Posted by: Slavko Perovic | January 27, 2011

27.01.2010.g.

Juče je bio 26-ti januar, sveti naš dan u kojem se, ravno prije 21-nu godinu,  rodio Liberalni savez Crne Gore, sveta crnogorska stranka i stranka kakvoj nije bilo ravne sve od Triglava  pa do Đevđelije, i ono što je najvažnije, jedine stranke u Crnoj Gori koju nije kreirala ili osnovala sramotna udba, najsramotnija organizacija koja u Crnoj Gori djeluje, organizacija koja nije ništa drugo do glavni stub dvadesetogodišnjeg održavanja crnogorske mafije na vlasti, prema tome, umjesto riječi udba, mirno možete koristiti riječ mafija, jer tom riječju kažete punu istinu  zemlji koja se istine boji i od nje bježi glavom bez obzira,  kao đavo od krsta!

Nekad časna, junačka, ponosna i ljubiteljica Slobode i Istine Crna Gora je od 1918-te postala progonitelj čojstva i junaštva i progonitelj Istine. Ove kobne činjenice, kobne po svakog roba koji živi u Crnoj Gori, postale su očigledne do gadosti u posljednjih dvadeset godina otvorenog mafijinog  diktatorovanja  Crnom Gorom. Nikada ne treba zaboraviti da je udba, zajedno sa kontraobavještajnom i obavještajnom vojnom službom ( KOS), zajedno sa JNA i zajedno sa policijom,  bila stub Titove sramotne višedecenijske diktature koja se prikrivala, krila i narodu prodavala kao diktatura proleterijata i pored očigledne istine da je to bila diktatura jedne osobe kojoj je apsolutna vlast i apsolutna moć bila iznad svega. Ako se neko usudio da digne glas protiv Tita, odmah bi bio napanut kao kritičar i napadač marksizma, komunizma, jugoslovenstva, bratstva i jedinstva…a Tito bi svoju diktatorsku golotinju pokrivao crvenom zastavom sa srpom i čekićem i likovima Marksa i Engelsa, zastavu na kojoj je lažno pisalo: proleteri svih zemalja, ujedinite se!

U međuvremenu, one daleke 1989-te, komunizam je pao, stropoštao se, roknuo glavom o Zemlju koju je prethodno okrvavio sa desetinama miliona ubistava, roknuo je i više se nikad podići neće ta najlažnija od svih odeologija u izvođenju ne samo boljševičkih ubica nego i jugoslovenskih komunista – ubica!

A kako danas stvari stoje? Ovako: mafijaš Đukanović svoj polni organ i svoju nakaznu golotinju ne može više pokrivati crvenim barjakom sa srpom i čekićem, zastavom ispod koje su milioni ostavili živote, zastavom na kojoj piše ona nečuvena laž proleteri svih zemalja, ujedinite se! Ne može Đukanović svoju ružnu, zločinačku golotinju da pokrije  ni crnogorskim dvoglavim bijelim orlom, a ne može da je zaštiti ni njegovim idolom,  Al Kaponeom,  jer takvim činovima je došao kraj. Bez obzira koliko se trudio ne može da je pokrije ni „nezavisnom“ Crnom Gorom niti trućanjima udbaškim, trućanjima stravične laži kako bez Mila Đukanovića ne bi bilo Crne Gore! Bilo bi je i te kako, ali bi bila cijela, časna i poštena, čojstvo bi živjelo u njoj, ne bi bila opljačkana do kosti i ne bi bila rasprodana do kosti, i ne bi postala vlasništvo mafije do kosti, u takvoj Crnoj Gori ne bi živjeli robovi kao danas što žive, odnosno punih dvadeset godina dišu na škrge lažući sebe da su slobodni,  robovi dvadeset godina žive slaveći ropstvo i glavnog mafijaškog robovlasnika, bila bi Crna Gora danas, i još mnogo prije toga  slobodna, bila bi demokratska, svi u Crnoj Gori shvatili bi se, razumjeli, kao jedna jedina porodica koja živi u divnoj kući koju im ostaviše slobodni preci, eto takva bi Crna Gora bila da je LSCG dobio mjesto koje mu godinama pripada, mjesto čiste, hrabre i poštene vlasti! Zna li sve ovo Milo Đukanović, zna li ovo budvanska kreatura Svetozar Marović? Znaju, znaju, nego kako! Zato ove velike i jednostavne istine kriju dvadeset punih godina svim silama, a dvije među njima, među silom kojom antiustavno, antizakonito i antidemokratski raspolažu, dvije su najaktivnije i najupotrebljivije: udba i duboko kontrolisani mediji!

Uzalud se Đukanoviću upućuju pisma sramotne podrške, najsramnije među njima je pismo koje mu je uputio Barak Obama koji nam iz Vašingtona poručuje: ponosite se Đukanovićem! Stvarno Obama? A što se ti ne ponosiš bivšim robovlasnicima svojih crnih predaka, ili, što ne kažeš Amerikancima: ponosite se Al Kaponeom, a prezirite Eliota Nesa? Zašto Obama? Kako te nije sramota, ili ti se crvenilo stida ne može primijetiti zbog crne boje tvoje kože?  Ako mene pitaš Obama, odgovaram ti: bestidan si ti, baš kao i tvoja „politika.“

Istina je jedna i jedina, kao i uvijek: ničim svoj ogavni i teški zločin, učinjen prema sopstvenom narodu, Đukanović ne može ni prikriti, a još manje sakriti pa sve da razvije „crnogorsku“ zastavu na kojoj bi, umjesto ponosnog orla naših predaka bila postavljena glava Al Kaponea ili glava  don Vita Korleonea iznad koje bi pisalo: sve svjetske mafije, ujedinite se! Zaludu će Đukanović takvu zastavu omotati oko svojih kukova, dok će mu gore visiti štrkljasta ramena, zaludu! Zna se ko  je Milo Đukanović, zna se ko je Svetozar Marović, zna se ko su drugi i treći i…zna se kraj njihovog životnog i političkog  „puta“:  pošteno suđenje i doživotni zatvor, ništa drugo nego doživotni zatvor, to je jedini pravi odgovor robova na robovsku dvadesetogodišnju patnju.

A sada vam, na kraju, citiram kako je, prema Bibliji, Gospod vidio Jerusalim koji ga je izdao, kako ga je opisao, evo:

„Čujte ovo poglavice doma Jakovova i knezovi doma Izraelova, koji se gadite na pravdu, i sve što je pravo izvrćete, koji gradite Sion krvlju, i Jerusalim bezakonjem. Poglavari njegovi sude po mitu, i sveštenici njegovi uče za platu, i proroci njegovi gataju za novac, a na Gospoda se oslanjaju govoreći: nije li Gospod u sred nas? Neće doći zlo na nas!“ (Mihej 3,9 – 11)

Odmah vam predlažem da umjesto riječi Jerusalim Sion stavite riječi Crna Gora čime dobijate savršen opis crnogorske sveukupne propasti prouzrokovane dvadesetogodišnjim djelovanjem crnogorke mafije na čelu sa Milom Đukanovićem!

A vama poštovani liberali, sestre i braćo moja, čestitam veliku godišnjicu i veliki jučerašnji dan! Uspravite se, isprsite, podignite glave i gledajte zlu mafijaškom ravno u oči i poručite mu: dosta je tvoga bilo, dalje nećeš, ne dam! Na ulice – nego što!

 

Advertisements

Responses

 1. Divan tekst, a nadasve tacan i slikovit, nema se sta dodati niti oduzeti. No ovom nemoralnom i kukavickom narodu izgleda jos nije dovoljno. Ovaj narod je naucio da bude vodjen, dobar je kad ga dobar vodi, a vidi se kakav je kad ga vodi olos i mafija, Nikad ga u istoriji nijesu gori vodili. Ovima sto ih vode nikada niko nije nista dao za svoju zemlju, a kamoli zivot. Vazda su otimali i spekulisali. Od nista samo moze biti nistavilo. To su uzivaoci plodova tudjeg rada, koji se kite tudjim perjem, vjesto manipulisuci svim i svacim kako im sta zatreba.”Hrane” narod svim i svacim pa nije ni cudo sto im sve prolazi, jer kod naroda sve vise butke rastu na racun mozga.A o duhovnosti i drugim vrlinama da i ne govorim. Ali sve ima svoj pocetak i kraj. Poslije mraka mora doci svjetlost, razdanice se iznad Gore Crne. Nikogovici ce dobiti po zasluzi. P.S. Sto se tice KOMUNISTA, oni pravi nikada nijesu ni vladali , sa njima su se posluzili uzivaoci plodova tudjeg rada i odmah poslije Drugog svjetskog rata sa istima obracunali na raznorazne nacine, a sve prikazujuci se njihovim sledbenicima i postovaocima. VELIKA PREVARA, VELIKIH PREVARANATA KAO I SVE STO IM JE.

 2. E neka nam je srecna i ova godisnjica. Pa da sledecu docekamo sabirajuci pozitivne stvari koje cemo, nadam se uraditi do tada. Sjetila sam jednog prirodnog fenomena koji se zove tardigrada, odnosno popularno nazvanog- vodeni medved. “Ovaj doslovno neuništivi organizam u stanju je da preživi vakum, pritisak od 6000 atmosfera, ali mu isto tako ne smetaju visoke i niske temperature. Verovali ili ne u stanju je da podnese vrelinu od 150 celzijusovih stepeni iznad i 200 celzijusovih stepeni ispod nule“ tako kazu naucnici..e mi meni licimo po malo na njih, i nadam se da sam u pravu. I kako jedna kap vode poslije deset godina moze ovo stvorene da vrati u zivot, tako je i nama potreban jedan impuls ljudskosti i istinske spremnosti na promjene, pa da se probudimo. Nema tu neke filozofije , svakom covjeku je potrebno da normanlo zivi u normalnom okruzenju, da tacno zna sta je i ko je i sta mu pripada. I tacka.

 3. Krug se zatvara. Ponovo na Cetinju kolo vode Đoka Vušurović i Stevan Radunović,
  ratni predsjednik Cetinja i njegov kolega. Tuga se širi Cetinjem, grad heroj se pretvara u etno selo. Grad kulture postaje grad kiča a gradjani postaju farmeri. Luča slobode transformiše se u poltonsku palicu, gospoda u sirotinju a intelektualci u avetinje. Glavni likovi u gradu su neznalice i sveznalice, a umjetnici i zaposleni u institucijama kulture liče na ovce bez čobanina.

 4. Tacan, direktan, dobar, iskren..i još 1000 pozitivnih epiteta za poslednje objavljena tri teksta Slavko. Živio!

  Na, ovaj sam se javio, jer je tu i cestitka. Drag nam jubilej, od dragog nam čovjeka, plitičkog vođe, i još mnogo toga svijetlog i dobrog za ono što Slavko je vazda bio i jeste.

  Hvala na Čestitci Slavko!! Hvala od srca!! Mnogo nam znači… Prošle godine nam ga nisi ti mogo čestitati, i siguran sam, mnogim je liberalima i suza iz oka krenula na 26.-ti januar, zbog svega.. , pa i mojoj malenkosti.. Mi, pravi Liberali, bicemo, upravo takvi kakvim si nas opisao, i kako si nam sugerisao da budemo.

  ŽIVIO LSCG !! ŽIVIO SLAVKO PEROVIĆ !!

 5. LSCG je, sve u svemu, najblji proizvod Crne Gore, jos od Gorskog vijenca ili Luce mikrokozme. Zivijeli!!!

 6. ZA DPS – ACTA EST FABULA !!!!!!!

 7. SRECAN RODJENDAN SVIM LIBERALIMA.

 8. Francuskoga da ne bi brijega Aravijsko more sve potopi!
  Rekao bih da ne bješe Liberalnog saveza, proguta nas tama devedesetih godina.Luča slobode koja je prije dvije decenije upaljena na Cetinju gori i dalje iako se učini da ponekad njen plamen oslabi…Ponekada se nijesam slagao sa nekim potezima LSCG, nekada sam bio i ljut…No, sve to nije važno u poređenju sa istorijskom ulogom LSCG na očuvanju zdravog razuma i jasnom antiratnom stavu.Samo zahvaljujući Liberalnom savezu sačuvana je crna Gora, njena multietičnost i multikonfesionalnost.Kako vrijeme odmiče postaje kristalno jasno sve ono o čemu se toliko puta govorilo.Samo slijep kod očiju neće da vidi, samo gluv kod ušiju neće da čuje.Živjeli.

 9. ZIVJELI LIBERALI a sto se Cetinja tice vidim neke komentare pa i ja da recem nesto .Vjerujte ljudi da nikad sumornije i siromasnije nije bilo nego danas ,sve su zivo unistili ,ostavili ljude bez posla ,buducnosti i perspektive ,gledam sportcke klubove da vidite u kakvim samo uslovima ljudi treniraju ,u nezagrijenim salama ,bez redovnih primanja ,autobuska isto kao i prije ,pjaca isto ,djeca u skolama koje su takodje nezagrijane ,na stotine ili hiljade nezaposlenih ,u prodavnice i kafice mozete izbrojati koliko je kupaca tj posjetilaca i svi cute niko nista ,sjede ljudi kuci ako ima ko sto da skuva ,ako ne gleda TV ,racuni za struju ,vodu se gomilaju poslije 20h na ulicu mozete sresti dvojicu ,trojicu najvise i to vi je to ,kao na neko selo .E to vi je PRIJESTONICA BEZ HOTELA i nekoliko HILJADA NEZAPOSLENIH .DA ZIVIMO BOLJE

 10. Juče sam bila pnosna što sam najljepše trenutke u posljednjih 20.godina provela na skupovima liberala,a tužna što Crna Gora nije onakva zemlja kakvu smo mi željeli.
  Sve si u pravu i sve mi to znamo,sve to znaju i oni koji pišu ode Milu Đukanoviću,ali ja ništa i ne očekujem od njh.Oni su svoje licemjerje pokazali u Bosni,na Kosovu, svuda đe su kročili u ex YU,koju su domaći ludaci zajedno sa njima raščerečili i opljačkali.Mi možemo pomoći sami sebi,ali većina to ne želi,većini je dobro u zatvoru. Da bi bio slobodan trebaš biti slobodan u glavi,a te slobode kod nas nema.

 11. ŽIVIO LSCG !! ŽIVIO SLAVKO PEROVIĆ !!

 12. @ agustinaswartz
  Tacno trako…ovdje vecina i ne zna ko im glavu nosi, pa o slobodi ne mogu ni da sanjaju…vlada mrak, pravi demokratski mrkli mrak…

 13. predpostavljam da svi znate da su Barac O. i Milo DJ. masoni, pa mi ona podrška O. DJ. izgleda kao obično slinavljenje.A odjek je bio strašan, kad bi se zezali.
  LSCG je nešto najljepše i najznačajnije što se dogodilo Crnoj Gori od 1918 god.,a nama pojedinačno od njegovog postojanja.

 14. 21 godina LSCGa! Nije to samo stranka, nijesu to samo glasači – to je, vidi se i danas, kao i onda kada je golim prsima išao pred puščane cijevi – za mir i za pravdu – čitav jedan kosmos, jedna filozofija! To je spiritus movens jednoga naroda, možda još kao tanka sunčana zraka, ali koji se probudio prije 21 godinu da se ne uspava, nego da razbudi i čitavi ‘komšiluk’!
  Reći ćemo često – ‘ali 20 godina je prošlo, a sve je isto…’, ali zapravo to su u istorijskim dimenzijama sitne cifre, a u kojima je LSCG, u onom fundamentalnom smislu – pomjerio brda! Da nije bilo Slavka Perovića, prvenstveno, ali i našeg LSa, nikada se sjećanje na ovu zemlju i narod ne bi probudilo, mi nikada ne bismo dobili državu (koja je danas bruka, ali proći će i ovi!), zaboravila bi se sva znamenja i imena, svi preci, sva istina o nama samima, pa i naši potencijali koje iz svega toga možemo crpiti! – a zaboravila bi se – ne slučajno, ili po inerciji, nego planski i indukovano – politički osmišljeno od strane ogromne, moćne zločinačke srpsko-crnogorske ratne mafije! Iako nije mogao spriječiti tu jezivu mašinu da opljačka Crnu Goru, Slavko Perovic je djelovanje te mašine okrenuo, okrenuvši ljude svojom istinom – okrenuo je jedan narod od zaborava sebe – spriječio je plan mašinerije o nestanku jednoga maloga naroda i njegove zemlje! On, bukvalno taj čovjek, čiji je svaki potez govorio o njegovoj bezinteresnoj, a bezrezervnoj ljubavi prema ovoj zemlji – a kojeg je ama baš svaki čovjek, bio ove ili one političke provenijencije svojom dušom takvim osjećao, a i danas ga istim osjeća! Zato Slavko živi u dušama ogromnog broja ljudi, bez obzira na sve – jer ljudi, koliko god da su slabi – teže prirodno, makar u sebi, istini i pravdi (ukoliko su zdravi, naravno) koju osjećaju i kojoj svjedoče kroz dvadeset godina javnog djelovanja ovog čovjeka! I da je samo ovo – ogromno je! A nije sve, ni približno! Onaj kosmos, ona filozofija – to je ono što pomjera istoriju, što pomjera ljude da krenu preko svojih granica, da budu bolji nego što su ikad mislili da mogu bit! To je uradio LS, a to se ne može iskorijenit nikakvom represijom ni udbom – sve više ljudi osjetiće se samopouzdanim i vrijednim svoga života, ispraviti leđa i ravnopravno, ako ne i s visine podgledati svoje izrabljivače! A izrabljivači to znaju već 21 godinu, od 26.januara 1990., znaju, jer su taj ‘spiritus movens’ LSCGa osjetili duž svojih zglavkarskih tijela – kao sunce koje prži njihove ljigave kreature – kao svog prirodnog i iskonskog neprijatelja, i bili su u pravu! Doćićemo im glave! A imamo puno razloga da se unaprijed radujemo, jer ćemo, izvjesno je, svjedočiti prvoj stvarnoj promjeni nakon 100 godina – možda čak i ne samo našoj lokalnoj, nego i nekoj globalnoj – evo, i regionalno, a I šire, neko već drugačije miješa karte – za sada izgleda pravedno – odlazi Sanader, Milo, Tači, Silajdžić, sprema se i Dodiku, nemiri zbog korupcije I šire – u Albaniji, Tunisu, Egiptu – stare klike se ljuljaju… I da ne ulazim sada u eventulne motive te neke nove globalne snage, reći ću i da je i jedan Asanž, koji se vremenski gotovo istovremeno pojavljuje na sceni, čini se dio istoga scenarija, iste te ‘snage’. One, koja ne pita za stare podjele na ‘lijeve i desne’, na ‘politički oportune ili ekstremiste’, na ‘Ruse ili Amerikance’- nego šiba jednako po njihovim zajedničkim državno-mafijaškim pozicijama i viševjekovnim tajnim međusobnim dilovima! Obama, sudeći I po sramnom pismu Milu, o kojem Slavko piše, ne može ni glumiti da je van one stare klike – svog specijalnog izaslanika(decenijama nepromijenjenog!) Kisindžera, Trilateralne i Bilderberške grupe I Spoljno-političkog odbora(tzv.NVO!) – a čiji su osnivači i vlasnici Rotšildi+Rokfeleri, kao vlasnici gotovo polovine cjelokupnog postojećeg svjetskog novca (Wikianswers – 6 trillion dollars), a time I najveća pljačkaška kuća/e u istoriji čovječanstva! Ipak, treperi nešto u zraku – da li su ovi Metuzalemi pljačke sa svim svojim prethodnicima praktično, ali i koncepcijski na zalasku, pod pritiskom neke druge, njima i nama još neprepoznatljive ‘snage’? Reklo bi se da jesu! I u to ime neka je nazdravlje LSCGu, koji bi i sam po svom duhu I unutrašnjoj mudrosti, ispravnosti i prekaljenosti slobodno mogao stati na čelo pokreta tog ‘novog’ (a ne onog Kisindžerovog, odnosno Rokfelerovog)Novog svjetskog poretka, a da ne pričamo u malenoj Crnoj Gori…Tu je Slavko, tu smo mi, tu je taj duh…ne kao mali virus što se pritajio, nego kao sveprisutna nevidljiva živa pulsirajuća, zasad tih sila koja će se pretvoriti u eksploziju supernove! A znate li što nastaje jedino eksplozijom supernove I ni na koji drugi način? Čisto zlato! Znali su to drevni narodi, I zato ga smatrali svetim, znali su da porijeklo zlata nije sa ovoga svijeta, da im zlato s neba dolazi…I zaista je tako, zlato se s neba, nakon ekspolzija supernove, taloži na Zemlji… Zlatna nam bila ova godina, dobri ljudi, liberali!

 15. POZDRAV SLAVKU I SVIM CASNIM LIBERALIMA

 16. SVAKI DAN SAM SVE VISE PONOSAN STO SAM LIBERAL, ALI ONAJ OD SRCA I DUSE…..DRAGI PRIJATELJI, AKO SMO CEKALI 21 GODINU, CEKACEMO JOS KOJI DAN…..OVO GOVNO OD djukanovica SIGURNO BI VOLJELO DA NAROD STO PRIJE IZADJE NA ULICE, NIJE NI NJEMU LAKO,SIGURAN SAM U TO……ALI, ” SMRT” DOLAZI LAGANO ZA NJEGA I NJEGOVE PRIJATELJE,BRACU I KUMOVE….JA IM LICNO ZELIM SVU SRECU, ALI…..

 17. Srecna godisnjica Liberali…. vec dvadeset i jedna…. a imao sam deset i cekao oca da izadje iz Opstine da idemo vidjet babu koja je bila u bolnici. Izasao je u drustvu sa M.B. iz Gradjana i D.M. iz Ceklica i sva trojica su me zezali kako nijesam svjesan kakvoj sceni prisustvujem. “Pamti lica, to ti je savjest Crne Gore”, rekao mi je tada otac. I zapamtio sam ih. Skoro sve. Medju njima nije bilo nekih koji se u godinama poslije potpisivahu kao osnivaci….

  Srecno i tebi Slavko. Zivio veseo uvjek.

  Ne svidja mi se dio o Obami. Znas bolje nego ja da nije on pisao nego neki savjetnik…. Ne svidja mi se ova potonja faza u kojoj govoris o svjetskoj uroti protiv CG….

 18. Za Cetinje vidimo : nakad se gore nije živjelo i nikad više no sad za DPS glasalo . Neću da vrijeđam , al ajde mi definišite paradoks ?

 19. Svaka cast,Slavko! Uz tebe je moja familija od prvoga dana! Sve sto kazes,malo je reci za vlast u C.Gori! Sve sto se moglo opljackati,opljackano je! Ljudi se plase,izaci na ulice,toliki starh od svega imaju… Treba im vodja,a taj vodja si TI! Moju su familiju opljackali,i dan-danas dokazujemo istinu,istjerali nas sa svoga ognjista,i zivimo po bijelom svijetu!! Dodjes li ti,dolazimo i mi!! Uz tebe smo,kao sto si ti bio uz nas!! Dolazi covjece,dolazi zbog svih nas koji smo emigrirali od A merike do Australije,dolazi zbog svih tih napacenih cast izuzecima jos uvijek postenih ljudi dolje… Dolazi.. Dolazi,treba nam Vodja-TI nam trebas,da krvavi novac,sto smo po svijetu stekli znojem i mukom ulazemomu svoj zavicaj!! Da otvaramo nova radna mjesta,gdje nece biti razvijen nepotizam,nego znanje i sposobnost!! Mi te cekamo!!

 20. Slavko,

  svaka čast na divnom tekstu! Na žalost Obama i ostali svjetski moćnici su pragmatičari i malo im je stalo do pravde.
  SAD su NAJVEĆA SVJETSKA INTERNACIONALNA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA!!
  Zbog toga je sve kako jeste..

  Pozdrav i dobro zdravlje

 21. Slavko, većini ljudi u CG sviđa se sve što radi Đukanović. Relativizuju svaki njegov zločin. Kad im pomeneš njegove lopovluke, oni kažu: “I drugi bi da ih je zapalo”. Čojska CG izgleda postoji samo u mitologiji i poeziji. Za mlade je on neprikosnoveni “kralj”, “lik”… I naravno, kao i svi diktatori, biće besmrtan sve dok bude živ.

 22. Napisao je jednom moj stric Petar,napustio sam rodnu Crnu Goru i otisao u svijet za boljim životom i školom.Mislio sam sačuvaću svoj dom i vratiću se jednom u Crnu Goru.Vrijeme je prolazilo,završio sam školu,osnovao porodicu i novi dom…Nikad se nijesam vratio u Crnu Goru.U novom domu sam cijelog života ostao tuđin a u mojoj Crnoj Gori postao.
  Ali uvijek postoji nada,pramajka Sara u Bibliji kaže “vratiće se jednom djeca neka u krajine svoje”
  Srećna vam godišnjica Liberali,i ne čekajte predugo.

 23. Stvari se odvijaju onako kao što se moglo i predvidjeti! A hobotnica će, izvjesno je, na kraju sama sebi odsjeći glavu, slično kao i u hrvatskom scenariju!
  Sinoćnje ubistvo rođaka Ivana Delića – kojeg Vijesti, naravno zovu ‘kontroverznim'(što je njihov sramotni eufemizam za mafijaša) – potvrda je pretpostavljenog plana da će Glava hobotnice ući u direktni sukob sa svojim Krakovima, da ih bukvalno odsiječe, jer se nada da će njihovim skidanjem sa svoga vrata moći ponovo slobodno da diše! Ubijeni Šćepanović je nominalno vlasnik brojnih budvanskih nekretnina čijij su stvarni vlasnici očigledno Marović i Kuljača(Vijesti kažu – dvojice najuticajnijih Budvana!), pa bi se ova egzekucija mogla posmatrati jedino kao ‘čišćenje u sopstvenim redovima, a zarad sticanja novog imidža koji bi Glavi i njenim punoglavcima trebalo da produži ostanak u vrhu neformalne vlasti nad ovom zemljom i njenim dobrima’! Na istom fonu, i sa istom namjerom zamajavanja javnosti i stvaranja novog, čistog imidža nove-stare vlasti – piše, naravno, i posljednji – što mislite ko? Monitor – naravno! Potpuno očekivano, ovaj bastion antiratbnoprofiterskih pljačkaša brani i svoje pare i veze, i tako nam Milčica Tadić-Mijović, možda najperfidniji i najpodliji predstavnik ove klike – kritikuje tobož Mila, ali hvali i podržava Igora-Pinokija! Zašto? Zato što se može pretpostaviti da je ‘Lukšić nezavisan i svoj u odlučivanju’? Zato što nam je svoj ‘integritet, svoje poštenje pokazao kao podpredsjednik vlade, i ministar finansija’? Zato što se ‘trebamo osloniti na njegovu savjest i odlučnost kao pojedinca koji ima svoju volju, i to dobru’? Hahahahaha! Da nije uvredljivo i besramno ovo piskaranje Milkino, bilo tragi-komično! Ovako je opasno i podlo, jer nastoji produžiti život novoj-staroj vlasti, baš kao što je to ona radila i ranije godinama, a od 1997. Otvoreno se svrstavajući uz Mila , umjesto uz Liberalni savez! Ipak, ovoga puta – karte su drugačije podijeljene, jer u ovoj situaciji Milo više nije vlasnik svoje sudbine – neko ga je drugi pomjerio sa toga mjesta, neko ko je zahtijevao i otkidanje’krakova’, ali i neko ko će na kraju hobotnicu uhvatiti i za glavu, baš kao što se to desilo i Sanaderu! A Milka i ekipa očigledno su zagazili previše duboko da ne bi morali izabrati stranu! Strašno je što se njihovi sukobi završavaju ubistvima, ali to je takav svijet, izvan kojeg smo mi liberali ostali, i čiji ćemo kraj dočekati! A Milkica i njeni drugovi će biti krpa koja će očigledno tu stravičnu krv sa naših ulica kupiti i brisati svojim prljavim novinskim stranicama Monitora!
  A đe je sad Ratko Knežević, nema ga da se javi, nakon ovakvog odlaska ‘njegovog najljućeg neprijatelja’ Mila? Nema čak ni Kneževićevog ‘aplauza’ koji se prirodno i logično očekivao? Ko mu je pritisnuo prekidač? Oni koji su mu plaćali da zalaje kad je Milu trebalo zategnuti uzde, i da se isključi kad mu se kaže!
  Ovo je, liberali, očigledno vrijeme u kojem će se karte otvoriti do kraja – ko na dlanu će se vidjeti gdje je ko, i čiji je ko i ko je čije vlasništvo – kojega prljavog novca!
  A mi ćemo biti tu, čisti i sačuvani, van svega toga, dragi moji liberali, da vratimo ovu zemlju i njeno bogatstvo u ruke njenoga naroda ….NEGO ŠTO!

 24. Ne može Đukanović svoju ružnu, zločinačku golotinju da pokrije ni crnogorskim dvoglavim bijelim orlom, a ne može da je zaštiti ni njegovim idolom, Al Kaponeom, jer takvim činovima je došao kraj. Bez obzira koliko se trudio ne može da je pokrije ni „nezavisnom“ Crnom Gorom niti trućanjima udbaškim, trućanjima stravične laži kako bez Mila Đukanovića ne bi bilo Crne Gore!

  Ne moze niti ce ikad moci.Zapamtite dobro kad ga budu ovi njegovi rukoljubi cerecili
  tek tada ce mu pasti na pamet one nase poruke o demokratiji i vladavini prava.Sav novac i bogatstvo ce mu na nos izaci.Ako je bozje i zemaljske pravde on Prvi pa onda po redu Marovic,Vujanovic i ostali.

 25. Tužno je i pomisliti koliko se dobar dio država “emancipovao” i napredovao za tih 21 godinu. A u mafijaškoj CG još UDBA hara, sa nepromijenim modelom funkcionisanja. Žalosno.

  Pozdrav Slavku za jedinu svijetlu tačku na kraju sve mračnijeg tunela. “Jutros mi je ruža procvjetala …..”

 26. 21-a godina jeli moguce.
  Gospodo LIBERALI SRECNO

 27. Danilo ovako završava svoj perfektni komentar:

  “A đe je sad Ratko Knežević, nema ga da se javi, nakon ovakvog odlaska ‘njegovog najljućeg neprijatelja’ Mila? Nema čak ni Kneževićevog ‘aplauza’ koji se prirodno i logično očekivao? Ko mu je pritisnuo prekidač? Oni koji su mu plaćali da zalaje kad je Milu trebalo zategnuti uzde, i da se isključi kad mu se kaže!
  Ovo je, liberali, očigledno vrijeme u kojem će se karte otvoriti do kraja – ko na dlanu će se vidjeti gdje je ko, i čiji je ko i ko je čije vlasništvo – kojega prljavog novca!
  A mi ćemo biti tu, čisti i sačuvani, van svega toga, dragi moji liberali, da vratimo ovu zemlju i njeno bogatstvo u ruke njenoga naroda ….NEGO ŠTO!”

  Tako je Danilo, isti su Vašingtonski komandanti Milu Đukanoviću, Ratku Kneževiću, Miodragu Peroviću sramotnom antiratnom Profiteru, isti su! Kneževiću je naređen juriš protiv Mila u određenom trenutku i naređeno mu je kad da se zaustavi – kad je Đukanović prisiljen da se smradno odvuče sa političke funkcije čiji ga je diplomatski imunitet štitio od sudskih progona. Toga više nema. Izručenje mogu da očekuju Brano Mićunović i Ivan Delić i mnogi drugi, ako budu ludi pa to dopuste onome kome su dvadeset godina k…c pušili, a neće.

  Vrijeme je da Đukanović počne da puši masu njihovih kurčeva, ali i oružja, ništa nije kako je on podlo smislio, sve će da bude drukčije, a po njega zlo i naopako i to ZASLUŽENO, prokleto mu sve bilo!

 28. Eh, Nina

  Svaka ti je zlatna! Svaka riječ ti je živa, živcata istina! I Milo, i Ratko Knežević i Miodrazi Perovići – svi na ucjeni i parama istoga lobija vašingtonskog – kojemu su se ovuda milijarde prljavih para u džepove namicale! Sve što si rekla je gola istina, a ono što će se desit – da scenario neće završit onako kako mu se Milo nada – apsolutno se slažem! Moramo znati da će se u tom vremenu pogotovo početi javljati veliki broj političkih mutivoda – svuda, a pogotovo na ovome blogu – kojih je doduše vazda i bilo, a koji neće stvari nazivati pravim imenom, niti ljude pravim imenom, a određene teme će dezavuisati! Evo, to se desilo i sa mojim prethodnim komentarom – koji sadrži jednu par excellence aktuelnu temu – jučerašnje ubistvo i pisanje Monitora – koje niko od sljedećih komentatora nije ‘htio’ ni pomenut?! A Kneževića npr? Da li o tim stvarima može danas da se ne piše? Ma haj’te molim vas! I na kraju, pridružujem se Nininim željama Milu na kraju njenoga komentara, i poručujem da isto želim i mutivodama, i špijunima i podvlakačima koji se javljaju i na ovome blogu! Što reče Nina: ‘..zlo i naopako i to ZASLUŽENO, prokleto mu sve bilo!’

 29. Ako sam nekad vjerovao da izbor demokratskog predsednika SAD ce promijeniti odnose u svijetu,mozda je to bila reakcija na krutu,agresivnu i zastrasujucu dominaciju Dzordza Busa u svjetskoj politici naspram ostatka svijeta.

  Ovog trenutka idem toliko daleko da povjerujem da je film “Matrix ” istinita prica, ali sumornoj je ljudskoj prirodi jos prerano da je prihvati.

  Nakon svih otrijeznjujucih dogadjaja nakon pojave “Vikiliksa”, ucavanje fanaticne zelje Svedske da po svaku cijenu zgrabi Asanza, i bezuslovno ga isporuci SAD ( a nekad je vazio pojam “svedski model demokratije”-ucili su nas!), pa preko podrske Baraka Obame Milu Djukanovicu, unistitelju jedne drzave i njene buducnosti, definitivno se mora postaviti pitanje definicionog smisla (ili frazeoloskog, ako hocete) pojma DEMOKRATIJA.

  Da li je to ista Morova Utopija koja je nekad tako stereotipno na svim stranama bila kvalifikacija za marksizam i besklasno drustvo koje je propagirao komunizam?
  Jednostavno, politicki globalizam ne dozvoljava izdvajanje nekog pravca koji politicki jeste zaista pravedan, ali otvara mracne podrume tzv “demokratskih” stranaka u okruzenju i sire. Demokratsi poredak, bar onaj sto se tako zvanicno naziva, ima svoje Templare koji krecu u pohod ako se ta “demokratija” narusi, i ta zacrtana nacela koja su samo obicno slatkorijecje.

  Ne mogu a da ne iskoristim ono Lobrozovo geslo o geniju i ludaku, pa da kazem da da izmedju demokratije i autokratije tanka linija. Prividno su postavljena pragmaticna rjesenja, a u realnosti poluge mracnih krugova i centara koji sjede bukvalno u jednoj sobi i drze svijet u saci.

  Nisu nimalo bolji, da budemo nacisto, istocnjacki zlocinacko-destruktivni sistemi koji ubija svakodnevno hiljade i hiljade ljudi, ali pod posto smo naviknuti na njegovu zatvorenost imamo privid da se tamo nista ne desava kao na ovoj drugoj strani koja je , eto, nekako prozirna, pa dopire do nas svo ono crnilo , sivilo, i mracnjastvo zapadnjacke “demokratije”.

  Zasto je ugasen Liberalni savez?

  Liberalni savez je bio veca ideja od samog EX-Yu prostora, i koji je mozda trebao, ako ojaca , otkriti sve ono sto danas citamo na Slavkovom blogu. Dakle, Slavkova istina, predvidljivost, opipljiva sloboda koju je donosio svuda oko sebe svojom harizmom, nije bila samo opasnost za Djukanovica, Bulatovica i Marovica, vec za mnogo vece i mocnije igrace od ove crne trojke. Zapravo, da nije bilo tih podlih igraca iz zapadno-istocnih centara, LSCG bi pregazio ovu crnu trojku kao od sale, isto tako kao sto je fakat da ne bi ni bilo krvavih ratova 90′-ih da ga nisu inicirali bas oni koji su vazili za mirotvorce.

  I da ne duzim: velikom slovima u istoriji ce ostati ime LSCG i Slavka Perovica, covjeka koji je samo “kriv” sto je mislio daleko ispred svih onih birokratsko-lopovskih podlih i zlocinackih mozgova, koji nas propagandom ubjedjuju i danas da se svo ovo zlo moralo desiti i biti neminovno.

  Zato, postovani liberali: Cestitam Vam jubilej, i budite ono sto jeste i dan danas.

 30. Anguse,
  Moram reći sjajno! Kao i mnogo puta do sada! Zaista je blagotvorno, inspirativno, i ohrabrujuće što se ovakve teme polako otvaraju, i što sve više ljudi vidi u kom grmu zaista leži zec! Već lociranje toga ‘zeca’, znači početak kraja njegovog istjerivanja na čistinu!
  A ja ću se još jednom vratiti na naš neposredni aktuelni trenutak koji puno govori o ustrojstvu funkcionisanja predominantne zapadne politike, koju poznajemo pod terminom zapadna demokratija. Njen jedini otac je novac, ali neka njena djeca su (zbog kontrole koju je nad njima izgubila, a kroz plasiranje slobode govora, jednakosti, slobode informacija – koje su trebale biti plašt neograničenoj pljački) njen budući neplanirani usud! Njena ‘djeca’ će joj doći glave, a mi smo neka od te djece, jer su se da tako kažem prejebali… Ali da se vratim tome kako to prejebavanje ‘zapadne demokratije’ i njenih lokalnih lopova izgleda ovdje – ulične egzekucije, klanovi koji su hranjeni i štićeni od strane te zapadne ruke, sada su od iste te ruke nahuškani jedni na druge, pod plaštom borbe protiv korupcije, naravno, a koju (borbu protiv korupcije) verbalno, ali lažno – a zarad Milovog klana, promiče i Milčica Tadić – podlo nam plasirajući Lukšića ‘kao nešto novo’!
  Sinoćnje ubistvo rođaka Ivana Delića plastični je dokaz ovoga, hapšenja Kuljače i Marovića, isto tako! A što će raditi jedan Brano Mićunović, ili Vesko Barović u ovoj situaciji – tek ćemo vidjet! Oće li pustit da ih dojučerašnji kum pusti niz vodu!? U svakom slučaju, ova koreografija je bila predvidljiva, a nju je još januara 1991. Slavko Perović definisao u Parlamentu, kada je rekao otprilike: ‘Doći će dan kada će svima njima čitava planeta biti zatvor!’ I taj dan stiže! U čitavoj toj priči moramo voditi računa o podlacima kao što je Milka Tadić-Mijović, o najdirektnijem poslušniku finansijskog kartela Miodraga Perovića i njegovih naredbodavaca – a njenim tekstom iz posljednjeg Monitora, pozabaviću se duže sjutra, a vi ga pročitajte na Internetu, ne nikako ne kupujte novinu, jer tako finansirate neprijatelje ovoga naroda! Taj pokvareni tekst govori o njihovom planu – novog-starog premijera Pinokija Lukšića predstaviti nadom!!! Dakle, kada hoćete da znate Milov sljedeći korak – pročitajte Monitor – tamo je anticipirana sva njihova zajednička projektovana zlikovačka budućnost kojoj se nadaju – ovoga jedinstvenoga ratnoantiratnomafijaškog privatnog kartela koji nam je oduzeo republiku, državu, sva njena dobra, i sve njene potencijale i kapacitete zarobio za svoje lične lukrativne ciljeve! Ali sad su već duplo golo, i kraj im se nazire…sada se vidi koliko je za budućnost ove zemlje epohalan bio čin zamrzavanja djelovanja LSCGa – da ostane stub, nada i potencijal ovome narodu – neokaljan, neuvučen i neuništen! I doći će trenutak da siđemo s tribina i prokomentarišemo ovaj ogavni film u kojem nijesmo imali ulogu! I počnemo pisanje novog scenarija za najljepšu filmsku priču koja se zove SLOBODA!

 31. Na ispražnjenoj političkoj sceni sadašnjice, na kojoj se mijenjaju samo scenografije i to samo u oblicima i nazivima kratkoročnih dogovora, koji se uglavnom završe ličnom prodajom, shvatljivo je da od politike, političkih partija i “patriotskih” kultura nema vajde. Ostaje narod, kojem je teško ne naći manu. A tako je zato jer je taj narod zaostao i uglavnom teško i nedopuštivo prevaren kad bi se, ne izuzimajući ni “pokrštavanja” ni “popise”, zvanična politika i politička duhovnost zaboga predstavila u pravome svjetlu. Ostaje narod, kojeg skoro da i nema i to u svakom smislu, što će reći da smo potonuli duboko. Kome nije jasno zašto se duboko potonulo neka dobro otvori oči i pogleda ko je sve isplivao na površinu i kako. A pošto pogleda neka se ne pita može li se dublje, nema potrebe, mnogi iz naroda su itekako dobro zapamtili životom i rebrima što to bješe dvadesetak godinica i teško da ih mogu zaboravit u ime dobra koje su dale! Znači, ostaje narod, koji je, može se reći i svuda na Balkanu, ugrožen siromaštvom, što znači nemogućnošću za … napredovanjem. …A ima li hrabrih? Teško je ako su došla vremena u kojima žena treba da pita ima li hrabrih. Ne zvuči utješno. Ne daj Bože da se ode u dalje pitanje: ako ih ima zašto se ne okupe?
  Liberalni savez jeste bio i ostao manjina na takvoj sceni. Ali ta manjina je itekako snažno djelovala. Zna se da je ta manjina bila velika mogućnost većini.
  Vrlo je tačna izjava da je na prostorima bivše balkanske Republike Jugoslavije LSCG bio jedinstven po pozitivnoj političkoj snazi koja se uhvatila u istorijske rasplete kraja i početka vijeka.

  I svakako da se tražila lojalnost, jer pretpostavljam da je osnivačko rukovodstvo LSCG-a, vrlo dobro i unaprijed znalo da bez lojalnosti, igra sa udbaško-ratno-profitersko-regrutno-duhovnim matricama može biti pogubna jer moralni zakoni, koji nisu tajna za ljude, i koji kažu: ne ubij!, ne svjedoči lažno!,…, propadaju. Propadaju zbog industrijalizacije i masovne politike u kojoj se svakodnevno prate susreti političara i političarskih govnarenja u cilju zagovoranja “vrijednosti” novca kao jedine opcije porobljavanja.

  i još nešto, đavo nije pobjegao od krsta, ne bih rekla… Od srca definitivno jeste.

  Najbolji je bio LSCG u CG. I najbolji je i ostao.

 32. Krstovi, razapeti …. idoli koji i dan danas vaze, “OPROSTI IM BOZE JER NE ZNAJU STA RADE” Ima li veceg zlocina u ne znannju?????????

 33. Na ulice – NEGO STO!!!

 34. “Sa Cetinja ce ponovo biti podignuta luca slobode….” P O B U N A C R N A G O R O M U C E N I C E S L A V N A….

 35. Ljudi, GOTOVO JE! Crna Gora je mrtva, ubivena, i nikad se neće vratiti na normalni put. Poslednja je šansa bila 1997., a izbori 1998. samo potvrda da za Crnu Goru više nema šansi. Slavko je to prvi shvatio. Možemo se koprcati danas i tješiti nadom, ali: spasa nema. Crna Gora prirodnim padom leti u svoj sunovrat za koji više i ne znamo đe mu je dno.

 36. Nina,

  Samo da dodam da vasingtonski komandatni drze u svoje ruke

  i IZDAJNIKA LSCG , placenog kupler- majstor novinara pod imenom Neb. Redjic.

  Ta FUKARA, ispljuvak ljudski je drage dame i g/do je CIA, odn. konekcija koja dava sve info amerima.

  I Slavko kad reche CIA- znajte da se pod “to” misli i na nj, ali i na Vlahovica, ex- ambasadora, a misli

  se i na Doktora Mengelea genetskog inzenjera koji je ozenio svoj bablji prijebak !

  Radijatore, kako je danas “dobri moj” griju li ?! aaa, sto veli centrala danaske.

 37. Nema govora niti od ulice moze nesto biti.Ovaj izdresirani puk lizoguznog karaktera nije potro stremljenja samo LSCG i Slavka Perovica vec prije svega svoja sopstvena stavljajuci licno iznad opsteg.Uvijek je tako bilo.
  Poslije Drugog sv. rata samo u Crnoj Gori je jeres bilo ici u crkvu i niti u jednoj od bivsih republika SFRJ.Ljudi su kad im je bila krsna slava bjezali iz kuca da nebi dali povod komsiji “povjerljivom” da mu prilijepi atribut “antidrzavnog”.
  Dodvorice i doguzne muve su uvijek satirale pametne,casne i vidjene,a nebi mogli da puk nije i tada ka i danas bio to sto jeste-kukavna masa spremna da satre svakog ko mu u brk kaze da nije narod no marva.
  Danas jednako ka i ranije SILNI su nam nadizali repove kad im je pasovalo i spustali ku… kad je to njima odgovaralo.Stvarali smo sliku o sebi koja nam je najljepse izgledala.
  Dobri Bog se postarao za sve-stvorio nas je toliko koliko nas je,male,jadne , cemerne i spremne da budemo stozer dje se god govna vrsu.
  Da je drugacije ,vas bi svijet o jadu zabavili.Zato ucim djecu da jesu ono sto nijesu i da nijesu ono sto jesu-neka nas je jos manje,da se ne stide ka JA.

 38. Ima odličan rezime jedne od priča industrijsko(građevinskih) tj. masonskomafijaških vlada na DayLine.Info http://www.dayline.info/index.php?option=com_content&task=view&id=20052&Itemid=195
  što je nama naša borba dala:

  “Nacrt za ideologiju jedne vlasti” je više nego precizan odgovor.

  »
  … Komentarisani su („Pobjeda“) i prvi višestranački izbori u Crnoj Gori, odnosno, pobjeda Saveza komunista Crne Gore: „Savez komunista CG na prvim višestranačkim izborima, dobio je ogromno povjerenje crnogorskog naroda i novi moralni i politički kredit. Na njemu je da nastavi započeto i dokaže svoju savremenost. Jer ubjedljivi mandat naroda (od 125 poslaničkih mjesta pripalo im je 83) je dokaz ogromnog povjerenja, ali i velika obaveza. Izbori su još jednom potvrdili da je Savez komunista na vrijeme izvršio kritiku svoje prakse – sopstvenom snagom i razumom.“
  A o strateškim opredjeljenjima novoustrojene vlasti, govorio je sekretar Predsjedništva CK SK CG – Milo Đukanović:
  „Povjerenje koje nam je poklonila ubjedljiva velika većina građana Republike, upućuje nas da svoju pažnju u potpunosti usredsredimo na rješavanje njihovih životnih problema, rekao je Đukanović uz napomenu da je vrijeme predizbornog „političkog cirkusa“, u kome je svaka partija sebi davala za pravo da tutoriše vlast, da vladajućoj partiji osporava legitimitet, a sebe nameće kao ozbiljnog i ravnopravnog partnera za dijalog, nepovratno za nama. Sada su svi provjerili svoj rejting. Naša obaveza, kategoričan je Đukanović, ubuduće neće biti svakodnevno demantovanje neistina koje lansira opozicija, niti će joj se, pak, poklanjati ničim zaslužena pažnja. Pažnju treba podariti biračima – građanima CG – za čiju dobrobit SK neće štedjeti trud.“
  Nadalje, Đukanović je najavio da će biti izvršena korjenita reforma sistema vlasti: „ Promjene u državnim organima , dakle, biće radikalne. Osnov svega je profesionalnost i kad su u pitanju vitalne funkcije sistema i politička pripadnost. Da bi konačno i mogli preuzeti odgovornost za realizaciju tih programa na ključnim mjestima realizacije politike Saveza komunista, moraju biti ljudi koji toj politici i pripadaju. Što se, pak, tiče odnosa sa drugim republikama u kojima su vlast osvojile nacionalne partije, Đukanović naglašava da će svaka vlast izabrana na slobodnim izborima biti uvažavana. Sa njom se ne moramo slagati ali ćemo je poštovati.“ Na kraju ovog teksta Milo Đukanović predviđa: „Jugoslavija će se rekonstruisati na temelju realnih ekonomskih i političkih interesa svakog od njenih naroda. A taj dan nije daleko.“
  «
  Ima i izreka, nenarodna: čuvaj se psa!, he is very sarcastic.

 39. Srecna godisnjica LIBERALI , idemo dalje. . . NEGO STO !

 40. Ona olinjala lisica od Kusovca je u danasnjoj pobjedi stavila Slavkovu izjavu iz ovog teksta kao biser dana. Da je srece da se pokupimo ispred sramotne “Pobjede” pa da ga ispljujemo…Kakav olos!!!!! Ali isto citaju blog te nesrece!!!

 41. “Možemo se koprcati danas i tješiti nadom, ali: spasa nema. Crna Gora prirodnim padom leti u svoj sunovrat za koji više i ne znamo đe mu je dno.“
  Kela… u pravu si, ne znamo…Moze li se ISTA uraditi da nikad i ne saznamo?

 42. Nego da se vratim Milčici, ili bolje Milčetini Tadić-Mijović, koja je iz svoga ugla i ogromno,zajedno sa svojim šefom Miškom Profiterom Perovićem Druge im Familije, doprinijela ovome zatvoru od naših života, obmani i prevari koja se oko nas gradi decenijama i plasira ovome narodu, a sve radi krvavog, prljavog dolara! I Milka nastavlja…
  Nastavlja i u posljednjem Monitoru novu epizodu klasičnih ‘monitorskih’ podvala; njen tekst okružen je s nekolika ukrasna teksta koja ‘direknto’ napadaju Mila i DPS (klasična navlakuša!), ali Milka nam podastire centralnu temu broja, potvrđujući sramnu i perfidnu projektovanu društvenu ulogu ove novine! I palamudi tako Milka o političkim teorijama i filozofijama, nabača svoje (ne)znanje o političkim teoretičarima, i vezama političke teorije i prakse – i podlo ga nabacuje kao jednu od smetnji, ili nedosljednosti u djelovanju ove vlasti (koja se, kao poziva na ljevičarstvo, a praktikuje desničarstvo!)– i pomjera tako Milka fokus s onoga što svak živi zna, a ona pogotovo – jer je u istom kolu – da je jedina ‘politička filozofija, ili doktrina’ ove mafije jedino – krvavi dolar! I taman kad smo se zamislili oko Hajeka i Veselina Vukotića i njihovih političko-ekonomskih uputstava koje vlada nedosljedno ispunjava, kaže nam Milka sve o ‘modernom Lukšiću, koji je tako fin i kulturan, a i sluša Guns’n’Roses (usput -mator čovjek, a to sluša!prim.p.)! I to nam sad otvara put u Milkin ‘svijet nade’ da je Lukšić ‘ipak nešto drugo’! I onda ga još blagonaklono savjetuje s čime bi, kao ‘novi premijer’, trebalo da se obračuna! Bruka i sramota – podvala najniže vrste – to je ono što ova osoba piše! O Lukšiću? Bespogovornom izvršiocu svih pogubnih pljački i naroda i zemlje, o tom đedu u mladom tijelu koji je još kao žutokljunac pristao da ostane bez duše i savjesti služeći mafiji kao podpredsjednik vlade i ministar finansija? Pa ako nada ima svoju suprotnost u beznađu, onda se to beznađe može slobodno zvati imenom toga Lukšića, ili bilo kojega drugog izvršioca Milove sramotne, pljačkaške politike! Taj Lukšić je ispiljen iz samoga grotla zla – on je njegov autentični produkt, i sad nam Milka palamudi i poziva se na što? Na savjest nekoga iz tih redova, kao što je Lukšić, – na njihovu samostalnost, solidarnost? Miči se Milka više, dosta si narod za pare zamajavala! Pišeš o lustraciji, a oće li Lukšić sam sebe lustrirat, ili ti Milka misliš da nije dovoljno opljačkao ovaj narod kroz rasprodaju ove zemlje i finansijske malverzacije, Prvu banku, itd,itd. Što još treba da se desi, što još treba da učine (ratovi i pljačke, da ne nabrajam dalje) da bi Milka rekla ‘u nikome od njih nema nikakve nade!’? Znate što? To se nikada neće desit! Milka i armija regrutovane Druge familije Miodraga Profitera Peroivća je tu da daje alibi i amortizuje svaki potencijalni prasak Prve familije! Sram te bilo Milka Tadić-Mijović, kako besramno lažeš ovaj narod! Nas nećeš lagat VIŠE NIKAD! A i već godinama NIJESI MOGLA, zajedno sa svojim kapom Druge familije, sramotnim Miodragom Perovićem!

 43. Bravo DANILO, bravo SRETO da je takvih vise ne bi Milo i Luksic sa kamarilom radili sto nam rade.
  Neka nam Milka razjasni ciji je ekskluzivni hotel” ENIGMA “na Zabljaku , Milov ili Luksicev.
  NJEGOS rece “sto se crnim opoji djavolom obesta se njime dovijeka”.
  Oni su nepopravljivi, nase posrnuce sa njima kraja nema.

 44. Cetinska sirotinja … svaka ti chast za ovaj tekst… Tachno tako..nego nece ni oni jos dugo ja se nadam.. 😉

 45. A Sveto Marovic cuti ili sto bi rekao poznati reper CUTIS DOK TE KARAM

 46. Pogledajte ovaj video clip, malo se nasmijte, a poslije zaplačite.

 47. Marovic u Vijestima objasnjava-Zasto cutim.

  Ja mu porucujem da cuti jer je p…..Porucujem mu da ga je stigla kazna sto je izdao kuma Momira.Ako je musko nek saopsti nasoj i svjetskoj javnosti sta je njegov prijatelj i sef stranke,drzave i vlade zajedno sa njim radio svo vrijeme.Ako se boji nek podje u neku stranu zemlju,zatrazi azil i otvori dusu.Boji se jer zna
  sta su do sad zajedno radili drugima i sta su spremni uraditi.

  On zna kako su prosli oni koji nijesu cutali.On zna ili bi morao da zna zasto nijesu rasvijetljena ubistva onih koji nijesu cutali.Mnogo je toga bilo po Crnoj Gori.

  Vidio je kako je prosao Pukanic koji nije cutao.Ratko Knezevic je svjedocio pred sudom u Zagrebu u procesu ubistva Pukanica da je obavijesten od Veselina Vukotica da Stanko Subotic zeli da ga ukloni tvrdeci da je on odbio taj angazman.

  Marovic je izabrao cutanje da ne bi morao kao Knezevic da mijenja mjesta boravka i non stop bude pod zastitom bezbjedonosnih sluzbi raznih zemalja.

  Porucijem mu da je knjiski primjer svjedoka saradnika koji svojim svjedocenjem
  pomaze da se dodje do sefa organizovane grupe.Za to mu se kazna smanjuje na polovinu i ulazi u program zastite svjedoka.

  Ukoliko to ne ucini bice samljeven jer tiranin ne trpi konkurenciju.Ocito je tirani-
  na razljutilo saznanje da je mutavac iz Budve nesto lopuzo bez njega pa hoce
  da ga rastrgne.

  Uh dabogda se ponovila 97.godina da se pokomade i dodje do raskola.

 48. Gospodo,
  da ne bi bilo zabune ja sam za postovanje zakona i da svako odgovara za ucinjeno
  ili ono sto je trebao uciniti a propustio je-duzna paznja.

  Razmislite zasto ovolika gungula i galama oko extradicije Veselina Vukotica.Ja ponavljam da mora kao neko ko je izvrsio ubistvo da odgovara.

  Kad se u dnevnoj stampi pojavio tekst u kojem je nagovijestena mogucnost da bi Veselin Vukotic mogao biti svjedok saradnik u procesu protiv Stanka Subotica
  naglo je poraslo interesovanje nase zemlje i upornost za extradiciju.Naravno ako bi bio extradiran ovde nebi imao sansu za taj status jer je ova zemlja i komplet
  vlast upregnuta u zastitu lika i djela Djukanovicevog duhanskog partnera Stanka Subotica.

  Pogledajte koju golgotu prolazi svjedok u procesu deportacije inspektor Pejovic
  da je morao da se nadje u deklaraciji SE dje je potencirano na njegovo ugrozavanje.

  Potpisali smo sporazume i molim da se u skladu sa zakonima i postupa.Saglasno tome molim da se nas ekonomski domoljub Taksin Sinavatra izruci njegovoj zemlji
  da odgovara za dobrocinstvo.Hvala mu na lojalnosti nasoj zemlji i njenom pasosu ali ga molim da prethodno rijesi probleme iz proslosti u svojoj.

  Napominjem da je nas trucaros Djukanovic dao intervju televiziji republike Srpske
  u kojem ponovo optuzuje zle jezike i yaludljebe da su iskonstruisali pricu o svercu duhana,droga i ostalog da bi njega optuzili lazno a sledstveno tome i proglasili
  najbogatijim na Balkanu.acudih se sto ne ponovi i njima da je on nasledno bogat i
  da imaju banku od 1901. godine.Iznenadi me.

  Nema vise prolaza u BiH jer je dolaskom Bakira Izetbegovica prekinuta konekcija
  Radoncic,Silajdzic koja mu je i obezbijedila povelju za mir Lige humanista.Vratio se starom saborcu iz sverca duhana Miloradu Dodiku.

 49. Ljudi daj da damo podrsku Svetu M ,da covjek ne cuti ,da se ne plasi ,neka sve sto zna kaze ,ako ga je strah evo da pozovemo Evropu pa neka fino sve bez straha pred evropskim istraznim organima isprica sve sto zna ,kako se pljackalo kako su se dobijali izbori ,ajmo SVETO PODRSKA ZA TEBE PRICAJ BEZ STRAHA UZ TEBE SMO,jer CG je oaza demokratije pa ti si dio te Cg nije valjda da se plasis iako dana s kazes recite sto da radim i ja cu uraditi ,pa evo URADI SVETO PRICAJ.

 50. Antologijska Oda zlu! To je pravi naziv žalopojke Svetozara Marovića, koju je uputio današnjim ‘Vijestima’. Jadna, bijedna, po svojoj vanjštini smjehotresna, a po svojoj suštini zastrašujuća javna pjesma u prozi, sramotnoga naziva ‘Ćutim’, sina Sotoninog upućena svom sopstvenom blizancu Milu, od kojeg sada ‘pjesnik’ premire onako isto kao što su nevini drhtali pred njegovim čudovišnim osmjehom ‘rata za mir’! I umire Sveto od straha! Odakle će mu sad dolećet, i što! Od koga – nego od brata u zlu – sad luta u mraku, a mislio je do prije par nedjelja da je neprikosnoven! Je…. se Svetu i za brata, i đecu i sve svoje, on drhti pred svojim sotonskim blizancem Milom, u strahu isključivo za svoju glavu, s kojim je do juče ispijao kafe uz napolitanske pjesme, dok su njihovi generali rasturali Dubrovnik, ubijali Dubrovčane, dok je njihov brat, od istoga sotonskog oca Miloševića – čudovišni Mladić, istrebljivao 8 600 LJUDI u dva dana u Sreberenici, dok su ubijali i isporučivali Muslimane crnogorske, dok mu je Šešelj pjevao na stepenicama njegove Skupštine: ‘Crna Gora jeste mala, biće groblje liberala!’- a Sveto mu se veselio, dok su iskorjenjivali sve crnogorsko i pravedno sa ovoga prostora, dok su pljačkali i rasturali blaga ove zemlje, dok se u Bosni i Hrvatskoj, na krilima I njih dvojice i njihove sabraće koju su oduševljeno lično podržavali, a politički ih održavali – tako što su Miloševića održavali na vlasti – Karadžića, Krajišnika, Plavšićke, Martića, Hadžića, i drugih zlikovaca, pobijeno je 300 000 LJUDI! Tada je Sveto mislio da je u ZLU zaštićen od strane svoje ZLE braće! Ali ZLO, na našu sreću, u jednom trenutku postane zlo i prema sebi samom! Samog sebe pojede, jer kritična tačka koncentracije ZLA probije plafon i sav se gnoj izlije unutar njegovoga svijeta! To sad Sveto gleda ispred sebe, a ja mu se nadam da će se on, i sve druge čudovišne kreature, koje su se smješkale i mudrovale nad smrću, patnjom, ponižavanjem i pljačkanjem nevinih ljudi – udaviti u tom sopstvenom gnoju! Ne želim im da završe kao tragične žrtve njihovoga 20-godišnjeg zla, jer onda bih se pretvorila u njih, ali im želim doživotni zatvor i doživotni strah – i opet je malo za ono što su učinjeli! Za tu prigodu njihovog lišavanja slobode i prava trebalo bi izgraditi ne zoološki vrt, nego zvjerinjak – kako to lijepo zovu Hrvati, kako bi ih djeca mogla obilaziti, gledati ih iza rešetaka, a profesori im pokazati uživo kako izgledaju NELJUDI!
  Da se zna, ne zaboravi, i uvijek prepozna NEČOVJEK, kao vrsta koja živi tu među nama!!!

 51. Taj POKVARENI Latin, grbaljski Dr. Mengele zamislite sad josva ih KUKA ka BABA NARIKACHA, poziva neke “nebeske” crkve.

  a rodjenog brata- NE smije pomenuti. Cuti PICKO bastardizovana, NUSPOJAVO, NISTA ROBO..:

  http://www.in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/4788-marovi-davno-sam-umro-na-krstu-raspea-izmeu-mog-grblja-i-budve-i-crne-gore-koju-iskreno-volim-i-sluim

  Original: Vijesti

  U pravo si dobri moj Srelo, da svkoga normalnog je danas srmoata

 52. Za nekoga ko “cuti“ dosta je rekao. I previse. Sta bi se tek desilo da progovori. Dosta vise ove patetike i niskih udaraca po emocijama rijetkih koji ih jos za ovakve imaju. Znam ja da on pati za bratom, u to ne sumnjam, ali bi li njega briga za patnje drugih po Crnoj Gori i sire? A “Ћутим, јер вјерујем да је Црна Гора изградила институције које су јаче од свачије зависти, ината или љутње.“ meni lici na pitanje sa strahom upuceno samom sebi, i to sa opravdanim strahom, jer dobro on zna ko je , kako i kakvu Crnu Goru napravio…i zna da nije dobro. Ni institucije ni ljudi…pa sad, doslo vrijeme da se zanje sta je ko posijao…

 53. Ok, inglish,
  Koliko mogu da shvatim, preporučuješ Svetu ‘model djelovanja Ratka Kneževića’, ‘kao insajdera – svjedoka’! Moram reći da je u najmanju ruku neobično pozivati se u ovome trenutku na Kneževića ‘kao pravednika-bjegunca’, koji ni zucnuo nije otkad je Milo gurnut sa scene, što definitivno govori o Kneževićevoj dirigovanoj i projektovanoj ulozi, kada se to tiče ‘taster’ napada na Mila! Očigledno je Knežević trebalo da posluži kao dodatni i direktni pritisak na dojučerašnjeg šefa, do trenutka dok se ovaj ne povuče! Tu je njegova uloga završena! Da nije to bila njegova isključiva uloga, nego totalna i konačna dekriminalizacija ovoga društva i kraj mafije – sve bi bilo preplavljeno njegovim ‘neumornim svjedočenjima’! A vidiš – on ni da zucne! Nestao, utihnuo, ko da ga nikad nije bilo! Knežević je očigledno finansiran i gurnut od onih koji su do juče finansirali jedinstvenu mafiju – s ciljem da se danas ta mafija međusobno istrijeb, ali za taj dio Knežević nije angažovani! Kao oruđe u uzdama tih ruku, Knežević ne smije više biti prepoznavan kao paradigma otpora ovome režimu, jer on to nije! Svaki klip među njihove točkove je dobrodošao, ali mi moramo vidjeti i uočiti ko je taj klip postavio i zašto! U suprotnom, zajebaćemo se slično kao što bismo se zajebali da vjerujemo onome što piše Monitor! Samo ljudi van njihovoga kruga, samo ljudi koji nikada nijesu nalazili partnere u njihovome društvu, mogu biti nada budućnosti ovoga naroda! I Sveto Marović i Ratko Knežević nikada neće moći svjedočiti o tom zlu na pravi način, pa makar predali pravdi mnoge svoje pajtaše – ti su ljudi bili integralni dio piramide zla, i obojica se i danas vidimo, ponašaju u skladu s tim! Donekle može, a odnekle ne! I karte se konačno otvaraju…Sveto danas u Vijestima ‘ćuti’, ali bogami ćuti i Ratko Knežević!

 54. citam i suze mi krenu
  ali moram ovo reci
  djukanovic pravi istu gresku kao i nikola 1. cera najbolje ljude iz crne gore doci ce dan kad ce ga negovi ‘prijatelji’ istjerati. A ja zivim za taj dan kada ce i on osjetiti ono sto mi liberali casni ljudi prezivljavamo zadnjih 21 godinu

 55. AKO – Radjard Kipling

  Ako možeš da sačuvaš razum kad ga svi oko tebe gube i osuđuju te;
  Ako možeš da sačuvaš veru u sebe kad svi sumnjaju u tebe,
  Ali ne gubeći iz vida ni njihovu sumnju;
  Ako možeš da čekaš, a da se ne zamaraš čekajući,
  Ili da budeš žrtva laži, a da sam ne upadneš u laž,
  Ili te mrze, a da sam ne daš maha mržnji;
  I da ne izgledaš u očima sveta suviše dobar ni tvoje reči suviše mudre;
  Ako možeš da sanjaš, a da tvoji snovi ne vladaju tobom,
  Ako možeš da misliš, a da ti tvoje misli ne budu cilj,
  Ako možeš da pogledaš u oči Pobedi i Porazu
  I da, nepokolebljiv, uteraš i jedno i drugo u laž;
  Ako možeš da podneseš da čuješ istinu koju si izrekao,
  Izopačenu od podlaca u zamku za budale.
  Ako možeš da gledaš tvoje životno delo srušeno u prah,
  I da ponovo prilegneš na posao sa polomljenim alatom;
  Ako možeš da sabereš sve što imaš
  I jednim zamahom staviš sve na kocku,
  Izgubiš, i ponovo počneš da stičeš
  I nikada, ni jednom reči ne pomeneš svoj gubitak;
  Ako si u stanju da prisiliš svoje srce, živce, žile
  Da te služe još dugo, i ako su te već odavno izdali
  I da tako istraješ u mestu, kad u tebi nema ničega više
  Do volje koja ti govori: „Istraj! “
  Ako možeš da se pomešaš sa gomilom i da sačuvaš svoju čast;
  Ili da opštiš sa kraljevima, a da ostaneš skroman;
  Ako te, najzad, niko, ni prijatelj ni neprijatelj, ne može da uvredi;
  Ako svi ljudi računaju na tebe, ali ne preterano;
  Ako možeš da ispuniš minut koji ne prašta
  Sa šesdeset skupocenih sekundi,
  Tada je ceo svet tvoj i sve što je u njemu,
  I što je mnogo više, tada ćeš biti Čovek, sine moj.

 56. Ja, nazalost, sto vise gledam i citam o dogadjajima u Crnoj Gori mislim da nama definitivno vise nema spasa.

 57. Vidje ste li vec vidjeno, jedan cuti drugi ce ostetu da trazi. Da nije tragicno bilo bi smijesno. Ovi neuspjesni glumci nas vise od dvadeset godina vuku za nos. Izgleda da nam je malo. Ovo je uvreda za zdrav razum i sve nase casne i viteske pretke.
  Misle da su uhvatili Boga za bradu pa mogu da rade sta hoce. Bog ukoliko ga ima je jedan i mali bokcici ne mogu da mu se mijesaju u posao.
  Veliki don je bio kod pajtosa u Sloveniji odakle je sve i pocelo, pa malo kod Dodika i na kraju zakljucio da “zbog velikih traumai povrede casti i ugleda” mora preko svojih advokata od italijanskog tuzilastva da trazi odstetu. Jadni oni i zalosni ON ih je sacerao u cosak. Uz sve ludilo pa nek bude i to.
  Zlikovca mori tuga i besparica, a sta cemo sa onima koje je pod zemlju poslao i sa opljackanima i unesrecenima?????????????

 58. Ćuti jer treba da ćutiš
  ćuti jer si izdao kuma
  ćuti zbog rata za mir
  ćuti zbog lopovluka
  ćuti zbog zavale
  ćuti zbog Budve
  ćuti jer su te namakli
  ćuti jer si uzbičio
  ćuti jer si sramotno bogat
  ćuti jer nijesi muško
  ćuti zbog svih ljudi koji te znaju
  ćuti jer si lažov
  Nadam se da će doći vrijeme da ideš kod brata u spuž na odsluženj kazne doživotne jer si nas toliko zadužio plejboju iz svetozareva.
  Toliko me zaboljela tvoja ćutnja u tvoju Pobjedu na nijesam moga sinoć zaspati.
  Vrijeme ti je da progovoriš iz tvoje glave to ti je dobitna kombinacija…

 59. Kumovi, kumovi su u Crnoj Gori posebna pojava. Ne kumuje se u Crnoj Gori zbog bilo čega, osim zbog interesa. Zna to i Slavko. Samo da vas podsjetim one smradne, ljigave, udbaške četvorke koja je, po naredjenju policije, pokusala da Slavku zarije udbaski noz u ledja, podsjestite se prasca iz Londona IVA DUJOVA MARTINOVICA kojeg je Slavko doveo za pocasnog predsjednika LSCG! Podsjetite se njegovog rodjenog brata, glibave, dlakave londonske odvratne gliste DEJA DUJOVA MARTINOVICA kojeg je Slavko vjencao. Inace, Dujo, njihov otac, bio je profesor francuskog jezika u cetinjskoj skoli poznat sto je skidao ucenice, tiskao im prste u picke, pokusavao da ih jebe pa Cetinjani znaju da je Dujo jedno od najvisih smeca ili olosi ikad rodjenih u Cetinju. Znate li da su imenovana braca od Dujove, znaci oceve strane bili vezivani lancima u potkrovlju kuce gdje im je Dujo okovanima donosio enciklopedije da ih uce napamet! A znate li gdje su im bili kao djecacima kreveti da Duja ne bi budili nocu? U podrumu kuce, pa zamislite!

  Sjetite se mangulice svinje budvanske SASE JOVICINOGA MARKOVICA sina poznatog budvanskog spijuna Jovice u cijoj je kuci godinama boravio sef Kamore Cico Prudentino. Slavko je SVINJI mangulici krstio kcer, a trebao je i sina!

  Sjetite se beogradskog proliva iz Cetinja ALEKSANDRA SASE JOVOVOGA ALEKSICA kojeg su liberali doveli za gradonacelnika Cetinja, teskog olosa, neuporedivo goreg nego sto je njegov oloski, lupeski i alkoholicarski otac, tipa koji je pravio DMN(Dejli njuz Montenegro) dok su mu se rodjene sestre kao prostituktke jebinjale po Cetinju, sjetite se kako se ova gnjidska četvorka nasla za pare okupljena oko krvave udbaske ruke da Slavku nanesu udarac.

  Sve ovo govorim da ne bi nikako dozvolili da nas uzasni zlocinac Svetozar Marovic i nevidjeni lupez moze ikako iznenanditi ili nas opet prevariti. Dozivotni zatvor i za njega i za Djukanovica, to je jedini odgovor na njegovo zasrano CUTANJE!

 60. a zamislite da je bilo obratno:
  da je Svetko ćutao onda/kad je čitaoAdrijanove memoare i plagirao “rat za mir”/
  a da sada progovori-pa makar i bilo …kad govorri ,kao da zvjezde padaju…
  i za ovoliko o njemu -mi se gadi…ta vaška ušljava

 61. problem je sto vecina cutiiiiiiiiiiiiii, dokle cete cutatiiii. Oce li iko ista pobogu nesto progovoriti jasno i GLASNO?????????? pitam se ja.

 62. U Svetovom pokvarenom intervjuu se pojavilo nesto vrlo opasno.Kaze lesinari bez uniformi ga napadaju.Znaci li to da da on zna ko su lesinari u uniformi odnosno ko je ubijao po drzavnom nalogu.Pa se bojin od nepoznatih lesinara.

 63. Cetinjski,

  Sjajno si opisao pojam ‘kumstva’ u Crnoj Gori, ponovivši nam ono što uradiše Saša Marković, Aleksa Aleksić, Ivan i Dejan Martinović sjajnome Slavku Peroviću! BRUKA I SRAMOTA, TAKO IM SE SVIMA VRATILO!
  Čuče ‘kumovi’ u decenijskoj ‘zasjedi’ da zaskoče svoga dojučerašnjeg kuma, kao gen nasljedne bolesti kad miruje i čeka da mu se učini da je njegov ‘nosilac’ najslabiji (A on jak , ka i vazda!)! I nije iznenađenje što se to dešava među uličarskim i kriminalnim polusvijetom Mila i Sveta, i pravo nek im bude! Nek se pokomataju međusobno, strva im se ne znalo! Nema među njima nikakve časti, ni savjesti pa je svaki gadluk od njih očekivan – izdaja je kod njih oblik njihove primitivne mudrosti i superiornosti, njihov svijet je izgrađen na zvjerskom instiktu i neljudskoj brutalnosti!

  Ali, nijesu oni van ovoga naroda – oni su, nažalost, kako Slavko još davno reče – ‘Izašli iz glave cijeloga naroda’! I zato se u Crnoj nam Gori dešava da se oni (ne)ljudi koji su, kao gorepomenuta četvorka, koji su bili na izvoru pravde i slobode, koji su bili bliski čovjeku kao što je Slavko, tako sramotno obruše na čovjeka koji je personifikacija svega dobrog u ovoj zemlji, a čega je ostalo premalo – to su predstavnici mentalitetskog sklopa i ambijentalne podlosti crnogorske – od koje se zdravom čovjeku ledi krv u žilama! Za šaku dolara – izdati najsvetije, najbolje i najpravednije!
  A to je ova smradna četvorka (mangulica budvanski, londonski prasac, dlakava glista i proliv iz Bg.) učinila a da ne trepne, nakon što su ‘mislili’ da su postali dovoljno jaki (a zahvaljujući upravo Slavku!) da ga mogu uzdrmati! A uspjeli su K…C! Uspjeli su samo da sebe smjeste u onaj svijet kojeg su u sebi oduvijek nosili – u svijet laži, obmane, prevare, izdaje, prodaje – da ih i javno označi i za čitav život obilježi! Kompleksi niže vrijednosti i sopstvena sujeta koju su hranili na Slavku, očito su prokuljali kad je ponuđen dil! Dil za ovo, i za ono, a znamo da se uvijek u Crnoj Gori najviše ‘isplatilo’ igrati protiv Slavka lično – za što je ođe otprije 20g. skovan čak i eufemizam – ‘bivši liberal’! STID I SRAM IH BILO DOVIJEKA! A to se već u čitavoj Budvi, a i Crnoj Gori zna – da Mangulica(Marković) i Prasac(Ivo Martinović) godinama ne mogu prodati vilu u Budvi koju su zajedno finansirali (vjerovatno je ni neće prodati, jer im akcija protiv Slavka nije uspjela, pa nagrada od vlasti neće uslijediti!), da su braća Martinović – Prasac i Glista, onako odrastali uz manijaka im oca Duja u potkrovlju vezani, ili u podrumu – uz, čula sam, isto takvu podlu im i pokvarenu majku im Desu – užasnu dvoličnu vješticu, koja je sve ovo dozvoljavalja i koja i danas iza istoga stoji – istoga takvog mentalnog sklopa (o tome se na Cetinju sve zna!) da je majka Aleksićeva potpuno luda, a da su mu sestre prostitutski ‘opsluživale’ po Cetinju (postoji i film snimljen mobilnim koji je svojevremeno kružio Cetinjem i Crnom Gorom). Svi znaju i ko je Markovićev otac Jovica – špijun udbe i saradnik italijanskih mafijaša!

  I eto ih, sa svim tim ‘teretom’ u zasjedi su čekali da se ‘namjesti’, da dobiju ponudu – da izdaju najboljeg i najčistijeg Slavka! Ali evo im ga K…C ! Samo su nas učvrstili u uvjerenju da je ovaj narod duboko zabrazdio – i da je ISTINA ono što jedino može biti spasonosno i ljekovito, i da moramo i hoćemo gurati dalje – DO KRAJA!

 64. Draga Višnja, sjajn ti je kometar, sve je apsolutna istina što si sjajno napisala. U znak zahvalnosti evo jos jednom mojeg teksta sa uzvikom DOLJE UDBASKE SVINJE!

  “Kumovi, kumovi su u Crnoj Gori posebna pojava. Ne kumuje se u Crnoj Gori zbog bilo čega, osim zbog interesa. Zna to i Slavko. Samo da vas podsjetim one smradne, ljigave, udbaške četvorke koja je, po naredjenju policije, pokusala da Slavku zarije udbaski noz u ledja, podsjestite se prasca iz Londona IVA DUJOVA MARTINOVICA kojeg je Slavko doveo za pocasnog predsjednika LSCG! Podsjetite se njegovog rodjenog brata, glibave, dlakave londonske odvratne gliste DEJA DUJOVA MARTINOVICA kojeg je Slavko vjencao. Inace, Dujo, njihov otac, bio je profesor francuskog jezika u cetinjskoj skoli poznat sto je skidao ucenice, tiskao im prste u picke, pokusavao da ih jebe pa Cetinjani znaju da je Dujo jedno od najvisih smeca ili olosi ikad rodjenih u Cetinju. Znate li da su imenovana braca od Dujove, znaci oceve strane bili vezivani lancima u potkrovlju kuce gdje im je Dujo okovanima donosio enciklopedije da ih uce napamet! A znate li gdje su im bili kao djecacima kreveti da Duja ne bi budili nocu? U podrumu kuce, pa zamislite!

  Sjetite se mangulice svinje budvanske SASE JOVICINOGA MARKOVICA sina poznatog budvanskog spijuna Jovice u cijoj je kuci godinama boravio sef Kamore Cico Prudentino. Slavko je SVINJI mangulici krstio kcer, a trebao je i sina!

  Sjetite se beogradskog proliva iz Cetinja ALEKSANDRA SASE JOVOVOGA ALEKSICA kojeg su liberali doveli za gradonacelnika Cetinja, teskog olosa, neuporedivo goreg nego sto je njegov oloski, lupeski i alkoholicarski otac, tipa koji je pravio DMN(Dejli njuz Montenegro) dok su mu se rodjene sestre kao prostituktke jebinjale po Cetinju, sjetite se kako se ova gnjidska četvorka nasla za pare okupljena oko krvave udbaske ruke da Slavku nanesu udarac.

  Sve ovo govorim da ne bi nikako dozvolili da nas uzasni zlocinac Svetozar Marovic i nevidjeni lupez moze ikako iznenanditi ili nas opet prevariti. Dozivotni zatvor i za njega i za Djukanovica, to je jedini odgovor na njegovo zasrano CUTANJE!”

 65. Cet.ski & Visnja,

  ODLICNO ! Suva istina je SVE ovo.

  No pazite sad ovo CUDO nevidjeno…

  Znajuci sve to, ne znam da li otpadnici Martinovici i Markovic, ali znam da tvor Aleksic odn. jedna od tiju gorenabrojanih prostitutki sestara jos obitava odje pod nichem “Inglish”.

  Moderator to zna…!

  Iz aviona se vidi, da doticna engleskinja vjecito skrece paznju na neke totalno nebitne teme, i uvijek u stranu- samo sa jedinim ciljem:

  da se odvuce paznja.

  Eto to vma je izrodna UDBASKA pogon zbog koje je CG i dalje zahod Evrope.

 66. I ja se slažem da se tema koju je započeo Cetinjski ovdje dezavuiše! A to je zapravo centralna tema koja bi trebala biti naša briga – nas liberala koji se okupljamo na ovome blogu, jer naš cilj bi trebalo da bude da stvari sagledamo do kraja, nazovemo ih pravim imenom, i ako treba iz korijena ih mijenjamo!
  Kada se otvorila priča o Svetu i njegovoj ‘tugovanki’, otvorila se i priča o tome što znači kumstvo, prijateljstvo, odanost, vjera! Naravno da među ološima kakvi su Milo i Sveto toga nema, kao ni među svim njihovim kreaturama i sljedbenicima, i dabogda im se ostvarilo ono što sad jedni drugima žele, jer su nevine žrtve oko sebe stvarali 20 godina!
  Ali mi moramo dobro pogledati oko sebe, one koji tvrde da ‘su tu za Slavka, za ‘našu stvar’, lojalni i iskreni’! I mnogi i zaista jesu, i biće, ali ako i kada dođe trenutak da se pretvore u najpodlijeg neprijatelja, i okrenu se za 24 sata, mi taj trenutak moramo uvidjeti i nazvati ga onako kako treba – IZDAJOM! Zašto je to važno? Zato što uskoro, vrlo skoro – moraćemo biti ‘VOJSKA’ – lojalna istom cilju, na istom zadatku, pod istim vođom – ako mislimo i ŽELIMO da pobijedimo i maknemo ove! A, ako ne želimo – možemo dovijeka prdoklačit o ‘svojoj demokratičnosti, nezavisnosti, samosvojnosti, i objektivnosti’! Ostaćemo slijepci zarobljeni u ovoj septičkoj jami – dok nam kose ne posijede i dok nam djeca ne postanu isti takvi provincijalski licemjeri! Mi moramo biti homogeni, na oprezu, i to nije nikakva paranoja! Mislite li da se moglo lako predvidjeti u kojem će trenu pomenuta četvorka Ivo, Dejo Martinović, Sasa Marković, Saša Aleksić okrenuti ćunak? NIJE! Ali kada se to desilo – to mora biti označeno i osuđeno od strane svakoga ko je iza Slavka (a ima i radi čega biti!), i tu ne može biti dileme, ako nam je svima ovdje cilj isti! Izdaja se u vrijeme rata uglavnom kažnjava smrću, a ovdje će i virtuelna smrt onih koji nijesu na našoj strani biti sasvim dovoljna!

 67. Hodasevič, istina je i divno sve što si rekao, istina kao i kod Višnje, Nine i Cetinjskoga, nema pomaka ni izlaza ako se zlu ne kaže da je zlo, ako se govnima ne kaže da su govna. A braća Martinovic prasac iz Londona Ivo, dlakava glista iz Londona Dejo, svinja mangulica iz Budve Sasa Markovic i proliv beogradsko-cetinjski Sasa Aleksic govna su nad govnima. Ja sam Budvanin i znam da Sasa Markovic odrzava intimne veze, ne, ne jebe se s njim fizicki, ali mozgovno DA, sa Ratkom Knezevicem. Moje je misljenje da je citav napad na Slavka isao po Ratkovom naredjenju Sasi i svakako crnogorske udbe! Pi, kakva govna, majku im…

 68. @ Angus Young,

  fantastičan, jako dobar komentar!

  Slažem se sa svim što si naveo. Živio!

 69. Pozdravljam podsjećanje na zločinačku udbašku aktivnost braće Martinović iz Londona, prasca i gliste, proliva Aleksića iz Beograda i svinje mangulice iz Budve Saše Markovića! Nek gadovi ne misle da će ikad biti zaboravljeni, a ne prikovani na stub najsramnije izdaje, udbaštva i srama.

  Slažem se sa mišljenjem da je sve naredio Ratko Knežević, a pokušaj zločina protiv Slavka kao i uvijek vodila je sramotna crnogorska udba.

  Prije neki dan u „Danu“ se javio pobačaj Tvora od Kotora Mika Živkovića zvani Andrija Popović tvorov sin koji je „na čelu“ takozvane i lažne Liberalne partije koju je osnovala udba.

  Popović je kanavaca DPSDP i tobožnji „lider“ te udbaške stranke koji, vjerovali ili ne, kaže i sljedeće u intervjuu: “ Dobro bi bilo da se Slavko vrati!“ i dodaje: „ Lider Liberalne partije Andrija Popović ocijenio je da bi bilo dobro da se predsjednik Liberalnog saveza Slavko Perović vrati na crnogorsku političku scenu.“

  Naravno, kako udba naredi, Popović je odmah dodao kako je liberalna ideja u Crnoj Gori danas veoma slaba što je čista laž, krijući istovremeno sve što je on u ime udbe radio da skrši LSCG i Slavka Perovića, krijući gnjilavog udbaša i lupeža Trstenoga Mika Živkovića Tvora i Nikolu Samardžića lupeža Trstenoga i bivšeg gradonačelnika Kotora! Slijedilo je i pitanje: „Kako komentarišete najavu Slavka Perovića da će se vratiti na političku scenu ako narod izađe na ulice?“, a evo udbaškog Popovićevog odgovora:

  „ Što se izlaska naroda na ulicu tiče, sve je moguće. Vidimo šta se događa u svijetu, ali ipak su to afričke zemlje. Mislim da je u ovo doba to u Crnoj Gori nemoguća misija.“ Eto tako, da iza tvorovog miljenika i prijatelja, što znači tvora od tvora Popovića niko nikad neće ni prnuti, a kamoli izaći, istina je koja važi za svakog Tvora pa i za njega. Ko će za bazdom izaći, ali ta istina se ne odnosi na svu Crnu Goru koja za bazdom sigurno neće izaći! Da bi sve udbaške laži tvorovog sina Andrije prošle, okiti ih ovaj nevidjeni kotorski podlac ovako:

  „Slavko Perović je veoma značajna ličnost crnogorske političke scene, koji će ostati zlatnim slovima upisan u istoriji Crne Gore. Već poduže vrijeme odsutan je iz crnogorske politike. Siguran sam da neće biti izlaska naroda na ulice a dobro bi bilo da se Slavko vrati na političku scenu Crne Gore. U datim okolnostima Crna Gora je po mnogo čemu mrtvo more. Ne znam koliko Slavko Perović može da uradi da se to mrtvo more uzburka.“

  Crna Gora je mrtvo more zahvaljujući i tvoru od Andrije Popovića i njegovoj udbi! Neka mu Bog vrati za sve sramotno, udbaško i izdajničko što je uradio, a svako bi ga trebao pljunut, čim ga vidi!
  BAZD!

 70. Nevena bravo, bravo i prethodnicima koji su pomenuli prase i glistu od braće Iva i Deja Martinovića, proliva Sašu Aleksića i najveću budvanski svinju mangulicu od Saše Markovića kojem je tata Jovica zrdjala kanalizaciona udbaška cijev kod koje je godinama živio Ćićo Prudentino šef talijanske Kamore!

  Tako je Nevena, Andrija Popović je tvorov tvor, tvor podli, gad okoćen na guzicu udbaškog tvora Mika Živkovića. Ja sam Tivćanin, ali sam često u Kotoru, zgadi mi se na sve, dodje mi da izludim kad vidim kako se kotorani i danas javljaju Miku Lupežu Živkoviću, Nikoli Samardžiću smetu, lupežima pola miliona kvadratnih metara najljepše uvale crnogorske nekad kotorskog Trstenog, a danas niko ne zna ko ga je dobio od Živkovića i Samardžića na poklon džabe i koje su oni grdne i zle pare dobili kao mito! A kad vidim Andriju dođe mi da ga pljaštim odma na licu mjesta, kakav smrad udbaški! Sjećate li se Djoka Radonjića brkatog, e kakav je to gad i smet tvorski, govno tvorovo, govno tvorsko!

 71. Nevena i Nikola BRAVO!
  Bravo i prethodnicima koji su pomenuli prase i glistu od braće Iva i Deja Martinovića, proliva Sašu Aleksića i najveću budvanski svinju mangulicu od Saše Markovića.

  Dostinju se te nabrojali, ali valjalo bi i Vida Draškovića spomenut.

 72. BRAVO Nevena & imenjache,

  Taj Popovic je NEvidjena FUKARA, olosh, oloshka UDBAshka !

  Taj ide jos se slepa uz guz opozicije (iako je vlast), eno ga je drzao govor na kongresu SNP- a.

  To vam samo plasticno pokazuje dje je danas cgska opozicija:

  to je danas jedna soba, jedan zahod UDBE.

  Piiiii

 73. Sto ne trazi CG opozicija izbore u Budvu ,jer tamo je kriza pa da vidimo sto ce biti .ajmo izbori u Budvu.

 74. Posotovani Sasha,

  Zato sto su spregnuti u Budvu medjusobno uvezani vlast i veci dio “opozicije”.

  Kazu da je cka i na onim protestima nakon hapsenja u publici bio veci dio opozicionara.

  Jedino Pzp je tamo odolio vabu mafije i dio Nove, a ono ostalo koje kliche Kuljaci i- nije opozicija.

 75. Post koji se odnosi na ovu cetvorku je jeziv.Posebno za ova dva brata koji su bili OKOVANI?!

  Ako je sve ovo tacno i ako su,kako se navodi,cetinjani sve znali i o njima i o njihovom ocu manijaku zasto je takav covjek(jedan od brace)postavljen cak za pocasnog predsjednika LSCG?

  Shvatam da se ne moze traziti dlaka u jajetu za clanove,simpatizere tj. “osoblje nizeg ranga“ali na ovakvu funkciju dovesti covjeka iz ocigledno poremecene porodice…

  Da ne pricam o Stevu Vucinicu-za razliku od gorepomenutih njegova slika se na TV-u i novinama cesto moze sresti.
  Kada sam prvi put u zivotu vidio ono raspomamljeno,izbezumljeno lice bilo mi je jasno da to ne moze biti dobar covjek.
  Je li moguce da to niko nije vidio?
  Koliko su samo muke imali programeri da kompjuterski ublaze zivotinjske crte njegovog lica pred ubacivanje u stampu i daju mu kakav-takav ljudski izgled.

  Slavko je stavio ogradu da je on bio lice koje je angazovano za cisto tehnicke operativne poslove u LSCG i nista vise od toga ali takav operativac nije bio potreban ni LSCG-u ni bilo kome drugom.

  Nikad do sada nisam postovao na ovom sajtu ali ovi opisi Strave i Uzasa su me natjerali da se oglasim a nadam se da ce natjerati i one koji su ove ljude dovodili da dobro razmisle sa kim ce i sta raditi.

 76. Uspravite se, isprsite, podignite glave i gledajte zlu mafijaškom ravno u oči i poručite mu: dosta je tvoga bilo, dalje nećeš, ne dam! Na ulice – nego što!

  Ja mislim da je Slavko ovo adresirao na Djukanovica,Marovica,Vujanovica i ostale iz kriminalne hobotnice koja krade izbore i pljacka svoje gradjane.

  Ja mu svaku podrzavam i jedva cekam poziv da se izadje na ulice kao sto to danas cine u Jemenu,Tunisu,Alziru,Jordani i Egiptu.

 77. Kako je “dobri moj” Signore RAdijatore ?! 🙂

  Griju li istho nocas tamo..?

  Ajde ti k nama- antena te otkriva, strci previshe , dobrij mo druzhe.

 78. Nick,
  mnogo drugima pripisujes blizinu radijatora.Po tebi se vidi da se grijes tim izvorom toplote.

  To sto navodno grijesis u pravopisu je losa fora za zavaravanje.Nek si mi ti zdrav.
  Kako vam radi ta fabrika duvana u Mojkovcu.Provali vas ovaj policajac iz Rozaja.Tako to ide.Evo krenulo je u Tunisu,Jordanu,Alziru i Egiptu.Brzo ce i ovde.
  Onda se otvore dosijei i eto nam Nick-a na tacni.

 79. E, tuzno li je i zalosno da za svakog zlikovca i bjelosvjetskog olosa ima mjesta u Crnoj, pogotovu kad su mu puni bisazi. Samo nema mjesta za patriote i one koji zive od svoga rada, kojima su preci krvarili i ginuli za CRNU. Propali smo i nikad se podici necemo.

 80. Tuzno li je i zalosno da nam partner Mila Djukanovica iz duhanskog biznisa Stanko Subotic kroji sudbinu.Tuzno li je da svaka bjelosvjetska protuva koja je poharala svoj narod nadje utociste u pokradenoj i potlacenoj Crnoj Gori.Zalosno je da plja-
  ckas Sinavatra slobodno seta i investira krvave pare u Crnu Goru.

  Tuzna je cinjenica da druzina oko Djukanovica pronalazi otpadnike po svijetu,dovode
  ih tiraninu na noge i on im prodaje za njihove krvave pare znoj nasih pradjedova.

  Gospodo,
  on se uvijek poziva na izborni legitimitet i nasledno bogatstvo.Sta da radimo kad
  nasi gradjani vole ropstvo.Ne mozemo sami.Jos grdje je sto ga korumpirani
  zapad podrzava zbog njinih interesa.

 81. Poziva se nik Inglish da prestane sa zlonamjernim intervencijama koje se odnose na moderiranje i koncepciju ovog bloga, ili će biti trajno banovan!

  MODERATOR

 82. To postovani Moderatore svaka ti ga dala ! 🙂

  Ada u nasoj internoj komunikaciji se pitamo dokle josh ce ta jedna od sestara Aleksica- sa ovijem laznjakom, nicheom da nas sve odje- zamajava..?!

  Opet “dobri moj” druzhe Radijatore, razvodnjavash sve na tu istui nikad zavrsenu pricu, istu matricu o Zapcu i tra- la- la.

  Zahvaljujem moderatoru na paznji.

  Iskreno,

 83. Ja ne grijesim u pravopsiu namjerom no slucajno- u brzini.

  A to za Mojk. bi pusca tebi, to pitaj svoga frienda Saja Kalicha.

 84. Nick,
  Jasno mi je da si ti ustvari ona.To sto kao pravis greske u pravopisu trebalo je da nas zavara da pises odnekud kobajagi iz vana.

  Takvih je pored mene proslo masu.I svi su kao po pravilu zavrsili kod radijatora u UDBU.Kako ti je svako ko ne misli kao ti ili napada Zabca i sefa svega u Crnoj Gori udba ja nepogresivo mislim da si ti ona o kojoj sam pisao ovih dana.

  Moderator-ice,
  posto uslovljavate da moram da se ponasam kako vi zelite ja zbog zelje da ostanem prisutan na ovom blogu prihvatam vas nalog.Obecavam da cu i dalje pisati o Milu Djukanovicu i njegovoj kriminalnoj zajednici organizovanoj kao poli- ticka partija-DPS i o njegovom partneru iz duhanskog biznisa Stanku-Canetu-Zabcu Suboticu zbog kojeg je cijela Crna Gora taoc vec duze vrijeme.
  To cu ciniti iz razloga sto su me ti ljudi kao liberala proganjali svo vrijeme.

 85. ako fino piše MODERATOR, zbog čega ti imaš dilemu pa dodaješ -ice
  jesi li ti inglish ili inglish-ica ,baš me briga.isto mislim da zloupotrebljavaš ovaj blog i da si nečastan.

 86. Rastuća društvena snaga moćnika tranzicije!
  jesmo li u filmu Gospodar prstenova ili sl fascinacijama moći? Na primjer: DPS imperija i njena struktura, strategija i zaostavština! SPC – datumski preobražaji i hrišćansko anatemisanje! Ili: Crnogorska mudrijašenja: narod traži zaštitu od korumpirane Vlade i korumpirane opozicije! Ili: Crnogorska mudrijašenja 2: sporazumni prekidi retoričkog nasilja! Ili: Crnogorska duša i srce: Laži lažo da se veselimo! Ili ….

  Rastuća društvena snaga moćnika tranzicije je zastrašujuća. I za moćnike i za jadne strašljivce a i za junačine izgleda.

 87. Avila,
  Moderator mogu biti muska i zenska osoba.Ja sam se obracao zenskoj osobi.Ja sam
  Inglish i ne zloupotrebljavam ovaj blog i nikad ga necu zloupotrijebiti jer sam liberal.

  Oni koji nijesu liberali oni mogu zloupotrebljavati nas blog.Nama je ovo jedino mje-
  sto dje pisemo slobodno iznoseci po nekad i medjusobno suprostavljena misljenja.

  Nick,
  i dalje mislim da si ti ona.Ne trudi se da grijesis.Vidljivo je da pravis iste greske,to te odaje da cinis to ne refleksno vec svjesno.

 88. Nick,
  kao sto vidis novinari pitaju Duska Markovica da li ima vlasnickog udjela u fabrici
  duhana u Mojkovcu.Tu se prozvan nasao i Veselin Veljovic pa je kao i Dusko Markovic negirao vlasnicki udio ali nije propustio priliku da prije no sto to utvrde zvanicni drzavni organi ustvrdi da je ta fabrika legalna.

  Vidis da radijator i Zabac ne prekidaju da se bave onom djelatnoscu zbog koje smo kao drzava na stubu srama u EU.Zbog slicnog posla NAJVECEM ZLU na Balkanu se
  sudi u Bariju.Izvini molim te sto ja ne bih volio sa takvima koji stite Zapca svijati svoje kolo kako ti to rece u jednom komentaru.

  Sto li je vlast toliko zapela da se izruci Vesko Vukotic a ne insistira na optuzenima za deportacije dje su optuzbe teze.Strah ih da ce Vukotic u Beogradu otvoriti pricu o ranijem zahtjevu Zabca da se uklone Ratko Knezevic i Ivo Pukanic.

 89. Kako je “dobra moja”, nema grijanja pa si nam cesce odje sad opet visish non- stop..?!

  Pii, jedna je ta UDBA cgska, ocito je broji poslednje dane, kad silje takve kao ti, draga moja. Njeni su operativci kako vidimo nepismeni ljudi koji se pokusavaju doskolovat po raznim blogovima, ali zato imaju jednu karakterisitiku:

  besposlenost i upornost da VJECITO vise i gledaju dje ko zmirne.

  Tvoje dileme me NE zanimaju. Ja imam privatnos ka i ti, ali sam ja sad 100% ubijedjen ako sma ikad i imao neke dileme- da ti

  dobra moja Inglish- ice si zensko ..:-)

  Kako znam- pa tako neka nepogresiva intuicija koju imam.

  Opet skreches vodu na tvoj mlin, isti onaj sa kojim nas odje zamajavas godinama. Razvodnjavas, lazne dileme prikazujes ka prioritete.

  Opet stara, izandjala i vec 1000x vidjena prica o tobacco mafiji, Zapcu, i Canetu.

  I opet Mojkovac. Griju li ti ikako tamo danas dobri moj Radijatore ?!

  Vidju da je hladno, pa je red da pitas svog nepismenog sefa- podanika Dona koji ni jedno saopstenje napisato NE zna cak ni da – procita.

  Pitaj ga oli te platit za ovaj prekovremeni rad odje, i oli da izmjesta biznis vas dobri iz te kuceranje u Mojkovcu ? 🙂

  Cim uznas odgovora, vrni se odje da nam ga saopstis.

  A prije toga, spusthi antenu dolje, da te – ne oda. Hladno ti je u brlogu dolje, u toj rupi. A i mracno je, povrh svega..

 90. Stvarno ne vidim kuda te vodi to daljnje otvoreno vrijedjanje i posprdivanje sa Moderatorom.

  AKo ti je reka da je MODERATOR, ond aje tako. Znash li ti gramatiku, alo imenica koja zavrsava na – arrrr je muskoga roda? 🙂 Sta sad tvrdish da je zensko i da smo svi dr. kojiti NE odgovaraju- ZENSKI ?!

  Dobio si zuti karton, lishe toga imas nekolike opomene i

  dalje idesh na igracha.

  Znaci blizo si crvenoga i izbachaja…

  Cuva se “dobri moj” Radijatore..izbachaja.

 91. nick reče…besposlenost i upornost da VJEČITO vise i gledaju dje ko žmirne…
  slikovito…mogli bi se vratit temi i malo pričati o komunizmu.ništa ljepše na papiru , ni
  gadnije u životu od komunizma.mislim da su toga bili svjesni i svi oni koji su slučajno založili tu udicu sa nailonom.povratka svakako nije bilo.
  fašizam-komunizam-mafija….sličan trio
  ps.nick, možda sa nekima ne vredi više polemisati…upornost nekad zna biti opaka

 92. Nick,
  opet pravis pravopisne greske namjerno.Napisao sam sto sam napisao administratoru
  bloga i nemoj ga ti braniti od mene.Ja se ne posprdujem ni sa kim.

  Ustvari ti si pritajena ona koja bi greskama trebalo da nas navede da pomislimo da
  si on.Sjecam se kad se doseljavao iz Mojkovca da je sa sobom donio i radijator.
  Danas ti zahvaljujuci djelatnostima Djukanovica i Zabca-Caneta zbog kojih se
  posteni stide uzivaju u luksuzu obezbijedjenom na grbaci ovog naroda.

  Nece zadugo.Blizu je kraj Djukanoviceve hajducije.Cane-Zabac je raskrinkan u
  Zagrebu i Beogradu.Brzo ce rasplet i ovde.

  Kad god procitam nesto o Sanaderu pomislim na Djukanovica.Eno kukumavce Boro Lazovic iz Budve zasto vrh DPS-a nema razumijevanja za probleme Kuljace
  i Marovica.Pogledajte kako Marovic Svetozar nema sa kim kafu da popije.Do juce
  nije mogao iz kuce izaci od onih kojima je ucrtavao visespratnice i hotele.E za
  sve to mora kad tad da se plati.A naseg Sanadera silnika cekaju postena,fer i
  sudjenja u razumnom roku.Vidjecemo ko ce za njim protestvovat.

  Nick,
  dje vam je Srele.Izgleda radijator ga po smjenama ukljucuje u dogadjaje ili je
  zauzet cuvajuci skladista i ilegalne fabrike duhana za finansiranje zlocinacke
  organizacije koja je izdavala oruzne listove Surcincima i Zemuncima.

 93. Gospodo,
  evo ste vidjeli kako izgleda hvatanje krupnih riba koje zahtijeva Brussels.Slucajno
  razocarani policajac iz Rozaja otkrije puteve sverca cigareta iz ANB-ove fabrike iz Mojkovca i onda se pokaze njihova organizacija.

  Zasto nijesu novinari pitali nekog drugog iz vlasti oko vlasnickog udjela u toj fabrici
  vec su pitali Markovica i Veljovica.Naravno da znaju da su oni konektovani tamo a da se formalno vodi na Mrkica koji je njihov igrac.Milo mi je sto su i Markovic i Veljovic demantovali bilo kakvu vezu sa tom fabrikom osim zavicajnu.

  Culi smo od bivseg gradonacelnika Mojkovca Mitrovica i sadasnjeg Savica da ne znaju nista o toj fabrici niti je ona uplacivala ikakva sredstva u opstinski budzet.Takodje smo culi od gospodje iz zavoda za zaposljavanje da oni na spisku zaposlenih u ovoj fabrici imaju samo DVA lica.Portparol Uprave carina CG nas je
  obavijestila da fabrika nema kod te Uprave takozvani carinski broj sto ukazuje da niti je sto izvozila niti uvozila.Ministar Brajovic izjavi da je u dokumentaciji koja mu je dostavljena vidio dozvolu za uvoz sirovog duvana.

  Ovakve su im sve lopovske rabote.Treba sacekati par dana da vidimo kako ce
  pokusati da spasu Duska Markovica iz ove afere.

  Naravno svjedoci smo da im je dato par dana od izbijanja afere do odluke tuzioca da se izvrsi pretres sto su oni iskoristili da po izjavama komsija i ocevidaca sklone repro materijal i dokumentaciju.

  Ja znam da je to sve farsa ali me bas interesuje reakcija stranih diplomata zaduzenih za nadzor nad sprovodjenjem onih SEDAM kriterijuma od strane EU.

  Nick,dje ste ti i Srele.Ne bojte se radijatoru.Zasticen je do jedne ure.

 94. postovi nicka Inglish me neodoljivo podsjecaju na cuvenog lika pod imenom Krsto-ko je slusao radio Free Montenegro sjetice se odmah-koji se u program javljao svakog dana i to onda kad su najzesce polemike pokusavajuce da dugim ispraznim tiradama koje je vodio sam sa sobom ili otupi ostricu kritika ili da pricu povede u neki neodredjen smjer.

  U pocetku je imao nekog rezultata ali kasnije vise niko na njega nije obracao narocitu paznju,urednik je znao kako da se nosi sa njim.

  Doslovno ista matrica…

 95. Ljudi,
  dje nestadose Srele i Nick.Kako puce bruka o fantomskoj fabrici duhana u Mojkovcu
  i njinom magacinu u Donjoj Gorici nestase sa bloga pojedini kojima se ne svidjaju
  moji komentari.

  Kome to smeta pisanje o ljudskoj olosi koja vec DVADESET GODINA vlada ovim narodom i zemljom.kojem to liberalu smetaju kritike lopovskog rezima i najvece
  kriminalne organizacije na Balkanu.I juce je u Beogradu od sest uhapsenih PET
  bilo iz Crne Gore.I cime su se bavili te su uhapseni.Sverc narkotika.Kao po pravilu
  malo malo pa neko iz Crne Gore te u BiH te u Srbiji uhapsen ili sam ili u organizovanoj grupi koja se bavila svercom narkotika.Nece biti da nas mrze kako
  rezim to uporno lansira.Prije ce biti da je UDBA odskolovala kadrove koji su se
  nastavili baviti iako su se vremena promijenila.

 96. znači ovđe su se zagovnale stvari i to po istim udbaškim špijunskim scenarijima koje gledamo od osnivanja liberalnog saveza do sad.sad se pokrivaju ušima novih špijuna kojima se kontrolišu mješalice sukoba i mirenja. haha ove pizduljine koje bi da iskoriste sukobe perovića sa bivšim funkcijama lscg-a za svoj račun su malo providne, treći član treba da ispane, kolateralna šteta. odlična zamka. jedno je izdajnik, drugo je špijun, a treće ili treća hahaha, je šteta. pederčići udbe i masonerije rade poslove. treba ih hahaha ne pljunut nego posrat.
  živio slavko i ajmo ljudi zajedno opet nego što!

 97. Svi smo mi, lise pojedinaca, na pricu strasno opasni, da se ne izrazim , mudati (izvnjavam se zbog ruzne rijeci) al kada treba sve to sprovesti u djelo nidje zive duse. Tako da se obratim gospodinu Slavku Perovicu ili ti nekadasnjem iskrenom Liberalnom Savezu , moje iskreno misljenje je da od toga vise nema ni “L” a kamo li “Savezu” . Treba da pocrknemo od rezima, gladi , zivota …… Pa da se ustanemo i nesto promijenimo???????? A onda necemo imati snage od iscrpljenosti da progovorimo. Steta ode sve u propast zbog nedstatka glasovnih mogucnosti

 98. ETO TAKO

 99. Zanemijeh pred ovim charobnjacima, mozda sam zamadjijana??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: