Posted by: Slavko Perovic | February 11, 2011

11.02.2011.g.

Saznaje se da  će se  „kongres“  Đukanovićeve mafijaške organizacije koja se krije pod lažnim imenom Demokratske partije socijalista,  održati 21-og   maja i da će na „kongresu“,  za šefa svjetski poznate crnogorske mafije, biti ponovo izabran Milo Đukanović. Ova činjenica  ne iznenađuje nego samo potvrđuje mafijaški karakter i isto takvu strukturu ove monstruozne organizacije koja je, zarad omogućavanja lične, ogromne, neviđene, bestidne i zločinačke pljačke Crne Gore  od strane Mila  Đukanovića i njegove  familijarne  i mafijaške  klike, istome omogućila da Crnu Goru, ne samo totalno, potpuno opljačka, osiromaši,  i njene stanovnike dovede na stepenicu  mentalnih i moralnih ajvana, mirnih, podatnih i njemu  poželjnih ajvana koji ne pojedoše isključivo  sami sebe, svoje živote, nego prodadoše i uništiše i sudbinu sopstvene  đece!  Omogućio mu je, pored toga , mafijaški DPS,   i da svakog stanovnika, odnosno ogromnu većinu stanovnika Crne Gore rokne Đukanović na status roba, jer Đukanovićeva Crna Gora nije ništa drugo nego golo robovlasničko društvo sa crnogorskim  stanovnicima kao robovima u vlasništvu mafijaške klike Đukanović, to je Crna Gora punih dvadeset godina,  a istinitije bi bilo da se zove Đukan Gora!

I što radi Crna Gora? Vjerovali ili ne svakog dana pojačava svoje robovanje jednom mafijašu skovanom u komunističkoj omladinskoj organizaciji, tako vam je to! Kako su Crnogorci ispali, ogromna većina njih, kao lične i moralne kukavice, u neku ruku se  može reći istina  da im je Milo Đukanović kao mafijaš perfektan predstavnik, da u potpunosti  svojim   (ne)karakterom i  (ne)djelom ekspresivno  odslikava crnogorske  ništavne, jadne, bijedne i kukavičke duše, i da je kompletna opozicija, pri čemu, naravno, isključjem najveći broj njenih glasača i članova, ista kao i mafijaški DPS ili ista mafijaška spajalica sa lažnim imenom SDP mafijaškog klovna Ranka Krivokapića. Ovo što je rečeno suva je istina, pa sam zbog nje, zbog te istine koju nosim u sebi, prije neki dan sa smijehom pročitao otvoreno pismo generalnog sekretara NATO pakta Andersa Fog Rasmunsena upućeno Đukanoviću.. .Analiziraćemo  ovo pismo koje se može nazvati pismom Rasmunsenovih sramotnih prevara i sramotnih  laži, teških laži namijenjenih Crnogorcima, a evo kako njegovo pismo počinje:

„Poštovani Milo Đukanoviću….“  što je prva laž Rasmunsenova, Đukanović nije nikad bio, niti će ikada postati gospodin bez obzira na ogromnu količinu opljačkanog koju posjeduje.   Đukanović  je  uvijek  bio, jeste i ostaće goli mafijaš, pljačkaš sopstvenog naroda, teški zlikovac,  i ništa drugo.

„Vi ste igrali jednu od ključnih i  centralnih uloga, kako u ostvarenju nezavisnosti Crne Gore, tako i u usmjeravanju zemlje na stabilan kurs ka članstvu u NATO I EU “ što je nova Rasmunsenova laž, a istina je sljedeća: LSCG je tvorac ideje o nezavisnosti Crne Gore  i njen nesalomljivi promotor, govorili smo i o  nasušnoj potrebi njenog razvítka kao demokratskog, a ne nikako mafijaškog društva. Da nije bilo LSCG Đukanović ne bi imao odakle ukrasti tu ideju o kojoj pojma nije imao kao ni o crnogorskoj prošlosti, ideju protiv koje se krvnički borio zajedno sa svojom političkom i ljudskom braćom: Momirom Bulatovićem, Svetozarom Marovićem, Slobodanom Miloševićem, Amfilohijem Radovićem, policijom, medijima, pritiscima, hapšenjima liberala, suđenjima, progonima, a ideju je ukrao nakon pucanja mafijaškog DPS 1997-me samo da bi na njoj zajahao ogromno liberalno biračko tijelo (jer svojeg skoro da nije više imao) isto  biračko  tijelo  koje je na svakim izborima krao i krao  i to na očigled Crne Gore, ali i uz pomoć čitavog Zapada. Kada je Đukanović  ideju nezavisnosti ukrao  liberalima,  njegove političke „riječi“ saopštavale su   laž u Crnoj Gori, napolju je bio za „Jugoslaviju“, ali je politički i mafijaški   Đukanović  činio sve  da Crna Gora nikad ne postane nezavisna!  Sjetimo se samo monstruozne ideje, razrade i priče referendumske  Đukanovićeve koncepcije koja se zvala „siva zona“. Naravno, sve o ovome zna gospodin Rasmunsen, ali otvoreno  i besramno laže, jer,Crnogorci nijesu  hrabri, pošteni i junački Egipćani, nego, kao što sam rekao, lične su i moralne kukavice i koristoljupci. Ono što treba reći  je i to da je Mubarak, jedan užasni i mafijaški diktator, rođeni,  politički i nesojski  brat Mila Đukanovića, razlike nema. Takođe,  LSCG je bio prva stranka koja je januara devedesete za svoje političke ciljeve iznijela i prezentirala dvije stvari: ulazak Crne Gore u Evropsku zajednicu( docniju uniju) i ulazak Crne Gore u NATO pakt zbog čega smo, od strane Đukanovića,  bili užasno progonjeni godinama i godinama, sve do kraja našeg političkog djelovanja!

Rasmusen,  u pismu od 19. januara, tvrdi da ga je na pisanje  pisma navela odluka Đukanovića da se povuče i da je na taj način želio da pozdravi posvećenost Crne Gore evro-atlantskoj integraciji, “što  ste (Đukanović, napomena S.P.)  demonstrirali tokom mnogo godina”. Iz ovog dijela  bi, naivni i priglupi čitalac,  mogao da izvede zaključak da gospodin Rasmunsen ima ljudsko srce pa  ga je pogodio odlazak tako  “velikog”  svjetskog državnika i njegovog ličnog prijatelja,  kao što je to mafijaš Đukanović. Ovdje, nad ovom Rasmunsenovom laži eksplodirao sam od smijeha!  Ne može, meni barem, Rasmunsen da ovako sramotno laže. Istina je sljedeća: od kad je izdao Slobodana Miloševića, svojeg političkog i mafijaškog oca i učitelja, Đukanović je tragikomično nabubao evropejsku retoriku, ali čini sve što može da do Evrope Crna Gora  nikako ne dođe, dok bi mu NATO odgovarao. Njegova retorika jeste kvazi-evropska, ali mu je svakodnevna praksa mafijaška. Zna li ovo Rasmunsen? Zna i te kako, zato je njegova laž ogavna!

„On dalje navodi da je Crna Gora, u kratkom periodu, od referenduma  2006, ostvarila izuzetan progres u izgradnji institucija i svoje  međunarodne reputacije i da je primjer multietničnosti,  dobrosusjedstva i saradnje u regionu Zapadnog Balkana.“ Opet monstruozna laž. O kakvim to institucijama Rasmunsen melje, kad su sve institucije u Crnoj Gori mafijaške, i ničije drugo. Da Bog da mu, Rasmunsenu,  sudili crnogorski sudovi, pa da vidi kako „institucije“ stvarno mafijaški djeluju!  Lažnu „multietničost“ je Đukanović „izgradio“ korupcijom političkih i crkvenih stranaka pa i onih nacionalnih manjina, ali  ispod, u konkretnom životu,  tu istu lažnu „multietničost“  razara na svakom koraku kad mu je god to vlastodržački  potrebno, a treba mu svakodnevno. Isti je Đukanović  crnogorsku  multietničost kasapio godinama, a LSCG je tu multietničost branio iznad svega i na svakom koraku! A kakva je međunarodna reputacija Crne Gore koju „slavi“ Rasmunsen? Ovakva:  kad kažete  da ste iz Crne Gore odmah vas dočeka: „Aaaah,  to je ona mala zemlja u kojoj je mafija vlast!“

Dalje, opet laže Rasmunsen kako: „Crna Gora daje svoj doprinos, međunarodnoj bezbjednosti  i stabilnosti, između ostaloga i kroz svoj doprinos ISAF-u u Avganistanu“ što je prava komedija razigranih Rasmunsenovih laži koju najbolje demantuje i to u samom korijenu,  čak i letimičan  pogled na užasno stanje u Avganistanu, pogotvo nakon dolaska  zapadnih naoružanih „demokrata“ i nemojmo nikad zaboraviti da je pod „demokratama“ Avganistan postao najveći svjetski, skoro stopostotni proizvođač heroina!

Rasmunsen nastavlja: „Imam puno povjerenje da će političari, diplomate i Vojska Crne Gore nastaviti da u tom cilju aktivno sarađuju sa NATO”. Hoće sigurno, ta  „saradnja“ i ovakva Rasmunsenova prljava pisma, ili ono sramotno Obamino, nijesu ništa drugo nego „politička“ pokrića, Đukanoviću pružen glavni alibi za otvoreno  mafijaško  djelovanje  Đukanovićeve crnogorske mafije!

Rasmunsen kaže i  da zna kako se Đukanović nije povukao iz  crnogorskog političkog života: “I radujem se Vašoj daljoj podršci   naporima vaših zemljaka u približavanju Crne Gore članstvu u  evro-atlantskim institucijama”. Ako Rasmunsenovu laž  „politički život“ zamijenite gubavom riječju „mafija“ dobijate istinu koja vječno zakopava Rasmunsenovu golu laž. Đukanović neće nikad napustiti mjesto predsednika mafijaške DPS, a ono mu je i odskočna daska za novo kandidovanje na mjesto predsjednika Republike Crne Gore koje mu, opet,  obezbjeđuje diplomatski imunitet, nije to nikakva zagonetka, već namjera čitljiva i sa Marsa, a kamoli sa Rasmunsenove pozicije!

Pravi je kriminalistički igrani film da se Đukanoviću  na saradnji zahvalio i Vrhovni komandant savezničkih  snaga za Evropu Džejms Stavridis koji je u zahvalnici mafijašu rekao sljedeće  „”Još jednom zahvaljujem na svemu što ste ostvarili na funkciji. Vama i  Vašoj porodici želim svaku sreću u budućem radu. Neka je Bog sa Vama i otvoreno more na putovanju koje predstoji”.

Ovo je već vrh Stavridisove sramotnosti, pokvarenjaštva, prepredenosti, otvorenog laganja  i ne znam čega sve ne. Ali,  umjesto Stavridisove   riječi  „vama“  stavite ime i prezime Al Kaponea, i opet neuništiva istina viče svom silinom pred vama, a Stavridisova gola laž tone u nepovrat!

Da li će na ove citrane laži reagovati crnogorska „opozicija“? Neće! Da li će otvorenim  pismom  reagovati Miodrag Profiter Perović sa svojim profesorčićima? Neće. Zašto? Jer svi podržavaju mafiju, i „opozicija“, i „profesori“!  Profiterove sluge  samo žele da od  mafije  ogrebu što više para, to vam je to Crnogorci! A vi držite glavu zabijenu  u pijesak  poput   noja, a svijet posmatrajte zadnjicom, to je najprisutniji „dvogled-pogled“ u Crnoj Gori!

Kako bi dao svoj puni doprinos takvom crnogorskom „dvogled-pogledu“ uskoro dolazi i Bil Klinton u Crnu Goru, a na poziv Duška Kneževića! Da li će se sresti sa Đukanovićem?  Ako Klinton dolazi na poziv Duška Kneževića, Đukanovićevog prijatelja i kuma i ko  zna što  sve još, sigurno hoće! Eto još jednog oklopa zaštite na mafijaškim grudima Mila Đukanovića!

Ja kažem – SRAMOTNO KLINTONE, SRAMOTNO!

Advertisements

Responses

 1. Slavko napisa,
  Da li će na ove citrane laži reagovati crnogorska „opozicija“? Neće! Da li će otvorenim pismom reagovati Miodrag Profiter Perović sa svojim profesorčićima? Neće. Zašto? Jer svi podržavaju mafiju, i „opozicija“, i „profesori“! Profiterove sluge samo žele da od mafije ogrebu što više para, to vam je to Crnogorci! A vi držite glavu zabijenu u pijesak poput noja, a svijet posmatrajte zadnjicom, to je najprisutniji „dvogled-pogled“ u Crnoj Gori!

  Genijalan kao vazda.Ja cu dodati niko nece ni prstom mrdnuti da organizuje vruceg
  zeca tom svjetskom zlikovcu koji danas zivi od lobiranja za kriminalce tipa Djukanovica i Knezevica.Intelektualci pilecih mozgova su angazovani da grade zgrade i poslovne prostore i tu resavaju svoju pohlepu a za uzvrat Djukanovicu predaju svu mladost i intelektualni resurs drzave na tacnu.Ljubisa Stankovic se
  dobro nagumao gradeci zgrade umjesto bavljenja naukom.

  Pitao bih vas da se opozicija organizuje i da na nekoliko lokacija od aerodroma do grada postavimo po STOTINJAK LJUDI sa transparentima ZLOCINAC pomaze
  KRIMINALCE.Kad bi mu ambasada USA javila da mu se tako nesto sprema,tvrdim
  da bi i pored novca koji je uzeo odustao.

 2. Ovo prosto da covjek ne povjeruje kako ka podrzavaju ovi Amerikanci kako cemo mi saka jada protiv ovakvih igraca.Izgleda da za nam vise nema spasa,mora da se desi veliko cudo da bi doslo do bilo kakve promjene u Crnu Goru.Ko zna koliko je kostalo dovodjenje Klintona u maj u Crnu Goru? Vjerovatno nekoliko miliona dolara.Sto je to za nase mafijase sitnica a narod krepaje od gladi.Ocemo li mi docekati Egipat?Svaki dan sam sve veci pesimista da moze doci do pobune u Crnu Goru jer znamo svi kakvi smo mi “hajduci”!Pozdrav za Slavka Perovica!

 3. Ooooo ta ‘divna zelja Amerika’.
  Sta li ona napravi u ime demokratije, da se prisjetimo malo:-)))
  Rat u Avganistanu 1979-1989, protiv SSSR-a i evo velikih demokrata koji nece da se direktno suprostave sovjetima, vec biraju najgore kriminalce (mudzahedine) i njih naoružavaju i finansiraju, da da da daaaaa.
  A sta onda radi predsjednik ‘demokratske’ Amerike, CIA uvjezbava islamiste, pre svega talibane na čelu sa njihovim ‘krvnikom’ Bin Ladenom, a Americki predsjednik kaze, da su ti islamisti koje oni obucavaju i koji se bore protiv Gromova, zapovjednika sovjetske vojse,da su borci za demokratiju.
  I tako isfalise Bin Ladena i sve ekstremiste , cak su i Čečene podrzavali do 1994 godine, da da da ta diva zemlja Amerika:-)))
  I onda dodjimo do nas, pa naravnooooo, Amerika kao samo i iskljucivo interesna zemlja koja je sve ratove vodila iz strikno ekonomskih razloga, vidi u Crnoj Gori svoj interes, a to je pre svega pomorski centar i centar za sverc, pranje novca kroz razne institucije cija je ona promoter itd itd…
  Naravno da ce da hvali ‘ljude’ koji na stetu svog naroda rade sve bez ikakvog pitanja.
  Narod je dopustio to, Amerika je najkapitalističkija zemlja, koja zna kada da gurne novac i zasta da gurne , cisto da ne bude da se ne radi nista a njihove diplomate i ambasadori nas hvale na sva zvona.
  NATO , xaxaxaxaxa, kakva prganzacija, dovoljno je reci INTERESSSSS, i objasniti jednom recenicom, a to je da je NJemacka bila jedna od prvih zemalja koje je primljena u NATO (ne racunajuci zemlje osničice),a zastooo? pa interessssss , dje ces bogatiju i jacu zemlju radi ugleda, sage resursa i svega-dok su mnoge anti -komunisticke zemlje,saveznice Amerike, primljene mnogooooooo kasnije.
  Zivio Nato i Amerika!!!
  Jadni su nasi politicari kada ih stranci hvale a domaci mrze, ironija sudbine!!!
  Tako je jednom jedanruski (staljinov)ambasador u inostranstvu rekao kako se Rusija izgradjuje, grabi grupmin koracima i stiže zapad,a jedan od generala (prije pokopa) rekao , dodji malo da vidis kakva je Rusija iznutra.
  E pa Rasmusenu, dao Bog da ti se sudi u Crnu Goru i dao ti Bog da zivis u Crnoj Gori , al ne kao generalni sekretar, vec kao obican covjek, AMIN!!!

 4. Slavko,

  svaka čast na tekstu! Opet ponavljam AMERIKA JE NAJVEĆA I NAPOKVARENIJA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA NA SVIJETU!!
  Pa počeću da vjerujem da Staljin nije bio bez veze i da je bio pametan kad im ništa nije vjerovao već je naoružao zemlju do zuba, od koje su ove DEMOKRATE drhtale!!
  Šteta što danas nema jednog u nekom lakšem obliku da ovoj gamadi iz USA kaže NJET!!

  pOZDRAV i čuvaj se nakon ovakvih tekstova!

  Igor

 5. “mentalnih i moralnih ajvana, mirnih podatnih i njemu poželjnih ajvana koji ne pojedoše isključivo sami sebe, svoje živote, nego prodadoše i uništiše i sudbinu sopstvene đece.”

  Genijalan opis danasnjih Crnogoraca!

 6. Dakle, moglo bi se reci da zvanicna svjetska real politika nije vise iza kulisa, vec saptaci izlaze na scenu, glumeci glumce, besramno i beskrupulozno, prateci scenario i sigurni u sebe da publika ne razlikuje artistu od saptaca, javno i bezobrazno podrzavaju banditski rezim i Djukanovica na vrhu piramide, odajuci mu priznanje za dosadasnje sluzenje njihovim interesima i najavljuci moguci aranzman ukovrezenog mafijasa za buduce prljave poslove.

  Zahvaljujuci ovoj bezobraznoj i bljutavoj kombinaciji rijeci koje se zove pismo podrske, svjedoci smo postojanja cvrste mafijaske strukturje iz americke administracije i ciji je zadnji pion i senzor Milo Djukanovic, mali tockic u tom mracnom ruglu, a ogroman u sudbini nasih zivota i koji nam svakodnevno postavlja one cuvene “ponude” Don Vita Korleonea koje ne mozemo odbiti.

  Idem toliko daleko da na Slavkova pleca iniciram megalomanski posao: reviziju vjekovne podmukle balkanske istorije, naseg mentalnog koda, mazohisticko uzivanje u ropstvu, inkvizitorsko uzivanje u tudjoj patnji i mnogo toga… Spreman se da kazem da SVE sto smo saznali i ucili o nasim moralnim karakteristikama svrstam u prokletu i debelu LAZ u kojoj i danas trazimo smisao, tjesimo se sitnim utopijskim djelovima te lazi ili sakom prljavih i krvavih Djukanovicevih eura.

  Ne mislim sad da ima izlaza iz crnogorskog pakla, ali ima nesto sto ce omoguciti topovsku salvu JEDNOG DANA na trulu i bezivotnu materiju koja se zove Crna Gora, i pretvoriti je u prah i pepeo, u nistavilo , a nakon toga ce Feniks izrasti u ono sto zelimo, volimo i od cega ne odustajemo.

  Zivjela postena i ponosna Crna Gora i LSCG!

 7. Ooooo ta ‘divna zemlja Amerika’.
  Sta li ona napravi u ime demokratije, da se prisjetimo malo:-)))
  Rat u Avganistanu 1979-1989, protiv SSSR-a i evo velikih demokrata koji nece da se direktno suprostave sovjetima, vec biraju najgore kriminalce (mudzahedine) i njih naoružavaju i finansiraju, da da da daaaaa.
  A sta onda radi predsjednik ‘demokratske’ Amerike, CIA uvjezbava islamiste, pre svega talibane na čelu sa njihovim ‘krvnikom’ Bin Ladenom, a Americki predsjednik kaze, da su ti islamisti koje oni obucavaju i koji se bore protiv Gromova, zapovjednika sovjetske vojske,da su borci za demokratiju.
  I tako isfalise Bin Ladena i sve ekstremiste , cak su i Čečene podrzavali do 1994 godine, da da da ta divna zemlja Amerika:-)))
  I onda dodjimo do nas, pa naravnooooo, Amerika kao samo i iskljucivo interesna zemlja koja je sve ratove vodila iz strikno ekonomskih razloga, vidi u Crnoj Gori svoj interes, a to je pre svega pomorski centar i centar za sverc, pranje novca kroz razne institucije cija je ona promoter itd itd…
  Naravno da ce da hvali ‘ljude’ koji na stetu svog naroda rade sve bez ikakvog pitanja.
  Narod je dopustio to, Amerika je najkapitalističkija zemlja, koja zna kada da gurne novac i zasta da gurne , cisto da ne bude da se ne radi nista a njihove diplomate i ambasadori nas hvale na sva zvona.
  NATO , xaxaxaxaxa, kakva organzacija, dovoljno je reci INTERESSSSS, i objasniti jednom recenicom, a to je da je NJemacka bila jedna od prvih zemalja koje je primljena u NATO (ne racunajuci zemlje osnivači),a zastooo? pa interessssss , dje ces bogatiju i jacu zemlju radi ugleda, snage resursa i svega-dok su mnoge anti -komunisticke zemlje,saveznice Amerike, primljene mnogooooooo kasnije.
  Zivio Nato i Amerika!!!
  Jadni su nasi politicari kada ih stranci hvale a domaci mrze, ironija sudbine!!!
  Tako je jednom jedan ruski (staljinov)ambasador u inostranstvu rekao kako se Rusija izgradjuje, grabi krupnim koracima i stiže zapad,a jedan od generala (prije pokopa) rekao , dodji malo da vidis kakva je Rusija iznutra.
  E pa Rasmusenu, dao Bog da ti se sudi u Crnoj Gori i dao ti Bog da zivis u Crnoj Gori , al ne kao generalni sekretar, vec kao obican covjek, AMIN!!!

 8. Inglish,izvini sto se ne javljam, zauzet sam sestrom starog spijuna, Sase Aleksica

 9. xaxaxaxa, to sreleeeee, ima li ko da nije zauzet sa njome.
  Da je po euro za svakog uzimala bila bi milijarderka,a mozda i jeste, cuh da je Aleksic spijun kupio diplomu doktora, ima se moze se na spijune loze se.-))

 10. Haha- e dobar si Srelo, pardon Svelo..:-)

  Ba smi uskochi u usta, “dobri moj” druzhe..

  dje je ona- oli ej zabavljeta sa nechime, il nekim?

 11. Citam sve tekstove na Slavkovom blogu ,rijetko komentarisem ,sada moram .. Ovo je jednom rijecju fenomenalno ,bez daha sam ostao citajuci ove redove ..savrsen pogodak u metu …Veliki pozdrav za Slavka i sve liberale !!

 12. Srele,
  cudi me administrator da ne reaguje a da ti koristis i Srela i Srele.Ok.Sad mi je jasno
  u cemu je kvaka.

  Nick,
  ti se za sad jos disciplinovano ukrivas.I dalje praznoslovis.

  Necete jos dugo.Nacet vam je radijator.Ili mu pusi krava ili mu gori fabrika duhana.
  Zasmrdio je njegov dim i njegovom gazdi.Odlucio je da i njega malo opomene.
  Nije vas bilo jedan vakat pa sam se zabrinuo.U tu sluzbu to tako ide.

 13. makijaveli je rekao:

  “svaki narod ima vlast tačno onakvu kakvu zaslužuje!”

 14. Dolazila je i Pamela ,zato se zivi bolje

 15. Pomislio bi neko , ko ne poznaje Crnogorce , da se mafija uplašila posle dešavanja u Egiptu i drugim državama pa dovode Klintona da nam pokažu da je Amerika uz njih i da ne polušavamo ništa. Nažalost nemaju razloga za strah. Jer , kao što reče Slavko “Crnogorci nijesu hrabri, pošteni i junački Egipćani, nego, kao što sam rekao, lične su i moralne kukavice i koristoljupci”.

 16. desetak osoba se javi na blogu,od toga dva “spijuna”!Jeli moguce!?

 17. DJE SU ŠTO RADE ?
  mislim da su prodane duše klasifikacijom IZDAJNICI LSCG -sticajem okolnosti/veliki naslovi u novinama,česta pominjanja njihovih imena…) okrenuli vodu na svoju vodenicu i umjesto da budu prezreni od većine -dobili alibi:kao nešto su pametni pa su promijenili stranku.Naravno nagrada je poznata,super radno mjesto i uloga piona..
  Mislim da su vladajući mogli da kupe skoro svakoga koga su htjeli,ali su namjerno SAMO izdajnicima LSCG dali medijsku reklamu i porukuonima što su čekali u red.”ovako visoka cijena važi samo za liberale”.Što neko iz drugih partija ne sjede tako visoko ?Nije valjda da su tamo sve budale…
  To je dokaz da je LSCG stvarno jedina časna opozicija,jedina snaga od koje drhti vladajuća mafija na čelu naše jadne i male Crne Gore

 18. A da zovnemo Mubaraka u Cg, metuzalemsko omoćalo dupe, dako se preobratimo?
  Crni političari, svi li su isti… Vazda i dovijeka. Prestravljeni da im neko bolji ne zauzme mjesto. Jer što bi narod onda, ah, što bi bez njih?? Veliki, dobri i pošteni narod! Lako li je pljunut po gorem od sebe, a teeeeško je zahvalit se boljima.
  Bićemo mi slobodni od onoga što je bilo, oćemo, oćemo, kako neećemo…. svi zajedno!

 19. Upravo sam odgledao dokumentarni film “Jednom Braca” u produkciji americke kuce ESPN. Kraj filma sam docekao u suzama. Dokumentarac govori o pocetku, trajanju i prekidu prijateljstva izmedju dva velika i sjajna kosarkasa, Srbina Vlada Divca i Hrvata Drazena Petrovica, reprezentativaca i clanova prve petorke nekadasnje SFRJ. Bili su cimeri na pripremama reprezentacije SFRJ. 1990. godine pokorili su ceo svet. Tukli su sa dvocifrenom razlikom i reprezentacije jedinstvenog SSSR i tim SAD-a koji su sacinjavale buduce velike NBA zvezde.
  Voleo sam ih kao klinac, bili su moji idoli, volim ih dan-danas. Film me vratio u mladost, o onome sto sam tada zeleo, sanjao, mastao. Njihovo prijateljstvo prekinuce strasni, suludi, nametnuti rat. Moju mladost ce takodje prekinuti strasni, suludi i nametnuti rat. Rat nam je unistio onu sjajnu i velicanstvenu drzavu SFRJ. Rat je zelela americka administracija i njihovi toboznji nacionalni interesi. Oni su uzrocnici rata a prljavi, nemoralni i nistarobni izvodjaci tog rata su Slobodan Milosevic, Franjo Tudjman, Momir Bulatovic, Milo Djukanovic, Svetozar Marovic, Vladimir Seks, Borislav Jovic, Branko Kostic,Veljko Kadijevic, Blagoje Adzic, Stjepan Mesic…………………………………………….
  Milo Djukanovic, Momir Bulatovic i Svetozar Marovic su unistili moju mladost,srusili sve moje snove, unistili bumi buducnost, narusili srecu moje porodice, moje familije, mojih komsija, mojih sugradjana, moje generacije, generacije bliske mojoj, pre i posle moje. Milo Djukanovic, Momir Bulatovic i Svetozar Marovic su ratni i mirnodopski zlocinci. Oni za svoje zlocine moraju da odgovaraju.
  A svi oni koji podrzavaju, direktno i indirektno Djukanovicev mafijaski rezim, a to su Ranko Krivokapic, Srdjan Milic, Andrija Mandic, Nebojsa Medojevic,Ratko Knezevic, Predrag Popovic, Novak Kilibarda, Miodrag Perovic, Jevrem Brkovic, Darko Sukovic…………. su najobicnije pizde i sluge mafijaskog rezima. Ti ljudi daju ogroman i nemerljiv doiprinos u unistavanju nasih zivota.
  U filmu ” Jednom Braca”, Vlade Divac o politicarima koji su zapoceli rat kaze” za njih je rat igra, oni se ponasaju kao da igraju video igricu, obicni ljudi su za njih nebitni”.
  Obicni ljudi u Crnoj Gori su nebitni za Mila, Svetozara, Srdjana, Andriju, Nebojsu i ostale magarce, njima su obicni ljudi nevazni, bitni samo za manipulaciju, kako bi oni dobili legimitet na izborima, a zatim mogli da uvecavaju licni bankovni konto busajuci se u demokratiju i patriotske grudi.
  Zato ljudi na ulice, bojkotujte sve njihove namestene izbore. Da ulice dok ih ne rasteramo.
  22. maja u Podgorici dolazi ubica ono cetira andjela na mostu u Murini, dolazi kod svog ortaka i zlocinca i ubice Mila, zato neka svaki posteni i cestiti gradjanin Crne Gore spremi po jedno jaje za obojicu, da ih docekamo kako i zasluzuju.

 20. Naravno da je sve manjinske nevladine organizacije i partije kupio.Oni su ispali jos najsramniji u svemu ovome.Prodaju se za mrvice sram da ih bude.Ali ,jednog dana,a to ce biti ubrzo,bice im strasno zao ali nece moci nista promjeniti.

 21. Tako Bakicu- sve PRAVO govorish !

  DNO je dna postovani drugovi doslo kad ta bjelosjetska fukara zvana Bil Clinton dolazi da dava podrsku svome – uceniku !

  Isti onaj ZLOCINAC cije bombe su ubijale Srbiju po bolnicama, mostovima, koji je podastirao smrt i po CG u Murinama, i radioaktivne izotope po Lusticama, cije armade su “junacki” sa 30000 fita ubijale neduzan narod- evo ga dobroslicu mu daje niko dr. no cgski TIRANIN koji je priznao para- drzavu cijem premijeru kako vidimo isti taj Zapad- predlaze sad da- avanzuje.

  Brvao ti ga Slavko na ovijem pismima, sve se tu svaka zvijerka prikazuje u pravome sjetlu.

  Sta nama obicnoj raji ostaje no samo da gledamo, i cudimo se..

  Dje si dobri moj radijatore- griju li ti danas..aaaaa ?! 🙂 Kaze MArkovic boss tvoj valja se ustedjet, ide prolece a i onu mojkovsku fabriku su raskrinkali- a nema vishe mjesta za tvoje rupe.

  “Nacet vam je radijator.Ili mu pusi krava ili mu gori fabrika duhana.
  Zasmrdio je njegov dim i njegovom gazdi.Odlucio je da i njega malo opomene.
  Nije vas bilo jedan vakat pa sam se zabrinuo.U tu sluzbu to tako ide.”

  Ahahaha- ovo je dobro. Pa ne sumnjam dobri moj- da ti znas kako je u tvoju sluzbu. Sigur 100% da znash njen PS. Mene ne zanima niti ona, a jos manje ti- ali zato ZIVIM da vidim dan kad vas rascheraju na svijetlo dana.

  I dalje nas zamajavash svojim izpraznim UDBASKIM pricama, od ruke ti to dobro ide ka i vavjek.

 22. Nick,
  dobar si.I dalje praznoslovis i dobro se ukrivas.
  Srela ili Srele,
  cekam da administrator saopsti kako je dozvolio-la da jedna te ista osoba i dalje koristi dva nick-a.
  Ja sam opomenut i zamrznuo sam Charls-a.Nema veze vazno je da sam ga otkrio.

  Svracao sam u Grand cafe.Nije vas bilo.Muka.U Italiji vam uhapsili Ubovica.Grehota.
  Vidim Rocen tuguje,Takvi bizmismeni pa kradu donji ves i hulahopke.Kad razmidlim
  i nije sefovo drustvo za bolje poslove.Kum Dusko Ban je prodavao sibice i kondome a danas vozi trajekte iz vremena Tita.Ne voli on moderno.

  Samo lagano.Kraj vam je blizu.

 23. “Ja mislim da je HRABROST djelimično nešto što se nasljeđuje, te znači potiče iz ambijenta u kojem živite, potiče iz familije u kojoj ste rođeni, potiče iz onih stvari koje ste čitali i viđeli i onih stvari koje VOLITE, sve je to uticalo na mene lično i na LS Crne Gore.” (Slavko Perović)
  I onih stvari u koje VJERUJETE.

  Inglish, ko je moderatorica? Ne bih da se miješam u tvoje odnose sa nickom, ali moraš biti malo precizniji ako već tražiš odgovore, pa pošto sam ja inicirala prozivku upotrebe tvoje gospode nikova ovdje, logična pretpostavka bi trebala da ide u tom pravcu, je li? Jer kako bih inače znala, ako nijesam moderator ili moguće nešto drugo ili neko drugi? Da ne bi zbunjivali već zbunjene, pojasni malo svoja promišljanja na tu temu ili je batali.

 24. Odličan tekst Slavko, kao i uvijek. Živio!

  Tako me neka muka sad obuze, iako mi je to sve poznato, i ista ta muka me obuzela i na dan kada sam citao i cuo prvi put za pismo rasmunsena.., ali evo opet..valjda se nemogu pomitiri sa činjenicom koliko kukavica i ljuboguza ima u CG, kako i dje idemo, kako ce biti nasoj djeci, u kakvu CG ih ostavljamo da žive,……..iako sve mi je jasno..

  ŽIVIO LSCG!

  OTPOR I BOJKOT STOKO ! !

 25. Prvi put sam na tvom blogu i procitao sam samo ovaj zadnji post,sto ne znaci da necu i ostale,ali vec sada imam utisak da si previse ljut,povrijedjen i sujetan.Takvim emocijama se nekada treba predati,ali one govore dosta o onome ko ih na ovaj nacin izbacuje iz sebe.Puno toga sto kazes podrzavam i u potpunosti se slazem,ali mi ukupan utisak kvari to sto osipas toliko srdzbe na ovaj ionako jadni narod,a sve to radis sa bezbjedne daljine.Nije da nisi u pravu kad opisujes danasnje stanje u Crnoj Gori i o profilu danasnjeg crnogorca,ali ne treba tako lako suditi o ovako uzasnoj svakodnevnici jednog izmanipulisanog naroda.Ako pokazes malo vise volje u razumijevanju tih istih (svakakvih)crnogoraca i ostalih,mozda i dopres do njih.Ono sto si naumio u politici,jos odavno,te obavezuje da moras razumjeti i te ponizene ljude koji za tako malo pristaju na sve ovo.Eto,ja nesto i napisah,a nisam imao namjeru bas ovoliko.Ja se smatram Srbinom,a svi moji su rodjeni u Crnoj Gori i nikakve koristi nemam od Srbije,ali te podrzavam u svemu onome sto kazes,a ima smisla.Crna Gora je zajednicka i svi mozemo imati koristi ako bude bolja i demokratskija.Zelim ti da se ti lijepo vratis i zajedno sa ostalim narodom das doprinos da se desi Egipat.Ne treba svoje pljuvati,a velicati taj egipatski narod i njihovu hrabrost,pa i sam znas da su prije nego su izasli na ulice i postali lavovi 30 poslusno cutali i trpjeli.Eto,toliko od mene.Pozdrav za tebe Slavko.

 26. Ono 30 sam mislio na godine,ali ga nekako progutah.He,he,he!Sta je to 30 godina,sitnica.

 27. Željko, ja ne znam o kakvom ti pljuvanju zboriš? Ili se praviš lud, što je sigurnije! Zamisli da si ljekar i pitam te pljuješ li ti pacijenta kojem moraš reći da boluje od side ili karcinoma, je li to pljuvanje? Znaš ti vrlo dobro Željko da nije, ali hoćeš da odalamiš upravo ljekara Slavka Perovića koji dvadest punih godina pokušava da izliječi kolektivno bolesni narod koji je tačno onakav kakvim ga Perović opisuje. U njegovim tekstu i tekstovima nema ni trunke onog što ti podmećeš, ni trunke, ima samo najveća moguća količina ljubavi prema tom narodu i pružanje mu ruke za spas, ruke koju taj narod čitavih dvadest godina odbija i uvlači se u svoju propast uvlačeći se u Đukanovićevu guzicu!

 28. ŽELJKO, ŽELJKO
  ako si adolescent,onda moram pohvaliti tvoj stil.tvoja rečenica je čitka, jasna i sadržajna.kad bi na tren mogli zaboravit kako je sve bilo i kako je sada, pa pročitati ovaj Slavkov tekst-onda bi tvoj komentar bio tako ljucak, topao …ako si tako mlad,a vjerujem da jesi onda ovaj tvoj romantičarski komentar nikako neću shvatiti utopistički, pa ti predlažem da popričaš sa nekim starijim ukućanima ako su preživjeli
  20 godina ukradenih godina.to su bile godine naše mladosti,godine kada svako ljudsko biće doživljava svoj emotivni, intelektualni, fizički i materijalni vrhunac.tih godina smo trebali makar malo obezbijediti mirniju srednju dob.bezbrižno podizati svoju malu djecu,makar jednom godišnje planirati 7 dana godišnjeg odmora u nekom osrednjem hotelu negdje.trebali smo ponekad otići kod rodbine na večeru ili slavu,možda na svadbu ili babine, pozvati ih na uzvratne posjete.tih godina smo trebali jednom godišnje odvesti kola na generalni servis,kupiti neki rezervni dio.
  vrlo skromno obnoviti garderobu,trebali smo po neki vikend otići na izlet-na more ili planinu-sve jedno,trebali smo živjeti, možda skromno, ali kad se počnu podizati djeca čovjeku se nekako skrate prohtjevi pa je zadovoljan dok ih gleda kako veseli rastu….
  onda su došli oni-SA ULICE-.i što su nam uradili ULIČARI ? U početku samo uz pomoć medija gradili lažnu sliku o sebi i izgradili je do savršenstva:oni su bili sve naj.osim što su bili najbolji,….bili su i najljepši.novinari im više nisu bili sigurni pa su ULIČARI počeli sve da kradu:prvo izbore i to sve, onda preduzeća i to sva, a sad vidimo i čitavu našu malu Crnu Goru.pa neka kad im može bit,ali oni su uz put pokupili i naše godine, a uzeli su i živote vodeći onaj sramni RAT za MIR koji sad žele da zaborave.jedino su zaboravili jednu sitnicu da ukradu -NAŠE SJEĆANJE-
  ili ne znaju kako ?
  čovjek voli da uljepša sjećanje, ali vjeruj -meni se želudac diže kad mi te vaške panu na pamet

 29. Slavko,

  precizan kao i uvijek. Sigurno bi u Crnoj Gori bilo mnogo toga drugačijeg i normalnijeg da nije bilo američke pokvarene presije. Od totalnog gubitnika mafijaške reputacije stvorili su tiranina.

  Znaš da mi se sviđa ideja da Klinton dođe u cg. Biće to izvanredna prilika srbima sa sjevera Crne gore da izvorno pitaju Klintona da potvrdi ono što je na kraju mandata izjavio za “prijatelja” Đukanovića da mu je u vrijeme NATO agresije na crnu goru tražio da bombarduju sjever crne gore jer tada za njega tamo još nijesu glasali kako bi on želio.

  Pozdravljam tebe i familiju

 30. Inglish, izvini ali dok je Aleksiceva sestra saltala, E predje u A i tako ja postadoh Srela. Ipak je ona kriva.

 31. Za mene je utopija ako jedan covjek,ili pak grupa ljudi,misli da moze izmijeniti citav jedan narod. A ljekar koji nekom covjeku saopstava njegovo lose zdravstveno stanje mora imati stila i biti njezan prema njemu,jer njemu je ionako tesko.Jednom mi je neko od roditelja,kad sam bio mali,rekao ,,Ima li neko gori od tebe?,,U medjuvremenu sam postao zreo covjek i mnogo stosta shvatam zasto su pricali,ali ovo ,,Ima li neko gori od tebe.,,nikada nisam zaboravio.Nije ovaj nas narod toliko los,koliko je uplasen za sebe i svoju porodicu u ovom i ovakvom vremenu.Necu da kazem da je to opravdanje i da ja to podrzavam,ali treba razumjeti.Poltrone i one koji se uvlace u guzicu(kako neko prije rece)srecem svaki dan i vidim u svom kolektivu,ali bar pola njih se toga srami i trazi opravdanje za svoje ponasanje.E,to treba iskoristiti,tu polovinu koja jos ima u sebi osjecaj srama i pridobiti ih za ,,Egipat,,

 32. Srela-e,
  Saznaje se da će se „kongres“ Đukanovićeve mafijaške organizacije koja se krije pod lažnim imenom Demokratske partije socijalista, održati 21-og maja i da će na „kongresu“, za šefa svjetski poznate crnogorske mafije, biti ponovo izabran Milo Đukanović.Ovo napisa Slavko.A ko bi drugi smio i umio.

  Ja sam odavno DPS nazivao zlocinackom organizaciom a njihovog predsjednika
  sefom i sefom svega u Crnoj Gori.Mnogima se to nije dojmilo.Bio sam kritikovan.

  Ova organizacija i njen sef su sebi pribavili zastitu od pravde i nedjela koja su cinjeli tesko se procesuiraju.No slucajno ili ne po neki njihov zlocin dobije javnu
  osudu pa se i u samoj Crnoj Gori pokrene prica o njima.Tako je bivsi policiski
  inspektor Slobodan Pejovic pokrenuo pricu o deportaciji bosnjaka iz H.Novog.

  Njemu je danas urucena nagrada Kurt Harries.Na skupu bilo mnogo prisutnih.
  Veliki broj bosnjaka i muslimana iz politickog,kulturnog i javnog zivota.Aplaudi-
  rali dobitniku.Bio Serbo,Rade Brajovic i mnogi iz SDP-a.Njih ima svudje dje treba
  oplakivati zrtvu.

  Pitam se zasto fukara iz SDP-a kao koalicioni partner ne uslovi DPS i Djukanovica
  daljim vrsenjem vlasti ukoliko odgovorne ne stavi iza resetaka.Shvatam da im je
  Djukanovic nasao mjeru.Dao im je resore i pustio da kradu a oni za uzvrat cute.

  Nije mi jasno zasto cuti Husoviceva bosnjacka stranka takodje koalicioni partner
  znajuci da je samo on na mjestu ministra bez portfelja.Kad ga vidjeh u novom mercedesu shvatih zasto cuti.

  I onda razmisljam zasto sam ja stvorio toliko neprijatelja godinama kritikujuci
  nedjela Djukanovica i zlocinackog DPS-a za ono sto su cinjeli bosnjacima i mus-
  limanima a oni danas ugodno pune sale prilikom dodjela priznanja Djukanovicu i njegovima za multikonfesionalnost i multikulturalnost.Ne vise,hvala zavrsili smo.

  Jedina mi je nada Seki Radoncic.On ce ponovo praviti film o razaranju Dubrovnika
  s tim da ove rede ukljuci i Soka Radoncica da smognu snage i prikazuga u pravom
  dzelatskom svijetlu.

 33. Željko, takvi kao ti su najgori, imali su pravo tvoji roditelji. Ko je uvijek mijenjao svijet, ako ne pojedinci, ko Željko? Ti i takvi kao što si ti nisu sigurno, otiraču jedan.

  Lažeš, Crnogorci nisu kukavice, nego pizde, oni su izmislili lažni kukavičluk kako bi opravdali svoja masovna i užasna uvlačenja u guzicu Mila Djukanovića i svoje očigledno robovanje mafiji, jer im samo zavlačenje u guziicu Milovu omogućava kradju na svakom koraku zbog koje bi i majku svoju pojeli, a sigiuran sam i jebali. O čemu ti pričaš, dolivaš laž koja je već dvadeset godina raskrinkrana najviše zahvaljujući liberalima i Slavku peroviću, pa se i ti ovdje odmah i lagano čitaš kao lažov pokvareni i podli, i ništa nisi drugo, bijedo!

  Ti Inglish ne pominji režimske fukare i nesoje kao što su Šeki Radončić rodjeni brat one ološi od Fahrudina Radončića Milovog prijatelja, Šeki je sluga režima ko zna od kad, isto kao i Šok Radojičić, govna gola, obojica bre!

 34. Zeljko je mafijaski pion…Crv koji je “vijekovima” u DPS-u i izmigoljio da kaze nesto.

  Taj je obezbjedio sve sebi, i prica pricu o napacenom narodu.

  Kratko receno – HULJA.

  Nisi ti kompetentan da raspravljas o OGORCENJU, Zeljko.

 35. Nikola,
  ja se posprdujem Sekiju i Fahru slugama Djukanovica zaduzenim kao i mnogi drugi
  u bosnjackom i muslimanskom korpusu da za mrvice sa stola operu ratnu biografiju
  tiranina.

  Kad to ne smeta bosnjacima i muslimanima u Crnoj Gori vec ga glasaju vecinski u
  sredinama dje zive ja ih vise necu zaliti.

  Srela-e,
  vidimizrazenu naobrazbu.Poduci me koja to bi palatalizacija.
  Sto bi onom Ubovicu da krade po Italiji.Sto bi onima prije neki dan u Beogradu,
  od 5,uhapsenih sa drogom 4-oro iz CG,danas od 4-oro 3-je iz CG uhapseno u
  BiH i oni malo nosili drogu.Koli ih nauci tome boze boze.

  Sta bi od onog investicionog dzina sa Balkana.Ko vaspita te ljude da se svaki
  drugi bavi dilovanjem droge.Zaigrala mecka u dvoriste Crne Gore.Bice haosa.

 36. Gospodo bosnjaci i muslimani,
  zasto cutite dok vam pred ocima vasi navodno vidjeni sunarodnici klace ratnu
  biografiju tiranina Djukanovica.Kad cas prije nadjose predstavnicu porodica deportovanih da odmah reaguje na dodjelu priznanja svjedoku Pejovicu.Kad
  sam cuo reakciju Sekija Radoncica jasno mi je bilo da je UDBA odradila svoj
  dio posla munjevito.I nije im tesko kad imaju saradnike u Fahrudinu Radonci-
  cu,Zlatku Lagumdziji i reisu Mustafi Cericu.

  Zamislite vidjene bosnjake iz Crne Gore koji cute dok se dodjeljuje nagrada
  Lige humanista i Nacionalnog instituta iz Sarajeva zlocincima Djukanovicu i Marovicu a danas kad se dodjeljuje nagrada iz inostranstva svjedoku heroju
  o deportacijama bas ti vidjeni bosnjaci ga napadaju.

  Koji li im je krajnji cilj te cute na ovakvu sramotu.Dosta je vise taktiziranja i
  lukavstava.Dugorocno to nije dobro.

 37. Slavko ponovo te molim da ne dozvolis vise komentare na ovom blogu.Daj text i to je to.Odlicni i istiniti su ti tekstovi ali svako dalje komentarisanje je suvisno.Pogledaj sto se napravi poslije!! Uzas!! Ovako je bilo i sa LSCGom-prepucavanje,prepucavanje,prepucavanje…cim ih malo pustis oni pretjeraju.

 38. postovana gospodo, sada su pale sve maske, jer jedna kvazi anti ratna druzina(od zla oca i od gore majke), na celu sa profesorom Popovicem zeli da promovise nove heroje. Sramno i bez stida od jedne policijske vaske hoce da naprave anti ratnog heroja. Policajac Pejovic je radio do nedavno u MUP-u, i mi koji smo stvrni anti ratni heroji cusmo skoro za tog junaka. Molim sve one koji ga vidjese na nasim anti ratnim skupovima da to napisu, jer kolIko se ja sjecam nije ga bilo, ali znam da bijase u Herceg Novom na jednoj nasoj promociji sa kamermanom iz MUP-a da mu pomogne oko tajnog snimanja i da mu da instrukcije koga treba snimiti. Citali smo sto to taj cuveni junak izjavi na sudu,to jest nista vazno i nista konkretno izuzev rekla kazala. Sto tada kada se to desavalo ne stade u odbranu tih mucenika i rece javno ono sto sada prica, nego saceka da ih dzelati pobiju pa sada poslijee osamnajest godina prica price. Sramno da sramnije ne moze biti, ali to je nasa krvava i sramna Crna Gora. On je odbijao da ide na Dubrovnik i ostao je da radi u Policiji. To moze da laze nekoga ko nije zivio ovdje u tom vremenu, a posebno ne moze nama Liberalima ta laz proci jer mi to dobro znamo i pamtimo. NA KRAJU CE ON I TE SPLACINE OKO NJEGA ISPRICATI DA SU LIBERALI RUSILI DUBROVNIK I PROGANJALI MUSLIMANE U CG, A ON I NJEGOV SEF ZUGIC SU BILI PROTIV TOGA. SLOBODANE PEJOVICU GORI JE OD TEBE SAMO ONAJ KOJI TI JE URUCIO TO KRVAVO LAZNO PRIZNANJE.

 39. masade, najbolje bi bilo da nam ti zabranis komentare na ovom blogu ili da nas prijavis u miliciju. Ko tebe pita sto, pisi, citaj ili ne ucestvuj u ovome.

 40. inglish, zaboravljas moja pisanja na ovom blogu o muslimanima. Nece oni protiv vlasti i protiv jacega, NIKADA. Oni njima sluze, jer je to vlast, a i jaci su i tacka. Da nije tako oni bi Slavka Perovica predlozili za najvecu nagradu na kugli zemaljskoj, jer da ga nije bilo ni vecine njih ne bi bilo zivih, pa bi se zaboravile sve deportacije pri onome sto je njima bilo namijenjeno. Ima li sto sramnije na ovim prostorima, od toga da poturica pise svetu istoriju Crne Gore, i jos je prekraja kako dzelatima njegovih sunarodnika odgovara? A taj je najgori medju njima, sramni Serbet Rastoder.

 41. Gospodine Uve Kicinger, Vi vjerovatno izmanipulisani lazima antiratnih protuva, uradiste nesto od cega se Vasi preci i onaj hrabri Njemacki vojnik Kurt Haris, koji ih spasi, u grobu prevrcu. Uruciste priznanje Slobodanu Pejovicu. To bi isto bilo kao da je poslije II svjetskog rata vas prezivjeli clan familije predao priznanje Njemackom SS oficiru, koji je saslusavao i ispracao Jevreje na strijeljanje, nije pucao u njih ali je do kraja II svjetskog rata sluzio Hitleru i bio u sastavu SS zloglasne divizije. Hrabri vojnik, Kurt Haris, koliko ja znam je spasio mnogo Jevreja, medju njima i clanove Vase familije, da nije tako u tom vremenu postupio, oni ne bi bili zivi. A sto je to uradio policajac Pejovic? Koga je on spasio smrti? Da nije mozda tada digao glas i pokusao nekoga da spasi? Da se nije pobunio protiv zlocina, tada u tom vremenu, da nije izasao u javnost da kaze sto se radi tim nesrecnim izbjeglicama? Ne G-dine Kicingeru, on je o tome svemu cutao, jer da nije cutao oni bi mozda bili zivi, kao sto su ostali zivi Vasi preci, pa bi to priznanje s ponosom svi mi, koji smo stvarno bili protiv rata i protiv zlocina nad manjinskim narodima, javno podrzali. On je ostao da radi sa tim dzelatima na istim ili slicnim zadacima i vjerovatno, da bi oprao sebe, poslije 18 godina je progovorio, a vjerujte, nista nije rekao. To da je odbio da ide u rat na Dubrovnik, vjerujte da laze, jer u tom vremenu biti u policiji, odbiti da ides na ratiste, znacilo je ostati bez posla. Cak obicni ljudi, radnici, studenti, koji su odbili poziv za rat na Dubrovnik, bili su proganjani, sikanirani, ili javno lincovani, a on je do skoro radio u Policiji. Tako da, ta laz koju su Vam servirali, oni isti koji su do skoro sluzili ovom rezimu, a lazno se predstavili Vama kao antiratni heroji, isprljala je Vasu svetu nagradu, onog hrabrog Kurta Harisa. Uporedivati njega sa policajcem Pejovicem, to bi bilo kao uporediti Vilija Branta sa Hermanom Geringom.

 42. željko pa ti si pravo govno, crnogorski rčeno, a da se n ljutiš. Što bi ti da se ođe piše, da nam ti daš prodju. Da se uvućemo u šupkove ovih na vlasti, da im se dodvoravamo i da čekamo u red milostinju. Kako te nije sramota da se uopšte na ovakav poltronski način obraćaš bilo kome, a posebno gospodinu, Peroviću, i da ga ućiš kako treba i šta treba radit i i pisati. E, jado jadni, od je zbog takvih ka što si ti otiišao i sve ih prezire i nabija na onu stvar. naški rečeno1
  više je gospodin Perivić proćita nego cijela crnogorska nacija i dodješ ti jado da ga učiš kako treba i kojim rječnikom,kojom žustrinom da se obrača. Mislim da je čitav problrm cijeloj Crnoj Gori, tj. intelegenciji crnogorskoj,koja ima komplekse od gospodina,Perovića. Znadu oni dobro koji je on, pa onda pokušavaju preko takvih ka što si ti, a ti si jado, da tu nešto brblja. Pročitali smo vas mi već odavno. Pravi i slobodni liberali to sve preziru, zajedno sa svima tvojima gazdama, a imaš ih više. Živio Slavko Perović i njegova ideja- Otpor stoci. Veliki pozdrav za sve časne borce!

 43. aleeeeeeeeee!
  ne bih imala što dodati tvojem komentaru…samo pazi da ti se željko ne naljuti, vidiš on je jedna dobra duša,po malo naivna-ili samo čini mi se blefira

 44. adioooo željko i ne vrća se više

 45. Zeljkooo nesreco nepismenaaa, kad vec koristic strane rijeci ‘adio’ eto da znas da se pise ‘addio’.
  Za pocetak uzmi nesto da procitas, nisi bez za spijuna najnizeg ranga!

 46. željko
  juče si sve odradio prvi put,a danas odlaziš zauvijek!?jesi li ti filozof kratkog daha ili mali špijun sa velikim ambicijama?a djelovao si tako naivno – juče.ko bi rekao da se ispod onogjarića krije hijena. aj prijatno

 47. Che,
  potpuno si u pravu.Ja sam Pejovica pomenuo u kontekstu apsurda da Djukanovic i
  UDBA kad im zatrebaju medju zrtvama nadju saveznike da napadaju druge a tih
  istih porodica zrtava nema da napadnu zelata kad mu se dodjeljuje nagrada od istih onih iz Sarajeva koji im bratski sugerisu koga na izborima da glasaju.

  Slavko napisa,
  Saznaje se da će se „kongres“ Đukanovićeve mafijaške organizacije koja se krije pod lažnim imenom Demokratske partije socijalista, održati 21-og maja i da će na „kongresu“, za šefa svjetski poznate crnogorske mafije, biti ponovo izabran Milo Đukanović. Ova činjenica ne iznenađuje nego samo potvrđuje mafijaški karakter i isto takvu strukturu ove monstruozne organizacije koja je, zarad omogućavanja lične, ogromne, neviđene, bestidne i zločinačke pljačke Crne Gore od strane Mila Đukanovića i njegove familijarne i mafijaške klike.

  Ja dodajem dje se mogla formirati sticerska druzina okupljena oko Miska Ivanisevica bez u Crnoj Gori i u ovakvom drustvu.Ta druzina je predvodjena Sasom Joveticem koristila uvozne kontigente za lijekove koje im je davao Ivanisevic kao ministar rada i socijalnog staranja u vladi Jugoslavije.Takvim radnjama su unistili Sanitas Cetinje a njemu i sebi obezbijedili ogromni novac,
  a radnike Sanitasa,Oboda,Tare,Trgoprometa i Bojane poslali doma.

  Dje bi mogli Ivanisevicevi sticeri predvodjeni Sjegom zaraditi toliki novac da kupe
  Montenegro osiguranje,Industriaimpex,Trgopromet i druga preduzeca.Dje je moguce da Sjego kupi zgradu Trgoprometa za MILION i nesto evra i proda je
  zornom ministru kulture Djagi za potrebe drzave za preko TRI miliona evra.
  Ta druzina je napravila u Podgorici zgradu kod Blazovog mosta i rentira pros-
  tore kako drzavnim institucijama tako i stranim kompanijama i Uniqa osigur.

  Gospoda je preselila da zive u Podgoricu i Budvu da ih ne bi gladni Cetinjani
  sretali u luksuznim automobilima sa tompusima u ustima.A tek u kafanama se
  pijuckaju skupa vina i uziva u posteno zaradjenom novcu.Ta gospoda i okupljeni
  oko njih je obezbijedila Djukanovicu da pobijedi na Cetinju.Eto kako se krcmi
  slobodna i nezavisna Crna Gora.

 48. Bakicu ,upravu si unistili su mnogima mladost i najljepse godine zivota ,a oni i dalje uzivaju i njihovu djecu koja studiraju u inostranstvu pripremaju da ih naslijede ,tako da jos jedno 20 ili 30 godina ropstva nam ne gine.

 49. http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=11593:vaclav-klaus-10-toaka-protiv-eu&catid=5:svijet&Itemid=72
  pa onda Nato gvožđurija
  „Imam puno povjerenje da će političari, diplomate i Vojska Crne Gore nastaviti da u tom cilju aktivno sarađuju sa NATO”.
  pa malo muzike

  pa da dodam da znam mnoge odlične Srbe, koje je teško prevarit propagandom: znaju istinu, bez obzira na zamajavanja tzv. srpske opozicije u cg, i svakako da bi bili za Slavka Perovića ako bi se pojavio
  ostalo je poznato: ili ima naroda ili ga nema ili ćuti kao neki ćutači koji ćutanjem čine još gore stvari od počinitelja ili pričam ti priču samo aktera niđe
  a valjalo bi preko vode, samo do slobode nije lako
  sjetih se jednog dodatka ovđe od prije nekog vremena: voljena knjigo, sjajiš li se još uvijek u izlogu kasapnice!

  nego što, reklo bi se! jer tu nema ništa sveto

 50. Predlažem da svi listom kolko nas je pođemo do crnogorske policije i prijavimo se dobrovoljno kao članovi Lscg ili članovi Slavka Perovića, kako god. Na čistac, zvjerčice plemenite! Poslije ćemo pričat pokoljenjima što znači strah od istine.

 51. daliborka
  ako možeš organizovat taj pohod, samo naprijed!imaš moju punu podršku,
  materijalnu /malo/ i fizičku 100%

 52. Da izađemo malo iz ovih medijskih loža i ložača nego što Avila! I da pokažemo opozicionim odijelima iz ormara i partijskim crnogorcima koliko su živi, usmrđeše se od naftalina svoje uzvišenosti!

 53. Možda ću malo skrenuti temu, ali zapravo je tema ista – sramna pisma Obame, NATO čelnika i dolazak Klintona kod Kneževića – sve besramne pohvale zločincu i mafijašu Milu, čije su ih jedino pare zanimale, odnosno Mafijaševa pozicija s koje im je mogao prelivati milijarde u njihove prljave džepove preko vascijeloga Balkana! Zamislite samo kolike su to milijarde bile, kad se oni ‘sjete’ da jednom marginalcu, čiju zemljicu ni ne znaju da nađu na karti, pišu ispraćajna pisma i njima podrže njegovu kriminalnu i zločinačku politiku, dajući tako podršku i njegovom nasljedniku Pinokiju da na istom fonu pribavljanja im enormnih količina prljavih para – i dalje nastavi!
  E, na tom fonu je bio i plan ekipe Branko Vojičić, izdajnik LSCGa i antiratni profiter, Radojka Rutović, odana Milova pušačica, a seoska verzija Hloverke HTV, i Snežane Rakonjac, izdajnice LSCG, koja je iz FreeMontenegra polećela u zagrljaj ‘Javnog servisa’! Taj najnoviji plan-projekat je njihova šestodjelna emisija Rat za Dubrovnik koja se večeras emitovala i na HRT1 u udarnom terminu!
  I tako naši perači neposredne prošlosti, a u monitorskom maniru ‘suočavaju s grjehovima vlasti iz prošlosti’, ‘istinito i bez uvijanja’ govore o učešću crnogorske vlasti u ratovima u SFRJ, pokušavajući na taj način (kroz ‘suočavanje s prošlošću’) obezbijediti ovoj (a jednoj te istoj vlasti) otklon od tadašnjeg ‘vremena’! Ali, ova klasična antiratnoprofiterska šema je u svom ‘zanosu’ u ovome slučaju, čini se, progutala samu sebe! Zašto? Zato što su glupi, i zato što će im u konačnom njihova glupost doći i glave! Da uprostim – prejebali su se! Utisak kojeg ovaj serijal ostavlja, a kojeg autori, Milove skutonoše i štitonoše, nijesu bili svjesni (zaslijepljeni sjajem Milovih cipela dok mu puše!) potpuno je suprotan od onoga kojeg su mu namijenili! Poruka je trebala biti – ‘dobro, to je bilo tad, a sad je Crna Gora sasvim nešto drugo – zar ne vidite?da nijesmo, zar bismo imali ovakvih emisija?’ ili bar -‘ko prizna pola(sve) mu se prašta’! Ali, avaj! Užasi koji se pojavljuju u serijalu – dokumenti i autentični snimci, fotografije, novinski članci i ostali fakti – toliko su zastrašujući po njihovoga šefa Mila i ostale njegove geliptere, da ih nikakav ‘kontekst’ ili generalna namjera prikazivanja klozetske šolje zvane sadašnja Crna Gora – slobodnim društvom koje pravi dotične kritičke emisije (a što je glavna poruka ovoga serijala), ne mogu zatomiti! Smrad je toliki da guši sve živo, ali to zombiji-autori ne mogu osjetiti! Zombiji-autori emisije, već navikli na zadah smrti i zla u bazenu u kojem godinama plivaju, ne doživljavaju taj smrad zastrašujućim, on im je prirodan, samo su neđe pročitali da se od njih očekuje da im se ne sviđa, a njima se sviđa…što će! I onda oni vade kosti i leševe iz tog bazena, pokušavajući da nas ubijede da je bazen sada čist, tj. da je u zadnjoj fazi čišćenja, a sve to dok nam istovremeno isti oni projektanti i zagađivači bazena i dalje seru direktno po glavi! Naravno, u očekivanom miškoperovićevskoprofiterskom maniru, serijal ne završava s porukom – ‘Nemojte nam više srat po glavi, vi zločinci, ubice i kriminalci, mičite se’! On ne završava s nikakvom porukom – nego projektovano anticipiranom reakcijom gledališta – ‘Pa vidiš kako i RTCG napravi ovakvu emisiju, pa ipak smo mi slobodni, šta oće, uostalom, taj Slavko SAD KAD SMO SLOBODNI!’
  Samo (o evo me konačno do tog zajeba) u njihovom primitivizmu, gluposti i zloj namjeri leži kraj njihovim obmanama! Fakti koji su trebali da posluže kao poštapalica podtekstu, odnosno suštinskoj poruci emisije, zasjenili su njihovu namjeru, a bez namjere samih kreatora! Fakti koji se odnose na Mila, o njemu bezuslovno govore samo kao o đavolu, a fakti koji se odnose na Slavka Perovića i LSCG – samo kao o svecu! To gadovima, naravno nije bio cilj (fakti su njima služili kao okosnica, a ne poruka!), ali čini mi se da će neko sjutra ujutro u RTCG povikati: ‘U, jebote, đe dadosmo ono Hrvatima! Zajebasmo se! Sad se cijeli region podsjetiti ko je Milo – taksativno! A niko ne voli da mu puši kao mi! A što ako im se zgadi definitivno? Ipak Hrvati i Bosanci nijesu takva govna kao mi! A još smo i Slavka stavili, da ga čitav region poželi, auuu ko će u ovo naše sranje od nove Crne Gore povjerovat ljudi! Zajebasmo se! Pa kako smo zaboravili da samo mi u to vjerujemo…Zajebaše nas Hrvati opet, nije im bilo dosta što im je Milo Dubrovnik ostavio, majku im ustašku! Tražili nam emisiju, kao da pokažu kakva je NOVA Crna Gora, a ujutro će i Hloverka lajat: ‘Majku im ćetnićku, a skoro smo im bili zaboravili (dok je bilo para)…ma znala sam ja vazda ko je Milo – ćetnik i lopuža!’

  E, pa ja im se nadam da će ovo biti omaška koja će značiti bar jedno slovo sopstvenog epitafa na ploči, koju su sami sebi počeli da klešu onda kad su na grobovima nevinih počeli da grade svoje prljave imperije! Strva im se ne znalo dabogda!

 54. Inglish,

  ti opet dobra moja, pokazujes nam da nisi- Pgcanka no Cetinjanka si. pominjesh konacno to svoje rodno Ct.

  Koristis , pomno pratim termine “duhan”, “odgoj”, dalje “naobrazba”- nista protiv toga, tvoje pravo da govoris samo mi nemoj pricat onda da si rodjena Pgcanka.

  Jel ti to Ratko srice tekstove – cini mi se da je u umijesan u tvoj ruko- tvor ? Ne moze jadan postic sve, tolko je busy iz Londona, Zagreba, Milana dje no josh bejashe?

  No nam josh prodava – sebe ka zamislite samo ovo, alternativu ove vlasti 🙂

  Sto ne postade onda nikad insajder, dobri moj ? Pita ga za mene, pa mi dava- povratnu.

 55. Katarina draga,

  Ne boj se i ne izvinjavaj, nijesi ti promašila temu, nego ubola u sred nje i to na izvanredan način, onako kao što ti i pristoji! Tvoji su komentari pravo bogatstvo i ljudsko i znalačko, ljubim ti ruku u znak poštovanja!

  Hoću reći i ja sam gledala tu emisiju o ratu na Dubrovnik više nego sramotne Snežane Rakonjac izdajnice LSCG, baš kao što su ga izdali sramotni Čarli Ilić i sramotno sramotni Branko Vojičić!

  Potpuno se slažem sa svakom tvojom riječju, ali želim da podsjetim da su se istog Rakonjčinog posla dohvatali i jedan sramotni Milov pušač Branko Baletić sa svojim sramotnim “dokumentarnim” filmom-falsifikatom na istu temu, kao i sramotni Koča Pavlović kome je njegov falsifikatorski film na istu temu takođe prikazan na hrvatskoj televiziji. Ja sve to posmatram onako kako Slavko to vidi. Direktni komandanti Đukanovićevi napisali su mu otvorena i sramotna pisma otvorene podrške, napisali su pisma jednom mafijašu, ratnom huškaču, ratnom savezniku Slobodana Miloševića, uništitelju Crne Gore po svim osnovama, zlikovcu Milu Đukanoviću. Emitovanje ovog filma bez obzira na komponente o kojima ti Katarina istinito i izvanredno gvoriš, dio je izvršavanja te komande stigle iz Vašingtona – spasavajmo našeg mafijaša, o kako nam je bio dobar, o kako smo se nakrali preko njega i njegove mafije. Sjetite se i sramotnog otvorenog pisma punog pohvala jednom mafijašu napisanog od strane govnara od Tonija Blera, bivšeg britanskog premijera.

  Sve ovo govori da je Djukanović suštinski ugrožen i da mora platiti za svoje zločine, da se neka lobistička sila pokrenula protiv njega, jer on ne smije izaći na sud živ, ko zna što bi on sve tamo ispričao, ili da kažem istinitije IZLAGAO!
  PROKLETO MU SVE BILO KAO ŠTO I JESTE, I NJEMU I NJEGOVIM ZAŠTITNICIMA!

  Još samo da kažem da je Snežana Rakonjac bivša žena najvećeg gada, smeta i pljačkaša bosanskog Fahrudina Radončića koji je odmah iz Podgorice utekao u sred Sarajeva i tamo se uvukao u dupe Aliji Izetbegoviću, ali i mafiji, i nakrao jadne Bošnjake do neviđenih razmjera i sprijateljio se “poslovno” što znači mafijaški, sa Milom Djukanovićem, a u sve je uključen i njegov rodjeni brat i lažni “novinar” Šeki Radončić. Da li znate da se Fahrudin u Sarajevu odmah ozenio drugom zenom, a da njegov zakonita zena Rakonjac o tom braku pojma nije imala niti joj je tu ogavnu istinu Fahrudin ikad rekao. Ovo vam je so na lonac u kojem je Katarina skuvala istinitu, perfektnu i jedinstvenu corbu i hvala joj!

 56. Samo da javim LEŠINI od crnogorske opozicije da upravo gube i zadnje glasače!
  So help them God!
  Ostaje im samo dpppppsssst

 57. Hvala Nevena na divnim riječima, i slažem se sa svim onim što si dodala! Odlično je što si pomenula i ona druga dva filma onih smradova od Koče Pavlovića i Baletića, molera Milove ‘stare-nove ličnosti’! Tačno je takođe da su sva tri ova ‘dubrovačka’ projekta sačinjena i plasirana kako bismo mi odvojili ‘nekadašnjeg’ i ‘sadašnjeg’ Mila, a uz to ‘nekadašnjeg’ vidjeli pod debelom šminkom, pod sfumato osvjetljenjem! Tačno je i da se ovakvi filmovi s tom namjerom puštaju na regionalnim televizijama – jer je neko iz tabora skupljača para (onih Obaminih šakala) tražio da se Govnu produži pljačkaški mandat preko Pinokija, pa da se i na HTV ‘nova CG’ promoviše kao ‘slobodna demokratska zemlja, koja nema problem sa svojom prošlošću’! (Mala sitnica je što nam TI ISTI pljačkaši i ubice trebaju biti predstavljeni kao raskošni leptiri koji su se sada izlegli u novi život, iz doduše nekada ružnih i gadljivih čaura! O, Bože, o Madona!).
  Očigledno je to bila i stvarna namjera i HTVa koji je, zajedno s Hlovrekom (i ona od prvih dana) dio istog tog ubilačkog i pljačkaškog kola – čiji se čelnici bespogovorno slušaju! Kad kažu – peri ubici guzicu, pere se i tu nema priče! Rekli su joj – pušćaj, ona puštila! Jedino što je u ovoj stvari dobro, je to što normalnim ljudima činjenice iz tih filmova ne mogu biti prenebregnute njihovom projektovanom namjerom! Svako normalan iz govora i članaka vidi da je Milo crni đavo, a da Slavko sjutra treba i mora da bude novi predsjednik Crne Gore! To vide i one snage koje su Mafijaša Mila makle s njegove evroatlanske pljačkaške scene! Uprkos namjeri nakaza koje su ovaj serijal pravile, namjeri koja je bila DA SE NE KAŽE: MIČI SE VIŠE, TI I TVOJI PAJTAŠI, UBICE I PLJAČKAŠI! DOSTA JE I PREVIŠE BILO! Ali, daćemo im mi taj šlagvort na šestu epizodu! Dočekaćemo, majku im njihovu!

 58. OBAMA ODGOVORIO PEROVIĆU: NAPADI SU NEOSNOVANI
  Објављено фебруар 16, 2011 Tekstovi Оставите коментар

  Pobjeda – Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama, odbacio je juče optužbe bivšeg lidera LSCG Slavka Perovića da je pismo povodom ostavke Mila Đukanovića bilo sramno. Na vanrednoj press konferenciji koju je Bijela Kuća sazvala juče u 4:30 ujutru (odmah nakon što su saznali za Perovićevu izjavu), Obama je naglasio da su takve ocjene štetne i da ne uvažavaju realno stanje stvari. „Optužbe gospodina Perovića su duboko pogodile mene i moju porodicu, ne samo zato što su izrečene na, po našem mišljenju, neprimjereno oštar način, već i zato što ne uvažavaju činjenicu da su diplomatski protokoli dio političke realnosti – ova administracija se u svojoj zvaničnoj diplomatskoj komunikaciji sa ljubaznošću odnosila i prema Fidel Kastru i Iranu.“ Predsjednik SAD-a je dodao da se benevolentnost u oproštajnim čestitkama može uočiti i u onoj koju je po stupanju sa dužnosti dobio Hosni Mubarak.

  Perović je, nedavno, na svom blogu optužio američku administraciju za besramlje i licemjerstvo zbog čestitki koje su upućene bivšem premijeru Crne Gore, Milu Đukanoviću, nakon podnošenja ostavke. „Ako mene pitaš, Obama, besraman si koliko i tvoja politika“ navodi se u Perovićevom blog postu „A što se ti ne ponosiš bivšim robovlasnicima svojih predaka?“ Uvrede na račun Obame su se čule i u 99 komentara na blog post.

  Američka državna sekretakra, Hilari Klinton, takođe je prisustvovala konferenciji. Vidno potrešena, Klinton je izjavila da je „duboko razočarana“ napadima koje je gospodin Perović uputio u ovom po administraciju SAD-a delikatnom trenutku. „Zna li taj čovjek da smo upravo zamalo izgubili većinu u Senatu od Republikanaca? Pa ima li on dušu? Osvanućeš ti na VikiLiksu, ja ti kažem.“

  Obama je takođe dodao da je u blog postu napravljena greška. Naime, preci predsjednika SAD-a nisu bili robovi, kako se navodi u Perovićevom tekstu, već je porijeklom Kenijac. „Lako je Peroviću iz Praga da priča. Neka se vrati u Crnu Goru, ako hoće da govori o robovima i robovlasnicima.“ prokomentarisao je Obama. Bitno je da se ipak tamo nedje u Demokratskoj Americi zna sve i cita sve!!!!!!
  Zivio Slavko Perovicu !!!!!!

 59. PŠTOVANI ČITAOCI BLOGA, OKO “KOMENTARA” NIKA “MLADEN” OBAVJEŠTAVAM VAS DA SE RADI O UDBAŠKOM FALSIFIKATU I DA NAVEDENOG TEKSTA U DANAŠNJOJ “POBJEDI” NEMA NITI JE BILO OVAKVE OBAMINE I HILARI KLINTON KONFERENCIJE ZA ŠTAMPU! OVAJ “TEKST” VAM JE ODLIČAN I OČIGLEDAN PRIMJER KAKO UDBA OBAVLJA NAJMRAČNIJE STVARI U CRNOJ GORI! NA SVAKU ISTINU SLAVKA PEROVIĆA CRNOGORSKA UDBA JE ODGOVARALA NAJGNUSNIJIM LAŽIMA! ONI SU OLOŠ! KAO I ONI KOJI IM NAREDJUJU!

 60. Ovaj tekst sam procitao na facebook stranici “javni servis”,a takodje ga ima na fedjapavlovic.wordpress.com !!! Samo sam prenio,a ako iza toga stoji neko sa takvim udbaskim namjerama ja se pridruzujem komentaru Moderatora. Unaprijed izvinjenje,mozete izbrisati. Nije mi bila namjera bilo sto drugo osim prenijeti ovdje sto sve pise. Uostalom valjalo bi provjeriti. Unaprijed zahvalan!!!!
  Mladen Stojanovic

 61. Pomenuti tekst je osvanuo na fecebook stranici i blogu pomenutog Fedje Pavlovica , sina Koce Pavlovica … kolicinu malicioznosti i gadosti koja zraci iz ovog parodicnog komentara ne zelim komentarisati… Po ko zna koji put su potvdili ..smradovi Pavlovicevci ..da zasluzuju pljuvacku u lice kada se sretnu na ulici !!

 62. Slazem se Nikola! Nisam znao da je to njegov sin a ne bih ni prenio tekst da ga ne vidjeh na stranicu “javni servis”(preko facebook-a). Ali je dobro znati i oznaciti takve jadove!!!!

 63. To samo potvrdjuje koliko i oni vire na ovom blogu … svako, pa cak i oni imaju potrebu da s vremena na vrijeme ,pogledaju u ogledalo !

 64. A komentar mladjanog Pavlovica,koji je postavio na stranici “javni servis” glasi:”Ne znam jeste li čuli, ali je ovo na CNN-u jutros osvanulo…” Zatim ide pomenuti tekst sa njegovog bloga!!!

 65. Ustajala LEŠINA od crnogorske debeloguze opozicije može ljubav na prvi dvogled prilijepiti i na Klintonovo dupe, džaba! Doći će do toga da Đukanoviću počasno poljube skute i skutere u zanosnim intelektualnim posprdnošaljivim zaletima, boze, boze slatki li su i pametni! Blago narodu!

 66. Od samog pokretanja ovog dragocjenog bloga postalo je jasno da je slobodna teritorija za pisanu riječ dobila svoj prostor. Svaki novi tekst Slavka Perovića posebna je priča a kao cjelina fantastična enciklopedija istine i informacija. Istovremeno prostor za čitaoca da se na svaku temu uključi shodno svojim potrebama mogućnostima i namjerama. Na izgled moj komentar koji slijedi nema direktnu vezu no u suštini naslanja se na dosta rečenog u ovom dnevničkom zapisu.

  Povodom 100 godina Hajduka iz Splita HRT je napravio fantastičnu dokumentarnu seriju koja je sažela sve ono što je ovaj nevjerovatni fudbalski klub nosio sa sobom i uz sebe od 13.02.1911. do današnjih dana. Oduševljenje i zadovoljstvo koje sam kao gledalac a i zakleti Hajdukovac doživio bio je rijedak doživljaj. HRT čisto 10!

  Samo dvije noći nakon toga HRT1 emituje seriju u produkciji TVCG o raspadu Jugoslavije i naravno ulozi Crne Gore i naravno Dubrovačkoj sramoj najsramnijoj epizodi u Crnogoraca. Režirao i uredio Branko Vojićić!

  U lošoj i nikad goroj, u svakom smislu a posebno u moralnoj ravni, Crnoj Gori sačuvali su se i opstali neki vrlo lijepi i slikoviti termini koji na prvi pogled mogu zvučati vulgarno, nepristojno, neakademski naročito za javnu riječ. No vjerno odslikavaju nečiji javni angažman i naravno ličnost. Jedna od takvih riječi je i splačina! Branko Vojičić splačina. Sramotna emisija koju je potpisao aktuelni direktor TVCG sve je osim istina. Mnogi će reći i pomisliti da nije ovako jer se vjerno prikazuje jedno vrijeme ljudi i politika u njemu. No nije tako najmanje iz dva razloga a tiču se jednog od smisla postojanja socijalnog bića a to je ISTINA. Prvi razlog i osnovni je farbanje istine o ulozi Mila Đukanovića. A drugi je takođe o ulozi i istini vezanoj za Slavka Perovića. Ni jedan ni drugi se ne pominju niti prikazuju koliko da su male i beznačajne pojave. Najsnažnije značenje riječi ANTIPOD ogleda kod pominjanja ličnosti Slavka Perovića i ovog drugog. A rječnik kaže: Antipod je ono što je sasvim suprotno, oprečno u odnosu na nešto drugo. U socijalnom radu to može biti neko gledište, teorija, teza ili sâm teoretičar.

  Dakle radi se o nepotpunim informacijam tendenciozno kreiranim koje prikazane na ovakav način suspenduju istinu u punom obliku. Ograničavaju ključne odrednice koje usmjeravaju gledateljstvo. Kada se radi o tako prezentiranoj slici govori se o LAŽI. Jasno je da su autor i saradnici lažovi. Naravno svjesno.
  Splačina Vojičić naravno smišljeno režira emisiju na ovakav način. Kontekst je monogo ozbiljniji i složeniji u naznakama počeo 1997 a razvijan štapski i klupski s godinama koje su slijedile. Sve sa istim ciljem a to je farbanje uloge Đukanovića a nipodaštavanje uloge Slavka Perovića. Potvrda za navedeno su mnogobrojni angažmani pisaca filmadžija tzv. poslanika javne riječi, umjetnika i tzv. „crnogorskog establišmenta“ sa svih pozicija i u svim prikladnim prilikama. Vojičićeva angažman na temu Dubrovačkog ratišta krenuo je mnogo ranije a jedna od epizoda bilo je i objavljivanej feljtona na inače odličnim E-Novinama . Tom prilikom moja reakcija na istu temu nije našla mjesto u komentarima ne znam iz kog razloga no iskoristiću svu blagodet Slavkovog bloga i objaviti tu reakci ovdje:

  “Ovaj tekst autora Vojičića spada sigurno u red onih koji vjerno prikazuju vrijeme sramne crnogorske i uzaludne ratničko poljačkaške akcije, kao i većinu aktera koji su učestvovali u tim epizodama . S druge strane, što nije ništa manje važno obzirom na posledice kao i vrijeme koje protiče, pamćenja koja blijede i što je važnije one koji žele da znaju čitavu istinu, autor tendenciozno i smišljeno zaboravlja neke veoma važne ličnosti. Treba istaći da je Vojičić Branko jedan od mnogobrojnih ali važnih ljudi u crnogorskom građenju tada buduće samostalne (čitaj privatne)države koji je sav svoj novinarsko pregalačko „Monitorski“ (časopis) rad u jednom momentu preokrenuo od dotadašnjeg objektivnog novinarstva ,protkanog antirežimskim stavovima u odličnim tonovima i sa izuzetnim pokazateljima traženim u realnosti, dakle preokrenuo u službu režimske politike prvenstveno i u korist oligarhije i njenog prvog čovjeka. Bitan segment u kreiranju „nove „ istorije gospodina predsjednika premijera jeste i brisanje činjeniča iz nekoliko epoha u kojima je ovaj vječiti i doživotni prvi čovjek Crne Gore učestvovao. Najbitnija epizoda krečenja prošlosti odnosi se na žalosni i sramni dubrovački rat.
  Dakle Vojičič 2004. piše o događajima i atmosferi koja je vladala ističući zasluge svih osim g. Mila Đukanovića. Bojažljivo pominjanje na jednom mjestu samo je birani detalj da bi se moglo reći kako se i on pomilnje. Izgleda kao brižno pripreman tekst od grupe autora sa istim ciljem da se kroz prikaz te tužne crnogroske epizode opere odgovornost onoga čija je uloga podjednake ako ne i veće težine od svih onih koji su nabrajani u tekstu i koji su stvarne ličnosti sa stvarnim postupcima i izgovorenim riječima kao što je to bio i sam g.Đukanović Milo. Ukoliko se ovaj tekst poveže sa recimo dokumentarcem Branka Baletića na istu temu, mnogobrojnim pisanijama (quote quote) eminentnih crnogorskih intelektualaca opet vezano za isto, a za čije nabrajanje bi trebalo poprilično redova, onda je jasno da ova Vojičićeva pisanija gubi pravu težinu i vjerodostojnost u odnosu na sami naslov temu i naravno stvarnost.
  Tendencioznost ili svrsishodnost teksta ogleda se u još jednom veoma važnom i evidentnom detalju a to je izbjegavanje pominjanja ličnosti koja je objeležila ovaj period crnororske bliske prošlosti, ali naravno sa potpuno suprotnog pola i sa potpuno drugih polazišta. Radi se naravno o g. Slavku Peroviću čija je uloga u svim događanjima tog perioda bila dragocjeni zalog čuvanja crnogorskog obraza u pravom smislu te riječi. I ne samo njega lično već i armije ljudi koji su bili okupljeni oko Liberalnos saveza Crne Gore za čije je djelovanje on bio personifikacija i vodeća ličnost. Tek šturo pominjanje Libera na Cetinju i čuvene pjesme „Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče“ govori da je jedan od bitnih zadataka Vojičića i saradnika bio da se u ovom tekstu minimizira veličanstvena uloga Slavka Perovića. Naravno isto se dešavalo i sa već pominjanim Baletićevim filmom kao i sa ostalim intervjuima i pisanijama mnogobrojnih crnogorskih intelektualaca krčitelja puta „za najprije država pa demokratija“.Nigdje i niko ne pominje Slavka Perovića!? Zašto se u tolikoj mjeri želi minimizirati ili izbrisati zasluge i činjenaja Slavka Perović posebna je tema i zahtijeva više prostora i vremena. Ovdje samo kao konstatacija.Ipak jedno je sasvim sigurno da obrnuto proporcionalno minimiziranju istine ostaje prostor za kreiranje laži ili svjesno izbjegavanje istine, koja za posledicu ima jedan cilj a koji je ovdje već rečen.
  Na sreću postoje ljudi i sa ove(crnogorske) i sa one strane granice(hrvatske) koji dobro pamte i koji se sa dobropamtećim ljudima lako nadopunjuju u slaganju mozaika istine ove crnogorske stranice i činjenja njenih učesnika .

  Prije nekoliko godina imao sam priliku da gostujem u Molunatu kod Dubrovnika u kući nekada spaljenoj od strane mojih sunarodnika a predvođenim od strane tadašnje i sadašnje vlasti, kod gospodina Nikše B., koji je naravno savršeno dobro pamtio šta je ko radio i šta je ko pričao. Uz težinu i gorčinu koju smo svak sa svoje strane imali radovao sam se što gospodin Nikša B.odlično pamti i ono o čemu Vojičić nije želio da piše.
  Samo istine radi.”

  Dakle neko bi mogao reći da je splačina ne primjeren izraz no iz kog razloga bi trebao stvari nazivati drugačije od onoga što zbilja jeste. S obzirom da sam svjedok i aktivni učesnik svega onoga što je postojalo kao suprotnost sramu i bijedi crnogorseke dominantne većine na čelu sa Đukanovićem Bulatovićem i Marovićem.

  LSCG branio je čast Crne Gore od najsramnijeg činjenja od kad postoji.
  Ništa roba koja se okupila u pripremi i realizaciji ove emisije istog je ranga kao i sam autor počev od naratora. Ljudskog ništavilo u Crnoj Gori traži svoju krajnju tačku sa dobrim izgledima da je dosegne. Neiscrpna tema crnogorskog splačinarstva oličena u mnogim njenim podanicima pokazuje na žlost da prelazi okvire crnogorske granice. Upravo na ovoj tački nalazi se poenta ovog reagovanja.

  HRT kao nacionalna televizijska kuća prihvata da emituje emisiju sa sadržajem koji joj je serviran iz nekada agresorske zemlje. Sadržaj lažovski besramno kreiran sa izbjegavanjem ključnih aktera sa oba pola činjenja. Sa polazišta zla i dobra. Nemoguće je da u HRT-u ne znaju cijelu istinu. Nemoguće je da u HTR-u niko ne zna da je Milo Đukanović jedan od dvojice direktno najodgovornijih ljudi za Dubrovačko ratište. Da je bio premijer vlade Crne Gore. Da je bio uz drugove borce. Nemoguće je da u HRT-u ne znaju za nadahnuti govor Slavka Perovića i njegovo i naše „Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče“. Žestoko smo i debelo to platili. Ali bez kajanja i sa ponosom nadmoći ljudskosti nad bijedom crnogorskog srama.

  Zar i danas treba da plaćamo nečije podle laži i neistine. Ukoliko HRT prihvata da na ovakav selektivan način prikazuje besramnu laž u svom udarnom terminu u 20.00h na prvom tv programu onda je jasno da postoji jednakost između njih i onih čiju su emisiju prihvatili da emituju kao istinu. Manje je važno što za ovaj svoj angažman HRT može dobiti čisto 1. Mnogo je važnije što kod dijela one objektivne i samosvjesne crnogorske javnosti ova kuća gubi svoj kredibilitet. Nadam se da da je isto i sa dijelom one javnosti i Hrvatskoj koja želi istinu na vidjelo. Mnogo je ozbiljnije što je ta tv kuća produžena ruka zvanične politike u Hrvatskoj. Najozbiljnije je to što ta politika amnestira odrovornosti Đukanovića. Aspekt je po svoj prilici mnogo širi i dublji i dijelom se nalazi u ovom Slavkovom dnevničkom zapisu. Koja je to politika i uticaji na nju koji prikrivaju golu istinu. Koja je to politika koja ne afirmiše lice istine na pravi način sa kompletnim činjenicama. Očito je da bi emitovanje ove emisije trebalo da znači za hrvatsku javnost, između ostalog i neko serviranje javnosti neku poruku tipa eto i tamo se samokritički i pokajnički odnose prema skoroj prošlosti i moramo se družiti sa susjedima. Ali zašto se onda ne da jasna i istinita slika o nonome što su činjeli oni koji su bili protiv sramne crnogorske agresorske i anticivilizacijske politike. Zašto se afirmacija Crne gore ne bazira na serviranju javnosti istine o LSCG i o Slavku Peroviću.

  Sramni i poražavajući postupak HRT-a kroz prikazivanje ove emisije ograničava hrvatsku javnost i žrtve crnogorske agresije da do kraja spoznaju istinu.
  No koliko god se u HRT-u potrudili da sa kolegama iz Crne Gore prikriju kompletnu istinu to im neće poći za rukom.

  Iz Splita dolazi HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
  Iz Crne Gore ISTINA ŽIVI VJEČNO!

 67. Dragi, Nikola da te pozdravim,da ti kažem da si malo napisao o “gospodi Pavlović”, takvih govana, smrda, prda, klozeta, užegloga kisjeloga zelja,tvorova, nesoja, fukara, ološi,kanavaca, otirača …. crna gora nije imala ka što su ti jadovi. Njima je jad što nas ima, i što se ne damo u lance vezati. Želim da pozdravim sve takve dobre ljude, koji dižu glas protiv siva mraka. koji traje od vajkada. Pozdrav velikome ČOJKU Slavku Peroviću.

 68. Nick,
  sto ne komentarises da li je istina ono sto sam napisao o Ivanisevicevim sticer
  crnogorcima.
  Ne smeta ti sto su pomenuti sa grbace ovog naroda odrali kozu.To su oni ljudi
  koji su najvise rovarili po Cetinju protiv LSCG i Slavka.Ti ljudi su finansirali ka-
  mpanje DPS-a i Djukanovica na Cetinju.

  Sta kazes za najnoviju trgovinu izmedju Ivanisevicevih pajtasa i ministarstva
  kulture na cijem celu je zorni Dzaga Micunovic.Trebaju Cetinjani da znaju sve
  o transakcijama njihovih derikoza.

  Sto se tice duhanskog dima vjeruj mi jos ce se dimiti.Tesko mozete ukriti radi-
  jatorovo ucesce u ovom i mnogim drugim prljavim poslovima kojima su punjeni crni fondovi i njini glibavi dzepovi.

 69. to je pavlovic svoju budalastinu okacio na fb profil od javnog servisa, sa pricom Ne znam jeste li čuli, ali je ovo na CNN-u jutros osvanulo…
  Kasnije sam vidio da su tu podmetacinu moderatori javnog servisa sa FB-a vrlo brzo makli.

 70. moram reći da sam tekst gospodina Duška Stojovića pročitala kao omadjijana

 71. UPOZORENJE!!!

  OVO JE NAJNOVIJI LAŽNI FB PROFIL SLAVKA PEROVIĆA PODMETNUT OD STRANE UDBE NA FACEBOOK:

  http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/profile.php?id=100002101182314

  OVAKVI LAŽNI PROFILI POJAVLJUJU SE ISKLJUČIVO KAKO BI ODVUKLI POSJETIOCE SA JEDINOG ZVANIČNOG FB PROFILA G.PEROVIĆA – SLAVKO PEROVIC WORDPRESS, TE KAKO BI UDBA SAKUPILA IMENA, FOTOGRAFIJE I PODATKE O PRIJATELJIMA, SLJEDBENICIMA I SIMPATIZERIMA SLAVKA PEROVIĆA I LSCG-A. MOLIMO VAS DA OBAVJESTITE I SVOJE FB PRIJATELJE O OVIM LAŽNIM FB PROFILIMA G.PEROVIĆA I DA IH UPUTITE NA JEDINI PRAVI PROFIL G.PEROVIĆA: Slavko Perovic WordPress

  S POŠTOVANJEM,
  MODERATOR

 72. Zelio bih samo jos pozdraviti i dobar tekst Duska Stojovica …Sto se tice duplih profila ili ti udbaskih laznjaka .. mislim da se ne bismo previse trebali opterecivati s njima jer znamo da je bar ovaj prostor cist i dalek od tog gliba ..s vremena na vrijeme uleti po neki gubavac..ali brzo svojom voljom i izleti , Slavkovo pisanje je toliko superiorno i matirajuce u svakom pogledu ,a tek mozete misliti kako samo za tu nepismenu olos ,pa se cak i ne usudjuju uci u raspravu ..a da vire ,vire , tu su ,svojim buljavim ocima posmatraju koliko se i sta kucka ..pozdravimo ih jos jednom ..evo sada !!

 73. Poštovani,

  Želim vam reći još nekolike stvari. Jasno je da je svrha ovog udbaškog fejsbuka kojeg smo raskrinkali, da se na njega privuku svi ljudi i žene koji su i koje su simpatizeri i poštovaoci lika i djela Slavka Perovića kako bi ih udba identificirala. To je suštinska namjera udbe posredstvom ovog udbaškog fejsbuka, što nas ne iznenadjuje, navikli smo na sve od strane Djukanovićeve udbe i znamo se protiv toga boriti i izboriti, ne mogu nam ništa!

  Juče se javio “komentarom” udbaški sramotni falsifikator i prevarant koji je na svom fejsbuku postavio onaj lažni izvještaj sa lažne konferencije za štampu Baraka Obame i Hilari Klinton, što i prilici mlađanopm udbašu Fedji Pavloviću s o bzirm da je sin raskrinkanog Koče Pavlovića, a i djed Milika mu je takodje čitavog života bio ništa drugo nego ogavni udbaš!

  Podsjećam da je režimski “novinar” Koča visoki funkcioner udbaške Medojevićeve PZP iste one lažne stranke koja je svoju posljednju izbornu kampanju vodila tako što je DOSLOVCE prepisivala govore Slavka Perovića, što je koristila istu govornicu sa koje je redovno govorio Slavko Perović i što je scenografija nastupa Meda, Koče dr Batrićevića i osalih udbaša bila direktna kopija scenografije LSCG. Tako je, to su isti oni “političari” koji su Slavka, tokom “izborne” kampanje, na svakom skupu pozivali da im se pridruži, naravno samo zbog toga da bi pokrali glasove birača Libedralnog saveza. Nije im počlo za rukom!

  Kočinog sina Fedju juče sam makao, a danas ga vraćem da vidite sa kakvom bezočnom podlošću i bestidnošću udba pokušava da manipuliše!

  Pročitajte i pljunite, to je jedini pravi odgovor na Fedjinu udbinu provokaciju!

  Evo citiram Fedju udbašau cijelosti:

  “Pozdrav svima,

  Kako sam se našao veoma uvrijeđen psovkama i optužbama komentatora na ovom blogu, očekujem da ćete mi dozvoliti da vam se obratim. S obzirom da ste popljuvali mene i moju porodicu, mislim da vas najosnovnija korektnost (čije je postojanje, trenutno, diskutabilno) obavezuje da ovaj komentar objavite.

  Dakle, moj autorski tekst “Obama odgovorio Peroviću: Napadi su neosnovani” je objavljen na mom blogu, fedjapavlovic.wordpress.com, kao parodija na nekoliko skorijih izjava gospodina Perovića. To će, valjda, svakom ko pročita tekst biti jasno. Našao sam da su posljednji tekstovi gospodina Perovića, čiji blog sa vremena na vrijeme pratim, smiješni i da zaslužuju parodiranje – pisanje satiričnih tekstova na mom blogu je, valjda, moje pravo, i ne vidim kako to ugrožava bilo koga. U krajnjem, ko neće da ih čita – ne mora, iako je dobrodošao.

  Dvije su stvari koje me brinu – prvo, (komična) činjenica da je neko povjerovao u vijest o Obaminom odgovoru gospodinu Peroviću. Ne znam šta nije u redu sa tom osobom. Je l’ vi, čovječe, stvarno mislite da je tako nešto moguće? Vanredna konferencija Bijele Kuće zbog izjave gospodina Perovića (uz dužno poštovanje)…?

  Druga stvar, koja nažalost nije ni malo komična, je to što ste me optužili da sam Udbaš, gad, smrad, jadov, itd. Ja? Ja sa Udbom nemam zaista nikakve veze, osim što mi je “Balkanski Špijun” omiljeni domaći film. Evo, vjerujte mi, nisam ga pogledao godinama, pa se vjerovatno i ta veza izgubila. Htio bih, ovom prilikom, da gospodinu Peroviću postavim pitanje (nadam se da će imati vremena da na njega odgovori) – mogu li se ja šaliti na mom blogu na vaš račun a da ne budem automatski špijun? Zaista mislim, što je mnogo – mnogo je. Ne slažem se sa mnogim vašim stavovima, veoma cijenim i poštujem vašu političku borbu devedesetih, možete li mi jednostavno dozvoliti da izražavanje mišljenja bez špijunskih etiketa? Mislim da nije primjereno, između ostalog jer zbog godina nisam u poziciji da vam odgovaram.

  Zato, ja bih zaista molio moderatora da obriše nekoliko veoma uvredljivih komentara na moj račun.

  Pozdrav.”

  A TEBI MRŠ UDBAŠKI SMETU!

  Juče sam sklonio taj “komentar” udbaša Fedje Pavlovića

 74. Da ne ulazim u lične prozivke…Djelo crnogorske opozicije je lešina, mrtvo ustajalo tkivo koje ničemu ne služi do li sopstvenom interesu uzjahale malograđanske pohlepe i blokiranju mogućnosti razotkrivanja dps-ovih filovanja lažima o demokratiji i sličnim slobodama. Ljudi takvog djela mogu biti crvi, mogu biti splačine, mogu biti i mnogo bolji od rečenih ispljuvaka ali njihovo djelo je lažno, a samim tim netrajno. Da su učinili išta valjano na vrijeme ili čak i sa zakašnjenjem, da je postojao ijedan cjeloviti postupak ili ideja, njihovo glasačko tijelo bi se glasnulo mnogo jače i prodornije i zagravitiralo oko istinitijih stvari od onih kojima se bave. Nije tačno da ta “opozicija” nije imala priliku i da nije bila u mogućnosti da uradi mnogo više za svoje glasače. Ali, oni su razrađivali mnogo više nego što su radili i tek toliko da bi ostali u pobudi “trenda” što je tipična provincijalska kvaka za seljaka. Shodno tome ostali su, umjesto uloge koju im je povjerilo njihovo glasačko tijelo, samo igračkice za poteze dps pomjeranja od i ka protokolarnim mogućnostima rasula i korupcije a pod krinkom eu demokratskih smjernica. Da ne spomenem slonovsku mogućnost da su se mogli prisjetiti Slavka Perovića ako im je bilo stalo da naprave bilo kakav potez izričite kontre u odnosu na dps. Ne zato što je Slavko Perović svetac nego zato što je njegovo odnosno djelo LS NEUPOREDIVO veće i konkretnije od bilo kojeg poteza kojim se “hrabra” i trendovski razvijena “opozicija” zakitila i “oplemenila” društvo. “Vođstva opozicije to ne žele da urade jer smatraju da tako ljuljaju svoje lične političke pozicije i njihov suštinski isplativi odnos s vlašću.“(S.P.) Rezultat je taj da danas mogu slati prijave i vrhovnom tužilaštvu nebeskih sudova, malo će im ko povjerovat od ljudi. U svakom slučaju, sa i bez opozicije, baviti se dobrim razlozima nije loše, stilizovano je i uvjerljivo, ali baviti se PRAVIM razlozima mnogo je stvarnije i neuporedivo istinitije. Strah od istine je stvaran za skoro svakog u cg, ne zbog toga što je istina veličanstvena ili bolna nego zato što je istinita i zato što oslobađa. Trag istinitih ne može se sakriti. Vidljiv je. I kroz vjekove i kroz trenutke. I kao što rekoh, nije za upoređivanje.
  “Mrav je tako zamjerao Suncu zato što ono, eto, nema noge.”

 75. za Fedju Pavlovića.
  pa si našao da se našališ na naš račun-jado jadni, a što si drugo ?
  što se ne našali na ovu “armiju”stravljenih, poslušnih i zarobljenih glasača dps-a
  koji se stide da priznaju,koji već sve vide, ali i dalje žmure,koji i dalje misle da i onako ništa više ne mogu promijeniti- jer su sami pristali da ih okuju u lance njihovim bezočnim lažima i zastrašivanjima.što se malo ne posprdaš sa njima, sa ti sitnim vaškama koji nam kroje kapu?pa satira se i piše na račun vlasti jadove neznaveni-no si se odvažio -pa nas nadje.svaka ti čast majmune slinavi

 76. MODERATORU I DALIBORKI – SJAJNO!

  PAVLOVIĆIMA FEDJI, KOČI I MILIKI – SRAM VAS BILO!

 77. Nego što, NINA!:-)

  OTPOR STOKO!

 78. Ta nesreća božja je za duboki prezir. Zna on odličlno ko je i čiji je pa hoće da se na ovaj način opravda, kako on to čoče nije htio baš tako htio, nego je jado jadni htio da se šaleca. Svi su ti po kući za duboki prezir i sprdačinu, pa ajmo malo o tome. Malo ti je rečeno,, Tebe treba dobro izdrviti, pa se šali sa tatom i đedom- MRŠ NESRETNIČE!

 79. Bio sam odsutan zbog privatnih razloga par sedmica i vidim da se dogadjaju mnoge cudne ili bolje reci programirane stvari, strasno. Izvinjavam se Slavku sto moram da postavim pitanje na njegovom Blogu, jer nemam gdje, kao sto ne mogu ni dobiti pravu informaciju osim ovdje. Ko stoji iza Narodnog pokreta? koji me no stop zasipa nekim informacijama, cak me niko nije ni pitao, a uclanio me u taj pokret, koji sam juce konacno vidio na fb i primijetio sam neke likove sa kojima nebih zelio ni u snu da budem u istom kosu.Zaista ne znam sta se dogadja.

  Cak sam vidio i lazni fb profil Slavkov i kazem boze sto se cini, Slavko vec ima svoj profil. Ne mogu da vjerujem da se ta stoka zeli i na ovaj nacin da obracunava, da stvara pometnju.

  Tuzno za junosu Pavlovica, no kakav otac takav sin, pi.

  Moj dobri Slavko, treba izdrzati sve ovo, a ti to trpis vec dvadeset godina, ja ti se licno divin i svaka ti cast, 99.9999% ljudi bi vec odavno uteklo glavom bez obzira.

  Izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme u nemogucnosti da da dobijem prave informacije.

 80. Dragane ne mora ti Slavko odgovarati, ja ću ti reći. Iza svega što se zove “Narodni pokret” stoji ti individua sa imenom Robert Velašević, policijski čovjek od glave do pete. Ne primičite se tamo. A koliko sam čuo odmah su mu se na raspolaganje stavili udbaši Medojević i Srdjan Milić. Trebalo bi da je svakoj vrani sve jasno.

  Dragane, bježi od njih, to je napravljeno da se pretvori u kompromitaciju i snime oni koji će pošteno doći ne znajući da će ih snimati i policija!

  Pozdrav!

 81. Hvala ANTO na informaciji. Nijesam ni komentarisao na njihovom sajtu niti mi je padalo na pamet, kada sam vidio neke likove, a izvjesne protuve si i spomenuo, ispod nivoa mi je da ih imenujem. No kako su uspjeli da me ubace tamo, a nijesu me ni pitali????? izgleda da je sve moguce, cak i ono nemoguce.

  Zao mi je osoba koje znam, a koje su tamo, a nijesu ni svjesne u sto su upale…Sto se cini u nesretnoj…

  Pozdrav

 82. Dragane,
  Potpuno te razumijem i podržavam. Radi se o udbaškoj podmetačini koju vodi Robert Velašević. Vidim da se tamo raspisao nik Mala sirena. Želim vam reći da sam rođena Tivćanka, udata sam i živim u Podgorici, ali znam da se iza ovoga nika krije osoba koja se zove Bilja, udata je za visokog vojnog oficira i dokazana je udbašica, jer je ona ta koja je radila protiv Slavka Perovića, o čemu je Slavko napisao i objavio na ovom blogu svoje strašno svjedočanstvo, kada je bio izložen napadu udbaške četvorke, predvođene Sašom Markovićem iz Budve

 83. POŠTOVANI,
  UVIDOM U FB PROFIL:ULIČNIM PROTESTIMA PROTIV MAFIJE, AUTORA ROBERTA VELAŠEVIĆA, A RADI SE O UDBAŠKOJ PODMETAČINI, NAŠAO SAM U RUBRICI ‘PRIJATELJI’ FOTOGRAFIJU I IME SLAVKA PEROVIĆA! PRENOSIM VAM ISTINU DA SLAVKO PEROVIĆ NIKADA NIJE NITI DOBIO, NITI PRIHVATIO PRIJATELJSTVO NAVEDENOG FB PROFILA, TE SE RADI O UDBAŠKOM FLASIFIKATU! ZBOG OVOG FALSIFIKATA ROBERT VELAŠEVIĆ UKLONJEN JE IZ PRIJATELJA OVOG FB PROFILA. POUZDANO ZNAM DA OVAJ FALSIFIKAT NIJE JEDINI!
  MODERATOR

 84. Koliko sam ushicen zbog teksta, kojeg sam u dahu procitao, toliko sam i tuzan zbog sudbine nase, zbog stoke koja sebe naziva narodom.

 85. PRENOSIM VAM INTEGRALNU PORUKU ROBERTA VELAŠEVIĆA KOJU JE POSLAO NA FB PROFIL G.SLAVKA PEROVIĆA I MOJ ODGOVOR NJEMU:

  ROBERT VELAŠEVIĆ:
  POSTOVANI,SLIKA SLAVKA PEROVICA NIJE STAVLJENA SA MOJE STRANE VEC CLAN GRUPE IMA SLIKU SLAVKOVU UMJESTO SVOJE. A MODERATORU KO GOD DA SI JA ROBERT BELASEVIC AKO SAM UDBAS NEKA TI SLUZI NA OBRAZ. NIKADA NISAM I NIKADA NECU NITI ZA OVAJ SRAMNI REZIM I PONAVLJAM DA NISAM STAVLJAO SLIKU SLAVKA PEROVICA. JA NEMAM NIKAKVOGA LIDERA SADA U CRNOJ GORI ,NITI SAM INSTRUIRAN OD BILO KOGA.

  MODERATOR:

  TO JE LAŽ! SLAVKO PEROVIĆ WORDPRESS, NJEGOV FB PROFIL, BIO JE POSTAVLJEN KAO PRIJATELJ NA TVOJOJ STRANICI ‘ULIČNIM PROTESTIMA PROTIV MAFIJE’! UPRAVO SAM GA JA UKLONIO, PREMA TOME NIJE BIO NIČIJI DRUGO, NEGO STE GA PODVALILI I PODMETNULI. TAKOĐE, VIDIO SAM DA SE SLAVKOVA SLIKA POJAVLJUJE S IMENOM IZVJESNE MAJE MILAČIĆ.KONTAKTIRALO ME JE VIŠE LJUDI KOJI SU TAKOĐE POSTAVLJENI VAŠIM FALSIFIKATOM, A TI TO VELAŠEVIĆU ODLIČNO ZNAŠ, ŠTO JASNO SVJEDOČI O TEBI!
  ZBOGOM!
  MODERATOR

 86. u grupi ULICNIM PROTESTIMA PROTIV MAFIJE mozete da pozovete svoje prijatelje bez njihovog prihvatanja poziva,odnosno,prijatelje automatski ubacite bez njihove potvrde.Kako?Ne znam.Roberta Velasevica povrsno poznajem,on je poznat kao kum Nebojse Medojevica.Naziv grupe mi je interesantan a grupa mi se svidjela kad sam vidio da je i Slavko Perovic WORDPRESS clan.Ne znam da li je Robert udbas ali stalno pljuje na CG vlast/mafiju.Toliko o tome.
  moram reci i da veci broj ljudi na fb profilu postavlja Slavkove slike kojeg smatraju,vjerovatno,simbolom politicke i svake druge borbe,sto mi se posebno dopada ali ne znam da li se to dopada Slavku.Vjerovatno.Mislim da treba biti hrabar da bi se postavila njegova slika.Pozdrav za ISTINSKE LIBERALE!

 87. To sto Robert velasevic pred poznanicima i onima koje zeli da obrlatipljuje ovu vlast je neophodno da bi spijunski varao liberale i druge koji su iskreno i hrabro okrenuti protiv mafije! Mislite li vi da jedna izdajnica liberala Stanka Vucinic, ili jedan Rados Rotkovic, Tvor od Kotora Miko Zivkovic, Tvor od Budve Slobo Franovic, izdajnik Ante petkovic, smet od Sase Mangulice Markovica iz Budve, izdajnik Labud Sljukic, izdajnik Dragan Banicevic i mnogi drugi izdajnici kao sto je na primjer smrad od Marka Vesovica nijesu radili iz istog razloga to isto. Zar to godinama ne radi izdajnik sveka ljudskog a najprisiniji mafijin saradnik Miodrag Profiter Perovic. Sve je to ista namjera i jedna jedina da se Slavko Perovic kompromituje kao bi Djukanovic ostao beskrajno na poziciji cara crnogorske mafije.

  Jos da dodam da je prica kako vas prijatelji mogu negdje postaviti a da vas prethodno ne pitaju, osim tehnicke, sustinska laz, jer se onda ne radi o prijatelju nego o nekom ko vas zloupotrebljava. Masa je ljudi koji jos ne znaju da su na Velasevicevom blogu, a to govori o tome da je sve to falsifikovao licno velasevic ili njegova osoba iz udbe govori sve, a ukljucivanje Ratka Knezevica u raspravu dovoljno gvori da je u pitanju velika udbina igra koju za javnost vodi Velasevic.

 88. S OBZIROM NA ZNAČAJ ZLOUPOTREBE ZVANIČNOG FB PROFILA G.PEROVIĆA, ODNOSNO NJEGOVE FOTOGRAFIJE I DJELA, I OČEKIVANE ZLOUPOTREBE ISTOG OD STRANE UDBE, ŽELIM DA NAGLASIM SLJEDEĆE:
  TEHNIČKI NIJE MOGUĆE DA POSTANETE ČLAN GRUPE, UKOLIKO VAM NEKO NE POŠALJE ZAHTJEV ILI OBAVJEŠTENJE O VAŠEM UČLANJENJU! TAKOĐE, NAKON ŠTO POSTANETE ČLAN GRUPE TO MORA, KAŽEM MORA(!!!) BITI NAZNAČENO NA VAŠEM FB PROFILU! NIŠTA OD OVOGA SE NIJE DESILO KADA JE U PITANJU GRUPA ‘ULIČNIM PROTESTIMA PROTIV MAFIJE’, TE PREMA TOME RADI SE UDBAŠKOJ PODMETAČINI!
  MODERATOR

 89. Teška i teško bolesna rabota je udarac (ne)savjesti koja od jednoga trena jasno vidi svoje nedjelo. Gori je i od osvete.
  Stoka! Da vidimo i taj finalni zagrljaj “opozicije” sa Dps-om! Na skrivenom mjestu.
  Puštite neka se prospu pred narodom do kraja. Lopuže male! Načini na koje rade, sve što (ne)rade, dovoljno govore o tome KAKO dolaze do onoga što nikad nisu ni stekli ni rekli. Zaboravili su nešto: presudiće im najgori od njih samih.
  Amin za Istinu!

 90. Je li neko osjetio režanje u blizini?
  Mislim neko od crnogoraca, ljudi Velikog Lavljeg Srca? Spremnih za otadžbinu i đedovinu i buduća neka pokoljenja.

  To je nama naša zemlja dala. Da imamo, nego što ! Da se ponosimo i dičimo svakim besramnim odličjem nečovještva i fukarluka koje svaka užasnuta fukara nosi ponosno za svoj groš. A oće i još! Poezija, o bože o madona! Budalama kad bi vjerovali …

  Živio Liberalni Savez jer je življi od svih Promjena za groš!

  Saznaje se da će se „kongres“ … Da sačekamo kongres Đukanovićeve voljene mafijašice

 91. moderatoru,tehnicki je izvodljivo JEDINO za ubacivanje u ovu fb grupu sto,mozda,govori o karakteru ove grupe koja je u medjuvremenu postala vecinski srpska!

 92. Prijatno mi je u dusi kad vidim da je Slavko Perovic i LSCG (i ako u fazi mirovanja)u zadnje vrijeme jos vise predmet interesovanja ” mafijasko-fasistickih struktura i citave infrastrukture kako bi na razlicite nacine kompromitovali sve ono sto su LSCG i Slavko Perovic radili dok su bili aktivni. Ideja LSCG zivi. I zivjet ce na zadovoljstvo mnogih koji znaju sta je sloboda>>>

 93. LAŽNI IDENTITETI = TUŽBA PO OSNOVU ZLOUPOTREBE SLUŽBENOG POLOŽAJA!
  MEDIJSKI LAVIRINTI I ULIČNI PROTESTI ZA I PROTIV ZLOUPOTREBE MAFIJE!
  CRNA GORA DANAS JUČE PREKJUČE SVAKI DAN
  Hahahahahaha, kako će neko da se usudi! Dooobra je to fukara! Inspiracija je u porastu u Crnoj Gori. Sva sreća što smo miroljubopitivlji pa ćemo dočekat Klintona a i Ameriku zemlju neveliku bijelim robljem tačno onda kad nam promjene postanu daleke.

 94. pazite kako mediji dozirano izvjestavaju o revoulucijama u africi. i kako zapad trazi ” mirnu tranziciju “, da zadrzi diktatorske rezime doduse sada bez tih diktatora, ali sa njihovim dugogodisnjim poslusnicima. MAFIJA. DOSTA!! Priblizava se to Evropi budite sigurni, buknuce plamen. Djelovace smijesno oni koje ne mozemo sada zamisliti na koljenima, a to su najobicnije nistice i kukavice cim se digne kuka i motika. u srbiji par stotina hiljada ostalo bez posla, to kad krene se zaustavit nece moc, a s drugima i nasi madjionicari dolaze na red. bice bjezanja. ameri i zapad trazice da nadju krtice i sve usmjere na svoju vodenicu. revolucija mora ocistiti svaki sraf reakcinarnog rezima kod nas i svud u regiji i dalje u evropi… zato u africi prijeti sada gradjanski rat, najprije u tunisu, zato sto se narod nije zadovoljio samo odlaskom ben alija, a ostankom njegove birokratije i vojne bagre, ameri crkose zbog toga. svjetska revolucija, nista drugo ne pomaze. zivjeli mi. IMPERIJALIZAM – NAJVECI STADIJ KAPITALIZMA mora biti savladan.

 95. http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_141466242581085

 96. upravo sam to isprobao, mogu dodati prijatelja koliko god hocu u ovakve grupe, oni se tome ne pitaju, mogu poslije jedino sami sebe da maknu ako zele iliako primijete da su addovani, u slucaju kada taj koga sam dodao ima veliki broj prijatelja velika je sansa da u sumi raznih nitifikacija i ne primijeti da je dodan, znam to po sebi, jer ko ce to sve ispratiti, samo pogledam ili cak i ne pogledam sve i ztavorim, nemam zivaca da pratim to, najbolje je uci u account i blokirati sve te i slicne mogucnosti

 97. ANB ima oko 400 zaposlenih, bez saradnika i dobrovoljnih spijuna.

  Barem jedan od tih 400 zaposlenih je zaduzen za prikupljanje informacija o internet aktivnosima Slavka Perovica. Pravi izvjestaje o presjeku stavova i o identifikaciji svih komentatora na ovom blogu. Izvjestaje podnosi sefu Sektora redovno, po potrebi i vanredno.

  Preduzimaju se i “aktivne mjere” dezavuisanja, sto su neki od saradnika na blogu odlicno primjetili, ukljucujuci i Moderatora (vidi gore).

 98. Neko planira da kupi kuću u HN. Ko ima pare za to?

 99. Emilo,
  je li ovo trik-pitanje?

  DPS je mnogo dužan Crnoj Gori. Mnogo joj je dužan – a ne: mnogo je zadužio.
  Građani Crne Gore su još mnogo više zloupotreba građana Crne Gore, da ne kažem zloupotreba građanskog položaja(ha ha i ha!!!). Kritička svijest ovđe je čista zajebancija sa primjesom pljuvačkog brenda koji ne ide dalje od lijepljenja etikete za ljude. Za dalje od toga ustvari nema potrebe. Ljudi zaključuju ono što im ide na ruku, u većinskom komunističkom maniru zaključka bez prethodnog pitanja (dodaću obavezno da kultura dijaloga nije u korišćenju kvaziintelektualnih poštapalica lijepe retorike jer se i sa njima može stići ravno u slijepo crijevo, kako to divno zvuči!) I tako, elita „kritičke svijesti“, bilo da se radi o opozicionim predstavnicima naroda ili medijima stvara i oblikuje „elitu“ nesvijesti kao većinskog člana Crne Gore koji dobro bleji, i svakako da se i jedni i drugi i treći odlično slažu sa prvima koje otprilike ne zanima niko i ništa sve dok ne ugrožava njihovu volju za moć. Njihovu volju a našu nevolju, pored blejanja. Može li bit’ bolje! Svako zadovoljan! Kao u …. slijepom crijevu! Ovaj brod (CG) tone, mi čekamo na spasioce. O tuge, o bola, o potrešenosti narodnim nadricinizmom! O kiča patetike! O ohoho! I tako ta zajebantska podjebavanja postaju zakonsko pravo a zakonsko pravo nemilosrdna zajebancija. Ohoho stvarno! Ma nemojte, neće biti…!
  Da se vratim opet na Lscg, više nema ljudi kao što su bili Koko Vujović ili Miroslav Vicković, ne treba ih ni očekivati. Mogu da razumijem neozbiljnost povodom interesovanja za „prošla vremena“, ali ne mogu da shvatim, kažem čak i ako se uzme u obzir sablažnjenost u odnosu na lične uvrede, da niko nije postavio zdravorazumsko pitanje, koje je bilo suštinska smjernica i kompletna aktivnost Lscg-a od početka do kraja, a evo i preko formalnog kraja, a ono glasi: ko je mimo Lscg PRVO nešto radio za narod pa tek onda za svoju poziciju u narodu? Ko? Niko i ništa. To je sva priča, dodatke možemo ispoštovati onda kad treba, a nikako uvijek kad ne treba. Ako se Slavko Perović obraća tom narodu kao posljednjem i prvom stepeniku svoje lične bitke, koju je poprilično platio, onda valjda i taj narod može da malo da se prisjeti zašto mu se niko drugi ne obraća. Kapirate li? Ma kapirate sve. Samo ne znam dokle. A odakle, to nije nimalo neprimjetno, vidi se i po mrklom mraku…

 100. Teodo,
  Tačno je da postoji mogućnost da te prijatelji ubace na neku grupu, ali tada stiže POTVRDA(notifikacija) (koje moderator redovno prati, a koje nije bilo!), plus ta se grupa MORA POJAVITI na početnoj strani FB profila! Ništa od toga nije bio slučaj! Pored toga, samo ubacivanje jednog ovakvog profila, kao što je to profil g.Perovića, a koji ima veoma veliku i značajnu političku težinu, a BEZ PRETHODNOG OBAVJEŠTENJA, ODNOSNO TRAŽENJA DOZVOLE – govori o namjerama onoga ko ga ubacuje u grupu bez bez pitanja! Ovo je knjiški primjer udbaške manipulacije, koja se kasnije ima predstaviti ‘dobrim ili slučajnim namjerama’! Da dodam da i sami možete viđeti glavne komentatore na grupi ‘Uličnim protestima protiv mafije’ – Nebojšu Medojevića i Ratka Kneževića, a od ove dvojice me ništa ne čudi, jer potvrđuju moje tvrdnje da se radi o sramotnoj udbaškoj prevari!

 101. Sve sto sam mogao da uradim je da blokiram prijem njihovih informacija na mom profilu i da se iskljucim iz te grupe. Da li mi je to definitivno uspjelo vidjecemo u sledecim danima. Za mene je sve to tako mizerno i ispod svakog nivoa, ako mozemo uopste o tome da zborimo, fukare ipak ostaju fukare i sluze se svim i svacim. Nista nam ne predstoji nego da se i na ovakav nacin borimo protiv njih, i da pokusamo sve to da stopiramo u samom njihovom zacetku ito samo udruzenim snagama.

 102. I očigledno je da smo uspjeli, Dragane!
  Šarada u kojoj su udbaši htjeli lažno da prikažu Slavka bok uz bok sa Medojevićem, Srđanom Milićem i Kneževićem, a koje je on sve u svojim tekstovim označio kao taster saradnike režima -ta besramna podvala da tajno Slavka stave pod isti krov s njima – im je PROPALA! RASKRINKANI SU i ovoga puta! Zna se da je Slavko milion puta rekao da su vođe opozicije prodane, a da je narod koji im je dao glasove prevaren, i da su ti glasači jedini koji mogu odlučiti da ustanu, a ne njihova prodana rukovodstva! Kad njihova rukovodstva ‘ustaju’ – to je uvijek u režiji udbe! Da nije tako, davno bi u CG druge ptice pjevale! Koliko su samo dezavuisali i saplitali LSCG u rijetkim situacijama u kojima su se stvari mogle suštinski mijenjati, a da ne pričamo o ostalim dnevnim koreografijama koje izvode zarad skretanja teme, a održavanja vlasti! Vođe crnogorske ‘opozicije’ su bruka i sramota i treba ih otjerati sa svakog protesta protiv vlasti, jer oni mogu biti tu samo da za vlast ruju, kao što to stralno rade! Zato je sjajno što je ovaj pokušaj udbaške manipulacije sa Slavkovim profilom i njim kao potencijalno odlučujućom političkom figurom – PROPAO! Htjeli su i Slavka lažno i udbaški utopiti u glib gorepomenutih, pa da se svaka buduća stvarna akcija unaprijed obeshrabri, nakon što ova- ‘Uličnim protestima protiv mafije’, projektovano propadne – a zbog čega je i napravljena! Ali, avaj njima, a blago nama….jedan je Slavko, i svaka je njegova suva istina koju svakog dana gledamo oko sebe!!! Vođe ‘opozicije’ su prodane duše, a ne njihovi glasači – njihovi glasači su obmanuti i prevareni, kao i čitava Crna Gora! I ti paćenići su htjeli Slavka stavit u grupu s ovim prevarantima!? Pa ko bi normalan povjerovao da bi se on s tim izdajnicima opozicionarstva i saradnicima režima ikada našao na istom mjestu sa zajedničkim zadatkom??Uostalom, više puta je iznio svoj stav o vođama ‘opozicije’! Kakvi debili!

 103. Magdalena, rekla si sve! Precizno, tečno, kratko, jasno i ISTINITO! Važno je da postoje makar neki koji se ne lažu niti laži povladjuju. Vodjstva opozicionih stranaka su mafiji prodani užas, a ti si Magdalena boginja! ŽIVJELA!

 104. Arsen Dedić
  AKO PO GLAVI STANOVNIKA

  Padaju četiri dobra vidika
  Onda i ti iz svoga stana
  Nazireš dio Mediterana

  Ako po glavi stanovnika
  Dolazi pola jelovnik
  I ako se sve to pažljivo dijeli
  Onda su jučer i gladni jeli

  Ako je takva prosječna plaća
  Onda se tebi milion vraća
  I ako je moral prosječni pao
  Znači i ti si svoj prilog dao

  Ako po svakoj glavi troše
  Znači ni tebi nije loše
  I sve u svemu (a tko ti što može)
  Tvoje se brige djele i množe

  Ako toliki žive bez muke
  Prosječno imaš skrštene ruke
  I kada prosjek toliko krade
  spadaš u one koji ne rade

  Ti nemaš kola, on ima dvoja
  Jedna su onda prosječno tvoja
  Pusti nek zato još više ima
  Poslije po glavi i tako dopadne svima

  Bravo Magdalena! Slavko nije što mu zbore…!

 105. Da neće i templarska loža u Crnoj Gori izaći na ulice? Ili dočekuju Klintona?

 106. Ako se neko sjeća građanske partije… neka izrimuje svetu stolicu!

 107. Pratio sam komentare koji su se pojavili na ovom fejsbuku koji je lažno postavio sliku Slavka Perovića. Katastrofa! Ali najviše me inspiriše javljanje Ratka Kneževića. Podržavam sve što je Knežević rekao protiv Mila Djukanovića, ali neću nikad zaboraviti da je Knežević bio uticajni član crnogorske mafije, toliki da mu je Djukanović bio vjenčani kum, a prije toga Knežević je bio godinama glavni predstavnik crnogorske mafije u Vašingtonu. Sigurno je da se Knežević posvadjao sa Djukanovićem zbog toga što je tražio i očekivao mnogo više parčadi od mafijinog ukradenog i švercovanog krvavog blaga, ali nije dobio. Po tome je isti kao i Miodrag Perović Profiter.

  Pitam se odakle Kneževiću onakvi podaci koje može imati samo vrhunska obavještajna služba, a odgovor je lak, Knežević služi i CIA i britanskoj službi, a takodje i hrvatskoj. Zbog toga je i dobio britansko državljanstvo. Knežević je ubijedjivao kako su Amerikanci protiov Djukanovića, a vidimo kako. Posla Djukanoviću Obama pohvalno pismo, samo što Djukanovića nije predložio za Nobelovu nagradu. Takodje posla mu pohvalno pismo i generalni sekretar NATO pakta Rasmunsen, a takođe i general Stavridis, a Klinton u Crnu Goru dolazi na poziv Duška Kneževića Djukanovićevog mafijaša. Mafijašu Djukanoviću su Amerikanci omogućili ponovni izbor na čelo fukarske DPS da bi se odatle ponovo kandidovao sa predsjednika Crne Gore. Ko je drugi reagovao u Crnoj Gori na ove ogavne poteze ovih političara koji su pobrojani, političara koji daju punu podršku Crnoj Gori utamničenoj od strane mafije? Vidimo niko ni prnuo nije, ni Ratko Knežević. To odlično govori o crnogorskom crnom ogledalu, o smeću koje je Crnoj Gori prešlo preko glave i udavilo je, o septičkoj jami koju je krirao i ispunio sopstvenim smrdljivim govnima Milo Djukanović i svi koji mu u tome pomažu.

  Robuj stoko, ništa drugo ne zaslužuješ, jebite se!

 108. Slavko,daj nam nesto za razmisljanje!
  Motivacije i snage da nastavimo borbu!

 109. Kad bacimo pogled na borbu ovih hm veličina, možda bi trebali da im otvorimo FBI profile! Uz dodatak: sve što bi trebali znati o proljeću!

 110. http://depo.ba/front/lazna-revolucija-internet-mesetara-safeta-kurtovica


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: