji balkanski politički lider koji je bio strasni saveznik i zaljubljenik u Slobodana Miloševića i osoba koja je ODBILA da svjedoči protiv Miloševića na haškom tribunalu? Ko, ovu strašnu činjenicu pjuvanja u lice međunarodnoj pravdi danas Đukanoviću nabija na nos? Niko. A zašto? Zato što je bio i ostao jedan prljavi, krvavi, uslužni mafijaški šraf u politici koju smo ukratko nacrtali. Da, upravo zato je Đukanović, zajedno sa Marovićem poznatijim kao „rat za mir“ proglašen „humanistom“, može se očekivati i da bude nominovan za Nobelovu nagradu za mir, ne bi me uopšte iznenadilo. Iz istih razloga Jovica Stanišić je izbjegao haško suđenje, iz istih razloga zločincu Šljivančaninu isto haško vijeće koje ga je osudilo na 17 godina zatvora samo prije deset mjeseci, juče mu je smanjilo kaznu na deset godina, tako da će Šljivančanin uskoro biti na slobodi!

Kako je moguće da su Osama Bin Laden i general Mladić na slobodi, mislite li zato što bježe? Ko u to, u tu navodnu bježaniju, osim avetinja, može da povjeruje? Niko. Zašto Hag nije poveo ni jedan jedini proces protiv komandanata JNA, onih generala iz samog generalštaba? Sjećate li se Veljka Kadijevića, generala Adžića, Živote Panića i ostalih? Ja sjećam. Nasuprot ovome, ja lično očekujem da Jevrem Brković predloži i da se to aklamacijom u Crnoj Gori usvoji, da, jednog dana, Đukanović bude sahranjen na Štirovniku, tik na drugom lovćenskom vrhu, tu pored Njegoša, položen u svojstvu najvećeg Crnogorca i jednog od naznačajnijih Evropljana, to bi bila prava stvar i pravo pečaćenje Crne Gore, pravi i istiniti spomenik njenoj teško sramnoj sudbini koju je dominantno, izrazito poltronska Crna Gora, svom snagom sopstvenog kukavičluka, podlosti, podaništva, mraka – i zaslužila!

Kao i običnom pojedincu, malom ili velikom narodu i Svijetu je, takođe, potrebna Istina, a nema je. Globalizam i relativizam su je pokrili, ne daju joj da diše, ali se Istina neće predati, boriće se vječno, to je u njenoj kičmi, u njenom ponosu, u njenoj časti, ona je i samo ona, pored Ljepote, i Ljubavi, i Hrabrosti, Riječ Gospodnja u gustom mraku naše voljene Planete i naše voljene Crne Gore!

Sjećajući se da je na jučerašnji dan u sred Njujorka ubijen veliki Džon Lenon, duša mu se u Raju veselila, iz Srca Našeg kažemo:

Asanž, i odavde, iz Crne Gore sa divljeg Balkana, imaš našu punu podršku i svaka ti čast!

Advertisements

Responses

 1. Podrska Asanžu i svakom ko se usprotivi americkoj fasistickoj politici!!!
  Da se ne zaboravi, njihova uloga u atentatu na djindjica je takodje ogromna, oni su zajedno sa jos ponekim to naredili i organizovali, a predhodno djindjica uveli u kriminalne vode. Normalno preko mila, a preko koga bi drugo. On je bio stub njihove politike na balkanu. Smrdljivom skoro koliko on smrdi.

 2. Sjajan Asanz, bas kao i tekst.
  Pade mi na pamet vas skorasnji intervju kod Komnenica u kojem ste rekli dosta od ovog gore napisanog, pa se to pokusa podvesti pod cuvene “teorije zavjere” o kojima vjerovatno ni u kom slucaju nije preporucljivo govoriti javno.
  Asanz je u samo nekoliko dana ogolio planetu u svakom smislu. Natjerao nas da im se razgoracenih ociju, na tren ne vjerujuci sta se desava i da je stvarno, nasmijemo u brk.
  Sve ostalo ulazi u istoriju…Kakvo ce odijelo planeta obuci po zavrsetku ove price vidjecemo.
  Ovo je i zestok samar svim onima koji tvrde da je covjek kao pojedinac nemocan u ovom surovom svijetu materijalizma. Mocan je i jedan kad smije, umije i kad je vrijedan.

 3. Slavko, opet: ziv i zdrav bio! Castim pivom 😉

 4. Odličan tekst, kao i uvjek…

  Posjetite http://www.montenegroconection.tk

 5. sad sam mail-om zamolila mojega bratanića iz LJubljane da pročita Slavkovu stranicu.sve mi je ovo Mišo rekao ono ljeto kad su kule oburdane.A oburdane su zbog kompromitujućih dokumenata Američke (Bušove) vlade.naravno najviše straha je bilo od objavljivanja.sa Asanžom dolazi novo vrijeme i za nas , sigurna sam.polako voda kreće i na Slavkovu (i našu) vodenicu.Bogu fala.valda više neće imat obraza da se smješkaju i prevrću očima,isčudjavaju se i govore”STRAŠNO ŠTO PRIČA SLAVKO”.mirno SALE P O Č I N J E

 6. Nasa, balkanska, prica je samo mali dio globalnog filma. Tako treba gledati i na Djukanovica i cijelu njegovu kamarilu, a tako treba traziti i saveznike – na globalnom planu!

 7. Dzulijan Asanz je pokazao citavom svijetu da ta prljava americka politika sve ljude na svijetu gleda kao svoju zamorcad i na njima vrsi opite, slicne onim Hitlerovim, ali na jedan savrseno perfidan nacin. Oni uz sebe kao i uvijek imaju Engleze, njihovu bezrezervnu podrsku u svim njihovim prljavim svjetskim igrama zla, i Izrael svakako jer su Jevreji jedni od vlasnika krupnog kapitala u SAD. U americkoj spoljnoj politici postoji samo interes i to po svaku cijenu ma kolika ona bila, bez emocija i ljudskih normi.

  S kojim pravom oni vrse agresije na suverene zemlje, bez saglasnosti UN na svoju ruku, izigravajuci dezurnog svjetskog policajca i sudiju?

  Agresija na Avganistan je najegzaktniji primjer Americke i Engleske prljave politicke igre. Ko je u stvari Osama Bin Laden? U vrijeme okupacije Avganistana 1979g. od strane SSSR-a, Englezi vrbuju Bin Ladena(londonski student) i zajedno sa Amerikancima, obucavaju ga u njihovim specijalnim centrima spremajuci ga za specijalne zadatke u Avganistanu. Pa tako on postaje glavni snadbjevac oruzja avganistanskih pobunjenika a i sam ucestvuje u obuci tih istih jedinica. Stvara ogroman kapital i u tom vremenu postaje jedan od glavnih ljudi tj. spoljih saradnika americke i engleske obavestajne sluzbe. Kada Rusi napuste Avganistan, on, Bin Laden, uz blagoslov amerikanaca, preuzima vlast u Avganistanu, isto tako uz saglasnost svojih mentora pravi ekstremnu islamsku organizaciju koja ce Amerikancima dobro doci u svim njihovim buducim agresorsko-energetskim ratovima, a to ce u isto vrijeme biti interes americkog krupnog kapitala kojim vecinom upravljaju Jevreji, tako da ce i Izrael imati jak uticaj na kreiranje americke agresorske politike prema arapskom svijetu. Onog trenutka kada Amerikanci budu odlucili da napadnu Avganistan, njihova ce sluzba CIA, zajedno sa spoljnim saradnikom Bin Ladenom iscenirati napade na Svjetski trgovinski centar i na ostala zdanja u Americi. Americkoj politici je to potrebno da bi svoje javno mnjenje pripremila za okupaciju Avganistana, a sve to pod plastom odbrane od svjetskog zla tj. terorizma ekstremnih islamskih organizacija. Tako da Bin Laden u sustini, zajedno sa Amerikancima, ulazi u drugu fazu saradnje tj. on postaje, kao fol, americki drzavni neprijatelj br. jedan.

  Americka obavestajna sluzba CIA osnovana je 1946 god. Sve do tada oslanjala se na englesku obavestajnu sluzbu. Englezi, 1946 god. pomazu Amerikancima u stvaranju njihove obavsetajne sluzbe CIA, tako da su to zapravo dvije obavestajne sluzbe koje blisko saradjuju i svi prljavi spoljno-politicki planovi, sve do danas, su im zajednicki. Onog trenutka kada je kraj II svjetskog rata bio izvjestan, Englezi i Amerikanci prave pakleni plan da se napadne “ranjeni medvjed” tj. SSSR koji je imao dvadeset miliona zrtava, da bi se kao obracunali sa Staljinom i komunizmom.
  Svi oni koji misle da bi to bio obracun sa komunizmom, gromno se varaju. To bi bio rat za prirodne resurse SSSR-a, jer u sustini svi ratovi od II svjetskog na ovamo bili su ratovi za prirodno- energetske resurse tj. za interes americkog krupnog kapitala.

  DZULIJAN ASANZ ZA MENE PREDSTAVLJA SIMBOL ISTINE, SLOBODE I HRABROSTI!

 8. Gospodo.
  vidjeh veceras Ivu Sanadera u grand cafeu u Podgorici.Za susjednim stolom sjedjase Taksin Sinavatra u drustvu sa Bogoljubom Karicem i Stankom-Zabcem Suboticem.

  Nisam u prvi mah prepoznao Slobodana Radulovica iz C-marketa a bio je u drustvu sa sestricem Caneta Subotica Nikolom Milosevicem.Valjda su nesto medjusobno trgovali.

  U jednom momentu na vratima se pojavio bivsi potpredsjednik vlade Hrvartske Damir Polancec u drustvu sa bivsim ministrom policije i odbrane Roncevicem.

  Sva ta druzina je na dojavu Milana Rocena pokupljena u Audije ANB-a zatamnjenih stakala i odvedena u Vilu Milocer na Sv.Stefan jer se culo da u raciju dolazi Jadranka Kosor.

  NARAVNO GOSPODO SVE JE BILA MALA SALA.

  Zbilja je da je za Sanaderom raspisana potjernica,da je Roncevic osudjen na 4.godine zbog zloupotrebe polozaja i da vrati budzetu oko 1,5 miliona Evra,da je Damir Polancec samo po jednom djelu osudjen na 2.godine i ceka ga sudjenje za pljacku u Podravci,da je u zatvoru Remetinac direktor Carine Hrvatske,direktor elektroprivrede Hrvatske,direktor hrvatskih autocesta i mnogi drugi.

  ZBILJA JE DA SE I KOD NAS MORA ODMOTATI KRVAVO I LOPOVSKO KLUPKO.

 9. Samo svjetska anarhisticka revolucija moze procistiti svijet od olosi i mafijasa.Americi je prijeko potrebna,nadajmo se da ce biti sve vise asanza.

 10. Gradjani,
  Dzulijan Asanz javlja da je dosao kraj pljackasko-kriminalnoj vladavini Mila Djukanovica.Pitanje je samo koji tuzilac u Crnoj Gori ce biti kao Mladen Bajic u Hrvatskoj.

  Granice moraju biti pod budnim okom policije da se ne desi kao sa Samaderom da glavni organizator svih zala u Crnoj Gori pobjegne.Ustvari mozda vec sad on i nema dje pobjeci.Jos mu je ostala kao i njegovom partneru iz duhanskog biznisa Stanku-Zabcu Canetu Suboticu slobodna teritorija na Sv.Stefanu u vili Montenegro.I to do jednog momenta.On je isporucio Dusana Micunovica Italiji a mi naseg spasioca i hranioca nacije u najtezim trenutcima necemo davat nikome.Sudice mu se ovde.Na trulim daskama.Ali posteno i u razumnom roku.

  Njegovu kriminalno pljackasku bracu vodimo da rade drustveno koristan rad u poplavljena podrucja koja su ranije popljackali.Nakon tog organizovacemo im edukaciju u akademiji univerziteta Donja Gorica kod predavaca Vesne Medenice kako bi ih osposobili za posao sudije porotnika.Tada bi ih postavili u vijece koje ce suditi proces za najvecu pljacku i osiromasenje gradjana.Cijeneci strucnost i samostalnost gospodje Vesne Medenice sigurni smo da ce ih edukovati da odgovore i budu dostojni funkcije koju im daje drustvo.

  Sefe,srecno ti posteno sudjenje kod slobodnih i nezavisnim dasaka sa porotom koja je preuzela odgovornost za reformisanje drustva na putu za EU.

 11. Malo je reci FENOMENALAN TEKST …. Ljepsu jutarnju kafu odavno nisam ispio ,kao jutros citajuci ove Slavkove redove … Samo naprijed ,drago mi je vidjeti i uvjeriti se kolika je i kakva je Vasa snaga u bespostednoj borbi za Istinom I Pravdom .. Da je i malo srece i svijesti ,danas bi se Crna Gora samo tako ponosila Vama …sto ne znaci da nece doci i taj dan !

 12. Gradjani,
  dojucerasnji veliki demokrata i prijatelj Mila Djukanovica uhvacen na auto putu Bar-Boljari na naplatnoj rampi.A dje li je bio krenuo bjezati.Pa zar mu nije najbolje kod svog naroda i sudova da dokaze nevinost.Vjerovace mu samo uz dokaze.

  Sad sala na stranu,javljeno je da je Ivo Sanader uhapsen na naplatnoj rampi u Austriji.

  Bruka.Da li ovi nasi jadnici znaju da i njih ceka ista sudbina.Moraju odgovarati za zla koja su ucinjeli ovom narodu.Nema te UDBE koja ih moze spasiti.

 13. Gospodo,
  molim vas najljubaznije da obratite paznju na djelovanje novinara-specijalaca iz javnog servisa Crne Gore Vesne Teric i Nevenke Cirovic.

  Na zalost ove dvije dame su upregnute da svaka iz svog djelokruga glanjca rad vlade.Tericka prati ministra Rocena i kruze price o jakoj prisnosti.Samo sam nacuo.A i ne vjerujem,ko bi sa onom spodobom.Cirovicka prati unutrasnju politiku i vodi racuna da bude uravnotezena ali joj se vidi svrstavanje isto kao poltronisanje Darka Sukovica Djukanovicu.

  Sramotno je da te dvije dame trose novac poreskih obveznika i ponasaju se tako.Ni one nijesu izvukle pouku iz susjedstva kad je Milorad Komrakov u vrijeme rusenja Milosevica zavrsio pod cipelama razjarene mase.
  Vidjecemo do kad ce ovo ovako moci.

 14. u tekstu o hapšenju Sanadera , piše da čoek govori tri svjetska jezika.nešto mislim, dobro je, ovi naši jedva i ovaj jedan

 15. Sjajno Slavko! Podrska Asanžu, a mozete je dati i na njegovom FB profilu! Kakav šok ‘Novom svjetskom poretku’, koji je mislio da svakog može kupit! Vidjećemo… Obavezno pogledajte ovaj film – ‘Obamina prevara’, a i kanal koji emituje slicne emisije i dio je razlicitih akcija koje u SAD vodi Alex Jones!

 16. A pedja sekulic misli da ce sa takozvanim cetnicima uljarevicima dovijeka praviti posao sa knjigama i sajmovima to je daklen njegov monopol,drugima su cigari,nafta,cokolada,ulje,secer,voce….
  U talu je sa radomirom i pedjom uljarevic oko gradske knjizare i sajma knjiga,obezbjedjuje im lokacije po primorju…..a reko bi covjek nevinasce.

 17. Izvini Shale

  ali mislim da Asanz nije svjesan da mu je to sa ciljem dato i da su to su unutrasnji potresi u samoj Americi izmedju interesnih lobija koji se naravno reflektuju na ostatak ovog nesretnog svijeta……

  HITNO PROCITATI

  1.Napraviti hitno front za vracanje vojnika iz Avganistana

  2.Odluka o ulasku u Nato putem referenduma

  3.Formirati Jugoslovensku uniju liberala ili slicnu organizaiju nikako sa prefiksom BALKAN.

  4.Na sledeci popis stanovnistva svi mi koji smo bili 6.8 na majske cuvene pokradene izbore da se pisemo kao Jugosloveni ili liberali ili eskimi,kosmopoliti,dukljani……da se dogovorimo na ovaj blog(ako nas Shale pusti))ili mozda nesto bolje predlozi.

  5.Formirati manjinski savjet uci u parlament

  6.Glavno na ustrb milogoraca odvojiti nas prave Crnogorce i zadat udarac plagijatorima crnogorske istorije i realnosti tipa profitera ili serba i ostale svite na celu sa starim izgnanikom jevremom i kao proganjanim novinarima i zavisnim intelektuacima….sa sve MALI SLOVOM JER VELIKO NE ZASLLUZUJU. NITKOVI!!!!

  7.Hajdemo ljudi koliko nas ima???!!!!!Oni treba nas jos da se boje NEMA SVE CIJENU NA OVOM SVIJETU>TAKO JE BILO I I BICE!!!!

  EEEEEEEEEEEEVIIIIIIVAAAAAAA ajmo LJUDI AJMO SJHALEEEEE!!!!!!!!NA NOGEEEEEEEEEEEE u front!!!!!!

  Onogost 6.8

 18. Uvek sam mislila da je Ratko Knezevic gradski mangup, smeker, kad ono selo Gornje Polje, stala…

  http://www.e-novine.com/feljton/43004-Lijepi-Gringo-Nikia.html

 19. A sta ako je wikileaks samo nacin da SAD saopste ljudima kako su oni u stvari demokratija? Procitaj narode Rusi su mafija, Kinezi komunisticka pesnica, a i svi ostali velika stoka.
  Da li je moguce da jedna Amerika nije mogla da sprijeci objavljivanje ovih stranica? Pa ubijali su oni mnoge druge ljude da bi ih ucutkali.

  Ja bih isto volio da je ovo pobjeda istine nad demonkratiom, a ne jos jedna prevara te iste administracije.

 20. Gospodo,
  panika je zahvatila redove Djukanovica i Stanka-Zabca Subotica.Sad idu okolo da ruse pricu o njima koja je nastala jos 90-ih.Nasli su Jasnu Bobic,novinarku iz Zagreba koja je 2000.godine pisala clanke o kriminalnim aktivnostima Djukanovica i Subotica.Sad su joj dali malo parica i ona se pokajala pa tvrdi da je jedini izvor informacija tada bio Ratko Knezevic.Pa dobro.Nek podju u Italiju i ubijede ili kupe tuzioca Shelzija da povuce optuznicu i da sudovi Italije preinace pravosnazne presude Prudentinu,Del a Toreu i drugima.

  U e-novinama.rs imate feljton o navodnim iskonstruisanim napadima na Zabca-Stanka Subotica.Tu se pobrajaju svi ljudi koji su navodno udruzeni da bi mu naudili.On nevinasce pa nudi PET MILIONA EVRA za jemstvo da bi se branio sa slobode.Naravno da bi dosao u Srbiju,uticao na svjedoke ili uklonio tragove i dokaze.I tu se izmedju ostalih zavjerenika protiv nejakog Zabca pominje izmedju ostalih i Ratko Knezevic.
  Sve to rade jer je eto slucajno neko uklonio Iva Pukanica,novinara koji je takodje kako tvrdi Jasna i Stanko htio da reketira jadnog Zabca pa sad ne moze potvrditi ko je izvor njegovih informacija.Tu je i ambasador Montgomeri,koji usput upita Bebu Popovica i Cedomira Jovanovica da objasne javnosti pozadinu njihovih odnosa sa Legijom i krimosima iz Silerove.

  Bas mi ih je zao.Bar je snajder Stanko posteno stekao svoje bogatstvo i dao dio svom partneru iz posla Djukanovicu.Tako se rade ortacki poslovi.Bar tako tvrdi optuznica u Bariju.Uostalom nek dokazu suprotno.

 21. postovani,
  sagradismo bazen kod sportskog centra.Na otvaranje dodje i Ivo Sanader.Malo prijateljski caskao posle vaterpolo utakmice i posao.

  Otvorismo radove na auto putu Bar-Boljare.Dadosmo posao zbog podrske Djukanovicu u ciscenju biografije Konstruktoru iz Hrvatske.Dodje na slavlje i Jadranka Kosor i Mirko Cvetkovic.sad se kaju u kakvoj su prevari ucestvovali.

  Sinoc je na naplatnoj rampi u Austriji uhicen bivsi premijer Hrvatske Ivo Sanader.Prije njega su uhapsene njegove dvije desne i dvije lijeve ruke,Damir polancec bivsi potpredsjednik vlade i bivsi ministar policije i odbrane Roncevic.Oni su vec i osudjeni.Malo prije njih u zatvoru su se nasli direktor carina Hrvatske,direktori HAC-auto cesta Hrvatske,HEP-elektroprivrede Hrvatske i jos mnogo lopovske olosi.I svi slucajno iz HDZ-a.Iz stranke koja je ostvarila samostalnost Hrvatske.Znaci volim Hrvatsku ali iznad svega i prije svega NOVAC.

  Da ne bi bilo da napadam one koji su ostvarili san Crne Gore i LSCG.izjavljujem da sam i sam bio za to ali ja ne volim iznad svega i prije svega pare.
  Kako stvari stoje mislim da se ovih dana Djukanovicu i druzini iz DPS-a nece spavati.Naci ce se i ovde tuzilac tipa Mladena Bajica kojeg je i postavio Sanader,koji je samo sacekao politicku volju vecine i Ivo je tamo dje mu je mjesto.Sad je u ekstradicionom pritvoru zajedno sa azilantima iz kurdistana,Avganistana,Kirgizije i tih zemalja.Zao mi je onog skupog sata koji mu je bio na ruci prilikom hapsenja.Otece mu ga tamo.Ima slican hobi nasem sefu rezima.Vole skupe satove oboica.Prica se da nas ima bolje i skuplje.Milo mi je.Nas i treba da ima jer duze vlada a i vise je para zaradio.Plata mu je do skoro bila 500 Evra,brat Aco mu je dao svoj stan pa ih je spojio i dobio adekvatne uslove za zivot.

  Ja mislim da se za mjesto Polanceca kandidovao Branimir Gvozdenovic.On je cudotvorac.Od poste je napravio vrlo uspjesan kolektiv.Pokupovao je masu lokala skupo,pa ih prodao jeftino.Nije odgovarao za to.Nagradjen je mjestom ministra.Sad ucrtava po primorju lokacije zavisno kako ko i koliko placa.Naravno ne njemu.Tu je njegov kum Radenko Radoicic dusa od covjeka.Siri svoje carstvo Mase od Podgorice preko Budve do Bara.Ima vec SEDAM godina ugovor sa Crnogorskim narodnim pozoristem o zajednickom biznisu sa lokalom THALIA.Drzavna revizorska institucija je u zadnjem izvjestaju konstatovala da se obaveze ne ispunjavaju a da niti je radenko utuzen niti je pozoriste pokrenulo kod suda postupak za raskid ugovora.Pa dobro ipak je Raso DPS simpatizer.

  Nesto mi zao Sanadera.Kako li ce mu biti kad ga dovedu da lezi sa Slobodanom Djurovicem,amirom Mafalanijem i Robertom i Lukom Matanicem.ako bi Srbija isporucila jos Milovanovica i Jocica pa da oforme fudbalski tim i treniraju za susret sa ekipom koja ce se uskoro formirati u Spuzu i bice cista DPSDP-ovska.

  Za sudiju bih predlozio Zabca-Stanka Caneta Subotica jer je posten i nepristrasan.Komesar za regularnost bi mi bio Djukanovic jer on voli sve regularno.On je zbog toga i donio zakon da se dokumentacija cuva svega TRI godine.Posle tog roka dovidjenja.

 22. pročitala sam tekst na preporuku nika beba.po njemu najgore je onima što ih je majka rodila na selo.a milo je predstavljen kao “dobar”…PIH
  vidjeste li ga kako ukucava sms za poplavljene…mizerija

 23. Istog dana, 9.12., kad je Slavko postavio ovaj tekst, emitovana je ova emisija: Na rubu znanosti – obavezno pogledati!

 24. svaka ti se zlatila dragi Slavko !!!

 25. Strah me je da ce bit i dalje ona stara “KOD OCIJU BEZ OCIJU”. UJEDINIMO SE CRNOGORCI a vi SLAVKO DIGNITE GLAS PONOVO …

 26. Gospodo,
  Sjutra na B92 u 14 h kod Jugoslava Cosica gost Stanko-Zabac Cane Subotic.Sjetite se da je u vrijeme intervjua sa Nebojsom Medojevicem novinar direktno preko video bima ukljucio kriminalca Zabca za kojim je raspisana interpolova potjernica.

  U Dnevnom avazu je bivsoj novinarci Vijesti Sanji Mihaljinec dao intervju koji je ona prodala avazu ciji je vlasnik Fahrudin Radoncic,prijatelj i partner Mila Djukanovica.
  Vi mozete naslutiti koliki je interes gradjana BiH a posebno onih iz FBiH da citaju bajke o zavjerama protiv posteno obogacenog Stanka.

  Nadam se da je sada svima jasno zasto je kod Darka Sukovica gostovala Jasna Babic,zasto u e-novinama vec duze izlazi feljton o postenju Caneta i Mila,zasto je isao ovaj intervju u Dnevnom avazu i zasto ce se sjutra pojaviti kod Jugoslava Cosica.

  Zabca sve vise dovode u vezu sa likvidacijom Pukanica.Vec ima proces u Bariju,ne zna se da li ce ga Sreten Jocic mozda pomenuti na sudjenju u Beogradu i covjek sa tolikim novcem naravno da se unervozio a i partneri traze od njega da krene u ofanzivu.

  Svi ljudi koji znaju Zabca tvrde da je to mali sismis sa Uba,bio je snajder u Francuskoj kao i mnogi drugi iz Ex Yu,onda ga je Vanja Bokan pokojni primio kod sebe.Po tvrdnjama majke pokojnika Vanjino ubistvo ima veze sa Zabcem.Nakon likvidacije Bokana on se moguce slucajno ubacuje u posao cigareta u Crnoj Gori.
  Sad pokusava da plasira pricu o Jovici Stanisicu,no demantuju ga cinjenice.Naime dok je bio u biznisu sa cigaretama licni pilot na njegovom privatnom mlaznjaku bio je sin Jovice Stanisica Vuk.

  No kako stoje stvari a Zabac je takav moguce da se odrekao i njega kao sto se odrekao svog dobrog prijatelja pokojnog Baje Sekulica.

 27. Zabac je krupna RIBA, narode….pardon ZVIJER. Jer je VODOZEMAC!

 28. Gospodo,
  zapamtite zbog Zabca-Stanka Subotica Caneta se vrsi politicka pretumbacija u Crnoj Gori.Sad ce DPS da istisne SDP iz vlasti i da uvede SNP posto je to dio dogovora sa Tadicem.

  Djukanovic je njegov taoc.Nije slucajno Tadic boravio u Podgorici u vrijeme kongresa SNP-a.Nije se slucajno Milic distancirao koalicije i Medojevica koji proziva Caneta i Djukanovica.Kampanja za pranje lika i djela Zabca se vodi u regionu kako u Hrvatskoj tako u BiH i Srbiji.

  Zapamtite u danima koji dolaze da ce se desiti nova politicka realnost koji je izdiktirana bliskoscu Djujkanovica sa Suboticem.I Tadica u Srbiji ucjenjuje Cedomir Jovanovic koji mu podupire vecinu a koji je eksponent Subotica.

 29. Sve sto kazes je direktno u centar,mene licno interesuje, zato sto sam zrtva pojedinaca iz crnogorske tajne sluzbe, nicim izazvano , dali ce njihova nedjela izaci na povrsinu. Te strvine zajedno sa mafijom likvidiraju cijele porodice, a iza svega stoji materijalni interes. Dakle ta djubrad koriste SLUZBU da bi se domogla imovine pojedinih ljudi. U tome imaju podrsku SEKTE koju predvodi ILIJA NENEZIC iz Niksica. O svemu mogu da posvedocim pred svakim sudom na planeti.DOKLE!!!!!!!???????

 30. Gospodo,
  pocinje intervju kod Jugoslava Cosica na B92 sa zlocincem sa interpolove liste.Gledajte i analizirajte taj lik.

 31. Postovani,
  intervju sa Zabcem-Stankom-Canetom Suboticem je u toku.Ne mogu vise gledati lazi kriminalca i lopova kojem je Milo Djukanovic omogucio da danas pominje stotine miliona evra a da se na zacrveni a stekao ih je na muci ovog naroda.

  Novinar ga najavljuje kao kontroverznog biznismena i pita kako je sve pocelo i zasto je on taj protiv koga se vodi nekoliko procesa u Srbiji i inostranstvu.

  Ugrozeni Cane je mucenik dosao posle pada Milosevica na poziv prijatelja Djindjica da ulaze u Srbiju.Zamislite i saopsti da je ulozio SEDAMDESET MILIONA EVRA i zaposlio 3.000 ljudi.Na pitanje novinara kako tako lako pominje milione on odgovori da nema problema za porijeklo svog novca jer je imao snajderaj u Francuskoj.

  Istorijat je drugaciji.Cane je dosao u Crnu Goru 96-97.godine jer je iz posla uklonjen Vanja Bokan.

  U privatizaciji turistickog preduzeca Putnik iz Beograda koju je kupila Metropol grupa iz Rusije Cane im je kako kaze pomogao da lakse dodju u posjed imovine van Srbije.To se odnosi na imovinu u Crnoj Gori.Kako priznaje iz tog posla je uzeto 36 MILIONA Evra.Ko mu je mogao pomoci da to u Crnoj Gori realizuje.Naravno njegov partner iz posla cigareta Milo Djukanovic i sef svega u Crnoj Gori.Odatle prica da ga je Milan Beko opljackao za 24 mil.Evra sto cini 2/3 njegovog dijela.Koliko je tu Djukanovicevo nije odgovorio.Tvrdi da je Beko tim novcem kasnije kupio akcije Novosti.

  Novinarka Jasna Babic je u serijalu pisanja o duhanskoj mafiji u hrvatskom Nacionalu 2001 godine oznacila Djukanovica i Subotica za vodje te mafije.Poznato je dokle se stiglo oko toga.U Bariju je proces a vec su osudjeni pojedinci iz Italije koji su bili dio te masinerije.
  Sad 2010.godine kad je ubijen kljucni covjek i svjedok novinar Ivo Pukanic Jasna se kaje i mijenja pricu i prenosi teziste price na zavjeru.

  Kome li to moj posteni Canule moze proci.

  Navodno po sadasnjoj naknadnoj pameti jadne Jasne kljucni covjek izvora tadasnjih informacija je Ratko Knezevic.Naravno da bi reketirao jadnog nezasticenog Zabca-Caneta.I naravno to je nekad potvrdio Baja Sekulic kojeg takodje kao Pukanica danas nema medju zivima.A to je takodje Ratko radio uz pomoc pokojnog Milanceta Rajkovica kako kaze Cane i Jasna covjeka iz kriminalnog miljea.Eto ni njega slucajno nema medju zivima da se izjasni na Canetove i Jasnine tvrdnje.

  Jadnog Zabca kako izjavi svi su reketirali.Samo je dobrovoljno dao Djindjicevoj stranci 30 MILIONA EVRA,stranci Dusana Mihailovica bivseg ministra policije Srbije 250.000 Evra,da ga ne bi procesuirao za sverc,stranci Vojislava Kostunice doduse posredno preko biznismena Dragog Micovica 300.000 Evra.Inace Dragi Micovic je porijeklom iz Berana a bio je eksponent ASI-ja u Srbiji za prikupljanje opranog novca za Rajka Bobota i Vukasina Marasa.

  Zasto Cane ne kaze istinu o hapsenju u Rusiji.Zasto ne kaze kako je tadasnji ministar pravde Srbije Dusan Petrovic i tadasnji i danasnji potpredsjednik DS-a,namjerno odugovlacio i cinio procesne greske kako Zabac ne bi bio izrucen Srbiji dok je lezao u ekstradicionom pritvoru.Zbog toga je Petrovic eliminisan iz vlade Srbije.Zna se koliko je novca tada dato za njegov otkup.

  Cane se hvali kako je dobio mandat da u ime WAZ-a priprema teren da otkupi akcije Novosti da bi imao monopol posto je prije toga kupio Politiku.U toj privatizaciji takodje pominje reket i njegovu eliminaciju od strane Beka i Miskovica.

  Cane-Zabac-Stanko Subotic covjek od kojeg je Djukanovic napravio monstruma oko kojeg nestaju svjedoci prica i dogadjaja krenuo je u kampanju pranja svoje proslosti.Ja mislim da je on natjeran da pere i proslost svojih partnera iz biznisa koji su donijeli MILIJARDE ali su odnijeli mnoge zivote i donijeli velike probleme.

  ZABCU JE MJESTO DJE I SVIM KRIMINALCIMA.ZASTO SE NE POJAVI NA SUDJENJIMA I OBJASNI SVOJU DJELATNOST>

  19.decembra je drugi nasavak farse sa malim Zabcem velikih ambicija i moci.

 32. Ingliš, ne zovi Djukanovića šefom svega u Crnoj Gori, zovi ga onim što jeste,on je šef crnogorske mafije, to je jedina istina! Kao što je istina da su Crnogorci gola bagra, jer samo bagra može da uživa da ga mafija jaše, ubija, krade i tuca punih dvadeset godina!

 33. Bagri dodajem Medojevića, Milića, Mandića, Krivokapića, Miodraga Perovića, one iz HGI, Dinošu i koga sve ne, a koliko ih je medju novinarima da ne pričam! Živimo u zemlji govana!

 34. Nevjerovatno Djukanovic u nardu poznat kao otac nacije u stvari je glavni posao oko duvana gdje su ogromne pare davao ljudima iz srbije.Da Djukanovic nije trojanski konj srpske udbe.

 35. Nina,
  on istinski jeste sef svega a to je takodje i sef mafije.Kad se bude sudilo njegovim partnerima iz poslova kojih on uporno nece da se odrekne tada ce se otvoriti i mnoge druge stvari.
  Pustite ga da uziva da ga okruzenje oslovljava sa SEFE.I Sanadera su do jedne ure.Vidjecete ko Sanadera najvise tereti pa ce vam biti jasno da kad ovde bude krenulo rasciscavanje da ce se desiti da Djukanovica spijaju mali gmizavci poput Miska Vukovica,Miga Stijepovica,Predraga Nenezica i Branka Vujovica.Branimir Gvozdenovc svojim prljavim radnjama sebe je kandidovao za krupnu ribu.Mislim da ce i imati taj tretman u sudskim postupcima kad krenu.

  Slazem se da je opozicija losa.Nemojte ocekivati da ce univerzitet ili kvazi intelektualci kreirati promjene.Kad god da budu moramo sa ovom i ovakvom opoziciom.

 36. Inglish, covjece, radi nesto pametnije umjesto sto po cijeli dam sjedis ispred racunara i svadjas se sam sa sobom. Nadji neku estradnu zvezdu iz Mojkovca kao Lijepi Gringo da izdusis malo.

 37. Crna Gora je skoro u potpunosti mrtva, ali je toliko lijep mrtvac da je to teško riječima opisivati. Zbilja je stvarna istina da su mrtvi nekad mnogo življi od živih. Ovo više nije pitanje vlasti i “opozicije” koji ostaraše u poslaničkim klupama pred očima gledateljstva i činiteljstva, ni naroda koji je nepostojeća kategorija, ni prijatelja koji su pod dubokom amnezijom, ni rođaka koji su visoko kategorisane kvote u kladionicama, ni porodice koja se uglavnom ne slaže oko mnogih pitanja… Ovo što se ovđe dešava je ravno najgoroj sprdačini koju ne može i NE MOŽE opravdati nikakva situacija. Možemo tretirati Đukanovića i do Đukanovića kako god oćemo, može nam se prijetiti ubistvima najbližih, otkazima, prikazima, novonastalim gafama, streljačkim i seljačkim odredima iza leđa, psihološkim lukavstvima, prosjačkim štapovima, ovim i onim metodima zagovaranja politike i društva, ali sa time i bez toga evidentna je činjenica da se u Crnoj Gori ništa ne mijenja. (Svaka čast svačijem trudu i radu!) Ako sebi damo za pravo da promislimo pitanje što bi mi radili kad bi imali vlast, da li bi gazili ili pazili, i ko su ustvari svi ti ljudi čija je moć trenutno van dometa “narodnih” snaga, i koliko su oni moćni ako bi im se oduzela sva pomoćna mašinerija, ko su ti prijatelji i protivnici iza maske koja ih čini moćnima, ko bi bili bez novca i bahate osiljenosti, koliki je to potencijal napretka koji bi iznijeli… Da, nećemo o tome. Da ne bi Crna Gora pomislila da su u pitanju duboka traganja za bićem i to sve pomoću elektronskih kokodakanja. Ili da je nadasve trula tj. zaostala priča, koja ne podliježe kriterijumima tako jako građanski opredijeljene svijesti po Crnoj Gori, a kojom Slavko Perović opravdava svoje neostvarene potrebe, još uvijek ponekom interesantna. Zamislite tu bruku zaboga!!
  Asanžeova aktivnost je bila drugačija od kokodakanja. Iznijela je poruku. Bez obzira na određene nagodbe i nagađanja oko vremenske igre i “hapšenja”. Zamislite da sada ovdje neko od nas iz čista mira odluči objaviti koja imena stoje iza mnogih nikova. Ali ne, mi se ovdje igramo školice za domoljublje i tolerancije principa privatnosti. Kako da ne! Ne znam koja će to struja prodrmati učmalost crnogorskih glava, ali sigurno je da neće doći iz Crne Gore i neće biti ni crnogorska ni srpska. Kod srpskih glava su još uvijek aktuelna dva pitanja, od kojih je jedno upućeno zamjerci liberalima kako su mogli glasati nezavisnost a znaju da je referendum namješten tj. pokraden. Ha, tako mi je drago uvijek iznova ponavljati ispričane izmišljotine na koje se niko od srpskih glasača nije obazirao niti se obazire decenijama. Ali kad hoćeš svoje pravo, onda se sjete! Divotica! Što se crnogorskih složnih bratimljenja tiče, tu već nije divotica, malo više je nešto drugo, ali pošto bi opet došli do izlizane obuće zvane SLOGA, kako to napredne misli zapažaju, a mi smo baš idiotiski zaluđeni oko takve ideje pa nas treba oplemeniti, onda nećemo ni o tome. Teško bi nas bilo složiti. Ono što se čini izvjesnim, ja se izvinjavam sveukupnoj javnosti što mi nije do praćenja detalja oko Canetovih gaća, (jer se i Tadić Obami požalio na kriminal u Crnoj Gori, a kako bih mu se tek ja izjadala), jeste jedna tako višestruko vođena igra oko pitanja poistovjećivanja Crne Gore sa vladarskim tj. vlastodržačkim rokovima. Ako Đukanović sebe smatra Crnom Gorom, ili ako ljudi, ta puka gospoština, smatraju da je Crna Gora dobila glas da bi Đukanović postao Crnogorac, dakle… mojne nama Džemo američke gafe! Ta izvjesnost, dakle, ovako glasi: Crna Gora ne može preživjeti. Nikoga nije briga zašto ni kako više. Ljudi, ta puka gospoština, su dobili svoju ostvarenost u sopstvenim čaurama. Za dalje teško da su zainteresirani, ne?! O da ! Ako poglednemo malo bratske i sestrinske kolovođe kriticizma iz susjednih bivših republika, stanje postaje neusporedivo! U Hrvatskoj, naročito, a i u Srbiji, ljudi (sa intelektom) su otvorili mnoga i jaka pitanja koja se dotiču njihovih svakodnevnih bivstvovanja pod ovim i onim vladama. I sada u Hrvatskoj imamo vrlo jaku, otvorenu i jasnu kritiku koja ne posustaje nego širi svoju scenu narodnih, umjetničkih, profesorskih, novinarskih i drugih mišljenja, koji ne robuju samo iskićenim naslovnicama. I dalje tvrdim, nije u Crnoj Gori Đukanović izmislio kriminal – narod je i pojedinac je podložna kategorija svemu lažnom. Asanžea u Crnoj Gori ne bi ni primijetili. Lenona bi možda ubili seljaci umjesto CIA-e. A Boga? Nije ni važno. Ni sa Bogom Ni bez Boga.

 38. Nije nama pojedinac ,kako god los da je, kriv, krivi smo sami sebi, za skrivanje istine od sebe. Za skrivanje sebe od istine. Za izvrgavanje ruglu svega sto iole moze zatalasati ovu ustajalu vodu prekrivenu zabokrecinom…Asanz, u pravu si Daliborka ne bi ovdje bio primijecen, ali i ako bi, nasprdali bi mu se u brk. Eto, tako je to kod nas. Ovdje kad neko stisne petlju da prkosi, odmah ga proglase ludim. Pa sto mu se glasnije smiju, to im se cini da ce lakse prikriti sopstveni kukavicluk. A kad ostanu sami sa sobom izmisle neku novu laz, da im nocna tisina lakse padne. “Love a ulovljeni, s veceri tugo, ko kome plijen..?“

 39. “Slazem se da je opozicija losa.Nemojte ocekivati da ce univerzitet ili kvazi intelektualci kreirati promjene.Kad god da budu moramo sa ovom i ovakvom opoziciom.”

  Inglish….Sprdas li se ti ovo malo? Dje ti vidis opoziciju?

 40. Srele,
  a dje si bio do sad.Ne dopada ti se da Canetovu ulogu u Crnoj Gori osvijetlimo.A zasto moj Srele.Cane-Zabac je moj Srele uzeo milijarde Evra izbjegavajuci da plati akcize,carine i poreze na prihode koje je ostvario na ovom prostoru.

  Srele moj dobri to mu je omogucio licno Milo Djukanovic dajuci mu ekskluzivu u snadbijevanju kupaca iz Italije.Naravno uz to mu je pruzio i svu bezbjedonosnu logistiku.Cak su policajci sa aerodroma u Golubovcima smijenjeni zato sto su zaustavili tovare novca i pokusali kontrolisati.

  Srele moj Djukanovic se nikad tog prijateljstva nije odrekao.Bio je na dodjeli nagrade Stanku za uspjesno poslovanje njegove vile Montenegro za koju je policija u vrijeme afere S.C-Moldavka- tvrdila da je koriscena kao mjesto za prostituciju.

  Dobri moj Srele sad vam je Djukanovicev kum Ratko Knezevic Gringo.Nekad je bio playboy koji je bio nezamjenjiv u drustvu Djukanovica.To je i Momir Bulatovic kako u tv duelu sa Djukanovicem tako i u svojoj knjizi izjavio.Bolje to zna Bulatovic nego ja.Ne znam da li od tebe bolje zna jer se dostina radijatorovih ORL specijalista muva po blogu.

  Ne sjekiraj se Srele,brzo ce se ovo urusiti pa ce se vidjeti koliki su junaci radijatorovi specijalci.Oni nijesu izvukli pouku iz dogadjanja u susjedstvu.Njihov radijator Rade Markovic je vec SEDAM GODINA u zatvoru i osudjen je na TRIDEST godina a cekaju ga jos par sudjenja.Svako malo pa sudjenje Ratku Romicu sefu beogradskih radijatora.Kazu slabo je grijao pa su mu se stranke prehladile-Slavko Curuvija-.

  Srele moj dobri,veliki Ivo Sanader je u buari sa azilantima u Salzburgu.Siguran sam da ce i ovi silnici odavde kad tad biti u istoj situaciji uz pomoc Gringa,Miska,Ljubise,Miga,Pedje ili radijatora.Radijator treba ozraciti i on odmah grije a to trazi Stefan File.

  Milo mi je Srele da si nasao vremena da se malo nadahnes Canetovim lazima.

 41. odgledala sam ponovo na HTV-u LATINICU, “ZAŠTO JE UBIJEN ZORAN DJINDJIĆ”
  interesantno je i zbog naših “manekena”

 42. Srele,
  eno vam je Gringo u Dan-u postavio mnoga pitanja.Dobro bi bilo da nam Zabac posto sve zna da odgovor ko je uklonio Baju Sekulica,Radovana Stojicica-Badzu,Darka Raspopovica-Belog,Vanju Bokana i Iva Pukanica.Mozda zna i nesto za Milanceta Rajkovica posto zna sve Gringove pajtase.

  Imam ja moj Srele estradnih zvijezda oko sebe dosta.Naravno nijesu to one sto vam pjevaju po Torinama i Majnama.Nijesu ni one sto vas zabavljaju u vili Montenegro na Sv.Stefanu.Hvalio se Aca Lukas kakve vi zabave organizujete.Posle njih se nacesce ide kod specijaliste ORL.Valjda se navuce prehlada nosa.

  Ne sjekiraj se.Ima Zabac dobro sjecanje a i arhivu vjerovatno.Valjace mu za svjedocenje.On je u prednosti jer ako otkrije veceg od sebe i organizatora uvijek moze dobiti status STICENOG.

  Strpi se Srele moj da cujemo sta su odlucili,Jocic,Matanic,Djurovic.Milovanovic,Guduric i Mafalani.Procesi jos traju.Jednim razgovorom sa tuziocem sve se mijenja.Tada su i pare i jare za dzaba.

 43. Gospodo, zar je vasoj paznji promakla informacija da je istekao rok za dostavljanje garancija za izgradnju auto puta.Znaci i kod ove lazi ukazase se kratke noge.

  Ministar nas je obradovao informacijom sa njegovog puta u Kinu da su spremni da oni
  grade ovaj put.Ajde da vidimo i to.

  Saopsti ministar vrli da je dobio pismo od EBRD-Evropske banke za rekonstrukciju u kojem stoji da bi banka finansirala ovaj projekat ali ne u ovom profilu puta.To znaci da je uradjena analiza ne daje ekonomske pokazatelje opravdanosti gradnje punog profila auto puta.Mnogi su to od starta tvrdili.

  Rece ministar vrli i da bi to prilagodjavanje iziskivalo narednih 15-18.mjeseci.Taman za prevaru za sledece izbore.Odlicno.Ja sam zabrinut ko ce im doci tada na otvaranje posto ce mnogi do tad ici kod Iva Sanadera u drustvo.

 44. Avila,
  ako si gledala emisiju a i citala clanke Stanka Subotica koji svojata Djindjica za prijatelja onda ti je jasno zasto je i ubijen.

  Ako nijesi znala jednom je Cane vec izjavio da je stranci Zorana Djindjica dao TRIDEST MILIONA Evra.Zasto.Ko to kome daje toliki novac.

  U parlamentu Srbije je vodjena rasprava o tome zasto je Zoran Djindjic po svrgavanju Milosevica posao u prvu zvanicnu posjetu Rusiji privatnim avionom Stanka-Zabca-Caneta Subotica koji je usput budi receno nosio oznake registracije USA drzave Delaver dje Zabac ima off shore compani.

  Zamislite se kakvu je poruku tim cinom poslao domacinu Rusiji i svojim partnerima u DOS-u oko statusa njegovog prijatelja Caneta.Kako to da ga svi mrze samo ga je pokojni Zoran volio,predsjednik LDP-a Ceda Jovanovic i jebivjetar bez kog nema petljavine u Srbiji Beba Popovic najvise vole.

  On se mucenik izjada da su ga reketirali Dusan Mihailovic ministar policije,Milan Beko i Miroslav Miskovic iz posla privatizacije Putnika.Zasto ne objasni kako se to tako lako zaradjuje TRIDESET SEST MILIONA Evra.I eto slucajno na poslu oko ulaska u posjed imovine Putnika u Crnoj Gori.Koli mu je pomogao tu realizaciju.Mozda je Momir Bulatovic,Medojevic,Pedja Bulatovic ili mozda mocni Slavko Perovic.

  Nece moci proci.Kad tad racuni se moraju svesti.To sto su kupljene novinarke Jasna Babic,Sanja Mihaljinec,Jugoslav Cosic trenutno mu samo produzava muke.
  Ima on na vratu Shelzija,Mladena Bajica,Miljka Radosavljevica bogami uskoro u Crnoj Gori nekog slicnog pobrojanima.

 45. Srele,
  eno su radnici Zeljezare usli u upravnu zgradu umjesto da su u proizvodnim halama.
  Vidi pozovi Stanka Subotica da dodje i pomogne im.Zasto je kupovao hotel Avalu u Budvi i hotelsko preduzece Bjelasicu u Kolasinu.Zamoli ga da nam objasni zasto nije saglasno privatizacionom ugovoru stavio u funkciju motel na ulazu u Kolasin sa desne strane iz pravca Bijelog Polja.Nek nam objasni zasto je zatvoren i ostao nerenoviran restoran na Crkvinama.

  Pitni ga moj dobri Srele sta se desi sa avionom koji je preko nepostojeceg Edina Efovica i nepostojece firme YUBE prodao vladi Crne Gore.Dje to ima moj dobri Srele da se nabavke tolikih vrijednosti rade preko EDINA EFOVICA i ASI-jevih kofer firmi.Ima samo ovde.Ali jos malcice moj Srele.

  Pozovite Srele moj ugnjetavanog Caneta poznatog dobrotvora Crne Gore da zavrsi onu zapocetu pasarelu od Pizana u Budvi do Havaja-ostrva Sveti Nikola-.
  Nije fer da ne ispuni obecanje.Pa ovde ga niko ne reketira.Sam je izjavio juce da je na poslu posredovanja oko imovine preduzeca Putnik koja se nalazi u Crnoj Gori sa svojim partnerima zaradio cisto DVADEST CETIRI MILIONA Evra.

  Srele naucite ga da bar malo parica koje je ubrao na granama Crne Gore povrati kroz pomoc postradalima.Red bi bio.Srele moj Francesko Prudentino je dio novca zaradjenog u poslu sa Canetom i Djukanovicem ostavio kroz donaciju za vodovod u selu Bajice na domak Cetinja.

  Srele moj i radijator se opametio,naucio je Ljubisu Krgovica takodje kako da se pametno pozicionira za buducnost,ocekuj da se i Veljovic ponasa kao Karamarko u Hrvatskoj,Vuk Boskovic je vec zauzeo distancu od te ekipe.To sto ste Milica omeksali nece dugo trajati.Prozrece mu to biraci.

  Srele moj crno vam se pise.

 46. Ingliš na jednom mjestu kaže o Subotiću:

  “On se mucenik izjada da su ga reketirali Dusan Mihailovic ministar policije,Milan Beko i Miroslav Miskovic iz posla privatizacije Putnika.Zasto ne objasni kako se to tako lako zaradjuje TRIDESET SEST MILIONA Evra.I eto slucajno na poslu oko ulaska u posjed imovine Putnika u Crnoj Gori.Koli mu je pomogao tu realizaciju.Mozda je Momir Bulatovic,Medojevic,Pedja Bulatovic ili mozda mocni Slavko Perovic”

  A ja poručujem Inglišu, ostavi se Slavka Perovića, jer njegovo pominjanje u ovom kontekstu je čista Inglišova podlost. A da ne pominjem da je potpuno promašio temu Slavkovog teksta. Ovdje nije tema jebeni Stanko Subotić nego heroj Asanž!

 47. Vesko,
  molim te nemoj braniti od mene najmocnijeg covjeka u Crnoj Gori Slavka Perovica.Neces valjda sporiti da on vlada CG od nastanka visestranacja.Ja koliko znam njegova je Prva banka.Njegovi kumovi su najmocniji ljudi u Crnoj gori.Njegovih kumova je Solana u Ulcinju,hotel Grand na Cetinju,hoteli Tivat i Mimoza,Rada u B.Polju,njegov kum uzima ogromnu kesovinu na trajektima u Lepetanima.Zar ne znas da je Slavkov prijatelj Dusko Knezevic kupio Budvanski sajam i na racunu u inostranstvu zatekao DVA MILIONA DM.

  Nemoj molim te da nabrajam sve Slavkove mocne prijatelje.Pa zar nije Slavko zamrzio sah zbog sahovnice.Koliko znam Slavko je za govoirnicom CG parlamenta izjavio- NIKAD NECETE ZNATI DJE SU NAM PARE I KOLIKO IH IMAMO.
  Zar nije bivsi ministar Goranovic bio u Slavkovoj vladi cuvar novca na Cyprus-u.Bili su tu i Nikola Samardzic i pokojni Janko Jeknic.

  A moj Vesko izvini sto sam ja bio u zabludi da je sve ovo vezano za Slavka Perovica a ne za Mila Djukanovica.

  Sad kad sam cuo da je Ivo Visin iz Prcnja prvi sloven koji je oplovio kuglu zemaljsku i da je Prva banka osnovana 1903.godine u Crnoj Gori sve mi je postalo jasno.

  P.S.
  Slavko Perovic je ljudska gromada i tocka.

 48. Citam sa uzivanjem sve ovo sto iznosite Inglish, jer sve sto iznosite je istina koju evo vidite ni Vesko ne guta tako lako, a predpostavljam da je teska kategorija…dakle, samo naprijed Inglish jer vidjesmo kako je zbog istine koja je izasla na ulicu, zavrsio drug Sanader. Tako ce zavrisiti i nasi drugovi Sanaderi i ostale krastave zabe.

 49. Vesko,
  moje pisanje i jeste na liniji Slavkovog teksta cija je osnova aktivnosti Asanza.Zar pisanje Profiterovog Monitora i Vijesti nijesu nanijeli najvecu stetu LSCG i Slavku licno.Naravno da jesu da bi oprali njihovo sramotno paktiranje sa Djukanovicem koji je sa Suboticem ortacki nagomilao ogromne novce.Zar Profiter nije ulagao u fondove zajedno sa Djukanovicem i Suboticem.Javno napadao Slavka a tajno isao na brifinge kod Rocena i Marasa.To se mora ponavljati MILION puta jer je to ZLOCIN.

  Zar uz letimicni pregled stampanih i elektronskih medija nije vidljivo pranje i peglanje biografije Djukanovica.Zar nije u Glas Cepuraka doveden Srdjan Kusovac da podupre taj projekat.Zar nije upregnut Milos Besic da umjesto odlazeceg Srdje Darmanovica obavlja prljavo pregrupisavanje javnog mjenja na stranu zlocinaca i pljackasa.

  Zar Stanko-Zabac-Subotic Cane nije dio te zlocinacke udruge koja je prljavim novcem kupovala ljudske duse.Zar da ne pisemo o tome.
  Asanz pise o tajnim pisanjima velikih i mocnih koji su se na javnoj sceni ponasali drugacije.Komplet javna scena Crne Gore pocev od medija,intelektualaca,studenata,ljekara i radnika cuti o djelatnostima kriminalne organizacije-ZVANICNA KVALIFIKACIJA U OPTUZNICI U BARIJU I BEOGRADU-koja je novac stekla svercujuci pred njihovim ocima cuti.Ja a mislim i slobodni ljudi koji pisu na ovom Slavkovom ognjistu necu da cutim ni po koju cijenu.

  Nas malo liberala koji smo se tada gadili na sve to danas nista ne iznenadjuje pa ni to da se neko u nevolji unizi i podje za milost kod gospodara.

  Mi ce mo na ovom Slavkovom ognjistu grijati lucu slobode kako bi sto vise Crne Gore osvijetlili.Ko hoce sa losima nek mu je sa srecom.Ostasmo sami mi ovakvi kakvi smo.

 50. INGLISH
  “ce mo ” se u stvari piše ĆEMO.
  ps-šalim se naravno, vidim da se nerviraš pa mi je krivo.znam ,iako nas liberala ima malo, da mora doć ono vrijeme kad će “I NAJTIŠI ŠAPAT NADJAČAT SVE VOJSKE ,AKO GOVORI ISTINU.
  sve najbolje

 51. Glede savitljive tj. adaptibilne javnosti u Cg i njene vjerujuće emancipacije i demoktratičnosti, u prilog ćemo dostaviti ovaj link

  uz napomenu da subtitles jesu available on srpski i hrvatski (jezik).

  I naravno: SMRT FAŠIZMU I SLOBODA ROBLJU! da ne bi grijali Hitlerovu pitu na razne načine, jerbo….

 52. Gospodo,
  upravo se zavrsila rukometna utakmica nase zenske reprezentacije.Izgubili smo od Rumunije.Komentarisali su je tv In Nebojsa Sofranac i Maja Bulatovic.

  Gledao sam utakmicu i nervirao se.Prvo sto moram slusati kretena Sofranca i drugo sto sam intimno navijao za nase a cuvsi kako ih svojata da su njeni Maja Bulatovic presao sam na drugi program.Nisam mogao slusati onaj hladni zenski glas koji podsjeca na zene iz zadimljenih pivnica sa kriglom piva u ruci.Sjetio sam se njenih nastupa na predizbornim mitinzima DPS-a i njenog takodje hladnog lica sa plakata DPS-a.Zelio sam gledati i navijati ali sam ipak odustao.Na momente mi se otvarala coja politicke pozadine sa likom njihovog predsjednika mladjanog Predraga Boskovica i sponzora Prve familije sa novcem svih gradjana koji je na sigurnom kod Prve banke.

  Vidio sam kasnije da smo izgubili.Zao mi je zbog tih neduznih djevojaka.A dje nadjose Maju i ludog Sofra da im drze palceve.

 53. Prijatelji,
  opet CEDEM i opet Milos Besic.Ovog puta u drustvu Rada Bojovica.Raste i podrska i protivljenje NATO integracijama.Znaci aktualizovana tema.Filip najpopularniji a raste popularnost Milicu iz SNP-a.DPS standardno ubjedljiv ali je ojacao SNP tako da postaje nezaobilazan faktor.Vrlo naglaseno padaju SDP i NOVA.Zadnji je na ljestvici SDP.Do skoro je u bloku za zajednicku drzavu NOVA bila lider.

  Sve nam to saopsti isti onaj Milos Besic koji nam je sa zvanicne konferencije za medije saopstio da se vise nece javno ojavljivati niti da saopstava niti da komentarise rezultate anketa.Naravno zadrzao je pravo da ih sprovodi.

  I naravno SLAGAO JE.Ne vlada muceni Milos sobom.Mora da odradjuje posao koji je do sad odradjivao sljam od Srdje Darmanovica.Milosem gazduje ANB.

  Evo prijatelji dokaza da se lagano spinuje javnost ka gotovoj stvari.DPS cuska SDP
  i u koaliciju uvodi SNP kao navodno najaceg..Vjerovatno je to dio dogovora sa Marovicem i Vujanovicem koji se nece protiviti kandidaturi Luksica za premijera.Lagano se javnost preusmjerava na rastucu navodnu popularnost Vujice Lazovica kako bi potisli dvometricu Ranka i stvorili novu realnost u SDP-u.Neka i zasluzio je to.Ovom koalicijom bi imali 2/3-sku vecinu i mogli mnoge stvari resavati u parlamentu.Nije slucajno Milic rezoluciju odbora SNP Podgorice o ne ulasku u koaliciju sa DPS-om izbjegao na kongresu.

  Ubrzo ce biti jako interesantno.

 54. Inglish,

  Dozvolicete postovani da vecina NAS na ovom portalu NE gleda smece zvano Javni servis, a tako ni glavne akter(k)e te BRUKE..! Dozvoljam da crpite znacjane info odande, no to moj bransha- nije.

  Zelim da se oskvrnem na Wikileaks. Ovdje u Americi ne pratim Vijesti ni povremeno- samo kad se nesto “ustalasa”.

  Mislim da je ovo KRAJ “novog svjetkog poretka” koji je zdusno branio nash ‘prijatelj” Angus. I sad dobri moj Anguse kao i svaki dobri poltron kad Slavko kaze dje je ZEC- onda mu tapshete.

  Ajte ocete vi i vasi NGO izic jednom sa definitivnim stavom o wikileaks- u. Da li je Amerika POROBITELJ svijeta il je BENEFACTOR- dobrotvor?! 🙂

  Stvari su odje mnogo grdje no sto su ikad bile. I tacno je to da mocni jevrejski lobi stoji iza mnogijeh zala, samo to se odje NE smije reci tako javno kako je Slavko to odasiljao, tako- DIREKTNO.

  Ja imam i njih ka dosta prijatelja (ko sto vi siguran sam svaka kuc aima dosta prijatelja i medju Muslimanima i medju Albancima), i jednostavno sve da je i tako- NECu tako direktno da kazem. A NIJE i korektno da pricam.

  Zasto..?! Pa zato sto prosto vecina mojih ljekara (kojima hvalim Boze da sam ziv) su jevreji. Advokat koji mi je pomagao pri imigraciji radeci na dobijanju drzavljanstva jedno vrijeme, je isto tako. Moji kucni prijatelji i komsije koji su zvali hitnu pomoc kad mi je bilo pozlilo, su isto – oni. Plus Indusi, plus Evropejci.

  Jedna stvar samo, malo mi odudara od logike kod tebe Slavko u ovom tekstu. Dje je to josh i kako dokazano da su oni SAMo- sebe napanuli u Kulama Bliznjakinjama, da je sve bilo inscenirano..?!

  Mislim to NE stoji zaista. Evo i zasto. Skoro svi otmicari nesretnih aviona su bili Saudi. Par iz Jemena. Kako sad to da jedna tako mocna “tamna imperija” rushi sebe samo od iznutra, ubijajuci i dosta svojih ljudi koji su radili u tom biznis centru..?! Nidje logike, evo posteno ako cemo i nepristrasno. Aside sad sa odioznoscu koji mnogi da vas imaju spram njih.

  Ali ja sigurno znam Slavko da ti ko vjerni sin Isusa Krista, jednako tako znash a raniej si pisao, da su i oni bili cerani i proganjani, da to “izrailjsko stablo” je u sustini grana hriscanstva, koje se iz istorijskih pobuda- otcjepila.

  Da si i oni ka i Cgci tesko, mukotrpno i skupo platili i jos i danas placaju: svoju slobodu. Sad znash NIKO nije nama Srbima i Cgcima kriv sto mi nijesmo tako mocni, dobro organizovani, stedni , prakticni, sto nas Bog nije dao za biznis i nauku- no za svadjajnje i vadjenje ochiju medj sobom, medju braocm i sestrama.

  E to je ziva istina Dragi moji Cgci, cgski Srbi i ostali..!

  Ajmo kao sto je Djindjic govorio da NE smatramo sve pod ” teoriji zavjere” protivu nas- ajmo da vidimo dje su nashe greske, gde je nasa- izdaja stvarnosti.

  Toliko , samo mala intervencija od mene da ispoljim svoju razlichitost.

  A inache mislim koji ej to bullshit sto se digla galama na jednog cojeka, najbolje pokazuje da je taj bio prokazen i osudjen ka “silovatelj” iako je kako kazu pri vodjenju ljubavi sa jednom zenom u Svedskoj (koja se saglasila) niej stavio- kondom ! 🙂

  Julian Assange, Bog ga pozlatio je isti cojek kakvi smo i vecina odje (sa par bezcasnih spijonskih izuzetaka!),

  je SLOBODAN tj FREE persons

  i kao takvi jedino mozemo uzeti sudbinu u svoje ruke.

  SVi ostali su ROBOVI, a od ROBA NIKAD NE MOZESH NAPRAVIT GOSPODARA…!

  Postovani citaoci,

  Kako vidite , nemoguce stvari se desavaju. Po vijestima iz bgd- a, vise od pola RS, ZALI za smrcu ratnog zlocinca Holbruka ! Odjednom na svim partalima se javljaju ljudi koji izjavljuju saucesca, izrazavajuci naknadnu zahvalnost tvorcu njihove drzave zvane “RS”. Ti su ljudi brain washed dakle isprani. 🙂

  Kako mogu slaviti ratnog zlocinca koji je pocev od Vijetnama pa do Pakistana, odgovoran sa STOTINE hilajada pa cak do milione mrtvih ljudi, jednak odgovorana kako mu i kolege po “struci”: Milseovich, Karadjic, Tudjman, Izetbegovic i Taxhi ?!

  Kako mogu da jos ti ljudi zive u zabludi da je RS- drzava, samostalna da odlucuje. Kako moze Mile Dodik da salje specijalni telegram US ambasadoru u BiH ?

  Odgovor i na to pit, postovani ljudi znam vi i ja..:

  MOZE JER JE BALKAN BURE PUNO ROBLJA i NE -SLOBODE, JER JE TO SKUP PRODATIH BANANA DRZAVICA I LIDERA MEDJUSOBNO ISKARANIH toliko da JEDVA CEKAJU DA RADE JEDNO DRUGOME O GLAVI i da PRIKUPLJAJU BIJEDNE MRVICE SA TRPEZE GOSPODARA HOLBROOKE- a i INIH…!!

  Moze jer je CIO BALKAN od Bugarske do Hrvatske od juzne Madzarske do Makeodnije i Grcke JEDNA VELIKA OKUPIRANA TERITORIJA iste te sluzbe za koju je radio i Holbruk i ova ostala 4 nabrojana zlocinca.

  Da Bog (dobri Alla) da DA SE zlocinci sastanu za posljednju partiju pokera, i NIKO OD njih , garantujem vam to, NECE POCI u HAD, DJENET, RAJ, PARADAJZ il kako vec zovete to svetilishte vec svi zajedno cekaju jedan- drugoga i polaze pravo u

  PAKAO…!!

  E to vam je JEDINA i ZIVA ISTINA draga moja braco Crnogorci i cgski Srbi !!

 55. Nikolaj, cijeli svijet zna da je rušenje njujorških tornjeva djelo CIA i Mosada, to je dokazano po milion puta kao i činjenica da su dva aviona bila upravljana, navodjena i dovedena do tornjeva sa zemlje, da piloti teroristi nisu sa tim imali veze nego da su uvučeni u avione kao žrtve ciaške igre! Sjeti se samo djelovanja CIA na čitavoj planeti i sve će ti biti jasno, sjeti se da je japanski napad na Perl Harbur bio djelo američke obavještajne službe koji je poslužio kao opravdanje Ruzveltu da Ameriku uvuče u Drugi svjetski rat, a pad tornjeva je poslužio debilnome Bušu, odnsono crnim snagama koje su ga dovele kao majmuna za predsjednika Amerike, da usvoji čitavi niz zakona koji je od američkog ustava napravio mrtvo slovo na papiru, posrao se na njega, a od Ameriuke najkontrlisaniju državu na svijetu. Ruzvelt je znao da će doći do napada na Perl Harbur a Buš je znao da će doći do pada tornjeva. Tornjevi su mu stavili željeno da Irak stavi na dlan i omogućili mu da islam i terorizam proglasi najvećim neprijateljem Amerike. A sve je uradjeno kako bi se skuble i pljačkale nevidjene pare. Pitam te: što je dejtnoski sporazum, a odgovr je lak,on je suštinska podjela BIH. Što je Holbruk? Najobičniji i krvavi ratni zločinac i ovako bi mogli do sjutra. Što su Drezden, Hirošima, nagasaki i još mnogo toga nego najgrozniji ratni zločini američki? Samo mi nemoj reći Da Ratko Mladić i Osama Bin Laden bježe pred CIA, to je laž, njih CIA čuva i to je pravi odgovor! A da najveći svjetski pljačkaši, bili Jevreji ili neko drugi, stoje iza tragedije čitave planete Zemlje – stoje. Kao što njihov Djukanović jaše CG tako oni jašu čitavi svijet, na primjer preko krize koju su osmislili, pustili u djelo i koja je je u toku i trajaće!

 56. Cijenjeni nitche ‘Vesko’,

  Vi imate pravo na svoje misljenje, ja na moje.

  Publika neka cijeni ko je vishe u pravu- vi koji zivite 6000 milja il ja koji zivim odje i ima info iz prve ruke.

  U svako slucaju vase pisanje mogu slobodno okarakterizirati jednako kao anti- semitism, ali necu vas prozvat radi toga.

  Smao mi jos za kraj recite da ste clan (il jos imate moze i neku visu f- ju) u PZP- u kod Medojevica koji to NIKAD nije javno rekao, i koji je bio u Americi da lobira za CG i pare za tu bijednu mafiokratsku ekonomiju.

  Elem, iz zahvalnosti za to, a sad ce i vasha drzava poci za NATO kojim isto upravljaju jevreji “from shadows”- kako mozete da pljujete na ruku koja vas hrani a koja je upraov olichena u US, toj drzavi, da se ostavimo za trenutak rezima koji je na vlasti odje?!

  Nije li to malo vise LICEMJERNO…?!

  Iako pledirate d aste demokrata sa ovakvim tvrdnjama ste na istoj liniji sa jednim od mnogobrojnih kako on volid reche “narodnih” pokreta Milica zvanim “Korjeni- Nasi Korjeni”.

  Milicu su odjednom PUNA usta Eu., odjednom bi svake pare pa i smrdljive “cionisticke” od onih koji vladaju svijetom- da uzme.

  Ako ste LJUDI- ajte onda budite dosljedni i recite: NECEMo njihove smrdave pare, NEdamo im da ulazhu kod nas, necemo izraelske turiste da slijecu na aerodrom Tivat jer nemamo dovljno bezbjednosnih sluzbi d apokrivamo njihov boravak odje.

  Neka vam gosn. Ilic i dr. liberlai koji zive u Americi daju svoje vidjenje situacije- pa sacekajte malo, zaletjeli ste se prije svega bez valjanih info. 🙂

  Ako je SVE to tako kako kazete, zasot ce se skoro desiti na ce upravo na mjestu ozloglasenih Kula niknuti- Mosque i islamic centar ?! E vidite to je zato sto to moze da se desi samo u jednoj zemlji tolerancije kakva je Amerika.

  U tom pogledu, Srbija i Cg su vijekovima iza, i nikad nece ni pric blisko!

 57. Ja sam bio u Drzedenu kojeg ste napomenuli u 90- tim godinama. Vidio sam jednu poniznost jednaku narodu u Cg koji pokazuje prema svom Gospodaru.

  Naime, tamo su Rusi (dotada!) bilo obozavani kao bozanstvo, ruski jezik ucen u skolama, tamo se za jedna Trabant placalo 12. i po god. sa kreditom, a za “luksuzni” Varburg oko 20, ukoliko me sjecanje dobro sluzi. To je bila ruska- podanicka nacija, OKUPIRANA ko sto je neki od vas ce tvrdit Cg bila okupirana od Srbije!

  Samo znajuci discipliniranost Njemaca, to idoklopoklonstvo prema Rusima tamo je za razliku od Cg dostizalo NIVO: KULTA obozavanja ! 🙂 Jer se znalo da sjutra ako si disident, mozesh u jednoj vreci bit ship- ovan u Sibir, netragom.

  I opet kazem vam, zvanicha politika CG je da je US friend # 1, kako i sami znate bez njene podrske ne bi bilo ni referenduma, ni samostalnosti no bi dalje ostala jedna mala srpska prcija- kolonija.

  Budite onda barem zahvalni prema parama americkih tax payers (najveci udio daju upravo ti ljudi) koje omogucavaju prezivljavanje te i takve danasnje Cg.

 58. Nikolaj ti lažeš kao pseto! Naravno, ja nisam antisemit, ali jesam pobornik istine. Sve što si napisao, većina od toga je laž, a istina o tornjevima, i o Perl Harburu, i o Drezdenu i o Hirošimi i o Nagasakiju, Bin Ladenu, Mladiću i inim i još mnogo, mnogo toga se zna, ona je takva kakva jeste, a to ne baca sumnju na manipulisani i za nos vučeni američki narod nego o onima koji to rade samo zbog jednog razloga da bi pljačkajući vladali planetom. Odjebi!

 59. Nikolaj,
  zasto toliko srdzbe.Shvatio sam da zivite u USA.Vase impresije cini mi se su jako lose.Moguce.Ja volim ovu zemlju iako sam okupiran od hulje na vlasti.Ali borim se i nastavicu da bih dosao do slobode i demokratije.

  Holbruk i velika politika su od mene daleko.Ja cekam dan kad ce ovom tiraninu reci dosta.

  Ne zaboravi moj Nikolaj Slavko je gromada.

 60. E Nikolaj, po ovome što si rekao vidi se da blage veze nemaš o tome ni što je otvorena politička propaganda (a da si i ti njena poslušna ovčica, koja ne talasa) , i kako ona funkcioniše, te da je upravo US – zbog najveće koncentracije moći, novca i umova čiji je cilj kontrola čitavoga svijeta – u tome organizaciono i logistički i najdalje otišla!
  Nikolaj kaže:
  ‘Ako je SVE to tako kako kazete, zasot ce se skoro desiti na ce upravo na mjestu ozloglasenih Kula niknuti- Mosque i islamic centar ?! E vidite to je zato sto to moze da se desi samo u jednoj zemlji tolerancije kakva je Amerika.’
  A ja cu reći – pa naravno – to je sjajan štos američke administracije – štos za Nikolaje! Ili neko misli da ce džamija I islamski centar biti dignuti na mjestu Blizanaca zbog istinskog altruizma I kosmopolitizma američke vlade, ili možda ipak zbog efekta kojeg ovaj propagandni potez treba da ima na suckere kao sto je Nikolaj? To je toliko očigledno, da je degutantno, ali prolazi…, pa onda jos Nikolaj neđe kaže kako Amerikancima treba da budemo zahvalni za neke pare kojima nas hrane, što je filozofija jednaka onoj crnogorskih penzionera kojima Milo ‘daje mizerne penzije’ – I oni dalje od toga ne postavljaju pitanje, ‘đe da kritikuju ruku koja ih hrani – dobro im je I ovo, pušti bježi’! Alo, ljudi mi bismo ovdje trebali da malo dalje sagledavamo stvari, ne možemo ostati na efemernom trabunjanju o ‘demokratiji, ljudskim pravima I političkoj korektnosti’ – kao ‘ciljevima’ imanentnim bilo kojem društvu ili vlasti! To je smiješno! Vlast, pa I ona najkvalitetnija – po sebi ne funkcioniše po principima ‘opšteg dobra’, a ako je ‘najkvalitetnija’ to znači da je ‘dopustila’ da se u značajnom dijelu ograniči I raspodijeli – a i to se dešavalo u ljudskoj istoriji tek sporadično I na tek nekoliko mjesta! Ovo o čemu mi govorimo – o SAD-u – one (njeni vlastodršci-formalni I neformalni!) su sami supstrat svekolike hiljadugodišnje minuciozne računice nekoliko međusobno povezanih naraštaja – usmjerene ka konačnoj I totalnoj kontroli čitavoga svijeta! Oni imaju novac, znanje I želju da to učine! Da li će ih u tome spriiječiti pozivanje na jednakost I pravednost?! Da li vi mislite da se mi od Rockefellera I Rotšilda razlikujemo samo po tome što oni zajedno imaju između 500 I 600 biliona (hiljada milijardi) dolara – a smatra se da je to gotovo polovina cjelokupnog svjetskog novca? Wikianswers(kad smo već kod Asanža! – http://wiki.answers.com/Q/How_rich_are_the_Rothschilds
  Da li imaš pojma Nikolaj preko kakvih leševa, u svakom smislu te riječi – bili oni znani, ili tek u masi – moraš preći da bi došao do ovakvog bogatstva? I za šta ti uopšte treba ovoliko bogatstvo? Isključivo za moć na ljudima – za biti gospodar njihovih života I smrti – za neograničenu kontrolu! A za tako nešto moraš imati mnogo sotonskog u sebi! E, protiv toga se mi moramo boriti – pa bilo to uvezano šarenom američkom plastičnom mašnom , ili umotano u masni papir od bureka – u crnogorskoj varijanti!

 61. ŠTO JE OVAJ NIKOLAJ GLUP ,LJUDI MOJI

 62. Elizabeta, ti si kraljica, sve je istina što si napisala!

  A sad da shvatimo ko su i što su Crnogorci. Ako ne laže, Nikolaj živi u Americi i on laže da ne trepne kako ništa od onog što je Elizabeta napisala ne vidi. Vidi i te kako, ali laže da ne vidi. I sad kako je propao pokušaj da se Slavko i LSCG proglase antimuslimanskom strankom nego je odbranjena istina da su Slavko i LSCG glave spasili crnogorkim manjinama, sad Slavku i LSCG Nikolaj gura pod noge antisemitizam! To su Crnogorci, uvijek i na svakom mjestu podlaci i lažovi u ogromnom broju! Pa da nije čevljanski nesoj Milo jači od njih? Naravno da nije, nego ih je korumpirao po cijeni od kilo žive ili mrtve vage, nije važno, a oni dvadeset godina čekaju da dođu na red u koloni svojstvenoj ovcama za klanje. Prava crnogorska himna je njihovo blejanje, tih ovaca u tom redu i motanje oko Milovoga kurca i Milove guzice da se prije smrti ipak napuše Milovoga kurca i napune pluća Milovih govana i njegovog krvavog bazda!

 63. Prijatelji,
  mozda je Nikolaj onaj Milos Besic koji sprovodi namjestene ankete za vladajucu bandu.Naglaseno raste SNP a pada SDP.Raste popularnost Filipu a i Vujici u SDP-u.
  Sta li je to radijatorov naslednik smislio.Mora Besic da sprovede.Mozda je onaj stan u profesorskoj zgradi platila ANB.Ne znam tacno ko ga je dao Besicu ali mnoge njegove starije kolege ga nemaju.treba da razmisle zasto.

 64. Srele,
  dje si jadan.Sta se ovo desi sa Tacijem.Pobijedi.Oce li skoro dolaziti da mu cestitate.
  Ne znam da li da vjerujem izvjestaju ovog gospodina iz SE.Kad negativan izvjestaj za Srbiju pise Jelko Kacin treba vjerovati,kad Charls Tenock pise izvjestaj za Crnu Goru takodje bi bilo dobro prihvatiti bar onaj afirmativni.E kad lose pise u izvjestaju za prijatelja ove vlasti Tacija onda treba provjeriti cinjenice i tra la la.U izvjestaju pise da su svjedoci nestajali ili zastrasivani da svjedoce.Nesto mi puno slicnosti sa slucajevima oko Stanka-Zabca-Caneta Subotica.Odavno nema Duska Jovanovica,Badze Stojicica,Vanje Bokana,Baje Sekulica i od skora Iva Pukanica koji bi mogli posvjedociti o svojim nekadasnjim tvrdnjama.

  Mozda slucajno ali lagano se osipaju doskorasnji prijatelji ovog rezima.Zasto li je to tako.Bas su svi bili jako posteni.Ja im zelim da imaju fer,posteno i sudjenje u razumnom roku.

 65. Gospodo,
  put Risan Zabljak je otvoren.Otvorio ga je premijer Milo Djukanovic.Kao sve rabote do sad i ovaj posao je cini mi se nedovrsen i bez upotrebne dozvole.Cak je Djukanovic na pitanje novinara da li put ima dozvolu odgovorio-zar nije steta staviti na raspolaganje i upotrebu put u koji je ulozeno 100.miliona Evra-.

  Cestitam ukoliko je zavrsen ali me cudi da onda ne sacekaju i upotrebnu dozvolu jer se ipak radi o saobracaju i teskom terenu.Ne daj boze da se nekome nesto desi zbog nedovrsenosti puta mislim da je tom nepromisljenom porukom premijer ucinio sebi medvedju uslugu.

  U grupi koja je slavila primijetio sam zajapurenog predsjednika opstine Niksic Nebojsu Radojicica.Mozda je popio koju vrucu rakiju.Cekali su sefa pa su se morali malo zgrijati.

  Sad na dnevniku vidjeh prilog iz Niksica da radnici komunalnog preduzeca koje obavlja radove na odvozu smeca i odrzavanju cistoce za grad strajkuju uz minimalni proces rada.Na to su se odluciili kako saopstise zbog informacije istog Radoicica da im nece moci do 31.12.2010 isplatiti ni jednu od cetiri zaostale plate.
  Mozda nema sredstava ali bih volio saznati odakle im sredstva da bance i slave svako malo prilikom slicnih povoda.Oni srama nemaju.

  Pih kakav gadluk.

 66. u pravu si Avila svi su ti komentari na mjestu

 67. ekoloska drzava koja jos uvijek ne riciklira smece, dovoljno govori o svijesti nacije, a Sarica vise nema da popunjava budjet za naciju bez svijesti. Bice posla poslije pada knjaza, bice! sprem’te se sprem’te se!

 68. Draga sifro malina zvana Ratomirka Bojovic-Jaukovic vidim sestro da se stidis od svoje proslosti i sadasnjosti. Sto ne mozes da otvoris po zelji kupleraj. Jer ti neda zakon pat i smeta Milo Djukanovic, Slavko Perovic, Brano Micunovic i drugi, ako ti je stalo do njih ponudi im tu “smrdulju”. NEKA TI JE RAZNESU OD KURCEVA. Preko interneta ima i boljih jebaca. ratomirka zalis brata i podvaljujes drzavnicima i gospodi. Kao da neko misli na tu tvoju drolju, pizdurine. Nije ovo vrijeme kad te jebao Slobo Milosevic pokojni i Poljska gospoda, i to sve u ime partija. Kako si mogla varati Tita i njegove komuniste, te su ti punili picku svakojakim mesom. Da te neznam mogla bi lagati, ali u Poljskoj si ih dosta primala. pa ti se sad usmrđela od starosti ta zarazenica. Pa vapis da otvoris kupleraj. Prosla su ta vremena stoj na Kalemegdan i cekaj da ti ga neko u tu smrdulju ugura. Pa zaboravi sve do sada druge jebace: Mila, Brana, Slavka I Iliju sa jos ovim drugovima. Pa da je peres godinama u hiljadu parfema ako ti je dosadilo. Ako ne mozes nikoga naci idi na hipodrum ima tamo dobrih grla pastiva pa se zadovolji. Jer za boljega nijesi ni za manjega kurca.

  LJUBI TE TVOJA SESTRA MIRJANA!!!

 69. Zapanjena sam da ovakve komentare drzite na svom blogu.
  Em ubijaju i otimaju imovinu, em jos bulazne svakojake gadosti.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: