Posted by: Slavko Perovic | May 5, 2011

5.05.2011.g.

Jučerašnje „Vijesti“ objaviše „reagovanje“ Tvora od Kotora Mika Živkovića na moje pisanje o njemu na ovom blogu. Tačno sam znao zašto su „Vijesti“, kasapeći moj tekst, isti objavile dan prije, rekao sam da im je cilj da se u „Vijestima“ otvori polemika između mene i tvora, ali, takođe sam rekao da to dočekati neće. Prosto, ko može sebi dozvoliti da polemiše sa tobožnjim ljudskim stvorom koji je karakterni tvor, osoba koja je na sopstvenim lažima, pljački, totalnoj amoralnosti i prevari izgradio čitavo svoje zemaljsko bitisanje. Ako su Tibetanci u pravu kad kažu da judska duša ne umire nikad nego se seli u druge oblike života, ja lično mu želim da se pretvori u stomačnu glistu kod hijena, to bi zaista bila pravda što se tiče njegove sudbine. I narovno, odmah dodajem, Tvor od Kotora nema ni srce, ni dušu, ni hrabrost, ni kičmu, on je u svakom smislu totalno prekrižena nula, osim u biološkom, jer on samo biološki liči na čovjeka, a sin je Sotonin, tu nema greške, ma ni najmanje, i po tome je identičan sa Sotonom od Mila Đukanovića, ali i sa desetinama i desetinama hiljada drugih stanovnika nesrećne i tragične Crne Gore!

Trebam li napominjati da u svom „tekstu“ Tvor od Kotora i lupež Trstenoga ni jednom jedinom riječju ne pominje kako je došao na mjesto političkog lidera LSCG, ni jednom riječju ne pominje koliko je energije u njega sipano da se bar elementarno vaspita, politički obuči, koliko mu je predavanja iz politike i života održano, koliko mu je govora i govora napisano, koliko mu je intervjua napisano, koliko je guran ne bi li prebrodio glumatanje teške ljenosti, koliko mu je razbijan njegov kukavički lični strah, koliko je bio nepokretan, koliko je lagao na svakom koraku, koliko je lagao da je raskinuo sa septičkom jamom od crnogorskih „masona“, a posebno sa budvanskim teškim „masonskim“ tvorom od Purka Ivančevića, koliko i koliko toga mu je, u ljudskom i političkom smislu darovano od strane liberala, ni riječi kako su nikšićki izdajnici, na čelu sa tvorovima od Labuda Šljukića i Necka Koćala, odmah stali na njegovu stranu, odmah se prodali, ni riječi o onoj sekundi u kojoj je udba osnovala Liberalnu partiju sa tim istim Tvorom od Kotora na njenom čelu, ni riječi o tome kako je Liberalna partija za svoje djelovanje dobijala perfektne prostore đe gođ je osnivana, i ni riječi odakle joj pare i to ogromne koje joj, očito, nijesu nedostajale, ni riječi o tome kako se Tvor našao rame uz rame, zagrljen sa Milom Đukanovićem koji do dana današnjega uništava LSCG, ni riječi o tome Tvora da ga je vanredni kongres LSCG izbacio iz stranke zbog Trstenoga skoro potpunom većinom glasova, na tajnom glasanju, ni riječi o Trstenom, ni riječi o „masonu“ Novici Jovoviću „advokatu“ iz Podgorice, ni riječi kako se na kongresu Tvor lažno kleo rođenom šćerkom stavljajući svoj dlan na Bibliju da, povodom Trstenoga, nije primio ogromne pare govoreći da, ako ih je primio, njma, kao se lažno zakleo, da Bog da kupuje ljekove za svoju bolesnu šćer i još mnogo, mnogo, mnogo toga slagao.

E, takvom Tvoru čitavog dana skoro čitavi Kotor naziva dobro jutro, i dan, i laku noć, i svi su nasmijani i veseli. Živković je idealan lik za fotografiju koja bi se zvala „Grupna slika Crne Gore sa Tvorom!“. To je jedina slika koja bi rerkla totalnu i nemilosrdnu istinu o današnjoj Crnoj Gori, a svakako, umjesto svetog Lovćena u pozadaini bi caklio vampirski Đukanovićev osmjeh, a iz njegovog vampirskog očnjaka uzdizao bi se jarbol na kojem bi kao zastava lepršala slika Svetozara Marovića, a sa druge strane slika Miodraga sramotnog profitera Perovića. Dakle, sve što je Tvor svojim poganskim i bazdeljavim repom za „Vijesti“ nažvrljao, totalna je i duboka laž i to beskrajna, ali je laž kao takva već dvadesetogodišnja glavna kakrakteristika Crne Gore, uskoro će se u Crnoj Gori pojaviti i kape tvorovke, koje će se proizvoditi da bi „zaradio“ Tvor od Kotora, hahahahaha, užas…

A sada ću nešto reći i već zaboravljenom, a lakom „atentatu“ na Tvora, njegovu suprugu i šćer koji se, navodno, desio 2003-e. O tom atentatu, s obzirom da ja nijesam bio u vremenu „atentata“ u Crnoj Gori, tvor me je obavijestio mejlom u kojem mi je potanko opisao kako mu je, na putu Budva – Kotor, odjednom put prepriječilo deblo gurnuto na kolovoz tačno kad je on nailazio, a sa druge strane je istovremeno nailazio ogroman kamion, koji se, takođe, zaletio na njega, ali ga je tvor nekako izbjegao. Ni Tvor, ni niko od njegove familije nijesu zadobili ni ogrebotinu!Sve se, naravno, desilo u mrkloj noći, vblo, vrlo kasno, put je bio pust, niđe auta.

Da je išta bilo istina od ovoga što je tvor natrućao, postojala su samo dva odgovora. Jedan je da se ODMAH od strane Tvora obavijesti policija, da izađe odmah na lice mjesta, i da se odmah napravi zapisník i fotodokumentacija o zatečenom stanju. To tvor nije uradio.
Drugi je da Tvor odmah sjedne u kola, okrene kola i jurne za kamionom, presiječe mu put, izađe i obračuna se za vozačem! Ni ovo tvor nije napravio. Obje navedene solucije dolaze posebno do izražaja kad se razumije da je tvor dugo vremena bio istražni sudija u opštinskom sudu Kotor, a nakon toga godinama advokat, te da, sticajem okolnosti, poznaje krivično pravo u prste! Zašto ovo tvor nije uradio? Logičan je samo jedan odgovor: lagao je kao pas! Nije se usudio ni da napiše kako je, tek poslije t r i d a n a, ON, zajedno sa tvorom i gradonačelnikom Kotora Nikolom Samardžićem, izašao na „lice mjesta“ da napravi „uviđaj“ i oni su „zaključili“ da se radi o atentatu! Pojedinac ne može da vrši bilo kakav uviđaj, to može samo da obavi policija zajedno sa istražnim sudijom i niko više! Iskazati ovoliku drskost, bezobrasluk i nesojstvo može uraditi samo onaj ko je u najtješnjim odnosima sa udbom, onaj ko joj pripada, što će zorno pred čitavom Crnom Gorom posvjedočiti krađom uvale Trsteno Kotoru i Crnoj Gori i njeno poklanjanjanje ko zna kome. Niko u Kotoru i Crnoj Gori, evo godinama nakon krađe Trstenoga, ne zna čije je danas Trsteno, ko ga je „kupio“ na namještenoj „prodaji“, za kolike pare i sve tako u krug! Ali kažem: pljušte pozdravi tvoru Miku Živkoviću od strane cijela Kotora, niko da ga pljune, da mu rikne u lice LUPEŽU!

Zašto je bilo potrebno ovo udbaško kreiranje „atentata“ na Živkovića? Samo zato da bi mu porastao rejting u narodu, posebno među liberalima, jer je već bio osmišljen plan da, nakon pucanja LSCG, isti preuzme Tvor od Kotora sa svojim tvorovskim i „masonskim“ drugovima, a sve špijunima i saradnicima udbe. To je suština kreiranja „atentata“ na Živkovića, pisanja o njemu, poklanjanje medijskog prostora Tvoru od Kotora povodom „atentata“. Sjeća li se iko da je neki crnogorski „novinar“ raskrinkao Tvora po ovom pitanju drske laži i ušao u njenu analizu. Niko, ni jedan jedini, niđe. A svi se sjećaju da je lažni „novinar“ i današnji udbaški „opozicionar“ Koča Pavlović, povodom krađe Trstenog, napravio dokumentarac satkan na samim lažima o tom slučaju u kojem je prestavio Tvora kao junaka našeg doba, a liberale kao kriminalnu organizaciju. Tvor i ne samo Koča Pavlović, braća su rođena, iz istog brloga proizašli!

Naredna Tvorova sramotna farsa bila je pojavljivanje njegovog intervjua, kojeg je radio krijući od nas, u kojem je Mila Đukanovića, u povodu slučja Moldavke S.Č optužio da je, u njenom slučaju, bio voajer! Ovo ne samo da je bilo skandalozno, već je imalo za cilj da LSCG vrati u središte zbivanja kako bi mu se nanijela ogromna šteta i, opet, da se Živkoviću uzdigne politički rejting!

Kada je 1997-e DPS pukao na dva dijela, kad su to mafijaško pucanje Momir Bulatović i njegovi počeli da kriju borbom za Jugoslaviju, naravno sa Miloševićem na čelu, kad je svoj ogromni mafijaški udio Đukanović počeo da prikriva navodnom borbom za Crnu Goru, odmah mi je postalo jasno da je dio Đukanovićevog plana da liberale montira kao nož za čišćenje snijega na svom teškom mafijaškom kamionu, a to znači za komadanje Momirove strane zloupotrebom našeg položaja i, iznad toga, javnom krađom našeg programa. Odmah sam to spriječio rekavši našima da takvu poziciju Đukanoviću nikako ne smijemo dozvoliti, da je za nas idealna pozicija da se oni komate, pozicija u kojoj će biti nužno da Đukanović na pamet uči našu argumentaciju, da je on i njegovi upotrebljavaju, koriste, ali da će je viđeti i Brisel i da će na to morati reagovati kritikom Đukanovića. Od te kritike nije bilo ništa, Solana je u Crnoj Gori djelovao kao razgaljeni homoseksualac koji dolazi u svoje pleme među DPS! Njegovo ponašanje malo je nazvati sramotnim, to je bila katastrofa, ali se može čitati da je na mjesto vođenja evrospkih spoljnih poslova došao tek nakon toga što je obavljao poslove generalnog sekretara NATO pakta, a na to mjesto, ako nijeste rob CIA-e, ne možete nikako doći, navedeno je otključavalo svaki Solanin potez, ali i razgaljenost njime Đukanovića. Mojima sam rekao da mi u njihovoj međusobnoj zavadi ne smijemo učestvovati, neka se satiru, iz toga može izaći samo naša politička korist. Naravno, udba je odmah djelovala kupujući tvoricu od Stanke Vučinić koja je odmah, po naređenju, pokušala da izvrši puč u LSCG govoreći mi kako se poslanički klub ne slaže sa mojim stavom. Odmah mi je bilo jasno da je Stanka Vučinić kupljena, da se prodala, da je izdala. Skupština parlamenta se održavala na Cetinju, odmah sam zakazao sjednicu poslaničkog kluba gdje sam ih obavijestio o Stankinom stavu. Svi do jednog bili su protiv nje, ona je shvatila da je poražena, sama će se hitno povući iz LSCG pokušavajući da nam nanese štetu, ali i znajući što je čeka. Nekoliko godina kasaje njenim izdajničkim putem poći će i njen suprug Dejan Vučinić kojeg je, između ostalih, obradio udbački službenik Saša Ivanović Kuč!

Ja sam se zalagao da se 1997-e održe istovremeni parlamentarní i predsjednički izbori što bi sprječilo pobjednika predsjedničkih izbora da sa pobjedničkim oreolom uđe u odvojene parlamentarne izbore. Pokušao sam da to probijem kod opozicije i da stvorím opozicionu predizbornu koaliciju. Kilibarda, Rakčević i ostali predstavnici manjina, sve su to polomili bježeći od mogućnosti pobjede opozicije kao đavo od krsta čime su, po ko zna koji put pokazali i dokazali da rade za Đukanovića. Opet, sjećate li se bilo kojeg medija da je o ovome govorio? Ne! A zašto? Zato što je moja kombinacija bila, kao i sa Narodnom slogom, dobitna i morala se, kao puno toga liberalnog, kriti pod udbaški tepih. Tako je i bilo…Kompletna opozicija je izdala svoje birače i to će se redovno ponavljati.

Sve navedeno je uslovilo da šticung-crnogorovanje mafijaško prepustimo mafijašima. Znali smo da priča o nama kao separatistka više niđe na svijetu ne pije vodu, a znali smo da Đukanović, kao i uvijek, teško laže, baš kao i kompletni DPS. Konačno, Đukanović je shvatio našu poziciju, taktika mu se morala mijenjati i mijenjala se. Udba je počela da širi priče kako smo mi protiv Crne Gore, da smo mi četnici i Miloševićevci, da Slavko mrzi Mila Đukanovića više nego što voli Crnu Goru i još mnogo svakakvih udbaških laži što su svi mafijaški mediji prenosili, ali takođe i Slobodna Evropa kroz urednikovanje Nenada Pejića i Srđana Kusovca! Ali, za divno čudo, sva akcija udbe nije ostavljala očekivane posljedice. Intervju Tvora Živkovića „Vijestima“ bio je udbaški naručen upravo zbog onog voajerstva što se i dokazalo činjenicom da je Đukanović odmah tužio Tvora zbog klevete i uvrede i suđenje je odmah počelo. Vidio sam priliku da ujedinim opoziciju i ponudio im sljedeće: da svi opozicioni poslanički klubovi moraju prisustvovati svakom suđenju i da ujedinjena opozicija mora pozvati narod na bunt, što je odmah prihvaćeno. DPS je bio zapanjen ovakvim razvojem događaja.

Suđenje je bilo namješteno, o njemu se nema što reći. Tvor od Kotora je bio potpuno miran, razdragan, veseo, ponašao se kao da nije suđenje, kao da mu se ne sudi. Još jednom se potvrdilo da je prodan, da je izdajnik, jer se jedna lična teška kukavica kao što je Tvor od Kotora nikako ne može ponašati kao što se na suđenju ponašao Tvor.

Počele su protesne šetnje po Podgorici koje su završavale na glavnom podgoričkom trgu. Broj posjetilaca protesta je rastao, postao očekivan, stalan, i obećavao da će rasti sve više i više. Tačno u tom trenutku, zapravo periodu mogućeg porasta i Predrag Bulatović i Andrija Mandić počeli su a rasturaju okupljanja građana najavljujući da će se protesti preseliti na sjever Crne Gore sve počevči od Pljevalja, pa na Berane, pa…pa sve tako do Budve. To je bila akcija koja je okupljanja opozicionih građana rasturila, e takva vam je Crna Gora bez obzira na naciju, vjeru ili politička uvjerenja, jadna je i nikakva!

Advertisements

Responses

 1. Sve je ovo tacno, do bola.Sva je ovakva Crna u svakoj sveri zivota. Sve tvor do tvora, u oci te gledaju i lazu. Nesto slicno sam iskusio u svom zivotu, nicim izazvano, a za mene i moju porodicu se tragicno zavrsilo.
  Shvatio sam svu bijedu i mizeriju ljudsku koja nas okruzuje. Stravicno je i zalosno ne samo sto takvi ljudi postoje, nego sto su institucije sistema i drzave u sve to ukljucene i sto se fakticki nalaze u rukama takvog OLOSA. Dok oni kolo vode za nas mjesta nema.
  Tragicna sudbina me je navela da vise i sistemacki istrazujem ono sto se na prvi pogled ne vidi i ono sto nije dostupno, saznanja su zastrasujuca. Najgore od svega je sto sanse nema da sve to izadje na vidjelo. Mnogi su umijesani. Mnogi zive od zla i pokvarenluka svake vrste. Mnogi su iskoristili prilike i dograbili se onog sto im ne pripada.
  PROSTO, MNOGO JE UZIVAOCA PLODOVA TUDJEG RADA.
  Tebi Slavko uspjeh u radu i da ostvaris sto si naumio. Ne osvrci se na njihova blebetanja.

 2. SVE JE SLAVKO ŽIVA ISTINA ŠTO PIŠEŠ!

  I SVAKI LIBERAL, KOJI JE TO HTIO, MOGAO JE NAJVEĆI DIO OVOGA PREPOZNATI I DOK SE DEŠAVALO!

  Da rezimiramo preko oglednog Tvora od Kotora, s kakvom većinskom fukarom mi u Crnoj živimo: Ta spodoba je posebno gadna jer je bila jedini lider stranke (I TO KOJE I KAKVE STRANKE!), koji je pokušao sopstvenu stranku da na tacni proda vlasti! Naravno, izbačen je iz stranke na Kongresu sa 4-5 svojih sradnika koji su glasali za njega I oko 220 protiv njega! Njegova pokvarena I perfidna igra koja je očigledno počela bar 2001.g. , a koju je i tada svaki prosječan građanin mogao nazrijeti kroz njegovo ‘problematizovanje’ sopstvenog pokušaja da LSCG utopi u režim uvlačeći ga u vladu, otvoreno se nastavila 2003. I 2004. godine, I to kroz ova tri slučaja o kojima Slavko piše, a koji su nam svima, koji smo bili članovi LSCGa, a imali zrno pameti – odmah bili prepoznatljivi! Naravno, to su: tobožnji atentat, zatim intervju o Milu voajeru I korisniku usluga S.Č.i ‘suđenje’ u vezi toga, I konačno Trsteno – nakon kojeg je (jer je prepoznat kao udbaš I lopuža), ne mogavši prevesti LSCG u krilo DPS, morao po nalogu udbe osnovati svoju DPSDP stranku LP I poperiti se na njeno čelo! Sjećam se napisa o tobožnjem atentatu, njegovog sramotnog dopisivanja s Duškom Markovićem, I toga da mu, ma ni za trenutak, nijesam povjerovala da se o atentatu radi! Njega da ubiju? Hahahaha, njega, a ne Slavka, jer je on bio STUB I UZDANICA LSCGa, hahahahaha! Ali, znala sam da nije smiješno, nego vrlo opsano – jer kako se tada moglo izaći pred liberale I reći im – ‘Ljudi, ovaj masno laže, nije Milo htio da ga ubije, on sebi samo diže rejting, da bi kasnije mogao da proda!’ – a to je bila živa istina! Čitava priča oko atentata je naravno, bila tugaljiva, sramotna I kukavička, I duboko sam uvjerena da mu u dubini duše ni jedan jedini liberal nije u nju povjerovao!Zatim ide druga, za očito dizanje rejtinga do prodaje: intervju I suđenje povodom S.Č. (Usput, baš me zanima je li Tvor uplatio onih 8 000e po presudi – Milu na račun!). E, to je bilo maestralno pokvareno! Sjećam se trenutka kad sam otvorila taj intervju I viđela riječi ‘voajer’ I ‘korisnik usluga’! Da li morate biti pravnik da shvatite da će tako LSCGu navući suđenje, a bez pravih dokaza? Da li nas treba da zanimaju Milove seksualne skolnosti, za koje ga je Tvor bio optužio, ili je važno bilo da je nesretna S.Č. bila bijelo roblje I da se njome trgovalo?! Jasno je bilo da Tvor Mila nije ni okrznuo svojim optužbama, a da je čitava stvar parada! E, sad, najveća pokvarenost ovakvog čina je u tome što bi se ponovo teško moglo reći liberalima: ‘Znate, Tvor glumata! Koga briga je li Milo voajer, treba mu suditi za trgovanje ljudima! Tvor nema dokaze za ‘voajerisanje’, a samo navlači LS u sudnicu I od sebe pravi mučenika!’- a to je bila živa istina. Ali, jasno mi je da se ovo nije moglo uraditi, nego se iz takve situacije moralo pokušati ‘nešto dobro’ izvući, pa su krenule zajedničke demonstracije ‘povodom suđenja Tvoru’. Ali, Crna Gora ne bi bila to što jest, da nema istu takvu prodanu opoziciju, koja je odmah krenula da iste razvodnjava sa prijedlozima o seljenju protesta po provinciji! Protesti su vlast stavili u šah sa podmetnutim suđenjem, ali su odmah pritisli taster Bulatoviću – da I to obesmisli! I konačno – Trsteno! Tvor sa Tvorom Samardžićem prodaje 500 000 m2 morske obale! Kome je to prodato I za kolike pare zaista – nećemo saznati dok su Tvorovi prijatelji I poslodavci na vlasti, ali je Tvor time sa svojim lokalnim prodanim tvorovima od kotorskih odbornika, pokušao da učini i to da LSCG postane prva stranka koja će budzašto rasprodavati crnogorsku obalu! Naravno, Kongres nije stao iza prodanoga Tvora (pogledajte dokumentaciju o Trstenom na http://www.lscg.org) , a na samom Kongresu, na kojem je isključen, Tvor lično priča o tome kako je on sam poslao Vesnu Perović I Markovića da traže donaciju za LSCG! Nakon toga, Tvor daje novinama iskidanu, isječenu I friziranu e-mail prepisku između članova Malog kabineta, i lansira priču o ‘reketu’! Laže pokvareno I otvoreno I nakon što je pred kamerama, tajnim glasanjem izbačen iz stranke, I osniva još jednu Milovu satelistsku stranku Liberalnu partiju, po uzoru na Građansku s tvorovima Krstom Pavićevićem i Radošem Rotkovićem, I ulazi u predizbornu koaliciju s Milom! STRAŠNO! PIIIIIIIIIIIIIIIIII!

 3. Tvor i lupež čita ovaj blog , hehehe : Miko , Miko , znavali smo da si smeće , a još si i mazohista . Evo ta pa čitaj : HHRRRRRKKKKK, pljuc i MRŠ ODOLE TVORE BAZDELJAVI

 4. Cisto da potvrdim price o Stanki Vucinic: 27-godisnji sin joj je danas u upravnom odboru Rudnika uglja Pljevlja i u jos par njih, Dekani mu zavrsavaju ko zna koji fakultet po redu iako je on sam nepismen, i da: najbolji je “drug” Pedje Boskovica.
  Slucajnih koincidencija ima koliko hocete, naveo sam samo jednu od njih.Pih!

 5. Citajuci ovaj tekst, opet cu reci , sve sama istina !
  Samo bih se osvrnuo na proteste facebook grupe koju je vodio niko, predstavljao niko, a angazovao neko, pa zna se ko , cuveni medo brundo. Gledajuci video snimke koji su se objavljivali u novinama vijesti, ucesnici protesta su bili aktivisti DPS -a, jedan kome su dali cak i stan, neke smijesne face, umjetnici i naravno Dzej sa sjevera koji je kao demokrata. Ako zaista i jeste onda zasto ne napuste parlament, zato ne odustanu od poslanickih plata i mandata. U raznim su tijelima a ponajvise u guzicama vlastodrzaca. Oni su njihov produzeni dio, cetvrta ruka, noga, a peta kolona crne gore. I do kad. Sve se pitam do kad? I sve mi se cini da posustaju i pocinju da lice na svoje mentore. Smijesno je sve, zalosno, a narod gleda, cuti , ma mi i nemamo narod. Mi smo gomila kukavica, izroda i moralnih bijeda, cast izuzecima. Oni kroje 20 godina ludacke kosulje a mi ih kupujemo i nosimo, vazda smo voljeli markirano. Odijelo, satovi, naocare i pred kamere. Smijesno, opet smijesno i smijeh odlijeze crnogorskim brdima a sramota nasa ce ostati zapisana vijekovima, generacije ce prepricavati ljubav Romea i Julije na crnogorski nacin.
  Sve je moglo biti drugacije, dans je ovako kako je, nikako je. Dok oni krckaju mi kuckamo a kad mi budemo i dalje kuckali po tastaturi oni ce kuckati od zidove zatvorskih celija , kuc kuc kako si…

 6. kad sam davno gledao tog zivkovica u emisiji povodom predsjednickih izbora zajedno sa filipikom vujanovicem, nijesam se mogao cudu nacuditi kako takva spodoba dodje za lidera LS-a.

  do kraja i istinski ostase samo obicni simpatizeri i casni i posteni clanovi te stranke… uz rijetke ” kadrove “. to ipak daje nadu da ima cojstva u crnoj gori nasoj, da ima postenja i casti. pa, bice i prave pobune, dodje taj tren uvijek. oni pljackaju i prodaju crnu goru, dijele je, sve po diktatu stranih gazda, proleteri i radnici nemaju vodjstva da ih pokrene, al bice dana za megdana

 7. Vijesti, te novine su uzas, kao i svi mediji u Crnoj Gori, ali vijesti su najgori od svih!!!
  3 x juce ostavljam komentar i nijedan izbacili nisu, inace online sam samo usao jer sam cuo da se tvor oglasio. Siguran sam da je on,kao nepismen covjek, naucio na pamet tekst narucen od udbe i to izrecitovao!!!
  Uzas je i pogubno za sve da se takav covjek krece slobodno i da pije pice normalno. Cio Kotor zna sta je uradio, i da sada samo sjedi , peca i mirno trosi novac koji je zaradio izdajom ljudi koji su mu vjerovali.
  Takav covjek se jos, sto je najveca bijeda, oglasava putem ‘medija’ i zeli da jos laze i jos vise zasmrdi svojim tvorovskim rijecima narod koji je ispran svijescu da ispraniji ne moze biti, ali ne bi ni pokusavao da to nije tako. Da ima naroda , emigrirao bi nedje u Avganistan ili Pakistan i zivio, i ne bi mu na pamet padalo da se javlja nikome jer ne bi imao kome!!!
  Ovako seta se po Kotoru, pozdravljaju ga i ljube , a udba ga prestavlja kao heroja!!!
  Cisto za primjer 1927 , Ruske novine proglasavaju herojem djecaka koji je izdao svoga oca , rekavsi tadasnjem zamjeniku GRU-a i GPU-a da mu otac na selu krije zito i da je eksproprijacijom ostavio nesto za svoju familiju.
  Mediji ga proglasavaju herojem,a kape i majice su bile sa njegovim likom , kao znak kako se treba voljeti i braniti domovina!!!
  E tako je ovdje izdaja Mika Tvora Zivkovica velicana , kao i sve izdaje kompletnog dijela opozicije, od Medojevica, Rakcevica, Bulatovica, Mandica…
  Sve je to jedan ukomponovani orkestar koji svira Crnom Gorom i krade a sebi i svojima najblizima daje poslove i zavrsava fakultete, izigravajuci opoziciju pod plastom borbe za slobodu i demokratiju ,a u istini radeci za mafiju i primajuci njen novac. Najbolji primjer je imovina svakog od lidera opozicije, sto svaki gradjanim Crne Gore dobroooooo zna!!!
  Fujjjjjj!!!

 8. Sta reci? Nema se sta ni dodati ni oduzeti. Sve je vise ispricano po hiljadu puta za te crnogorske tvorove, a sto pomaze, eto te “nezavisne” novine dadose prostora tome bijedniku da se jos jednom prikaze u svom bijednom, smrdljivom obliku.

  Tvor od Kotora je jos podavno pokazao svoje tvorovsko lice. No bismo mi lako da je samo on u pitanju, no takvih po nesretnoj Crnoj ima koliko hocete, pogledajmo samo ovu tzv. opoziciju, svi se udomili kao i svoje uze familije, a u onom tuznom Parlamentu bleje i toboze predstavljaju opoziciju ovoj mafijaskoj vlasti.

  Sto reci za narod, nista. Sto su trazili to su i dobili.

  Dragi Slavko, pisi i samo pisi, ovi prozvani tvorovi ulaze na ovaj Blog i citaju, a neka, ako nista ostace zapisano kakve su ljudske fukare i bijede.

 9. Mislim da nikom nije bilo milo cuti cesto citiranje italijanskog okupatora Birolija kada je ova tema obrdjivana u medijima.
  Ali izgleda da je covjek govorio istinu.
  Nismo se pokvarili ,izgleda da nam je to karakterna CRTA.Mislim da si Slavko,da ne persiram,ovo bolje znao od i od bilo kojeg natprosjecnointelegentnog Crnogorca.
  Koliko vidim iz tekstova se moze primjetiti da su kolebanja na vrijeme primijecenja,ali se ne moze vidjeti koje su bile protiv mjere.
  Sto se nije reagovalo.Da li je LSCG imao neko tijelo koje se ovim bavilo.
  Ovo pitam jer gledajuci jedan od poslednjih intervjua na pitanje da li ste u vodjenju partije pravili greske cini mi se da si rekao parafraziram:svaki moj potez je briljantan kao kod velemajstorskog sahiste.

 10. Cisto da potvrdim price o Stanki Vucinic: 27-godisnji sin joj je danas u upravnom odboru Rudnika uglja Pljevlja i u jos par njih, Dekani mu zavrsavaju ko zna koji fakultet po redu iako je on sam nepismen, i da: najbolji je “drug” Pedje Boskovica.
  Slucajnih koincidencija ima koliko hocete, naveo sam samo jednu od njih.Pih!
  ——————————————————————————
  Heheh, mali Uglješa, vidi ti maloga. Pričala mi strina koja je bila Stanki i Deju komšiluk, kako su oboje 1990 dolazili kod njenih kući i vodili diskusije kojoj je partiji najpametnije da se pristupi . Viđite , kad se sve sabere onda je normalno što smo imali toliko malo glasača . Pa znali su u Kotoru ko je Miko , ko što su znali u Nikšiću ko je Šljukić . I to koliko se glasova dobijalo bilo je čudo

 11. Viđeste li na televiziji večeras onog Tvora Ivana Vujovića iz SDP ? I onaj je Tvor nekad bio u liberale . Podžmirep koji je Slavku ulijetao u prkno s vrata . Ko i njegov pobratim Krsto , jedno su vrijeme šetali gradom nerazdvojno ko dva pedera . Je li i otac onog Raška Konjevića neko vrijeme kuvao kafe u Liberalnom savezu i malog vodio sa sobom . Ko je Tvora od Kotora predložio za lidera ? Pračalo se Rotković .

 12. Slavko,

  jedino mi je smetalo u tekstu sto si Tvor pisao sa velikim T. Trebalo je svuda sa malim, jer on je mali ljigavi tvor!!

  Svaka cast za tekst! Skupljaj pa da se jedan dan objavi kao memoari i Tvoja sjecanja, da ovo budu PRIMJERI NECOJSTVA I NESOJLUKA jer CRNA GORA zasluzuje jednu takvu knjigu.
  Ti si idealan da budes novi Marko Miljanov, cak su Vam i sudbine slicne.

  Ostaj mi zdravo i puno pozdrava,

  Igor

 13. Poštovani Slavko,

  kao i vazda odličan tekst! Drago mi je što si se odje oglasio povod onog degenerika od mika živkovića i njegovog teksta u kvazi novini “vijesti”. (namjerno koristim mala slova..) Drago mi je takođe što si ih prozreo, i nisi ušao u javnu debatu preko “vijesti” i dizao im tiraž svojim velikim i neokaljanim imenom i prezimenom.
  A, onaj ambivalentni i anemični tekst, sročen sa najvećom ljigavošću kakvu samo fukare imaju, i to sve javno!, može neko ko ima dobra leđa u udbu/vlast u CG, neko ko oće da laže, a ništa da ne kaže (kao svetozar marović..), ali eto, tako “čoče” da se oglasi, da se i njegova čuje..

  Neznam što više da rečem, osim FUUUUJJJJ STOKO IZDAJNIČKA OD MIKA ŽIVKOVIĆA, STANKE VUČINIĆ, IVANČEVIĆA, KUSOVACA, SAŠE ALEKSIĆA, BRAĆE MARTINOVIĆ, KUSOVCA, PEJIĆA, .. FUJ STOKO JEDNA!!

 14. Gradjani,narode,prijatelji,

  treba li Slavko da nas svaki put istinom podsjeca koje smo zmije u njedrima
  drzali.Te ljude liberali treba javno da prozivaju svakodnevno.Ne treba im dozvoliti
  da na miru trose novac koji su izdajom LSCG zaradili.

  Cuca i Kela,

  Ugljesin otac Dejan dok smo jos komunicirali me ubjedjivao da jos Crnom Gorom
  vlada Momir Bulatovic i njegovi ljudi.Ta tvrdnja mi je bila cudna pa sam ga pitao
  za objasnjenje.Odgovorio mi je da mu je to saopstio rodjak Boro Vucinic i da kad
  on nesto kaze da mu se treba vjerovati.Opirao sam se tom stavu i navodio puno
  razloga i cinjenica da bas Milo Djukanovic i njegov rodjak Boro vladaju i pljackaju
  Crnu Goru.Nedugo posle raskinuli smo prijateljstvo jer je on nezdravo branio lik
  i djelo Mila Djukanovica.Jasno mi je zasto je Stanka u koaliciji sa DPS-om i zasto
  je Ugljesa bio sa Damjanom Hostom u perionici novca i u bordu direktora rudnika
  uglja u Pljevljima.

  Slicnu pricu mi je ranije ispricao i nas bivsi lineral Ante Petkovic.UDBINU pricu o
  Slavku mi je prenio sav usplahiren.Kad sam ga pitao ko mu je rekao odgovorio
  mi je da mu je to ispricao Svetozar Marovic.Ja sam ga zaprepasceno pitao od
  kad je on tako blizak sa njim i od kad je nesto sto izgovore zlocinci Mila i Sveta
  za nas liberale relevantno.Nije mi odgovorio.Njemu je u medjuvremenu ucrtano
  to sto je trebalo a Svetu je bog vratio kako je istinu govorio i brata mu Dragana
  u Spuz castio.

  Slavko,
  ti nam pozivi i da te sva sreca prati a one koji su na nasim i tvojim mukama
  imovinu sticali neka svevisnji vrati slicnim cime su se oni koristili protiv nas.

  E VIVA

 15. “Drugi je da Tvor odmah sjedne u kola, okrene kola i jurne za kamionom, presiječe mu put, izađe i obračuna se za vozačem! ”

  HE HE HE HE HE HE….. ne mogu se prestati smijati….

  Hvala Slavko sto si mi uslišio molbu, ovo tvorovo “izbjegavanje” atentata me bas zanimalo

  p.s. Nesto tvora ne sretam kroz Kotor… ne znam, nije bas da ga ljubi slave i klanjaju mu se….

  -KELA: I ja sam primjetio Ivana Vujovića; Ne znam sta reci, sem se zapitati je li im imalo neprijatno tako zaradjivati za zivot?

  Imaju li ikakvog zanimanja ili posla od kog bi iako skromno bar posteno i “sa andjelima” zivjeli

  -Jos da cujem đe je, kad i što bio “okidač” da se Purko i gospodin “VI” ambasador Vlahović nadure na LSCG i nagna ih na IZDAJU? I je li njih Milo fatao za grif? I neka, svaka mu cast. I treba

 16. Dragi Slavko,

  Tog dana kada je tvor od Kotora počeo da pusta priču o “atentatu” imali smo zajedničku prednovogodišnju press konferenciju na kojoj to nije ni pomenuo. Tek nakon pressa u kancelariji je o tome govorio pred par novinarki i tehničkim osobljem LSCG.

  Na pressu je naravno govorio bez ikakvog podsjetnika, da ne bi ostajao trag a moje obraćanje su novinari dobili odštampano. Njegove riječi su se sjutradan u novinama pojavile a iz mojeg dijela, čisto ekonomskog, ni slova.

  Prvo vidjenje posle nove godine, nakon “atentata” nam je bilo u prostorijama stranke u D.Gorici. Dolazio je sa svojom nasmijanom porodicom (supruga i kćerka). Neko ko je “preživio” atentat tako nije mogao izgledati svega 10 dana nakon “atentata”.

  To je bilo cigla u zidu za građenje fasade za ono što će uslijediti kasnije a to je prodaja uvale Trsteno. UŽAS

  Pozdrav tebi i familiji.

  Aco Radulović

 17. Slavko,
  nekim od bivsih liberala si u kucu ubacio mjesecno po 3.000 Evra.Porodica Vucinic
  zaradjuje i vise.Stanka i Dejan imaju poslanicke penzije a sin Ugljesa radeci sa
  Damjanom Hostom zaradjuje mjesecno malo bogatstvo.Pointeresujte se ko je Hosta
  pa ce vam biti jasno zasto je Ugljesa uz njega.

 18. Veliki pozdrav SLAVKO tebi i tvojoj porodici samo naprijed i pisi o ovoj olosi i bagri od ljudi.Treba da svi u C.Gori saznaju istinu i ovu olos prezru i pljunu na ulici kad sretnu.Svaka ti cast sta si sve prezivio a sa kakvim skotovima si bio okruzen. Pozdrav ACU Radulovicu i svim cestitim Liberalima koji citamo i pisemo na ovom blogu.Kao sto je SLAVKO rekao budite PONOSNI DO NEBA.I

 19. sto je sa miskom djukicem

 20. Za Miska Djukica mi neko rece da je u ludnicu zavrsio.

 21. Slavko, pricas zivu istinu. Mi koji smo bili i ostali uz LSCG tu istinu znamo, i dobro je da do kraja ispricas sve da bi i drugi saznali pravu istinu. Jer kao sto vidite, te stare Udbine odrtine, koje ovi ulicni ABE revolucionari iscerase govnavom metlom, i dan danas ne staju da spijaju i prenose lazi o LSCG-u. A to su one male jadne kukavice koje se primakose nama 1990g. iz staha od novih sefova u liku Pavla Bulatovica. I pode Pavle Bulatovic sa mjesta minista, a za sefa DB-a dode lovocuvar sa Zabljaka Bosko Bojovic, i aktivira penzionisane kolege da rade honorarno, i to samo protiv LSCG-a i Slavka Perovica. Prednjaci Vlado Kekovic kao bivsi sef UDB-e, to je onaj isti sto je samo godinu pred novim sramnim zadatkom ispred hotela Mogren vikao:” Djukanovici krv ste mi duzni.” Ta stara odrpina je do dana danasnjeg ostala da lize guzicu onima koji su mu kao “krv duzni.” Njegovi pomocnicima je bio glavni zadatak, koji traje i dan danas, da izmisljaju lazi za Slavka Perovica, to su: Nino Vusurovic, Rajo Vulikic, Ratko Micunovic, Gojko Pejovic, Zeljko Novakovic i mnogi drugi manjeg ranga. Zato postovana gospodo, kada vam neko isprica pricu za LSCG ili Slavka Perovica, provjerite odakle dolazi , a ja vam garantujem da sve ide iz istog centr UDB-e.
  Zivkovic nije tvor, jer tvor je zivotinja koja samo smrdi, on je splacina pomijesana sa izmetom od tvora, i monstrum bez lica i nalicja. Nemojte misliti da on spava mirnim snom, ne verujte. Zna on dobro da ce ga jednoga dana stici kazna od Liberalne ruke, i da ce proklinjati majcino mlijeko, za onu krvavu izdaju.

 22. Dopanu mi ruku nekakva brosura-Crnogorci u anegdotama, prelistavajuci je naletim na dubokoguznu misao NLO glavara crnogorskog koji kaze, vjerovatno lelekajuci, kad me gospodar ne gleda kada’ me sunce ne grije! Kakva vjekovna tradicija covjece… P.S. Kako rece Slavko citirajuci Tomasa Mana, nije Njemacka tamo dje je Hitler, Njemacka je tamo dje je Tomas Man…

 23. Gradjani,
  hajde da organizujemo proteste povodom dolaska bivseg predsjednika USA Bila
  Klintona u posjetu zlocinackom udruzenju koje je organizovano kao politicka
  partija DPS i koju predvode zlocinci i kriminalci u liku Mila Djukanovica,Svetozara
  Marovica i Filipa Vujanovica.

  Sta jos treba da ucini ta organizacija da bi bila od strane gradjana osudjena na
  izborima i da vec jednom izgubi vlast.Zar nije dovoljno sto su gradjanima preko
  drzavne televizije stvorili privid ugrozenosti drzave Crne Gore i njenih gradjana
  od susjeda iz Hrvatske pa ih pozvali da brane svoju otadzbinu.One druge prisilno
  su uz sudske naloge odvodili na ratiste.Znamo epilog i brojke stradalih u tim
  ratovima.

  Znamo da su nakon vodjenja rata za mir pristupili otimacini i pljackanju drzavne
  imovine beskrupulozno sami direktno ili preko svojih pajtasa.Oni koji su im se
  nasli na tom putu nestajali su.Policija je uvijek po pravilu kasnila a nakon nekog
  vremena preko dousnika stvarana je prica da su oni i trebali izgubiti glavu jer su
  ili proglasavani drzavnim neprijateljima ili opasnim kriminalcima ali po pravilu
  nijesu bili po volji vlasti ili su prestali biti.

  Znamo da su tim i takvim krvavim novcem kupovali ljudske duse.Znamo da su
  kupili i neko koji su nekad bili sa nama.

  Ostaje nam da im zagorcavamo zivot podsjecajuci ih stalno na istinu o njihovom
  nastanku i djelovanju.Onima koji ih podrzavaju iz EU i USA zarad njihovih trenutnih
  interesa moramo i trebamo barem pokazati transparente kako bi shvatili da i ovde
  ima slobodnih i casnih ljudi kojima novac nije i nikad nece biti preci od obraza.

  P.S
  procitajte tekst mladog novinara Marka Milickovica u danasnjim Vijestima.On je
  mlad i treba ga ohrabriti.Nikad nije kasno.

 24. Oooo Inglish?!

  Pa otkud baš ti ponovo da aktuelizuješ pitanje ‘smjene vlasti na izborima’? Kažeš:
  ‘….Šta jos treba da ucini ta organizacija da bi bila od strane gradjana osudjena na
  izborima i da vec jednom izgubi vlast…’ (?!)
  Ti, koji u bezbrojnim svojim komentarima navodiš imena mafijinih saradnika, i navodno pišeš o njihovoj mreži! O kakvim izborima pričaš? Pa, i maloj đeci je jasno da mafija pravi izbore za paradu, držeći svaki šfar u svojoj ruci!! NEMA OĐE IZBORA! OVI MOGU I ĆE OTIĆI SAMO ULICOM! I ti to znaš, i ti nijesi mogao omaškom pomenuti ‘izbore’ ! Zašto ih pominješ Ingliš? I zašto pozivaš na podršku izvjesnom mafijinog Javnog servisa novinaru Marku Milačiću? Jesmo li to postali glupi i nekritični iznenada, ili je nešto drugo u pitanju, Inglish? Jer ova medijsko-mafijaška podvala s izvjesnim Markom Milačićem kojeg hoće da proizvedu u ‘disidenta u sopstvenim redovima’ je više nego smiješna! Taj novinarčić koji je za svoje entuzijastično promovisanje mafije izabrao upravo mafijin javni servis, (a kojim upravlja sramotni izdajnik LSCGa, Branko Vojičić – udbin sluga) vidimo danas – jer je to namjerno objavljeno – da je on (mali Milačić) navodno onaj koji je u mafijinim novinama od Vijesti, pisao ‘disidentske tekstove’, pod pseudonimom Marko Petrović! Ah, kako da ne!! Te tekstove je pisala redakcija mafijaševih Vijesti (jer ih je Milo osnovao, a za što mu je poslužio njegov brat po oružju, Miodrag Perović!),ali u današnjem broju se podvaljuje kako ih je pisao mali Milačić, ne bi li mu se tako vještački stvorila logistika i predistorija! A jasno je da je sve smiješna farsa! Pa, pobogu – mali Milačić je navodno bio suspendovan na mjesec dana, a ja ga sinoć viđeh kako ponovo entuzijastično, nakon tih mjesec izvještava o mafijaškoj vladi (jer to je posao, šta ćete..hahaha). A još razlog za njegovu suspenziju, a zapravo odmor u toku kojeg je išao, po sopstvenom priznanju, u Italiju? Zato što je prisustvovao protestima sa Robertom Velaševićem sa još 50 ljudi s fejsbuka? Hahahahaha! Pa, ljudi, jesmo li mi budale, ili što? Niti je on suspendovan, niti je disident! mali Milačić je novi mafijin balončić, nova podvala – da se odglumi i podvali budalama! A što ti radiš Ingliš? Podvaljuješ nam ga? Da nije tako ne bi mali Milačić nikada u isti kontekst, upravo u današnjem svom tekstu jednog iza drugog, kao ‘žrtve režima’ stavio Slavka Perovića, Željka Ivanovića i Milana Popovića – jer znamo ko su posljednja dvojica – –mafijini igrači – ispuvani prevarantski baloni! I sad treba neki novi, napujdani mali Milačić! A šta nam on u svom današnjem tekstu plasira, umotano u generalno pljuvanje režima? Da su Slavko Perović, Željko Ivanović I Milan Popović dio iste priče?! Sramotno, pokvareno, ali I očigledno! A đe ti gledaš Inglish? Je li pokušavaš I ti da podvališ? Ako si s njima, ne možeš bit s nama! ŠTO SE MENE TIČE – TAČKA! JER, OVO JE RAT!

 25. Pozdrav Inglish , i ja sam čuo da Vučinić priča te gluposti po kafana , i da je opsjedenut veličinom Mila Đukanovića . Neđe je bila anegdota da je komentarisao kako Milo vazda sjedi prkrštenih noga , a da ne bi trebao tako i da ne poznaje takozvani ” govor tijela ” jer bi neko ka što je Milo trebao da tokom intervijua sjedi raširenih noga – jer su mu muda ovolika – pa je Vučinić raširio ruke ka da oće đecu da zagrli . Poslanik Liberalnog saveza . Tragično . Za ženu mu je Slavko otkrio da je Maraš vrbovao još 1992 . Stanku su lepetnuli iz partije diskretno , da se ne pravi bruka . Ja sam čuo za to njegovo bulažnjenje po kafana i na ulici i mogu samo da kažem da je potonuo u vlastitu bijedu do kraja . Uz onakvu ženu a izgleda i đecu – drugačije nije mogao . Što se “dobroga i poštenoga” Anta Petkovića tiče i ja sam čuo za te rekla kazala priče koje je pokupio od Sveta pa ih prenosi svakome ko navrati u onaj restoran njegov na obali . Sramota . Pokazao je ko je i što je . Kad skoro niko nije imao DPS u Budvu prkno da spašava – Anto Petković je ulijetao . Smeće posrano . Da mu oproste struju i vodu za restoran u stanju je svakome da priča što ga udbaši poduče . Ne vade mu se iz restorana .

 26. Vrtlaru, pogodio si u desetku. Ja podržavam ideju da se naprave protesti protiv Klintona, ali ko će to da uradi? Imam spreman odgovor, neće niko. I mene je zaporepastilo da jedna osoba tako fenomenalno obavještena kao da je član mafije, a to je Ingliš, poziva na izbore! Ko može zvati na izbore u Crnoj Gori osim ajvan, a Ingliš to nije. To je očigledna kontradikcija pozivati na proteste protiv Klintona, a po Inglišu mafija se ruši na izborima koje sama dvadeset godina organizuje i krade! Nevjerovatno! I onda Inglišov poziv da se podrži novinarčić Milačić koji radi na mafijaškoj televiziji Crne Gore! Svi oni koji kao tobožnji novinari rade u štampanim medijima i televizijama u Crnoj Gori, počev od one TV “Vijesti” pa sve do mafijine TVCG nijesu ništa drugo nego službenici mafije, to oni znaju, to su prihvatili, prodali se mafiji i za to dobijaju pare ubijajući sopstveni narod, to je istina. Slažem se Vrtlaru pošto su izdrkani od strane mafije i Miodrag Perović, Željko Ivanović,Milan Popović i mnogi drugi, sad se sprema nova prevara u liku takozvanog novinara Milačića i Ingliš traži da mu se da podrška i to nekome ko RADI na TVCG ZA MAFIJU! Malo je reći da je taj poziv na podršku Miličiću od strane Ingliša sramotan!

  Vrltlaru zaboravio si da klažeš kako je izdajnik LSCG i službenik mafije Branko Vojičić doveden u TVCG na mjesto koje je prije njega zauzimao još jedan veliki izdajnik LSCG i fekalni kolektor od Velibora Čovića! FUUUUUUUUJ!!!

 27. I sad se Amfilohije kao slucajno pojavljuje svaki dan u medijima.U Crnoj Gori je pocela akcija ponovnog spajanja DPS a i SNP a.Poslije dvadeset godina vlasti su smislile opet prevaru.Objasnice to potrebom da se pomiri narod itd itd.Zele da ljudi zaborave sve zlocine prevare ubistva pljacke koje su pocinili ovih dvadeset godina.Bit ce MIR MIR MIR NIKO NIJE KRIV……..A vlast punih dzepova.A narod sirotinja.Ispade na kraju da su jedinu izvornu Crnogorsku partiju LSCG gonili svom silom tajnih i javnih policija.Amfilohije hvali Djukanovica.Zbog cega.To je kljucno pitanje.Zasto Amfilohije hvali Djukanovica?Za dobro odradjen posao.Za koga?

 28. Posejdone, dobro je što si to napisao, ali nam otkrivaš toplu vodu. To što kažeš da se sprema koalicija DPS-SNP Slavko Perović je ponavljao bezbroj puta, a prvi put je to rekao u parlamentu još 1997 godine odmah poslije pucanja DPS i optužio Peđu Bulatovića da nije ništa drugo nego Đukanovićev plaćenik. Ako te zanima potraži na jutjubu.Vrijeme je potvrdilo svaku Slavkovu riječ kao istinitu.

  Što se tiče Amfilohija on ima veze s Hristom koliko ti i ja zajedno sa najudaljenijim krajevima Svemira. Amfilohije je bio najpodaniji i najvjerniji sluga zločinca Slobodana Miloševića, a onda postao najvjerniji sluga, goli udbaš u svetoj mantiji, mafijaša Mila Đukanovića. To što će ponovo zajedno biti Djukanovićev mafijaški DPS i Milićev SNP samo govori da je u toku još jedno, ko zna koje po redu, posrbljavanje Crnogoraca i njihovo konačno i vječno satiranje. Amfilohije je, baš kao i Milo, najobičnija ljudska protuva. Protuva vam sjedi Crnogorci na svetoj stolici Sv. Petra Cetinjskog, a vas za to boli kurac, sram vas bilo bitange pušikurske!

 29. Prijatelji,

  Vrtlar,Vjeciti,Kela i ostali zasto ne organizovati toplog zeca Klintonu.Zasto ne
  prihvatiti da i neko iz dojucerasnje Djukanoviceve kamarile moze da se pokaje
  i da bude sa onima koji su protiv njega i njegovih nedjela.

  Gospodo nama trebaju saveznici da bi mogli bilo sto ucinjeti protiv hobotnice
  vlasti.Naravno svakom cemo mjeriti dje je kad bio i koliko je doprinio ovom
  unizavanju.

  Ja sam za sve radnje kojim se moze privuci paznja ovog kakvog takvog EU
  stetnog establismenta da vec jednom da sansu nekim drugim ljudima i politikama
  u ovoj zemlji.

  Ponovicu da su Prvi i najodgovorniji Prva familija pa Druga Profiterova pa Marovic
  pa Vujanovic i ostali.Onaj materijal ljudski los koji su kupili ja i ne tretiram jer je
  grehota to i primijetiti da uopste zivi pored nas.

  Jos sam u ubjedjenju da treba TOPLIM ZECOM kod gosta pokvariti stvoreni imidz
  Crne Gore bez politickih tenzija i skladnog zivota situiranih ljudi koje im serviraju
  kupljeni ambasadori koji zive u kucama crnogorskih tajkuna predvodjenih Mugosom i Danilom Mitrovicem u naselju Mareza dje zivi Maurer i ambasadoe US.

 30. Reče Slavko još 1999 u Skupštinu : Narode oni su već koalicija , danas sakrivena a sjutra otkrivena . Ovoj stoki će trebati da se poslije deset godina ta koalicija javno pokaže – a pitanje oće li stoka i tada nešto da nauči iz toga .
  Ali neka ih , neka se spajaju , bar ćemo gledati kako SDP leti napolje . Polećeće ko vreća pogani .

 31. U Crnoj Gori je vrijeme stalo. Kruzni tokovi od aerodroma podsjecaju na stanje svijesti naroda u Crnoj Gori. Vrtimo se u krug i ne ometamo saobracaj da vlast radi sta hoce. Bolje receno ne pravimo guzvu. Sve do sadasnje i posadasnje izdaje samo su dio skaradnih stvari koje oslikavaju nasu stvarnost. Sve analize pokazuju da smo na rubu svih rubova , finansijski, pravno, a ponajvise moralno. Tesko je ako ste razuman covjek shvatiti sve sto nam se desava. To pravi zbrku u glavi i prosto tesko je gutati te zalogaje koje nam serviraju na pljatove preko javnih glasila, sto televizijskih , sto stapanih. Sve nekako funkcionise a pitam se kako, ma znam kako. Jedan tekst u vijestima govori o tome kako je internet i mobilna telefonija sredstvo za spijunazu. Pa nista novo, i kad nije bilo toga ,postojao je ,, stabilni telefon,, a i kad nije bilo njega isao je komsija da prijavi komsiju. Mi smo preteca ovih rijaliti programa. Samo nikad nijesmo smjeli da se uslikamo il snimimo javno. Te ,, novine,, nas pokusavaju zaplasiti da iskljucimo racunare, maknemo se sa blogova, jer sve se zna. Pa sta, i treba da se zna da ne mogu podnijeti ovaj dvadesetogodisnji ekperiment a sdruge strane nikako da shvate da mi koji nesto mislimo nijesmo protiv drzave vec smo protiv sistema koji nas unizi, ponizi, unisti. I sta, treba da cutim, da kupim lampu petrolejku, tranzistor koji hvata samo jednu radio stanicu i tako da camim i cekam. Cesto se pitam ko su ti novinari, shvati da su to priuceni novinari, konobari ili ovi sto zavrse ove instant fakultete 3u1.
  I opet oni misle da ce opstati, i opet misle da smo toliko blesavi i naivni. I upozoravaju me da pazim sta pisem, citam, komentarisem. Pa dokle vise , zar je moguce da se ne mozemo otarasiti Tempovskih metoda.
  Ovo je jedino mjesto koje lijeci, jedini blog na kome covjek moze pisati i iznijeti svoju tezinu, i bijes.
  Najgore je kad moralno psiholoske osobine eskaliraju . Eskalacija se zove patologija. E to se desilo kod nas !

 32. Fenix, sve si u pravu. Odje je situacija takva, da je jedino dobro onome ko je na vrijeme poludio.
  Onomad je jedan novinar zakukurikao, izgleda da se trese, al daleko u dubini, kad dodje na povrsinu bice jako.
  Inace , novinari su najvece , najmnogobrojnije i najtrazenije sluge. Taj posao oni rado obavljaju sve kunuci se u pravdoljubivost i istinoljubivost.
  Vidim da i mafioze fingiraju sukobe, sve u nadi da prezive dan duze.
  Sve vam je dzabe izrodi, smjena generacija. Da ste vise ucili to bi znali.
  Sve se moze uzeti bez ono sto se ima u glavi, a u vasoj glavi ima svega osim znanja. Olos ostaje olos dzabe smrdljivi novci.

 33. Inglish?

  Kakav je to mlaki odgovor? Jesmo li te to provalili, pa si zato utanjio? Sav si ‘fin’,i nazivaš me prijateljem, ali ne pominješ pitanja koja sam ti postavio? Ne odgovaraš?

  Opet te pitam – zašto pominješ izbore i zašto pozivaš na podršku onome novinaru Milačiću? Zbog čega provlačiš tako očigledno udbaške prijedloge, nakon što si na ovome blogu, kao sigurno najučestaliji komentator (sjetimo se da si bio opomenut od strane moderatora, jer si se javljao pod 3 nika i raspravljao sam sa sobom!), nastojao sebi izgraditi ‘antirežimski kredibilitet’?
  Objasni to svima ođe Inglish! Pozivam te i prozivam, jer ovo nije mjesto za ‘zbunjene i neznavene’ (ti zbunjen sigurno nijesi!), a još manje za ‘mutivode’! Objasni što ti je značio post prije ovog tvog posljednjeg, pa da vidimo hoćeš li neke od nas ubijedit!

 34. Inglish

  I još mi nešto objasni, a što sam odavno primijetio!
  Na čemu ti to kucaš? Zašto su jedino tvoji komentari uvijek, ali baš UVIJEK ispresjecani na pola reda, iako za prebacivanjem polovine rečenice u novi red potrebe nema? Imaš li to kakvu posebnu ‘makinu’?

 35. Svi mi znamo sta je liberalizam al se pitam kako ovoliko dugo opstaje komunizam kod nas. Otkud tolika volja i zelja za tlacenjem svega naprednog u drustvu.Zar je moguce da nam jos u glavama odzvanja ,, Danas kada postajem pionir, dajem casnu pionirsku rijec…,, Upravo pioniri su oni koji rovare, oni koji nam polako ali sugurno podrivaju temelje najljepse kuce i okucnice zvana Crna Gora.
  Oni su ti koji nemaju ni osjecja za staru kucu na Cetinju, ni dvorac na Cetinju, oni su ti koji se spremaju da okrece grad i fasade u neke nove boje kao da nisu imali dvadeset godina vremena da isto to Cetinje bude ono sto jeste. Davno sam pisao da su to kompleksi tatinih i maminih pionira koji su u strahu od dolaska nekih normalnih poceli da sve ruse. Prave velike gradn sou ulice, mobilijar slican iz filma Ratovi zvijezda, baste toliko nadrealisticne ,kafici puni ,,naduvanih faca,, ,,markiranih magaraca,, i tako evo dvije decenije. Malo li je , dosta li je ?!
  Brend su nam zestoki momci, ljepse se osjecamo ako poznajemo vlasnika pumpi za cetiri razreda osnovne skole , nego nekog intelektualca. Jeres je misliti, pisati, citati . Premijer pise neke stihove, svi citaju a vijesti hvale. Doktoriraju, mafistriraju a dalje od Budosa sjeverno i Virbazara juzno nisu ni makli. Eto po nekad odu u Evropu, pa onda na sva zvona pisu kako su primljeni,pa kako su plijenili pamecu .
  Ma kome to vise pricaju, kome! meni ne mogu i nadam se ni vama. Znamo dobro kao ih prime ,, pomiliuju po kosi,, potapsu po rameni i ostave u holu evropskog parlamenta da grickaju sendvic sto im je spremio tata. Dokle vise, zato ovoliko dugo, cemu sve ovo… Pisem, cesto izgubim nit, svjestan da nisam svemoguc, najpametniji al isto tako svjestan da ovo ne moze dugo jer su pretjerali…

 36. Katarina:
  “I SVAKI LIBERAL, KOJI JE TO HTIO, MOGAO JE NAJVEĆI DIO OVOGA PREPOZNATI I DOK SE DEŠAVALO!”

  Pa kad si već mogla prepoznat što se dešavalo, i ako si viđela što Udba čini u Ls-u, što se nijesi distancirala od njih? Zašto si sarađivala šnjima i učestvovala u njihovim rabotama?

  Vrtlar:

  “Inglish
  I još mi nešto objasni, a što sam odavno primijetio!
  Na čemu ti to kucaš? Zašto su jedino tvoji komentari uvijek, ali baš UVIJEK ispresjecani na pola reda, iako za prebacivanjem polovine rečenice u novi red potrebe nema? Imaš li to kakvu posebnu ‘makinu’?”

  E ovo je strašno bitno pitanje, kako si se samo toga sjetila – na koji način inglish kucka po tastaturi!
  Kako je samo moguće da piše u Notepad-u i onda ne sejvuje tekst nego ga kopira odma, pa se prikažuje razlomljenog reda… hahahah… e pa čudo, baš ve lijepo viđet kako se igrate vas dvoje…

  bitno je da to raspravimo na sitne detalje, dako zaboravimo rečenicu koja ti se omakla u prvom komentu – DA POTVRĐUJEŠ DA SI ZNALA ŠTO ČINI DB KROZ LIBERALE!

 37. Pa đe si wawy, huljo stara,

  Sad je jasno ka dan da ste ti i Inglish jedna te ista KREATURA!
  Ma, kako si se samo uživio da mi objasniš ‘njegovo pisanje na notepad-u’! Da mi tobože objasniš postupak, neznavenome! Ti si obični tužni podmetač dpsdpeovski, kakvim te je dobro okvalifikovala apsolutna većina komentatora na ovom blogu! Jado jadni – otiraču, podvlakaču i podvaljivaču! Možda si u tim udbaškim sramotnim krugovima – po njihovim standardima – najveći informaciono-literarni domet, ali ođe, na vome mjestu – ka što vidiš već mjesecima, kako te ljudi provaljuju – ti si ođe prožvakan i ispljunut, jer ođe niko ne pristaje na to da jede govna za pare, kao što ti s tvojim društvom radiš! Nego, javi se ‘majstore’ ka Inglish da mi odgovoriš – što spominješ izbore, i što pozivaš na podršku novinarčiću Milačiću, Wawy? O, tužni i žalosni wawy…

 38. Pf, kakva burna reakcija… a jadi ovi… aa, povuka bi se iz rasprave.

  Đao me izio radoznaloga :(, sad mi je ža što sam i primijetio tu rečenicu – da si znala što je Udba činjela kroz liberale – i izvinjavam se što i pitah što to znači

 39. Wawy,
  tvoj kredibilitet na ovome mjestu NE POSTOJI ni u naznakama, čak ni kad pokušavaš biti ‘principijelan’, pa čupaš tu nekakve rečenice iz konteksta iz tuđih komentara pa meni pišeš o njima! i mlataraš ovđe njima ‘indikativno’, pa kažeš – burna reakcija – o, pa nego što, svaki put se burno ispovraćem kad naiđem na kreautre kao što si ti, nikako da se naviknem, što ću! Ali, da ne idemo u detalje, da ne bi ispalo da si me na svoju zarđalu udbašku udicu uribao! Oću samo da ti kažem da si patetičan, i da se vratimo na prave poruke, koje ođe od tebe čuh – a to je ‘da se ide na izbore, i da se podrži mali Milačić, Javne kuće novinar’! Što mi imaš reć o tome, Inglish, wawy?

 40. Reče li to:

  “Ti ođe kredibiliteta – nemaš!” ??

  hahahhahaha, o qq kakva si ti seljanka, pa ovo je maestralno 🙂 🙂

  Čuj, stvarno se nemam što raspravljat s tobom, biće kako sam vi obeća jesenas, dakle, see you in court.
  Tužiću ve ka što sam i najavio kad nađem za shodno svo petoro, pri čemu me ne zanima ko je Udbaš a ko je lažov i podlac po prirodi. Na simboličnu svotu od, kolko ono bješe da je pristiglo od DB-a za angažman, jedno 4 miliiona? E pa na tolko ću ve tužit, tačno onolko koliko vi je Udba platila, a za čem ste 2009. prepostavljam držali otstupnicu Mafiji na Dejli i okolo, kad je mogla lagano da pane, a ja bio možda eto kolateralna šteta. Pa onda vele da se ne može od politike i pisanja živjet lijepo! Ada može no što.

  Vidimo se na sudu, čaos… 😉

  p.s. al ti zanimljiva ova rečenica, definitivno :):

  “I SVAKI LIBERAL, KOJI JE TO HTIO, MOGAO JE NAJVEĆI DIO OVOGA PREPOZNATI I DOK SE DEŠAVALO!”

 41. Vrtlaru,
  ne mlatinjaj.Jasan sam i sad i vazda bio.Najodgovornija je Prva familija i njeni
  izvodjaci u liku Druge familije Profitera Miodraga Perovica pa ostali.Prva nije
  mogla izvarati gradjane i sticung crnogorce da nije bilo Vijesti i Monitora Druge
  familije.

  Ostala laka konjica je takodje kriva jer je ucestvovala u zlocinackom poduhvatu.
  Novinar Milacic je tu potpuno marginalan.Ja sam podrzao njega i svakog ko bi nam
  se mogao pridruziti protiv zlocinackog udruzenja DPSDP koje pije krv i pljacka nas
  punih DVADESET GODINA.Mislim da mi ne mozemo sami srusiti ovaj rezim te svak
  ko je protiv njih dobro dosao je.Naravno u novim okolnostima cemo svakom mjerit
  kad je i dje bio u kom periodu.

 42. Vrltlaru, čestitam! Ingliš i Vejvi su jedna te ista udbaška hulja. Čuveni i lažni kritičar mafije Ingliš želi da nas slaže kako se mafija ruši u Crnoj Gori uvijek pokradenim izborima, a da je nekakvi Milačić nova mlada novinarska snaga, a ne nikako lažni novinar na mafgijaškoj crnogorskoj televiziji i prosta zamjena kurtona koja se zove po udbaški ovako: umjesto Milana Popovića, Miška Perovića i kompanije propalih udbaša, stavimo Milačića, izdrkajmo i njega.

  Rasturio si ih Vrtlaru, nastavi, baš je zanimljivo!

 43. Polako-te ljudi …. Koliko ja primjecujem jasna je i velika razlika izmedju komentarisanja wawy-ija (koji je i meni krajnje sumnjiv) i inglisha …. Smirite se malo ,i ne trazite neprijatelje tamo dje ih nema ,samo zato sto ne stavljaju zarez na isto mjesto gdje bi pojedini htjeli … Inglish je jedan od najaktivnijih komentatora ovdje ,koji zna nekada biti dosadan a nekada veoma zanimljiv , ali ni u nijednom njegovom komentaru se ne moze primijetit ista “izvitopereno” ili “udbaski” ..Sta vam je ..ako ovako nastavimo ,na kraju ce Slavko ostati jedini koji pise na ovom blogu ,jer niko se nece usuditi slova vise napisati .. Olako pocinjemo da dijelimo etikete jedni drugima ,a to je mnogo opasno …
  Pustite se trazenja gresaka i nedoslednosti u necijem pisanju ,i vratimo se temi koju je Slavko otvorio i maestralno razradio … ovakvim prepucavanjima samo stetu Slavku i blogu nanosimo …

 44. Kada ce nam Iglish tj.Infacrveni,tj. Che i sl., objasniti po cijem je nalogu ovdje i ko ga cera da koristi razna imena i prica sam sa sobom? I konacno, s kojim ciljem to radi?

 45. Vječiti:
  “Vrltlaru, čestitam! Ingliš i Vejvi su jedna te ista udbaška hulja.

  Rasturio si ih Vrtlaru, nastavi, baš je zanimljivo!”

  Vječiti, eo da vam dam jednu lekciju iz polemisanja: ne može se neko rasturit u dijalogu, jer to pretpostavlja neki kao “sukob” na verbalnom nivou, neku kao borbu. Ali ne, jednostavno, polemika, diskusija, je način, put dolaska do istine, i koliko su diskutanti bliže istini, to je ta rasprava bolja i sadržajnija.

  No, shvatam da je ovaj istočnjački koncept koji počiva na brojnim azijskim filozofskim školama i religijama vama stran, te stoga, vezani za zapadnjačko razmišljanje, ne možete stvari posmatrat kroz drugačiju prizmu nego “kako je ko koga rasturio” čoče!

  To je isti princip koji su Azijati uveli u npr borilačke vještine Aikido, Tai-či-čuan, i slično, a koji govori da pobjeđuje onaj koji izbjegne borbu.

  Il recimo, ne znam da li vam je poznato da kada je u Indiji zasijedao jedan od prvih parlamenata, valjda nakon sticanja nezavisnosti, polemike su bile beskrajno duge. Ne zato što su “protivnici” u dijalogu imali malo uvažavanja za suprotno gledište, nego što je svaki diskutant, kada bi saslušao suprotno mišljenje – iznosio svoje viđenje “protivničkog” izlaganja upitavši na kraju da li je dobro shvatio. Za tim je slijedila druga strana koja je takođe detaljno obrazlagala u kojim dijelovima je dobro percipirana diskusija, u kojim ne, i tako u nedogled. To je bila ta non-fast-food demokratija.

  Valjalo bi malo da prelistate literaturu o tim istočnjačkim konceptima, ima zanimljivih stvari, koje bi vam sigurno pomogle da formirate misli i rečenice u komentarima da liče na nešto, a ne da se povodite za smiješnim zapadnjačkim “ko je koga rasturio” gledištima.

 46. Srele, tebe licno neznam, ali majku ti dobro znam…

 47. O Srele-a,
  ti ojdednom ozivlje.Ko te aktivira.Dje je Nick da udruzeno napadate.

  Ljudi dajte da vlasti ne damo da zatvori pricu o milionima litara goriva koje je
  navodno otislo za Kosovo da bi bilo oslobodjeno akciza,poreza i carina a ustvari
  je ostalo ovde i prodato po trzisnim cijenama.Razlika izmedju tih cijena je stavljena
  u dzepove.Prica se manji dio ode u dzep UDBE a veci dio u dzep radijatora Duska i
  onih koji su te radove izvodili.

  Hajde da ih svakodnevno podsjecamo ko je taj mocnik iz te cuvene Montenegro
  tobacco company koji moze da se ponasa kako se ponasa.Da ustanovimo ko im
  je omogucio da uvezu cca 2oo tona duvana a da prema dokumentaciji prerade
  i puste u legalne tokove samo manji dio od cca 10 tona.Ocito da je od razlike
  izradjene cigarete prodate ilegalno i sredstva zavrsila u dzepovima.Jedan dio u dzepu UDBE a drugi u dzepovima direktora radijatora Duska i izvrsioca sverca.
  Ukoliko je drugacije nek objave i demantuju price do tada su oni kriminalci.

  Nije ni cudo da oni vole svoju majku Crnu Goru kako to svakodnevno prikazuju.
  Oni je dozivljavaju kao imovinu koju rabe svakodnevno a mi koji je dozivljavamo
  kao domovinu treba da im punimo budzet od svojih prihoda a oni da ga prazne
  praveci sebi drzavu po mjeri njihovog dozivljaja drzave kao licne svojine.

  Nesto mi nema novinara specijalaca iz javnog servisa Tv Crne Gore Vesne Teric
  i Nevenke Cirovic.Nije moguce da ih je neko sklonio.To su Rocenovi specijalci.
  Sacekajmo malo da vidimo novi angazman za njih dvije i bice jasnije sta se oko
  njih desava.Za njih se moze reci iz punih usta UDBA.Pardon i za Srdjana Kusovca
  i Raja Sekspira Vulikica.

 48. Dobro, evo wawy je definitivno pošo u k……! Jedina strategija koja mu je izgleda preostala i kojoj sad pribjegava je da ‘auditorijum fascinira svojim frapantnim širokim znanjem’! Što je naravno dezavuisanje činjenice da je prepoznat kao udbaš od strane većine komentatora, i tužni pokušaj da još koga upeca svojim paćeničkim razmetanjem! Wawy, bolje da nastaviš da se javljaš pod nikom Inglish – tu još imamo par stvari da razjasnimo!
  Dakle što se tiče Inglisha-wawy (wawy odmah ubacio klin, da skrene temu s mojih pitanja Inglishu!) tiče, ljudi morate shvatiti da sam mu ja postavio 2 logična, elementarna pitanja, a da on neće da mi odgovori – odnosno odgovora uopšteno, što znači da je stvar provaljena: na pitanje 1. zašto je pozvao da se podrži novinarčić Milačić, a na pitanje 2.- zašto poziva na izbore – nije ništa ni odgovorio! Mi ođe moramo shvatiti da su to dva krucijalna pitanja, a da neko kao što je Inglish, koji nabraja neprekidno imena ljudi iz mafijaške hobotnice, prosto manipuliše sa neobično puno podataka i ja ne vidim ko bi normalan mogao imati toliko marginalnih imena u glavi, a da mu to neko dnevno ne servira. I još istovremeno, taj isti Inglish plasira dva ugaona kamena mafijaške podvale, IZBORE I TRAŽENJE ZDRAVOG JEZGRA UNUTAR MAFIJAŠKE MAŠINE! Sjetimo se Inglishovog prijedloga da se podrži Sveto Marović, a kao protiv Đukanovića!!?? A sad bi da podržava mafijinog novinara… Da ne pominjem javljanje pod tri različita nika! A sve to u duhu pomiriteljski-opoziciono-kohezionog, ‘sinergetski’ orjentisanog zajedničkog imenioca, pod geslom – ‘Što ima veze što se izbori ne mogu dobit, jer su parada, pa pomoći će nam mafijini šrafovi da na njima pobijedimo, ajmo na izbore’! Sviđa li vam se ova projekcija koja jedina logički slijedi iz onoga što je Inglish napisao?! MENI NE, I KAŽEM JOJ – MRŠ PODVALO! wawy očito nema problem s njom, pa je ili on sam Inglish, ili njegov drug s kojim zajedno kuca, dok mu gleda preko ramena kako Inglish ‘plete po notepad-u, ali ne sejvuje’-kako nam wawy neđe objasni iz prve ruke!
  Zapravo, koga briga ko su ti tipovi – ja oću da čujem odgovor na ova DVA MOJA PITANJA: 1. ZAŠTO POZIVAŠ NA SMJENU IZBORIMA(kad s ovom vlašću oni više nikada ne mogu biti tema)? 2. ZAŠTO POZIVAŠ NA PODRŠKU PRVO MAROVIĆU, PRIJE PAR MJESECI, A SAD MAFIJAŠKOM NOVINARU (da s mafijinim mafijašima rušimo mafiju?). Ja prosto neću da me ođe neko mjesecima vozi – studiozno, uporno, svaki dan Inglish plete priču ne bi li stekao kredibilitet, da bi onako nausput proturio ove dvije veoma i suštinski opasne teze, koje su najbolje oruđe za razvodnjavanje nečega što bi trebalo da bude ČISTI NARODNI OTPOR – TOTALNI BOJKOT, PROTESTI SA FILIGRANSKI PAŽLJIVO ODABRANIM LJUDIMA KOJI ĆE IH VODITI – JER SVE DRUGO NAS VRAĆA U KRILO FRIZIRANE MAFIJE!!! Ovo što rade Inglish/wawy je stvaranje logistike jednom takvom putu – da ako se i krene s pobunom, ako se ona u jednom trenutku više ne bi mogla zaustaviti – da se ona opet kanališe i vrati U RUKE MAFIJI! Da umjesto Mila – imamo Sveta…
  Kad se Inglish/wawy izjasne O OVA DVA PITANJA, ne moramo više raspravljati o tome ‘jesu li oni udbaši ili budale’ , samo će nam se kas’ti!

 49. I Nikolas,
  slažem se da ‘ne treba tražit dlaku u jajetu'(ono s Inglishovim proredom je bilo nausput, jer mi je bilo očigledno neobično!), ali slažeš li se ti s tim da su ona dva pitanja Inglishu fundamentalno važna? I slažeš li se da na njih nijesmo dobili odgovor? IZBORI I TRAŽENJE ZDRAVOG JEZGRA U MAFIJI – su magistrale strategije propasti stvarnog opozicionog djelovanja! I ja bih prosto da se ođe odredimo oko toga! Pa što će nam oni koji to žele? Kurtoazije radi, eto da i oni komentarišu po ovome blogu? Ako nas je malo – to je tako,nažalost, takva nam je Crna gora! Ali ako ne vidimo ‘autoban od žbunja oko njega’, džaba nam i milijardu komentara! Ode mas’ u propas’!

 50. Vrtlaru, pravi udbaši kriju se ili se krije jedna osoba Ingliš-Vejvi! Ne smiju da odgovore na SUŠTINSKA pitanja koja si im postavio:

  1. Zašto je Ingliš-Vejvi tražio da se da podrška Maroviću? Zašto danas traži da se da podrška mafijaškom novinaru Milačiću u mafijaškoj TVCG?

  2. Zašto Ingliš-Vejvi poziva na izbore kao jedini način da se mafija u mafijaškoj Crnoj Gori sruši? Svi znamo sve o dvadeset godina kradenih izbora u Crnoj Gori!

  3. Ko sem udbaš i mafijaš može da reklamira paklenu laž i podvalu o zdravom jezgru u mafijaškoj DPSDP kojem takođe treba dati podršku?

  Sva navedena tri pitanja na koja Ingliš-Vejvi podlo izbjegava odgovor, odslikavaju tri trake mafijaškog autoputa kojim mafija vozi svoje opljačkano blago, prolivenu krv, ukradene pare, šverc, kriminal i ostalo, evo punih dvadeset godina. Kao njeni službenici Ingliš-Vejvi ćute ili, ako su jedna osoba, ćuti, da ne bi dobio od šefova po rebrima, a možda i po kičmi! GAĐENJE!

 51. Vječiti, interesantno, vrlo.
  Smiješni ste ka Mikimaus crtani.

  Vrtlar:
  “Dobro, evo wawy je definitivno pošo u k……! Jedina strategija koja mu je izgleda preostala i kojoj sad pribjegava je da ‘auditorijum fascinira svojim frapantnim širokim znanjem’!”

  Hm, da li ja to dobro primjećujem da si rezignirana (sad kad si se dvaput odala u ovim komentima)??

  Čime, jadna, si rezignirana? Što sam reka da se radi moguće o cifri od 4 miliona koje je Udba dala kako bi vas petoro držali odstupnicu Mafiji?

  Da li to negiraš taj podatak i u ime ovo četvoro, il samo u svoje? Da li to braniš svoje dojučerašnje kolege-udbaše? Ili vam je puno da vas tužim na toliki iznos?

  Aj možemo vansudsko poravnanje: eo solidarno isplatite po pola miliona, a 2 godine uslovno vas petoro da nosite onu narukvicu ka Ceca. Neku flourescentnu, il roze boje, svejedno.

 52. Uh kako me nasmijaste vi Vrtlari i Vjeciti.

  Evo malo da vas razveselim.Kao sto je Slavko u sukobu Momir Milo podrzao Mila
  i pozvao nas da glasamo za manje zlo tako sam ja mislio da pred moguci sukob
  u DPS-u pred partiski kongres treba bar verbalno posto javno nije bilo ni izneseno
  podrzati Marovica i osokoliti ga da se suprostavi sefu svega u Crnoj Gori.Moguce
  da ja ne poznajem dobro politicku strategiju i logiku ali eto ja se javno odredih.

  Tada kao i sad dobih puno kritika od ucesnika ovog bloga.Niko ne prizna da je ono
  MALO zlo sef Milo koje eliminisa Momira zahvaljujuci i liberalnim glasovima postalo
  NAJVECE zlo koje od tada pa do dana danasnjega preko Duska radijatora,raznih
  bivsih UDBA-sa i bivsih liberala siri lazi o Slavku i LSCG.

  Ja sam nekoliko puta napisao i sad ponavljam da cu sve radnje i djela protiv olosi iz DPSDP-a podrzati a da sam bio i ostao liberal koji podrzava Slavka i njegove
  ideje.

  Mozda se nekom ne svidja ali smo liberali i zbog toga sto slobodno mislimo.

  Ponavljam da je za mene Milo Djukanovic i njegova Prva familija tvorac i krivac
  za sve sto se desava i sto je zadesilo ovaj narod i drzavu.Naravno on to nije sam
  mogao ucinjet ali je i odgovornost manja onih koji su mu pomagali.Nesporno a i on
  je to volio da istice da je on bio sve i da je njegova poslednja.Ako sam ja u krivu
  nek se javi i saopsti da su drzavom gazdovali Marovic i Vujanovic.Prije ce biti da
  i danas ovom drzavom gazduju njegovi poslovni partneri i prijatelji.Dje su Cane
  Suboti i kumovi Ban i Mihailovic.Dje je Drasko Goranovix i Miroslav Ivanisevic.Dje
  su novci sa racuna polojnog Janka Jeknica koje njegova gospodja Duska dama za
  sve u svijetu sverca.Dje je Branko Perovic koji je bio contact man za sverc duvana
  u Rimu.Ko je njegovom bratu dao saglasnost da mimo zakona u starom gradu u
  Budvi nazidjuje sprat koji strci van zidina.Ko i mnogo puta ko.Ja mislim sef svega
  u Crnoj Gori Milo Djukanovic.

  Nek mi neko kaze da ja nijesam u pravu ali da mi navede razloge ja cu prihvatiti.

 53. http://miroslavantic.blogspot.com/2008/08/vuk.html

 54. Inglish, mislim da si ovdje nesto rekao, a to je

  “Evo malo da vas razveselim.Kao sto je Slavko u sukobu Momir Milo podrzao Mila
  i pozvao nas da glasamo za manje zlo tako sam ja mislio da pred moguci sukob
  u DPS-u pred partiski kongres treba bar verbalno posto javno nije bilo ni izneseno
  podrzati Marovica i osokoliti ga da se suprostavi sefu svega u Crnoj Gori.Moguce
  da ja ne poznajem dobro politicku strategiju i logiku ali eto ja se javno odredih. ”

  i onda sledece, dodao:

  “MALO zlo sef Milo koje eliminisa Momira zahvaljujuci i liberalnim glasovima postalo
  NAJVECE zlo koje od tada pa do dana danasnjega preko Duska radijatora,raznih
  bivsih UDBA-sa i bivsih liberala siri lazi o Slavku i LSCG.”

  Za mene je iz predhotnog citata, kristalno jasan zakljucak da dragi Inglish ne treba apsolutno vise nikoga podrzati ni u snu iz tih mafijaskih redova. To je moje misljenje.

  Neka se ta gospoda, ako se tako uopste mogu nazvati, ajde da budemo kulturni u ovome trenutku, jer citaju, sama izmadju sebe cereci. Vjeruj mi da cu to sa slascu da posmatram, ko ce izaci kao pobjednik, apsolutno me ne interesuje. Samo im zelim sto vise razbijenih tintara.

  Mislim da grijese pojedini kada kazu da je Inglish i Wawy ista osoba, to su sasvim dvije razlicite osobe.

  Inglish ima svoje misljenje, a na nama je da to prihvatimo ili kulturno kritikujemo i damo svoje poglede na mnoga pitanja koja Inglish povlaci.

  Nijesam naisao na pitanje oko izbora od strane Inglisha ili sam to preskocio, u svakom slucaju nema sansi izaci na bilo kakve izbore sa ovim mafijasima, vrijeme je sve pokazalo, to je uzaludan i bezvrijedan posao, cisto blamiranje. BOJKOT i samo BOJKOT svega u Crnoj.

  Znam jednu stvar da je Wawy bio protiv bojkota, veliki dio vremena, posao koji pokriva mu nije omogucio da ima drugacije misljenje, kao i pozicija u njegovoj stranci. Da bi kasnije uz odredjene konsultacije (hahaha, vazna je strategija) omeksao. Toliko od mene.

 55. Dragan Ilic:
  “Mislim da grijese pojedini kada kazu da je Inglish i Wawy ista osoba, to su sasvim dvije razlicite osobe.”

  Ne, nije bogomi, u pitanju je – wawy a đevojačko inglish.

  Dragan Ilic:
  “Znam jednu stvar da je Wawy bio protiv bojkota, veliki dio vremena, posao koji pokriva mu nije omogucio da ima drugacije misljenje, kao i pozicija u njegovoj stranci. Da bi kasnije uz odredjene konsultacije (hahaha, vazna je strategija) omeksao.”

  E jes, moja pozicija u stranci me omekšala, i onda sam ima konsultacije…

  znači…šouu.. Dragane, moši me informisat u koju sam to stranku, jer nijesam svjesan te činjenice, i citirat đe sam reka da je bojkot loš, i da ne treba bojkotovat? Aj budi ljubezan, dobro ti učinjelo.

  Znači ne mogu da vjerujem… ovo je toliko smiješno što čitam ođe da je tačka koju foke izvode u cirkus sa pljeskanjem, i onim žongliranjem – ništa.

  Btw, pročita sam preko 40 laži o meni u ove 2 dana na ovoj strani. Pa nevjerovatno. Ljudi, kako možete?

  Oćete li mi objasnit – ako je gradivni elemenat Mafije Laž, kako mislite da se borite protiv Mafije lažju?

  Koja je razlika između jedne laži i druge laži? Postoje dobre i loše laži, il što?

  No, pošto se nisam javio na ovaj post da komentarišem (jer sam presta iz razloga koje sam naveo na mom blogu u nekih zadnjih par postova, ne vidim svrhu) nego da malo likujem zbog toga što se ovoj omaklo da je znala za rabote Udbe u Ls-u, mislim da bi bio red da dobijem konačno taj odgovor poslije 2 dana!

  Kako ono bješe, eo da kopiram:

  >>>Katarina:
  “I SVAKI LIBERAL, KOJI JE TO HTIO, MOGAO JE NAJVEĆI DIO OVOGA PREPOZNATI I DOK SE DEŠAVALO!”

  Pa kad si već mogla prepoznat što se dešavalo, i ako si viđela što Udba čini u Ls-u, što se nijesi distancirala od njih? Zašto si sarađivala šnjima i učestvovala u njihovim rabotama?<<<

 56. Gospon Stanic tj. Wawy, znamo odlicno kako si zastupao BOJKOT, nemoj da se ovdje naduravamo, imas ti odlicno pamcenje (na onom Aleksicevom blogu prije par godina, zar ne?????hahhahaha) , no eto taj nesretrni bojkot je miniran, pa onda kada je miniran, dobio epitet da je bio dobar predlog, vec vidjeno, zar ne.

  Nijesu sve lazi Wawy, ti tako mislis, to je tvoje subjektivno misljenje. Budi pozdravljen i nemoj misliti da si znacajan, samo si usput pomenut, mislim greskom izvjesne osobe.

 57. Ponavljam, postavih Inglišu i Vejviju u nekolika navrata tri pitanja:

  1. Zašto je Ingliš-Vejvi tražio da se da podrška Maroviću? Zašto danas traži da se da podrška mafijaškom novinaru Milačiću u mafijaškoj TVCG?

  2. Zašto Ingliš-Vejvi poziva na izbore kao jedini način da se mafija u mafijaškoj Crnoj Gori sruši? Svi znamo sve o dvadeset godina kradenih izbora u Crnoj Gori!

  3. Ko, osim udbaš i mafijaš, može da reklamira paklenu laž i podvalu o zdravom jezgru u mafijaškoj DPSDP kojem takođe treba dati podršku?

  Ni na jedno pitanje od strane Ingliš-Vejvija nema odgovora. Ali ima Inglišovih i Vejvijevih laži i to klasičnih udbaških. Lako je odgovoriti zašto? Zato što su udbaši i Ingliš i Vejvi i to se vidi iz aviona. Samo udbaška hulja može lagati o nekoj petorci, milionima i o tome kako su liberali doveli Đukanovića na vlast što podmeće i laže Ingliš, a prećutati podlo istinu da su liberali glasali tek u drugom krugu kako bi zapadu poslali jasnu poruku i nadali su se da će na parlamentranim izborima sva opoziocija izaći ujedinjena u preizbornoj koaliciji i pobijediti Đukanovića i DPSDP. Zašto opozicija, na zdravlje liberalima, nije uradila jedini logičan i pravi politički potez jasno je kao dan. Jer ju je vodila i danas je vodi ekipa udbaša kakvi su Ingliš i Vejvi. Sve je rečeno! Gubite se bitange policijske! Slavko Perović je u nekolika navrata sve ovo objasnio, a da to Ingliš i Vejvi toboš ne znaju, nije nikako moguće, nego lažu da ne znaju! Na primjer Ingliš je danonoćno na ovom blogu, ne miče se, odakle mu toliko vremena i interesovanja? Pa to mu je udbaški posao!

 58. Trt milojka.Mila hvale splacine koje su gore od njega.Sve same ulizice i lizisahani. Koga ce te lizati kad njega ne bude bilo? Vjerovatno nekog albanskog ili hrvatskog poglavara. Vama je vazno da vam korito bude puno, nije vazno od koga je.
  Takvi i dalje mogu da budu samo slugani i nista drugo.
  Vi nijeste mogli nauciti nista ljudsko jer to u genima nemate.

 59. Hahahhahahhahahh! Savršeno nema što! Voli vas Voli.
  Nadam se da će Gospod pravedno nagraditi svekoliku zaslužnu Crnu Goru! A poslije Gospoda i Njihovo sveprisutno visočanstvo:USA.
  Mora da je vladika Rade Tomov napisao:
  Tragovi mu smrde nečovještvom – imao se rašta i roditi!
  Odlični vladika bogomi!

 60. Crni krnjasu jel se ti sprdas ili ti je vrana popila mozak.

 61. “Dobri moj” “Duche” Aleksic,

  To li ti sad spocitavaju da si- UDBAS..ahahaha ?! 🙂

  Nisto novo, sve je to dobro znaveno.

  E sad ne znam dje ti je Svelo ovaj nas, drugi, no ti si sve mi se cini pod brod posa…

  pa agitujes sad za onog dobrijeg Grbljanina Svela, vidje li to moje oci dobro..? 🙂

  Ajde fino oladi, izidji malo iznad te rupe u Mojkovcu pa si zagrij svoga Radijatora.

  Jos jedna zima primiche, a ti nam odje konstantno praznoslovish.

  I josh si i Wavy. Tipicni hallmark cgske UDBE, toliko niche- ova, da nijesi ti ona ex- internet star Velas..?!

  Prokocka si sve kredite sto si ima kod Meda u Splendidu..haha 🙂

  pa bi i sa nashijem glavama da se- kockas.

  I kazes da si ex- liberal, a bio si za Moma, pa onda sad za Svela.

  tko si zparavo ti, “dobri nas” niche..?!

 62. Poz Shale,

  Oplevi ih ovaj vrttlar!!!)) svaka cast

 63. Amerika,Amerika
  zamislite litar benzina tri puta jeftiniji nego kod nas.Za iste pare tamo kupis tri litra a kod nas jedva jedan i tako sve.Kako dobra zemlja, ja sam popizditis a vi.
  Pa vam kazu sistem vam je los,kapitalizam i liberalna ekonomija donose progres.O.K mi ce mo vam pomoci.I pomognu oni dovedu nam oni prave uz naravno nasu pomoc jer smo mi to trazili.
  Zamislite i onda vide da je tamo sve sami kriminal a demokraqtija ugrozena.Kako je to moguce a kaplari sve njihovi drugovi.
  E sad treba putovati da se to popravi a amerika daleko pa puno kosta.
  Kako dobra serija bolja od KASANDRE.
  E sad mi je jasno kako je kod njih tri puta jeftinije gorivo nego kod nas.
  Kako pjevase onaj.Ametika Amerika zemlja velika…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: