Posted by: Slavko Perovic | December 24, 2010

24.12.2010.g.

Šef crnogorske mafije Milo Đukanović podnio je ostavku nakon dvadesetogodišnje diktature u Crnoj Gori kao zemlji u kojoj je, u toku posljednje dvije decenije, klizio s mjesta premijera na mjesto predsjednika države, i obratno. Došao je kao potpuno nepoznati mladić, skoro bez ikakvog radnog staža, i zasjeo sa napunjenih svega dvadeset i sedam godina na stolicu premijera! Naravno, u poltronskoj Crnoj Gori, jer poltronstvo je crnogorska bitna, ako ne i vodeća karakteristika, niko se tome bezumnom činu nije suprotstavio, niko nije izražavao otpor osim LSCG koji se odmah našao pod udarom policije, medija, zvanične «politike», fizičkih progona, otpuštanja s posla i tako dalje. Na primjer, nikad neću zaboraviti kako sam odmah, «voljom» Mila Đukanovića smijenjen sa mjesta direktroa Državnog arhiva Crne Gore, ja, koji sam, bukvalno i direktno spasio četiri i po miliona arhivskih dokumenta od njihovog totalnog uništenja!

Đukanovića je zajedno sa Momirom Bulatovićem i Svetozarom Marovćem te ostalom poznatom ekipom na vlast dovela Miloševićeva udba i Miloševićev novac i oni će mu predano zahvaljivati izvršavanjem svakog njegovog idiotskog zahtjeva koji je pred njih postavio, a Miloševićevo osvajanje, odnosno okupacija Crne Gore imala je samo jedan cilj, a to je da «crnogorski» četvrti glas u Predsjedništvu SFRJ na čijem će čelu, nakon povlačenja iz njega ostalih, zasjesti čuveni DPS «kadar» Branko Kostić, ratni zločinac kao što su bili i trojica članova iz Srbije, Kosova i Vojvodine pored njega, ako ih se sjećate: Jugoslav Kostić, Sejdo Bajramović, «čuveni» inspirator Slobodana Miloševića dr Borisav Jović. Da ovom prilikom ne ulazim u druge detalje, ali četvrtim glasom kojeg je simbolizovao Kostić, a predstavljali su ga Bulatović, Đukanović i Marović, zajedno sa tadašnjom Narodnom Strankom Novaka Kilibarde i Šešeljeve SRS, lomila se i u rat krvavi uvlačila ona divna, prelijepa, čarobna zemlja Jugoslavija koja se pružala od Triglava do Đevđelije!

Pomenuta «crnogorska» četvorka nije bila samo ratni huškač, ratnik i najčvršći saveznik zločinačkim namjerama i djelima Slobodana Miloševića, nego je bila novoinstalirano zlo za samu Crnu Goru, njen glavni tamničar i mučitelj, jer od desetog januara 1989-te kada su organizovanim pučem zgrabili vlast u Podgorici oni su, dotadašnjim teškim komunističkim okovima okovanoj Crnoj Gori, dodali samo na izgled nove, a tako stare i pogubne ne samo po Crnu Goru i okurženje, nego i po samu Srbiju i prevareni srpski narod, još jedne teške okove.

Glavna politička laž Miloševićeve velikosrpske politike koju je zdušno podržavala srpska inteligencija listom, na čelu sa zločincem Dobricom Ćosićem, bila je i Srpska pravoslavna crkva ruku pod ruku sa Srpskom akademijom nauka i umjetnosti koji su LAGALI otvoreno i bezočno o navodnoj ugroženosti srpskog naroda u ondašnjoj Jugoslaviji, dok svi podaci govore sasvim suprotno.

Ali… ne kažu preci Crnogoraca uzaludno čuvenu narodnu izreku Đavo nit ore, nit kopa…

Tadašnji džemperaši odmah su naslijedili mafijaški manir udbe i Miloševića i od svake državne institucije napravili segment mafijaške organizacije kojoj su bili na čelu. Naravno, Đukanović nije izmislio mafiju, on je došao samo na njen republički tron, a bivši Titov režim nije bio ništa drugo nego mafijaška tamnica za sve narode Jugoslavije. Naravno, ta zemlja, Jugoslavija, imala je i skupštinu i vladu, i Ustavni sud, i vojsku, i policiju saveznu i jednu jedinu dozvoljenu stranku SKJ…ali sve je to bila samo kolačarska slika za inostranstvo, a čitavom zemljom je drmao samo jedan čovjek koji se zvao Jospip Broz i uspješno se krio iza nadimka Tito, on, jedan mafijaški diktator u novonastalim evrospkim i svjetskim odnosima bio je pod direktnim uticajem CIA-a kao značajno njeno oruđe u borbi protiv sovjetskog uticaja. Vremenom, mafijaški konj se podijelio po republikama, e, na ovog crnogorskog zajahali su Bulatović, Đukanović i Marović. A na srpkog je zasio Slobodan Milošević. Bilo je krvavo, zar ne, a okove i srpski, i crnogorski narod još nose ne shvatajući samu suštinu problema i ne žudeći za Slobodom nego za, makar dijelom, ili mrvicom, teškog mafijaškog zločinačkog kolača…

Vrlo brzo, nije moglo drugačije, crnogorski mafijaš-džemperaši zgrnuli su, pokrali i opljačkali ogorman novac, a familija Đukanović postala je klika, dakle vodeća snaga mafije. Ta činjenica je jedini pouzdan kalauz za čitanje najnovije crnogorsk istorije čija je glavna karakteristika bila, a ja kažem i ostala, uništavanje svake zdrave crnogorske jezgre, ili plamena crnogorskog, u kojem kao najveći, iskreni, nepokolebljivi i jedini plamen ubrajam Liberalni savez Crne Gore koji je, ako ne faktički, ali sigurno moralno odnio pobjedu i to vječitu nad silama mraka i mafijaštva!

Sinoć su gledaoci lažnog «javnog servisa» televizije Crne Gore, a istinski dvadesetogodišnjeg branioca lika i djela crnogorskih ratnih zločinaca i mafijaša Đukanovića i drugova, u studio pozvala četvoricu homo sapiens-a, ne nikako ljudi nego kreatura koji fizički imaju osobine ovog dvonožnog bića, da komentarišu «odlazak» Mila Đukanovića. Atmosfera je bila jeziva, ponižavajuća, prava crna «simfonija»  crnom obliku najcrnjeg crnogorskog poltronstva, a stvorili su je: Žarko Rakčević, Srđan Kusovac, bivši svajednik Mila Đukanovića, a sada novi ubica dnevnog lista «Pobjeda», kreaturni, netalentovani, ružni i lažni «pjesnik» Branko Banjević, te Tarzan Milošević! Solo crna violina u čitavoj skarednoj priči bio je Žarko Rakčević, nekadašnji džemperaš, i ministar u džemperaškoj vladi iz 1989-te, a današnji milioner koji je milione stekao zahvaljujući punoj saradnji sa mafijom, pogotovo kad je odlučio da napusti političku borbu. Naravno, kao odličan račundžija, on zna da mu se prostor na medijima u  zadnje vrijeme ne otvara tek slučajno, pogotovo ne zbog medijske «demokratije» nego je sigurno planiran kao budući saradnik kreature od Igora Lkšića. Rakčevićeva glavna teza da ima puno pozitivnog kod Đukanovića, ali i lošeg, ravna je nesupjeloj, ružnoj, a djeci kazanoj priči i ne razlikuje se od mehanizma ispiranja mozga Crnogoraca kojeg je uredno sprovodio, kao da mokri ili izlazi napolje, a sve po crnogorskim glavama, Milo Đukanović. Dakle, laže otovoreno Rakčević, jer u djelovanju zločinačke organizacije kao što je mafija, ne može da bude ništa dobro, jer sve što se radi i čini radi se za otovrenu pljčku i u njenu korist. Ogromno, na patnji Crnogoraca i okružnih naroda regiona, zgrnuto krvavo bogatstvo koje posjedjue Đukanović, njegov brat Aco i njihova sestra, dovoljan je istiniti dokaz za ovu tvrdnju. Vidi li to Rakčević? Vidi i te kako, ali se pravi lud, jer mu to idealno odgovara. Kakav je bio – nikakav u jučerašnjoj emsiji, takav je bio i tokom godina svog otvorenog političkog «djelovanja».

Nakaza koja je solila Rakčevićevu lažnu priču bio je Branko Banjević, izdajnik LSCG, fizičkog izgleda kao krupni vazelinski stub koji se, kao mazivno sredstvo koristi da bi se obezbijedio brži prodor u probavni Đukanovićev trakt. Ta Banjevićeva definitivna i suštinska,  ljigava izlizanost otkriva ga kao osobu koja rado dijeli savjete za tu najomiljeniju «sportsku» disciplinu kod Crnogoraca. On je bio strašan sinoć, sramni perač zločinačke Đukanovićeve biografije koji je, a što je udba smislila, pronalazio «tragove» Đukanovićeve «borbe» za Crnu Goru još u devedest drugoj i tećoj godini! Naravno, Banjević je lagao teško o Đukanoviću i malo se, očigledno dogovoreno, suprotstvaljao Rakčeviću, a sve je to bio izmet!

Tu je bio i Srđan Kusovac, rođeni brat Zorana Kusovca, obojica čvrsti radnici Mila Đukanovića. Srđan će se u okruženju prodavati i predstvaljati kao «nezavisni» novinar, a zapravo je mračni i predani radni službenik crnogorske mafije. Njegova «priča» u sinjošnoj «priči» nije se razlikovala od onovremenih ljubitelja ličnosti i djela Adolfa Hitlera. Ta novinarska i ljudska spodoba lagala je da ne trepne, a kako će trepnuti kad je radio na radiju Free Europ, radiju koji finasira CIA,  gdje je bio krvnički neprijatelj LSCG. Svaki novinar koji je sarađivao sa tim radijom, slušao je upute Kusovca, a on lično bio je zadužen i za homogenizovanje čitavog crnogorskog novinarstva i njegovo stiskanje u medijsku pesnicu Mila Đukanovića!

O Tarzanu Miloševiću, neću ni riječi, osim da je pomenuo zaustavljanje LSCG na Slijepač mostu, ali «zaboravio» je da kaže da je on lično bio jedan od organizatora toga zaustavljanja.

Bilo kako bilo, pomenuti smo (LSCG) tek reda radi u TRI navrata, a Đukanović je uzdignut na «pijedestal» obnovitelja Crne Gore! Ni riječi o kriminalu, ni riječi o mafiji, ni riječi o pljački, ni riječi o medijima, ni riječi o «Prvoj banci», ni riječi o pljačkaškoj tranziciji, o rasprodaji Crne Gore, ni riječi o pljačkašima, ni riječi o brojnim nerasvijtljenim ubistvima, o ratnim zločinima…

A o studentima koji su sjedjeli okolo, samo mogu reći da ih treba biti sramota kad sebi dozvole da pređu prag one proklete TV kuće izdajnika LSCG Branka Vojičića i DPSDP sluškinje Radojke Rutović, jer joj se tada, studentariji, zloupotrebljava mladost spuštajući je na nivo crnogorskih politikantskih sponzoruša!

Advertisements

Responses

 1. Eto tako , tesko je obvatiti sve , ali dobrodosli u crnogorski svijet prodaje i lazi, laznih studenata , politicara i novinara!!!
  Pa nije slucajno televizija pozvala upravo njih , ali najvecu nakazu politicku , uz Kilibardu, Bulatovica , Medojevica- Zarka Rakcevica!!!
  Toliko losa gluma i toliko losa prica, pa jel ima svijesti i gradjana da vide pobogu da je on izmet MIla Djukanovica koji sada pokusava da sakupi ostatke izmeta u jedan novi izmet, koji se sada nece zvati Milo Djukanovic, ali izmet koji je iz njegove guzice izasao!!!
  I sve tako u nedogled pricajuci narodu pricu koja ide i ide kao ista ploca koju razliciti gramofon vrti, ali to je ista ploca sa istim glasovima koji crnogorskom narodu ubijaji u ispijaju mozak!
  Al kad im vec prolazi i kada nema naroda da skine nađije i poveze sa ociju i kaze E DOSTA GA JE VISE , zasto bi mijenjali, sviraju oni po ledjima i notama Mila Djukanovica i danas jer ipak Rakcevic je milione stekao zbog Mila i treba znati da nije bilo Mila da Zarko i svi oni ne bi postojali kao ‘politicari.nakaze’ vec kao obicni ljudi koji rade za300 eura i od toga izdrzavajuju porodice, a ovako Zarko ima milione i milione i jasno da je da je on jedan od zrna Milovog izmeta koji ce mu biti vjecno zahvalan sto je Crna Gora ovo sto jeste i sto on zivi kako zivi !!!
  Prokleto sjeme , trule daske drustva i sramota za politiku kao profesiju , srmatoa za sve koji se nazivaju intelektualcima jer ako su oni intelektualci, a u Crnoj Gori jesu, onda nije ni cudo sto smo sa njima takvima duboku na dnu mocvare sa glavama kao nojevi i dje niko nikoga ne smije o ci pogledati i reci istinu, vec znati istinu a cutati!
  E to je politika i to su , ja cu reci sampioni nespismenosti i politike , Zarko , Medo , Bulatovic, Tarzan moderni i kompanjerosi, UZASSSSSSSSS!

 2. “A onda će i ON kao Hitler , Čaušesku s položaja pasti uz larmu i tresku”. Nije bilo larme i treske. U sklopu obilježavanja 20 g. od dolaska mafije na vlast , izveden je prigodan program. Prvo je šef mafije podnio ostavku na mjesto premijera. To nas je vratilo ne 20 nego 30 godina unazad , jer je atmosfera u CG ovih dana kao u maju 1980. Ljudi plaču a žene nareiču. Jedni ga hvale , drugi žale a treći mu žele sreću u privatnom biznisu , kao da ovo do sada nije bio privatan biznis. Vođe sindikata propalih preduzeća žale zbog odlaska premijera koji im j onoliko pomagao. U jednom srpskom dnevnom listu osvanu aforizam: “crnogorski premijer je otišao , ali treba biti oprezan jer se radi o višestrukom povratniku!” Ođe nema aforizama , satira je davno izumrla a omiljeni žanr je hvalospjev. Pišu ih ovih dana novinari i intelektualci i muku muče da nađu riječi i metafore kojima bi dostojno opisli lik i djelo premijera u ostavci. Medo i Andrija ištu izbore. Biće da su sigurni da bi pobijedili na njma , jer su im “stranke” u nezadrživom usponu. A i ne sumnjaju da bi ti izbori bili pošteni i slobodni kao svi do sada.

 3. Postovani Slavko sve sto kazes malo je za MILA i njegove zlocince. Korjeni su mu takvi da je od njega u pogodnim okolnostima u kojima je operisao samo mogao da izraste u nakazu u kakvu je izrastao. Monstrum rece “ide uzdignuta cela”. To moze reci samo osoba bez svijesti i savjesti. Samo za nijansu su gori oni lizisahani oko njega koji velicaju tu “ljudsku gromadu” Mnogo je veci broj onih cijoj je smrti kumovao nego sto to na prvi pogled izgleda. O pljacki i kriminalnim radnjama da i ne govorim, ubrzo ce cio svijet saznati kakvu, gromadu smo imali. Nadam se da cu ga u buduce gledati sa uzdignutim celom u nekom kamenolomu, jer se ti potencijali moraju iskoristiti.Al da ne ide sam nego da mu drustvo prave vjerni saradnici koji su mu ljubili skute.

 4. Slavko,
  GENIJALNO!!!
  Puno pozdrava!!!

 5. A onda su počeli da padaju ministri. Ali nema zime za njih. Čemu služe onolike državne agencije , upravni odbori , ambasade , nego za zaslužne kadrove.Kažu , da će se i za premijera u ostavci naći neko mjesto u evroatlantskim strukturama. Budući premijer je nekad bio u LSCG , čini mi se. Vrlo kratko ali ne bih se začudio da se ispostavi da je on osnovao LSCG. Naći će se neko da posvjedoči. Kad smo kod “osnivača” LSCG , oni su se ovih dana nakupili nagrada i priznanja. Prvo je ministar kulture postrojio pisce , slikare i ostale kultirne djelatnike i uručio im nečesove diplome. Ovi su bili toliko srećni da nijesu mogli naći riječi da se zahvale i nahvale vlast koja se tako brine o kulturi.Bilo je dirljivo. Potom je objavljeno ime dobitnika “Miroslavljevog jevanđelja”. Mislim da sad nema državne nagrade koju nijesu pokupili bivši liberali. Sve ovo je sadržaj najnovije epizode sapunce koja se već 20 godina emituje u CG. Koliko će još biti epizoda ne zna se. Neki kažu da zavisi od producenata iz Brisela , ali ja mislim da zavisi od nas. Dok budemo mirno gledali i uzivali sapunica će se nastavljati. A sadržaj poglednje epizode je odavno poznat i napisan. Tu će biti larme i treske. Zazvečaće lisice na rukama premijera i ministara u ostavci , drugih ministara bivših , sadašnjih , budućih i ostalih dužnosnika. A onda će se zalupiti teška vrata. THE END.

 6. prava crna «simfonija» crnom obliku najcrnjeg crnogorskog poltronstva, a stvorili su je: Žarko Rakčević, Srđan Kusovac, bivši svajednik Mila Đukanovića, a sada novi ubica dnevnog lista «Pobjeda», kreaturni, netalentovani, ružni i lažni «pjesnik» Branko Banjević, te Tarzan Milošević! Solo crna violina u čitavoj skarednoj priči bio je Žarko Rakčević

 7. Uvijek Slavko precizno i jasno.Gledao sam upravo sad reprizu te emisije na tv CG.
  Naglasena gluma svih pocev od novinarke koja pokusava da pitanjima se predstavi
  i pozicionira za buducnost a u sustini krije zal zbog odlaska Djukanovica.Rakcevic je povremeno pokusavao da glumi antipatiju prema Djukanovicu pa je blago kritikovao i krajnjom definicijom da je DPS po svemu VECINSKA ustvari razotkrio svoj zal za odlaskom svog bivseg sefa iz vlade.O Banjevicu je grehota trositi rijeci.Ono je produkt UDBE kojeg vise ne obradjuju operativci vec to rade postari donoseci mu apanazu na kucnu adresu za sta svaki put mora da ostavi otisak prsta.Ako je on pjesnik,tesko CG-ori za svoju intelegenciju.Kusovac zavredjuje vise komentara.Pokusaj da kravatom i odijelom bude ozbiljan i time prihvacen kao autoritet je ustvari sibicarenje po novom CG modelu.Cudi zasto u studiju nije bilo onog koji jedini ima danf,integritet i kredit postenih gradjana CG,onih koji su molili Djukanovica da ne rusi Dubrovnik,da ne proganja one koji nisu njegove vjere i nacije,da ne pljacka svoje gradjane.Tamo je morao i trebao biti jedan od gostiju i Slavko Perovic.On je jedini svjedok koji nije promijenio svoj iskay od osnivanja LSCG iako je bilo bura i oluja.Do toga mora doci na bilo kom mediju u CG.

  Mediji javljaju da su uhapseni u Budvi gradonacelnik Kuljaca i njegov saradnik Marovic,brat Svetozara.
  Reklo bi se da Djukanovic hoce ovim cinom da uplasi Marovica i sabije ga u misiju rupu po pitanju daljneg angazmana jer se govorkalo da slijedi rascjep u vladajucem DPS-u.Bice tu jos slicnih ribica dok Brussells ne bude od Luksica trazio Djukanovica.

  U svemu ovome cudi ponasanje SDP-a koji se do sad legitimisao za partiju socijalne pravde i zagovornika sveobuhvatnih reformi.Mirno cute i gledaju sa strane a u medjuvremenu preko svojih pariteta u vlasti materijalizuju poziciju Lompara,Djurickovica,Brajovica,Hrapovica,Lazovica,Barovica i drugih.

  Bar ce biti zabavno za one koji su godinama tugovali sto nezreli ljude rade ono sto svjesni nebi radili ni drogirani.Mozda trose-

 8. Slavko, drži se. U tebe smo. Svako dobro.

 9. Slavko, vrijeme je…

  Da se ukljucis u ovo sto se zove “POLITICKI ZEMLJOTRES” Crne Gore.

  Vrijeme je da se ODMAH potrazi odgovornost mafijasa Djukanovica i ostalih. Cekanje je samo davanje mogucnosti za alibi.

  Ova bjezanija ne znaci nista.Samo cirkus!!

  Bjezanija mora da se zavrsi ZATVOROM.

  A ko ima sposoban da to uradi?

  NIKO.

  Osim ,Slavko Perovic.

 10. Tesko je bilo sta ozbiljno ucinjeti dok se ne demontira zlocinacka tajna sluzba koja je alfa i omega svih desavanja u CG , a i sire. Koliko je tajna sluzba i policija u CG monstruozna govori i cinjenica da za svoja nedjela koristi satanisticku sektu na cijem je celu ILIJA NENEZIC IZ NIKSICA. Da zlo bude vece to traje decenijama. Na ovaj nacin su zasli do svake porodice i pojedinca. Vecina izmanipulisanih lakovjernih gradjana toga nije ni svjesna.

 11. Pozdrav za Slavka iz njegovoga Cetinja.Jedino ako završi kao Sanader sve ovo ima smisla.Crna Gora Mila Đukanovića nije Crna Gora za koju smo se borili.

 12. NIKAD NE SMIJE ČOVJEK,NITI NAROD, MISLITI DA JE DOŠAO KRAJ.
  GUBITAK POSJEDA LAKO NADOKNADIMO.
  ZA DRUGE GUBITKE NAS UTJEŠI VRIJEME.
  SAMO JEDNO ZLO JE NEIZLJEČIVO-AKO NAROD SAM DIGNE RUKE OD SEBE

  Johan Volfgang fon Gete

  gledala sam i ja sinoć onaj užas od emisije.stvarno mislim da bi gospoda GENTLMENI
  morali dić snažno svoj glas,ovaj put ne politički.
  ali ,ljudi , zar nije i vama onaj sapun od branka banjevića potvrdio tezu da svaki muškarac nakon 45-te može lako postati homić.?

 13. Hapse se sitne sardine koje ce uskoro biti obestecene,ko je lud da ide u zatvor kad ima tolike pare….Ajkule su bezbjedne…prvo treba pohapsiti krimose sa vrha tuzioce,sudije koji su svo ovo vrijeme to dopustili i napravili sistem vrijednosti koji je uveliko zazivio.
  Sjecate se da je skoro bio uhapsen i direktor suma veliki lopov rados sucur pusten je posle par mjeseci i sad mu poreski obaveznici moraju platiti obestecenje…
  Sistem treba rusiti jedino revolucija moze procistiti vazduh,treba sve ponovo nacionalizovati sto su pokrali…nema drugog resenja

 14. Milo je odmah uklonio podmuklog marovica jer zna da je izdao kuma momira pa i njega bi ako bi ostao na vlast,don brano ga dolje godinama prikljestio za jaja da mu je sad najbolje u celiju…treba mu ispuniti zelju bar neko sa vrha da ode u corku…Logicno je da djukanovic jos dugo hoce da kontrolise vlast da ne bi neko pokrenuo njegovu odgovornost…

 15. Milo je odmah uklonio podmuklog marovica jer zna da je izdao kuma momira pa i njega bi ako bi ostao na vlast,don brano ga dolje godinama prikljestio za jaja da mu je sad najbolje u celiju…treba mu ispuniti zelju bar neko sa vrha da ode u corku…Logicno je da djukanovic jos dugo hoce da kontrolise vlast da ne bi neko pokrenuo njegovu odgovornost…

 16. Odlazi covjek kojeg mi je pomalo zao…odlazi covjek koji nije uspio da nauci nijednu rijec bar jednog svjetskog jezika za vrijeme trajanja dvadesetogodisnjeg mandata…odlazi coban,ostadose ovce…G-dine Djukanovicu,good night(laku noc).Pozdrav za sve slobodne ljude.

 17. Redovno citam Slavkov Blog i smatram da ,za moja saznanja i za moje razmisljanje o stanju u CG, je 80% u pravu!!! Veceras shvatam, i nadam se, da cu se u ostalih 20% vrlo brzo uvjeriti! Zivjela Crna Gora i Crnogorci!!!

 18. Sada kada je kriminalcu Djukanovicu ostalo par mjeseci batrganja prije konacnoga sloma Slavko mozda bi treba polako razmislit sa se vratis doma.Ipak tebe voli najveci dio Crne Gore od juga do sjevera od istoka do zapada.Njihov pjescni sat se slomio i polako nepovratno istice.

 19. Jedan dan, Miš je gleda’ kroz rupu na zid, Vlada i vladoicu(njegovu ženu) kako otvaraju nekakvi paket.
  Što li je unutra? Pita’ se Miš. Ali kad viđe da je u pitanju mišolovka, bio je užasnut. Trča’ je kroz dvorište,upozorava’ je ostale vikajući: “U kuću je mišolovka! U kuću je mišolovka!”
  Kokoška, kvocajući i čeprkajući, podiže glavu i reče:
  “Gospodine Mišu, to je ozbiljan problem za tebe, ali nema ama baš nikakve veze samnom. Ja se zbog toga neću śekirat’.”
  Miš se okrene svinji i vikne: “Mišolovka je u kuću! Mišolovka je u kuću!”
  Svinja reče: “Strašno mi te ža’, gospodine Mišu, ali ja tu ne mogu ništa učinjet . Budi siguran da ću se molit’ za tebe.”
  Miš se tada okrenu put krave: “Mišolovka je u kuću! Mišolovka je u kuću!”
  Krava reče: “O moj, gospodine Mišu, ža’ mi je zbog tebe, no viđi sam,nijesi mali.”
  Tako se Miš vratio odbijen pognute glave u kuću kako bi se sam suočio s Vlad(in)ovom mišolovkom.
  Te noći začu se čudan zvuk u kuću – ka’,zvuk,kad mišolovka ufati plijen.
  Vladoica poita da vidi što se ufatilo. U mrak nije viđela da je mišolovka ufatila zmiju za rep. Zmija je iźede.Vlada je brzo povede u bolnicu i kući se vrnula s vatrom 41.
  Supa od kokoške je dobra za vatru, pa Vlada zakla’ kokošku. No bolijest vladoice se nastavila pa su joj došli u pośetu,prijatelji i komšilak.Vlada radi njh zakla’ prase.
  Vladoica, nažalost, nije se povrnula, umrije. Doša’ vas bijeli svijet da pita’ ajtar.I što je moga’ crni Vlada ,no da zakolje i kravu kako bi bilo mesa za sve.
  Miš je to sve gleda’ s velikom tugom .

 20. E tako dobri moj Milose and co. !

  Samo da se nadovezem na to tvoje…

  Postovani gradjani,

  GOSPODAr CG NECE vladat iz sjene, on polazi na vrlo “odgovornu” i ozbiljnu f- ju u NATO !

  Dakle ZIV nenormalnom ne vjeruje, ali zato ce se desit da jedna notorna ljencuga, jedva prijelazni student sa prosjekom malo iznad 6, koji NE samo da ne zna nijedan str. jezik- nego ga nikad nije zanimalo da uci taj engleski niti kompjutere- podje u NATO..ahahahahaha !

  To moze da “skuje” samo glas UDBE zvani Dan, uz pomoc predanog rada ANB- a, gore pomenutoga Kusovca.

  Jedan Janez Jansa koji je u edukacion pogledu GROMADA, i koji ima iskustvo kao ex- ministar obrane nije uspio u toj namjeri, al zato DZUKELanovic- oce 🙂 da nije tuzno- bilo bi smjesno.

  Sto se tice hapsenja- ovi NISU ni MALE ali svakako da nisu VELJE- RIBE.

  Ajmo rec da su: srednje. Samo ja NE vjerujem u nisto dok im ne vidim lisice na rukama i to na ulazu u KPD Spuz (nakon fer procesa!) i to ne samo ovim pijuncicima, vec

  KRUPNIM ribama- dakle POKVARENOM grbaljskom Dr. Goebelsu, ruke- zapakovane.

  Tek onda ce to bit seriozan znak- da se nesto “valja” odn. radja.

  Imasmo mi mnogo prilika dje su radjeni takvi photo- shows za camere ka i ovja nocas, no dje se sve puni djipovima i dje spec. jedinice sa heklerima marsiraju.

  No, puko marsiranje me – Ne interesuje.

  Zna se sta su ozbiljni zadaci da bi se zavrsila zadaca, a to svakako nije- puko marsiranje.

  Tek onda, nakon masovnih apsova, cu moci da je uvjerim da taj gdin Prof. dr. Luskic radi nesto ozbiljno da “skrsi vrat” svome dugovratom gosparu.

  Do tad- on i svi ostali za mene tamo ostaju samo puki: prirepci MAFIJE !

  Jednako kako je i “novo”primljeni clan tega “elitnog drustva” pod imenom Srdjo Marovic i njegova druzina.

  Dakle, ovo sad vidim kao jedna manevarski potez Dona cgske mafije, da se rasturi to jedno krilo njegove nazi- partije koje je scelo da napravi koaliciju odn. stranku sa Milicem.

  Ada ima isto vrijednosti i morala- i Milicu je isto mjesto tamo u KPdomu Spuzh.

  Njegova je danasnja izjava djelovala prilicno bojazljivo, kako da i predosjeca da Kuljaca ima neke info of interest i za – njega.

 21. Slucajno, sasvim slucajno odgledah pomenutu emisiju i ne znam kako, ali bi mi smijesno. Onako svecano, skoro u kamernoj atmosferi, davali su ocekivane odgovore na ocekavana pitanja, a kao da nam otkrivaju tajne Univerzuma. Tacno da te stid uhvati. I svi su pametni i puni razumijevanja i realni…Brrrrrrr. A gradjani prate javni servis i odobravaju, klimaju glavama izazivajuci talas promaje u Crnoj Gori. Ali, koga to uopste moze i da iznenadi. I koliko nas je koji nekako i pored najbolje volje nesto bas i ne vjerujemo da su ovo stvarna desavanja “spustavah se ja na vase uze…“ rece jedan velikan davno…Ajde da vidimo sta nam nosi bliska buducnost, da li samo sminku ili se nesto iz ovoga moze izroditi

 22. Kako ocekujete promjene a da ni u jednom mediju nemate kriticki odnos prema vlasti.Imate formalno vlasnistvo firme iz Slovenije nad tv In.Tamo je i dalje alfa i omega Rade Vojvodic.

  Dok god poreski obveznici ne dignu glas da zastite rasipanje njihovog novca u RTCG i Pobjedu nema spasa.Na celu javnog servisa je bivsi novinar Monitora Branko Vojicic.Izvrsan paravan za pomisao o nezavisnom novinarstvu.Direktorica tv CG Radojka Rutovic je sestra pomocnika ministra kulture koji pokriva upravo medije Zeljka Rutovica.Oni su pjenili i sad pjene za DPS.Danas je javni servis deponija novinara koji nijesu mogli nidje naci posao zbog neznanja.

  U Pobjedi barjaci Srdjan Kusovac,licni biograf Mila Djukanovica.Da ga je angazovao na univerzitetu Donje Gorice da ga uveseljava bajkama o uspjesima neznalica,njega i Toma Celebica imao bih razumijevanja ali placati ga iz kase gradjana za licnu potrebu u najmanju ruku je neposteno.

  Ova prica o misolovci ce medju lopovima i kriminalcima iz vlast imati punu primjenu.Treba biti strpljiv a casnim ljudima se namece izazov za angazman.Mislim da je jedan od prvih Slavko Perovic.

 23. uuuufffff…..procitah….svaka cast. Nema zaborava….ne smijemo zaboravit cuvenu parolu..MILO LOPOVE….

 24. Ljudskih smradova, kao sto Crna Gora moze da rodi, to ni jedna od bivsih sest YU republika ne moze.
  Eh, kada bi nekako mogli da protjeraju ili uniste zdravo jezgro LSCG, bili bi najsrecniji, jer onda svjedoka za njihova kriminalna, ratna i plackaska dijela nebi imali, ali su se prevarili, mi postojimo i postojacemo, da ih stalno podsjecamo na nedjela koja su cinjeli.
  Pravi primjeri podanickog crnogorskog naroda u navedenoj emisiji bili su RAKCEVIC i BANJEVIC.
  Rakcevic koji je od njih morao da bjezi familijom u Milano.
  Sto da kazem, utrobica mi se prevrtala. kada sam ga slusao.
  To je strai sistem njegove SDP po kafana laju protiv koalicionog partnera, kako kazu da skinemo ta govna, a deceniju su vlasti sa njima, te vladaju, kradu i podzavaju.
  Ako su nam preci bili ono sto se prica, da su slusali ovu emisiju, kosti bi im se u grob okretale.
  SRAMNO ! SRAMNO ! SRAMNO !

 25. e da je tito poživio još jedno 50 godina,pa neka je bio i cia i kgb,bilo bi nam bolje.teoretski,naravno.sa ovakvim narodom kojem je analno grijanje cilj u životu,ne bi ni svevišnji mogo pomoć!

 26. a vidjeste li “zeleni” paravan u pomenutoj emisiji….i ni jedno od njih da izadje iz studija, a kamo li da na glas nešto kaže.
  mora da su na izlaz čekali po 20 €.
  A MI SE I DALJE ČUDIMO KAKO ONI KUPUJU GLASOVE.
  ono sramno ćutanje studenata je živi primjer.PU

 27. student ne znaci samo neko ko ide na predavanja i izlazi na ispite, student je sinonim za zdravu misao, za promjene, za bunt, za ideju, za zivot…a to znaci da studenata kod nas nit je skoro bilo, niti ih sad ima…o futuru se ne usudjujem ni da razmisljam

 28. Djukanovic je navikao da laze.Ko laze taj i krade.Sumnjicio je muza Milice Pejanovic
  Zorana Djurisica.Istraga je trajala godinama.I nista.Hapsio je po Rozajama i B.Polju po dvadesetak ljudi za primanje korupcije po DESET Evra.Sumnjicio je direktora luke Bar Gvozdenovica,direktora uprave suma Sucura i mnoge.Brussells je uporno insistirao na krupnim ribama u izvjestajima.I krenuli su ka vrhu piramide.I treba Kuljaca da odgovara ako za nista drugo bar za stravicnu devastaciju Starog grada Budve.Dozvolio je da novi hotel Astorija svojim krovom strci izvan zidina.Vlasnik objekta je prijatelj Djukanovica i brat bivseg ministra ino poslova Branka Perovica.
  I treba da odgovara sto nije zastitio interes Budve u izgradnji hotela Avala koji je po prici obavijestenih vlasnistvo Djukanovica.

  I treba da odgovara sto je dozvolio nevidjenu hajduciju investitora hotela Splendid u Becicima da je put morao biti izmjestan kako bi hajduk Radulovic imao veci parking.Inace prica se da je povecao sve gabarite oko hotela to jest uzurpirao opstinsko zemljiste.

  Treba Kuljaca da odgovara sto nije u ime opstine zabranio izgradnju stambenog objekta u Miloceru ispod magistrale ciji je investitor po pricama obavijestenih ministar Gvozdenovic.Naravno imaju razgranicenja odgovornosti prema velicini objekta ali se mora i odgovornost opstine tretirati.

  Treba da odgovara sto je dozvolio da mu se u najljepsem dijelu teritorije Budve na Sv.Stefanu izvode radovi van standarda predvidjenih za vrstu objekata kakav je grad hotel Sv:Stefan.I ntu je prema govorkanjima vlasnistvo Djukanovica moguce,ali je novac crnogorskog Sinavatre sigurno tu.

  Kakvi li su ovi dani Djukanovicu.Da li se sjeca pomoci koju mu je pruzio Marovic u sukobu sa Bulatovicem.Oce li biti da su svi drugi ribe iz mora a da je on,brat Aco i njegovi kumovi,partneri i prijatelji ribe iz potoka.Ne moze to tako.On mora na celo vojske koju je vodio kako kaze u pobjede,da bi poharali svoj narod,da ih hrabro sad povede do svetog oltara PRAVDE.

 29. Zna li ko dje je ona splacina od Aleksica? Nema ga dva dana.

 30. “…direktno spasio četiri i po miliona arhivskih dokumenta od njihovog totalnog uništenja!” -slavko perović-

  informacija je … – nemam slova da napišem za ovakav podatak.
  nevjerovatno je što se dešavalo i što se dešava (sa) crnogorcima !!!

  “…
  Uvijek drugi mirni u zbrci
  uvijek drugi sa srecom svježom.
  A ja nevičan prljavoj trci
  smijem se čestit nad praznom mrežom.
  Četa luđaka, ne da se rijeci
  a bartina tuče – bez kičme je bolje!
  Ljuti se stoka, al’ bodre me preci
  skupo je voće, građanstvo se kolje…”

 31. Otisao po direktive

  u Beograd – kod OZNE !

 32. jeli moguce ovo sve

 33. Radni tim “Sigurne zenske kuce” o novinaru:

  //////////Takođe, da je u studiju bilo pravog, profesionalnog novinara, on ne bi propustio priliku da postavi pitanje koje su to ‘obavještajne službe’, kako to da bivši šef misije OEBSa za Srbiju i Crnu Goru mora bivšeg premijera da pita može li S.Č. zbog zdravstenih razloga da napusti zemlju; da, to bi uradio pravi novinar, a ne bi, poput Darka Šukovića, jednu hrabru, ali nesrećnu žrtvu nasilja, nazvao ‘ženom sumnjivog morala’. No, očigledno, sve to govori o Šukovicu i njegovom nivou razumijevanja ljudskih prava. Govori mnogo i o bivšem premijeru i njegovim aferama koje ga još uvijek ‘žuljaju’.////////

 34. a bilo je “simpatično” kad šuković postavlja M.Đ. pitanje:
  počne,razradi,rasčlani ,pa pod A, pa pod B onda se za tren vrati na početak i tek onda postavi konačno pitanje.normalan čoek bi zamolio pojednostavljenje ili bi se bar prisjećao početka pitanja.ne, ne,..odlazeći iz rukava počne da sipa odgovor, ma tačno kao da je već unaprijed znao pitanje, čudno

 35. Montenegro forest -Hijena potpredsjednik Vlade u ostavci i potpredsjednik DrPS-a oglasio se juče kasno popodne pozivom da on bude priveden i osuđen po kratkom postupku, ističući da vjeruje da je zapravo on politička meta u svemu što je prethodilo hapšenjima u sumi i trajalo tokom te akcije.On kaze da u nevini
  “Mnogi misle da je ovo atak na mene, na sumu u kojoj živim od rođenja jer nikada nijesam skrivao ni ko mi je bliži, ni koga volim, ni kome pripadam. Pošto i sam vjerujem da sam ja od početka politička meta u svemu što je prethodilo i trajalo u svemu ovome, molim da mene privedu, osude po kratkom postupku i pošalju u najtamnije zatvore, ako je to dobro za montenegro i u skladu sa njenim zakonima, samo neka puste da se brane kao zivotinje, pošteni, vrijedni i cijenjeni građani svetozareva”, kazala je Hijena i istakla da su lesinar i zmija nevini.

  Nakon hapšenja njegovog brata hijene, gradonačelnika sume zmije i ostalih sumskih zivotinja, hijena je kazala da oni “nijesu ni bježali od zakona niti se zakona boje, da bi ih u rano i mračno jutro privodili pred njihovim porodicama kao članove terorističke organizacije ili mafijaskih klanova”.
  “Trebalo ih je samo pozvati i oni bi došli kao lojalne zivotinje. Ipak, vjerujem da će se istina brzo utvrditi jer hoću da vjerujem u pravosuđe bez obzira što neki očigledno više vole spektakl i hapšenja nakon sahrane najbližih”, naglasila je hijena.

  Hijena je rekao da podržava aktivnosti “da budemo svi jednaki pred zakonom u zumi, da u borbi protiv korupcije i kriminala krivi odgovaraju, a nevini budu nevini, dok se ne dokaže njihova krivica”.
  “Vjerujem da o tome vode računa oni koji i lično i institucionalno odlučuju o slobodama, pravima i životima zivotinjama. Vjerujem da u našoj sumi s pojačanom sviješću o tome vode računa odgovorni za odluke, ko je kriv, a ko ne, jer teže djelo se čini ako se nepravo okrive ili pod pritiskom javnosti osude i obilježe, bez presude i odbrane, pojedinci, čitave porodice i sume, poručila je hijena.
  On sinoć nije prisustvovao sjednici Predsjedništva DrPS-a sume.

 36. Zasto cute casni ljudi u Crnoj Gori.Boje se.I prije ovog je bilo optuzbi.Zavrsavale su se odustajanjem.Kukavice cute i mudruju,Svako ima neku kpcu sa pritvorenima.Ili je gradio,ili mislio da gradi ili legalizovao izgradjeno ili ucrtavao za izgradnju.Zasto ne priznati fakticitet Crne Gore da je jako malo ljudi neukaljanih koji mogu popu reci pop a bobu bob.

  Mnogi su u predhodno stvorenom ambijentu ekonomske i svake druge zavisti bili u prilici da se obrate onima koji su kreirali i stvorili takav ambijent.Svjesni svoje nemoci i zarobljenih institucija lako su zgazili principe i pridruzili se vecini zgazenih.
  Gore od samog cina prihvatanja tih pravila prezivljavanja je cinjenica da su ti kao po pravilu u onima koji su ostali van te barustine prepoznali svoje neprijatelje ili nezgodne svjedoke pa su jed svog posrtanja usmjerili na onu manjinu casnih ljudi.
  Zalosna zbilja da Kuljacu i ostale sugradjani ne brane zbog njihovog licnog integriteta i kredibiliteta vec zbog obaveze za ucinjeno njima.

  Treba biti strpljiv i cekati razni ljudi po raznim osnovama iskazu zal zbog odlaska covjeka koji je kreirao,izgradio i uspostavio pravila u kojima je nastao Kuljaca i
  slicni.Kuljaca je bio mlad kad je Djukanovic barjacio i stvarao anbijent bezakonja koji je plijenio mnoge pa eto kasnije i Kuljacu.

  Dobro je sto su uhapseni i ovi ljudi.Pa zar razumnom covjeku moze biti razumljivo da se hapse i sude nizi kriminalci a da oni koji su ozakonili bezakonje dijele lekcije o vladavini prava.

  Pri koji treba biti uhapsen je simbol Prve porodice,vlasnik Prve banke i Prvi sponzor svog zla koje je po Prvi put uspostavljeno u Crnoj Gori.

 37. Sinoc usnih strasan san.Veliki ogromni zatvor logorskoga tipa.Na ulazu pisase Crna Gora.Odjednom se otvori velika kapija i cu se glas ka iz nebesa SLOBODNI STE KAZNA JE ZAVRSENA IDITE NAPOLJE U SLOBODU SLOBODNO.Na moje zaprepastenje sav se preznojio u snu samo nekoliko ljudi izadje,ogromna masa osta vjecno unutra i pored sirom otvorenih kapija.Uzas.

 38. Pogledajte poruku sa mitinga podrske iz Budve.Sef DPS-a Budve Boro Lazovic poruci,da se na mjestu odrzavanja protesta slavilo nezavisnosti.Istice da su barjak nosili upravo oni koji su trenutno u pritvoru.

  E to je ta strasna poruka pozadine kojom je pridobijana vecina za komadanje Crne Gore.Pojednostavljeno receno Djukanovic je otkinuo parce Crne Gore,materijalizovao ga kroz bogatstvo(novac i imovinu)poznatim metodama ubijedio
  lakovjerne da ce i njima opljackano i oteto u nezavisnoj Crnoj Gori biti legalizovano.

  Naivnima je to bio mamac,da pridju Djukanovicu.Zalosno je da su ljudi kojima je Crna Gora bila na srcu etiketirani zato sto nijesu htjeli u lose drustvo.Djukanovic
  je sebio stvorio carstvo poslusnika pa je u cilju licnog opstanka u imovnom kapacitetu odlucio da po njega najopasnijeg baci pod noge gradjanima.Ako je ovo samo pocetak,cekamo put ka vrhu a tamo je DPS.

  Kad tad u Crnoj Gori ce se pojaviti hrabri ljudi koji ce okupiti oko sebe postene i
  tada ce se stvoriti uslovi da odgovara najodgovorniji a Prvi medju njima je svakako Milo Djukanovic.

 39. Varaju se ako misle da nece odgovarati za zlocine pocinjene u proslosti… sto pedeset ljudi je poginulo u rat za mir sa nase strane i ko zna koliko sa njihove u dubrovackim operacijama a niko od drzavnoh vrha ni da je okrznut.Vidite li kako stite jedan drugog morace propjevat kad tad.

 40. “Tamo đe je meni duša
  Njima stanuje noć mrkla“

 41. Odlican tekst Slavko! Vrijeme je za promjene! Jedino se ovdje, na ovome blogu cuje ISTINA I OSUDA. Na ulicama Budve se cuti, jer ako se progovori moze da se ostane bez posla i plate od 300 eura… Kukavice, moj Slavko.
  Kaze meni prijatelj, koji je protiv ove vlasti, da ide na miting zbog nacina hapsenja Kuljace i ostalih(tako je njemu predstavljen razlog okupljanja ispred Opstine). Ja ga fino pitam:” A zasto nije bio protest kada je Budva ostala bez biblioteke, da bi se otvorio slot klub? Zasto nismo digli glas protiv pljacki, otimanja i nelegalne gradnje?” Odgovor je bio:” Ne moze narod da skine vlast.” E, tuzno Crnogorci.

  Slavko, treba nam vodja. Niko nema petlju da ustane i pruzi OTPOR! Vrati nam se!

  Zivio!

 42. Treba nama cista savjest, moral i hrabrost, o cemu se najvise prica i hvali u Crnoj Gori, a najmanje ga ima.NJEGOS se prevce u grobu jer neki bezumnik i nikogovic uporedi ovu secikesu Mila sa njim.Prvo demontaza zlocinacke tajne sluzbe, koja se bavi kriminalom i mafijaskim poslovima, pa onda redom.

 43. Zalud cistit rep od ribe, kad su glave usmrdjene.
  Uzalud se pravda tvrdi, kada glava ribe smrdi

 44. U kakvom je moralnom i svakom drugom ambisu crnogorsko drustvo je cinjenica da gradjani protestvuju sto se hapse ovejani kriminalci. Umjesto da protestvuju sto se vec jedanput redom ne krene od Mila, vrha tajne sluzbe ,sudstva, tuzilastva, policije i ostalih dobro poznatih mafijasa. Koliko je ovaj narod nisko pao i ne trazi istinu o velikom broju znanih i neznanih ubistava, pljacki i medjunarodnog kriminala, oni brane kriminalce jer su i sami kupili mrvice oko njihove sofre. Da bi dosadasnja vlast radila sto je radila ona je zavidan dio gradjanstva takodje uvukla u razne oblike kriminala, Oslacalo im da dobro zive ne radeci nista posteno i da trose nezaradjeno , mnogi su odavno izgubili dusu. Onaj manji broj postenih i koji drze do morala i prihvacenih normi ponasanja ispasta na razne nacine. OSVIJESTITE SE I TRAZITE DA POMENUTI KRIMINALCI IDU U KAMENOLOMEI, PRINUDNI RAD I DA IM OPLJACKANO BUDE KONFISKOVANO.DRUGO IH NISTA NE MOZE POGODITI.

 45. Lijepo je Djukanovic sve osmislio.U vremenu odlaska navodno su se drznuli iz tuzilastva da uhapse lopove iz Budve.Ni da sacekaju Luksica pa da se to njemu pripise a Djukanovic kao uvijek prica jedno a radi drugo.Jasno je da je Marovic
  meta.

  Evo Marovicu sanse da isprica sve o radnjama i bogatstvu prijatelja,rodbine i kumova Djukanovica.Zna sve a ako ne sve onda najveci dio.Nek objavi kako je Barovic stvorio prvi novac kojim je kasnije postao vlasnik ogromne imovine.Kako to Luksicu ne smeta da bude predsjednik kosarkaskog saveza sa sticung crnogorcima Danilom Mitrovicem i Veselinom Barovicem.Nek nas Svetozar obavijesti o zajednickim poslovima u partnerstvu sa Stankom Suboticem.Kruzi prica da mu je Subotic kupio stan u Parizu.Dobro bi bilo da nam objasni kojim novcem su Dusko Ban i Zeljko Mihailovic kumovi ili prijatelji Djukanovica usli u krug CG milionera.Kojim je to novcem Dusko Ban kupio trajekt i sagradio velelepnu zgradu Pro House kod Vezirovog mosta.Jedino sto se zna da je ragio kod Subotica u preduzecu Mia u Podgorici.Interesovalo bi gradjane da Marovic saopsti istinu o vlasnistvu hotela Avala i hotela Bjanca i Lipka u Kolasinu kao i ski centra na Bjelasici.U cije ime je Becirovic vlasnik.Lijepo bi bilo saznati kojom formulom je Dragan Brkovic sa svojom Vektrom dosao do bilansa da moze biti kreditno zaduzen i po 200 miliona Evra.

  Bio bi ogroman spisak posteno obogacenih ljudi iz okruzenja Mila Djukanovica.Evo divne sanse Marovicu da nam saopsti kako su to oni Djukanovicevi svi sve stekli po zakonu a samo oni koji su uz njega su lopovi.

  Savjetujem mu da se dobro presabere,jer ce Djukanovic ici do kraja,i otvori dusu i ispovijedi se ovom popljackanom narodu,tako ce sebe zastititi od nasrtaja Djukanovica.Svako mora odgovarati za ucinjeno,no dok god pravdi ne bude priveden Djukanovic sa bratom Acom i prijateljima Crnoj Gori nema perspektive.

  Naravno ne smije se nikako zaboraviti sta su pomenuta gospoda radila 90-ih,huskajuci ljude jedne na druge,koristeci prisilu i drzavni autoritet kad su poslali ljude na ratiste odakle je dostina vracena u sanducima.Mora se sprovesti lustracija i pojedinim zabraniti bavljenje odredjenim poslovima.

 46. Kad ce Carapicka udariti na Milovu desnu i lijevu ruku zlikovca, ubicu i prevejanog kriminalca BRANA MICUNOVICA ciji pipci idu mnogo dalje od Crne Gore. Taj SMRAD iz mraka zasticen brojnim telohraniteljima ubija , otima i pljacka, koristeci zastitu zlocinacke tajne sluzbe.

 47. Dobri moj Srele,

  Eto ti Aleksica- po stilu pisanija, nepogresivo reka bi to je

  sade Mikica 🙂

 48. Nikolaj,
  o cemu se radi?

 49. nikolaj i ostali koji ovdje lovite Aleksica, inglish nije on i nemojte dezinformisati ucesnike ovog bloga. Nadjite ga tamo dje je, pa se obracunajte sa njime.

  Mi smo ovdje da se organizujemo i damo sve od sebe u znak podrske povratka naseg jedinog bastiona slobode, Slavka Perovica. Kao sto vidite ulazimo u finalne borbe u vrhu DPS-a, a mi sjedimo na tribinama i gledamo finale raspleta krvavog kola u Crnoj Gori. To nece dugo trajati a mi moramo biti spremni da se na onom istom mjestu, gdje smo se skupljali godinama, na onom svetom trgu ispred dvorca kralja Nikole na Cetinju, okupimo i iz 50.000 grla uzviknemo:”Narode, mi vam nosimo slobodu.” Samo mi to mezemo, jer smo samo mi to i mogli, onda kad nikome nije bastalo. Jer smo mi liberali slobodni ljudi, a samo je slobodan covjek hrabar covjek. Zato bi bilo dobro, da svi mi, koji ucestvujemo na ovom blogu, ispricamo onima koji ne prate ovaj blog, sto Slavko pise ili uticemo da bi nasi bliznji i prijatelji procitali ovo ili se ukljucili u komentarima, jer mislim da je sad taj trenutak.
  Nikoga se ova vlast ne boji, kao pravih liberala okupljenih oko Slavka Perovica, jer mi nijesmo imali straha kada su Crnom Gorom spartale naoruzane paravojne formacije, zajedno sa JNA, sa crnogorskom fasistickom policijom, sa njihovim ratnicima i zlocincima koji su harali po Bosni i Hrvatskoj, kada je iza ove vlasti stajala Srbija i citav njen vojni bezbjedonosni i paravojni aparat.

 50. Tacno Nikolaj,
  standardna Aleksiceva prica, Lipka, Bjanka, Barovic, Becirovic, Sekspir .. Ni rijeci o Slavkovom tekstu.

 51. Aferim brate moj!

 52. Malina junacina sto se krije ispod imena malina hahah e misevi jedni sitni.

 53. A onda Djukanovic kod Sukovica kaze-svi su adresirali vazne odluke na jednu
  licnost,time stvarajuci alibi za donosene odluka sa jednog mjesta to jest od jedne licnosti.-Ovaj trenutak i ove okolnosti hoce jacanje institucija.Znaci Djukanovic priznaje da je bio zarad jacanja licnog autoriteta zarobio drzavne institucije.

  Odlicno za pocetak.Tvrdi da mu je Solana u Vili Gorica za vecerom povisenim tonom trazio da odustane od nezavisnosti.Laze.Solana ima optuzbu u Italiji,ratnu proslost,lopovluk u zemlji i deportaciju muslimana cime moze da ga dovede u poziciju zavisti a time i ucjenjivanja.

  Covjeku je najveci neprijatelj bivsi prijatelj.To je kod Djukanovica pravilo.Pogledajte slucaj Slobodana Milosevica,Momira Bulatovica,Ratka Knezevica i sad Svetozara Marovica.Naravno svi su zasluzili to sto im se desilo.

  Svetozar Marovic je kod nekih liberala iz Budve svojom pricom o imovnom stanju Slavka Perovica stvorio pomutnju.Naravno nakon malo povrsne provjere vidjelo se da su im ucrtavanja lokacija i legalizovanje objekata vaznije od casti i ugleda do juce prijatelja i druga.Dabogda ga Djukanovic ispekao na razanj a onda ucesn- ici te gozbe za finale ispekli Djukanovica.

  Moja tvrdnja koju sam na ovom blogu saopstio prije nekoliko mjeseciispostavila se tacnom.Tada sam tvrdio da ce Djukanovic raznim gimnastikama marginalizovati Marovica kako bi ga udaljio od uticaja u stranci.Jedan od scenarija je bio i napad na njegove najblize saradnike.I to je ucinjeno.

  Razmislite zasto je sad Tarzan Milosevic bez iskustva ustolicen na mjesto ministra poljoprivrede.Pogledajte ostale novopostavljene ministre.Svi sa referencama iz struke.A Tarzan.E Tarzan je Marovicev covjek sa terena koji ce angazmanom u vladi biti udaljen od gragjana dje bi mogao lobirati za svog osvjedocenog mentora Svetozara Marovica.Angazmanom u vlad nestaje iz parlamenta dje bi mogao uticati na kolege poslanike u ocekivanom sukobu unutar stranke.

  Samo malo strpljenja molim.Ubrzo saznajemo ko je sledeci.Naravno nece to biti ni Cane ni Aco ni Vesko ni Ban ni Mihailovic ni Coco.Oni su Djukanovicevi prijatelji i
  oni treba da lagodno zive i trose posteno steceni novac.

 54. E Srele,
  sta ima novo kod ovog novog radijatora.Vidim nalozili su dobro.Ne mora svako nositi opanke na nogama da bi pokazao da su ustvari oni u njemu ostali.Kako stoje stvari po Grandu i Masi.

 55. Kako ce se za promjenu i slobodu boriti kupljeni covjek kada je “platu” dobio? Za licnu kartu, za izdaju, za rasprodaju, za ti meni-ja tebi, za laz, za neplaceni racun, za falsifikat … Vecina se divi “snalazljivim” politicarima, licemjerima, praznoglavcima, moralnim bijedama, lopovima, bukacima.
  Ko nece takvu platu sam ce platiti visoku cijenu! Najgora je ona (u)cijena kada strada osoba ni kriva ni duzna, neko koga volite, dijete, muz, sestra, otac, prijatelj, snaha…Takav osjecaj krivice je tesko nositi i to je ona slaba tacka sa kojom sistem manipulise do perverzije. Nudi se i lijek: budi gad da bi tebi i tvojima bilo bolje! Ako ne gazis bices zgazen. Cisti satanizam. Juda sa vrecicom para trazi ljubljenog iza svakog coska!

 56. Samo si se u svojoj detaljnoj analizi zaj..o oko jednoga

  dobri moj,

  Nidje vidju NE pominjes Brana, koji ti je sad Namber Uan (il Grandissimo Numer Uno)

  i koji ako dofati pravdu u svoje ruke (a mi dobro znamo jos od 90- ih i sa ratista u lici kolko on mozga ima, a i kasnije kako brzo- presudjuje)

  onda ce bit JAO si ga i jednom Donu Dzukelanovicu i dr. POKVARENOM Donu grbaljskome latinu..!

  Tu si se , dobri moj, zajebao..

  Il mozda, licno, NE zelis da podje tijem- tokom.

  DA BOG DA OCI POVADILI JEDNI DRUGIMA !

 57. Gospodo,
  a onda Djukanovic poce hvalospjeve o svojoj braci iz SNP-a.Zacudi se Sukovic.On ih mrzi malo manje no sto mrzi liberale.Kako ide vrijeme morace ih voljeti.
  Naravno to je Djukanovicev gaf za vodjstvo SNP-a i otvorenje vrata za saradnju i orjentir u slucaju da Milic sad nakon napada na Marovica odustane od te namjere.
  Da napomenem da je nakon sukoba u DPS-u na slican nacin pocijepao Narodnu stranku i sa Kilibardinim Pecom,Drecom i Socem vladao do 2000-ite godine kada ih je zamijenio SDP-om sa kojim vlada do danas.

  Pa redja lazi.Sve jedna do druge.Izjada se da je bio od liberala napadan da je opstruirao referendum do momenta dok se nijesu po njemu 2006-te stvorili uslovi,koje je naravno on sam sebi stvorio.I naravno on kaze da je mnoge emancipovao i da je
  za taj projekat pridobio manjine.Lazov genije.A olos preko puta njega ne pita ga kako je te iste manjine tada tretirao i nazivao dok su bili u LSCG.Zasto ga olos preko puta nije pitala koliko mu je u partiji tih godina bilo muslimana,bosnjaka, albanaca i hrvata.Naravno ne pita jer bi tiranin morao da i o tome laze,Ljepse je laka pitanja a onda on sarenu lazu otvori i dijeli po gradovima.Zasto tiranin ne prica o referendumu iz 92.godine.

  Dobri moj Nikolaj,
  ne mogu ja nikome ispunjati zelje za redjanje zlocinaca iz okruzenja Djukanovica.
  Ja iznosim moje vidjenje bogatstva ljudi oko njega i ljudi koji su uzeli ogromni novac a ne exponiraju se puno.Mali misi od kumova Djukanovica Ban i Mihailovic su vec 2000-ite imali po desetine miliona DM.Brano Micunovic ce svoje platiti ne sjekiraj se ti za to.On njega inace drzi u biznisu u kojem svaki momenat moze da ga veze.Da ga Marovic nije uveo u poslove gradnje,kupovinu porta u Budvi i Zeta filma i dalje bi mu svako malo racije upadale u kucu i lokale.

  Svugdje pa i u ovakvim situacijama se gleda ko je vodja i organizator i za njega se trazi pravda a time se ostavlja prostor da se nize pozicionirani oslobode straha i dodje se do svih zlodjela kreatora svog zla u Crnoj Gori.Ovi drugi su pomagaci ili podstrekaci te i njih sleduje zasluzena kazna.

 58. I desi se veliki prasak.A mladjani Luksic novinarki tv Vijesti kaze-Sanaderizacije Crne Gore nece biti-.Zakljucujem da je sklopljen dogovor o Jeljcinizaciji male knezevine.

  Sagovornici sa kojima sam pricao u vezi hapsenja Kuljace i ostalih tvrde da je ovo
  dugo pripremani obracun Djukanovica sa Marovicem a posredno i sa Vujanovicem.Majstor prevara kako Bulatovic u svojoj knjizi oznacava Djukanovi-
  ca i ovaj put je izigrao prijatelja.Ovim potezom je i Pejanovicku cijeg muza drzi pod optuzbom distancirao od bilo kakve projekcije u vladi.Neka ih davi zasluzili
  su i gore.
  Samo jedan covjek zasluzuje najgore.

 59. Moze li mi neko reci dokle ce ona hulja, kriminalac i ubica, Brano Micunovic iz misje rupe upravljati sa Milom, nasim zivotima, pdmuklo kako je naucio iz mraka.

 60. Malina,

  E tako , ODLICNO – pravo pitanje !

  Evo ja bih to prepushtio nasme dobrom “strucnjaku”, expertu koji inace drzi glavno slovo odje na ovom portalu..:-)

  Samo bolje da NIKO ne potcjenjuje toga Brana, taj je prijetio svojevremeno i Milosevicu za zivota, da slucajno ne pomisli da podje na CGu, jer ce mu armadi mu – izlomiti sve zube.

  Ja opet drzim da on ima jos snage da odapne poslednja 2 bullets, i zna se za koga. Jedino nijesam siguran- ko ce prije njega da povuche oroz.

  Ovo sad sve vise postaje psiholoski kao kad podjes na tucu tzv. “ferku” sa nekim 1- na- 1.. bejashe u nasa malo starija, casna vremena u 90- im.

  Dakle obicno je u tim situacijama vazilo staro pravilo- ko UDARI prvi, obicno je pobjednik.

  S tim da u ovoj tuzi zvanoj CG, jos niko nije “bukvalno” – udario prvi.

  Dakle, ceracemo se mi josh…najverovatnije uskoro cemo znati mnogo, mnogo vishe.

 61. Hvala Nikolaj, nikoga ne treba niti potcenjivati niti precenjivati.Da imam iza sebe sto i taj smrdljivi Brano i ja bih na taj na cin bila jaka. Al ja sam od to g olosa jaca jel imam SEBE. Lako je tako biti “jak” kad imas strukture sistema koje su umrezene iza sebe. Sta bi taj smrad radio bez TAJNE SLUZBE, POLICIJE, SEKTE ILIJE NENEZICA, MILA KAO SLAG NA TORTI, I CEGA SVE NE JOS STO CUCI U MRAKU I VREBA POSTENE I CESTITE GRADJANE. Dakle BRANO i njemu slicni su samo obicni bednici i kukavice. NISTARIJA!!!!!!!!!!!!!!!

 62. Ma Bravi ti ga Malina-

  Logicno je NISTO, niti bi se ikad i culo za nj ! 🙂 il mu se gledali tragovi.

 63. Gdinu Peroviću, svim crnogorskim liberalima i građanima/kama naše domovine želim srećnu i uspješnu 2011. godinu.
  Živjela slobodna Crna Gora!

 64. Srecnu, srecnu Nogu Godinu od srca vam svima zelim!!!!

 65. Svako dobro svima dobronamjernima, pa pošto nismo u prilici da se radujemo onom izboru (Slavko Perović) koji je za Crnu Goru bio najbolji u svakom slučaju, onda da ne pravimo od posljedica nove uzroke… i Istina ljudi !

 66. Srecnu Novu 2011 godinu i svako dobro u zivotu zelim tebi i tvojoj porodici, Slavko.

  Puno pozdrava!

 67. Svim ucesnicima bloga,administraciji i Slavku Perovicu zelim uspjesnu i srecnu nastupajucu godinu.

 68. Srena Nova Godina ….. Svim Liberalima ma dje bili sirom planete …uz novogodisnju zelju da poslednju rijec u potrazi i borbi za Crnogorskom jedinom istinom ,ima samo onaj koji to zasluzuje i kome to pripada ,a citava Crna nam Gora to dobro zna ..Slavku Perovicu !!!

 69. Svako dobro autoru bloga Slavku Perovicu i svim slobodnim ljudima u novoj 2011.godini.
  Sonja Radosevic

 70. Svako dobro svima – i liberalima sa svojim vjecitim vodjom na celu i NEliberalima

  kao i Sretan Bozic i drugu, pravoslavnu Novu god. zelim onima koji to slave !

 71. Novogodisnji intervju sa Slavkom Perovicem !!!
  http://www.dayline.info/index.php?option=com_content&task=view&id=19936&Itemid=195

  Intervju je dat 01.01.2011 Hrvatskom internet portalu “dayline.info” … posto vidim da nikoa ne komentarise ovaj nevjerovatan intervju gospodina Perovica ,shvatam da niste upoznati da postoji ,stoga iskoristicu (uz izvinjenje moderatoru )ovaj prostor da ga postavim link !

 72. Hvala Nikolaj, za mogucnost da procitam Slavkov intervju. Slaba vajda, u Crnoj Gori je zabokrecina i blato, laz i prevara svake vrste, ne bi ni bageri pomogli jer su u pitanju visedecenijske naslage. Crnogorski podanici su ovih dana zauzeti zadovoljavanjem svojih rupica na tijelu i drugo ih nista ne zanima, to im je najvisi domet. Zbog njh se i one iskre svetlosti, pravde i istine nalaze u mraku.

 73. http://javniservis.me/2010/12/31/novogodisnji-intervju-sa-slavkom-perovicem-za-dayline-info/

 74. Jel moguce da su braca i sestre Crnogorci toliko promrzli da nece iz toplih papuca …po ono sto im pripada ?!?!
  Ajmo malo energije ljudi …

 75. Ne zaboravite gospodine Perovicu da ste u tim devedesetim predstavljali bitan politicki faktor u CG, odnosno direktno ucestvovali u maltretiranju crnogorskog bica. Nazalost posledice su duboko zaorane i tesko lijecive. Naravno vi bi bar u svojstvu vaznog svedoka crnogorskog ranjavanja mogli da ucestvujete u nekom pokusaju preporoda, ali pod uslovom da svoju i ulogu partije koju ste vodili posteno sagledate, oslobodite se simbolicno gubitnickog predstavljanja crnogorske slobode i priznanjem sopstvenih gresaka zatrazite oprostaj od ovog naroda sto nestaje. Ako vam bude oprosteno onda bi mogli i da se lijepo vratite u CG, osim ako ne mislite da je vasa fizicka bezbijednost, na tako cudan nacin obezbijedjena u Ceskoj, vaznija od Crne Gore, pa da sa svima koji to hoce i mogu pokusate da ucestvujete u spasavanju Crne Gore,ali kao pravi covjek a ne Crnogorac gospodar, takvih vec ima previse koji su pristali da budu gospodari.

 76. http://www.dayline.info/index.php?option=com_content&task=view&id=19936&Itemid=195

  Što vas spriječava u političkom povratku ? Kruže razne informacije o tome, dajte da sve to demistificiramo.

  slavko:
  Narod je spreman za pobunu, ali ga nema ko povesti. Crnogorci nijesu kukavice, ali su savitljivi poput plastelina i imaju nagon da budu što bliže vlasti, ma kakva ona bila.Danas imate majki koje kćerke navode da postanu sponzoruše, to je u Crnoj Gori naziv za prostitutku, a očevi navode sinove da postanu mafijaši, udbaši, pljačkaši, sluge mafije, ovo su nepobitne činjenice. Crnogorska inteligencija je u ogromnoj mjeri prodana mafiji, crnogorski univerzitet postoji samo formalno, profesori su listom sluge režima, a studente politika ne zanima, njihove ideje su druge prirode, a svode se na to kako provesti dan ili kako se uvući u mafijine strukture. Sve su to činjenice koje ometaju moj povratak, ali tu moja odluka nije definitivna. Ono što je užasno činjenica je da političke, prave stranačke opozicije u Crnoj Gori nema, ona samo čeka da zajaše sjedlo na kojem je do juče mafijaškog konja jahao Đukanović. Dakle, katastrofa, ali iz svake katastrofe ima izlaza, ako se izlaz hoće i želi. Ako narod izađe na ulice, eto i mene s njim, nego što! …

  ============================================

  ”Narod je spreman za pobunu, ali ga nema ko povesti..Ako narod izađe na ulice, eto i mene s njim, nego što! ”

  – ne mogu da vjerujem da su ovo tvoje rijeci slavko. vjerujem da je greska novinarska.

  kako god, zelim tebi i porodici sve najbolje u novoj godini.
  aco tabaš

 77. Srele,
  hajde podrzi gradjane u protestu protiv Djukanovica i radijatora.Ne zali ih.Kako god
  da bude vrlo brzo ce se ovo raspuciti.Ne moze dvometrica Ranko i pajac Vujica da pricaju bajke o protivljenju privatizacije ovog i onog a onda budu u komisiji za privatizaciju i uzmu pare za taj posao koji im je inace redovna obaveza.Dosta je price o visini procenta crnogorstva a na drugu stranu podrska pljacki gradjana.

  Dobri moj,
  od tebe ocekujem jasnije poruke.Nemoj se sjekirati da ce biti haosa i bezakonja.I radijator i sva druzina obecavam bice procesuirana i sudjena po svim standardima
  i etickim normama struke.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: