Posted by: Slavko Perovic | April 28, 2011

28.04.2011.g.

Da, mora se dovršiti priča o Tvoru od Kotora Miku Živkoviću s tim što želim odmah naglasiti kako priče o ljudskom zlu, o sotonskom talogu i sotonskom izmetu u osobama, nikad kraja nemaju. Ah, koliko je knjiga o njima napisano, koliko je filmova snimljeno, koliko je grobalja nevinih niklo, svetih grobalja koja su vječiti spomenik i krunski dokaz o Sotoni i njegovoj đeci, slugama i sljedbenicima Sotoninim među nama. Tvor od Kotora (Živković)je, poput Mila Đukanovića, Sotonin sin, baš kao i drugi tvor od Nikole Samardžića, ili oni tvorovi od Iva Dujova Martinovića, Deja Dujova Martinovića iz Londona, Sotonine nakaze od Saše Jovičinoga Markovića iz Budve i one druge nakaze nad nakazama od Saše Aleksića iz Beograda te one užasne, nakazne tvorovke od moje bivše snahe, čuvene «apotekarice» (hahahahaha) «doktorke» Zorane Perović! E, Ljudi moji đe i s kime mi živimo? Crna Gora nije ništa drugo nego Sotonin dio pakla u kojem smo zasluženo! Plaćamo mi teške grijehe, sramotne, naših predaka, onih koji su zadnjih sto godina dragovoljno postajali špijuni, pljkačkaši, podvodači, funjare, plaćene ubice, onih predaka koji su sve to krili ispod njihove, jezivo lažne borbe za tobožnje poštenje, tobožnju čast, tobožnju Slobodu i tobožnju Istinu. Tvrdim, takvih nesoja majke niđe drugo u Evropi, sem u Crnoj Gori, nijesu rađale, niđe…Ovo je krunska Istina i kapitalni kamen temeljac na kojem počiva Sotonin današnji pakao zvani «Crna Gora»!

Te 2001.-e, kada nam je Đukanovićeva Mafija nacrtala onih «izbornih» 7,9 posto, naravno kradući nas do kosti, izdao nas je Tvor od Kotora (Živković). Podsjećam da je «njegov» plan izprepisivao po nalogu udbe niko drugi nego lažni, sramno lažni, a udbaški «opozicionar» Nebojša Medojević. Tvor je bio za udbaški Medojevićev plan, a zašto? Zato što je i Tvor bio i ostao udbaš, sorta onih nesoja koje nazivaju spavačima i koji se bude i aktiviraju kad udba naredi. Tako je to bilo. Lagao je Tvor Miko medijima kako je naš zahtjev, dakle ili reformski plan ili dodjeljivanje nam još pet mandata ALTERNATIVAN, što je bila GOLA TVOROVA LAŽ, plan je bio JEDINSTVEN, a to znači i mandati i udbaški Medojevićev i Tvorov «reformski» plan, to je bila jedina istina. Prča o «alternativi» bila je novo udbaško naređenje Tvoru, naređenje koje je Đukanoviću omogućavalo da prihvati kao «naš» svoj sopstveni, dakle udbaški «reformski» plan, a da odbije ključni naš zahtjev o onih dodatnih pet mandata, dakle zahtjev koji mu je Đukanoviću u političkom i mafijaškom smislu vezivao i ruke i noge i pretvarao ga u puki objekat naše političke volje. E, da bi se taj zahtjev rasturio, udba je smislila onaj Medojevićev «plan»! Znao je to Tvor Živković odlično, sve je radio krijući iza leđa nam, ali je za to počeo još više da zaudara na svakojake bazdove, smradove, užase, za to je bio u permanentnoj komunikaciji sa udbom.

Došao je dan pregovora sa Đukanovićem. U sramotnu i stravičnu «vilu Gorica», vilu koja je simbol užasne komunističke diktature, ali i sjedište centra Đukanovićeve Mafije, išli smo Tvor, pokojni i veličanstveni Miro Vicković i ja. Prije odlaska obavili smo pripreme. Rekao sam im da će Đukanović namjerno na sastanak zakasniti najmanje sat vremena, a da će taj sat ispuniti poslavši Marovića da razgovara sa nama i to samo sa jednim ciljem: da nas Marović snimi, da procijeni da li smo u zavadi, svađi i tome slično, i da li nam se mišljenja razlikuju, a kako bi, o svemu tome, lično obavijestio Đukanovića. Zbog toga, rekao sam im, moramo biti potpuno ozbiljni, bez i jednog jedinog osmjeha, bez prihvatanja bilo kakvog razgovora sa Marovićem, jednostavno trebamo puštiti Marovića da melje i on će to raditi, a znate li o čemu, pitao sam ih. Počeće da govori o tome kako ga je ujela pčela, o čemu je tih dana pisala štampa i govorila sva Crna Gora. Najvažnije je, rekao sam Tvoru, da odmah kažeš kako naš zahtjev nije alternativan, nego je JEDINSTVEN. Treba da mu kažeš: Đukanoviću, prihvati ili SVE, ili od naše koalicije sa tobom nema NIŠTA!

Konačno,došli smo u vilu. Čim smo prekoračili prag zapazio sam da se s obje strane hola kojim smo prolazili, nalazi ogroman broj zadriglih momaka iz obezbjeđenja, momaka koji su poskakali na na noge i napravili nam špalir da prođemo. Jasno, bilo je to nešto nalik Hitlerovim uobičajenim prijetnjama. Ovo nije bila Hitlerova, ali je bila jasna Đukanovićeva prijetnja nama.

Ušli smo u jednu salu koja je sva vrvjela od odvratnog kiča. Čim smo sjeli, neko je zakucao i ušao u salu. Bio je to Svetozar Marović sa njegovim vještičjim osmjehom i vještičjim ponašanjem. Nakon rukovanja sjeo je i otpočeo priču, ali je odmah uočio da ne reagujemo, da ne pričamo ništa i da ga gledamo ravno u oči. Naravno, ovo se odnosi na mene i Mira. Tvor je gledao u pod. Odmah je Marović počeo da priča o ujedu pčele i to je trajalo ravno sat vremena. Vidjelo se da je umro od straha. Čim je istekao šezdeseti minut jedan je muškarac otvorio vrata i rekao: «Gospodine Maroviću, Đukanović je stigao, čeka vas u salonu». Poustajali smo i izašli iz ovog prostora, zakoračili u hol, ali Đukanović nas nije čekao u salonu, nego u holu. Čim nas je vidio, nasmijao se svojim ogavnim vampirskim osmjehom i zakoračio prema nama. I desilo se čudo! Direktno se obratio Tvoru riječima: «Zdravo Miko! Kako SI? JESI li dobro? Kako TI je familija?» Tvor mu je pružio ruku, a on je odmah Tvorovu ruku zavrnuo što je Tvora naćeralo da se savije! Narednim potezom uhvatio je tvora pod grif dovodeći njegovu glavu na svoj kuk! Slobodnom rukom je prošarao kroz tvorovu kosu, a onda ga oslobodio! Obojica su se smijali kao da gledaju neku prevarantsku komediju! Sva ova predstava, činjenica da se Đukanović Tvoru obraća sa TI i ponašanje koje je svjedočilo da se prisno poznaju ko zna od kad, bila je, zapravo, poruka meni, Đukanović mi je poručio: «Slavko, ovaj klovn je u mome vlasništvu, nije tvoj!» Da, bio je to jedan od najsramotnijih trenutaka kojem sam ikad u životu prisustvovao, a Tvor? On je uživao!

U sali smo zatekli sramotnog igrača udbe Žarka Rakčevića, ali i isto takvog Rifata Rastodera! Posjedali smo, odmah sam reagovao i rekao da pregovori ne mogu početi, jer je dogovor prekršen. Dogovoreno je da delegacije budu od po tri člana, ali je njih četvoro. Zatražio sam da Rastodera uklone. Istog časa nastao je pakao, a mi smo uživali. Rastoder je odbio da izađe, skočio je Rakčević, pa Đukanović, pa nas je Marović zamolio da sačekamo dok se stvar ne riješi. Izašli smo van, a unutra je nastala dreka. Nakon nekog vremena iz sale je, sav raščupan, izletio Rastoder. Marović nas je odmah pozvao u salu i pregovori su kenuli. Tvor je počeo normalnim glasom, ali odjednom, glas je počeo da pada, Tvor je šaptao! Đukanović ga je gledao kao zmija žabu! Naravno, Tvor Živković NI JEDNE RIJEČI nije progovorio da je naš zahtjev JEDINSTVEN, ama NIŠTA! A Đukanović se ponašao kao da je koalicioni sporazum već potpisan, on je gvorio o praktičnim temama, kako ovo, kako ono, i tako u krug, gadluk i dosada!

Došlo je vrijeme da se pregovori privedu kraju, još jednom sam vidio Tvorovu prevaru, zgrabio sam ga za ruku, povukao mu glavu kod mojih usana i šapnuo mu na uvo: « Kaži odmah da je naš zahtjev jedinstven, da nije alternativan, kaži odmah!» Preblijedio je kao krpa i sav drhteći ponovio moje riječi! Tu je bio kraj, a Đukanović je djelovao pokošeno, skrhano. Oni su napustili salu, mi izašli u hol. Vicković me uhvatio za lakat i odveo na stranu, bio je bijesan, zapitao me: «Što bi sa ovim čoekom Slavko, eno se istopio pred Đukanovićem kao otrovna kocka leda kad se topi na suncu! Što je ovo Slavko?»
Odgovorio sam mu: «Ovo je izdaja Miro, vidio si je uživo»
«Jes, majku mu sramotnu jebem, jes!»

Ne, ne, još nije kraj dame i gospodo čitaoci. O Tvoru i tvorovima crnogorskim Dostojevski bi napisao roman! I to kakav!

Nastavak slijedi…

Advertisements

Responses

 1. Tako Slavko,deri ih sve redom!!!! I pisi sto cesce,jer ne mogu vise da citam crne hronike po nasim novinama i gledam sto nam rade od zemlje… Ovo je jedino svijetlo mjesto koje je preostalo! EVIVA !

 2. Ovo sto sjajno opisuje Slavko je slika i prilika CG. Svi ovi tvorovi koje Slavko pominje i oni koje ne pominje su ogromna vecina u CG. Ogromna. CG je zemlja tvorova i gadova. Poltrona i dupelizaca. Tvorovi koji su izdali LS su posebno smrdljivi, smrdljiviji od ostalih. Spisak im je dugacak. Ogromna manjina u CG, cestiti,slobodni i posteni ljudi, ima pred sobom tezak i dugorocan zadatak da od manjine napravi vecinu. Slavkov doprinos tome je nemjerljiv.

 3. Tekst je odlican. Sta su sve neki radili a mi smo klicali, mislili bice bolje. Sad nam je svima jasnije ko je ko. Pisite postovani Perovicu sledeci nastavak odmah, ovo sam citao sa uzivanjem i bijesmom jer sad isti ti nam kroje politiku ,uvrcu jedni drugima ruke, miluju se po kosi …

 4. Tako Slavko.Daj,pričaj dalje.Sve što si doživio ispričaj ovdje.Crnogorska javnost a i šira mora da zna istinu.Počelo je nadam se vrijeme kada će lažovi,fukare,lupeži i ubice biti demaskirani.Ti si za to najkvalifikovaniji.Samo NAPRED.

  Pozdrav.

 5. “WE HAVE NO SECRETS”

  Gandi

 6. Svaka cast za tekst i pricu,Slavko.
  Da tebe nema, ne bi niko nikad saznao detalje a i samim tim i istinu.
  Cekam slijedeci tekst.

  Puno pozdrava!

 7. Sjajan tekst, kao i uvijek! Svaka rijec je suvisna! Perovicu volimo te jer istina i znanje u tebi počivaju!!!
  Upravo ti i takvi ”opozicionari” (Medojevic, Rakcevic, Zivkovic, Bulatovic) daju legitimitet ovoj mafiji koja ih zauzvrat cuva i daje im sve beneficije ovog svijeta.
  Najveci dokaz tome je sto svaki od pomenutih ”opozicionara” zivi bolje nego ijedan clan DPS-a.
  Jedini nacin da se nesto uradi u Crnoj Gori je sa Slavkom , ali prije toga, clanstvo fingirane opozicije mora da otkaze svoje povjerenje i da shvati ono sto i međed u šumi više zna , a to je , da opozicija u Crnoj GOri ne postoji i da moraju se okupiti i reci – dosta je Đukanoviću, Krikokapiću, Medojeviću, Bulatoviću , Mandicu i ostala druzino, dosta ste se igrali kauboja i indijanaca, sve ste pokrali i razgrabili. Opozicija zivi od vlasti a vlast od opozicije u Crnoj Gori!!!
  E kada, i ako se to desi, taj narod ce biti ona snaga koja moze dovesti do slobode u Crnoj Gori, jer glasace DPS-a i SDP-a tesko mozete mijenjati!!
  Samo ovaj zaludjeni narod koji pripada Milovoj opoziciji se mozda moze trgnuti i shvatiti da su NOVA, PZP, SNP… samo krakovi jedne mafijske mašinerije i da moraju se ujediniti i boriti protiv cijelog tog sistema. Jedino tada Salvko moze biti tu i ujediniti taj narod i dovesti do sloma ovog sistema. Drugačije svi oni imaju miran san a Milo delegira opozicuju i drzi ih kao ovcice !!!
  Evviva i pozdrav za najmudrijeg i najhrabrijeg politicara i njegovu familiju !!!

 8. Dragi Slavko,

  još se sjećam tog vremena kada su tvorovi iz tvoje priče dijelili funkcije u “novoj” mafijaškoj vladi i žalili što tada nije napravljen ćef Đukanoviću a časni LSCG postao mafijina ikebana.

  Sačuvati stranku i većinu časnih ljudi u njoj od tolikih nasrtaja mogao je samo vrhunski otporan i čist političar sa jasnom vizijom ispred sebe.

  Vrijeme sve liječi.

  Sve najbolje,

 9. Sta reci? Nasa zbilja je tuzna i ruzna, da tuznija i ruznija ne moze biti. Beskrupulozni i okoreli zlikovac i mafijas sa svojim pomagacima i slugama vedri i oblaci vise od dvadeset godina ovim prostorima i sire.
  Slugine sluge se sluganski ponasaju jer je za njih samo to rezervisano. Koske glodjuci oko gospodarevog stola, kevcu , laju i zauvijaju.
  Izgleda da je i Bog digao ruke od ovog zla i ostavio nas da se krckamo i davimo u paklu kojem su mnogi kumovali.
  Slavko, teska je borba za ISTINU koju vodis i za koju si se opredijelo. To je borba za nezaborav. Tim putem oduvijek idu malobrojni i odabrani.
  Fukara se do te mjere namnozila da prijeti zatiranju i unistenju svega sto je moralno i ljudsko.
  Za moralnu obnovu uz opstenarodnu podrsku i pobunu.
  Za koji dan ce Prvi maj, praznik rada i radnicke klase.Ali nema ni rada ni radnicke klase. Tu je savremeno roblje koje tumara sve misleci da je slobodno. Nije svjesno da je pod danonocnim nadzorom.Toliko je zbira i spijuna da su kamere suvisne. Jedino se oni mnoze geometrijskom progresijom.

 10. Kako se onakva fukara usunja u LSCG?Ova je prica,Slavko,zamalo pa nevjerovatna.Svuda,osim u CG,bi bila nevjerovatna!Pisi,Slavko,pozlatile ti se!

 11. Slavko,

  predlazem da napises memoare, BICE TO NAJCITANIJA KNJIGA U CG!! Da uzivamo mi Tvoji savremenici, a i da ostane nasoj djeci u amanet da se zna sta je bilo CRNOGORSKO COJSTVO!
  Mozda ono jednog danas iskrsne iz dubina nevinih dusa koje tek treba da se rode. Ja u to vjerujem iako je sada sve crno beznadezno!!

  Ostaj nam zdravo i cesce pisi! Izludjesmo bez dobrih tekstova, slazem se sa prethodnicima.

  Igor

 12. Mene je ovaj tekst nasmijao! 🙂 Sto se Đukanovića tiče i nemam zamjerki; Čak šta više šteta što tvoru nije i čvrgu opalio kao balavcu. Neđe bi valjalo opisati i one “navodne” atentate na tvora; Debla su svako malo padala po magistralnom putu Pg- Kotor dok se tvor vracao. Zivo me zanima kako je to odglumio i prepricao negodovstine na sastancima kabineta LSCG. Jer, očito da je stablo ili koje je već rastinje bilo u pitanju moralo pasti bas pred autom tvora? Neko od korpulentnijih momaka je imao dojavu kad nailazi tvor i u kom autu i bas tad oburdat drvo, zar ne? Dakle, je li tvor sa svojim vozilom udario u balvan i zaustavio se? Je li uspio da tik pred deblom prikoci? Ili je preletio preko? I što se desilo sa stablom te veceri? Je li dosao istrazni sudija, vrsen uvidjaj?

  -Moram jos jednom procitat ovaj tekst :-)))))

 13. “… ali Đukanović nas nije čekao u salonu, nego u holu. Čim nas je vidio, nasmijao se svojim ogavnim vampirskim osmjehom i zakoračio prema nama. I desilo se čudo! Direktno se obratio Tvoru riječima: «Zdravo Miko! Kako SI? JESI li dobro? Kako TI je familija?» Tvor mu je pružio ruku, a on je odmah Tvorovu ruku zavrnuo što je Tvora naćeralo da se savije! Narednim potezom uhvatio je tvora pod grif dovodeći njegovu glavu na svoj kuk! Slobodnom rukom je prošarao kroz tvorovu kosu, a onda ga oslobodio! Obojica su se smijali kao da gledaju neku prevarantsku komediju! Sva ova predstava, činjenica da se Đukanović Tvoru obraća sa TI i ponašanje koje je svjedočilo da se prisno poznaju ko zna od kad, bila je, zapravo, poruka meni, Đukanović mi je poručio: «Slavko, ovaj klovn je u mome vlasništvu, nije tvoj!» Da, bio je to jedan od najsramotnijih trenutaka kojem sam ikad u životu prisustvovao, a Tvor? On je uživao!”

  Nevjerovatno

 14. Opet sam procitao tekst. Nevjerovatno koliko pisanje jedinog crnogorca plijeni, sa koliko stila a prije svega istine opisuje najvecu izdaju koja je bila daleko do ociju obicnog gradjanina. Nikad mnogi nece biti svjestni sta je Crna Gora imala tada i sta, mozda ima priliku ,da ima i danas.
  Jedno moram priznati, dugo nijesam pisao, citao sam, iz poznatih razloga. Imam osjecaj da nas je ovaj tekste ostavio bez daha, ujedinijo i nekako mnoge strasti postavio na ono pravo mjesto.
  Jednostavno tekst je toliko dobar da se treba cuvati i sto rece neko sve ovo treba pretociti u knjigu. Bila bi to jedina knjiga vrijedna citanja i paznje posle Gorskog Vijenca, u to sam siguran !

 15. ,, E, Ljudi moji đe i s kime mi živimo? Crna Gora nije ništa drugo nego Sotonin dio pakla u kojem smo zasluženo! Plaćamo mi teške grijehe, sramotne, naših predaka, onih koji su zadnjih sto godina dragovoljno postajali špijuni, pljkačkaši, podvodači, funjare, plaćene ubice, onih predaka koji su sve to krili ispod njihove, jezivo lažne borbe za tobožnje poštenje, tobožnju čast, tobožnju Slobodu i tobožnju Istinu. Tvrdim, takvih nesoja majke niđe drugo u Evropi, sem u Crnoj Gori, nijesu rađale, niđe…Ovo je krunska Istina i kapitalni kamen temeljac na kojem počiva Sotonin današnji pakao zvani «Crna Gora»!,,

  Istina, od rijeci do rijeci. Placamo teske grijehe , okruzeni sotonama pod maskama ljudi. Sve su spremni uciniti, ni od cega ne prezaju kako bi nahranili pohotu i praznu dusu vec odvano isplacenu , u hijene pretvoreni.! Samo rijetki su ostali ,,svoji,, uspravne kicme i hvala njima takvima sto nam daju snagu da koracamo besudnom Gorom kao poslednji hronicari njenog totalnog posrnuca.

 16. Poštovani Slavko,

  jako dobar tekst! Kao i mnoge druge, pravim Liberalima, ljudima koji ljube istinu i cijene poštenje, teško ga je čitat. Teško ga je čitati, zbog NEVJEROVATNOG FUKARLUKA I SNISHODLJIVOSTI TVORA OD KOTORA MIKA ŽIVKOVIĆA!

  Ljudi, ove stvari iz teksta mogle su biti samo poznate navedenoj trojici ljudi Slavku, Miru i onome Tvoru da mu ni ime ne pominjem. Lično, naravno, nisam znao za taj dogadjaj u bastionu komunizma “gorici”.. Sada kada sam saznao, pa neznam.. dodje čovjeku da iskoči iz svoje kože đe i skim isti vazduh dijeli u Crnu Goru.

  Slavko Živio, Hvala Ti, i nastavi molim te pisati..

 17. Spartanac je potpuno u pravu u Crnoj postoji simbioza vlasti i takozvane opozicije.Sef im je isti samo su uloge podijeljene. I svi su se kao guba nakacili narodu na grbacu. U svakom od njih cuci po jedan Minhauzen.
  Djeste radnici, jadnici i bijednici. Ima li vas? Odlicno podnosite diktaturu mafije i njenog gospodara. I ovaj Prvi maj ce te proslaviti zajedno sa njima i klicace te da vam je lijepo. Lazete kao i obicno i sebe i druge.
  Ideologiju radnicke klase ste zamijenili sa mafijaskom ideologijom, lazi i prevare. Po prirodi stvari svemu dodje kraj pa ce i vama. Samo sto ste predugo u odnosu na nase male i bijedne zivote.
  Za slobodnu od mafije i fukare Crnu Goru!

 18. 27.02.2009., 22:37 #1
  Pištolj doktor
  Ivo mi je frend

  Registracija: Feb 2006.
  Lokacija: forum.hr đubrište
  Postova: 1,661
  Javno glasanje na izborima

  Sto mislite na ideju da se uvede javno glasanje? Kao nekad prije 100 godina?
  Glasacke liste sa rezultatima otvorene za javnost?
  Smisao tajnog glasanja je ionako zastita od pritisaka na glasacko tijelo sto je danas u demokraciji osjetno manje pa to ne bi bila neka velika prepreka. Plus toga bi se dobilo na gradjanskoj hrabrosti, a oni koji bi imali problema sa tim… ne bi ni izasli na izbore. Takve supke ionako ne trebamo u izbornom procesu.
  Zasto je meni ta “blesava” ideja uopce pala na pamet?
  Pa naravno… zbog deficitaraca koji su nas glasajuc za hdz sve zavili u crno.
  I tada bi lijepo prema glasackim listama mogli rasporediti posljedice vladavine favorita doticnih. Tako da bi Ivo Ivic iz Kastela kod Splita prvi trebao osjetiti povecanje kamate na stambeni kredit. Juri Juricu iz Plive oporezovat otpremninu 70% i tako dalje i tako blize.
  Zapravo, ja bih uveo dvostruku vlast i dvostruke pravne norme za pojedina podrucja… pa kom opanci kom obojci.
  ——————————————————————————————-

  ja dijelim misljenje sa ovim gospodinom
  licno mislim da bi svijet bio pravedniji da je javno glasanje i da se zabrani svuda u svijetu tajno glasanje.

  -znamo da su masoni , tajno brastvo (oni oce da mijenjeju svijet ).
  njihov simbol je svevidece oko , koje se nalazi i na novcanici americkog dolara.
  ako se uvede nekada javno glasanje da je obavezno,

  nece imati masoni potrebe za svevidecim okom.

  mahamta gandi kaze “mi nemamo tajni”

  mislim da bi svijetu vise dobra donosilo javno nego tajno glasanje

  tajno po meni je ionako farsa.

  pozdrav svim liberalima

 19. Izbori moraju biti

  opšti
  jednaki
  tajni
  slobodni

  da bi ih nazivali demokratskim izborima.
  ————————————————

  bode li kome oci ovo tajni pa slobodni

  ako su tajni onda su sloibodni = demokratija

  ako su slobodni bez tajne nije demokratija
  —————————————————————

  ova formula nece izdrzati XXI vijek.

 20. slavko,
  ja mislim da su izbori javni da bojkot kao oruzje nebi ni postojao nebi bio potreban
  kao sredstvo politicke borbe
  jer bi onda stvarno bio besmislen

 21. Slavko,
  do detalja mi je to ispricao pokojni Miro.

  Eto vam gospodo gradjani i narode crnogorski zasto Veselin Veljovic na pitanje
  zasto u poslednje vrijeme iz policije odstranjuje bosnjake i muslimane odgovori
  jadnom Rafetu Husovicu,Kemalu Purisicu i Sulju Mustaficu da ih odstranjuje jer
  naprimjer policajac Amil Grbovic iz Ulcinja posjecuje sajt LSCG,MANSA,Nebojse Medojevica i daje podrsku hendikepiranoj Marijani Mugosi koju progoni Mugosa
  swrif Podgorice.Po Veljovicu koji tim pismom priznade da nas sve i on prati i obr-
  adjuje LSCG je najveci najljuci protivnik drzave CG i njenog vlasnika Djukanovic
  Mila.

  Ja se ne cudim sto cute hulje iz Bosnjacke stranke,Rifat i Serbo Rastoderi,Seki i
  Fahro Radoncici,Kemo Djecevic,Ceno i Ruzdo Tuzovic ali me cudi zasto cute
  Zuvdija Hodzic,Sead Sadikovic i mnogi drugi bosnjaci muslimani koji su sa nama
  u teskim trenutcima bili u LSCG kada smo osudjivali Djukanoviceve ratne pohode
  po okruzenju,progone iz Bukovice i deportacije.Da li im je Djukanovic za cutanje
  i lojalnost dao krvavi novac kao sto ga je dao onom sudiji bosnjaku u Bijelom Polju
  koji donese oslobadjajucu presudu za Veselina Veljovica i druzinu u procesu Buko-
  vica kao sto ga redovno daje Rifatu i Serbu Rastoderu,Djecevicima,Tuzovicima,
  Kurpejovicima,Kalacima,Dizdarevicima i svim drugim koji su prodali vjeru za
  veceru i koji ubjedjujuci svoje sunarodnike da glasaju Djukanovica i drze ga na
  vlasti ustvari pristase da peru ratno zlocinacku biografiju zlocinca.

  Sto se mene tice on licno DJUKANOVIC je sef svega u Crnoj Gori i on je stvorio
  takav ambijent i odabrao izvrsioce dje moze jedna ljudska nakaza da napise da
  je LSCG a to znaci Slavko i svi mi ostali NEPRIJATELJ BROJ JEDAN CRNE GORE.

  Pisao sam i ranije kvalifikujuci Djukanovica kao sefa svega ali nijesam bio
  shvacen.Zasto.Zasto treba da izadju na vidjelo slucajne sluzbene zabiljeske ili
  sluzbeni dopisi pa da se ubijedimo ko je i sto je Milo Djukanovic i zasto je Rajo
  Vulikic cesto bio tu oko nas i kako je Zeljko Novakovic dobio unapredjenje u
  sefa centra SDB Podgorica svojevremeno i mnogo slucajnost u koje ja ne
  vjerujem.

 22. Da inglish je u pravu.Previse je bilo tih slucajnosti.treba nam vise podataka o toj citavoj strukturi oko Tvora od Kotora.Ko su bili agenti poimenice koji su osmislili akciju oko unistenja LSCG.Naravno da je nalogodavac bio Djukanovic.Ko su bili izvrsioci moramo to znat.Da bi se ispricala citava prica.I jos ponesto.

 23. Prijatelji,
  dok Djukanovic i posteno obogaceni kumovi Ban i Mihailovic koji su radeci za
  takodje posteno obogacenog Stanka Subotica sa svojim milionima putuju i
  prisustvuju u Londonu vjencanju princa a Filip Vujanovic sa glibavim ministrom
  kulture Djagom prisustvuje u Vatikanu proglasenju pokojnog Pape Vojtile za sveca tada UDBOM podijeljeni radnici CG setaju Podgoricom dvjema marsutama i prose
  posteno zaradjeno.

  Iza spustenih roletni iz zgrada Maxima i Vektre smiju im se i sazalijevaju Misko
  Ivanisevic,Dusko Markovic,Branimir Gvozdenovi,Branko Vujovic i Danilo popovic.

  Osvjedocene socijaldemokrate Rifko,Ramo,Ervin i Dzavid rone suze sjecajuci se
  svojih masina i strugova iza kojih su nerado sjeli za trpezu gospodara.Nevoljno
  su to prihvatili.Ranko dvometrica ih je ubijedio da bi tako sacuvali drzavu od LSCG
  i Slavka.

  Gospodo oprostite ali guzica je prevagnula.

 24. Nick,
  nema te nidje.Nema ni Srela-e.U kojoj ste ekipi sad.Koji su dresovi.Javljajte se
  bez vas je neinteresantno.Nema vrijedjanja.

 25. Obama bin Laden je ubio Mubarak Osamu tj. izvršio je samoubojstvo na ritualan način blizanačke preciznosti. U Crnoj Gori će se taj istorijski događaj proslaviti demokratskim kriminalom na kriminal demokratičnosti. Crna Gora je svakako u prednosti u odnosu na Ameriku ovoga puta. Nema spoljnih neprijatelja – sve sama unutrašnjost! Uživajmo do kraja! Ko preživi i što preživi… Postojaće, postojat će … oće, oće, nego što će! Samo da se pogrešno ne sporazumijemo usred ovog savršenstva nepogaženih ljudskih i božanskih zakona… jer bi mogli, ionako smo svi iz Crne Gore, pa bi bilo da je zbog toga. Coca cola je to ipak!

 26. OK, to je bilo 2001, ti pregovori. Ostaje pitanje što se sa Tvorom čekalo do 2005? Što ga odmah ne smijeniste? Sječam se da je Tvora list Pubilka, negdje 2002, 2003, raskrinkao kao masona koji održava veze sa Beogradom, sa advokatom Jovovicem, tamo je objasnjeno da je taj Jovovic bio glavni za ruske ofsor banke koje su se registrovale u Crnu Goru radi pranja para, itd… Ostaju mnoga otvorena pitanja, valjalo bi ih rasvijetliti

 27. Bršljanov dan u prostorijama Odbora

  “Mrtav je. Naš nekrunisani kralj je mrtav.
  O Irska, tuguj u bolu i jadu.
  Jer mrtav je ON kog banda okrutna
  Današnjih licemjera sruši.

  Usmrti ka kukavički čopor
  koji ON iz blata uzdiže.
  A Irske nade i irski sni
  na lomači monarha raspršiše se.

  On bi Irsku proslavio
  i razvio slavno naš barjak zeleni.
  Državnike njene, barde i ratnike
  uzdigao pred očima svijeta.

  Snivao je (avaj san to bješe!)
  O SLOBODI: al stremeći
  idealu tom, izdaja ga
  otrgla od onog što je volio.

  Neka sramota vječna prati
  sjećanja na one koji se drznuše
  da ukaljuju svijetlo ime
  onog ko ih je prezirao.

  On pade kao što padaju MOĆNI,
  plemenit, neustrašiv do kraja,
  i smrta ga samo sjedini
  s junacima irskim iz prošlosti.

  Kavge zvuk nek ne ometa mu san!
  U miru on počiva: ljudski jad,
  ambicije, ne podstiču ga više
  vrh slave da dosegne.

  TO su htjeli. Srušiše ga.
  Al Irska čuj: duh će njegov
  ustati, kao feniks iz pepela
  u osvit novog dana.

  Dan taj carstvo slobode nam donosi,
  i Irska mora u taj dan
  nazdravljajući radosti
  nazdraviti i bolu svom, sjećanju na Parnela.

  Džojs

  Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama, dok je mora kod Bara i Kotora, dok je sunca i dok je Grahovca.

  LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE

  Svaka sličnost sa današnjom, žalosnom i prokletom crnom gorom je najmerno slučajna

  1) Bršljanov list je simbol Irske parlamentarne partije koju je osnovao Čarls Parnel (1846-1891) trađila je nezavisnost Irske od Engleske

  Sve najbolje Slavku i familiji.

  Pozdrav,

  Aco Radulović

 28. Sve je to jasno. Jedno pitanje stoji bez obzira. Znanje je odgovornost. Neznanje nije. Nema potrebe pojašnjavati da se ne misli na lažnu crnogorsku uokvirenost u neznanje.

 29. Danas je portal vijesti prenio ovaj Slavkov tekst ,i tako ga kvarno isjeckao ,i izvukao iz konteksta manje bitne stvari ,koje tako falsifikovano prestavljene skrecu smisao Slavkove poruke u potpuno drugom pravcu … Pritom nigdje ni ne napominjuci da je ovaj tekst ,nastavak vec zapocetog Slavkovog pisanja …
  Komentare opste-prisutnih crnogorskih nam imbecila nisam zelio ni citati ,samo sam ipak zgrozen porazavajucom cinjenicom da su profiterovi mediji postali jedini “BUKVAR” i jedina “istina”, crnogorskog jadnog i bijednog kmetovskog stanovnistva….
  Pih …. Jedna velika, velika pljuvacka njima…. a Vama Slavko veliki Aplauz i zahvalnost na istrajnosti u borbi za istinom i slobodom!

 30. Gradjani,
  polako prolaze dani a kao i za mnoga druga ubistva ljudi bliskih vlasti ne otkrivaju
  se ubice.Zasto cute zvanicni organi.Zamislite koliko su nesigurni ostali gradjani
  kad se ne rasvetljava ubistvo prijatelja i partnera Djukanovica i Subotica.

  Simptomaticno je da je brat pokojnog Dragana Zoran Becirovic odmah nakon
  sahrane nastavio zivjeti kao da se nista nije desilo.U drustvu prijatelja i partnera
  Mila Djukanovica skoro svako vece gostuju u restoranu Gossip.Ne smetala im ni
  glasna muzika ni ambijent kakav ide u takvim objektima.

  Utisak je po ponasanju da oni znaju ko je ubio pokojnog Dragana partnera i onako mafijaski tom ubici su vec presudili sistemom oko za oko zub za zub.

  Cinjenica da je u CB Budva inspektor za krvne delikte Furtula smijenjen samo dan
  dva nakon ubistva kada je vjerovatno usmjerio istragu prema mogucem ubici
  govori u prilog tome.Da je smijenjen sada nakon neuspjesne istrage moglo bi se
  shavatiti ali odmah na pocetku istrage nema opravdanje osim za otvaranje sumnji.

  Nemojte zaboraviti kako je zavrsio ubica Milenka Vujovica kuma Aca Djukanovica
  pokojni Vuksanovic.Nakon izvrsenja ubistva u Zelenici on je pobjegao u svoje selo.
  Policija je objavila da se ubio.Jos uvijek se prepricava da ga je ubio neko iz grupe
  specijalaca koji su poslati da ga uhapse.Vjerovatno ce na isti nacin zavrsiti taj neko
  koga prijatelji i partneri pokojnog Dragana Becirovica drze za ubicu.To treba pratiti
  u narednih par mjeseci.

  Gospodo gradjani i narode kako drugacije tumaciti ubistva Gorana Zugica kuma
  Mila Djukanovica,Darka-Belog Raspopovica visokog funkcionera SDB-a i prijatelja
  Mila Djukanovica,Baje Sekulica prijatelja Mila Djukanovica i partnera Stanka
  Subotica,Milana Rajkovica i Vanje Bokana prijatelja i partnera Stanka Subotica i
  Mila Djukanovica osim sa ogromnom sumnjom ako znamo kako su se u Srbiji
  otarasavali neposlusnih.Tako nam je nasa vlast i policija davala razjasnjenje za
  ta ubistva ne ocekujuci da ce se slicno desavati i ovde oko nase vlasti.

  Zamislite kako je porodicama ubijenih Sase Labovica,Sloba Boljevica,Minje Becira,Raka Stanisica-Dilingera,Vasa Pavicevica i Joca Vujicica,Bora Nedovica,
  Juga Vucinica ako im do danas nije receno ko im je ubio najmilije.

 31. Neznanje je vece od Tihog okeana u njemu se u lazi i prevari brckamo svaki dan.
  Ovo sto Slavko i pojedinci rade je kao jedrilica istine koja plovi talasima i prostranstvom okeana lazi i prevare. Desava se da jedrilice oplove cijelu planetu, a ne samo Okean.
  Nije tacno da najbolji , najmudriji i najplemenitiji vladaju. Vladaju najbeskrupulozniji. Oni koji su neodoljivo zedni i zeljni vlasti mislim da nijesu normalni, bolesni su. Ko zeli toliku vlast, moc i kao pratece ogromno bogastvo, to je bolesno. Bolesni vladaju zato covjecanstvo i pored sve nauke i tehnologije izgleda tako zastrasujuce.
  Sto se nas tice uklapamo se u opstu sliku. Nezaostajemo. Pratimo svjetske trendove.

 32. Hvala ti Slavko za ovaj tekst, plakao sam jutros od smijeha, zamišljajući zavrtanje Živkovićeve ruke i padanje pod grif, kao na kakvoj seoskoj vašarskoj igranci kada jaki seoski momci popiju koju više. A, Rastoder raščupani, pa to je nrhunska komedija. Živ bio Slavko i nadam se novim dogodovštinama sa ovim seoskim đilkošima.

 33. da se Đukanović Tvoru obraća sa TI i ponašanje koje je svjedočilo da se prisno poznaju ko zna od kad, bila je, zapravo, poruka meni, Đukanović mi je poručio: «Slavko, ovaj klovn je u mome vlasništvu, nije tvoj!» Da, bio je to jedan od najsramotnijih trenutaka kojem sam ikad u životu prisustvovao, a Tvor? On je uživao!
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Pročitao sam na forumu CDM da je Živković švercova cigarete još 1990 i da je on Aca uveo u taj posao . A poslje su ga izbačili jači igrači iz toga posla , upravo ovi koje je uveo . Ko ga je uopšte preporučio za političkog lidera ?

 34. Trica.

 35. Koji je rezultat sad?

 36. Koliko je koseva razlike? Da li gubimo ili vodimo?

 37. Zanima me ko će se staviti na čelo ove višedecenijske političke stranačke nacionalno jedinstvene gej parade u cg a ko će na začelje… SNP, ne, ne, SDP, ah, ne,ne,ne,ne, mnogo je skraćeno … ! Da se slobodno(čitaj: crnogorsko) novinarstvo uključi neđe sa sredine, onako, kao slika i prilika osviješćenih homoseksualaca i njihovih združitelja…? Hahaha izgleda da crnogorski politički gej spektakularizam postaje konačno osuđen samo na sebe. Franović svakako protestuje! Tvorovi se živi ne čuju. Moguće da razmjenjuju nježnosti u mraku.

  http://www.dayline.info/index.php?option=com_content&task=view&id=20350&Itemid=195

 38. Predpostavljam da ste procitali jednu vrstu demantija izvjestnog Zivkovica u dnevnim novinama Vijesti. Nista nije rekao a ako bolje procitate tekst vidi se ciji je covjek. Sad je u mirovini, krcka zaradjene pare i to je to.
  Smijesno al sa nestrpljenjem ocekujem novi tekst gospodina Perovica.
  Sve nam je i posle ovog teksta jasno, al se pitam do kad cemo gledati jedan dugometrazni film strave i uzasa koji traje 20 godina. Naj brojnija publika, placeni gosti, aplauzi i smijeh. Sve placeno. Ponekad nemam rijeci, zaista.

 39. Dođosmo do tvora, rekoh. I do slobodnog policijskog novinarstva zvanog vijesti. Možete da ga vabite i elektronski ako vam se sviđa, prethodno ostavite sve moguće podatke o sebi da bi imali slobodan pristup. Toliko o slobodi. Kako nijesam ljubitelj crnogorskih građanskih dnevno-informativnih navika, jer, eto, stvarno su mnogo posrane i mnogo lažne, ili – gospoda proleteri i profiteri ugledno i briljantno LAŽU, pa samim tim dobijate zapakovano govno koje se nadovezuje svakodnevno na novo pakovanje iste sadržine. Bez ikakve filozofije, da je ikome bilo stalo do promjene koja bi ovu zemlju učinila značajnijim i naprednijim društvom, a samim tim slobodnijim i ekonomski nezavisnijim, onda bi se ta promjena ostvarila i to mnogo lakše i mnogo brže nego što se misli da je moguće. Dajte molim vas, 700 hiljada je zbilja smiješna cifra za ovoliku neuređenost pored činjenice da su horde koje “vode” i jednim dijelom čine tih 700 hiljada, uvijek imale šansu da učine nešto konkretnije ili više od glađenja sopstvenih guzica. Crna Gora nije isto što i Hrvatska, niti je isto što i Srbija. Ako izostavimo balkanski sindrom izopačenosti. Evo da to kulturno obrazložim da se guzice ne bi našle u čudu, jer bi mogle da zinu više nego što kultura dozvoljava. Čak i ako su uzeli za sebe mnogo toga što im ne pripada, čak i ako su masovno umrtvili i poharali sopstveni dom misleći da su oni vlasnici toga doma pa im može biti da čine sve što im takva glupost drsko dozvoli, zašto ne prestanu, siti su, prde na sve strane non stop, zašto im non stopna prdnjava ne splašnjava, mogli bi se zagrcnut, pomisle li tako, ili misle da su nedodirljivi u promisli da je njihovo govno koje zovu djelom i činom možda nešto sasvim drugo? Nije nešto drugo. Osim što je grupnjak u pitanju. Niti će se desiti ulazak u evropsku administrativnu perspektivu na takav način. Grupnjak, dakle, ali, gledajte, ipak ne većine. To je najstrašnija iluzija kojoj se smrtno vjeruje. U ime straha. I u ime straha većine. Ali ONI nijesu većina. I sigurno je da će se međusobno izništiti jer drugačije više ne može biti, što se njih tiče. Raznijeli su sve druge mogućnosti. Što se majke Crne Gore tiče, da je kurva, a ne majka, ne bi je prodali i prokockali na ovakav način. Životarenja umišljenih spodoba po kancelarijskim i univerzitetskim zanatima stvarno nisu ni za sprdnju. Ostali neka vide đe su, s kim su i što su i zašto su. A ako ni to nije moguće, a ono bar pogledati u to što nijeste neće biti teško. I zapitati se, OBAVEZNO, koliko ste sami i vodi li iko računa o vama, osim kad vas treba pljunuti i slagati i umrtviti raznim razlozima, dragi narode. A kako ste, zaista? Ne navikavajte se isuviše na to na što vas danonoćno navikavaju, stvarajući “fabrike” lažnih potreba zarad njihovog legalnog čišćenja crijeva.
  Mnogo je zvanih, malo je odabranih. Birajte! I neka vam odabranost ne bude razlog da vam glave proključaju od veličine! Da se ne bi kukavički razbježali kao apostoli onda kad ne treba. Dužnost je dovršiti započeto. Srećan vam ostatak puta.

 40. Gradjani,
  kome li je namijenjena po0ruka sa bilborda po Podgorici

  O JADAN MILO RDJA TE BILA ZAR TI CRNA GORA NIJE MILA.

  Moguce onim patriotama cija ljubav prema domovini Crnoj Gori nije upitna.Mozda
  se mislilo na donegdasnjeg gradonacelnika Cetinja Mila Jankovica koji ga ostavi u
  haosu.

  Vlasnik bilborda sigurno nije mislio na Mila Djukanovica.Njemu je mila i to pokazuje
  svakodnevno pljackajuci je.Ljubav prema imovini to jest drzavi razvio je i kod
  svojih prijatelja i partnera.

  Cak je i slavni Titov general Jovo Kapicic,narodni heroj volio svoju domovinu tako
  da je agitujuci za Mila Djukanovica i Vukasina Marasa,u ime drzave i na trosak nas
  gradjana od njih dobijao na poklon umjetnicke slike i pistolje za te zasluge.

  FUj

 41. Zahvlajujem ti na paznji “dobri moj”,

  Bio sam zauzet, a i tesko mi vise isto pamteno skribat. Kako i sami vidimo svi, vremena su iznimno teska, dogadjaji

  sve GORI od gorega GRDILA

  sve pesimizam i tuga.

  Eto ako oces ti dohvatit, il neko vise priucen u polit. stvari da nam elaborira da li je Ziva istina da su ovijeh dana veliki potresi, MEGA- razornih razmjera

  da li je to neka sala tog jednog portala in4s , ili je neprovjerena info ili se doista

  primaklo vrijeme VELIKOG obracuna il ti Final Crack- a dje je neko vec u jednom od aviona na putu za Spuz via jednog dalekog ostrva.

  Dakli ima li ijedan slobodni a ne UDBASKi medij da potvrdi/demantuje ovu info..?!

  Nemam vise vremena ni nerava da idem po ta 3- 4 portala Dan, Monitor, Vijesti da bi saznao sta radio ANB.

 42. Nick,
  nek si mi ziv i zdrav pa koliko god da imas vremena.

  Pogledaj listu onih koji su prilikom potonje uspjesne dokapitalizacije kupili akcije
  Prve porodice u Prvoj banci.Neko Acovim novcem iz dzepa neko svojom posteno
  zaradjenom ustedjevinom.

  Bas sam iznenadjen kad na listi ne nadjoh Profitera i njegovu Drugu porodicu.
  Mozda fingiraju da je medju njima puklo.Stari su to foleri.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: