Posted by: Slavko Perovic | March 16, 2011

16.03.2011.g.

OTVORENO PISMO SLAVKA PEROVIĆA
UREDNIŠTVU HRVATSKE TELEVIZIJE
Z A G R E B

Poštovani,

Sa velikom pažnjom pratim seriju crnogorske televizije koja se na Vašoj televiziji emituje, a trebala je biti posvećena zločinačkom napadu ondašnje Miloševićeve takozvane Jugoslovenske narodne armije na Dubrovnik. Crnogorski serijal i nosi takvo ime „Rat za Dubrovnik“, a serijal je napravljen 2010.g.

Kao aktivni politički učesnik i svjedok tih mjeseci koji su počeli oktobra 1991.g., a završili se godinama nakon tog, za Crnu Goru, sramnog oktobra i napada na Dubrovnik, užasnut sam Vašom odlukom da Vašim gledaocima emitujete jedan očigledni falsifikat ondašnjih događaja, televizijsku crnogorsku prevaru čiji je jedini cilj da opere zločinačke, ratnohuškačke, ratničke, agresorske i pljačkaške biografije ondašnjih vodećih crnogorskih političara koje je Milošević, pučem iz januara 1989., doveo na vlast: Mila Đukanovića, Branka Kostića, Momira Bulatovića i Svetozara Marovića.

Kostić i Momir Bulatović napustili su političku scenu, ali Milo Đukanović i Svetozar Marović nijesu, učesnici su za koje sva Crna Gora, ali i zapadne politike znaju da su, osim što su ratni zločinci, još i osnivači i gospodari crnogorske mafije kojoj je sramni rat omogućio da Crnu Goru pljačka, prodaje i rasprodaje punih dvadeset godina, i k tome još, krade svake stranačke izbore u Crnoj Gori. Jednostavano rečeno, to je očigledna diktatorska vlast koja, na tragediju, ima punu podršku od strane vodećih zapadnih zemalja što predstavlja, po takvu otvorenu politiku podrške crnogorskoj mafiji, ogromnu i, samo na prvi pogled, nerazumljivu, ali suštinski, sramnu političku odluku.

U agresorskom ratu, u kojem je Dubrovnik bio izložen zločinačkom napadu, u kojem su vodeću, glavnu, sramnu i krvavu ulogu odigrali Crnogorci i crnogorski Srbi koji su postali najobičniji crni pioni na šahovskoj tabli zločinačke i agresorske politike Slobodana Miloševića kojem je, gore pobrojano crnogorsko rukovodstvo, bilo i ostalo najvjerniji i najodaniji saveznik, jedna je stranka, čiji sam ja osnivač, digla svoj antiratni glas do neba, postala stub snažnog crnogorskog antiratnog stava i organizovanja brojnih antiratnih protesta i akcija u Crnoj Gori. Jedna od tih akcija je i onaj čuveni cetinjski miting liberala održan odmah poslije napada na Dubrovnik, miting na kojem su liberali iz srca zapjevali: „Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče!“ Da, ta stranka se zvala Liberalni savez Crne Gore i od navedenih “političara”, njihovih “medija”, špijuna i policije bila je proglašena ustaškom, Pavelićevom, Tuđmanovom, hrvatskom, vatikanskom, miljenicom Pape, Vatikana i Zapada, njeni članovi bili su godinama šikanirani, prebijani, hapšeni, osuđivani, otpuštani s posla, bili su glavna meta mafijaških crnogorskih “medija” koji su zajedno, i pod vođstvom Đukanovića, Bulatovića, Kostića i Marovića razvijali antihrvatsku, antialbansku i antibošnjačku šovinističku mržnju. Đukanović je, na primjer, izjavljivao, kako je zbog šahovnice zamrzio i šah, i još mnogo toga, sve sramtono ratnohuškačkog.

U pomenutoj seriji nema ni riječi o svemu ovome što sam rekao i još o mnogo čemu drugome, ime Liberalnog saveza i one hrabre, poštene i časne Crne Gore koja se iza njega digla, krije se i falsifikuje u svakoj sekundi ovog crnogorskog falsifikat-serijala koji, na očigled svih Balkanaca, i na najsramotniji prevarantski način, od ratnih zločinaca pravi mirotvorce i poštene političare.

Na žalost, u toku je široka i moćna akcija spašavanja Mila Đukanovića, posljednjeg i najsramotnijeg evropskog diktatora, spašavanja od njegove političke i ljudske propasti. Umjesto da se sa svojim kolegama našao kao optuženi na haškom sudu zua ratni zločin, a na redovnim sudovima kao organizator teških mafijaških krivičnih djela, ispod lažnog „novinarskog“ pristupa Snežane Rakonjac i Branka Vojičića, pred gledaocima izranja prefarbani lažni lik onda mladog i tobož zavedenog političara, što je falsifikat kakvom nema premca, i ne bez razloga, podsjeća na sve staljinističke, hitlerovske i musolinijevske falsifikate, nema razlike!

Akciji spasavanja i održavanja Đukanovića na mjestu crnogorskog mafijaškog šefa i crnogorskog diktatora, daje svoj puni doprinos i američki predsjednik Obama, daje generalni sekretar NATO saveza Rasmunsen i brojni drugi, dao je podršku i onaj predsjednik dubrovačkih dragovoljaca dolaskom u Podgoricu, i posjeti i hvaljenjem Mila Đukanovića, ali je dala i daje svoj neočekivani i veliki doprinos i hrvatska politika i to već više od desetak godina!

U tom smislu, dame i gospodo sa hrvatske televizije, ovo pismo smatrajte ne samo mojim ogromnim protestom zbog vašeg emitovanja očiglednog crnogorskog mafijaškog falsifikata nego i protestom hiljada onih koji se ovim serijalom smatraju uvrijeđenim, izigranim i prevarenim, do duše falsifikatom samo u pokušaju, jer neće uspjeti!

Dosta je bilo podrške crnogorskoj demokratskoj farsi, a suštinski – dosta je pune sramotne političke podrške crnogorskom ratnom zločinu, zločincima i crnogorskoj mafiji!

Takođe, na odjavnoj špici svake epizode pomenutog falsifikatorskog serijala piše da sam ja odbio ‘da učestvujem i dam izjave‘ urednicima – što je još jedna od besramnih laži! Mene nikada niko iz TVCG nije kontaktirao ovim povodom, te se moje ime i na ovaj način zloupotrebljava i ruži! Naravno, tačno je da bih ja bilo kakvu saradnju na tome projektu pranja i prepravljanja ovog sramnog dijela crnogorske istorije odbio, znajući da jedini motiv mafijaške organizacije, kakva jest RTCG, može biti isključivo jedan: pranje biografija crnogorske aktuelne mafije, a što dio ovog emitovanog serijala već potvrđuje!

I na kraju, još jednom izražavam svoje razočaranje i zaprepašćenje time što je HTV odlučio da ovaj prevarantski serijal emituje, i to u udarnom terminu, jer sam, bez obzira na politički nametnutu klimu u regionu, naručenu klimu slavljenja Mila Đukanovića kao demokrate i evropejca, od HTV- a očekivao znatno viši nivo novinarske profesionalnosti i uređivačkog integriteta, što je, u navedenom slučaju, potpuno izostalo! Tako je, ovim serijalom, HTV postala lutka na crnom koncu mafijaške TVCG!

SLAVKO PEROVIĆ

Osnivač i bivši politički lider
Liberalnog saveza Crne Gore

Advertisements

Responses

 1. Mogu misliti Slavko kako ti je bilo gledati onaj fukarluk na HTV-u, a jos i teze vjerujem sto taj falsifikan uradise nasi bivsi Liberali, oni koji za saku krvavih dijamanata(kao Naomi Kembel) priskocise da spasavaju diktatora.
  Postovana gospodo, mora da znate da nije bilo dovoljno izdati LSCG, jer ako hoces na korito DPS-a, moras svim silama da udaris po LSCG-u i svakako Slavku, sto te protuve izdajnicke rade. Zamislite da su ovu emisiju “Rat za Dubrovik” pravili ovi iz DPS-a, ona ne bi imala taj lazni smisao koji ima kod naroda, jer to je cilj. I dan danas kada cujete neku izmisljotinu ili laz za LSCG ili Slavka, uvijek je to poteklo od nasih izdajnika. I obican covjek koji ne zna kaze: “E to mi isprica jedan bivsi liberal, a on ti je bio to od pocetka.” Ta izdajnicka bagra, zajedno sa onim bivsim komunistickim gnjidama, koji su se privukli pri nama liberalima kada ih ab revolucionari iscerase govnavom metlom, i oni bivsi UDBA-si koji dozivjese istu sudbinu, imaju i dan danas zadatak da brisu ratnu biografiju Mila Djukanovica i da izmisljaju lazi o LSCG-u i Slavku. I DOBRO ZAPAMTITE, SAMO SU ONI GORI OD MILA.
  Sto se tice Dubrovcana, mislite li da oni ne znaju istinu? Grdno se varate, znaju oni sve, ali im je lakse da onima koji su vodili taj rat prostiru crvene tepihe i aplaudiraju, a nas koji smo rizkovali zivote gadju kamenjem i lome kola.To je isto stoka kao ovdje, lukava i pokvarena. Jer da nije tako oni bi napravili istiniti film o tom napadu na njihov grad, a znaju oni i ko bi im ispricao istinu o svemu sto se desavalo u CG pred pocetak i za vrijeme tog fukarskog napada na Dubrovnik, Slavko Perovic svakako i svi oni liberali koji su u tom vremenu s glavom u torbi odgovarali ljude da idu u rat i kritikovali one koji su ih u to sve uveli.A zatim bi napravili interviju sa onima koji na Cemovsko polje istupise iz stroja, jer nece u rat na Dubrovnik. Znaju li te Dubrovacke Dragovovoljacke p…. sto dozivjese oni koji iskoracise ispred stroja? Nekoliko stotina kundaka dobise po glavi i tijelu. Tako krvave i unakazene odvedose ih u zatvor, moj jadni komandante, jos jadnijih Dragovoljaca.
  Na svaku godisnjicu tog napada na TVCG(u Kalendaru), Charli Ilic kaze: “Na danasnji dan JNA pod komandom srpskih generala i Slobodana Milosevica otpocela je napad na Dubrovnik…” Sve tekstove koje nas bivsi Charli cita, pise isto nas bivsi Rados Rotkovic.
  A ja vas pitam: “Ko je gori, onaj koji je bombardovao ili onaj koji je bombardovan?”

 2. Slavko,

  SVAKA ČAST!! Srce mi je drhtalo dok sam čitao tekst!! Šta će Hrvatima naš serijal, imaju oni mnogo bolji od dokumentaraca koje posjeduju jer je naša RATNOHUŠKAČKA RTCG i posebno POBJEDA, onaj glib od novine koji treba ugasiti najbolji i to ŠKOLSKI primjer agresije.

  I ja kažem NEKA JE SRAM HRT, i sve ostale koji šire ovakve ŠURLANISANE ISTINE. Ali do jednog momenta, istini ipan ne mogu ništa. Ima nas još i te kako koji odlično znamo sve kako je bilo!!

  Puno pozdrava i JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST ZA TEKST!!!

 3. Najbolju istinu bi mogli saopstiti, golobradi vojnici i rezervisti koje je drzava pozvala i poslala u rat. Medjutim mnogi nijesu zivi, a mnogima se jos uvijek prijeti od strane te iste drzave i vlastodrzaca sto sa Hagom sto sa Hrvatskom. Dakle i dalje gospodare oni koji su ih slali u rat i oni koji su kamionima isli iza vojske sa zadatkom da pljckaju stagod stignu. Ta olos je i tada i sada glavna. Za postena mjesta nema. Svakoga ko je sta znao o njihovim nedjelima kad im se pruzila prilika za to su likvidirali, da se istina ne bi znala.
  Sto se tice Hrvatske, i onda kao i sada mafija i tamo i ovamo kolo vodi. Cijelo vrijeme, kao sto se pokazalo, dok se Jugoslavija raspadala mafija sa ovih prostora je saradjivala.
  Izgleda da je i raspad Jugoslavije mafijaski projekat.
  Slavko ti njima ne trebas, zato sto si takvi, treba im Milo i klika zato sto su onakvi. Slican slicnog trazi. Stvari su posve jasne da jasnije ne mogu biti.
  Ali ovo je samo vidljiva sloga ispred nevidljive provalije. Poznate su pretenzije i Hrvatske i Albanije. Ceka se samo pogodan momenat.

 4. Postovani gospodine Perovicu doslovno ste tacno opisali pokusaj falsifikovanja skorije istorije…Pomenuti serijal me je kao gradjanina Crne Gore duboko povrijedio i uznemirio. Hvala Bogu sto je neko napokon reagovao na ovaj uzas, pogotovo kad je izasao izvan granica nase nesrecne drzave.

 5. SVAKA ČAST!!! ogavnije je no što i slavko kaže.

 6. Svaka ti se pozlatila! Kad čitam tebe, sjetim se onog LIJEPOG u NAS u tada i sada RUŽNOJ i nakaradnoj državi. Oteli su nam ideju i cilj za koji smo se borili , da su je bar realizovali, dobili smo državu koja je nezavisna samo kad je slana voda u pitanju sve ostalo je nakaradno da nakaradnije ne može biti.
  Što se teme tiče, pa HRT i RTCG su dvije kuće sa istom uređivačkom politikom. Režimske televizije koje i dan danas na monstruozan način razaraju mozak penzionerima i polupismenoj populaciji kako bi ih održali u glasačkoj mašineriji.

  Ne mogu nas sluge mafije ni uvrijediti ni poniziti ovim sramotnim činom , kao što ne mogu ni da prisvoje moralne medalje koje mi Liberali nosimo sa ponosom u srcu. Za razliku od njih , mi možemo čista srca, obraza i savjesti da im u oči kažemo LAŽETE gospodo lažete, od kad postojite lažete, u lažima ćete i umrijeti i kao lažovi upisani u krvavoj balkanskoj istoriji.

 7. A što se čudite gosp. Peroviću? Nešto neobično? I velikoga kralja su potomci i jednomišljenici onih istih koji su ga zaveli za Golež planinu ’89 na noge dočekali na Cetinje. Che Guevara je jednom rekao: “Revolucija je nužnost”. Ne želim bilo kakvo krvoproliće u CG ali sjetite se samo da se istorija ponavlja i da je “učiteljica života”. Kralj Nikola je vladao CG bezmalo 60 godina pa je završio kako je završio. Kralj Aleksandar je došao na vlast kako je došao pa je i on završio kako je završio. Komunisti su došli na vlast kako su doši pa su i oni završili kako su završili. I ovi će. Ne bojte se. Možda još nije svijest naroda tolika da se to desi ubrzo ali desiće se to je nesumnjivo. A u svijetlu istorije, kad se to desi nećete naći niti jednoga Crnogrca i Brđanina tada koji bude rekao da je bio, podržavao, slijedio ili opravdavao politiku DPSDP-a nego će svi da budu na pobjedničku stranu, svi će biti oduvijek Liberali. Za kraj, oni divni stihovi genijalnog Vita Nikolića iz pjesme “Noć sa Dubrovnikom”:

  Ne poznajem nikog sred dima i tmuše,
  Ali ipak ćutim ovu mržnju staru
  Koju nikogović sipa, obezdušen,
  Na sve što smo bili, moj dični Gosparu.

  Njegovo je ovo vrijeme, i meci,
  A naša je patnja u suzi skrivenoj,
  Što je svojoj mrtvoj dugujemo djeci
  Kad budemo, nekad, smjeli da plačemo.

 8. PRIDRUŽUJEM SE SVIM ZGROŽENI, ZGADJENIM I UVRIJEDJENIM BLOGERIMA EMITOVANJEM OVOG SERIJALA.MOŽE LI IM TO PROĆ KOD NJIHOVIH GRADJANA NE ZNAM.IZGLEDA DA JE JEDINA PRINCIPIJELNA OSOBA U HRVATA O. DRAGOJEVIĆ ,A
  PRODANIH DUŠA IZGLEDA IMAJU I ONI ZA IZVOZ.SRAM VAS BILO BRAĆO HRVATI PS.NA MEIL HTV1 SAM POSLALA MOJ KOMENTAR

 9. Ovako je (valjda u Kninu) govorio episkop Nikanor, tražio čovjek da se rat ne zaustavlja, poslušajmo riječi ovog duhovnika:

 10. Mogu ni da zamislim oznojena cela nekih “vodecih” koji citaju Slavkovo otvoreno pismo ISTINE, i nelagodnost koju ispoljavaju prilikom objasnjenja onog sto je bilo, i onog sto se ocigledno LAZE javnosti.
  Ta diskrepanca je intimno tezak dozivljaj onome koji laze i baca pijesak u oci sagovorniku.
  Zato, NE MOGU trenutno da zamislim broj onih koji bi zeljeli da licnost zvana Slavko Perovic ne treba da postoji. Prosto ima ih previse i suvise.

  A ja cu da kazem: Zivio Slavko Perovic, LSCG koji on predstavlja, i zivjela ISTINA koju nam iznosi putem ovog bloga.

  Laz je bljutava.Prihvatimo istinu, ljudi…

 11. Laz ce biti nastavljena da se prica i plasira po medijima, i snimat ce se filmovi sve dok se mi narod ne organiziramo i smjestimo zlocinacku bandu tamo gdje joj je mjesto. Iza brave!

 12. Tuzno da tuznije ne moze biti!!!
  Stidim se sto sam crnogorac i sto zivim sa ljudima sa kojim zivim!!!
  Ne mogu da vjerujem da jedinog covjeka, za pravdu i istinu, Slavka Perovica, tako diskriminisu!!!
  Prijatejl iz Zagreba me zvao i rekao da je ovo uzas i da mi se izvini u ime njegove porodice zbog lazi na hrvatskoj televiziji!!!
  Al dal ima u Hrvatskoj ljudi kako sto je on???
  Da li roditelji poginulih i nestalih ce reci, ej ljudi , pa nije ovo ovako bilo!!!
  Taj Djukanovic je zapalio nacionalni rat i bio desna ruka Slobodana Milosevica!!!
  Da kaze narod, necu da mi je dijete , poginulo u ratu , u kojem sada moja drzava i televizija peru one protiv kojih je moje dijete ratovalo!!!
  Da li u Hrvatskoj ce narod reci na ove lazi , ispada da je Milo i Slobo ratovao za pravo i cast a moje dijete za nista!!
  To potpisuju stanovnici Hrvatse ako ne reaguju na ove besramne i degutantne lazi koje plasira mafijaski crnogorski rezim!!!
  Zivio LSCG i Perovic Slavko!!!

 13. Odlicno Slavko, ne moze bolje, ako sto pomaze, no se bojim da je ta ista HTZ kao i ova u Crnoj, radi samo po nalogu. Kada bi mogli uputiti jednu peticiju sa potpisima, punim imenom i prezimenom (ovo ne vazi za laznjake i ubacene elemente, koji se prikrivaju i rade svoj mizerni posao za mafijasa) ili tome slicno pa dako neko to objavi u susjednoj nam zemlji.

  Cim se krenulo u totalno pranje biografije mafijasa (do sada su to radili polako i dozirano) nesto se gadno sprema.

  Uz duboku nadu da ce ovo neko javno objaviti u Hrvatskoj.

 14. Nije nam nikakva utjeha sto su mnogi bili pa prosli. Jer i mi cemo proci i nece nas biti, a ova fukara ce se dotle nazivjeti. No dok nas je, treba nesto cinjeti i bagru micati i staviti dje joj je mjesto.
  Nijesu im djedovi i mame i tate zaradili i ostavili Crnu u nasledje, pa da se baskare i sa njom i nama rade sta im je cef, a sve predstavljajuci se lazno kao sto su naucili velikim patriotama i tome sl.
  Doslo je vrijeme da ustane kuka i motika, a nje je u Crnoj najvise.

 15. Gosp. Perovicu,
  ja sam vec u nekoliko navrata uputila protestno pismo urednistvu HRTV-ea, trazeci u ime crnogorskih gradjana koji zive u Hrvatskoj, da pomenutu, sramnu seriju, prepunu neistina i pranja lika i zlodjela Mila Djukanovica i od njegove prljave uloge u napadu na Dubrovnik, pod izrekom “vodimo rat za mir”, skinu sa svoga programa, ali iz pouzdanih izvora doznah jednu sramnu istinu: objavljivanje serije na HRTV, platio je licno Milo Djukanovic preko svojih politicko-diplomatskih kanala. To znaci da je neko na HRTV placen od nekoga, da seriju, koja ima za cilj sa Mila Djukanovica skine svaku trunku zlocina nad Dubrovnikom, objavljuje, upravo u udarnom terminu, kada je gledanost najveca. Iskreno se nadam da ce ovo vase otvoreno pismo imati pozitivnu reakciju kod odgovornih urednika HRTV-ea i da ce se ta sramna serija koja prikriva prave zlocince i odgovorne za granatiranje Dubrovnika(Milo Djukanovic, Svetozar Marovic, Momir Bulatovic) i sve ljudske zrtve koje su tom prilikom nanesene i koje je Milo Djukanovic nadoknadio sa dvadesetak krava koje je poslao u Konavle, prekinuti sa emitovanjem. I jos se nadam i da ce oni, koji su odgovorni za emitovanje te sramne serije koja nikome ne sluzi na cast, biti barem opomenuti zbog saucestvovanja u pokusaju da se istorija i istina prekroje na stetu zrtava,tj, onih mladih branitelja koji su braneci svoj Dubrovnik, izgubili svoje zivote, zbog toga sto je Milo Djukanovic mrzio sahovnicu.
  Mulo Djukanovic i svi ostali koji su isplanirali kako od najljepseg grada na Mediteranu, kakav je Dubrovnik, naprave rusevinu i u cemu su samo u jednom danu, kada je na njega ispaljenjo preko hiljadu granata i uspjeli i cijem su se uspjehu radovali uz vino i lozu iz opljackanih konavoskih kuca, treba da budu za uvijek proglaseni kao “persona non grata”, ne samo u Dubrovniku, nego i u Hrvatskoj, jer nista drugo nijesu zasluzili. Oni su odgovorni za rusenje i pljackanje Konavala i smrt svih onih koji su branili Dubrovnik i kao takvi, jedino sto zasluzuju, je Haski sud.Moze Milo Djukanovic placati novinare i TV urednike, moze placati i zlatom i dijamantima bjelosvjetske hohstaplere, kao sto je Klinton, ili Montgomeri, kao sto je platio i presdsjednika udruge hrvatskih branitelja, da mu se dodju pokloniti u Podgoricu, ali ono sto ne moze, to je krv na njegovom obrazu. Krv koja je pala po Dubrovniku i za cije je prolijevanje, velikim dijelom krivac. E, za tu krivicu, Milo Djukanovic nekome mora odgovarati. Kad tad!

 16. Svaka cast SLAVKO za ovaj predivan i nada sve iskren i istinit tekst.Samo se cudim dje su Hrvatski intelektualci,zasto cute,zasto ne reaguju na ove lazi i falsifikate.Dje je bivsi Hrvatski ambasador POLJANIC koji je bio i nas gost na kongresu na Cetinju,zasto ne reaguje.Ja mislim da ovo nije moglo proci bez one lisice Mongomerija sto se smjestio u Cavtat pa ove balkanske lupeze sve do jednog drzi za jaja i zavrce ih po potrebi.A sta je i sa CRNOGORCIMA u Hrvatskoj,dje su Perojci i svi oni koji su se stidjeli Mila a dicili se SLAVKOM I LSCG,zasto cute.Pozivamo ih da dignu glas i neka reaguju.A svu stoku,krupnu i sitnu i sav inventar iz hotela i objekata neka im Milo nadoknadi iz svog lupezkog dzepa.Pozdrav i sve najbolje u zivotu tebi i tvojoj porodici SATA i svim casnim Liberalima koji smo ostali odani ideji casne CRNE GORE.A ovim spijunima i izdajnicima ce nagradu dati inzinjer koji sve vidi i po zasluzi daruje i nagradjuje.

 17. Emitovanje serijala ,,Rata za Dubrovnik,, kojim se za zlocine pocinjene u Hrvatskoj abolira crnogorsko rukovodstvo a kao jedini akteri I glavni krivci se prikazuju crnogorski rezervisti , nije se moglo desiti bez dosluha I dogovora Djukanovicevih peraca biografije sa jedne I hrvatske ,,Lige humanista ,, sa druge strane. Ono sto ocekujem nadalje jeste dodjela nagrade za mir Djukanovicu, Marovicu I Bulatovicu direktno iz grada Dubrovnika.
  Tada bi ova istorijska tragikomedija bila potpuna. HRT je inace vec odavno izgubila ugled koji je nekada uzivala ukidanjem emisije,,Latinica,, Denisa Latina kao I imenovanjem na mjesta urednika osoba koje su kompromitovane takodje tokom 90-ih godina.
  U nekom buducem vremenu I sa nekim normlanim ljudima prica o sramotnom rusenju Dubrovnika morala bi biti koncentrisana na glavne aktere ovog zlocina- crnogorsko ratno rukovodstvo koje je instalirao Milosevic.
  Ovom prilikom cu samo kratko podsjetiti da postoji dokumentacija koja potvrduje da je odluku o angazovanju rezervisa iz Crne Gore donijelo Predsjednistvo odnosno Djukanovic, Marovic, Bulatovic , I drugi , da je odziv gradjana Crne Gore bio los , sto se I konstatuje u zapisnicima sa sjednice Predsjednistva Crne Gotre te da se posebno ukazuje na,, bjezanje,, ili dezerterstvo , od takozvane vojne obaveze , pripadnika manjinskih naroda- Muslimana I Albanaca u Crnoj Gori.
  Kada je projekat ,,oslobadjanja Dubrovnika,, dobio krila? Onog trena kada se crnogorski drzvani vrh u sardanji sa JNA dosjetio da bi u slucaju da ,,ustase ,, ubiju nekoliko ,,nasih.,, vojnika, odziv sigurno bio ogroman. Tako je I bilo. Grupa crnogorskih rezervisa ubijena je u Cepikucama I to po prethodnom dogovoru tadanje Teritorijalne odbrane I predstavnika JNA. Akcijom je komandovao , prema rijecima jednog od ucesnika tog dogovora, general Torbica . Crnogorski rezervisti u Cepikucama su ubijeni dejstvima iz helikoptera JNA.
  ,,Odmah nakon sto je objavljena vijest da je poginulo nekoliko nasih rezervista na hiljade dobrovoljaca sirom Crne Gore se prijavilo d a ,, brani Crnu Goru od ustasa,, svjedocio je ovaj izvor.
  O ovom dogadjaju pise I tadasnja ratnohuskaca ,,Pobjeda,, te je I iz tog teksta vidno da su prvi rezervisti ubijeni smisljeno I od ,,svojih,, kako bi se pokrenuo ,,opstenarodni ustanak,,
  Evo sto pise u ,,Pobjedi,. Dodatak ,, Rat za mir,, stampan oktobra 1991.godine.
  –U Trecoj ceti iz jedinice koja nastavlja tradicije proslavljene Savine divizije , danas vlada tuga za izgubljenim drugovima. Prema nepotvrdjenim infromacijama u klopci u koju je ova ceta sinoc upala u selu Cepikuce poginulo je devet a ranjeno 15 njenih boraca . Z a tolike gubitike pripadnici ove jedinice okrivljuju komandu . Tvrde, svi do jednoga, I da ih taj zadatak nije sledovao jer su bili ,,jedinica u rezervi.,,
  To vezuju za lik generala Torbice koji ih je juce posjetio I pohvalio ih kao najbolju jedinicu na ovim polozajima. –Kako ne bismo sumnjali –kaze Mirko Rasovic I ostali potvrdjuju , kada nam je naredjeno da ka Slanom idemo cestom u koloni po dva, , jer je navodno, teren slobodan. Tako smo I postupili I upali u klopku. Mi Crnogorci ne kukamo zbog zrtava I rata , nego tvrdimo das u one bile nepotrebne I posljedica takve komande- pise u izdanju Pobjedinog,, Rata za mir,, u tekstu pod naslovom ,,Pogresna strategija.
  U tekstu pise I da je ova jedinica ostavljena na pohgresnom polozaju te da je vatra na nju bila najavljena ,,zvonjavom zvona na katedrali I to odmah po uzlijetanju helikoptera JNA u kojem je bio general Torbica.,,
  Podsjeticu da je nakon ,,dobro obavljenog zadatka ,, general Torbica odmah prekomandovan na podrucje BiH.
  Zato je sramno sto je citav ovaj dokumentarni film jedna velika montirana laz zbog koje bi trebalo pokrenuti odgovornost prije svega autora filma ali I ostalih koji su smislili ovaj sramni projekat.
  Takodje, cudno je sto rezervisti koji se tamo pojavljuju kao glavni krivci, cute svo vrijeme a najcudnije sto porodice poginulih rezervista nikada ne zatrazise odgovornost onih koji im djecu poslase u smrt. Ipak, cudo nevidjeno je cutanje zvanicne Hrvatske I aboliranje crngoroskog rukovodstva za zlocine pocinjene u Hrvatskoj, na podrucju Dubrovnika.
  Kada bi se dozvolila obrada ove teme na pravi nacin, za ratne zlocine bi I to pred sudovima u Crnoj Gori morali odgovarati I Djukanovic, Marovic , Bulatovic, Kostic I …mnogi drugi. I ne samo za ovaj slucaj. Naravno,da ne budem pogresno shvacena, odgovoni su i svi oni rezervisti koji su cinili zlocine i pljackali po Dubrovackoj okolini ali oni se vec nalaze na spiskovima hrvatskog tuzilastva.

 18. Sjajno pismo, sjajnog čovjeka! Čovjeka koji i poslije 21 godine javnoga istupanja nema premca ni usporedbe na ovim prostorima, a i mnogo šire…Slavkovo srce i um skalpelski precizno oiviče rugobu, prevaru i laž – svaku u svojoj aktuelnoj formi – nekada bi ti oblici bili brutalno očigledni, kao što su to bili rat ili etnička mržnja, a nekada su, kao ovaj serijal – perfidno ukrašeni sekvencama izobličene istine! A upravo je takva laž, rugoba i prevara – ona najopasnija! Ona se, maskirana u lažno kajanje, lažnu savjest, lažnu pravdu, lažnu humanost, a sva pokvareno umotana u pažljivo projektovanu lažnu objektivnost uvuče u um i srce ljudi, da taj um i srce, nekad čak i bez svijesti njihovih vlasnika, bespovratno gurnu u sotonin krug! A kad se jednom u prvi krug uđe, svi sljedeći krugovi su ‘logični’ i povezani…ne preskače se iz jednog u drugi, oni su vezani spiralom zla…A ta igra je veoma velika. Najveća! Moderna, savremena globalna alotropska modifikacija zla ima svoj izraz, doduše demodiran I provincijalski, ali tu je – i u aktuelnom kolektivnom crnogorskom veltanšaungu! Ta jedinstvena alotropska modifikacija je uvijena u priču o ljudskim pravima, humanosti, jednakosti, prosperitetu, American Way of Life-u, političkom kultu Evropske Unije i NATO-a, globalizaciji, borbi protiv globalnog zagrijavanja, slobodnom tržištu, profesionalizmu, nevladinim organizacijama, novinarskoj etici, i još mnogim drugim milozvučnim projekcijama I aspiracijama koje biste mogli iščitati npr. u različitim poveljama Ujedinjenih Nacija! A šta se ispod svega ovoga valja, kada pogledamo stvarni svijet? Pogledajte Balkan, ma pogledajte Afriku! Pa pogledajte i Ameriku! Samo prljavi, krvavi dolar i euro! Vidite, biće I Amero, a sjutra u Rokfelerovom projektovanom New World Orderu, vjerovatno I neki globalni Ameuro! Ti nosioci zla naučili su svoje piončiće diljem svijeta da im namiču ‘Ameure’ I kroz najmanje kapilare njihove zloćudne hobotnice koja je zagrlila čitavi svijet! Milo je jedan od tih kapilarčića, a RTCG I HTV su u ovoj priči krvna zrnca koja se kroz njega pumpaju da se i kroz taj kapilarčić planetarna zla beštija održi na životu! A prepoznati zlu beštiju – to je najveća mudrost u životu! Nadigrati sotonu preko puta sebe može biti junaštvo, ali prepoznati u Luciferu đavola, a ne palog anđela – jeste Božja misija i Božji nauk! To nas Slavko uči,i mnoge od nas je naučio…da prepoznamo zlo, tog vuka u jagnjećoj koži, I kažemo mu: TI OVUDA NEĆEŠ PROĆI! To je misija pred Bogom, svakoga od nas POJEDINAČNO! A u Crnoj Gori ne može biti ni jednog koji bi mogao reći – ‘nijesam znao, nijesam shvatio’, jer ako ništa drugo imao je Slavka koji mu je iz dana u dan pokazivao, objašnjavo i dozivao – ‘Ne tamo Crnogorci, to su jazbine đavolske, tu Ljudi ne žive!’

 19. TvCg je elementarna nepogoda koja hara Crnom Gorom 20 godina.Tv In je Djukanoviceva i Canetova televizija.Pa Cane je dobio vise minutaže nego Slavko Perovic za 20 godina na toj televiziji…Ja bojkotujem tu tv…Jedino onaj mali nesto , drugo nista.Pa kako niko od tih novinara i urednika ne moze da napravi jednu emisiju u kojoj bi jednim jezikom za predškolce objasnili ono sto se dešavalo tih dana i tih godina.Sram da ih bude…

  Milo Djukanovic se izvinuo u ime crnogorskih gradjana Hrvatskoj a u stvari pravo izvinjenje treba da glasi ovako:

  Izvinjavam se sto sam vam to uradio JA…Ja sam kriv i ja se izvinjavam…Nisu oni jadnici mogli da trce preko granice na svoju ruku da ih JA , Svetozar Marovic i Momir Bulatovic nismo nahuškali i sludili da vam to naprave …

  U svoje ime treba da se izvinjavate banditi jedni … Pa nisu svi bili sa vama na tom sramnom putu…Pa da nastavis:

  Jedan mali dio Crne Gore nije se slagao sa onim sto smo činjeli i oni su bili u pravu.Mozda bi taj dio bio i veci da se nisu prepali od mene i Miloševića.Znate, ja sam tada bio za Jugoslaviju odnosno za zajednicu sa Srbijom kao sto su bili i Savićević i Mijatović a na da se kurče sada kao da nismo slusali njihove izjave tada.Sahovnicu nisam mogao da vidim ocima kao ni crnogorsku zastavu.Sad sam lud za obje….Pozdravlja vas i Svetozar…Nemojte se ljutiti na nas.Samo smo htjeli malo da vas išklapamo da se opametite malo…Znate ono …Rat za Mir…
  Svetozar voli tu igru strasno …Evo on bas sad trenutno vodi personalni Rat za Mir 2 samnom.
  Ja sam inace sad biznismen, mirotvorac i prosvjetljitelj.Ako ne vjerujete pitajte EU.

  Sto se tice pravnika, profesora, tuzitelja raznijeh vrsta…Sto cine ti ljudi…Zar nije tako, da kako god da se okrene ti glavasi moraju biti u Spuž…Ili Milo i kompanija nisu imali vlast tada pa svojim ne činjenjem sad treba da odgovaraju za to ili moraju da snose posledice za to sto su dali odobrenje od strane CG da se udari na Dubrovnik.Treće nema.U svakom slučaju moraju biti u Spuž a ne da se izvlače i to da im prolazi kao istina.Jedinu istinu znamo mi Liberali te smo ostali uz Slavkovu ideju a svi drugi su vrdali tamo amo.Ja sam ubjedjenja da će sve doć na svoje mjesto jer kopaju sami sebe…a dje ne bude doslo po sebe – pripomoćemo.

 20. Oni koji su pod okriljem Vojne obavjestajne sluzbe i mafije na ratistu s ledja ubijali nase rezerviste i vojnike sada su uspjesni biznismeni. Rezervisti i bivsi vojnici su nemocni, jedni su pod zemljom, a zivi u strahu, od svacega. Znaju sa kim imaju posla. Pravde nidje ni na vidiku.
  Kako je krenulo nece imati ko da kaze istinu.

 21. Poštovani,
  Proslijeđujem vam integralno posljednji dopis urednice LATINICE, Suzane Gotthardi-Pavlovsky, kojeg mi je uputila 12.1.2011., radi dogovaranja detalja u vezi gostovanja g. Slavka Perovića u emisiji LATINICA! Kao što znate emisija LATINICA je ukinuta, a po riječima urednice, koja me je kasnije nazvala telefonom, – bez najave i bez obrazloženja, dakle upravo prije snimanja i emitovanja ove emisije u kojoj je trebalo da gostuje g. Slavko Perović!

  DOPIS UREDNICE ‘LATINICE’

  “………………,

  Najljepsa Vam hvala na pomoci oko dogovaranja sudjelovanja cijenjenog gospodina Perovica u “Latinici” na temu – je li rat bio dogovoren?
  Snimanje je predvidjeno za srijedu, 19.1. u 18.30h na HTV-u, Prisavlje 3.
  Vas broj telefona proslijedila sam nasem organizatoru, pa ce Vam se on javiti zbog dogovora oko avionske karte i smjestaja g. Perovica.
  Gosti koji su potvrdili svoje sudjelovanje u emisiji su: Zdravko Grebo, Branka Prpa, Vuk Perisic, Dragomir Babic i Ante Prkacin.
  U sklopu emisije bit ce prikazane tri reportaze – prva reportaza daje vanjskopolitički, globalni kontekst uoci izbijanja rata; druga reportaza bavi se nekima od vojnih akcija za koje se smatra da su bile dogovorene; treca reportaza na primjerima zrtava etnickog ciscenja, ratnih pljacki i ubijanja djece u opkoljenom Sarajevu govori o strahotama rata na ovim prostorima.
  S obzirom da pripremam scenarij za g. Denisa Latina, zamolila bih Vas da nam g. Perovic negdje do kraja tjedna posalje teze s kojima bi u emisiji istupao odn. razmisljanja vezana na prethodno spomenute teme reportaza.

  Unaprijed zahvaljujem,
  srdacan pozdrav, Suzana Gotthardi-Pavlovsky, urednica LATINICE”

  Kao što vidite – planirana tema je bila regionalnog karaktera i veoma indikativnog naslova (‘Je li je rat bio dogovoren’), a i gosti su takođe bili iz svih bivših jugoslovenskih republika! Od ove emisije, odlukom uredništva i uprave HTVa, nije bilo ništa…a gosp. Gotthardi-Pavlovsky, zatečena iznenadnim dolaskom glavnog i odgovornog u njenu kancelariju – kako bi emisiju zabranio, je obećala ponoviti poziv g. Peroviću, čim i ako se ‘LATINICA’ počne ponovo emitovati…
  Sve gorenavedeno vam je podastrto kao još jedan od dokaza zbog čega su LSCG I Slavko Perović stavljeni pod embargo u medijima novonastalih država od 1997. godine, kada je donešena međunarodna odluka da se svim silama podrži mafijaški režim Mila Đukanovića.
  MODERATOR

 22. Hvala MODERATORE, sjajan dokaz tvrdog i sakrivenog od očiju javnosti naredjenja regionalnim medijima da nikako ne smiju pratiti istinu LSCG ni Slavka Perovića! Uvjerena sam da to naređenje dolazi iz Vašingtona od strane onog užasnog lobija koji od 1977. godine otvoreno podržava u čitavom regionu samo mafijaške vlasti, pa tako i mafijaša Đukanovića! Iste je godine izdato i pomenuto naredjenje! Lako je uočljivo gdje je tu logika ali i potpuna blamaža američke politike. Sve je u tome da pokojni Holbruk, Gelbard, Montgomeri i mnogi drugi, ne bi taložili svoje račune mafijaškim parama, da se Milo makne i dovede pred sud pravde. Nije slučajno nego namjerno da su “Vijesti” ukratko prepričale Slavkovo pismo HRT, ali su “preskočili” Slavkovo pominjanje američke podle politike. Ista je stvar i sa “Latinicom” Denisa Latina, sjajne zvijezde regionalnog novinarstva. Istim strukturama koje su zabranile pominjanje LSCG i Slavka Perovića iz razloga zabrane ISTINE koju nose i saopštavaju, smetala je i istinita “Latinica”, da im jebem oca kroz oca!

 23. Dragi Slavko,

  Potpuno je jasno da sramotno presvlačenje mafijaškog odijela M.Đukanovića ide vrlo perfidno iz Zagreba i Beograda. Političar, ako je čovjek, nikada nije toliko mlad da bi bio neiskusan kakvim ga predstavljaju u pomenutom serijalu njegove TVCG a što Hrvatska radio televizija sramotno i nekritički emituje u udarnom terminu.

  Nije slučajno što se i Hrvatska buni sve više protiv demokrature koja tamo vlada. Njihovi aktuelni političari marionete sprovode ono što im nameću inostrani centri moći a jedan od prljavih poslova je i pranje krvave biografije rodonačelnika crnogorske mafijaške nomenklature koja već 20 godina “nevino” vlada svakim grumenom zemlje Crne Gore. Pun je Zagreb simpatičnih grafita prezira i osude prema (ne)formalnoj koaliciji tamošnjih vodećih HDZ i SDP. Zato te i ne treba čuditi što te ni na HTV zakazanu emisiju nijesu pustili.

  Ako će ti biti za utjehu više puta sam bio svjedok da pominjanje tvojeg imena među dubrovčanima izaziva divljenje i poštovanje. Ljudi pamte i znaju da je tvoje pravovremeno “Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče” i još mnogo toga čuva obraz Crnoj gori.

  Za te trenutke vrijedi živjeti moj druže.

  Sve najbolje.

  Aco Radulović

 24. Ima li iko idje budan ovdje

 25. E pa vako. Najprije Slavko sjajno ka i uvijek !

  Drugo postoje svjedoci da se nadovezem samo na neko od prijethodnih blogasa, o pohodu na Dubrovnik.

  Postoje i 3 VOR uredjaja dakle navigaciona za avione koja su sa Cilipa, NEtragom zavrsila na Surcinu 2 a jedan Boga mi i na tivatskome aerodromu.

  Dokaz su i naknadno otvorene nekolike ljekarske, dakle zubarske ordinacije nakon pljackaskoga pohoda po kucama lokalnih dentista u Konavoskim Dvorima.

  Ocete jos jedan ? Zove se Djuro Maric jedan od funkcionera “drzavnog projekta’ zvanog VK Jadran, covjek koji se javno je to poznao po Novome, i hvalio da je doneo sebe buljuk popljackanih “trofejnih” eksponata” iz Konavala kraseci danas sebe svoj dom..! Taj isti je juce bio u odobru za docek Tadica.

  Postoji i citav niz UDBASA iz Novoga od kojih su neki danas isto dje su bili – na odn. uza vlast (a jednog su cak sceli proglasit kakvijem muchenikom, martirom, bruke li i OLOSHA !) , koji je isto tako je javno znaveno posa tamo originalno da pale sahovnice a nakon toga se vratio sa trofejima.

  Dokaza je MALI milion da se vrsi krechenje bio- a odredjenih VIP- jeva a evo kako vidimo u tome ucestvuje stari provjereni medij UDBE, kolko pratim nikad i NEociscen od jugoslovenstva i veliko- srpskih ideologa. Da, da godinama se ljudi zale na taj HTV.

  U svijetlu normalizacije odnosa Hrv- Srb. i ljubavi na relaciji Ivo – Boris, da li ste i mogli ocekivat da ce tamo neko da forsira istinu..?! Niste. ovo je sasvim ocekivano.

  To je jednako tako i glasnik duhanske mafije (dje li nam je sa ddobri moj Inglish..?! :-), koja jednom belosjetskome PLAYBOY- u a kumu sefa mafije pod imenom Knezevic je stavilo sve info na raspolozenje.

  Ko se i moze ocekivati isto drugo ?!

  Da li mislite da od obicnih gradjana, puka u Hrv. i Srbiji NEKO danas pamti il zna ko su Liberali..?!

  NE.. Pa mi smo suvise mali i beznacajni cka i sebe i cak i u balkanskim okvirima.

 26. Ova poslednja recenica o “malenkosti” se odnosi samo na Cg, Ne na LSCg…

 27. Moderator!
  Pa je li moguće? Latinica sa Slavkom je, kako se vidi, bila sigurna i u posljednjem trenutku otkazana, a čitava produkcija LATINICE zabranjena! Pa ako ovo nije dokaz da je HTV, kada se to tiče političkog programa, umivena verzija TVCG – onda ne znam šta je! Ako ovo nije dokaz da ih Slavko čita kao bukvar – onda ne znam šta je, i još – ispred sebe imamo bjelodani dokaz da se cijela stvar ‘rješava’ regionalno! Dakle, jedno od naređenja za čitavi ovaj prostor bivše nam domovine , glasi: ‘Slavku ni milimetra, ni milisekunde u ‘ozbiljnim emisijama’ i ‘ozbiljnim medijima’!Tačka! I tako region grca u ratnim i antiratnim profiterima, ma i na najnižem upravljačkom nivou, profiterima koji su u rukama bjelosvjetskih protuva – čije zadatke bespogovorno izvršavaju za šaku dolara. Za šaku dolara prodaju sebe i svoj integritet, ali to nije najgore – oni prodaju svoju zemlju, narod i njegovu budućnost BUDZAŠTO, da tako ojađene njihove zemlje postanu fabrike u kojima se radi za dolar dnevno! Ali, nijesu najgori ni ti profiteri koji su se prodali – najgori su oni koji puštaju da se njima trguje a bez da ih se pita, oni koji puštaju profitere da se predstavljaju dobročiniteljima i pomiriteljima, oni koji dovode i biraju zlikovce, uličare i kriminalce da im đeci grade ‘budućnost’! I kada ih se ‘pita’ – oni kažu JOŠ! Na svakom glasačkom listiću zaokruže: ‘Mi smo narod ‘prostitutki’, trgujte nama što češće, što više prometa – to bolje! I ima ođe još nas koji bismo uz našega lokalnog Šefa mafije svjetskoj mafijaškoj družini bili na izvol’te za šverc droge, oružja, ljudi…samo recite! A zemlja naša i đeca naša?Ma, ko im j… mater!’
  BRUKA I SRAMOTA

 28. mnogo je zlih sila protiv nas, pa nekad imam osjećaj da smo šaka jada.onda se sjetim 94 god.-bila je teška za liberale…u vazduh se osjećalo -nožem se moglo rezat, ona želja pahčadi”samo da Slavka ne bude”-bilo je teško, a nikad nismo bili jači…dok se vragovi nisu dosjetili pa su počeli da trguju i kupuju, sve i svakoga i zdravo i pokvareno i trulo, samo da je liberalno.
  sjećate li se njihovih investicija:novinari, tv kuće, književnici, pa pokrenuli su novine da blate Slavka(ko ih se više sjeća)…sad su se udružili sa susjedima.krasno!
  jesam li blesava-što mi sve ovo sada liči na njihov samrtni hropac?

 29. Dje nam ga je Inglish, sto se ucuta ?! 🙂

  Vjerojatno prima instrukcije za dalji “obavjestajni rad”.

 30. Još spavate, dajte ljudi zora je odavno svanula samo se probudite. Navuceni na kofeine,”recitacije”, monologe, dijaloge, osude, presude……….. a niko da se pomjeri s mrtve tačke. Nema razlike izmedju ovih “spisa” ovdje napisanih do onih koje slusamo, čitamo svakodnevno s javnih medija. Uzalud potrošena energija…….pfffffffff

 31. ajde tanja vukčević, reči dvije…slušamo te

 32. Crna je danas najcrnja moguca bez imalo bijela. Tome najvise kumuju sami njeni gradjani. Sta reci osim da im se to svidja. Razlozi su nazalost porazavajuci i trba ih traziti u mentalitetu i nacinu zivota. Naviklo se, cast izuzecima, dobro zivjeti bez rada. Rad se na ovim prostorima odavno smatrao kao velika nesreca i veliko zlo.
  Crnogorca kad pitas “kako si”? mnogi odgovaraju “mucim se, radim”.
  Umjesto da je srecan sto radi. Jer dokle radi dotle zivi. To je vazece za sav normalan svijet.
  Odje je sve naopacke postavljeno, od odnosa prema radu i zivotu do odnosa prema vlasti, odnosno prema onome u cijim je rukama sistem prinude.Ovaj narod krasi snishodljivost, ulizistvo, licemerje i sve sto je lazno. Istine i istinitosti se plase kao kuge i od nje zaziru kao djavo od krsta.
  Uspjeh vlasti u Crnoj lezi u gore pomenutim slabostima, i tako ce biti dok se stvari ne postave na zdrave noge.
  Pozdrav svima koji ne posustaju nego se bore kako znaju i umiju. Nama je samo ostala borba. Malo li je!

 33. Sta ocekivati od nasih bivsih clanova Rakonjac,Covica i Vojicica.
  Sad sluze sefu rezima za male novce.

  Hajde da se zapitamo kako to da gospoda iz Hrvatske ne zna pravu istinu.Znaju
  oni mnogo bolje no sto mi mislimo.Kako to da predsjednik udruge dobrovoljaca
  Dubrovnika dodje u posjetu u Crnu Goru i izjavi da mu je godilo druzenje sa
  Djukanovicem.Pa valjda znamo sta je sve pokojni don Branko Sbutega i njegov
  brat sada ambasador cinjeli po Hrvatskoj da bi sprali sramnu rbiografiju mIla
  Djukanovica.

  Metodologija poznata i provjerena u Crnoj Gori.Popljackaj pa tim novcima kupi
  ljude-gnjide.

  Nick,
  tu sam dobri moj.Bio mi je computer u kvaru.Ti i dalje praznoslovis sto te ide-
  ntifikuje kao velikog profesionalca.Izgleda da si Srele-a pustio da malo odmori.

  Sto ti to smeta sto je Ratko Knezevic na sudjenju za ubistvo Iva Pukanica
  svjedocio da mu je Veselin Vukotic koga Crna Gora ocajnici trazi od Srbije
  potvrdio da Cane Subotic i Milo Djukanovic zele da se otarase njega i Pukanica.
  Ovu istu tvrdnju Pukanic je saopstio i tuziocu Shelziju u Bariju povodom opt-
  uznice za sverc cigareta.

  Pa valjda je Milo Djukanovic nama LIBERAL-ima najveci protivnik pa onda S.
  Marovic i ostali a medju njima i Ratko Knezevic.Ima onih koji bi da mi sad podrzimo opet Djukanovica da podavi i zlikovca Marovica i smece Knezevica
  pa da onda vidimo sta cemo sa Djukanovicem.Valjda bi htjeli da nas LIBERAL-e
  uhvate na emocije jer je on navodno materijalizovao nas znoj i stvorio drzavu.

  NE HVALA.ZA MENE JE ON PERSONIFIKACIJA SVIH ZALA U CRNOJ GORI.

 34. Ima li prava istina ikakvu šansu da bude javno priznata? Ma kakav cunami i matraci, crnogorski plebiscit kukavičluka i laži! Doduše, moglo se i gore proći, ako uzmemo u obzir najgore scenarije, tako da dođosmo do toga izgleda da bi svako bio prezadovoljan ako bi se ime Liberalnog Saveza Crne Gore zatrlo do kraja zajedno sa potomstvom! Je li tako Crna Goro?! Ma, Majko naša…!!

  “Pitamo: Mogu li vaše prazne živote da ispune njihove prazne priče?”

  Welcome to Montenegro – skupo ostrvo jeftinih životinja! Prijatan tek!

 35. Gospodine Peroviću,
  prstom ne bih mrdnula za Crnu Goru da sam na Vašem mjestu.

 36. Gospodo,
  isti oni sa zapada koji su u Crnoj Gori bili stvorili zonu za napade na Milosevica
  i danas podrzavaju hohstaplere iz CG vlasti zarad ostvarenja svojih ciljeva.

  Sve sto radi olos iz vlasti oni itekako dobro znaju.Cekaju da zavrse zapocete
  projekte u regionu i onda Djukanovic ide na dobos.Jeli to posteno prema ovom
  narodu.Nije.Da li je ovaj narod zasluzio bolji odnos.Nije.

  Sklapajuci taj dogovor zapad je Djukanovicu servirao kljucne ljude iz drzava
  regiona koji su usli u projekat pranja biografije diktatora.Izmedju ostalih tu
  je medju vodecima bio Stjepan Mesic iz Hrvatske.Izuzetno vazna licnost u
  regionu i posebno zbog odnosa izmedju Hrvatske i Crne Gore ne samo radi
  resenja granicnog problema na Prevlaci vec i zbog Djukanovicevog ucesca u
  agresiji na Hrvatsku.Prema trenutnom trtmanu Djukanovica kod zvanicnika
  Hrvatske reklo bi se da mu je Mesic odradio veliki posao.

  Posto je pranje i ciscenje ratne biografije Djukanovica odradjeno institucionalno
  neduzni gradjani koji putuju kroz Hrvatsku ostavljeni su na emotivno reagovanje
  gradjana Dubrovnika i Hrvatske koji su imali gubitke najblizih ili im je nanijeta
  materijalna steta od strane onih koje je Djukanovic poslao u ratni pohod.

  Mozda i razumijem reakciju gradjana Hrvatske ali Mesica smatram sljamom
  koji pomaze sljamu iz Crne Gore da izbjegne pravdu.

 37. Jedino sto se slazem Inglish je o Mesicu !

  TO jest svindler, i hohstapler bjelosvjetski, NEvidjeni jos oportunista, poceo sa ustastvom zavrsio sa partizanstvom.

  Jednom rjecju, i u hrvatskoj nemaju ista bolej misljenje o njemu, cak vecina opozicionara.

  To ej jedan dvostruki agent, koji u poslednje vreme zadnjih nekoliko god. sluzi ruskim interesima ko i tovarish mu i brko, jer to je jedini str. jezik koji govori.

 38. Nick,
  dirnut sam vasom podrskom.Godi mi.
  Hvala

 39. Poštovani Slavko,

  Svaka čast za ovo pismo! Neznam jesu li ti, i što odgovorili, ali treba da ih je sramota spram svih činjenica koje si im naveo u pismu. Javno izvinjenje, i objašnjenje, je minimum koji mogu da uraade u HTV, ali i oni su na jako niske grane odavno spali, što reče jedan od komentatora gore u tekstu..

  Živio!

 40. Ljudi morate de shvatite da više nama stida u narod to ne postoji, ni kod nas ni kod hrvata njih su granatirali pa su im se izvinuli i oni to prihvatili, a ja kad pođem oće oči da mi izvade, onda mi je neki put žao što nijesam i ja učestvova u poravnanje Dubrovnika ka ove naše Oman paše.
  HTV i RTCG ista govna zajedno sa ratnim izvještačemposranim PERICOM ĐAKOVIĆ i ostalima Vujisićimi ekipom.
  Šefe pismo je vrhunski napisano i poslato na pravu adresu.
  Koliki su hrvati ljudi govori o njima da , o otporu na Cetinje nijesu riječ napisali a mi smo poslije te pjesme na Cetinje imali izginuti, no neka svako nosi svoj krst mi ćemo naš časno a oni njihov kako umiju
  Jedino što me još nervira to je kao da ove junoše iz DPS-a ne znaju da mi znamo ko je đe bio 90-ih. to nijesu ljudi no klonovi DPS-a.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: