Posted by: Slavko Perovic | March 20, 2011

20.03.2011.g.

Svaka je izdaja mračna, ali one izdaje koje je doživio Liberalni savez spadaju u red najmračnijih, svaka bi od njih mogla da bude inspiracija za Šekspira, ali znamo, šekspiri ovdje ne žive, a plašim se, i ne rađaju, jer je skoro čitavi narod, bez obzira na ime i prezime pojedinca, na vjeru, naciju, poltiku, ostao ono što je čitavih sto godina i bio: diler svoje sreće, jeftini ili skupi trgovac lažima, kriminalac, sponzoruša, pljačkaš, i sve tako redom, to znamo na pamet, to zna i svaki vrh gustih brda i planina u Crnoj Gori, a kamo li da to ne znaju stanovnici Gore nam Crne.

Znaju, kako da ne, i to znanje naopako im je, sve znaju, to proizvode, i za to žive, jer Ljubav, Čast, Hrabrost i Čojstvo, među njima skoro da ne postoje, a svaki onaj ili ona , koji ili koja navedene karakteristike ima, prognan je, označen, šikaniran, špijuniran, izvrgnut podsmjehu, podveden patnji i još mnogo toga, ali, Gospoda među Crnogorcima nema, niti ga Crnogorci zazivaju, oni, koji su tek rijetke među sobom, one koji su Gospoda viđeli, a neki, kao Njegoš, sa Njim i razgovarali, Crnogorci su ih mlatnuli, takvi za njih ne postoje, a proglašeni su običnim avetinjama.

Ne, ne, ne, ne skačite, znate da zborim Isitinu, a Njegoš vam je, to jeste crnogorski i crnogorsko-srpski odnos prema njemu, živi primjer totalnog i jedinstvenog Njegoševog nipodaštavanja, velika slika crnogorskog mraka. Čak će Njegoša, dvije udbaške jajare od Kilibarde i Brkovića, proglasiti genocidnim pjesnikom, kao da je Njegoš kriv što su ga srpske i „crnogorske“ jedinice, po naređenju udbe i KOS-a, zločinački zloupotrebljavale na svakom koraku, pa i onda kad su zlikovački klale!! Njegoša njegov narod „pamti“ samo po stihovima koji su se odnosili na islam i tursko carstvo, a onaj ogromni okean Njegošev oko tih stihova, što je s njim? Nemaju Crnogorci pojma o tome, nemaju veze o: „Mi smo luča tamom obuzeta“! Da ne pričam o Sv. Petru Cetinjskom, o Sv. Vasiliju Ostroškom, o Sv. Vladimiru Dukljanskom, o…

Malobrojnijeg naroda sa tokim svecima skoro da drugdje i ne postoji, ali ovi sveci za današnje Crnogorce, a i one prije njih, osim kao imena, i ne postoje, jedino kad ih okače na retrovizor auta, njih ili sveti krst, jer je retrovizor njihov glavni „oltar“, a auto jedina „crkva“, ama ljudi, sprdnja je to nenadmašna!

Crnogrskim Srbima u novčanicima i snovima paraškim je Avala, Lovćen i ne postoji u srcima njihovim, a još manje sveta Rumija, Durmitor je Savin, a ne nikako SaBin kuk, za Crnogorce svaki je kriminalni i zlikovački Milov korak ništa manje nego put u svijetlu budućnost, jer taj mafijaški put zove se: „Pobjeda je Crne Gore – Milo Đukanović“! Oh, kakvo je ovo crnogorsko samoukopavanje, samosahranjivanje, kakvo je to crnogorsko pljuvanje i pijano riganje po svemu što je ljudsko! Isto se odnosi i na Srbe crnogorske, važniji im je bio mig zločinca Slobodana Miloševića od života najbližih, kovahu ga u zvijezde, bijahu mu robovi i poltroni, a kad ode, istoga časa ga zaboraviše kao da ga nikad ni bilo nije, zalećeše se među noge onih koji ga zamijeniše, to međunožje njihova je „najslavnija“ bitka, a jezik biološki im je glavna njihova sablja! Budite uvjereni, isti je odnos onih drugih prema Milu Đukanoviću, zato se on trudi da, na bilo koji način, zadrži apsolutnu diktatrosku vlast po bilo kakvoj cijeni! Samo za naivne može postojati sljedeća ironija: Zapad Đukanoviću daje punu podršku, ali tu nema ironije, u toj podršci leži zapadni interes, njima su diktatori uvijek bili najprimamljivije smeće za manipulisanje čitavim narodima i krađu, i pljačku narodnih resursa, što je jedini cilj, sve drugo je „demokratsko“ pakovanje toga cilja, njegovo ukrivanje! Ali, više prevara ne ide, čitava Planeta je vidi! Ako ne vejrujete, pitajte Rokfelere, Rotšilde, Kisindžera i ostalu multimilijardersku bagru koja uništava na Planeti sve pred sobom kako bi njihove banke bile krcate!

Kakve su ovo sve jednostavne istine, Montenegro ih živi svakog dana i svake noći, ali glumi da ih ne vidi i ne samo to, uzdiže ih na nivo novih im „svetinja“, crnogorske nove šticung – „liturgije“ počinju sa: „Sve je u pušenju, zato puši, puši, puši, Ljubav je Sotonina prevara, i Gospod sami Milu puši…“ Užas…

U takvoj atmosferi sveopšteg pušenja, liberali su, po ko zna koji put, i onog 31. maja 1998., kada su se održali „parlamentarni“ izbori u Crnoj Gori, bili brutalno pokradeni, tako brutalno da je jedan veliki Čovjek sa Cetinja, pokojni Điko Đikanović, svoje štake oblijepio naljepnicama na kojima je pisalo „6,3 posto poštenih“. Ne trebam govoriti da sam i da smo radili sve kako bi „opoziciji“ prenijeli poruku da je raskol u DPS-u i tuča na relaciji Milo-Momir savršena šansa za ujedinjavanje opozicije, da je to jedinstvena prilika za kreiranje trećeg bloka, onog koji drži, ako se formira, sve konce u svojim rukama, onog koji treba hitno da se posveti samo jednom pitanju – održavanju referenduma o crnogorskoj nezavisnosti. Ali, ništa nije pomoglo, kompletna opozicija je bila već odavno prodata i postala je „opozicija“, da, tako, prazna riječ pod punim znacima navoda i izvoda, oni, ti znacvi sve govore, dok sama riječ – laže!

Kilibarda je uvijek bio udbin igrač, uništio je Narodnu slogu po udbinom narfeđenju, na toj izdaji „zaradio“, isto je uradio i Žarko Rakćević koji je „odbio“ da uđe u Narodnu slogu, jer kako on može sa četnicima, odnosno sa Kilibardom, što mu neće semtati kad se, zajedno sa Kilibardom, ruku pod ruku nađe u mafijaškoj „vladi“, kakvo smiješno, podlo prikrivanje njegove pune saradnje sa mafijom i cvjetanje pod njom njegovog „biznisa“, a što reći o SNP? Ništa, današnji SNP, sramotna njegova uloga, sve govori o ondašnjem SNP, o činjenici da je Predrag Bulatović bio i ostao Milov glavni igrač u „opoziciji“. Što je danas Milić iza čijih se leđa krije Bulatović? Pa to isto, Peđin klon, sluga Milov i ništa više.Ni manje…

Trebamo li razmišljati kakav bi to udarac bio mafiji da se onda, u pravom trenutku, stvorila iskrena opoziciona koalicija i tako izašla na izbore: mi, SNP, Narodna stranka, SDP, bošnjačke i albanske stranke i ona karikaturalna hrvatska iz Tivta. Slomili bi mafiju, bili bi gotovi! Upravo zbog toga je Đukanović, mafijaško-udbaškim obradama i kupovanjima, obećanjima i prijetnjama, spriječio i samu pomisao na formiranje takve koalicije, a rezultat je bio vidljiv: odugovlačenje referenduma u nedogled, svakodnevna „obećanja“ da je referendum evo sjutra, a mafijaška diktatura se nastavlja, narod presrećan, od svojih jada narod napravi juačku pjesmu, ali tamo junaštva nikakvoga nije, najmanje poštenja! Tamo je samo ropstva do potomstva!

Đukanovićeva udbaška „izborna“ kampanja je bila užasna. Proglašeni smo saradnicima Slobodana Miloševića, više nijesmo bili ustaše i Vatikanci, nego novom udbaškom propagandom četnici i Miloševićevci, neprijatelji „Jugoslavije“ i Crne Gore broj jedan, i još mnogo toga što znate.

U vrhu LSCG je, prije izbornog dana 31. maja 1998.g., postignuta saglasnost da se, nakon očekivane krađe izbora, u znak protesta uradi sljedeće: da ja podnesm ostavku istog dana na mjesto lidera, da ostavku podnese i tadašnji predsjednik stranke, funkcioner odgovoran za rad organizacije stranke (Ranko Đonović), ali on tek nakon izbora novog lidera LSCG. Ja sam 31. maja podnio ostavku, ali je kao razorna bomba odjeknula vijest da je ostavku istog časa, protivno dogovoru i kršeći ga, podnio i Đonović. Da, ta druga ostavka, pored sve težine one prve, moje, davala je narodu od udbe kreirani utisak , da se radi o faktičkom i formalnom razaranju crnogorskih liberala. TVCG, izdajnika LSCG Velibora Čovića, emitovala je vijest uz davanje mojih i Đonovićevih fotografija, bila je to strahota, a suvišno je govoriti kako su to „obradili“ drugi mafijaški mediji!

Da, nastavak slijedi!

Advertisements

Responses

 1. Nista od onoga cime se Crnogorci hvale i cega su im usta vazda puna, odavno ne stanuje odje.
  Da se nedje vise prica o cojstvu, junastvu i moralu, a da ga manje ima, nidje kao u Crnoj. Valjda svako vapi za onim cega nema.
  Od kad se rodimo zasipaju nas nanosima lazi i obmane svake vrste.Ako se neko usudi da progleda svojim ocima i ukljuci svoj mozak i lampicu u glavi, prokuzen je, onemogucen i proglasen ludim. Cak moze i gore da ga snadje, da ga nema.
  Nidje se lakse pametni , slobodoumni i misleci ljudi ne proglasavaju ludim nego u Crnoj. Dok se sa istom lakocom olosi, sotone, lupezi , ubice i fukara svake vrste ne proglasava sposobnim i pametnim.
  Normalan, castan i radan tesko opstaje u Crnoj. Zato se toliko fukare namnozilo i natalozilo da je ni bageri ne mogu ocistiti.
  Nema lijeka bez moralne obnove i uspostavljanja zdravog i pravilnog sistema vrijednosti.
  Ne ocekujete valjda od ove mafije koja je danas glavna u Crnoj da to uradi.Niko ne sijece granu na kojoj lezi pa ni oni.
  Njima je odlicno, samo neka ovako potraje.

 2. Slavku kao i uvijek hvala na tekstu, a tvoj komentar je Cicak odlican!

 3. Dragi Slavko,

  I tada a i sada je gotovo svim normalnim glasačima potpuno jasno da se jedna mafijaška monolitna vlast ruši samo zjedničkim frontom cijele opozicije. Problem je što je opozicija tada bio samo LSCG i zato je i njega trebalo uništiti. Metodi su poznati i vjerovatno bi i neke za javnost nove detalje mogao iznijeti, za one koji još pokušavaju po UDBAškom metodu čuvaju “sumnje”. Tada je a posebno 2001.godine bila UDBIna priča, znaš sa liberalima se može ali sa Slavkom NE. Pravi i ISKRENI LIBERALI su to jasno pročitali i nisu se dali kupiti, odraditi prljavu stvar za Đukanovićevu, Marovićevu itd. mafiju da bi ih kasnije isti šutnuli.

  Većina u CG je nažalost “moralni” talog a najteže je što i danas za to možeš naći brojne dokaze. Pogledaj im samo “nezavisne” i “dnevne” novine kako lamentiraju nad suštinski trivijalnostima dok im ključni problemi prolaze. I tako će biti, nažalost, dok im gazda Đukanović ne kaže dosta je više mi ne trebate i nemam namjeru “bacati” novac na vas.

  crnogorci kao idolopoklonici. Najprodavaniji naslov u gradskoj knjižari u Podgorici je papir “poezije” Đukanovićevog klona Luškića. Ne treba dalji komentar

  Pozdrav tebi i familiji,

  Aco Radulović
  Pozdrav

 4. eto nama teme za razmisljanje, a nedelja pa dako nadjemo vremena za kontemplaciju…mada plasim se da nam manjak vremena nije glavna prepreka da porazmislimo i shvatimo…“Niko srecan, a niko dovoljan, niko miran, a niko spokojan…“ i tako u krug

 5. Још један у низу сјајних текстова. Прецизно, јасно и тачно обрађено стање народа у Црној Гори.
  А искреног уједињавања опозиције није ни могло бити. Зар има искре искренога у цг политици? Зар није све сами голи интерес – пљувају се, ниподиштавају, па закључују коалициони споразум. Једино је ЛСЦГ био искрен, зато је и био уништаван споља и изнутра. Такви људи и у животу бивају извргнути спрдњи. Тешко је рећи, а још теже прихватити Истину.
  Хвала Вам гдине Перовићу због оваквих текстова. Док је Вас и Вашега писања, не губим наду да ће и нама и нашој земљи сванути. Поздрав за Златни Праг.

 6. Mladi Njegoš o Nemanjićima:

 7. Crna Gora nije vise tamo dje bi trebala biti. Ona je tamo dje je Slavko i dje su posteni ljudi koji je bez obzira na sve vole. Svi oni zele biti u njoj ali su nazalost dosta njih morali otici. Ona je i u srcima svih onih koji nijesu liberali ali su istinski protiv smradova koji smrde oko i zajedno sa djukanovicem. Sa svima koji se nijesu prodali smrdljivom djukanovicu i jos smrdljivijim bratom mu, treba u buducnosti praviti front za slobodu crne gore. Posao nije lak ali je obaveza. Obaveza prema nasoj majci CRNOJ GORI!!!

 8. Slavko napisa>Crnogrskim Srbima u novčanicima i snovima paraškim je Avala, Lovćen i ne postoji u srcima njihovim, a još manje sveta Rumija, Durmitor je Savin, a ne nikako SaBin kuk, za Crnogorce svaki je kriminalni i zlikovački Milov korak ništa manje nego put u svijetlu budućnost, jer taj mafijaški put zove se: „Pobjeda je Crne Gore – Milo Đukanović“!

  Kao vazda svaka ti je konstatacija kristalno jasna.

  A Crnogorskim sticer crnogorcima je bitno da su nedje na oku sefu svega u CG,
  da mu se snisishodljivo jave da mu potvrde da su mu lojalni i sacekaju neki tips
  sta da sklape od ovog naroda putem privatizacije ili neplacanjem poreza,carina
  i akciza kao u slucajevima sverca nafte,cigareta,oruzja,secera i drugih roba.Ti
  mali jadni i ponizni gmizavci koji puze pred sefom svega.

  Cim se odmaknu na bezbjednu daljinu od nadzora sefovih ociju onda oni postaju
  ponosni i odvazni.Tada su oni neka imena od respekta jer se oslobode od straha
  zbog silnog zracenja kojom ih kontaminira njihov vodja-Pobjeda je Crne Gore-
  Milo Djukanovic.

  Uh kako je divno biti LIBERAL.Uh GORDO.

 9. CUS NEMA SEKSPIRA U MONTENEGROU. a RAJO SEKSPIR?

 10. Astale, dovrši istinitu i duhovtu priču. Rajo Vulikić Šekspir, na zdravlje Šekspiru, jedan je od najsramotnijih udbinih špijuna! Bio je posebno zadužen za LSCG! Takav gad se i u Crnoj Gori rijetko rađa, smet smetova!

 11. Slavko napisa>Samo za naivne može postojati sljedeća ironija: Zapad Đukanoviću daje punu podršku, ali tu nema ironije, u toj podršci leži zapadni interes, njima su diktatori uvijek bili najprimamljivije smeće za manipulisanje čitavim narodima i krađu, i pljačku narodnih resursa, što je jedini cilj, sve drugo je „demokratsko“ pakovanje toga cilja, njegovo ukrivanje!

  A zasto zapad podrzava Djukanovica.Zbog odluke o ulasku u NATO,podrske
  opstanku drzave Kosovo i ocuvanju cjelovitosti BiH.

  Agitovanje za ulazak u NATO ide lose.Mozda i svjesno.Priznao je Kosovo i tako
  omogucio kopneni koridor stanovnicima Kosova za put u hrvatsku i dalje.Srbija
  i BiH nijesu priznale Kosovo te je stanovnicima otezano putovanje za zapad osim
  preko teritorije CG pa prelaza Debeli Brijeg pa dalje.Od kad se Djukanovic vise
  angazovao u agitaciji o jedinstvenoj i cjelovitoj BiH po zahtjevu EU otad nema
  partnerskih i bliskih susreta sa stetocinom Dodikom.

  Mozda je vasoj paznji promakao UDBA-ski skup koji je zahtijevao smjenu Filipa
  Vujanovica zbog sve cescih i prisnih odnosa sa Borisom Tadicem.Zamislite inte-
  lektualnu elitu koju su predvodili Stevo Vucinic,Ceno Zekovic i Drago Rasovic.
  Bila je puna sala protivnika Filipa Vujanovica.Zamislite da niko od tih ujedno nije
  i protivnik vladavine DPS-a i Mila Djukanovica.Da skup bude originalan pobrinuo
  se i mitropolit crnogorske crkve Miras Dedeic.On misli da mu sve probleme oko
  autokefalnosti priredjuje bas Filip.Eto kako to UDBA fino upakuje.

  Glavni kolovodja sveg zla i haosa u Crnoj Gori Milo Djukanovic ugodno sjedi
  iza paravana i vuce konce oko podizanja i spustanja pozorisnog platna na
  predstavi koju je sam rezirao.Uziva dok poltroni milosno rade prljave poslove
  zbog cega bi se posten covjek stidio a oni se ponose.

  P I H

 12. E, pa pogledajte samo kako se ‘put’ do istine I pravde pakuje, prepakuje…kako izgleda privlačno, ali pogledajmo tek par redova dublje!:
  U današnjim ‘Vijestima’ izašao je ponovo u rubrici Stav, članak očito nepostojećeg Marka Petrovića iz Podgorice (uvijek isto ime,bez ikakvih podataka), preko kojeg se iznose poruke Redakcije. Sam tekst je korektan I gotovo da se poklapa sa svim onim što liberali govore već 20 godina! Ali, pogledajmo što nije spomenuto I pogledajmo kontekst, a I sam naslov! Inače, tekst se zove ‘Protest’, a tiče se ‘ustanka’ protiv vlasti.
  Dakle, činjenica je da se dezavuiše pominjanje Slavka koji je prvi definisao I formulisao jedini mogući oblik borbe protiv mafije – a to je bojkot institucija I izlazak na ulice! A prije 10 godina bojkot već bio osmislio, kao put do sveopšteg bojkota – kroz bojkot Parlamenta, kojeg je LS i sprovodio, dok prvi nijesu izdali Narodnjaci! A da se ne vraćamo unazad na projekat Narodne sloge, kao ‘arhetipskog’ modela rušenja komunističko-mafijaške strukture (koju je izdao SDP-ne ušavši, a onda I NS – izašavši iz nje!)! A da ne pominjemo startnu poziciju Slavkovu koji je upravo iz ovih razloga napravio stranku ideološkoga diskontinuiteta – kako bi se narod i druge ‘van-komunističke’ strukture mogle okupiti oko nje kako bi raskrstile s vanisnstitucionalnim, lupeškim modelom vladanja- bilo ‘kralja’ , bilo ‘proletera’ – do tada već sto godina uvijenim u velikosrpsku ideologiju manjeg ili većeg intenziteta!
  E, kada se sve to zna, kako može da se NE KAŽE: ‘Ljudi, ovo što vam govorim, riječi su čovjeka kojeg je Crna Gora izdala, I kojeg mora moliti da se vrati I da je vodi! Ovo ne mogu voditi ni ja, ni vi! Ovo može voditi čovjek koji je sve ovo vidio prije bar 20 godina! On će znati kuda I kako! Njegov put je pouzdan I provjeren! Njegova ljubav za ovu zemlju je neupitna! Ovo što slijedi nam on govori već 20 godina…’.
  Ali ne – nema ničega od toga! A odsustvom toga stvara se privid ‘otkrivanja nove stvarnosti, s nekim novim snagama’! Da nije s opozicijom?! Tj. ‘opozicijom’?! Ovim osvjedočenim taster igračima? Plesačima na Milove diple? A da nije s Robertom Velaševićem? Onim koji sjutra treba da ćuti uru ispred Parlamenta (protiv mafije – ćutanjem – to im je scenario za sjutrašnji ‘protest’, na kojeg su da im se pridruži pozvali I Lukšića (O Bože, o Madona, kakav cinizam!).
  I naslov – tekst se zove ‘Protest’, što bi valjda usput trebalo da bude ‘šlagvort’ za sjutrašnji tužni Velaševićev (čitaj-udbin) skup ožalšćene crnogorske prevarantske bratije?!
  I na kraju još jedan mali kuriozitet – na koji je još način u ovome tekstu ‘prisutan Slavko, a bez Slavka’… čim sam pročitala ove redove u ‘Petrovićevom’ tekstu, asocirali su me na nešto što sam nedavno pročitala – i stvarno – slično pobrojavanje I paralele… Znači, nije dovoljno da poruka bude slična Slavkovoj, nego čak i forma… a o Slavku – ni riječi!:

  JUČE DATO U ŠTAMPU, DANAS OBJAVLJENO U ‘VIJESTIMA’ U OKVIRU OVOGA TEKSTA:
  ………..
  Da nam strah prodajete za slobodu,
  sitan novac za privilegije,
  lažne podjele i raskole za istinu i snagu sloge
  ………..

  SLAVKOVA PREKJUČERAŠNJA PJESMA:
  ……….
  I kriminal za Slobodu
  I krađa za molitvu
  I surovost
  Za vjeru
  …………

  Sve slučajno? NO WAY!

 13. bravo Katarina!
  ima li nade za narod koji neće da podrži svojega sina, a znaju da ih nikad nije obmanjivao, zafrkavao, lagao, ….znaju da im je uvijek živote štitio .pitam se može li se takvim ljudima probuditi savjest?što treba da se dogodi pa da sebi priznaju grešku i načine pravi izbor.

 14. Armija svjetskog olosa, zlikovaca i hohstaplera je vise od sto godina angazovana na zaglupljivanje i ispiranje mozga sirom Planete. Uporedo sa tim ide najunosniji biznis od najstarijih vremena do danas, RAT.
  Nijedno od tih zala do danas nije nas mimoislo. Ako nije nesto lijepo i dobro, zlo i satanizam su naisli na pogodno tlo. Domaca olos se u tome odlicno snalazi. Cak zadivljuju tvorce zla.
  Ponos, cast, moral, cojstvo i junastvo su se odavno nasli u blatu i smecu. Iz djubreta je iznikla nova elita. Kao sve sto iz djubreta buja tako i oni.
  Ulizujuci se ostacima predhodne elite i vlastodrzaca oni prave svoju elitu. Vise im ne trebaju ostaci ostataka treba im njihovo ‘autenticno” da bi se osjecali sigurnijim te da bi sa nama ovladao zaborav. Stvorili su svoje “drzavnike”, “knizevnike’ , “filozofe”, “crkvu” i sve redom za jednokratnu upotrebu, poput toalet papira.
  Tu NJEGOS i ini nemaju sta da traze. Oni su im trebali samo dok su se dokopali cega su se dokopali. Pa kao svaki skorojevici misle da ce vjecito da traje i da je sa njima svijet zapoceo. SIPAK. UTRNUCE IM ZUBI.

 15. Katarina i ostali, to su pravi komentari. Katarina je rekla sve. Ovako kao što postupa navodni, a nepostojeći Petrović u “Vijestima”, Uvijek se postupalo prema Slavku i liberalima. Činjenca je da je “Petrović” prepisao i obradio Slavkov stav o bojkotu i pobuni kao jedinim načinom rušenja mafijaške vlasti. Odmah se udbaški prešlo na razvodnjavanje tog stava. “Opozicija” ga je prećutala i tako ga odbila dokazujući, po ko zna koji put, da su Milovo plaćeno oruđe. Odmah su se pronašli i drugi koji su raspredali priču na temu da li bojkot i pobuna, ili ne. Sad je tu udbaška varijanta od Roberta Velaševića, po “stavovima” rame uz rame sa “Petrovićem”. Male su mogućnosti da Velašević nije svjestan da je najsitnija udbina igračka koju zloupotrebljavaju. ali znajući njegovu limitiranost i zaostalost, moguće je i to. Svo to udbino pozorište ima samo jedan cilj, a to je da se Slavkova ideja bojkota i pobune, istinske, a ne Velašević-udbine otrovne bevande, da se ta ideja uništi. Evo podsjećam i pitam se umjesto vas ko je reagovao na ono ljigavo uvlakačko Obamino pismo Sotoni Đukanoviću i na pismo istoj nakazi poslato joj od sekretara NATOa Rasmunsena, na još mnogo toga? Niko. Gdje su demonstracije ispred američke ambasade u Podgorici? Nema ih. Svi koji su trebali da reaguju ćute jer su sluge mafije. Ali, crnogorski “književnici”, obične udbine sluge, na čelu sa izdajnikom LSCG Mladenom Lomparom napadaju marionetu od Vujanovića, ali o Sotoni Đukanoviću ni riječi. A Slavka već dvadeset godina guraju sve udbine institucije i udbini pojedinci u Crnoj Gori pod njihov prljavi mafijaški tepih!

  Ali NEĆE PROĆI!

  I još važnije NIKAD NIJE PROŠLO!

 16. Jesmo li dobro zapamtili značenje i rizik građanskog rata? Jesmo li? Znamo li sad što je to građanski pa još rat? Kome vjeruje Crna Gora? Nikome. U što vjeruje Crna Gora? U ništa pored novca. Je li se dobro prodala Crna Gora? Jeste. Ko je nezadovoljan? A Zašto? Zbog istine?! Ma kako da ne!
  Možda da iskoristim priliku da se zahvalim Vladi Crne Gore što je svima sačuvala srpskocrnogorskohrvatski obraz. Sva sreća što se takvi nađoše! A opozicioni skupštinski tezgaroši(“opozicija”) neka slobodno svaki dan po nekoliko puta Vladi spasa uskliknu (s ljubavlju nego što): Kupite nas pi*ke! Slobodno, slobodno…!

 17. Slavko napisa>Kilibarda je uvijek bio udbin igrač, uništio je Narodnu slogu po udbinom narfeđenju, na toj izdaji „zaradio“, isto je uradio i Žarko Rakćević koji je „odbio“ da uđe u Narodnu slogu, jer kako on može sa četnicima, odnosno sa Kilibardom, što mu neće semtati kad se, zajedno sa Kilibardom, ruku pod ruku nađe u mafijaškoj „vladi“, kakvo smiješno, podlo prikrivanje njegove pune saradnje sa mafijom i cvjetanje pod njom njegovog „biznisa“.

  Da Kilibarda je UDBA.Jos ima na raspolaganju vozaca Budimira Razica i vozilo
  MUP-a Crne Gore.Zamislite bosnjake iz BiH koji su trpjeli teror iz Crne Gore cinom
  postavljenja Novaka Kilibarde za zvanicnika CG u toj drzavi.Zamislite cutnju
  mudrih bosnjaka i muslimana iz Crne Gore koji tvore vecinu u parlamentu.
  Naravno udobnije su fotelje za Mevludina Nuhodzica,Suada Numanovica iz DPS-a
  Kemala Purisica i Rafeta Husovica iz Bosnjacke stranke i Rifata Rastodera i
  Kenana Hrapovica iz SDP-a nego briga za sunarodnike koji su stradali u ratnom
  pohodu Kilibarde i huskanju Djukanovica prilikom ratnih desavanja u BiH.

  Svaka cast na principijelnosti bosnjaka i muslimana.Taktika da je neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj nece im se dugorocno isplatiti.

 18. Bila sam danas na protestima Roberta Velaševića. Katastrofa, odmah se vidi da je sve u organizaciji i pod kontrolom policije. Nije bilo osamdesetak prisutnih. Cilj policije je samo jedan, da protesti propanu. Zato su ovaj organizovali. On je propao, a tako će i svaki budući. Tako želi policija i tako će biti. Velašević je njihov eksponent ili njihova igračka. Ali u Crnoj Gori nema igračaka, svi rade za nekoga. Najveći broj za policiju. Umjesto straha, eto Milu da se sprda i da priča kako ga narod voli. Velaševiću pokazao si se do dna, a dno jesi, zaudaraš!

 19. I da ne zaboravim. Zamislite organizuje se protest na kojem se samo ĆUTI! Još treba da se vjeruje u onu glupačku i podlu kako je ćutanje zlato!Nije. Ćutanje je predaja i podvala! Protest mora da bude glasan i jasan u zahtjevima, a neka Velašević ćuti kući. Danas je njegovo ćutanje i ćutanje skupa bilo jasan glas policije!

 20. Dunja mogla si fino kući ostat…možda na ovako fini dan zalit cvijeće …, a ti pošla da daš podršku…(?)
  pa najava protesta ćutanjem-očigledna podrška Svetu M. za njegovo ćutanje…što jadna ne bila ne osta doma?

 21. Slavkov tekst me podsjeti da kratko pomenem jedan fenomen iz psihoanalize koji se zove “samoobmana”.
  Samoobmana je nesvjesno smozavaravanje samog sebe u pogledu pravih motiva svoje djelatnosti i osobina, kao na primjer neuvidjanje svojih rdjavih impulsa, zelja sklonosti i vidjenje sebe samo u pozitivnom svijetlu. Pojedinci njeguju svoje samoobmane, tako da ih je tesko osloboditi iluzija o sebi i sopstvenim toboznjim vrijednostima i vrlinama…
  U ovim samoobmanama je moguce prepoznati citavu crnogorsku mitomaniju zasnovanu na konstruktu “Cojstvo” , koje je zapravo samo jedan mehanizam odbrane u pojedinacnom ili kolektivnom obliku, ukoliko ga primjenite na Crnogorce.
  Samoobmana ide toliko daleko u kolektivnom obliku tako da svako forsiranje iste kao ultimativnog principa nedvosmisleno mijenja i mentalni kod pojedinca ili zajednice…
  I da ne duzim: mislim da su istorijski kompleksi manje vrijednostinapravili od Crnogoraca mitomansku zajednicu, sa apsolutno samoobmanjujucim dominirajucim nacelom, i imamo danas to sto imamo – totalan moralni pad citavog naroda.
  Ostali manjinski narodi su istorijski slijedili logiku manjeg otpora…U Crnoj Gori su se lukavo priklanjali dominirajucem DPS-u, prodavali sebe za saku maraka ili eura, da bi upotpunili tu sopstvenu samoobmanu kao ispravnu i korisnu ako slijede nacionalisticko-banditsko-mafijasku oligarhiju Bulatovic-Marovic-Djukanovic.
  Zato je LSCG izdan i prodan.
  Izdan je zbog te samoobmane da ce taj , fukara i izdajnik, uspjeti da upotpuni sebe licno ako se proda Djukanovicu za saku eura. To mu otvara novi svijet dje nece morati puno da misli, i ako samo bude dobar poslusnik, rijesice se svog kompleksa.

  Crnoj Gori treba generacijska i vremenska terapija.

 22. Anguse govoriš kao da za nas nema nade.ja u to neću da vjerujem.Nada je upravo LSCG i tu ideju nikad neću iznevjeriti

 23. Avila, ja se slažem sa Angusom, to samoobmanjivanje crnogorsko, zasnovano na lažima i na mitu o čojstvu, uzrok je njihovog nikogovićstva svake vrste. Ali, svaki primitivizam uobražava da je najpametniji i da će svakog izigrati, prevariti, zajebati, slukaviti. Tako i oni rade sa svakim, osim sa vlašću. Takvi su jer su stare vreće pune smeća.Oni su svakoj vlasti beskrajni poltroni.Zato pozdrav i čast svakom pojedincu i pojedinki koji takvi nisu.

 24. Anguse sve si u pravu , tu se jos toga moze dodati i elaborirati, ali nije nam to cilj. Ali da bi isli naprijed moramo se osvrnuti oko sebe, skim ili sa cim pitanje je sad?
  Nemozemo kao noj glavu u pijesak.
  Sto se tice jucerasnjeg mitinga, mislim da iza njega stoji mafija. U Crnoj je sve pod kontrolom mafije, pa i vazduh koji disemo. Tako dal ce neko otici tamo i gledati sta se desava nije bitno. Jer mi smo mafijini i kad smo kuci u krevetu i tada radimo za mafiju. MI SMO MAFIJINI MAFIJA JE NASA.

 25. E Sokole Sokole Sekspir ovaj nas je bio cisti pop Mico do kojeg nivoa je sluzba danas dosla. Crni pojas sedamnaesti dan i japanci se krste vele ne more bit e more kod nasih biznismena koji su paravan za udbin paralelni budzet. No mi ne basta dalje zborit.

 26. Angus, odlicno, imam veliki strah da je ova tvoja potonja recenica nasa sudbina. Kada sam procitao i da su pojedini opozicioni poltroncici bili na skupu sve je bilo kristalno jasno.

  Kada neko organizuje bilo kakav skup protiv ove mafije bez ijednog clana ove tzv. satelitske opzicije (ni u snu im ne bih dozvolio da se primaknu) mozemo smatrati da je taj skup pa i sa par ljudi nesto postigao, a ovako zna se da je cisti proizvod mafije.

  Mogu da shvatim mafijaski DPS i sve njihove poteze, to je cista interesna skupina ni manje ni vise, bolih ona stvar za drzavu i narod, oni imaju svoj cilj koji svi mi odlicno znamo. Ali, ne mogu da shvatim zalosnu opoziciju, ako ih uopste tako mozemo nazvati. Licno mislim da su oni veliko zlo Crne nam Gore. Oni su tu prisutni da simuliraju visestranacki sistem, kada bi nesretni narod okrenuo ledja ovim poltroncicima imali bi nade za Crnu , a ovako dodjosmo do Angusovog zakljucka.

 27. Anguse sve si u pravu.potresno si u pravu (i svi koji te podržavaju), ali što ćemo sa tim.ako odeš na terapiju(ne mislim ti) psihić ti neće reći-ti si lud-nego će strpljivo slušat, slušat, slušat…
  strpljenja nam treba isto koliko i vjere.ja više vjerujem da smo bubulji (koji se mogu uglačati da liče na granit)-nego da smo govna-mekana, prolita.
  isto tako mislim da su crnogorci dovoljno pametan narod, da ovakva glupiranja koja traju 22 duge godine nikako ne mogu proć nekažnjeno.ovo doba glupiranja ispaštamo mi i naša djeca.jesam na kraju živaca, ali stvarno vjerujem da im je kraj

 28. Avila,ne moze im biti kraj dok se mi ne pokrenemo.Ovako su ususkani u njihovu,mafijasku svilu.Potreban nam je bunt,jedan pokret,sveopsti,sveSlavkov!Treba se pokrenuti.Mozda mi sa bloga Slavkovog nesto pokrenemo. ili ne…

 29. I Slavko nadalje rece>Kakve su ovo sve jednostavne istine, Montenegro ih živi svakog dana i svake noći, ali glumi da ih ne vidi i ne samo to, uzdiže ih na nivo novih im „svetinja“, crnogorske nove šticung – „liturgije“ počinju sa: „Sve je u pušenju, zato puši, puši, puši, Ljubav je Sotonina prevara, i Gospod sami Milu puši…“ Užas…

  Da.Pusi se Mojkovcu.Pusi se pojacano Podgorici.Ogromna potreba za pusenjem.
  Svi su angazovani da puse.Porucene nove kolicine transportovane brodom Adelaida
  registrovanim kod arapskih Edina Efovica presrele su vlasti Grcke i oduzele.Morace
  crnogorci Djukanovicu da puse jos dugo dok im ne stigne nova kolicina.

  Pade roba za pusenje na mediteranu.Pade roba za pusenje nadomak Zrenjanina.
  I gle cuda opet crnogorac.I opet marihuana.Odakle toliko robe za pusenje u CG.
  Izgleda da je osnovno zanimanje crnogoraca pusenje Djukanovicima stvorilo
  ideju da se malo nesto proizvede za pusenje i proda drugima.

  Pih.Moze li ijedan dan proci da neko iz Crne Gore nedje ne bude uhvacen u vrsenju
  krivicnih djela.Sta smo to mi postali.Ko nas to tako vaspita.Ko nam nametnu taj sistem vrijednosti.Mislim da sve to nije mogao sam i samo DPS nametnuti.Ipak
  je to genetika.

  Sramno.

 30. “Zamislite organizuje se protest na kojem se samo ĆUTI! Još treba da se vjeruje u onu glupačku i podlu kako je ćutanje zlato!Nije. Ćutanje je predaja i podvala! “

  Hvala na zapazanju, Dunja.

  Istina trazi dinamiku i borbu za nju u svakom trenutku. To je, jednostano receno, kao kupanje i kao higijena…Ako se prepustite pasivnosti i zapustenosti, nece se moci proci od neugodnog mirisa.

 31. I Slavko nadalje rece>Trebamo li razmišljati kakav bi to udarac bio mafiji da se onda, u pravom trenutku, stvorila iskrena opoziciona koalicija i tako izašla na izbore: mi, SNP, Narodna stranka, SDP, bošnjačke i albanske stranke i ona karikaturalna hrvatska iz Tivta. Slomili bi mafiju, bili bi gotovi! Upravo zbog toga je Đukanović, mafijaško-udbaškim obradama i kupovanjima, obećanjima i prijetnjama, spriječio i samu pomisao na formiranje takve koalicije, a rezultat je bio vidljiv: odugovlačenje referenduma u nedogled, svakodnevna „obećanja“ da je referendum evo sjutra, a mafijaška diktatura se nastavlja, narod presrećan, od svojih jada narod napravi juačku pjesmu, ali tamo junaštva nikakvoga nije, najmanje poštenja! Tamo je samo ropstva do potomstva!

  Pita li se neko zasto je to tako.Ne.Zasto.Zato sto je vecina sticer crnogoraca
  pusaci Djukanovica.
  postavite li kad pitanje zasto posrani Jefrem ne kritikuje sefa svega.Pitate li se
  zasto tek sad kad ih je pritisnuo Djukanovic,Profiter i lopovska druzina iz Monitora
  i Vijesti cvile i pljuju na tiranina.Pitate li se zasto smrdljivi Drago Rasovic,Zoran Misurovic,Ceno Zekovic i Vukic Pulevic dizu onu stvar na ljigavca Filipa Vujanovica.
  Zasto im sad ne smeta ideolog DPS-a Marovic.

  Gospodo draga,
  napravljen je pakleni plan.Clanove predsjednistva DPS-a koji su bili okupljeni
  oko lopovcine Marovica a to su Filip Vujanovic,Zeljko Sturanovic treba diskred-
  itovati kako bi se poslao jasan signal Milici Djurisic-Pejanovic i Miomiru Mugosi
  da ne pomisle biti u toj koaliciji pred partijske izbore u maju.Maroviceva uzdanica
  za Danilovgrad Dragan Djurovic je uhljebljen u agenciju za avio saobracaj samo da bi bio sklonjen iz zone uticaja.Takodje Maroviceva uzdanica za B.Polje i sjever Tarzan Milosevic sklonjen je sa terena i ubacen u resor dje ce ga glava boljeti
  da u buducnosti rijesi sistemske probleme robnih nestasica zbog pogresne poli-
  tike u dosadasnjem radu tog resora.On tako ne moze bitnije uticati na terenu.
  Filip Vukovic iz Pljevalja je pod prismotrom zbog diletantske izjave podrske Darku
  Saricu te Marovic ni na njega ne moze Racunati.Boro Lazovic kao sef DPS-a
  Budva ce vrlo brzo biti pod istragom zbog malverzacija oko zemlje na stadionu
  u Budvi.Milica Pejanovic je ucijenjena odustajanjem od optuznice za lopovluk njenog muza ibacila Zorana kome je kao kozi kad date kupus na cuvanje drzava dala u miraz aviokompaniju.On je cereci kako mu je drago.
  Za Filipa su zaduzeni Dukljani,Pen-ovci,Matica i sva druga olos koja kroz stit
  borbe za ocuvanje drzave daje Djukanovicu i DPS-u podrsku za dalje unizavanje
  gradjana.

  Kreator svega Djukanovic sa ugodne distance sve posmatra i uziva u predstavi
  na cijoj reziji su mu asistirali aktuelni ministar kulture Djagi i njegova gospodja
  Radmila inace strucnjaci ove discipline.Licni izvodjac ove vratolomije je vodja Mojkovackog klana Dusko-radijator-duhan-nafta-Aco Mrkic-batinanje-Markovic.
  On i jeste sa ogromnim iskustvom.Mora se priznati da je Djukanovic odabrao
  najboljeg za najgore rabote.

  Sto se mene tice sve najgore zelim Filipu jer je citao sramno anonimno pismo
  o lazi za Slavkovu zenu,kupovinu aviona od fantoma Edina Efovica.Za ljigavca
  mirotvorca rata za mir Marovica zelim lance i katance.Za Milicu jedrilicu zelim
  da dune vjetar pa nju i njenog skota lopova da oduva u onaj nuklearni reaktor
  da zastitimo posteni narod Japana.Tarzanu,Filipu i Draganu zelim lance na ruke
  i noge jer su bili dio udruzenog zlocinackog poduhvata pljackanja svoje zemlje.
  Jedino sto im priznajem za olaksavajucu okolnost oni nikad nijesu krili da se
  osjecaju srbima sto nije odlika njinih sefova prevrtaca Mila i Sveta.

  Sefu svega i svacega u Crnoj Gori zelim da pobijedi u trci za predsjednika DPS-a
  i tako oduva buve Sveta,Filipa i Sturog.Zelim da se okruzi Markovicem,Luksicem
  i Borom Vucinicem koji ce im obezbijediti podrsku dicnih rodjaka Steva i Djura a
  tako i crnogorske crkve.

  Kad sve to ostvari sefu svega u Crnoj Gori zelim da zavrsi u debelim lancimaa
  da mu zatvor bude od Debelog Brijega do Kule kod Rozaja i da mu drustvo prave
  sverceri cigareta na celu sa Acom Mrkicem,sverceri nafte na celu sa Acom Mrkicem.Zelim da mu u obezbedjenju budu uzdanice ANB-a Zoran Lazovic i
  Dusko Golubovic.Sanjam taj najljepsi i najveci zatvor na svijetu dje ce zlikovce
  voditi kao strasila nebi li narodu pokazali kakvi ljudi ne trebaju biti medju
  slobodnim vec u lancima.

 32. dr.gun, slažem se…samo ne znam kako(?)
  postoji u Zagrebu jedan grafit-davno ispisan”KIČMU NAM MOŽETE SLOMITI-ALI SRCE NIKAD”.ja se stvarno ne plašim od protesta sa ovakvim posledicama-plašim se od banalizovanja i izrugivanja

 33. a koga su liberali izdali gospodo onoga dana kad su napuštili crnogorski brod i predali luču crnogorstva gospodinu đukanoviću što niste nastavili za tim velikim čoekom da zajedno gradimo crnu goru nezavisnu no ste zaboravili na sve crnogorsko za rad sopstvene sujete

 34. Dragi Krnjašu,

  Ne kažem da je za jednu dopunu od 5 eura trebalo više očekivati od tebe, al’ eto trebao si se više potruditi. Sledeći put zamoli malu od tetke da ti ona napiše tekst bar mala i velika slova da budu pravilno napisana a ti ukucavaj dopunu i diktiraj joj. Uzgred, stajling ti i nije bas “fensi”. Dzemper, donji dio trenerke i cipele?

 35. Ljudi kad vidim ovoga NEpismenjaka Krnjasha Udbasha rogavcevica, koji se raskokodaka po svim portalima, MUKA mi dodje i idem sve dok ne vidim da smo te uhapsili Brano Micunovic, eto !!

  Nevidjena negativna energija je koju ovo lice prosiplje dje god se pojavi, pocev od Vijesti, pa preko Analtike i ostalih rezmiskih smeca tipa javnog servisa.

  I sam nesto da dodam josh, BRAVKO Slavko vazda odlicno ka i katarina danas.

  Samo jedno bih zelio da ispravim. Mislim licno da NIJE tacno da Srbi cgski gledaju u – Avalu ! NE, ja bih rekao da vecina njih gledaju upravo u Njegosha i Lovcen (sada nesot manje jer ga nema tamo!) ka svog spasitelja. Mislim da to ne stoji.

  Njegosa jednako postuju i oni koji su lojalni svojoj drzavi i dr. dio koji nisu- citiraju ga redovno.

  Ali na njega su, i Slavko je to dobro primetio, OMRZNULI i zamrznuli ovi novi pripejd Crnogorci, dakle Montenegrineri i dukljani, dosta izdajnika LSCGa. Oni njegovom ime zborit- NE mogu..!

  PUSAONA je Cg i to VELIKA, ova it je prava Slavko !

  Pusi se Milu ko vrhovnom Donu cgske mafije evo vec 20+ godina bez prestanka, pushi i veci dio Pgce Mugosi, sada se utrkuju da pushe i na fejsbuku maloga kazu zovu ga Rodni, pusi se po kucama, padaju “transporti” iz latinske Amerike, i ni ja CUDOM Ne mogu vishe da se nacudim da od Rijeke do Subotice, sirom nase eks- drzave

  padaju jedan po jedan- sve: Cgci dakle drzavljani CrneGore!

  Oklen tolika disproporcionalnost ? Kazu cak po analizama prema broju stanovnika Cgci su potiskali rusku mafiju sa prvog mjesta u Evropi.

  PUSI se i to NE prestaje, vazno je produkcija ide, da fabrike nichu )ka ona grozomora u Mojkovcu)

  I UZIVA, kazu “valja” ovaj zivot:, cerke kazu roditelji im ‘rade nekuda, u posl. pratnju, nije to mene briga, GLAVNO_ da radi nesta..”

  A biznismeni i glavni preprodavci su ti sto pozivaju na tihi protest, ti “stajachi” koji sutnjom misle da obore MAFIJU.

 36. Da pa to je Brano Micunovic, moras njega pejdat sa vishe, ponudi mu nekolike hiljade haha ! 🙂
  On ima svoju – cijenu, posten je to radnik…

  A prije toga da ga neko posalje nedje da nauci gramatiku nekog jezika, kako bilo, bar da zna cojek da se- “iskazhe”.

  Prijeti on tako starim zardjalim tandjarama srpskim jos od Like i 90tih, no sad je u dr. ulozi, lijepo se “preobuchio”.

  Tipka iz neke rupe tamo u budvi, stalno hvali svoga sefa Marovica ko drugog NAJveceg ! Ada PIIII ADA STO no jedno VELIKO:

  PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 37. PI do neba na brana micunovica, tu bijednu kukavicu koji iza ledja ,iz misje rupe, dok ga cuva gomila oloskih tjelobranitelja i tjelobraniteljki, mota i snuje kako ce i sta opljackat i koga ce ubiti bez milosti ko zasmeta njemu ili njegovim pajtosima.
  Jednog dana kad na ove prostore svrati pravda bices medju prvijem u redu.

  O kom brodu pricas, Krnjasu? Jel o gusarskom i razbojnickom?

 38. možda nas ovaj Krnjaš na kraju osvoji šarmom tipa_ŠOIĆ” .ima neku naivnost malog djeteta

 39. Gospodo,
  onaj ko je bio nezadovoljan tadasnjom odlukom da ne udjemo u vladu sa lopovima,
  zlikovcima i bijednicima imao je izbor.Mnogi su posli kod onog kod kojeg su posli
  i oni koji su ranije pod plastom nedemokratije otisli kod gospodara.Zasto nas koji
  nijesmo htjeli kod gospodara ni tad niti cemo pristati ikad zapitkuju ZASTO.Odgov-
  oricu im zato sto smo mi slobodni i casni ljudi.Tamo ide sljam i olos bez dostojanstva.

 40. Dijelim misljenje sa Angusom. Prava dijagnoza!

 41. krnjaš aj sad nam fino reci kako se zvala tvoja učiteljica u (ili učitelj) u I(prvi), II(drugi), III(treći) i IV(četvrti) razred ?

 42. Krnjas skole nije ni gleda, a kamoli tamo isao. Sto ce mu kad on odlicno zadovoljava svoja interesovanja i bez skole. Takvih je danas najvise u Crnoj i rugaju se onima koji uce i od svog postenog rada zive.
  Ovaki su sve normalno danas dali u Crnoj na sprdnju. lazu mazu, a kunu se krivo. Sve od zla oca i od gore majke.
  Propustio si da naucis Krnjo, nista nije zadovijek, sem sramote, al ti i tebi slicni ne znate sta je to.

 43. Krnjas ajde naloci se ladnin splacina

 44. Slavko pise>U vrhu LSCG je, prije izbornog dana 31. maja 1998.g., postignuta saglasnost da se, nakon očekivane krađe izbora, u znak protesta uradi sljedeće: da ja podnesm ostavku istog dana na mjesto lidera, da ostavku podnese i tadašnji predsjednik stranke, funkcioner odgovoran za rad organizacije stranke (Ranko Đonović), ali on tek nakon izbora novog lidera LSCG.

  Ko to permanentno vrsi kradu izbora i novca gradjana Crne Gore.Ja kazem Milo
  Djukanovic.Ko to permanentno i sistematski proizvodi neistine o Slavku Perovicu
  i LSCG.Ja kazem da to cini Milo Djukanovic.Ko to konstantno prljavo i krvavo
  proizvodi podjele i svadje u Crnoj Gori.Ja odgovaram Milo Djukanovic.Ko izvodi
  te prljave radove u ime i za racun Mila Djukanovica.Ja odgovaram da to cine
  bivsi liberali,ljigavci SDP-a,PEN-ovci,Matica-ri i Dukljani.

  Zasto oni to rade.Ja odgovaram za krvave novce Mila Djukanovica i njegove
  UDBE zaradjenje pljackajuci budzet svoje navodno im mile domovine kroz sverc
  nafte,cigareta i ostalih akciznih roba.

  Pitam da li se neko od tih hulja stidi tih uloga.Odgovaram da se ne stide jer su
  prihvatili da budu krpe za ciscenje glibavog i krvavog traga Djukanoviceve
  putanje kretanja.

 45. I na kraju Slavko veli>Da, ta druga ostavka, pored sve težine one prve, moje, davala je narodu od udbe kreirani utisak , da se radi o faktičkom i formalnom razaranju crnogorskih liberala. TVCG, izdajnika LSCG Velibora Čovića, emitovala je vijest uz davanje mojih i Đonovićevih fotografija, bila je to strahota, a suvišno je govoriti kako su to „obradili“ drugi mafijaški mediji!

  Taman tako.Smrdljivim UDBA-sima je dat materijal i krenuli su u kampanju sa
  jednim jedinim ciljem da rasire pricu o rasturanju liberala.U tome su im pomagali
  sticer crnogorci posebno izdajnici sa Cetinja koji su navodno imali informaciju iz
  prve ruke da se Slavko razocarao i da je to krah.Hulja UDBA-ska iz Podgorice i
  drugih gradova predvodjena smrdljivim radijatorom iz Mojkovca a po nalogu sefa
  svega u Crnoj Gori Mila Djukanovica krenuli su da brljaju po svemu sto je LSCG i
  Slavko radio.

  Gmizavaci od Velibora Covica i Tamare Nikcevic su to jedva docekali da se usupce
  Djukanovicu.Krenula je prljava kapanja koju je podrzao i Profiter smrad Misko Perovic.Sve je to cinjeno zarad krvavih novaca Mila Djukanovica kojim je kupio
  zivote i tijela odpadnika drustva.A sta je tada radio gmizavac Drasko Djuranovic
  cijeg je oca isti ovaj Djukanovic sutnuo nogom u guzicu.Prihvatio se necasne
  rabote da u sadejstvu sa Profiterom cereci Slavka i LSCG.Sad Drasko uziva u
  apanazi koju dobija radeci u Savjetu RTVCG i sluzi za zabavljanje velikog rezisera
  Radmile Vojvodic u vremenu kad joj je muska polovina zauzeta.

 46. Svijet su odvajkada zapljuskivale poplave.Od naučnih dostignuća,filma,mode,muzike, komjutera, itd.Mi smo na žalost doživjeli da nas zapljusne poplava demonstracija krajem 80-tih.Sa poplavom isplivava sve, tako je isplivala i naša istorija.nikad nisam bila ponosnija na svoj narod nego tada slušajući gos.S.Perovića kako nam otkriva našu istoriju.
  kasnije je počelo da isplivava svašta, kao poslije poplave-voda sve nosi.I znam da se već gušimo u govnima.Kod nas jesu isplivala govna i još isplivavaju na žalost.Isto tako znam da se moramo pokrenuti, ali ja nemam energiju pokretača.Ja čekam vodju.

 47. Avila,LIKE!

 48. of cors!

 49. Of course.

  NAJveca vecina stanovnistva Milo- (ili Mrcho-) Gore su danas pravoslavni OBESpravljeni Cgci i Srbi.

  Ljudi koji su 1000x pismeniji od Krnjasha, koji imaju i faksove zavrsene i sve to- ne vrijedi pisljivoga boba da nadju posa! To su mucenici koji su okupljaju preko raznih fejsbuk grupa da kazu o svojoj MUCI. Ljudi koji NISTO manje nijesu patriote i NE mrze sovju drzavu (mnogi je vise i vole od ovih pripejd..!), koji su ili ciji su preci, djedovi- STVARALI ovu drzavu, ali odjednom nakon 06’te postanuli su neki apatridi a drugi- DRZAVNI neprijatelji broj 1.

  Mi znamo da iako smo porijeklom braca sa NeoCgcima dukljanskim, koji iako najnebrojniji od nase 3 grupe- NE zelimo svadju niti rat sh njima. Jer to su nasa braca, zabludjela, ali neka ih… Sa mnogima smo i porodicno vezani.

  Racunamo- shvatice jednog dana svoju zabludu… pa neka SAMI- to spoznaju.

  Moram da se vratim na sot je pre Che pisao i josh neki, za ziva je istina.

  Disroporcionalno svome broju, NAJVECI broj IZDAJNIKA LSCg dolazi upravo iz redova nekih, koji su danas potrchali u cvrst zagrljaj svog Dzelata dakle Bosnjaka i Muslimana. To stoji, APSOLUTNO 100%.

  Prije neki petak, stomak mi se izvrta kad sam vidio kakva sve celjad hodaju na ovu planetu, kake splachine zive s nama i nasim familijama, a zovu se duklj. akademici DANU.

  Dakle primer se zove akademik Dr. Serbo Rastoder, covjek koji NI ziv ni mrtav odvali tesku LAZ, da Muslimani sa velikim “M” danas stoje u Cg ka jedinoj zemlji na svijetu..?!!

  Zamislite sad ovo, ovaj absurd. Covjek koji tvrdi da je Bosnjak, je clan te akademije nacionalno samosvjesnih Dukljana i to ne samo clan no i podpresijednik ako se ne varam.

  I on kako reche ima “demokr. kapacitet” da aminuje da NEMA Musimana u Cg, i sugerishe fino covjek da su to zapravo- Bosnjaci.

  Nakon toga u Supkovicu emisiju, dje inace skoro 2 mjeseca bez razlike mogu ka gosti da dodju bukvalno samo osobe sa probratim “dukljanskijem pedigreom” i nisto manje od toga, normalno stizhe protest pismo Muslimana iz Cg koji kazhu da to NIJE istina, da Muslimani sa velikim “M” su ravnopravni konstituivni narod u buljuku dr. drzava na prostoru ex- Ju: Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, pa cak i Slovenije.

  Dakle, ja se krstim i gledam KO je tamo danas AKADEMIK i ko pishe istoriju koju djeca sjutra treba da – uche…

  No comment !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: