Posted by: Slavko Perovic | June 7, 2011

7.06.2011.g.

Ovaj tekst počinjem sa objavom da je „Otvoreni kulturni forum“ sa Cetinja dodiielio književnu nagradu „Aleksandar Leso Ivanović“ tvoru od Sarajeva, teškom i sramotnom izdajniku LSCG i pionu udbaškom Marku Vešoviću! Ipak, ima Gospoda u ovoj dodjeli, a ja ga vidim u prezentiranju imena i prezimena još jednog udbaškog tvora Andreja Nikolaidisa koji je bio saradnik udbaških: „Monitopra“ i „Crnogorskog književnog lista“ , a odavno je savjetnik Ranka Krivokapića, najnižeg službenika udbe, ali je Nikolaidis bio i predsjednik ovog žirija što dodijeli nagradu Vešoviću. Vidim Gospoda i u činjenici da je jedan od najviđenijih članova ovog „otvorenog kulturnog“ foruma još jedan teški i sramotni izdajnik LSCG koji se odaziva na ime i prezime Mladen Lompar! Vidim Gospoda i u činjenici da će 23-eg septembra Vešović primiti nagradu na Cetinju (daako ga Cetinjani dočekaju protestima i kuvanim jajima!) nagradu koju sam ja lično kreirao kao glavnu književnu nagradu „Književne opštine Cetinje“ čiji sam osnivač i predsjednik osam godina bio i od Cetinja napravio kulturnu prijestonicu Crne Gore, prijestonicu uvaženu i prepoznatu u svim krajevima one Jugoslavije. Da ne bi mene, ne bi bilo ni ove nagrade uopšte, pa ni tvoru od Sarajeva, a da ne bijaše LSCG ne bi za tvora sarjevskog niko u Crnoj Gori znao. Mi, liberali, živjeli smo u teškoj zabludi da časnu funkciju počasnog predsjednika nenadmašnog Liberalnog saveza dajemo pravom čovjeku, kad ono, ubrzo se dokaza da smo mjesto ustupili neviđenom, čak i u jadnim crnogorskim prilikama, nenadmašnom nesoju, jer Marko Vešović nije ništa drugo nego nesoj nad nesojima pa ma koliko se kukavički skrivao ispod raše njegove pokojne majke Darinke!

Isti Vešović, koliko juče, objavi tekst u onim „e-novinama.com“, pisaniju koja sramotno uzdiže i veliča novinarsku i ljudsku bijedu još jednog udbaškog piona i lažnog „novinara“ Šemsudina Radončića koji krije svoje pravo ime nadimkom Šeki, time se prodajući kao „Crnogorac“. Da, da, to su vrhunski dometi Radončićevog prepodlog „mozga“. Inače, e da bi slika bila potpuna, on je rođeni brat-blizanac Fahrudina Radončića, prebjega iz Crne Gore koji se je, bježanjem u ratno Sarajevo, uvukao pod kožu pokojnom Izetbegoviću i to uvlačenje mu je, pored ostalog, omogućilo da postane jedan od najvećih, ali i najomraženijih bošnjačkih ratnih profitera (prevedeno – pljačkaša!) težak na destine miliona opljačkanih eura! Ali, to od Vešovića nećete čuti, ta činjenica za njega ne „postoji“, odnosno, istinu govoreći, nije mu probitačna kao što mu je bila probitačna ona, od udbe naređena i naručena izdaja LSCG, i sramotni napad na meno lično, a đe drugo nego u udbaškom „Monitoru“ i ostalim mafijaškim „crnogorskim“ medijima!

Vešovićev tekst je ogavan, ne samo činjenicom što pokvareno i neviđeno podlo napada sjajnu i odličnu novinarku Sonju Radošević, nego i zbog toga što laže kako je Šemsudin Radončić potrošio devetnaest godina(!) da bi otkrio ko je kriv za deportaciju hercegnovskih Bošnjaka, njihovo vraćanje pod nož Karadžiću! Laže Vešović da je Radončić išta otkrivao, jer je tu užasnu i zlikovačku otmicu otkrio niko drugi nego Liberalni savez Crne Gore. Dok se o njoj, po naređenju udbe, masovno onda ćutalo, na našem radiju „Free Montenegro“ govorilo se slobodno o njoj, takođe i u parlamentu, i pisalo u „Liberalu“ otvoreno saopštavajući da su kolektivni naredbodavci otmice niko drugi nego: Momir Bulatović, Milo Đukanović i ondašnji ministar unutrašnjih poslova Pavle Bulatović! Naravo, činjenica da smo mi liberali otkrili i razotkrili deportaciju opet je po naređenju udbe prećutana pa na isti način ćute danas o toj suvoj istini otkrivanja i njenog stvarnog otkrivača, i Vešović, i njegov miljenik Radončić, ali nije ovdje bitno samo naređenje, nego i činjenica da su Fahrudin Radončić i Milo Đukanović u više nego prijateljskom iliti „biznis-zagrljaju“ koji traje već godinama, mafije su odavno povezane! Iz tog zagrljaja i snage udbe proističe onaj izdajnički napad Marka Vešovića na LSCG, kao što je iz istog zagrljaja proisteklo i sramotno Radončićevo lažno pisanje u „Monitoru“, ona najsramnija njegova laž, da je Liberalni savez antimuslimanska stranka(!), možete li vi to danas zamisliti, a da vam ne izazove gađenje, mi smo antimuslimani, mi koji smo spasili glave muslimanske!

Vešović napada i Pejovića, policajca-svjedoka koji je u tančine razotkrio sve mehanizme deportacije i uopšte rada „policije, a taj napad se može označiti kristalno jasnim sotonskim činom, a Vešović je, u tvorovom obliku, samo zastupnik i izvršilac Sotoninih ideja!

U jednom pasusu, Vešović kao u šali, sebe naziva blavorom, a ja mu poručujem da se na taj način vrijeđa sveti zmijoliki blavor koga su Iliri nazivali Iliosom i bio je, pored Sunca, drugo njihovo veliko božanstvo i upravo odatle je ono prešlo u stara vjerovanja i običaj Crtnogoraca da je blavor sveti čuvar kuće i da se nikakva zmija nikad, a pogotovo ne u kući, ne ubija. Što zna tvor sarajevski o ovome? Odgovor je – ništa, a da kojim slučajem i zna, opet bi lagao, krio, jer, ne smije se protiv naređenja.

Najužasnija je podvala nazivati Šemsudina Radončića – Šekija Simonom Vizentalom, porediti tu ništariju sa heroj-čovjekom koji je čitavi život posvetio otkrivanju i hvatanju nacističkih ratnih zločinaca, a ovdje imamo osobu koja laže da je on otkrio i razotkrio deportaciju i osobu koja za deportaciju optužuje samo konkretne izvršioce, ali ne nikako i naredbodavce, a posebno se sakriva uloga glavnog ubice, to znači Mila Đukanovića koji je onda bio premijer, a jedno vrijeme i ministar vojni, a sva Planeta zna, počev od CIA-e, Milove zaštitnice, pa sve do dolje, da se radi o najgorem diktatoru, savezniku Slobodana Miloševića, organizatoru rata, pljačkašu, mafijašu i čemu sve ne, i osobi koja u Crnoj Gori, posredstvom udbe i vojske mafijaša, zna i kad list na grani zatreperi, a kamoli nešto drugo, koja zna sve o svakom u Crnoj Gori, koja ih sve prati, prisluškuje, ucjenjuje, korumpira, osobi kojoj Milka Tadić na sto igra da „slavljem“ obilježi dolazak takozvane nezavisnosti, a u suštini, obnarodovanje otovrenog, ali i plaćenog, korupcijom čitavog naroda, crnogorskog strašnog ropstva čiji je „ponosni“ član Marko Vešović, ali i Šemsudin Radončić zvani Šeki!

U jednom trenutku Vešović će izlajati i sljedeće: „Sad će vam biti jasnije zašto, kad se sjetim te zemlje (Crne Gore, napomena S.P.) koju bi dobra žena mogla prepišati, ( kao što je piša Đukanovićeva udba i mafija! Napomena S.P.) kao što dobijam napad gušenja ovdje, u Sarajevu.“

Ne, po cijeloj Crnoj Gori, od Brodareva pa do mora, ne piša Crnu Goru niko drugi osim njenih podaničkih stanovnika koji su, u najvećem broju, dobrovoljni Đukanovićevi oduševljeni robovi, lične i moralne kukavice bez premca, a iz te spaljene crnogorske prašume viri i rustikalna glava, masna horor- krošnja Marka Vešovića. Čitavi taj „nacionalní“ urin, tu mokraću mafijaškog otrova, usmjerava onom korupcijom Milo Đukanović u svoju bešiku i odatle, evo dvadeset ravnih godina i na opšte oduševljenje svakodnevno pišanih Crnogoraca, urinira po njima, naravno i po glavi Marka Vešovića, i isto tako i po glavi još jednog iz kaljuge „ junačkih “ zaštitnika čevskog pišača, po „glavi“ Šemsudina Radončića.

Ali, u Crnoj Gori postoji i pleme slobodara, strašno pleme liberala i boraca za Slobodu kojima sam na čelu, čuješ li me popišana huljo Marko Vešoviću!

Marko, ne nikako Darinkin kako se prodaje, nego Milov, što je istina, nastavlja dalje, pa veli:

„Na skupu je najviđeniji bio Miodrag Perović Miško: nazuo masku intelektualca da ne prepoznaju medijskog tajkuna i vodećeg crnogorskog antiratnog profitera, teškog na desetine miliona eura, vlasnika Monitora i jednog od vlasnika televizije Vijesti i lista Vijesti, antirežimskog do balčaka, koji je osnovan parama Mila Đukanovića, kako je lično posvjedočio gospodar Nezavisne.
Inače, Perović je široj javnosti poznat i po tom što je u njegovu stanu, nota bene: u stanu vlasnika Monitora, šef crnogorske tajne policije Vukašin Maraš isljeđivao Šekija Radončića, tadašnjeg novinara u Monitoru. Odmah se vidi: Perović je vazda bio i ostao crnogorski vitez iz punijeh usta. U stanu tog slobodumnjaka kakvog nema u tri kadiluka Maraš je od Šekija tražio da otkrije ko mu je dostavio informaciju o pokojnom Goranu Žugiću, i zahtijevao, ama zaludu, da ne objavi tekst o Žugićevim zloupotrebama.“

Na prvi pogled moglo bi se zaključiti da je tvor od Sarajeva dao punu sliku Miodraga Profitera Perovića, tvora od Podgorice, mafijaškog klona Fahrudina Radončića, ali to je samo djelimično tačna slika, do pune se dolazi kad se tvora Vešovića pita: da li je ovo što je danas napisao znao i onda kad se zaleće u Profiterovim medijima, znači udbaškim, na LSCG i mene lično? Znao je, nego kako! I služio udbi i te kako! A da li ovo, što je tvor sarajevski napisao, razotkriva Profitera kao udbinog saveznika i člana? Odgovor je jasan: nego kako, nego razotkriva. Pa kako je Vešović onda prešao preko toga? Odgovor je jednostavan: zato što su i Maraš, i Perović Miodrag Profiter, i Vešović, i Radončić udbaška braća-blizanci, samo to i ništa drugo! A što je Vešović uradio u navedenom citatu? Doslovce je prepisao istiniti stav LSCG i moj lično prema Miodragu Peroviću Profiteru, toj najkobnijoj osobi crnogorskog dvadestog vijeka, istinu rečenu i ponavljanu od naše strane milion puta i to sve od 1991-e godine do dana današnjega! A Vešovićeva tvrdnja da su „Vijesti“, ovome komotno dodajte „Monitor“ i tv „Vijesti“, tek samo uslužni registar mafije, registar koji ima za cilj da ocrne svakog ko, na bilo koji način, može uzdrmati šefa mafije Mila Đukanovića ili ga uvući i utopiti u svoj vir lažnog opozicionarstva. Njihovo „medijsko opozicionarstvo“ je naručeno, namješteno i lažno, to je istina.

I na kraju, laže Vešović tvor kad kaže kako bi se na hercegnovski zločin zaboravilo da nije bilo Šemsudina Radončića, a odgovor istiniti glasi: da nije bilo LSCG i mene lično, naše nečuvene hrabrosti kao i hrabrosti policajca Pejovića, Crna Gora o zločinu u Hercegnovom ne bi znala ništa, a danas se pred njom cijelom taj grozomorni zločin briše kao da ga nikad ni bilo nije. A farsično „suđenje“ služi samo pranju ratne i mafijaške biografije čevskog tiranina! Takođe, ni Bulatovića, ni Đukanovića, a ni Marovića, da ga ne zaboravimo, nema na optuženičkoj klupi, i to SVE govori i dokazuje! U tom brisanju svega što ugrožava moć mafijašku Mila Đukanovića, u to kolo brisanja, laganja i blaćenja uhvatili su se sotonska braća Radončić, Marko Milov Vešović , Miodrag Profiter Perović i mnogi drugi!

Da Bog da im se sve propalo, nesojima!

Advertisements

Responses

 1. Da Bog da ih u san stizale mrtve duše bosanske, mira im ne davale, danju i noću ih progonile. Milo i Momir su i zvanično obnovili svoje kontakte i saradnju, ne kako mafijaške Vijesti pišu zbog nekakve dokumentacije u vezi sa odnosima s republikama bivše SFRJ, već baš zbog slučaja deportacija i njihove uloge u svemu tome. Momir vjerovatno i ima neka povjerljiva dokumenta o tome, a i zna odredjene informacije korisne za otklanjanje ljage s njihovih zločinackih lica. Zato se ti kontakti obnavljaju, a i nisu bog zna kako ni bili raskinuti, imaju oni još zajedničkih tema iz prošlosti. Momir je često u Podgorici, lično sam ga vidio par puta na stadionu Budućnosti, iza sjeverne tribine, kako su Vijesti pisale, a živi u Beogradu. Vukašin Maraš, bitna faca iz tog doba, preminuo je prije 2 godine mislim, možda i manje. Ono sto je jos interesantno je i doktoriranje ljige od Zorana Žižića. On je tada bio potpredsjednik vlade, zadužen i za resor unutrašnjih poslova. Ministar policije je njemu, i Djukanovicu, naravno, bio potčinjen. On je, mislim, odbio da svjedoči. Nijesam najsigurniji, al mislim da nije svjedočio tokom sudjenja u Višem sudu. Doktorirao je EVROPSKO PRAVO. Stigao je, kad je bio prsli asistent nije brinuo oko toga, već je rušio Đuranovića i društvo.

 2. Predlazem, da kada Marku Vesovicu bude urucivana nagrada, cnogorske legende Lesa Ivanovica, prikazu i snimak onog mitinga LSCG-a u sportskom centru na Cetinju 1992g. Da Vesovic vidi, kako hrabri crnogorski Liberali okupljeni oko Slavka Perovica stadose u odbranu njegovog i naseg Sarajeva. Te noci sa nama je bio i Leso Ivanovic, jer je Slavko odrecitova njegove stihove “Kare Sabanove” u delirijumu je zajedno sa njim sthove izgovaralo pet hiljada Liberala. Marko Vesovicu, ova nagrada koja ce tebi biti urucena, i koju ces ti bestidni primiti bit ce jos jedan dokaz da CRNOGORCIMA nista nije sveto. Prihvatanjem ove nagrade ti ides na smetliste istorije u drustvu Mirka Kovaca i Radovana Karadzica. Nijesi htio sa onima koji su stali u odbranu Sarajeva i Bosne, vec ode sa onima koji sipase gorivo u tenkove koji rusise tvoj grad i tvoju Bosnu. Zaboravi ti sve one jauke sa Merkala i plac one djece kojima pobise roditelje, pljunu ti Marko u lice onim majkama iz Srebrnice, a podje sa dzelatima u krvavo kolo.Nemoj se cuditi Marko Vesovicu, ako te nocu u snu umjesto onih tvojih pjesama, koje napisa djeci, probude krici sesnajest hiljada djece koja nastradase u Bosni, samo zato sto se ne zvase, Marko, Mirko ili Radovan. Mi Liberali u Crnoj Gori znamo da sva djeca svijeta imaju samo jedno ime, koje je zajednicko, a to je DIJETE.

 3. I Amfilohijev guslar Rajo Vojinović objavio tekst posvećen Slavku Peroviću:

  http://guslarrajovojinovic.wordpress.com/2011/06/06/rajo-vojinovic-u-casopisu-srpske-novine-broj-36-2-jun-2011-pisao-o-slavku-perovicu/

 4. Davno mi neki tekst ne pade lijepo ka ovaj.

 5. Rajo Vojinović čiju SRPSKA-u TV finansira država = vlast, i koji s nje pljuje po narudžbi na crnogorstvo, njenu istoriju, identitet… Lijepe su to pare bogomi, nije taj lud nimalo, budite sigurni.

 6. svaka cast slavko,svaka ti je zlatna!a vesovic darinkin je odlicno pokazao sto je i ko je!pi pi pi…zivio nam ti slavko dugo dugo,i da se obnovi LSCG,da provedri jednom vise!

 7. Uh … Sta bi ovo … posle citanja ovog Slavkovog teksta ostao sam najezen … A i zatecen snagom istine koja zraci iz svake Slavkove rijeci… Iskreno Sam ponosan sto ga imamo svo ovo vrijeme sa nama i ispred nas !! Nemam drugi komentar , dok ovaj tekst ne procitam jos koji put… Ovaj blog postaje ‘oce nas’ za sve iskrene I slobodoljubljive ljude u crnoj gori kojih ce uvijek biti , uprkos svom smradu ropstva kojim vecinska Crna Gora vonja ….Zivjeli nam gospodine Perovicu, ponosimo se s vama !!

 8. Za koji narod si se ti borio, jedina svijetla tacko crnogorskog naroda … 😦

 9. BOJKOT BOJKOT BOJKOT LAZNOJ OPOZICIJI I SVIM LAZNI INSTITUCIJAMA I SVIM LAZNIM PRODATIM TZV INTELEKTUALCIMA ZIVJELA SLOBODNA DEMOKRATCKA CRNA GORA ZIVJELI SLOBODNI CASNI I POSTENI LJUDI ZIVJELI LIBERALI ZIVO SLAVKO PEROVIC .

 10. Slavko zbori>
  Ovaj tekst počinjem sa objavom da je „Otvoreni kulturni forum“ sa Cetinja dodiielio književnu nagradu „Aleksandar Leso Ivanović“ tvoru od Sarajeva, teškom i sramotnom izdajniku LSCG i pionu udbaškom Marku Vešoviću

  Dugacak je Slavko niz tvorova i izroda koji prodase vjeru za veceru.I Marko i
  Semsudin i Fahrudin i Sejo i mnogi drugi iz manjinskih ali i zorni crnogorci tipa
  Mladena Lompara su izdali.I dje podjose.Pod skute gospodara.Vazda ih sram
  bilo.No oni obraza nemaju.

  Ja sam mnogo prije pisao o fenomenu Radoncic.Semsudin se tajno sastaje sa
  ozloglasenim Vukasinom Marasem a Fahrudin po izjavi predsjedavajuceg
  predsjednistva BiH Bakira Izetbegovica dodje u njegovu kucu sa zamotuljkom
  u najlonskoj kesi a danas je tajkun broj jedan u BiH.Naravno jedan od lobista
  Mila Djukanovica u BiH.Zajedno sa Zlatkom Lagumdzijom,Reisom Cericem i
  Harisom Silajdzicem pokusavaju ispolirati ratno zlocinacku biografiju Mila
  Djukanovica.

  Pisao sam da je Milo preko brace Sbutega i Stjepana Mesica lobirao u BiH kod
  Zdravka Surlana iz lige humanista za dobije povelju za mir.Zbog te dodjele
  svoju povelju su vratili Havel,majke Srebrenice i Milan Popovic.Ne zele biti u
  drustvu zlocinaca.

  Eto Sekiju-Semsudinu Ranka Martinovica brata ozloglasenog Rasa sefa UDBE
  pa nek sa njim i dalje hapse po Crnoj Gori.Za ovu ovakvu Crnu Goru su se oni
  borili.Ja nijesam i necu sa njima.Da mi moze biti i kontinent bih promijenio.

 11. OVAJ ZLOCIN DEPORTACIJA, OD SVIH KOJE SU POCINILI, IPAK JE PO NEKOJ PRIRODNOJ HIJERARHIJI NAJVECI I U BORBI SA MAFIJOM TREBA UVIJEK POCINJATI OD NJEGA. IZASLI SU NA VIDJELO STENOGRAMI VSO IZ DEVEDESETIH, DOKUMENTI KORISCENI U PROCESIMA PRED HASKIM TRIBUNALOM. NAJJACI DOKAZI SU TU. ZNA SE KO IH STITI OD OPTUZNICA.

 12. Nadalje Slavko pise>
  Laže Vešović da je Radončić išta otkrivao, jer je tu užasnu i zlikovačku otmicu otkrio niko drugi nego Liberalni savez Crne Gore. Dok se o njoj, po naređenju udbe, masovno onda ćutalo, na našem radiju „Free Montenegro“ govorilo se slobodno o njoj, takođe i u parlamentu, i pisalo u „Liberalu“ otvoreno saopštavajući da su kolektivni naredbodavci otmice niko drugi nego: Momir Bulatović, Milo Đukanović i ondašnji ministar unutrašnjih poslova Pavle Bulatović! Naravo, činjenica da smo mi liberali otkrili i razotkrili deportaciju opet je po naređenju udbe prećutana pa na isti način ćute danas o toj suvoj istini otkrivanja i njenog stvarnog otkrivača, i Vešović, i njegov miljenik Radončić, ali nije ovdje bitno samo naređenje, nego i činjenica da su Fahrudin Radončić i Milo Đukanović u više nego prijateljskom iliti „biznis-zagrljaju“ koji traje već godinama, mafije su odavno povezane! Iz tog zagrljaja i snage udbe proističe onaj izdajnički napad Marka Vešovića na LSCG, kao što je iz istog zagrljaja proisteklo i sramotno Radončićevo lažno pisanje u „Monitoru“, ona najsramnija njegova laž, da je Liberalni savez antimuslimanska stranka(!), možete li vi to danas zamisliti, a da vam ne izazove gađenje, mi smo antimuslimani, mi koji smo spasili glave muslimanske!

  Kao po pravilu svi su redom prvo napadali LSCG i Slavka Perovica a tako kod sefa
  svega u Crnoj Gori obezbjedjivali mjesto za trpezom.
  Naravno UDBA je samo marljivo radila svoj posao a los ljudski materijal je odmah
  po prvoj ukazanoj sansi pokazao kakav je.

  A sta to je to Semsudin imao da otkriva.On od zlocinca Marasa,dobije instrukcije
  i pocinje izvodjenje pripremljene operacije.U tom zlocinackom poduhvatu na
  raspolaganju su im svi drzavni resursi.Tu su i krvavi novci zaradjeni na pocetku rata
  svercom oruzja,kasnije svercom nafte i cigareta kojim se kupuju ljudski nesoji.Umjesto
  srama ti nesoji su za uzvrat sramno graktali lazuci o LSCG i Slavku.

  Danas ti prezreni i osramoceni ljudi nemaju sa kim kafu popiti.Oni su etiketirani i
  tumaraju izgubljeni.Ko jednom izda izdace vazda.

 13. Ipak je lijepo zivjeti u crnu goru…..u pravom smislu,SVOJ NA SVOME…a oni tamo…..zivjeli nam 100 godina…..izdali su sebe prije svega,pa onda one najblize,pa crnu goru….A nas, SLOBODNE LJUDE – NIKAD!!!!Sve ce proci, a oziljci uvijek ostaju,pogotovo oni na dusi(a i oni je imaju)….nesrecnici…

 14. Slavko daj pokreni nesto da cinimo ovako se vise nemoze,znam da si i ti sitan svega ,ostaje nam jedino da idemo svi iz CG i trazimo azil kao ovi policajci sto su posli .

 15. Poštovani Slavko,

  FANTASTIČNO ISTINIT I DOBAR, kao i vazda!!

  Takođe, istiniti, direktni i vatreni intervjui koje si dao novinama, a nama si ih ovdje prezentovao u dva prethodna posta, su kao vatreni mač istine i pravde, sijeku i paraju tkivo laži do korjena! Svaka Čast!

  Nesoji i izdajice LSCG, tebe lično, svih nas slobodoumnih i pravdoljubivih ljudi u CG, biće zapamćeni vječno. Naročito, zahvaljujući upravo ovim tvojim tekstovima, upravo ovom velikom blogu, svjetioniku istine, slobode i NADE za sve prave Liberale i ljude slobodne volje! Pominjanje njih ponaosob, izlišno je, ti si to kako sam i gore opisao, fantastično dobro uradio.

  Slavko, Molim Te.., ako ikada budeš mogao, čuvaj u papirnoj formi ovaj blog, i objavi knjigu sa njegovim tekstovima.

  ŽIVIO LSCG! ŽIVIO SLAVKO PEROVIĆ!

 16. @ MODERATOR,

  Poštovani Gospodine, nisam stigao prije da se oglasim, svoje mišljenje (i neke informacije..) vizavi vašeg opravdanog “ukora”, svima nama, za samo malu svotu (neželim je pominjati, jer me i lično sramota..) uplaćenu na link Libertas na ovoj stranici za donacije za borbu protiv mafije i aktuelnog akutnog nekrotičnog stanja u CG.

  Vi ste svjesni da postoji više razloga za takvo stanje, nijedno NE ORAVDAVA NAS SVE OĐE. Ono što ja želim odje, je samo da Vam dodatno pojasnim razloge, i dam dobronamjernu sugestiju.
  Osnovni razlog (kod većine ljudi u CG) je da bilo koji novčani tok, naročito u CG se prati, to je jasno i poznato otkada i postoje novčani tokovi. Uplata na bilo koji račun/žiro račun, predstavlja problem nekim ljudima, jer i ovako nemaju od čega živjeti u CG (pa nemaju što ni uplatiti, stanje je iz dana u dan sve gore!..), i još ako ih udba “taguje”/označi tek onda su svoju fizičku egzistenciju (ili nekoga u porodici) bukvalno ugasili. Na sreću lično ne spadam u tu kategoriju, ali se sistem svojski trudi da slomi kičmu svima nama Liberalima, ali očigledno ne uspijevaju. Međutim, kao racionalnog čovjeka, kada dajemo donaciju, lično želim da znam, koji to mali-veliki korak savlađujemo. Npr. ja sam zamolio Slavka putem ovog bloga, da sve ove blogove- Slavkove tekstove, objedini u jednu knjigu (znam da će ih biti još, ali to bi bio prvi tom..), da objavi žiro račun za donacije, ja ću prvi barem 50 eura uplatiti za početak. Tako, da ih ima, i koji nemaju, nesmiju i nemogu, i koji imaju i mogu, ali žele znati gdje to gadjemo mafiju prvo, tj. na koji vid konkretne borbe novac je usmjeren, ukoliko je to moguće.
  Odličan početak, je siže svih istina iz Slavkovog pera, u jednu knjigu koju ni u predstojećoj “kristalnoj noći CG udbe”, neće moći je skroz eliminisati iz bića, svijesti i duše naroda, zanavjek. I dan danas, DPSDP širi iste laži kao i prije 15-20 godina!!, jedini branik je ono što Slavko piše ovdje, jer je iz prve ruke!!

  Još nešto vrlo bitno: Vidio sam po nekim svojim poznanicima, da je udba dala zamaha, i da se radi još jače “stiskanje” i “prinudno prevaspitavanje” stanovništva diljem CG. I to, vrlo aktivno, zadnjih nekoliko mjeseci! Provjerene informacije. Ovo sam napisao da bih Vam mogao kazati sledeće, uz iskreno i dužno poštovanje: Narodu je dosta, mnogima. Ali još nemaju petlju, i nemamo kritične mase.
  Ako!!, bi ponovo se aktivirao LSCG, u vanparlamentarnom radu, sa pozivima na bojkot, i pokazivanjem svojim primjerom bojkota institucija i poluga sistema, konstantnim prozivanjem i ukazivanjem na izdajnike, lažove, falsifikatore istorije, mafijaše,.. svijest naroda o ALTERNATIVI na političkom nebu CG ponovo bi bila prisutna, pravoj i jedinoj stranci LSCG, ali to jedino, i isključivo jedino Slavko može uraditi, niko drugi. Sve ostalo bi bilo plagijat. E, to je najbitniji vid borbe.. Znam.. Pitaćete me, kako bez para? Neznam..iskreno..kao i dosad..donacijama članova, o svoj trošak i svoje snage..pa ako nas neko čuje, čuje.. barem ćemo biti sve više i više ponovo prisutni u glavama “crnogoraca”.. Možda i griješim, možda nisam u pravu, možda Slavko i dalje smatra da je to još uvijek loša ideja.. neznam,.. ali ovo je samo moja iskrena želja da se ipak, nekako krene sa mrtve tačke, a evo i nudim dio idejnog rješenja.. Takođe, trebalo bi da imamo jedan e-mail, na koji bi se mi javili Slavku, Nik-pravo ime, da zna na koga bi mogao računati u obnovljenom radu LSCG. Vrijedi razmisliti o ovome..

  p.s. Obratio bih Vam se (Moderator) na e-mail, pa Vam sve ovo poslao, ali nemam ga i neznam koji Vam je, ali nije to ni bitno. Ovo kažem, jedino zbog toga, da ovo moje DOBRONAMJERNO I SA POŠTOVANJEM obraćanje Vama, nebude digresija od glavne teme Slavkovog teksta (što nikako nebih želio!!), tako da kada ga Vi pročitate (ovaj moj post Vama), ako želite, uz moju punu saglasnost možete ga i ukloniti sa bloga, a i nemorate, kako god sami procijenite.

  Živjeli, i sve najbolje Vam želim!

 17. Mafijaške Vijesti bježanje policajaca iz cg ( nekoliko slučajeva u par dana ), škakljive procese i svjedočenja po vlast uglavnom prenose na 12. ili tako već nekoj stranici, nikako na naslovnici.

 18. POŠTOVANI,
  OVIM PUTEM ŽELIMO I ZVANIČNO DA SE ZAHVALIMO NAVIJAČIMA CRNOGORSKE REPREZENTACIJE, KOJI SU NA UTAKMICI CRNA GORA – BUGARSKA, PREKO ČITAVE SJEVERNE TRIBINE, A PRED DESETINAMA HILJADA LJUDI, RAZVILI SVETE RIJEČI SLAVKA PEROVIĆA I LSCGa: ‘POSTOJAĆE CRNA GORA, DOK JE LOVĆENA I DURMITORA, DOK JE MORA POD BAROM I KOTOROM, DOK JE SUNCA I DOK JE GRAHOVCA!’ OVE RIJEČI, KOJE SU HIMNA LSCGa i SLOBODARSKE CRNE GORE DOMINIRALE SU STADIONOM ČITAVE NOĆI! IPAK, NI JEDAN JEDINI MEDIJ NIJE IH SPOMENUO, NI JEDNA JEDINA SLIKA NIJE U MEDIJIMA OBJAVLJENA! A ZAŠTO? ZATO ŠTO SU SVI MEDIJI U CRNOJ GORI U SLUŽBI MAFIJE, A TO ZNAČI DA MAFIJAŠKA CRNOGORSKA VLAST NE ŽELI DA VIDI SVETU LIBERALNU ISTINU KOJA IM JE BILA RAZVIJENA PRED OČIMA ONOG DANA NA STADIONU ‘BUDUĆNOSTI’! ALI ISTINA JE BILA TAMO, I BIĆE I DALJE U SRCIMA I DUŠAMA SVIH SLOBODNIH LJUDI, SVE DO TRENUTKA DOK NE POSTANE KRUNA SLOBODNE CRNE GORE! NEGO ŠTO!!!

 19. Tako je … Iskru slobode niko nikada nece ugasiti .., I mogu je precutati svi udbaski i rezimski mediji koliko god hoce puta , al nadzivjece ih … Nego sto !!!

 20. Ti isti navijači vole istaći da su APOLITIČNI, i da u sukobu s recimo upravom FK BUDUĆNOST traže glavu Toma Čelebića, a ne onog za kojeg svi živi znaju da drži taj klub i cijeli grad, Miomira Mugoše. Taj transparent je bilo lijepo viđeti, al bi više volio da ga drže oni koji se bore protiv mafije, a ne koji od nje strecaju.

 21. Dosta je ljudi danas koji će vam u nebo dizati Slavka Perovića, citirajući njegove riječi ( kao ove na transparentu ), imati samo riječi hvale za njegovo držanje devedesetih, al vam ništa neće reći za ono što on danas piše i priča. Bojim se da su baš takvi postavili onaj transparent na utakmici. Bolje da koji put uzviknu DOLJE MAFIJO no što su plaćeni da navijaju za privatnu reprezentaciju Milu odanog Dejana Savićevića koji lično određuje koji igrači će biti pozivani. Da uzviknu protiv takvih postupaka nešto, znao bih onda da je i onaj transparent iskreno osjećanje koje je u njima i da žele crnu goru koju je želio LSCG.

 22. Doktor Faust

  Stanite,vi nezaustavljive sfere nebesa,
  Jer,mozda ce i vrijeme stati,a ponoc nikada doci.
  Dobro oko prirode,gledaj u nebo,gledaj i stvori
  Vjecni dan.Ili,pusti da ovaj dan godina bude,
  mjesec,sedmica,pa i obican dan,
  Da Faust moze da se pokaje i spasi dusu.
  — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
  Sve su nemani srecne,jer kada umru,
  njine se duse rastvore na elemente,
  samo je moja osudjena da zivi progonjena u paklu.
  Prokleti da su roditelji te su me zaceli.
  Ne,Fauste,proklinji sebe.Proklinji Djavola
  te ti je uskratio radosti raja.

  Sat otkucavava dvanaest
  Otkucava,Otkucava!Sada,tijelo,vini se u nebo
  e Djavo te ponese paklu!
  O duso,pretvori se u kap vode
  i kani u okean nikada da te nadju.

  Grmi,i uvedi djavole.
  O milosti,nebesa!Ne gledajte me tako nemilosrdno,
  Zmije i guje u njedrima pustite me da disem
  Jos samo malo.
  Ruzni pakle,ne zjapi tako;Lucifere,ne dolazi!
  Spalicu svoje knjige!Ooo Mefistofilisu!Exeunt.

  P.S. Kristofer Marlou je prvi dramski pisac u Engleskoj.Doktor Faust je olicenje ljudi koji su sami sebe prognali iz duhovnog svijeta svojih bliznjih.

  Slavko,dok god su nam duse ciste savjest nam je mirna.Ne borimo se sa gujama u njedrima.Andjeli s Nama!

 23. Kako a ne zapisati… Sustina jedno, bilo kog, ma kog, civilizovanog drustva je uspostavljanje institucija sistema. Ma koja vlast i ma koji politički oblik vlasti ako to ne uradi onda nema drustva, društvo je haotično, skaradno, i samo 10 % uživa blagodeti nakaradnog sistema , naravno jer im odgovara. Ne znam ni sam, kao da sam pao skruske, al kad vidim neke stvari u CG i kad posle dužeg vremena sretoh narod crnogorski shvatih da je to bezlična masa u neopravdanom strahu, opravdanom maglovenju i neshvatljivom letargijom. Ma koliko nekom strah, maglovenje i letargija bili nepovezani itekako imaju po meni veze jer su nastali dvadesetogodisnjim sistematičnim poliranjem i brušenjem uma ako um ovdje postoji.
  Sve je na silu, raspoznajemo se po matičnom broju od uplatnice pa sve do imena i prezimena kad mijenjamo telefonske kartice , stare za nove. Prvi put se sretoh stim, a cini mi se da nigdje ne mora tako, kupim broj u Nici, koristim, odem, bacim, a ovdje sve naopako. Sta je to!? Nekako otužan osjećaj, nekako ogoljeno šetamo trgovima i kružnim tokovima, za koga , do kad, zasto…Nema odgovora, niko ga nece ni dati i zato pisanje na ovom blogu sve više razumijem, sve više shvatam, al jednostavno se pitam sa ovo malo mozga šta je ovo za boga miloga???
  Onda ne čude nagrde, diplome raznima iz devedesetih, to je dio folklora , maska , paravan, i to samo prolazi ovdje , to je ne prepoznatljivo u okruženju i to je samo dio jednog segmenta dnevnika, i to ode u zaborav. Pitam se kako ljudi žive sa lažnim nagradama, poveljama, kako se bude i zaspivaju, kako…
  Nema ovdje ni sindikata, ni NVO a ni opozicije. Sve je to vlast koja živi na grbači naroda, a naroda sve manje , sve panj do panja, ,,junak,,do junaka, blesa do blese, akademac do akademca, instant škola, instant fakulteti, sve daleko od realnog, utemeljenog, ponajviše sve daleko od prirodnog procesa. Ovdje ne postoji evolucija, postoje evolutivne greške, crne rupe, praznine i zaborav ovog naroda .
  Blog treba čitati jer meni liči na svetionik al ovi crnogorski mornari su pijani …

 24. e moj dobri slavko ,rekao si istinu živu i to na originalan način !
  činjenica je dasvi izdajnici lscg dobiše sve od ordena ,nagrada do punog korita!
  neka im je sasrećom mase u velikoga boga nadam da im neće ništa probit!

 25. familije bosanskih zrtava bi trebale praviti pritisak da se na osnovu dokumenata koriscenih pred haskim tribunalom, a to su stenogrami sa sjednica VSO, pokrene postupak protiv Bulatovica, Djukanovica, Lilica… u njima se jasno vidi kako je tekao proces deportacija izbjeglica srba koji su odvodjeni mladicevim i karadzicevim koljacima da ratuju za njih. tuzilastvo samo sigurno nece reagovati. gdje je pritisak nvo, medija, nezavisnih intelektualaca, familija zrtava…?

 26. i dobrica cosic je ziv, a postoje stenogrami iz 1992. i 1993. gdje se vidi da je i on itekako upoznat sa mnogim stvarima, cak kao predsjednik SRJ snosi i najvecu odgovornost. njega su koliko cuh predlozili za nobelovu nagradu za knjizevnost. zlobek je umro, perisic je osudjen cini mi se, jos je zivih aktera sa sjednica VSO. oni su direktno kontrolisli rat u Bosni, dakle, ucestvovali, jer se iz stenograma vidi jasna namjera o pomaganju srpskim snagama u bosni, i velika informisanost o tamosnjim dogadjajima, plus 1 800 starjesina VJ u bosni.

 27. Kad se vas nezavisni intelektualni kurvarluk u Crnoj Gori bio podigao na Đukanovićev mig sa koljena , pa tobož ustao da podrži “žrtvu crnogorskog sudstva” Nikolaidisa i kad su listom svi počeli da bačaju šlajmare prema Kusturici (čauši Miška Perovića, SDP itd), Slavko je pitan od novinara za komentar. I dao ga je briljantno , svodeći ga na samo jednu rečenicu : Iza Emira Kusturice stoji makar jedan “Otac na službenom putu” , iza Nikolaidisa stoji Ništa ! “

 28. Najbolje bi bilo da pukovnikov guzlar Rajo uruči tu Lesovu nagradu Marku Milovom Posranome. Sve je to isto smeće , prasad sa istog pojila . Danas se u Crnoj Gori ljudi , zahvaljujući između ostaloga i ovom Slavkovom web kutku , počinju dijeliti isključivo na one sa Milovog mafijaškog pojila i one koji odbijaju da tamo pođu . I to je jedina diferencijacija koja ima smisla .

 29. Sjecajuci se tih nesretnih ljudi sjetih se Vladike Rada kako u Gorskom Vijencu opisuju scenu sa jarebicama i kaze ,,utekle su k’ vama da uteknu, a nisu utekle da ih pokoljete”… Tako su razmisljali, tako su se ponasali i tako su zivjeli pravi bastaduri crnogorski, a evo danas, potomci, zastidje tih i takvih vitezova i mrtve ih ponovo hvataju, i mrtve ih opet isporucuju, i mrtvima im mira ne daju. Gospode, kako ce se sve ovo zavrsiti, i oce li… Pozdrav za tebe Slavko!

 30. O, sramotne zemlje! Evo danas u ‘Vijestima’ tekst o Šemsudinu, Šekiju Radončiću, ‘kopaču Milovih kanala’, koji je tobož porukama prijetio ‘našim disidentskim zvijezdama stajačicama'(hahahaha) – Esadu Kočanu, Koči Pavloviću i Milanu Popoviću – ‘tim neumornim i hrabrim borcima za pravo, čast I slobodu Crne Gore’! Ooooo Bože, ooo Madona – rekao bi prvak crnogorske demokratije- Sveto Marović! A kakva je zemlja, Sveto joj i jest prava mjera demokratije! A šta tu imamo zapravo – Šekija, uličarskog Milogov pit-bula, koji napujdan od Mila ujeda sve što mu se nađe na putu, pa I pomenutu trojicu – koji tako ispadaju istaknuti protivnici režima! A ko su oni – Koča Pavlović, član PZPa – osmišljenog da bi preuzeo liberalne glasove, Esad Kočan – čiji Monitor oduvijek, a bar 8 godina otvoreno urnisao LSCG, Milan Popović – koji je kroz kolumne u Vijestima I svoje nepismene knjige godinama pljuvao LSCG! Sva trojica su potrošila godine I tone papira I istupa kako bi obesmislili I potrli djelovanje jedinog autentičnog antirežimskog pokreta I njegovog vođe, Slavka Perovića! A za čiju korist? Mafije, naravno! A za čije pare? Mafijine,naravno! I ima ih još, tih mafijinih alotropskih modifikacija , koliko gođ oćete, ali su već svi okolčeni, prepoznati, već ih i svaki tinejdžer zna po imenu…I u skladu s tim, posljednji ‘diplomatski incident’ , njemačkog ambasadora Platea, tako je ovih dana tema pisanja još nekih Milovih ‘evropski’ umivenih pit-bulova (ili prije – kučki!). Tako se i Draško, Veselinov, Đuranović, čiji je tata pristao da govnenom AB metlom bude pometen, a njegov sin da toj istoj metli bude kanta, taj Draško se ostrvio na njemačkog ambasadora na svom sajtu Analitika, perjanici udvoričke mafijine novinarske vojske. S druge strane, na ‘drugom fonu’, ali na istom poslu, pridružuje mu se danas u kolumni I Balša Brković, takođe sin tate Jevrema, Milove perjanice (ili prije – dlake na k….. istog!), koji ‘napada’ novinarsku mafijašku vojsku – što se ‘seljački I neevropski’ obrušila na Platea! Kaže Balšica Jevremov – ‘…ma nije to Plate mislio, nije to bio jasno I javno pokazan srednji prst u oči vlasti, ma neee, ministarstvo je sigurno zaboravilo da mu kupi kartu, i mora da su se onda Bugari dosjetili I oni mu dali kartu – I to vam je to! Ma nije Njemac time ništa poručio Milu, samo sigurno nije dobio kartu s naše strane, pa je zato pošao kod Bugara…eto čist propust naše administracije!’ Hahahahahaha – ovo nam je danas Balšica napisao u Vijestima(čitajte Online verziju, nikako ne davajte pare mafiji za štampanu!) Groteskno mislite? A ne, groteskno je ne pomenuti zalijepljeni transparent na tribinama dugačak sto metara – naperen direktno u oči vladajućoj garniture na stadionu, na toj istoj utakmici! A zašto taj transparent nije spomenuo ni Balšica u ovom tekstu o utakmici, a ni gorepomenuti mufljuzi, a ni bilo ko iz javnog života Crne Gore? Zato što je legacija LSCGa I Slavka Perovića prevelika I preduboka da bi se s njom mogli zajebavat! I zato što je ambasadorov čin – prst u oko ovdašnjoj vlasti, a cjelovečernje suočavanje s transparentom sa svetim riječima Slavka Perovića: ‘Postojaće Crna Gora dok je Lovćena I Durmitora, dok je mora pod Barom I Kotorom, dok je Sunca I dok je Grahovca!’ – direktan udarac režimu u muda! I kako na to da reaguju? Najbolje – nikako – naređenje – ne spominji! Ali, spomenućemo se mi svih vas jednom – za sve ove godine jada i besrama! Svih vas koji ste učinili sve što je bilo u vašoj moći da se uništi LSCG, a time I istina I pravda za ovu zemlju, jer kakvu god mračnu igru igrali, vi mafijaški pioni – ona je sotonski osuđena na kraj, a mi vas tu čekamo!

 31. I Slavko dodaje<
  Isti Vešović, koliko juče, objavi tekst u onim „e-novinama.com“, pisaniju koja sramotno uzdiže i veliča novinarsku i ljudsku bijedu još jednog udbaškog piona i lažnog „novinara“ Šemsudina Radončića koji krije svoje pravo ime nadimkom Šeki, time se prodajući kao „Crnogorac“. Da, da, to su vrhunski dometi Radončićevog prepodlog „mozga“. Inače, e da bi slika bila potpuna, on je rođeni brat-blizanac Fahrudina Radončića, prebjega iz Crne Gore koji se je, bježanjem u ratno Sarajevo, uvukao pod kožu pokojnom Izetbegoviću i to uvlačenje mu je, pored ostalog, omogućilo da postane jedan od najvećih, ali i najomraženijih bošnjačkih ratnih profitera (prevedeno – pljačkaša!) težak na destine miliona opljačkanih eura!

  Da gospodo radijatorova UDBA je iz VJ prevela u policijski sastav generale Martinovica,
  Grahovca,Boskovica i Ninkovica.Od srbina Kilibarde napravili Nola crnogorca,od
  bosnjaka muslimane i crnogorce od sirotinje bogatase.Pa projekat sverca oruzja,
  cigareta,alkohola i goriva dje se carine i akcize koje pripadaju drzavi odlukom Mila
  Djukanovica sele u dzepove njegove familije i familije njegovih partnera i obozavalaca.

  Tako stecenim novcem kupuju su fabrike,i drustvena imovina koju su stvarale ranije
  generacije.Takvim novcem se kupuju ljudske duse i jeftini ljudski materijal koji je do
  sada najbrojniji medju pripadnicima manjinskih naroda.Cast izuzetcima.Hajde prostom
  analizom po gradovima i strukturi stanovnistva pogledajte dje je pobijedio Djukanovic
  uz podrsku Rankovih bosnjaka,crnogoraca i muslimana a dje uz podrsku Dinosinih
  demokrata iz albanske manjine.

  Posto su Djukanovicu ili oprostili ili zaboravili nedjela i progone ja nemam izbora vec
  da im pozelim da im se to ponovi od istog Djukanovica.Za mene je stara narodna
  da kozi ne smijes ostaviti kupus na cuvanje vazda bila nauk.Njima nije i ne znam niti
  cu da se brizim iz kog razloga.

  Semsudin-Seki je posebna zvjerka.Stalni je putnik na relaciji Sarajevo-Podgorica.On i
  njegov zemljak Ramiz Basic doskorasnji ambasador CG u BiH uz pomoc njegovog
  brata Fahrudina-Fahra tajkuna koji zivi u Sarajevu napravili su lobisticku bazu u BiH
  preko koje se raznim metodama preko novca i drugih drzavnih resursa pokusava na
  razne nacine Milu Djukanovicu sprati i ispolirati ratna biografija.Naravno sve to novcem
  poreskih obveznika Crne Gore.Oni su mu tako izdejstvovali diplomu za doprinos
  skladnim medjetnickim odnosima koje je u toku 90-ih bas taj Djukanovic narusio.

  Taj Seki,Fahro i mnogi takvi su bili i ostali jadnici koji su puzili pred Vukasinom
  Marase pa Duskom-Radijatorom Markovicem pa tako i svim buducim sefovima
  UDBE radeci necasne radnje uperene prvenstveno protiv svojih sunarodnika pa onda
  i protiv svih ostalih gradjana Crne Gore.

  Za Sekija i slicne od mene samo F U J

 32. Policije sedam evropskih država, preko Interpola, upratile su i prikupile dokaze o djelovanju opasnog balkanskog mafijaškog klana.

  Na čelu klana je Naser Keljmendi s Kosova koji živi u Sarajevu, a jedan od njegovih bliskih saradnika zadužen za prvljave poslove je Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza.

  Istraga protiv ovog klana traje već godinama, tačnije od 2008. kada je sve pokrenuto u sjedištu Interpola u Lionu.

  Formiran je tim agenata koji su zaduženi za istragu pod kodnim imenom Igman.

  Uskoro procesuiranje
  Prema informacijama s kojim raspolaže San, u najskorije vrijeme se može očekivati i epilog ove istrage što podrazumijeva procesuiranje prvenstveno članova štaba klana.

  Prema onome što su otkrili agenti policija sedam država, ova mafijaška grupa uključena je u krijumčarenje droge, cigareta, iznude i reketiranja, pranje novca, utaju poreza, trgovinu ljudima…

  Ona djeluje u BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, na Kosovu i nekim zemljama Evropske unije, a ima svoje ogranke u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima…

  Prema izvještaju Interpolove Direkcije za posebni kriminal i analizu, šef grupe Keljmendi nikada nije direktno uključen u kriminalne operacije nego to radi preko svojih ljudi, a ovaj mafijaški klan ima i dobre veze s nekim osobama iz političkog, pravosudnog i policijskog vrha u BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Kosovu… koji im omogućuju za
  štitu.

 33. U glavnom štabu ovog klana su i članovi šire porodice Keljmendija – Jasmina Babić, nevjenčana supruga Nasera Keljmendija čije je prebivalište u crnogorskom Baru, zatim Sedina Ademović, ljubavnica Nasera Keljmendija, potom Redžep Keljmendi, Šefćet Keljmendi, Isuf Keljmendi, Bećir Keljmendi, Valdet Keljmendi, Kastriot Keljmendi i Artan Keljmendi.

  Svi ovi Keljmendiji žive na Kosovu osim Bećira koji u Sarajevu ima fabriku sladoleda.

  U glavnom štabu klana su i Almir Kukan, Amir Kasumić i Sead Kujović i nezir Bajraktari iz Sarajeva, zatim Aslan Peci, Agim Vosa i Ljirim Bitići s Kosova. Prema izvještaju Interpola, za Fahrudina Radončića se kaže da je uključen u prljave poslove klana.

  Također se kaže da obavlja prljave poslove preko firme “Prezident nekretnine” koju je u Sarajevu 2007. godine zajednički osnovao sa Miroslavom Miškovićem, vlasnikom beogradske Delte.

 34. Na mutne poslove Radončića javno je prošle godine upozoravao i američki diplomata Rafi Gregorijan, a na osnovu podataka do kojih su došli međunarodni istražitelji i Interpol.

  Kako saznajemo, međunarodne istražne organizacije posljednjih dana intenzivno se bave poslovima Miškovića i Radončića nakon što se došlo do tajnih sveski u kojima su detaljno navedena imena i načini ogromnog krijumčarenja cigareta preko Crne Gore.

  Dobro obaviješteni izvori iz Crne Gore u petak su za San kazali da se u najskorije vrijeme može očekivati da BiH napokon otkrije pravo lice Fahrudina Radončića iz Gusinja i tada će i njegovi zaštitnici ostati nemoćni.

  Radončićevo osnivanje političke stranke da bi dobio imunitet će ostati bez rezultata koji priželjkuje – jer su činjenice i materijalni dokazi neumoljivi.

 35. http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=9136

 36. I onda Slavko dodaje>
  Ne, po cijeloj Crnoj Gori, od Brodareva pa do mora, ne piša Crnu Goru niko drugi osim njenih podaničkih stanovnika koji su, u najvećem broju, dobrovoljni Đukanovićevi oduševljeni robovi, lične i moralne kukavice bez premca, a iz te spaljene crnogorske prašume viri i rustikalna glava, masna horor- krošnja Marka Vešovića. Čitavi taj „nacionalní“ urin, tu mokraću mafijaškog otrova, usmjerava onom korupcijom Milo Đukanović u svoju bešiku i odatle, evo dvadeset ravnih godina i na opšte oduševljenje svakodnevno pišanih Crnogoraca, urinira po njima, naravno i po glavi Marka Vešovića, i isto tako i po glavi još jednog iz kaljuge „ junačkih “ zaštitnika čevskog pišača, po „glavi“ Šemsudina Radončića.

  Odusevljeni robovi sa lancima oko vrata ushiceni su sto im je njin sef dozvolio da mogu
  sa novcem koji je stecen svercom i pljackama da kupe stanove i dodju da zive u Budvu,
  da gledaju Milocer,Sv.Stefan i ostala za njih nepojmnjiva mjesta.Naravno omoguceno im
  je da tim novcem kupe stanove u tim mjestima po enormno visokim cijenama.I opet
  naravno kod njemu bliskih ljudi.Znaci dozvoli im da kradu sopstvenu drzavu,stvori im
  laznu slobodu kretanja i uzivanja navuce ih da pozele biti blizu njemu i da mogu da
  i oni uzivaju sve virtuelne blagodeti i na kraju svi ti novci zavrse kod njega ili njegovih
  privilegovanih graditelja.

  Onim navodno pametnijim proda laznu sliku o ekonomskom lavu.U zelju da budu
  kao on ili blizu njemu ili njegovim tajkunima podju u djedovsku ostavstinu zvanu
  Prva banka,zaloze svoju imovinu da bi razvili biznis.I opet naravno listom su u
  problemima.Koncepti firmi tih pametnjakovica su obavezno vezani za drzavne jasle
  i njega licno.On im dozirano pomogne ali na kraju svi ostaju u kandzama Prve
  familije.I neka su jer su hulje i gore zasluzili.

  Nek ih pisa i gore su zasluzili.

 37. Pročitah da će Tereza Kesovija pjevati na jesen u Crnoj Gori i to u CNP. Veli Tereza da je prije 2 godine odbila poziv Svetozara Marovića da dođe u CG :“Rekao mi je: ‘Znate, dočekali bismo vas kao kraljicu’, na što sam mu odgovorila: ‘Vi ste divan čovjek i očito veliki gospodin, i nemojte me više zvati, jer bi mi bilo žao da moram da vas povrijedim u nekim stvarima’”, kazala je tada, kategorički tvrdeći da nikada ne bi pjevala u Crnoj Gori. Izgleda da se Tereza nećkala , zbog toga što još nije uhapšen Slavko Perović , predvodnik agresije na Hrvatsku 1991. Možete li da zamislite , Tereza pjeva ” prijatelji stari gdje ste” a u prvom redu u CNP sjede Đukanović , Marović , Vujanović , Mugoša , Amfilohije , Novak Kilibarda a ne bi valjalo da tu ne budu i Kostić , Bulatović i ostali koji su se borili za mir , dok smo mi liberali jurišali na Dubrovnik.

 38. Kradu i otimaju sve sto mogu i sto im se pruzi prilika. Posto im se krug suzava na red je dosla imovina gradjana crne koji zive van crne. Nacini su razni i perfidni.
  Nadoknada za restituciju je posebna prica.Prvo su namirili sebe i svoje pajtose, a onda su donijeli uredbu i oni koji se nijesu namirili u prvom talasu nemaju sanse da dobiju odgovarajucu nadoknadu.
  Otimacina na svakom koraku. Samo treba zagrebati ukazace se uzasna slika. Jed nog dana ucesnici ove sramote treba da odgovaraju, a ne da uzivaju u blagodetima naseg rada i rada nasih predaka.
  Zasto gradjani crne koji su se sticajem okolnosti nasli u drugim drzavama, ne svojom krivicom, nemogu regulisati drzavljanstvo, iako su rodjeni i oni i njihovi preci u crnoj. Moji preci su ginuli i krv prolijevali za drugaciju Crnu Goru, a meni se crno pise. Iako ja Crnu Goru nosim u srcu, a oni u dzepu. Vazno je da mogu “odredjeni” “zasluzni”. SRAMOTA.

 39. dio teksta iz vijesti..

  ”Crnogorskoj političkoj sceni nedostaje partija jasne i građanske, suverenističke orjentacije, koja bi bila kvalitetna alternativa postojećim političkim strukturama, a njen bi lider trebalo da bude, ako ne novo lice, onda neko ko je izgradio imidž poštenog i čovjeka kojem se vjeruje, saglasni su političli analitičari.

  Da prostora za političko djelovanje nove stranke zaista ima potvrdio i metodolog Miloš Bešić,..”

  vrhunac licemjerja..sram ih bilo..zaboravili su da su postojali i takva stranka i takav lider,dok im poltronski narod crne gore i ‘nezavisni mediji’ nijesu zabili noz u ledja,a sve u koristi prve familije,mafije,’dobitnika tranzicije’ i ostalog taloga crnogorske danasnjice.
  ali je ohrabrenje sto je milos besic ocijenio da ima prostora..jadni li smo kad nam ovakvi kroje zivote..

  p.s.naravno da na elektronskom izdanju vijesti nijesu sceli da mi postave komentar koji sam napisao..

 40. Gospodine Miki,
  gori od Djukanovica,Marovica,Vujanovica i ostalih su oni koji danas za krvave novce
  uveseljavaju te zlikovce i njihove tajkune.I Tereza i Monteno i Dino Merlin i svi ostali.

  Licno zelim da im se sve ponovi i jos sa gorim posledicama.To je olos koja zasluzuje
  sve sto im se desilo.

 41. I dalje genije rece>
  Na prvi pogled moglo bi se zaključiti da je tvor od Sarajeva dao punu sliku Miodraga Profitera Perovića, tvora od Podgorice, mafijaškog klona Fahrudina Radončića, ali to je samo djelimično tačna slika, do pune se dolazi kad se tvora Vešovića pita: da li je ovo što je danas napisao znao i onda kad se zaleće u Profiterovim medijima, znači udbaškim, na LSCG i mene lično? Znao je, nego kako! I služio udbi i te kako! A da li ovo, što je tvor sarajevski napisao, razotkriva Profitera kao udbinog saveznika i člana? Odgovor je jasan: nego kako, nego razotkriva. Pa kako je Vešović onda prešao preko toga? Odgovor je jednostavan: zato što su i Maraš, i Perović Miodrag Profiter, i Vešović, i Radončić udbaška braća-blizanci, samo to i ništa drugo!

  Zlocinacko udruzenje koje djeluje u liku politicke partije DPSDP je preko drzavnih
  resursa jasala i ledja formiralo paradrzavnu institucije koju zovu agencija za
  nacionalnu bezbjednost koju treba zvati jedinim pravim imenom UDBA.

  Koristeci razne metode i sredstva tanki ljudski materijal kakav je na zalost crnogorski
  su kupovali kako su htjeli.Nekog za dozvolu za lov,nekog za dozvolu za oruzje,nekog
  za zaposlenje,nekog ucjenjujuci preko licnih intima,nekog zbog kleptomanske bolesti
  nekog davajuci mu krvave novce itd.

  Svi ti kupljeni na razne nacine postali su robovi Mila Djukanovica i njegovog rezima.Te
  olosi su bile spremne prodati ljudsku dusu pa i svoje najmilije.Naravno Djukanoviceva
  masinerija je to obilato koristila kako u momentima izbora tako i u svakodnevnom
  zivotu prema njihovoj ocjeni potrebe i momenta.

  A sta su drugo Profiter Perovic,zalosni Marko Vesovic,jadni Semsudin,gljibavi Sejo,
  smokljan Redzic.Oni i svi oni drugi izdajnici LSCG su glib i talog ovog drustva.

 42. Postovani Sta,
  sve sto ste napisali je apsolutno tacno.Ja bih samo dodao da ta organizacija ima u
  Crnoj Gori svoje sjediste.To je cafe bar Grand u Podgorici.

  U tom objektu svakodnevno ordiniraju Milan Rocen,ministar ino poslova,Dusko radijator
  Markovic,potpredsjednik vlade,sefovi i operativci UDBE ranije apostrofirani u slucaju
  svadbe u Rozajama Zoran Lazovic i Dusko Golubovi.Svakodnevnim prisustvom u tom
  objektu potvrdu centrale daju i Zoran Tomcic sada direktor forenzickog centra MUPA-a
  CG i mnogi drugi vazni ljudi iz bezbjedonosnih struktura.Vrlo cest gost u tom objektu i
  cest u drustvu pobrojanih pojedinaca je i Naser Keljmendi.Koliko su duboki kontakti
  Keljmendija u nasem drustvu svjedoci i sudski proces korupcije u PJ policije Kotor oko
  pribavljanja drzavljanstva sinu Lindonu.Sjetite se da je svaki ubijeni kriminalac na
  Beogradskim ulicama imao legitimaciju MUP-a Crne Gore.Oni koji su ubili Zorana
  Djindjica inace prijatelja Mila Djukanovica imali su legitimacije MUP-a CG koje im je
  prema pisanju Vijesti svojevremeno dao pokojni sef u DB-u Beli Raspopovic i njegov
  saradnik inspektor Slavisa Scekic danas clan odbora za bezbjednost skupstine CG
  u ime SDP-a.

  Inace Crna Gora je postala prema pisanju mnogih evropskih novina centar distribucije
  narkotika zbog sprege narko bosova sa politickim establistmentom.Kako vrijeme bude
  odmicalo formiace se sve vise grupa koje ce pljackati bas tajkune i prijatelje Mila
  Djukanovica,kidnapovace im djecu na studijama u inostranstvu jer jedino oni imaju
  novac.Do sad su te grupe drzali pod kontrolom.Pod pritiskom EU sad ih procesuiraju
  i salju u zatvore iako su do sada na njihove poslove gledali blagonaklono.

 43. Uvazeni Sta,
  kao sto ste naveli kako Fahrudin-Fahro Radoncic prema pisanju novina San i novina
  Oslobodjenje novac stecen bavljenjem trgovinom drogom koju obavlja klan Nasera
  Keljmendija ulaze i pere preko raznih firmi tako se i novac koji je stecen bavljenjem
  kriminalom u CG pere preko firmi Genex i Bemax koje rade privilegovane poslove kod
  drzave.Cak su i poslove van Crne Gore uspjeli dobiti.Jedna od tema poslednje posjete
  Rocena Albaniji bila je i dinamika placanja tim firmama koje su angazovane na poslu
  gradnje auto puteva kroz Albaniju.

  Formalni vlasnici tih firmi su Ranko Ubovic i izvjesni Aleksandar trgovac svercovanim
  cigaretama iz vremena Srecka Kestnera.

  Sve ovo se pravda vracanjem duga zasluznima za ucesce i pomoc oko postizanja
  drzavne nezavisnosti.

 44. Ono sto smo mi LIBERALI radili za CG je istorija i toce biti svaki dan sve vise i vise citirano kao na stadionu ,citiraju se rijeci SLAVKA PEROVICA ,a ne onih cija imena nece niko ni spominjati za koju godinu nego ce ih i oni sto su im se uvlacili sjutra ce od njih bjezati . Vi ste prihvatili nas program za razliku od vas mi vas nebi NIKAD.Progonili ste Liberale godinama i sad nas progonite ,ostavljate citave porodice bez posla nemamo nikakava prava gradjani smo drugoga reda ali doci ce i tome kraj stidjeti ce se vasa djeca vasih postupaka ,iako mislite da ovo moze dovijeka .Svaka sila za vremena pa i ova vasa.

 45. Slavko sto se tice medija u Cg potpuno si ali sve si upravu ,evo jedan od naslova u Vijesti ,crnoj gori potrebna partija gradjanske i suverenisticke orentacijae ,ja dajem komentar ali nece da objave ,znaci smeta im moja prica koja je glasila otprilike ovako.ta partija bi dobila glasova na izbore onoliko koliko bi odgovaralo vlasti ali u trenutku kad bi im zasmetali,jer u U Cg nema govora o demokratiji i iova vlast ce vladati jos onoliko dugo dok svijet ne kaze dosta napravite promjene pa makar i kozmeticke ,a ovi spremaju svoju djecu da ih naslijede ivladaju jos 100 godina ,zato je sve zaludnja rabota ,i taj ko prica da u Cg postoji visetranacje taj nema veze smozgom ili je placen da to prica.KO vjeruje da u Cg postoji Visepartizam KO? e ovo je smetalo vijestima i ovo nisu objavili apustaju bezvezne komentar koji ne doticu nikoga ,nije ni ovo neka velika filozofija ali je istina da je u CG LAZNA demokratija LAZNE partije i Lazna opozicija SMETA PRICA ?

 46. A onda Slavko konstatuje>
  I na kraju, laže Vešović tvor kad kaže kako bi se na hercegnovski zločin zaboravilo da nije bilo Šemsudina Radončića, a odgovor istiniti glasi: da nije bilo LSCG i mene lično, naše nečuvene hrabrosti kao i hrabrosti policajca Pejovića, Crna Gora o zločinu u Hercegnovom ne bi znala ništa, a danas se pred njom cijelom taj grozomorni zločin briše kao da ga nikad ni bilo nije. A farsično „suđenje“ služi samo pranju ratne i mafijaške biografije čevskog tiranina! Takođe, ni Bulatovića, ni Đukanovića, a ni Marovića, da ga ne zaboravimo, nema na optuženičkoj klupi, i to SVE govori i dokazuje!

  Laze Vesovic a sa njim jos jace i zesce Semsudin brat Fahrudinov Radoncic.Eto on
  je nasao svjedoka u Ranku Martinovicu bratu Rasovom koji je vodio akciju bescasca
  kada su pohapseni Harun Hadzic,Rifat Veskovic i drugi iz SDA.UDBA-si su Raso i Ranko
  a nista manji UDBA-si su Seki brat Fahrov Radoncic i Marko Darinkin Vesovic.

  A sve ovo rade u svrhu klacenja ratne zlocinacko pljackaske biografije cevskog Mila
  tiranina crnogorskog.

 47. pogledajte od 7:09 do 8:20. inace u ovom klipu je jedan kadar slavka perovica, sto smatram sramotom, ali ovaj dio nema veze sa tim… http://youtu.be/YejhGTQH6iw

 48. Crna Gora je danas crnja nego ikada. Sve prodane duse tumaraju njome ispunjeni mrznjom prema svakom, rijetkom pojedincu koji se nije prodao Luciferu.
  Zato mnogi i mrze ovaj blog, jer sebe prepoznaju u opisanom i recenom, u izdaji i prodaji .Zato vrijedi pisati , da znaju da ce ostati svjedocanstvo o njima .

 49. E, današnji tekst u ‘Vijestima’ na 2. i 3.strani, je da se čovjek stvarno ismije dometima seljačkih lokalnih spin doktora, koji su izgleda počeli prilično da gube kompas! Dežurni Milovi analitičari, modifikacije Srđana Darmanovića – Bešić i Grahovac (inače, cjeloratni Miloševićev general), raspredaju danas na dvije strane o potrebi pojavljivanja ‘ nove suverenističke stranke, kao i potrebi za pojavom pravoga, čistoga lidera’! Potenciranje potrebe za liderom od autoriteta, političkog i ličnog integriteta (kao da crtaju Slavka Perovića), posebno doprinosi ozračju ludila u kojem je pisan ovaj tekst, jer je upravo Slavko Perović bio tu 15 godina – baš takav, sa baš takvom strankom – a upravo su ti isti koji ga sad ‘projektuju’, učinili sve da se on i ovaj sjajni pokret satru! U tome nikada neće uspjeti, ali to je sad druga priča. Mene zanima koja vrsta bolesnog uma ne preza od toga da nam ovako očito pokušava isprati mozak? Đe misle ti ljudi da smo mi živjeli? Plasirati ovako otvoreno pokvarene teze, a kroz navodne Bešićeve analize potreba i želja građana, – može imati samo dva cilja:
  ili 1. da se bestidno prekreči činjenica da smo takvu stranku i takvoga lidera imali čitavih 15 godina. Kao i činjenica da su svi koji su bili na Milovoj sisi radili sve što su mogli da se LSCG uništi . Znači, da nas uvjere da LSCG, kao takav, nikada nije ni postojao, kao i to da ga ONI nijesu sistematski potkopavali,
  ili 2. da je Milu usfalilo ‘neprijatelja’ (jer je cjelokupna lažna opoziciona koreografija koju je sam Milo kreirao i kroz srpske stranke i ‘nezavisne, slobodne letače’ – totalno potrošena i provaljena!), pa bi sad da napravi novu boksersku vreću na kojoj bi opet pumpao svoje mafijaške mišiće!
  Ipak, najbliži sam zaključku da su obje stvari u pitanju – ‘lijepo i korisno’; što će reći Dvometrica: ‘ LSCGa i Slavka nije ni bilo, a trebalo bi nam sad opet nešto slično njima (ili baš oni, ali ispod 10%), da se održimo u formi’!
  Sram da te i stid bilo Bešiću, u svom besramu i blatu u kojem obitavaš, na šta sve pristajete, vi Milove bitange! S kojim pravom ti Bešiću, nikogoviću, pokušavaš da profanišeš i brišeš 15 godina Slavka i LSCGa? Koga ti pozivaš i prozivaš, bruko? Kako ne reče tim ljudima što si ih kobajagi ‘anketirao’: ‘Alo ljudi, pa takvu smo stranku i takvoga lidera imali, đe ste bili tada? Što oćete sada?’ A ti lažeš, Bešiću, i podvaljuješ bezočno, nikakva to analiza nije nego udbaško spinovanje javnosti! O kukavni roditelji čiju đecu ti učiš na fakultetu! Jedino đe bi mogao predavat je Katedra za proučavanje meandera Milovog debelog crijeva! JADO!

 50. U ‘Vijestima’ danas Marko Milačić, novinarčić mafijaške RTCG (zanimljivo koliko mu prostora daju, jer on je odjednom neko!) – piše o utakmici Crnga Gora – Bugarska i ‘događaju’ vezanom za ambasadora Njemačke Platea!
  Juče je na istu temu Junior Jevrem Brković (neki ga znaju kao Balšu!) pisao u svojoj kolumni, a na suštinski istovjetan način ovom današnjem Milačićevom! A što su obojica radili? Pokušali su da nam podvale tezu da je Plateova odluka da sjedne u protivnički ‘tabor’ – bila tek produkt slučajnih okolnosti (Balša kaže –’… možda mu naši nijesu kupili kartu’..hahahaha, Milačić kaže – ‘…možda je išao da podrži sunarodnika Mateusa koji vodi Bugare…’ hahaha). Da nije u Crnoj Gori, ovakvo pisanje bi se moglo shvatit kao ironisanje i zajebancija, ali NE! Balšica i Markiša nam najozbiljnije uvaljuju ove OPCIJE! Balšica je doduše, u svojoj verziji siguran da je ambasador tamo sjeo jer nije dobio kartu, a Milačić ‘ostavlja opciju da je to možda i bio neki signal vlasti’, ipak obojica su gotovo sigurni da je to čisto njegova lična odluka! ‘Pa zar mora piti Crnogorski vranac, ako je u Crnoj Gori, zar ne može francuski šardone’?’ – pita se Milačić – poručujući nam tako svima: ja sam tako pametan i lukav da ću vas napravit magarcima, a da to ni ne primijetite! A ja ti kažem Marko Milačiću: Znaš ti dobro da je sijedanje Njemačkog ambasadora među bugarske navijače ISKLJUČIVO I SAMO – SREDNJI PRST REŽIMU U OKO – I TO JAVNO, DA SE VIDI, a ti to Milačiću pokvareno relativizuješ! A relativizuješ da bi ambasadoru oteo iz ruku poruku koju je Milu poslao, kako bi je za javnost ‘razmekšao’ ! Za koga – za Mila, naravno, kao i armija lažljivaca prije tebe! A kako ćeš relativizovat činjenicu da je njemački ministar vanjskih poslova otkazao obilazak Crne Gore? Možda mu se išlo u Italiju, pa zato nije došao? Hahaha, vidimo te Milačiću iz aviona, a i onaj ko je pomislio da bi kadrovik RTCG u sebi mogao imati ikakvoga integriteta (jadan, nijesi se imao đe zaposlit!), neka nastavi da čita i analizira tvoja metiljanja! Balša je provaljen, pa su sad tebe gurnuli da glumiš disidenta! I vrh, da ne zaboravim! Ni Balša ni Milačić ni slovca o stometarskom transparentu koji je prekrivao sjevernu tribinu, a sa sjajnim Slavkovim riječima: ‘Postojaće Crna Gora…….’ Nije im to bilo interesantno? Makar neobično? I te kako jeste, ali je naređenje Balši Milačiću bilo istovjetno : ‘Plate je slučajno sjeo kod Bugara, a Slavka i transparent ni slučajno ne spominji!’ EEEEEEE, tužni Balšo Milačiću….Bože, jadna zemljo, koliko vas ima, samo se rojite, razmnožavate vegetativnim putem – jedan iz drugoga…iz Balše – Marko i tako redom…ko li će sljedeći nići?

 51. Slavko vrati se, da se zelja dusmanima bas i ispuni.Iskopnici sve dublje i dublje tonu. Luksic se pracaka s pastrmkama po Marezi, Veljovic se fotografise po bolnickija kreveta,veli da je za kalendar 2012, Pobjeda se okomila na njemackog ambasadora,vele da je Milu obraz okinuo sto je usta na bugarsku himnu,strucnjaci Klintonu dodijelili doktorat na temu Odrzivost usjeva kikirikija u Crnoj Gori.
  Slavko ja bih ti moga do preksutra pricat.Vrci se,spasavaj,prolupali su,velim ti!

 52. Inglishe, ta Raso Martinovic

  kojega pominjes jel to ona inspektor novljanske policije u Sekijevom filmu dakle narucen, placen sjedok ?!

 53. Gospodine Mike,
  da Raso Martinovic je sada u penziji.Nekada je bio visoki funkcioner UDBE i prvi
  saradnik Vlada Kekovica pa potom Boricica i Boska Bojovica.Njegov brat Ranko je
  radio kao inspektor u sluzbi javne bezbjednosti u H.Novom.Pravosnazno je osudjen
  na kaznu zatvora zbog sverca cigareta.

  Eto to su Semsudina-Sekija Radoncica prijatelji i svjedoci protiv inspektora Slobodana
  Pejovica koga zele ucutkati da bi sprijecili da se otkrije nalogodavac deportacije tada
  odgovorni Milo Djukanovic predsjednik vlade CG.

 54. Vidim da se Amfilohije vidno uznemirio.Poceo djavo i kod njega da dolazi po svoje. Sve ove silne godine nije smogao snage da reaguje kad su bili ugrozeni obicni gradjani i njihovi zivoti i prava.
  Postovani Amfilohije i mi smo neciji. Zar su Bogu mile nase muke?! Zar ON jednako ne stiti sve pravedne u nevolji?
  Kad se ne reaguje na tudju muku i ceka da djavo dodje i u tvoju kucu mislim da je kasno.Nijesam nikakav tumac bozjih zakona, ali kao laik mislim da se ovo Bogu ne svidja, ako je On ono sto se o NJemu pripovijeda.
  Mozda je neko htio da bude privilegovan, ali to nije po bozijim zakonima.

 55. Crkva je parazitska organizacija koja služi vlasti da manipuliše masama. EU birokratija nije protivnik, već tutor našim vlastima na putu konačnog otvaranja naše države njihovom multinacionalnom kapitalu koji treba da nakon prodiranja na naše tržište koje je nekonkurentno i neravnopravno njihovom, bude pravno, zakonski, institucionalno zaštićen i kontrolisan. Radnici gube sva prava. I najformalnija, a da ne pričam o suodlučivanju, upravljanju… Ne ulazimo mi u EU, jer je to apsurd, već EU krupni kapital ulazi kod / u nas. Plate je tu samo jedan od šrafova iz onih članica EU koje se protive našem ulasku u EU sada, iz razloga koji nijesu oni koje oni predstavljaju, već vjerovatno rezultat trenutnog takvog njemačkog interesa. EU želi da nas, baš kao i Hrvatsku, prije vremena, jer definitivno nemamo uslova za EU, uključi u EU. Vjerovatno iz razloga što vladajuća fašistička desnica želi ojačati na sve načine pozicije EU, a uslužna ” ljevica ” niti može niti želi joj se suprostaviti. P.S. danas su u Beogradu na mirnim anti NATO protestima uhapšeni, protivpravno, bez ikakvog osnova, nenasilni ljevičarski protestanti. Srbija kobajagi ima neutralan stav prema NATO, ali hapsi mirne demonstrante, i dozvoljava organizovanje velike NATO konferencije. Jasno je, EU i NATO moraju ići zajedno. Ko se drzne biti protiv, srećna mu nova 1939.

 56. Slavko zakljucuje tekst sledecim>
  U tom brisanju svega što ugrožava moć mafijašku Mila Đukanovića, u to kolo brisanja, laganja i blaćenja uhvatili su se sotonska braća Radončić, Marko Milov Vešović , Miodrag Profiter Perović i mnogi drugi!

  Za tu svrhu Milo je pod navodnom zastitom novina isplatio gubitak Bega pressu od
  MILION EVRA.Bega press je firma zene sramotnog Draska Djukanovica koji je i
  clan savjeta javnog servisa TV CG.Eto kako navodni protivnici rezima i navodni slobodni
  novinari obezbjedjuju sredstva za navodnu trzisnu utakmicu.

  Sve ovo i mnogo drugog je upregnuto kako bi se sramna zlocinacka proslost Mila
  Djukanovica gospodara Crne Gore oprala i naravno sve preko ledja gradjana.

 57. POŠTOVANE POSJETITELJKE I POSJETIOCI!

  U “SLAVKOVIM ZAPISIMA” IMATE NOVI SLAVKOV TEKST!

  UDJITE I UŽIVAJTE!

  POZDRAV!

 58. Postovani,
  sta se desi sa svercom duhana iz Mojkovca.Sta se desi sa napadom na novinare
  Vijesti prilikom snimanja magacina te fabrike u Donjoj Gorici.Sta se desi sa istragom
  povodom snimaka sverca cigareta koji su prezentirali policajci kojima je kasnije
  prijeceno.Sta se desi sa licima koja su prijetila carinskim sluzbenicima prilikom
  carinjenja masina za fabriku duhana u Mojkovcu.Sta se desi sa …………

  Sta se desava sa obecanim istragama o zloupotrebama prilikom izgradnje hotela
  Avala u Budvi.
  Sta se desava sa istragama u Montenegro airlinesu i zloupotrebama njihovog
  direktora Zorana Djurisica muza Milice Pejanovic.
  Sta li se to desilo da osioni Veselin Veljovic moli policajce iz Rozaja i B.Polja da se
  vrate u Crnu Goru i da im on garantuje bezbjednost.

  Sta se to desava sa mladom Crnom Gorom da se svakodnevno hapse njeni gradjani
  svuda u svijetu i najcesce zbog bavljenja trgovinom drogom i svercom.

  Desilo se da je zlocinacko udruzenje DPSDP stvorilo klimu haosa,nepostovanja
  zakona.Za bliske njima nema pravde a one druge drakonski kaznjavaju radi prikaza
  EU i radi statisrike.Sve se to pravda zbog dugova prema zasluznima za stvaranje
  drzave.

 59. Gradjani,
  ko je ovo stanje projektovao,stvorio i ko ga kanalise.

  Tvorac ovog stanja je sef svega u Crnoj Gori Milo Djukanovic a u realizaciji mu pomaze
  sramotni Ranko Krivokapic.

 60. Sramotni su svi oni gradjani crne koji na ovo zlo koje po prilicno traje ne reaguju.
  Nacin reagovanja moze biti razlicit i svako spram svojih sklonosti i mogucnosti. Najvaznije je biti budan i suprotstavljati se na sve moguce nacine. Koristeci se istinom, i iznoseci je, a nje je naprtetek.
  Zlotvori su nam dali oruzje i orudje, ono je u nasim rukama, a na nama je da ga koristimo na odgovarajuci nacin. Zapamtite niko nije bogom dan.

 61. Postovani,
  upravo sam na javnoprivatnom servisu Branka Vojicica cuo izjave ministra ino
  poslova Italije Franka Fratinija i Milana Rocena da Italija i Crna Gora nikada do
  sad kao sada nijesu imali bolje sveukupne odnose.

  Iz ovoga se da zakljuciti da je smetnja dosadasnjim odnosima bio upravo Milo
  Djukanovic doskorasnji premijer zbog organizovanja sverca cigareta iz CG u Italiju
  a tako i u ostale zemlje EU.Zbog toga je optuzen on i partneri pred sudom u Bariju.

  Fratini jos izjavi da je posebno zadovoljan cinjenicom da je Italija najveci investitor u
  CG misleci valjda na investiciju A2A u Elektroprivredi.To je bila cijena arhiviranja one
  optuznice kod Shelzija u Bariju.Sacekacemo dalji tok u toj stvari.

  U istom privatnojavnom mediju vidjeh i komandanta kopnene vojske generala
  Veselina Veljovica koji se predstavlja direktorom policije Cg kako slavodobitno
  saopsti da je pad kriminala kao nidje u EU.Saopsti i da se radi intenzivno na
  slucaju sverca goriva za Kosovo,ilegalnoj fabrici duhana u Mojkovcu cije proizvode
  svercuju i strane diplomate iz Srbije za Rumuniju.Pohvalio se da su predmeti ubistva
  Dragana Becirovica i Ivana Scepanovica u Budvi pod posebnom paznjom policije.
  Zasto i ubistvo Duska Jovanovica,Radosava Stanisica,Djordjija Becira,Vasa Pavicevica,
  Joca Vujicica,Sase Labovica,Bora Nedovica,Slobodana Boljevica,Baje Sekulica i mnogo
  drugih ubistava po Crnoj Gori koja nijesu rasvijetljena nijesu pod takvom paznjom.

  Ocito je da ona za koja nijesu zainteresovani oni i njihovi sefovi nijesu ni otkrivena.

 62. Da ne bi ostalo nedoreceno , povodom sramnog pljuvanja Marka Vesovica i Sekija Radoncica po meni , koje je ,,nicim izazvano,, ili bolje receno izazvano komentarom koji cu ovje podastrijeti, ove muskarcine imace priliku da svoje prijetnje i uvrede objasne pred sudom.
  A komentar povodom kojeg sam postala meta napada , glasi:

  ,,”Poenta cijele priče “Živa istina” (naziv tv-emisije u kojoj je gostovao Radončić) je zapravo u odbrani lika i djela Mila Đukanovića. Postoje osnovane sumnje da je bivši premijer Milo Đukanović odgovoran za teško kršenje međunarodnog prava koje povlači individualnu krivičnu odgovornost. Zbog toga i novi filmovi, i pranje prljavog rublja, i udarničko krečenje krvave prošlosti. Žalosna i nesrećna Crna Gora – sve što dublje zakopava svoje zločine oni su sve vidljiviji. I da ne zaboravim – ideja koju promoviše Radončić a zastupaju neke NVO – o podizanju spomenika žrtvama deportacije je krajnje čudna, jer koliko mi je poznato crnogorski sud je presudio da su ovdje svi nevini, te da zločina nije ni bilo. Pa kako i kome onda podižemo spomenik?”
  Ovo bjese povod ogavnog napada na moju licnost Vesovica i Radoncica a sve ove gaosti preuzese dezurni Djukanovicevi cuvari , preuze portal,,Analitika,,, i takozvani nezavisni Drasko Djuranovic, Kusovceva ,,Pobjeda, , TV Bastilja …
  Sva se sramna medijska Djukanoviceva skalamerija podigla na noge , a zbog cega, zbog jednog komentara ili pak mozda zbog skorog obnavljanja sudjenja za ratni zlocin deportacije u kojem moze biti iznenadjena.
  Da li Vesovic, koji od rusitelja Sarajeva , prima nagradu u septembru na Cetinju i Radoncic, slucajno sada nastupaju zajedno u odbrani lika i djela Mila Djukanovica? Mozda je objasnjenje i dijelom u intrevjuu koji je Radoncici dao 2005 godine u povodu price o ratnom zlocinu deprotacije magazinu BH Dani a kojem prenosim jedno interesantno pitanje i odgovor.

  DANI: Stranke koje su tokom agresije na Hrvatsku i BiH mobilizirale i slale Crnogorce u rat, za deportaciju danas optužuju premijera Đukanovića. Da li ste u istraživanju zločina pronašli argumente i za njegovu odgovornost?

  RADONČIĆ: Mislim da se tu radi o jednom vještom manevru sa namjerom da se zaštite pravi zločinci, koji su taj zločin počinili u ime “Velike Srbije”. Ide se sa providnom ucjenom: “Đukanoviću, ako naše ljude izvedeš pred sud za ovaj zločin, mi ćemo u svojstvu opozicije prstom pokazati na tebe kao nalogodavca tog zločina”. U svojim dugogodišnjim istraživanjima nisam pronašao dokument ili makar svjedoka koji bi ukazivao na pravnu odgovornost Mila Đukanovića u ovom zločinu. Za tadašnjeg crnogorskog predsjednika Momira Bulatovića sam, s druge strane, pronašao nekoliko kompromitujućih dokumenata i zabilježio izjavu Slobodana Pejovića, učesnika te akcije, koji Bulatovića direktno dovodi u vezu sa tim zločinom. U svakom slučaju, sa moralne i političke tačke gledišta, Đukanović je odmah nakon nezakonitog hapšenja i deportovanja građana BiH trebao da podnese ostavku, na čemu sam još 1992. godine insistirao”.

  Pitam se, zar nije jedan od suštinskih dokaza protiv Đukanovića to što su izbjeglice BiH hapsili policajci po direktivi ministra Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je bio direktno podređen tadašnjem premijeru – upravo Milu Đukanoviću?

  Dalje Radončić navodi da se na Đukanovića ukazuje “sa namjerom da se zaštite pravi zločinci koji su zločin počinili u ime „Velike Srbije“(?!).

  Pa ko je te 1992. godine bio zastupnik „Velike Srbije“ ako ne crnogorsko rukovodstvo – Đukanović, Bulatović, Marović a o čemu svjedoči i sam Đukanović kroz jednu od bezbroj izjava u kojoj tvrdi: “Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku… Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije” (izjava iz 1992. godine)?
  Sramno je da se i dan danas hoce izbrisati svaki dokaz o crnoj proslosti Crne Gore, retusirati ratna biografija Djukanovica, Marovica , Bulatovica , i zastrasiti svaki pojedinac koji se osmjeli progovoriti.

 63. Prijatelji,
  desio se veliki prasak.Ljubav DPSDP-a i Bosnjacke stranke koja je odrzavana na
  lazima i podvalama je izvedena na cistinu.

  Bosnjacka stranka je preko svoje Islamske zajednice u CG svojim sunarodnicima
  proturala pricu da im bezbjednost u CG jedino garantuje stranka na vlasti to jest
  koalicija DPSDP.Ispred te koalicije visoko pozicionirani u svojim partijama su u DPS
  Mevludin Nuhodzic iz B.Polja i Rifat Rastoder u SDP-u.Sloga i ljubav su trajali onoliko
  koliko je njihovom sefu Milu Djukanovicu to trebalo.

  DPSDP su na vrlo perfidan nacin navodno cuvajuci koncept gradjanske drzave sirili
  lazi i price o navodnom povampirenju nacionalizama kod svih drugih osim kod njih.

  Za te poslove su koristili i Bosnjacku stranku kojoj su po koalicionog ugovoru dali
  mjesto ministra bez potfelja Rafetu Husovicu.

  No kako svakoj neiskrenoj ljubavi ili onoj iz racuna dodje kraj tako je mislim doslo
  vrijeme da se na sto prikazu svi uslovi tog ugovora pa i oni koji nijesu stavljeni na
  papir.Rradi se o zahtjevu o teritorijalnoj podjeli Crne Gore i o uklanjanju pojedinih
  simbola hriscanstva sa drzavnih obiljezja.Taj zahtjev je za sad krenuo kao probni
  balon da bi kasnije doslo do novih.

  Najznacajniji zahtjev da se Sandzak ozvanici kao prekogranicna regija zbog kako
  oni navode specificnosti rubnih podrucja Srbije i Crne Gore i etnickog sastava te
  regije naisao je na negiranje od strane podpredsjednika SDP-a Brajovica.DPS
  kao stozer koalicije mudro cuti jer bi tim cutanjem htio usicariti.

  Upravo na tu temu je Slavko Perovic iznio svoj stav Sefketu Krcicu prije par
  mjeseci komentarisuci zalaganje muftije Muamera Zukorlica za tu ideju.

  Kada se u korelaciju dovede i pitanje kandidature Miomira Mugose za ponovni
  izbor u Podgorici iako se tome protivi SDP mislim da je Djukanovic vec spremio
  teren za prekompoziciju i nove igre.

  DPS ce u buducnosti pokusati organizovati prekompoziciju politickih snaga
  kako bi uvukao SNP u partnerstvo i time stvorio uslove da se takvim radnjama
  naljuti SDP Zbog toga su aktivirani Semsudin Radoncic,Ranko Martinovic,majke
  Srebrenice i svi drugi koji rade na krecenju ratne biografije Djukanovica.Njihov
  zadatak je da otrgnu glasace bosnjaka i muslimana od SDP-a i prebace ih kod
  DPS-a ili Bosnjacke stranke jer su procijenili da im iza ledja preko raznih medija
  i pojedinaca pokusavaju taj teret sada ozvaniciti.

 64. Gospodo gradjani,
  i onda obojica Milovih Profiter Perovic odgovori Semsudinu Radoncicu.Naravno
  mislili su da ce dugo sakrivati svoju UDBA-sku djelatnost.Prevarili su se.Njihov
  sef i sef svega u Crnoj Gori ih je sad umjesto do sad na Slavka Perovica i LSCG
  okrenuo jednog protiv drugog.

  Sad se pominju saslusanja pred Vukasinom Marasem.Pominju se ambicije Profitera
  koje su pritajene ali ih UDBA sapatom po kafanama i preko Draska Djuranovica uvodi
  u realnost.

  Pominju se tek sad zlocini nekadasnjeg drzavnog vrha Crne Gore.Profiter priznaje da
  je vodio licnu istragu nebi li Momiru Bulatovicu dokazao krivnju za deportaciju.Priznaje
  Profiter da do sada nije prepoznao krivnju Mila Djukanovica.Priznaje da mu je Momir
  Bulatovic svojim svjedocenjem pomogao da spozna i krivicu Mila Djukanovica.

  Sve to Profiter napisa u danasnjim Vijestima o svom kako rece segrtu Semsudinu
  Radoncicu sadasnjem zastitniku lika,djela i proslosti Mila Djukanovica.

  Ovako to radi UDBA sa svojim saradnicima.Kad dodje vrijeme i ukaze se potreba
  oni ih aktiviraju.I samo u prokletoj Crnoj Gori ti i takvi umjesto da se stide i nestanu
  iz zivota oni se i dalje vucaraju i zagadjuju ljudsku okolinu.

 65. Brod tone.Putnici A klase napustaju camcima.B klasa valjda stigne slaufom do obale.C klasa tone.Kapetan se grcevito drzi kormila,za sada.

 66. Gospodo,
  Komesanje u vladajucoj koaliciji se desava.Semsudin i Profiter se cascavaju kako
  oni to znaju.Rakcevic je ustupio mjesto drugom.Vjerovatno se nagodio sa Mugosom
  oko onog placa u bloku VI.

  Profiter u izjavama proziva Glas Cepuraka.Sef misije EK u Podgorici Maurer se
  priliko posjete javnoprivatnom servisu Branka Vojicica sastao sa Radojkom
  Rutovic ljubeci se u obraze ciste.Vesna Teric i dalje prati Rocena a Nevenka
  Cirovic se vise ne pojavljuje u liku voditelja.

  Na koga je mislio sef svega u Crnoj Gori kad je izjavio>neki zele da sebi obezbijede ekskluzivnu zastitu od pravnog poretka i budu povlascena profesija u CG.

  Vjerovatno je mislio na Semsudina omiljenijeg kao Seki.Mozda i na Profitera sad
  kad mu je sefova UDBA razotkrila namjere za ucesce u vlasti.

  Sef svega dalje veli>i ja se bavim javnim poslom i taj posao nije manje vazan od
  posla novinara pa ne dajem sebi za pravo da blatim ljude i ugrozavam njihov licni
  i porodicni integritet.

  Priznajem da se bavio javnim poslom ali je dugo skrivao porodicnu tajnu o naslednom
  bogatstvu.Skoro smo saznali da mu je djed ostavio zakopanu u dvoiristu kuce u
  Rastokapa ni manje ni vise no Prvu banku osnovanu 1901 godine.On i njegova
  porodica preko te banke danas ugrozavaju i licne i porodicne integritete svih gradjana
  Crne Gore.

  A onda sef svega dodaje>kod novinara je nametnut osjecaj ugrozenosti kojeg u
  stvarnosti nema.Ovu poruku ponavljao mnogo puta da bi je njegovi sledbenici
  koristili kao papagaji.

  Koristeci kafanske zaludljebe i saptacku masineriju ANB-a nametnuo je sistem
  vjerovanja autoritetima kod svojih pristalica.

  Cim ga neko od dojucerasnjih pristalica kroz medije pomene on im odgovora da su
  to budalasta trucanja balkanskih nesretnika.

  Kad mu nekadasnji podrzavaoci iz Vijesti i Monitora daju u javnost kocoperenje iz
  1990-tih tipa>ne moze se mahati grancicama mira dok se srski narod po Hrvatskoj
  kolje i siluje,dok im se pale kuce i imanja samo zato sto su srbi on onda aktivira
  dosijea radijatora pa kod saradnika Darka Sukovica saopsti cjelokupnoj javnosti da
  je UDBA finansirala i da je Milan Rocen cesto kordinirao uredjivanje Vijesti.

  Govoreci >rat se ne dobija dezerterstvo vec mobilizacijom hrabrih momaka spremnih poloziti zivote za domovinu targetirao je Slavka Perovica i LSCG kako bi neko od
  povampirenih njegovih sledbenika izvrsio atak na navodne izdajnike.Danas oni koji
  su u tim danima,mjesecima i godinama kod LSCG-a i Slavka Perovica imali sigurnu
  kucu i ljudsku zastitu sluze Milu Djukanovicu za napade na postene ljude.Oni su se
  upregli u prljavi i sramni posao krecenja ratne proslosti Mila Djukanovica.Na zalost
  u taj prljavi posao ukljucili su i one nesrecne majke Srebrenice koje su cinom vracanja
  povelje Ligi humanista BiH pokazale odnos prema dzelatu a danas ih Semsudin
  koristi u hajci na jedinog svjedoka iz drzavnog aparata inspektora Slobodana Pejovica.

  Bojim se da ce i one zbog ovakvog tumaranja i vjerovanja UDBA-su Semsudinu u
  Crnoj Gori izgubiti status nesrecnih porodica.

 67. Gradjani,
  danas je specijalni tuzilac Djordjina Ivanovic pokrenula predkrivicni postupak oko
  zloupotreba predsjednika Bara Pavicevica.Kao u slucaju Budve i ovde je inicijalno
  koristen materijal koji je prikupio MANS.I pored ranije podnijete prijave domacica
  Ranka Carapic koja obnasa funkciju Vrhovnog drzavnog tuzioca nije preduzela ni
  jednu radnju.Na insistiranje MANSA i podastiranje jos niza dokaza napokon su se
  odlucili da pokrenu potrebne radnje.

  Kao i u slucajevima hotela Avala,luke Bar,Montenegro airlinesa dje su akteri ili
  visoki funkcioneri DPS-a,supruznici ili rodjaci dje se radilo po sistemu da vrijeme
  izlijeci sve i u ovom slucaju je pokusano.Samo upornost MANSA i gospodjice
  Calovic ucinilo je neizbjeznom angazovanje specijalnog tuzioca.

  Mislim da foliranje kojim se do sada sluzio sef svega u Crnoj Gori vise ne prolazi.
  Cak je i strpljivi Leopold Maurer izveden iz takta pa je morao izreci stav da on i EK
  ocekuju saglasno preuzetim obavezama iz plana za pristupanje EU nova hapsenja.

  Bice interesantno vidjeti koga je od svojih obozavalaca sef svega u Crnoj Gori
  odlucio da zrtvuje.Ja mislim da bi ih mogao zmurke redom sve no njemu je to
  ostavljeno da gali i potapa jednog po jednog sa svog broda.

  Licno mislim da ga EU i te strukture na taj nacin zele kod njegovih obozavalaca
  razgolititi od one koristene izandjale da SEF NIKOG SVOG NE PUSTA NIZ VODU
  do krajnjeg cilja da ce sam sebi kao sto to cini Sanader odrediti politicki kraj.

  Mozda i docekamo da nadaleko cuvena i slavljena BRITVA postane BLITVA.Sto se
  mene tice on je vazda bio zbun.

 68. Semsudin Radoncic sve vise podsjeca na Svetozara Marovica.Prava mala lelekaca.
  Covjek je skroz naskroz pukao!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: