Posted by: Slavko Perovic | January 23, 2011

23.01.2011.g.

Samo prije nekog dana u dnevnom listu Dan pojavio se intervju bitnog tvorca crnogorskog dvadesetogodišnjeg robovlasništva, riječ bezočnog, pokvarenog,  moralno i lično kukavičkog Svetozara Marovića cara budvanskog, desne ruke i jednojajčanog političkog i ljudskog blizanca sramotnog i zločinačkog crnogorskog diktatora, robovlasnika i šefa crnogorske mafije Mila Đukanovića. Naravno, ovog intervjua uopšte ne bi ni bilo da Maroviću, u nedavnom hapšenju budvanskog „gradonačelnika“ Kuljače, nije uhapšen i rođeni brat Dragan. Naime, istina je da se već duže vremena Marović Svetozar odlučio na medijsko ćutanje kako bi iz potaje i kriomice posmatrao što se dešava ili što će se desiti sa njegovim blizancem Milom Đukanovićem.

Opštepoznata i opšteraširena,  poput kuge kad zahvati jedno društvo, podlost i pokvarenjaštvo Svetozara Marovića dosegli su puni izražaj kod  njega isključivo  zbog njegove više nego sramotne, mračne, crne i zločinačke uloge u DPS-u kao vrhunskoj mafijaškoj crnogorskoj  organizaciji, ali i  zbog Marovićeve funkcije u lažnoj i lažno nezavisnoj, ali mafijaškoj  „državi“ Crnoj Gori koja nije ništa drugo nego goli, očigledni, zločinački posjed klike Đukanović, klike ili klana, kako vam milo bilo recite, čiji je vrhunski noseći  dio upravo Svetozar Marović.

Kada su lažni ruski komunisti-boljševici, a staljinisti,  željeli da širokim  narodnim masama prodaju svoje zločinačke laži, pored ostalih tehnika usmjerenih na taj cilj koristili su i onu likovnu kojom su, u ogromnom bareljefu,  prikazivali likove: Marksa, Engelsa, Lenjina i Staljina. U jugoslovenskom slučaju prodaje narodu identične ideološke sramotne laži to se radilo na isti način, ali išlo se ovim redom: Marks, Engels, Staljin i Tito. Kada bih se ja danas poslužio istom tehnikom, ali tehnikom iza koje bi sijala puna istina, današnje stanje mafijaške Crne Gore bareljefom bi izgledalo ovako: Milo Đukanović, Svetozar Marović, Miodrag Perović Profiter i  prof. dr Veselin Napoleonov Vukotić! E, taj upravo opisani bareljef je sva dvadesetogodišnja  istinita ikonografija  totalno porobljene, totalno opljačkane, totalno rasprodane i totalno  masakrirane Crne Gore!  To je njena jedina živa istina, a ne nikako ona lažirana i lažna „živa istina“  Darka Šukovića…

Nikada neću zaboraviti, a trenutak je da ponovim, kada su liberali obalili vladu Filipa Vujanovića i time, osim istorijskog čina,  ostvarili parlamentarnu većinu sa SNP-om Predraga Bulatovića koji je  glatko odbio naš predlog da zatraži od Mila Đukanovića mandat za sastav nove vlade, jer, kao, oni, SNP, ne priznaju Đukanovića za predsjednika RCG(sic!) da smo im, nakon toga SNP  „čina“ predložili da kao parlamentarna većina usvojimo: Zakon o proglašenju Mila Đukanovića za doživotnog predsjednika Crne Gore i Zakon o Milovoj štafeti koja bi kretala s Čeva, a Đukanoviću bila svečano predata,  uz ogromni slet,  na stadionu koji bi shvatio podgoričke  „Budućnosti“! Odbijeni smo! A da je to prošlo, mislim oba ova tek samo na izgled komična zakona privukli bi pažnju zapadnog demokratskog svijeta našu moćnu ironičnu poruku upućenu upravo njima – prestanite sa podrškom mafiji –  dakle,  već tada, one daleke 2001-ve godine mi bi zauvijek politički, moralno i ljudski matirali i Mila Đukanovića, i Svetozara Marovića, i sve one koji su ih vjerno, i sramno, i interesno, i mafijaški  pratili na njihovom ratnoprofiterskom i mafijaškom  dvadesetogodišnjem „putu“, a stvarnom slomivratu crnogorskom!

A kakav je Marovićev intervju? Na to je lako odgovoriti: lažan, prljav, podal, kao sve njegovo, kao kompletna njegova ogromna pljačka rađena uz puni dogovor i podršku Mila Đukanovića. Svuda drugo, sem u slomljenoj Crnoj Gori,  ovakav intervju,  pa da je i jedan jedini, bio bi sasvim dovoljan da slomi zanavijek i političku, i ljudsku sudbinu Svetozara Marovića. Ovaj nekadašnji džemperaš, a današnji milioner, došao je na vlast akcijom tajne Miloševićeve policije onog dalekog i prokletog 10-og januara 1989-te,  i to ruku pod ruku sa Momirom Bulatovićem i Milom Đukanovićem koji će, bez i jednog jedinog dana radnog staža, tek sa  napunjenih  27 godina postati najmlađim evropskim premijerom! Oh, kakva sprdnja, kakva crnogorska sramota koja će je užasno skupo koštati i uvući u  glat  novo, ratnoprofitersko i mafijaško ropstvo! Od tog dana ova užasna trojka, pa nakon raskola DPS-a 1997-me dvojka, vući će Crnu Goru za nos i uši  sve do dana današnjeg, smatrajući Crnogorce najobičnijim glupim, podlim, izanđalim, starim magarcima. Da li su pogriješili? Pred Crnogorcima ne nikako, ali pred Gospodom i zakonom svakako!

Intervjuom Svetozar Marović pokušava da svojeg uhapšenog brata Dragana proglasi na neviđeno nevinim. Takođe, odbija i pomisao o napuštanju DPS „stranke“, naravno, po njemu, ne nikako mafije, koju je, dakle „stranku“, kako kaže „sam stvarao“, i sve tako u krug, pa na ćošak, odvajkada je to poznata Marovićeva tehnika otvorene laži i javnog zamlaćivanja javnosti  koja, ta laž, ovog puta, siguran sam,  neće dati nikakav rezultat. Takođe, Marović odbija tvrdnje da između njega i Đukanovića postoji sukob, takve tvrdnje naziva glupostima.

Bilo kako bilo činjenica jeste da je, odmah nakon smrti Ričarda Holbruka, uhapšen hrvatski dvojnik Mila Đukanovića i bivši hrvatski premijer Ivo Sanader, da je sa političke scene otišao Haris Silajdžić, da je izvršen direktan i težak napad na Hašima Tačija i da je ostavku na mjesto crnogorskog premijera podnio Milo Đukanović.  Složićemo se: mnogo istovjetnih poteza u samo nekoliko dana. Što se mene tiče, Đukanović je dobio snažnu nogu u najjužniji predio njegovih leđa, onaj predio njegovog tijela koji je u Crnoj Gori tako „obožavan“.

Najsramnije najkomičniji, ali i najtragičniji dio Marovićevog intervjua predstavlja dio u kojem on doslovce kaže kako: „…vjeruje u nezavisnost sudstva u čijem postupku će se potvrditi nevinost njegovih saradnika.“ Naravno, Crna Gora zna da od nezavisnosti bilo čega, a kamoli sudstva, u Crnoj Gori nema ni riječi, nema ni onog početnog slova „n.“

Stvar koja je za mene najkomičnija, najlažavija i najpokvarenija jeste Marovićev vrh samog intervjua u kojem kaže: „…da DPS žele oslabiti neki sljedbenici  gopodina (Slavka) Perovića, koji se sada podržani od DPS-a, kroz institucije sistema angažuju protiv istaknutih članova DPS-a, da bi kaznili DPS što je doveo do nezavisnosti, a ne oni. Kao da je to važno. Osim za ksenofobičnu svijest i emociju zavisti.“

Čista je laž da u DPS-u ima mojih sljedbenika. Niko ko je pošten čovjek ne može biti u toj mafijaškoj organizaciji niti  biti  u isto takvoj  „državi“, a posebno ne u pravosuđu pa makar i kao državni tužilac. Samo politička i ljudska budala, ako se ne radi o otvorenom nesoju,  može da povjeruje da je do ovog udarca Maroviću došlo bez pune saradnje, a možda i naređenja Mila Đukanovića državnom tužiocu!  U mafijaškoj Crnoj Gori ovakvi potezi se smatraju normalnim i pored toga što su ne samo neljudski, nego su antidemokratski, mafijaški i protivzakoniti. Čista je laž da je DPS doveo do nezavisnosti Crne Gore, istina je da je upravo on nije ni  želio. Istina je suprotna: da je Đukanović želio dobro nam poznatu „sivu zonu“, ali ga je Zapad preveslao. Međutim,  preveslavanjem je Đukanović je dobio priliku za ostvarenje  privatne robovlasničke  „države“  Crne Gore, što je i ostvario. Takođe, ako je iko ksenofobičan u Crnoj Gori,  osim od raznih konkurentskih mafija, to je upravo mafijaška DPS na čelu sa svojim šefom Đukanovićem. Ista ta struktura i iste osobe imaju zavist i imaju strah od svakog u Crnoj Gori ko želi i hoće da bude slobodan i za svoju slobodu se bije. Predmet depeesovske ksenofobije i zavisti punih je dvadeset godina Liberalni savez Crne Gore i  ja lično!

Eto tako – nek se zna, a zna se!

 

Advertisements

Responses

 1. Sjajno!
  Kao sto znate, rezim isti boljsevisticki, staljinisticki.
  Staljin je u svojim ‘dnevnicima-biografijama’ prao postupke svoje i uz pomoc tada novine ‘pravda’ i drugih rezimskih glasila savladao sve i dosao na vlast.
  Caricin je , u kojem je bio vodja jedinice, kada je vidio da gubi od strane bijelih tokom građanskog rata, pobjegao sa druge strane Volge gdje si ga cuvali njegovi strijelci. Posto je sovjetima u pomoc dosla pomoc od stane Zolobjeva i spasili Caricin od kontrarevolucije, Staljin se vraca u Carcin kao junak i odlikuje Zolobjeva.
  A u njegovim dnevnicima pise ovako‘ Pod cvrstom rukom i komandom druga Staljina Caricin je izdrzao !!!
  I preko medija naravno to je proslo, ali kako i zasto to je preduga prica.
  Isto to rade i ovo nasi u Crnoj Gori punih 20 godina. Sebe preko medija predstavljaju kao predvodnike nekog novog poretka, neke bolje Crne Gore.
  Uvijek im je neko drugi kriv, ali ako se zna da su plod onih radikalnih komunista, to je i normalno, to je nasljedjeno od njihovih oceva( ideoloskih oceva).
  Marovic ce naravno , posredstvom medija i sukovicevih ‘zivih istina’ nastojati da zamuti ionako zamucene crnogorske umove i da sebe predstavi kao zrtvu . Njega, kao zrtvu, njega koji je toliko uradio za Crnu Goru, pa sada ispasta za sva sto je dobro ucinio.
  xaxaxaxa smijesna drzava sa smijesnim politicarima i jos smjesnijim naporima i izjavama.
  Evviva!

 2. meni se cini,da je on ( sveto) izjavljivao da slavko pilotira iznad plitvica i bomarduje srbe.

 3. svaka cast. Do pobjede!

  Liberal Alliance of Montenegro!

 4. Kako upakovana i kontradiktorna izjava gebelsa iz grblja,hvali mila,napada luksica i brani rista ali za dz brat mu je i dalje u spuzu…..Prepala se pizda pa ne smije da kaze da je milo za sve kriv,po budvi prica drugcije i siri bube a ne zna da je oko njega i sad desetak milovih ljudi anbeovaca koji ga vjesto rade.Informacije i svjedocdocenja o kuljaci i marovicu daju njihovi ljudi,telohranitelj kuljacin delibasic peva ko slavuj o svi aktivnostima njegovog gradonacelnika.

 5. Pi koji ljigavac ne smije ni brata da brani nego okolisi,brano ga dolje stisnuo za jaja……kaku crnu partiju da osnuje ne bi bio ziv ni 24 casa.
  NIkad u zivotu postenu recenicu nije izgovorio,mozda ce mu sad pomoci poznati njemacki filozofi koje dzukela cesto citira.

 6. Sveto je naša slika,pii smeće jedno,unazadali su nas 100g!pozdrav slavko i daj bože da se obnovi lscg.

 7. E ovome tekstu se nema sto dodat ni oduzet!!! Sjajan odgovor Marovicu i ostalima!!!

 8. “O Bože zar se i to može”, pa ovo je fantastično! Zamislite, Ranka i Lukšić su . Slavkovi kadrovi. Pa da ga nema (Marovića), trebalo bi ga izmisliti.Treba ga isturiti kao glavnu atrakciju i turistički resurs prilikom nastupa na mnogim sajmovima turizma.Kukavac ne smije Mila ni pogledati, a kamoli pitati “što to bi” ?Koga pčela ubode i komarca se boji.Zamislite u kakvoj su situaciji Kuljača i Svetov brat, najebali su kada Sveto treba da ih brani.No nadajmo se da je ovo samo početak, i da čemo uskoro prisustvovati novim hapšenjima od strane “kadrova “LSCG, kojih u vladi CG ima koliko hoćete.Sada je sve jasno,Milo je podnio ostavku pod Slavkovim pritiskom, a Slavko vodi Vladu iz Praga preko Lukšića. Kako se toga ranije nijesmo sjetili. Još jednom se Sveto potvrdio kao veliki vizionar. ka u prkno!

 9. ovo je dobro, plase se LSCG-a i sada. slavkovi sljedbenici u DPS-u hahahahahaha
  drago mi je da se konacno lenjin razgranici sa unistiteljom komunizma i svjetske revolucije staljinom.

  tunis, alzir, jemen, albanija… blizi se, blizi ….

 10. Hahahaha, Rumenka sjajno!
  Ovakav šizofreni jadov i zlikovac u istoj koži, rijetko se rađa! A zamislite, odnosno pogledajte zemlju u kojoj je takav monstruozni križanac godinama paradigma filozofske, životne i političke mudrosti?! Reklo bi se da je samo tom primitivnom mudrovanju Milu i služio, ali nikada ne smijemo zaboraviti sva zlodjela ovoga gada – na koja ga je Milo ‘prisiljavao’ isključivo prijetnjom ubodom ose! Hahahaha. Ali šalu na stranu, očigledno je jedan od stubova mafijaškog klana u obliku Sveta – u padu – prvenstveno time što ga je tamo Milo gurnuo – ali time se svakako i generalni ‘politički autoritet’ ove mafijaške klike polako ali sigurno obrušava, sve do trenutka dok Milo ne ostane potpuno sam i prezren, bez stvarne moći, uprkos novcu koji ga neće moć odbranit od ‘ljutnje’ doskorašnjih pajtaša koje bi (započevši paradno s Kuljačom i Marovićem) mogao da izda; opasni su to igrači koji su ga zadužili, a mogli bi biti otkucani sada kad je Milo dostupan svakom sudu…U svakom slučaju, jednom kada nema stvarnu moć i silu, i bez obzira na pare koje je pokrao – Don postaje ostarjeli Don Džonson (iz Majami Vajsa) kojeg je zbog droge na Švajcarskoj granici pretresala TO (živa istina – i to ne Šukovićeva!)! Čini se konačno, sjajan scenario u kojem ćemo mi, dosadašnji prisilni statisti Dona Džonsona zveknuti nogom u dupe s porukom: ‘Ti glumac?! Ti si iskvarcana gomila govana koja nam evo na nos izlazi dvadeset godina! Napolje magarče, zajedno sa tvojim cirkuskim jahačicama!’ I onda ćemo zapalit cigar….konačno…

 11. NAPRIJED PRAVA,ISTINSKA,JUNACKA,POSTENA SVIJESTI I PAMETI CRNOGORSKA!DIGNI GLAS,PRIDRUZI SE ZDRAVIM UMOVIMA I NAZOVI PRAVIM IMENIMA,RAZOBLICI OCIGLEDNO!BAGRU NAZOVI BAGROM,SLJAM SLJAMOM!ZIVJELI!VI STE MI LIJEK NA DUSI U OVOJ BOLESNOJ DRZAVI!

 12. a možda Sveto nije htio da kaže ono što je rekao, zapravo htio je da kaže ono što je mislio.izvinite iz početka ću:misslllim da je on zaprrrravoooo rekao ono čega se plašio i plašio i plašio,samo prrrije mnogo dana je znao da nema potrebe da govori ono čega se plaši jer znate Crna Gora je umorna od njegovih strahova i tako baš ovih dana mu se omaklo da na glas pomene baš onoga od koga streca svih ovih godina.
  može li ovo biti njegov vapaj ili blef?
  ovih godina dok bijaše ustoličen nije djelovao da djavoljom naivno.

 13. Konačno svaka istina mu je ovakva sram ga bilo, ja bih ga uporedio sa tempom ako njega malo zasvrbi puštiće Svetozar bratića svoga niz krimovicu.Što se tiče njegovoga junaštva svi ga znamo sa DUBROVNIKA da bi nam bilo jasnije on napisa i RAT ZA MIR da potvrdi autobiografiju, jado.
  Mislim da je došlo vrijeme da ga ovi njegovi partijci opale, gvozdenom nogom u njegovo fukarsko prkno da preleti do Zavale i iz ptičije perspektive vidi što je učinioi sleti kod bratića u SPUZ. Mozda bi tada SVETOZAREVO bilo drugačije…

 14. Zamolio bih samo sve posjetioce ovog sajta da bar na ovom mjestu ne pominju “ZDRAVO JEZGRO DPS-a”. Odmah zanemoćan i dobijem temperaturu.

  Unaprijed se zahvaljujem

 15. Još nešto; Slavko? U “ŽIVOJ ISTINI” dje je gostovao uvaženi gospodin Radonjic, na samom početku emisije pozdravi li te ono Darko Šuković? 🙂

  Ujedno bih te zamolio da nama istinskim liberalima iz prve ruke sto bi se reklo, približiš djelovanje “bivših” liberala. Živo me zanima koji su to razlozi zbog kojih su navodno napuštili LSCG? Mislim, mi ih znamo al zasigurno su našli neke nemušte izgovore, pa eto bilo bi lijepo da ih i mi znamo da ih podsjetimo glasnu li se opet preko medija.

  Kada se glasnu udbaši koji su redovni posjetioci ovog sajta i koji nas uprkos našim nadimcima na ovom blogu poznaju bolje nego li mi sami, POBUNA Crnogorci!

  Kada se oglase “nezavisni” intelektualci, POBUNA Crnogorci!

  Kada trecerazredni činovnici u vlasti kupuju cipele od 960Eura, POBUNA Crnogorci!

  Kada nam stizu ko zna kakvi racuni za struju POBUNA Crnogorci!

  Kad DPS portparol Amfilohije počne sa bačanjem anatema, POBUNA Crnogorci!

  Kad izvjesni Novak Adzić rasplete o časti i poštenju, POBUNA Crnogorci!

  Kad putare iznenadi i nespremen dočeka snijeg u januaru, POBUNA Crnogorci!

 16. Gospodine Perovicu, omiljen ste mi politicar bili oduvijek, ali ne samo kao politicar, uopste simpaticni ste mi kao covjek i zaista mi je drago sto postojite ovdje i poklanjate nam svoje rijeci. Medjutim, ovoj zemlji je potrebno mnogo vise od Vas i nadam se da ste toga svjesni i da cete se uskoro i zvanicno vratiti na politicku scenu Crne Gore.

  Ja, kao mladi covjek koji je primoran svoju buducnost graditi u ovoj drzavi, jedino u Vama Slavko prepoznajem Lidera, dovoljno snaznog da napravi prijeko potrebnu promjenu Crnoj Gori i narocito nama, mladim ljudima pruzi razloge za nadu, ostanak i opstanak u njoj.

  Mislim da je svima jasno da su trenutna Vlast i Opozicija zapravo isti ljudi, slicnih ambicija i sposobnosti. Zbog toga i smatram da je Crnoj Gori neophodna nova snaga, kakvu prepoznajem u Vama, ali koja i jeste dio Vase reputacije.

  Ne znam sta planirate i kakvi potezi Vam se ukazuju u glavi, ali sam tu da Vas u tome podrzim.

  Saljem Vam velike pozdrave iz Herceg Novog uz zelju da skupite snagu i zajedno sa svima nama oslobodite Crnu Goru i konacno je ucinite nezavisnom.

 17. Svima koji čitate Slavkov blog želim reći, da i kad dođe toliko priželjkivani pad mafijaša nagomilani problemi se neće sami od sebe automatizmom riješiti. Ali će se bar moći početi riješavati.

  Slavku i ljudima koji će tada isplivati želim puno ljudske i političke mudrosti i snage, da budu u pravom trenutku znali mobilizirati Crnogorce i usmjeriti prema pravim ciljevima.

  A Crnogorcima kao narodu želim zrelosti i snage, da sačuvaju državu koju opet imaju. I ako je država kuća, kad tad će doći vrijeme i za njezino unutrašnje uređenje. Nijedna sila nije vječna, pa ni cigani koji je sad deru.

 18. Bauk Slavka Perovica se ovih dana siri Crnom Gorom. Velike usi i oci po budzacima /kaficima/ pokusavaju da dokuce ko su osobe koje se oglasavaju na ovom blogu. Izuzev naravno onih koji to rade po nalogu svevidece i sveznajuce sluzbe. Sta je veliko kad su oci i usi velike? STRAH. Svaki drugi prati i spijunira onog prvog. U proteklom periudu mnogi su izgubili i ono sto nikada nijesu imali, cast,obraz, moral i hrabrost. Kad se izgubi hrabrost sve se izgubilo. Preostali gradjani CG koji smo uspjeli da ostanemo cisti i pred sobom i pred drugima ne dozvolimo da bilo ko zivi od naseg straha. A najmanje da to bude aktuelna vlast, njeni sateliti i dousnici koji kao vampiri sisaju krv naroda i od toga dobro zive, pa su se i pomamili. Odavno su izgubili svaku mjeru i skrupule. Kako NJEGOS rece “za pravilo ludost izabrase”. Otprilike i pored idolopoklonstva kojem smo naklonjeni i odredjenih pretjerivanja ovaj blog im je kos u grlu. Moze da se desi da im i zapadne, ako se bude HRABRO I MUDRO.

 19. Kolonijalisti oce da poskupe struju a uz to ide i sve ostalo,ajmo gradjani cg pokazite gradjansku neposlusnost,albanci su vise puta pokazali da su makar malo svjesni….Ocerajte tajkune odje nema normalnog investitora sa zapada sve bjelosvecki lupezi koji su se nakrali para zadnjih godina.

 20. Marovic proziva Slavkove sljedbenike u DPS u.Ko su ti ljudi.Izmislio ih je.Pokusava simbolicnim jezikom da nam ukaze na nesto.Vjerovatno kad pominje Slavkove sljedbenike misli na Milove sljedbenike.Iako u pijelu teksta ispred pominje Djukanovica kao postenog covjeka.Mozda je puka.Mozda se njegova psiha polako raspada.I vrijeme bi bilo.Koliko su ljudi unistili po Crnoj Gori prirodno bi bilo da im se to vrati.Sasvim prirodno.

 21. Nema vajde od ovog naroda moj Slavko, njima je Milo i tata i mama.

 22. Slavko ,meni je odavno jasno da ova tzv CG opozicija ne postoji jer da nije tako zar sad u najtezoj ekonomskoj situacije gdje mnoge bogatije drzave strajkuju itraze svoja prava za bol;jijm zivotom crnogorska opozicija cuti prave se da nisu odavde ,lijepo im je dok pola naroda krepaje ,udjite redom u sve prodavnice kafane restorane ,i ptajte koliko im je pao posao ,kazace vam duplo ili troduplo ,i sto dobro je ,ali moraju gospoda opozicionari na konsultacije kao da ih neko nesto pita ,bruka i sramota .CG OPOZIJO AJDE KAD STE OPOZICIJA da vidimo jedan protest zajednicki ako SMIJETE,i ne SPRDAJTE SE VISE ne vjeruje vam vise niko da ste to sto se predstavljate .vi ste svi na platni spisak drzave tzv lazna opozicija .

 23. Ispred nove godine sam pisao da ce se desiti napad na Marovica od Djukanovica.Naravno sto se mene tice dabogda ga raskomadali.Zasluzio je.
  Gospodo,
  da bi se desilo ono sto slobodni ljudi zele i cekaju dvije decenije,mora da se desi Prvo
  i direktno personalno Milu Djukanovicu kao vodji Prve banke i Prve familije.Mora biti optuzen za ucinjeno i ono sto je izbjegao da ucini kroz duznu paznju.Naravno mora mu se suditi posteno i pravicno.

  Kad se to desi tada vise nece biti bitno koji je redosled daljih optuzbi i sudjenja.Grehota bi bilo da Prvi prezivi i ovaj put.Bilo bi mnogo.Prvi put Prvi je preveslao Momoira uz pomoc kuma izdajnika Marovica.Izdajnik izdajniku ovako vraca.

  Kad sam tada pisao o mogucim dogadjanjima koja su se evo obistinila neki posjetioci ovog bloga su me tada napadali da ja navijam i branim Marovica jer sam bio jasan da bi bilo stetno da i ovaj put pobijedi MANJE zlo Prvi.Bicu jasan i ovog puta saopstiti da
  bi najopasnije po CG i njeno dalje bitisanje bilo da pobijedi Prvi.On bi tada dobio krila
  da odmah pocisti skromnog Filipa i Sturog.

  Gospodo,
  najbolji scenario bi bio da se pobucaju u dvije kolone i da otvore dusu zlikovci i lopovi
  pa da kao u onom tv duelu Momir-Milo posle raskola ispricaju nam sta su sve stetocine radile.Tada bi morali da nam saopste koliko ih je posteno obogaceni Cane
  nafilovao iz drzavnog TRANZITA cigareta.Morali bi jedni drugima razjasniti kako nestase onoliki ljudi cije likvidacije su ucinjeli NN osobe.

  Pogledajte koliko su brizni i uporni u trazenju extradicije Veselina Vukotica.Naravno ja sam za striktnu primjenu propisa.
  Zapitajmo se kako se to dade drzavljanstvo i dokumentacija Taksinu Sinavatri koga njegova drzava trazi zbog masovnih ubistava u njegovoj zemlji i pljacke svog naroda.
  Zapitajmo se kako to da posteno obogaceni Cane gradi i investira po CG u vremenu kad ga zbog sudskih procesa potrazuju organi Srbije.
  Zapitajmo se kako slicnim intezitetom nijesu trazili Baticu Vlahovica kojem su predhodno omogucili da pobjegne iz zatvora u Spuzu.

  Gospodo,
  zapitajmo se kako to da je svih DVADESET GODINA Milo Djukanovic na najodgovornijim funkcijama u Crnoj Gori kad su se desili STRPCI,BUKOVICA,DEPORTACIJE,KALUDJERSKI LAZ,OGROMAN BROJ NERAZJASNJENIH UBISTAVA i da taj covjek jos ni za sta ne odgovara.

  Srele,
  dje si mi ti.Kako mi se radijator snalazi na novoj duznosti.Jesu li svi u Jrandu na broj.

 24. Pozdrav za sve posjetioce bloga i gospodina Perovica … Poslednji tekst i sama dijagnoza Marovica ali i Cg drustva je fenomenalno i jasno obradjena ..sve cestitke !!! I zaista se moram sloziti sa pojedinim komentatorima da su sve prisutnija “kafansko-udbaska” nagadjanja o eventualnom ponovnom aktiviranju LSCG-a ,ili vec nekom drugacijem Slavkovom angazovanju … Namjere takvih “njinih” glasina ne zelim ni komentarisati … Primjecujem takodje se Slavkov blog “prepricava” i na CDM fukarsko-DPS forumu ..gdje je nekoliko tema otvoreno o povratku LSCG-a i Slavkovom blogu …
  Naravno ,nikom normalnom ovdje ,ne bih preporucio da napravi istu gresku kao ja, pa da se upusti u citanje tih spijunsko-imbecilnih komentara … Vec samo zelim dati svoje skoromno misljene ,koje ne mora biti tacno ,a to je da se polakim ali sigurnim urusavanjem DPS kriminalne moci ,nazire neki prostor za borbu protiv te iste mafije ..a kako je Gospodin Perovic jedini ,javno jasno i glasno mafiju nazvao mafijom , on je time i jedini istakao kandidaturu za TUCU sa njom.. Kao posledicu Slavkovog poziva ,vidim i pokusaj falsifikovanja njegovih rijeci na drugim forumima ..a sve u cilju kako bi se Slavkovo pisanje obesmislilo te ne bi naislo na odaziv kod gradjana .. I na kraju …ako se ne varam ,danas je 21. rodjendan naseg LSCG-a … pa sta reci ..nego srecan Vam rodjendan Liberali !!!

 25. Srećan rođendan liberali!

 26. Je li moguce da se osim Branka i Nikole niko nije sjetio da je danas godisnjica osnivanja LSCG???
  A sjecate li se prosle godine kad smo se molili za Slavkov oporavak i konstantno razmjenjivali informacije o njegovom zdravlju nije se moglo doci na red na blog od cestitki raznoraznih osnivaca, bivsih poslanika, bivsih gradonacelnika, savjetnika, poslanika clanova malog i velikog kabineta…. smijesno stvarno kako su bili uhvatili zalet spasioci cojstva Crne Gore 🙂

 27. Sretan Rodjendan LIBERALI!!!
  Sve najbolje I dug vijek, u maju ruze cvetaju:) bice I obnovice se samo strpljenje:)
  Gospodine,Slavko svaka cast kao I uvjek!
  ***
  Samo da zapitam neke na blogu, Zna li ko da mi odgovori odakle vode porijeklo Lukšici!??
  Koliko Sam upoznat iz Šestana su , koji su se nekad davno sa stokom I zimovanja spustili u Crmnicu, a potom u Bar, nema tajne da su
  Shestani- albanci,
  Shestani da Ali okle su lukšici , nadam se da ne grijesim, Novi primijer nam ima Šestansko
  Albansko porijeklo :)) sto mi je drago, a kad bi ga pitali poricao bi sigurno, a kad bi UDBA saznala a zna I saznace, bojim se lincovace dobrog covjeka, Javna tajna vam je to, cekam odgovor uzdravlje I hvala!!!

 28. Sretan Rodjendan LIBERALI!!!
  Sve najbolje I dug vijek, u maju ruze cvetaju:) bice I obnovice se samo strpljenje:)
  Gospodine,Slavko svaka cast kao I uvjek!
  ***
  Samo da zapitam neke na blogu, Zna li ko da mi odgovori odakle vode porijeklo Lukšici!??
  Koliko Sam upoznat iz Šestana su , koji su se nekad davno sa stokom I zimovanja spustili u Crmnicu, a potom u Bar, nema tajne da su
  Shestani- albanci,
  Shestani da Ali okle su lukšici , nadam se da ne grijesim, Novi primijer nam ima Šestansko
  Albansko porijeklo :)) sto mi je drago, a kad bi ga pitali poricao bi sigurno, a kad bi UDBA saznala a zna I saznace, bojim se lincovace dobrog covjeka, Javna tajna vam je to, cekam odgovor uzdravlje I hvala!!!

 29. Srećan 21 rođendan LSCG svim liberalima uz Vitove stihove: ” To je u najmanju ruku podvig dostojan poštovanja , učiti nekoga ljubavi uz huku jednog strašnog rata , jednog propadanja”.

 30. Sretna RODJENDAn liberali i suska se da SAMo sa Ct. nesot moze da podje ovaj dan..!

  Neka pricaju UDBASI sot oce, NEMA SPASA Cg bez da obespravljeno Cetinje ponovo bude avangarda.

  Prije 21 g. je sve bilo drukche, danas je Cg jedan Milov privatni feud sa nakotom koji ga ljubi. Jasno je da on ostaje vjeciti gospodar Cg odn. robova mu blagodanih.

  A vi dobri moj Inglish- kako te?! Kako griju radijatori danas, oli ih prebachat iz Mojkovca za Pgcu il ce ti iznajmit kakve.

  Svjedoci smo i poslednjeg skretanja paznje sa poksupjenja struje duealima Amfilohije- Krivomozgic. Dakle oni bi i dalje da kunu, dijele, i svadjaju ono malo sot je preostalo od NErazbracene brace i familija.

  A kako to da se ne sjete jedan da prokune EP, a dr. ateista da makar nesto radi na sprecavanju poskupljenja.

  Dok je takvih crkava tamo, najbolje je il biti vjerujuschi kod svoje kuce, il bit ateista. Mirna savjest jer bar vjernik ne dava prilog cgskoj UDBI preko crkve.

  Zdravo bili,

  Kako griju radijatori danas dobri moj Inglish ? hahaha 🙂 Dako su prebacheni kod tebe u ANB, dezurash duge sate, pa se brinem da nam se ne smrznesh. Sto bi mi bez tebe i tvojih pravoremenih info..zlu- ne dalo.

 31. SRETAN NAM RODENDAN, LIBERALI!

  ne mogu, a da se vas ne podsjetim na one koji vise nijesu sa nama. Neka je vjecna slava i hvala, Koku Vujovicu, Ratku Perovicu, Miru Vickovicu i svim ostalim pokojnim liberalima, a nasa obaveza je da nikiada ne zaboravimo na njih i njihov veliki doprinos nasem liberalnom brtstvu, koje se nikada nece i ne smije ugasiti.Sve vas molim moji dragi liberali koji imate djecu, da ucinite sve da oni nastave nas sveti liberalni put, i da im pricate i pikazete sve ono sto smo mi prosli, kako bi oni rasli i odrasli kao slobodni ljudi.

 32. Nick,
  ja sam vec napisao da je radijator ucinio cudo u botanici.Nakalemio je cetinar na vinovu lozu i dobio kvalitet koji namjerava izvoziti u EU.Komsija i kolega u tom hobiju mu je omrazeni Ljubisa Krgovic inace njegov zemljak.I sve to u blizini kuce ministra vojnog cuvara kerova pokojnog narodnog heroja vlada Bozovica.Boro Vucinico licito.

  Nesto mnogo drugima inputiras ANB.Da ti nijesi dje blizu radijatora ili te grije njina energija.Mnogo vas je bilo takvih oko i u LSCG.Nesto nas mnogo malo na kraju osta.Sto se mene tice imam i imacu svoj stav evo na srecu do sad se poklapao sa onim koji ima i osnivac ovog bloga Slavko Perovic.

  Bivao sam napadan jer se po nekad moja razmisljanja ne poklapaju sa misljenjima nekih koji se povremeno javljaju.Mi i jesmo liberali jer smo slobodni ljudi.Ovaj blog je otvoren za sve slobodoumne ljude koji ne moraju biti liberali ali
  imaju ista vidjenja kao mi.Nikad mi nicije misljenje nije smetalo pa ni danas osim ako ne ide na matricu da oni koji ne misle kao ja su obavezno ubaceni i UDBA-si.

  Ja mislim i mislio sam od uvijek da je NAJVECI i PRVI koji treba da odgovara vodja i tvorac ovog zla a to je vlasnik Prve banke i jedan od clanova Prve porodice koja je iznjedrila Drugu i Profitera i pokupovala one nase ljute liberale.
  Vidjeli ste da je u parlamentu Budve bio prisutan i dao podrsku Kuljaci i Marovicu jedan od nasih otpadnika a sada clan Liberalne partije.Sa njim sam trenutno na istoj poziciji a do sad smo uvijek pri susretima razmjenjivali rijeci kojima se ne cascavaju prijatelji.Trenutno me vodi stara kovanica da je NEPRIJATELJ MOG NEPRIJATELJA MOJ PRIJATELJ.

  Nik,ako bi kojim slucajem i sad pobijedilo manje zlo Djukanovic pozdravite se za vijek vjekova sa slobodama i pravima gradjana.Ako se formira druga kolona i udje u klinc sa tiraninom eto podjele i eto nam prostora da se aktiviramo,da se Slavko stavi na celo otpora i povede narod u promjene.Eto nam sanse.

 33. NE vjerujem “dobri moj” radijatore, da bi IKAD svija kolo sa tobom !

  Zao mi je al sam posten cojek i sa mirnijem snom, sto znaci po da
  se po definicjiji

  NE facam sa UDBOM.

  Zdravo nam bili tvoji radijatori “dobri moj” druzhe Inglish !

 34. nick,
  nikakva intimizacija sa tobom mi nije potrebna pa ni to tvoje kolo.Ja sam te samo podsjetio da u tvojim tekstovima inputiras cesto UDBA-stvo mnogima.

  Ja jasno i glasno misleci na institucionalnu UDBU pominjem radijator ascirajuci na Duska Markovica.Ako nijesi znao covjek je po zaposlenju u Podgoricu iz stana u Mojkovcu demontirao radijator zeleci ga ugraditi u novi stan u Podgorici.Da bih te podsjetio i pokojni nas drug i prijatelj liberal Miro Vickovic ga je za to prozvao na javnoj sceni.

  Ja sam se svija u kolo liberala u kojem sam jos.Za tebe ne znam ni dje se svijas ni sa kim.Uostalom sirina je velika pa nek svako bira stranu.

 35. srecan rodjendan
  veliki pozdrav za sve
  LSCG vjecno

 36. Marović Svetozar je spomenuo za „Dan“ da je nezavisnost donijeta od strane DPSa aludirajući valjda na mogućnost psiho-traume liberala zbog toga što liberali nisu ti koji su doveli CG do nezavisnog statusa. Marović bi trebao znati da niko iz DPSa ne bi blage veze imao o Nezavisnosti da nije bilo osnivača Liberalnog Saveza. Ono što se dalje zbivalo, dobro se zna i pojašnjeno je do sad čak i neupućenima. Pa da je Marović prvo istakao ovu činjenicu, na osnovu koje, da ne zaboravimo ni to, današnji DPSSDPLPPZPSNPS demokrate vode biznis na račun prodaje te iste Crne Gore još od toga istoga ljeta kad su je referendumski doveli do nezavisnosti i(li) bili protiv referunduma iz istih razloga (prodaja), pa onda i činjenicu da joj je namjena dužega vijeka od njihovih ličnih interesa, pa onda i činjenicu da liberalima ne bi ama baš nimalo smetalo ko je došao prvi a ko posljednji u toj „trci“ za nezavisnost da su sadašnji nezavisni bili makar malo nezavisniji još taada.
  A đe su sada?

 37. Поштовани Господине Перовићу,

  У много чему се не слажемо политичи, национално и на разне друге начине али СВАКА ВАМ ЧАСТ за овај текст

  Зоран, Београд


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: