Posted by: Slavko Perovic | June 17, 2011

17.06.2011. g.

„E moj brate kako tebi nije dobro
IZVINI što sam ovako poceo tekst ali ja ovo iskreno mislim.“

Ovako je počelo jedno pismo koje sam nedavno dobio i koje sam odmah procijenio kao udbaško. A zašto je procjena takva, viđećete sami. Inače, ja sam potpuno odlično, što udbi pričinjava velike duševne, ali i fizičke patnje. Počinjemo:

„Imam 36 godina a od kada znam za sebe sam LIBERAL.
Čini mi se da ne postoji miting na koji nijesam bio…išao svuda gdje se po meni borilo za interese CG.“

Ovo je sigurno čista laž tako uobičajena kod pukušaja uvlačenja mi pokožu. Već odavno otrcana, ona kod mene ne izaziva nikakvo gađenje, naprotiv, samo podsmjeh, jer znam starih liberala koji su na najogavniji način izdali LSCG i mene lično. Ali, takvi su današnji Crnogorci, i to masovno, da prevedem: tragedija i sram!
„RADIM TO I DANAS!“

Što? Da izdaješ ili radiš za udbu? Prvo se više ne može desiti, LSCG je zamrznut, a da radiš za udbu u to se ne moraš kleti, to sever vidi, očigledno je.

„Ovo što ti radiš od sukoba Mila i Momira (tačno sada u centar gadjem, precizno to je ključ svega), naovamo zove se vrlo prosto – SUNOVRAT.Poslije godina, gdje si briljirao u najtezim trenucima za CG, gdje ti SVAKO skida kapu, 90-97 godine…ti si se poceo gubiti, blijediti, a meni se cini na kraju i potpuno pogubiti.“

Ovo je klasična udbaška lažna priča, to “dijeljenje” LSCG do 97-me i poslije 9i7-me, koju je odmah nakon devedest sedme i činjenice da je u prvom krugu predsjedničkih izbora Đukanović izgubio, a da sam ja u drugom krugu pozvao glasače LSCG da glasaju za Đukanovića, ne nikako zato što su liberali prema tome čevskom mafijašu, saradniku Slobodana Miloševića, ratnom huškaču i zločincu osjećali bilo kakvu naklonost, naprotiv, znali smo i odmah raskrinkali da se 97-e radi samo o novom pakovanju uobičajenih Đukanovićevih prevara i ništa drugo, ali Zapad je stajao iza Đukanovića! Činjenica je da ni jedna opoziciona stranka nije stala iza naših istinitih tvrdnji, i ni jedan lažni nezavisni medij, sve počev od „Monitora“ Miodrga Profitera Perovića, te televizije i radija izdajnika LSCG braće Vučinić iz Rogama, Steva i Đura. Naprotiv, našli smo se u žrvnju što za nas nije bila nikakva novost, ratnici smo mi navikli na sve užase bitke koju smo vodili za pravo, část i slobodu Crne Gore.. A za Đukanovića smo glasali samo kako bi Amerikanci i Evropljani shvatili da samo donekle razumijemo ogromnu podršku koju Đukanoviću daju, plaćajući tako njegovu izdaju Slobodana Miloševića! Rekli smo im: evo glasamo, ali nas ne smijete zaobići! A što je bilo? Zaobišli su nas, a u sjeni radili sve u pomoći i obuci Đukanovića da nas zbriše. Da li mu je, ik da li im je pošlo za rukom? Nije, zbrisali smo mi njega, zbog naše borbe on je već odavno prazna, nakazna ljuštura, ostalo treba da uradi narod, ali neće!

„Elem, da krenem sa mojim pitanjima TEBI i mojim nedoumicama…
Moraš priznati da je malo čudno da ti toliko smeta Djukanovic i njegova okolina (iako je 99% sve tacno sto pricas za njih), ali imam neki osjećaj, jer pomno pratim sve tvoje poteze od 98-e godine naovamo…da rijetko, ma skoro uopšte ti više ne smetaju razni Bulatovici (sjećas se, ista partija je, ali ti to nije smetalo da šetas ulicama sa njim u cik referenduma), više ne pominješ razne Emile Labudoviće, četničke popove, nisi vise kritičan ni prema ratnohuškacima iz 90-ih, sve česće čitam da je Milosevic bio u pravu po tebi onda (tu praviš sam sebi kontradiktornost, jer u čemu je onda grijeh njegovog soldetina Djukanovića), a pozivaš nas da gradimo CG sa raznim Mandićima, raznim narodnim strankama i bakračima, DAN JE SJAJNA NOVINA itd. Jel to misliš na članke o svetosavskoj kulturi i npr. tekstovima nekakvog Drljevica koji piše u toj tvojoj sjajnoj novini doslovce ovo PROTIV CG I ZA ALBANIJU AKO TREBA NAVIJATI (poslije osvajanja vaterpolista EP)…sa druge strane si jako oštar, bukvalno sve registruješ, ali bukvalno sve, kada je neka procrnogorska licnost ili potez u pitanju…e tu nemaš milosti.“

Profesionalci znaju da je onaj „uvod“ dragog udbaša samo služio za „posluženje“ čitavog poslužaonika prekrivenog sa delicijama golih udbaških laži. Tačno je da je Crnou Goru ubio Milo Đukanović, tačno je da su mu u tome ruke saradnje listom pružili stanovnici Crne Gore, ogromna većina njih bez obzira na naciju, vjeru, političko opredjeljenje, ma njima su važni samo mafijaški poslovi i mafijaški darovi. Naravno, već punih dvadeset godina javno ukazujem i osuđujem ovaj savršen zločin Mila Đukanovića!

Što se tiče Bulatovića i ostalih lažnih opozicionih stranaka, prošlo je već mnogo godina od kada ponavljam i uporno tvrdim da te stranke nijesu ništa drugo nego od mafije plaćene igračke u mafijinim rukama, njima upravlja Đukanović, a ne njihovo vođstvo, vođstva Đukanovića slušaju kao niži oficiri i za to su plaćeni. Kod ovoga kažem: pozdravljam svaki put svakog poštenog člana i glasača tih stranaka, oni su u čitavoj priči potpuno nevini! Takođe, čista je laž da sam sa Bulatovićem ikad šetao, a još veća da sam to radio u „cik referenduma“. Naprotiv, raskrinkao sam stvarnu referendumsku ideju zvanu „siva zona“, kreiranu od strane Mila Đukanovića koji je, inače, uradio sve da do onih potrebnih 55 posto nikako ne dođe, da mu se ostvari “siva zona”, ali njemu na žalost, došlo je!

Inače, što se tiče Emila Labudovića koji je bio samo tek dio ratnohuškačkog lažnog novinarskog tima lažne državne Televizije, ali i svih „državnih“medija, raskrinkani su, od naše strane, od same njihove pojave, to su uradili liberali i ja lično! Nikada, takođe, nijesam rekao da je Milošević bio u pravu, ovo je laž nad lažima, i nikada nijesam zvao da se bilo što radi sa Mandićem, Narodnom strankom i ostalim, kako to udbaš veli, „bakračima“! Nikad nijesam rekao da je „Dan“ sjajna novina, naprosto tvrdim da u Crnoj Gori slobodnih medija ne postoji, da su svi oni u rukama mafije, i da svaka redakcija ima svoje udbine specijalce koje usmjeravaju „uređivanje“ medija onda kad to šef mafije naredi! I to tako biva, svjedocmi smo punih dvadeset godina. O nekom Drljeviću koji mi se podmeće, neću trošiti ni riječi, ali ću reći da ja uopšte ne vidim istaknutih, kako udbaš kaže “procrnogorskih“ ličnosti. I to je laž, a istina je da „procrnogorstvom“ mafija pokriva i krije svoje zločine, na isti način kako ih je godinama i godinama krila „velikosrpstvom“ i na to reagujem uvijek, na tu laž!

„Kada praviš razne analize samo da te podsjetim (ukoliko te to više zanima), da npr. u medjuvremenu se dogodio intervju sa Dobricom Ćosicem, gdje nas naziva kopiladima, nas CRNOGORCE (nije u intervjuu naveo da TI tu ne spadas)…a nijesam primijetio da si to izanalizirao…interesuje me sta misliš npr. o tome, da li ti to smeta, koji je to tvoj potez koji bi stao u zaštitu CRNOGORACA?“

Ovako lažući nastavlja udbaš, jer laž je osnovni udbin „posao“. Ne znam za taj intervju, O Ćosiću sam sve rekao i govorio onda kad je trebalo, odbio sam i njegov poziv da ga posjetim kao predsjednika takozvane SRJ napisavši mu da tu kreaturu od države ne priznajem, pa ni njega kao predsjednika! Kopile nijesam, a i da sam, na primjer, što bi u toj činjenici bilo nemoralno, ama ništa! Vidite li sav besram ljudski koji kulja iz ove udbaške kretaure? Vidite naravno. E, ova kreatura je dominantni amoralni primjer ogromne većine isto takvih stanovnika Crne Gore, nema među njima razlike, ama ni minimalne. Dvadeset godina prošlih i proteklih očigledno dokazuje ovu moju stalnu tvrdnju. A ako ja nijesam branio Crnu Goru od Zla koje protiv nje radi, a razvilo se u njenim stanovnicima, onda nije niko! I nije, pa puknite udbaši!

„U medjuvremenu Risto Radović koji je po zadatku od srpske udbe i instaliran ovdje u doba dolaska Milosevića (ako ko to zna, ti to perfektno znaš), posrbljava i čuda čini od nasih manastira…nijesam te čuo šta mislis o tome, kako gledaš na te stvari a sjećaš se npr. 1993-e i prekida Njegosevog skupa u “Zetskom domu” i pokliča RISTO SOTONO?“

Udbaš naravno „zaboravlja“ istinu da je i Milo Đukanović na vlast instalran od iste Miloševićeve udbe! Udbaš „zaboravlja“ da je Amfilohije Radović apsolutni poslušnik Mila Đukanovića, da su svi njihovi javni „sukobi“ projektovani kako bi politički koristili Đukanoviću, udbaš „zaboravlja“ da je Amfilohije, pored drugih velikosrba, navijao za Đukanovića na izborima 1997-me, udbaš zaboravlja da je podgorički hram bitno finasiran novcima crnogorske mafije, da je Đukanović finasirao onaj krst na njemu, i udbaš „zaboravlja“ da sam ja raskrinkao SPC kao jedan od bitnih mehanizama sprovođenja velikosrpske politike u Crnoj Gori čiji je osnovni cilj: Velika Srbija i posrbljavanje svih naroda sa kojima se Srbi dodiruju, a koji nijesu Srbi! Udbaš “zaboravlja” da sam ja lično obnovio Crnogorsku pravoslavnu crkvu, a „zaboravlja“ i to da je tu Crkvu, još u vriujeme vladike Antonija, ali bez njegove krivice, posredstvom onog Steva Vučinića, ali i drugih, u ruke preuzela crnogorska udba i da je njeno stanje takvo i dan-danas – udbaško!

„To je bilo ZLATNO vrijeme Slavka Perovića.“

A ja udbašu poručujem da je svaka sekunda djelovanja LSCG od njegovog osnivanja 26-og januara devedesete, pa do njegovog zamrzavanja marta 2005-e i sve do danas BILA I OSTALA ZLATNA! Crnogorce za tu činjenicu nije bilo stalo. Da smo bili diktatori i mafijaši, listom bi stali iza nas!

A sada, očiogledno izgubivši živce, udbaš prelazi na „kratka“ pitanja, evo:

„Sta misliš o politici Tadica (SRBI U REGIONU), je li to doprinos afirmaciji odnosa sa nama CRNOGORCIMA i ima li to po tebi sličnosti sa onom politikom SAO BARANJA, SAO trla vrla iz 90-ih…jer si nekada briljirao kada bi PRVI osudio tu i takvu politiku?
Da li smo trebali da zaokružimo NE 21 maja po tebi?“

Odgovaram: U datim prilikama tragičnim po Srbiju, Tadić je pokušava spasiti i spašavati. 21 maja liberali su zaokružili DA, ali bez ikakvih slavopojki mafiji i njihovom šefu!

„Da li smo trebali sa Bulatovićima, prvo Momirom pa onda i Predragom da gradimo CG po tebi?“

Odgovaram: nikako! Crna Gora se MORALA graditi samo sa LSCG! Crnogorci su takvu ponudu odbili i nastavlili ruku pod ruku sa mafiím!

„Da li je zapravo trebalo srušiti CG, samo da Djukanovic ode u zatvor ili ga ubiju po tebi, pa ko j… CG?“

Odgovaram: Crnu je Goru UBIO Milo Đukanović uz punu podršku naroda! Ona postoji samo na mapi, a u suštini je privatni posjed mafijaškog klana Đukanović. Crna Gora se ne može srušiti, jer ona ne postoji, postoji samo mafijina prevara koja se lažno zove „Nezavisna država Crna Gora“.

„Da li ti smatraš da nama razni radikali, Nikolići, Koštunice, Ilići misle DOBRO?“

Odgovaram: Crnogorci sebi misle i rade sve najgore i najružnije i to punih dvadeset godina, ubili su se. Zašto bi bilo ko drugi o njima mislio dobro kad oni sebe namjerno ubijaju? Zar se budali može reći išta drugo osim da je budala? Ne može, a da se ne laže! Ti laži, ja neću!

„Da li treba da navijamo za CG uopšte po tebi?“

Odgovaram: ti navijaš za udbu, njen si član, a za Crnu Goru te baš briga, to se vidi iz aviona!

„Da li ti znaš da stasavaju mlade generacije u CG koje možda nijesu toliko opterećene ljudima, ko je bio, ko je sad za koga, ko je bio na čelu bloka za nezavisnost? Da li su baš svi ljudi ali baš svi iz Pena, Matice, CPC, svi profesori univerziteta, sve nevladine organizacije, novinari, bukvalno cijela antiratna CG i bukvalno svih 230 hiljada ljudi budale i kupljeni?“

Odgovaram: mlade su generacije namjerno uništene, one ovako uništene samo su jedan od ostvarenih, crnih planova Đukanovića. Inače, da, ogromna većina od 230 000 osoba je korumpirana, kupljena, to se vidi po njihovom ponašanju i sudbinama, a njihovo ponašanje i njihove sudbine su karakteristike budale. Oni od drveta zvanog Milo Đukanović, prave se da ne vide šumu svoje propasti, šumu crnu u koju su duboko ušli!

„Da li ti je možda palo na pamet da je ljudima bilo svega preko vrh glave samo da izadjemo iz zagrljaja Beograda?“

OdgovaramČ da je to istina, a ne gola laž, oni nikad ne bi ušli u zagrljaj Miloševića, jer to je istina, ostavi Beograd na miru! A ušli su sa oduševljem očekujući velike koristi od Miloševićevog zagrljaja. Na isti su način u zagrljaju Đukanovića! Prljavi interes i ništa drugo!

„Znam da tebi izgleda na današnji dan prosto nevjerovatno da npr. postoje ljudi koji vole CG od srca, da mene npr. zabolje za sve i svakoga, da me zanima SAMO CG…da od svojih para putujem za Englesku, Italiju i bodrim svoju reprezentaciju?“

Odgovaram: nijesi ti ničiji ni navijač, ni igrač, ti si udbaš, udba je tvoja domovina, raspala se da Bog da, istoga časa!

„Da li si možda pomislio da se pojaviš u Njegosevoj ulici 3 sata prije početka nekog fudbalskog meča reprezentacije da vidiš hiljade ljudi (pretezno mladih) koji OD SRCA PJEVAJU I NAVIJAJU ZA NASU CG, da možda nije sve iskonstruisano već spontano?“

Odgovaram: ja im lično, navijačima, želim svaku sreću, ali ih uvjeravam da su izmanipulisani od strane mafijaške vlasti. Ova činjenica ne umanjuje njihov patriotizam, ja samo preporučujem da ga izvade iz ruku uništitelja tog patriotizma, dakle mafije, dakle Đukanovića!

„Kakvim očima gledaš npr. na mene, jer ja sam taj jedan od njih?“

Odgovaram: ti si udbaš, vidi se to iz tvojih pitanja, iz tvojeg fukarluka, iz tvojeg nesojluka, ti si funjara, kakav navijač, ne diraj ih tvojim glibavim „riječima“!

„I na kraju da te pitam za kraj jos ovo:
DA LI TI ZBILJA MISLIŠ DA TEBE VOLE I CIJENE RAZNI MANDIĆI, POPOVI, SRPSKI POLITICARI, LJUDI KOJI MRZE CG?
DA LI TI ZBILJA MISLIŠ DA SRBI MRZE DJUKANOVIĆA ZBOG KRIMINALA A NE 21 MAJA?“

Odgovaram: ovakvo „pitanje“ može da postavi samo udbaš i hulja, a to si ti. Svako onaj ko cijeni, poštuje i voli istinu, sigurno me voli! Druga je stvar što takva sorta u Crnoj Gori skoro da ne raste! I to se vidi na svakom koraku!

„Ako zbilja to misliš, onda tebi zbilja nije dobro (izvini na iskrenosti), ali iole NORMALNOM čovjeku je jasno moj Slavko da ONI ali svi od reda istim očima gledaju i Mila Djukanovica i Slavka Perovica i FILIPA JOVICEVICA i svih onih 230 hiljada sto su 21 maja rekli DA!“

Odgovaram, ja sam potpuno normalan, a ti si potpuno unakažen, ja sam Čovjek, a ti si g a d! „Uživaj“ u udbi, voda vas sve ponijela!

„OD SRCA SVE NAJBOLJE
FILIP
PG“

Odgovaram: M A R Š!

Poštovani čitatelji i čitateljice ovo je jedini način prave komunikacije sa udbom, drugog nema! Živjeli!

Advertisements

Responses

 1. Svaka čast, Slavko!

  Ovo nam je besplatni čas – kako se razgovara s ovakvim pokvarenjacima! Sram ga i stid bilo, koji god da je od nebrojenih udbaških robova!

 2. E da im je da nema Liberala i posebno Slavka Perovica,pa da uzivaju u svojim gadostima! Mislim da je Slavko cak i blag sto ustvari zasluzuju! Tako Slavko,deri ih, jer znas da se najvise tebe boje,a to znaci istine!!! Dok bude i jedan jedini Liberal disao znam da nece moci proci ta, sad vec, zahuktala krecenja biografija!!! Dzaba vam sve udbasi!!!!!!!! Slavko i Liberali su vasa nocna mora!

 3. Pismo koje je pisao izvjestni Filip je infatilno, maloumno, naručeno, nasricano, eto da napiše i taj neko nešto il pak grupa njih da se eto pokušaju pokazati, ukazati na svjetlost dana svoje crvene guzice koje su se zažarile od šupkanja bilo kome.
  Slažem se da je ovo jedini način odgovora a u zapisima sam rekao da oni misle da se mi palimo na barjačenje, srpstvo il crnogorstvo. Prošlo je to, pioniri maloumni. Ovo je 21 vijek, referendum je prošao a oni jos pričaju o njemu, Beograd gledaju kao aždaju a ne vide aždaje u svom dvorištu koje im svako jutro bacaju mrvice a oni ih kupe kao poslednji bijednici.
  Boli sve njih sve normalno sto neko piše, misli , stalno bi oni da imaju nekog dezurnog Milosevica, Cosica . Ej dozovite se infatilna ruljo, ostavite se praznih prica ,promijenite nesto, priznajte da ste izmanipulisani, ispranog mozga ,pameti, sjecanja.
  Shvatite da se nešto mora mijenjati, pa to je normalno, ne može vječno, trajno, pa nije to vojana konzerva a i da jeste pa i ona ima rok trajanja. Niko ne ruši državu, samo želi bolje ovom narodu, svojoj djeci . Ovako svi vi Filipi tapkate u mjestu, a ne shvatate da vrijeme prolazi !
  Dozovite se pameti ili se okanite prljava posla ! Sve se vraca, svaka izdaja, svaka laz, suza, jecaj…
  Podjite do Beograda pa cete više vidjeti vaših mentora u ul Knez Mihailovoj nego u Hercegovačkoj. Nemojte da vas truju mržnjom kukala Vam majka. Bioče je vaša granica, i ovako a i u glavama !

 4. Nevjerovatno….

  Izvjesni “Filip” (u daljem tekstu od milošte ga nazivam Fićo), izgleda cijelu deceniju kasni…. Sredinom devedesetih i tamo neđe pri rascjepu DPS-a ova njegova pitanja, i njegova zabrinutost nad Crnom Gorom i njegov “patriotizam” bi i mogao da se plasira al sad jako tesko. Mislim jako tesko kod punoljetnih gradjana u ovom trenutku. Dakle, đe se ufati Slavka sa ovom pričom moj Fićo?
  – Fićo je dakle navijač i ne žali para da putuje i navija za svoju reprezentaciju. I to je super. Nego ja bi pitao Fića što je po zanimanju đe radi kolika je to plata pa sebi može da priušti odlaske u Italiju, Englesku itd jer moj Fićo i meni se na stadionu pjeva “ajmo ajde svi u napad” al nema se eurića za to. Koja je to uspješna firma u Cg pa ima impozantan lični dohodak? I vjerovatno neko odgovorno mjesto zauzima u njoj? Ako zauzima onda ko ga to mjenja dok si medju tifozima cg reprezentacije širom Evrope?
  – Fićo nikada nije bio liberal jer svaki preostali pravi liberal zna sta su znacili nasi mitinzi, nasa okupljanja i kakva je energija slobode, ljubavi, nade na njima postojala. To su bila jedina ostrva , jedina oaze đe smo se osjecali slobodni i jaki. Uz jednu najavu i desetak plakata moj prijatelj, moj politički lider, gospodin Slavko Perović je okupljao sa lakoćom sve nas.
  -Fićo je sa saradnicima iz udbe o jadu se zabavljao da se pokrene masinerija pred referendum. Je li tako Fićo? Jeste, nego što! Prvi miting za nezavisnost pred referendum na CT je bio pred polupraznim trgom; Onda je ponovljen i dovlačeni su plaćeni simpoatizeri i profesionalni crnogorci, “bivši” liberali da se trg napuni. Je li istina Fićo?
  – Na slavlju nakon referenduma dok se otvarao šampanjac kome se klicalo? Radu Bojoviću? Stevu Vučiniću? Ranku Krivokapiću? Nekom iz DPS-a? Ne Fićo nego SLAVKU PEROVIĆU.
  -Fićo? Udbašu sitni?? Evo ti jedno FUJ!!

 5. Molio bih te Slavko ako znaš nešto o radio DUX-u da napišeš neki tekst tim povodom.Mislim,kako je napravljen,koji su ljudi to odradili i ko je u svemu tome.Znaš ti već o čemu se radi.Inače,samo hrabro NAPRED.

  Pozdrav,živio mi!

 6. Prije par dana zadesim se u nekom sirokom drustvu, bez licne zelje i krivice, sticajem, tragicnih, okolnosti. Socijalni milje mi i nije bas isao u prilog, jer bjese sastavljen od neimara post-modernista i podgorickih dokolicara, naviklih da tudju muku supenom kasikom srcu, a prismacu pakosnim podsmijehom hijena. Pijucka se kafica, listaju raznorazni dnevni casopisi, policijske biltene su vjerovatno sazvakali ranom zorom prije dobijanja radnih zadataka, i sad prezivaju, uz opaske, posalice i tracarenja lisenih mentalnog napora. E sad, sve ovo i nije toliko bitno, da na trpezi kao glavno jelo nije bio Slavko Perovic i LSCG. Covjece, pomislih, stranka koja je zamrzla svoj rad prije pet-sest godina, osnivac koji je par hiljada kilometara daleko od ovog gadluka, u samom su vrhu lokalnog ogovaranja zitelja ”proklete avlije”, i koliko vidim tesko da ce neko, ili nesto uskoro preuzeti primat tom fenomenu. Kako se u avliji sve zna, jedan od prisutnih uspjesnih poduzetnika me pita, vjerovatno me dozivljavajuci kao licnog Slavkovog biografa, od cega zivi Slavko u Pragu? Kao po komandi poskakase i ostali, sklopise novine, i uz domino efekat pocese da laju, reze i podvriskuju, da imaju muda vjerovatno bi i ujedali. Razjarila se bagra, bjelacaju ocnjacima, porculanskim, jer kod zubara nisu isli kad je trebalo, zakovitlali beonjacama, obrve im se otrgle kontroli, dok im se znoj sliva niz lice, bilo bi lijepo da mogu reci niz obraze, ali ne mogu… Moj Slavko, neka te Gospod Bog blagoslovi, zbog svega sto si rekao, uradio i sto ces tek, ako ni zbog cega drugo, a ono zbog straha koji izlazi iz svake pore ovih bitangi, a’ te pomenu, ili pomisle na tebe! P.S. kako kaze Dzoni ,,budi mi silan i dobro mi stoj”.

 7. ZA SLOBODU!

 8. Sasi….

  Nadovezacu se samo na Vasu odlicnu analizu , Krecao sam slican tekst I Sam da napisem vec neko vrijeme … Slicna iskustva I ja svakodnevno dozivljavam , prosto ne mogu da vjerujem u kolikoj mjeri se vode debate o Slavku po podgorickim kafanama , i jos je nevjerovatnija reakcija tragicnih nakaza koji Na pomen Slavkovog imena mijenjaju svoj izgled, deformisuci svoje ruzne njuske… Kao po pravilu postavljaju identicna imbecilna pitanja , poput ovih iz pisma … I ne skrivaju jad koji osjecaju I mrznju prema Slavku , samo zato sto ne dolazi da mase I barjaci Na proslave nezavisnosti itd…. Jer ocigledno , tada bi njihova lazna najcrnogorskija idila dozivjela ekstazu !
  Slavkov komentar Na ogavno pismo necu komentarisati …samo cu reci da odavno Nisam uzivao kao jutros ispijajuci kafu uz ove redove !! Svaka cast !!

 9. Živio Slavko legendo
  Sve je tačno što kažeš za crnogorce. Najgori smo narod!!!

  Pozdrav!

 10. Razocarani UDBA-s liberal veli>
  „E moj brate kako tebi nije dobro
  IZVINI što sam ovako poceo tekst ali ja ovo iskreno mislim.“
  Pa nastavlja u pismu>
  Imam 36 godina a od kada znam za sebe sam LIBERAL.
  Čini mi se da ne postoji miting na koji nijesam bio…išao svuda gdje se po meni borilo za interese CG.“

  Genije moj bogu hvala sto je tebi dobro i sto njima sa puno krvavih opljackanih para ne
  moze biti i nije im dobro.
  Znam da ti price o kolicini lojalnosti tebi i stranci sada stimulisu smijeh jer si ih se puno
  naslusao od starih i raznih liberala izdajnika.

  Slavko prijatelju moj svakodnevno u raznim okolnostima i drustvima mi koji te cijenimo i
  volimo bijemo bitke sa sticung crnogorcima.Oni su falicni jer su stvoreni u laboratoriji
  Djukanovic-radijator Dusko i htjeli bi da i nas uvuku u njihov soj.Ne hvala.Divno nam je
  ovako.Mi smo Slavko rijetka vrsta.I treba da se gordimo.Svi krvavi novci su im nista kad
  se susretu sa istinom i zbiljom.Kad god da je to i u bilo kojoj prilici dovoljno.Kakvi god
  da su i ako su od loseg ljudskog materijala istina ih osamari.

  Dzaba Djukanovicu djedovina u vidu banke,dzaba obozavaoci tipa Semsudina i Fahra
  dzaba Piter Mank.dzaba Berlusconi,dzaba Cane Subotic,dzaba Sinavatra dzaba dzaba
  sve kad na drugu stranu stoji svetionik u liku Slavka Perovica u koji su uprte oci
  postene Crne Gore.Toliko ih je koliko je.Tih toliko i Slavko pred njima su njegova mora
  jer ih nije mogao zaplasiti i kupiti i nikad nece moci.

 11. Svaka čast Slavko!Tako treba po fukari!I na kraju smireno,rasterećeno,čisto-“Poštovani čitatelji i čitateljice ovo je jedini način prave komunikacije sa udbom, drugog nema! Živjeli!”

 12. POŠTOVANI,
  POZIVAM VAS DA POSJETITE NOVE PODBLOGOVE: ‘DRUGI O NAMA’ I ‘VAŠI KOMENTARI’, KOJI SE NALAZE NA LINKOVIMA ISPOD ‘SLAVKOVE NOVE POEZIJE’, I DA, KROZ SVOJE KOMENTARE, DATE SVOJ DOPRINOS OBOGAĆIVANJU ISTORIJE KOJA SE PIŠE NA STRANICAMA BLOGOVA SLAVKA PEROVIĆA, JEDINE ISTINITE I STVARNE , A KOJA NIĐE DRUGO U CRNOJ GORI ZAPISANA BITI NEĆE! KO ĆE – AKO MI NEĆEMO! PIŠITE!!!!
  S POŠTOVANJEM
  MODERATOR

 13. Razocarani UDBA-ski liberal pisei>
  „„Ovo što ti radiš od sukoba Mila i Momira (tačno sada u centar gadjem, precizno to je ključ svega), naovamo zove se vrlo prosto – SUNOVRAT.Poslije godina, gdje si briljirao u najtezim trenucima za CG, gdje ti SVAKO skida kapu, 90-97 godine…ti si se poceo gubiti, blijediti, a meni se cini na kraju i potpuno pogubiti.“

  Dragi moj prijatelju Slavko,UDBA i njihova laboratorija zla ti je ocrtala 1997 godinu kao
  crtu od koje si se navodno izgubio.Ocekivali su da ti i LSCG budes Milov cistac i da
  mi budemo alibi zbog cega on ne moze biti drugo oko u glavi Srbije i Crne Gore da mu
  mi damo razlog za distanciranje od obje crkve.Ispod zita pomaze Amfilohija a saptaci
  po kafanama sire price o podrsci Mihailu i Stevu Vucinicu.Sve laz do lazi.

  Cak i zlonamjerni znaju da je tada 97 god stvorena lazna dilema o manjem zlu.Zapadne
  sile su se jasno pozicionirale na stranu Djukanovica.Bulatovic se kao slijepac drzao
  Milosevica tako da je izbor bio lak.Kao sto si UDBA-su odgovorio zapad je bio i tad vrlo
  neiskren.Vrijeme je pokazalo da si im uzalud izbio i taj argument iz ruku.

  Sjecam se tada tv duela dotadasnjih prijatelja i partijskih kolega u kojem je bilo svega
  samo ne dijaloga i razgovora ljudi.Bulatovic je Djukanovica optuzivao za ogromni sverc
  cigareta iz kojeg drzava ubira mrvice a pojedinci bogatstvo.Sjecam se da mu je tada
  beskrupulozni Djukanovic drsko zaprijetio da mu ne vrijedja porodicu.Naravno Bulatovic
  je streknuo i promijenio temu.U knjizi Pravila cutanja Bulatovic opisuje karakterne
  osobine Djukanovica i kaze>kad najvise laze najdrcniji je i gleda te u oci.

  Od tada je zajahao ovaj narod i evo jase do dana danasnjega.Zahvaljujuci i ovakvim
  kao sto je ovaj nas UDBA-ski liberal Djukanovic bi da pridobije jos nas malo na
  celu sa Slavkom Perovicem koji smo se gadili njega i svega sto on cini.On ima sve
  od novca do moci ali mu je prazna ljustura nesto sto opominje.

 14. E kako onda opra, bez cetke i sapuna, onu funjaru od Filipa kad privatno pismo obnarodova….

 15. Ja sam srecan covjek kada znam da imam istomisljenike u ovoj ,za sada ovakvoj,drzavi.Zivjeli mi nama i zivjela nam Crna Gora kakvu mi zelimo!
  Sto se tice ovakvog polusvijeta poput Filipa…vazda ga je bilo i vazda ce ga biti.Ali,doci ce vrijeme kada ce on i oni poput njega biti marginalizovani.U sustini,on i oni to vec jesu,a zato se i preznojavaju kada se pomene Slavkovo ime,samo sto se i dalje tjese sminkom.Sve su to prazne vrece govana kojima su pare jedini adut u zivotu.Jadan je zivot protracen u kafanske petparacke price i sitne zavjere.Dragi moji,sve je to sitnez.
  Protracise svoje zivote uludo.Uci ce u istoriju kao sramotnici.
  Odbijam da se smatram zrtvom tranzicije; vidim sebe i sebi slicne kao katalizatore dobra u ovim sotonskim decenijama.

 16. A UDBA-ski liberal dalje pise>
  „Elem, da krenem sa mojim pitanjima TEBI i mojim nedoumicama…
  Moraš priznati da je malo čudno da ti toliko smeta Djukanovic i njegova okolina (iako je 99% sve tacno sto pricas za njih), ali imam neki osjećaj, jer pomno pratim sve tvoje poteze od 98-e godine naovamo…da rijetko, ma skoro uopšte ti više ne smetaju razni Bulatovici (sjećas se, ista partija je, ali ti to nije smetalo da šetas ulicama sa njim u cik referenduma), više ne pominješ razne Emile Labudoviće, četničke popove, nisi vise kritičan ni prema ratnohuškacima iz 90-ih, sve česće čitam da je Milosevic bio u pravu
  po tebi onda (tu praviš sam sebi kontradiktornost, jer u čemu je onda grijeh njegovog soldetina Djukanovića), a pozivaš nas da gradimo CG sa raznim Mandićima, raznim narodnim strankama i bakračima, DAN JE SJAJNA NOVINA itd. Jel to misliš na članke o svetosavskoj kulturi i npr. tekstovima nekakvog Drljevica koji piše u toj tvojoj sjajnoj novini doslovce ovo PROTIV CG I ZA ALBANIJU AKO TREBA NAVIJATI (poslije osvajanja vaterpolista EP)…sa druge strane si jako oštar, bukvalno sve registruješ, ali bukvalno sve, kada je neka procrnogorska licnost ili potez u pitanju…e tu nemaš milosti.“

  Stari UDBA*ski klise Slavko vise mrzi Mila no sto voli Crnu Goru.Sad im smeta sto ne
  uvazavas olos i sljam oko Djukanovica.Kako to da ti smetaju posteni Vesko Barovic,
  nadaleko cuveni kumovi Dusko Ban i Zeljko Mihailovic milioneri Stanka Caneta
  Subotica.Zasto ti se Slavko nije dojmio Zoran-Coco Becirovic cuvar opljackane imovine
  Mila Djukanovica u Budvi i Kolasinu itd itd.

  Oni su ti Slavko ocrtali ring i odredili protivnike u raznim Bulatovicima i Labudovicima
  da ti boksujes sa njima a da Djukanovic miri i dobija povelje.

  UDBA-ski liberal tebi podmece razne narodne stranke i gradnju Crne Gore sa njima i
  preko njih.Pa valjda je zlocinac Djukanovic bio u vladi premijer kad su mu Drecun ,Soc
  Dubak i ostali bili ministri.

  Iznevjerio si im ocekivanja sto se na raznim sportskim dogadjajima ne pojavljujes
  pored mafijaskog sefa Djukanovica i drustva mu.Zamjeraju ti sto ne dolazis na te
  DPS-ovske priredbe u kojima se pojavljuju isti oni koji su se pojavljivali na plakatima
  DPS-a pred svake izbore.Cudno im je sto nijesi sa Dejanom Savicevicem,Majom
  Bulatovic,Gavrilom Pajovicem i Draganom Vukcevicem,Goranom Djukanovicem i
  svim ostalim koji su umotani u DPS-ovske boje tobose slavili Crnu Goru.O cemu se
  tu radi.Je li UDBA-skim liberalima ponestalo navijaca.Sa kim to planiraju da se kace
  pa im trebaju borci.

  Kad sportske kolektive i reprezentativne oslobode DPS-ovskih dresova i ljudi imace
  podrsku svih gradjana pa ma koje nacionalne pripadnosti bio.

 17. Ovo je ona već klasična, često ponavljana, poltronsko-ANBovska potka-kako možda i jeste Milo lopov a njegov režom kriminogen, ali, eto, Bože moj, jedino nas on može spasiti, takav kakav je, od strašnog i hegemonističkog Beograda, srpskih popova, Bulatovića, Miloševića, četnika…koji kidišu neprestano na našu milu, nezavisnu i po malo mafijašku Crnu Goru! Pa se još to sve pakuje u patetično-ljigave i jeftine elegije o navijačima u Njegoševoj ulici…
  Odvratno, ogavno i nisko….Bravo Slavko-odličan i jedino moguć odgovor na parapolicijske i toliko puta zavrćene spinove.

 18. Misle bijednici da ce vjecno zivjeti na mrznji i od mrznje svakoga prema svakom, al ni u kom slucaju ne prema njima. Oni su” dobrotvori”, oni se “zrtvuju”, oni su stvorili drzavu. Koju, eto oce srbi i Srbija da unisti, a svi su im drugi dobri.Niokle drugo nema opasnosti. Svi su im naklonjeni i vole ih ludi su za njima.
  Briga njih i za drzavu i za narod, njima treba od drzave samo onoliko za njihove potrebe, jedan obor, da iz njega kevcu, a narod ko stoka da bjezi i trci po oboru cas na jednu cas na drugu stranu, a u sustini sve pod njihovom kontrolom i diktatom.
  Kad je sve tako zasto ne objasne narodu odkud im silni biznisi, naravno njima pojedinacno , ne drzavi, po Srbiji i regionu. Za njihove lopovluke odavno im je tijesno u crnoj pa su se prosirili preko svojih ljudi njima slicnih naokolo, a narod zavadjaju i lazu.
  Narod ispranog mozga zadovoljava se koskama sa njihove prebogate trpeze.

 19. Dragi Slavko,

  To pismo je još jedan u moru dokaza koliki šljam stanuje u crnoj gori.

  S obzirom da su na mafijinoj apanaži gotovo svi akteri javnog života u crnoj gori i da spolja ipak ide po neka kritika, više je nego očigledno, da im stranka čistog nasljeđa kakav je bio Liberalni savez Crne Gore, nedostaje na javnoj sceni kako bi mogli ponovo po njoj da udaraju iz svih oružja.

  Jedina stranka i Ti kao personifikacija koja je mogla da naudi đukanoviću je, kako je to prije koju godinu i priznao jedan penzionisani general, medijski previše prisutni kao analitičar geopolitike, a američki vojnik u cg, RAZBIJEN. To je bila odmazda jer nijesi htio biti sa mafijom i tako sačuvao čast i bar malo obraza crnogorcima.

  I sada kao i tada mafijina udba prepoznaje svog jedinog relevatnog i politički kapitalno sačuvanog, vrijednog i respektabilnog, neprijatelja kojeg se treba plašiti. I sve više će kako vrijeme bude odmicalo a oni postajali sve nervozoniji, koliko god crna gora izgledala kao živo blato.

  Tvoja je budućnost.

  Puno pozdrava tebi i porodici.

  Aco Radulović

 20. Sad pročitah jedan odvratan tekst i odmah dodjoh na ovaj Slavkov blog da se liječim..
  Tekst koji cu iskopirati je sustina gadluka crnogorskog drustva..
  Ne znam ko je dotična, ali je tekst toliko gadan da mi se povraća!!!

  Dr Ljubica Beba Džaković, koja je 18 godina bila poslanik Demokratske partije socijalista DPS u crnogorskoj Skupštini, priča kako je Milo Đukanović, kojeg je uvijek žustro branila i u Parlamentu i u medijima, ipak, jednom iznenadio.

  Džaković za Pobjedu otkriva da se to desilo u Milet bašti (pljevaljsko izletište).

  Đukanović je, kaže, iznio svoju ideju o crnogoskoj nezavisnosti.

  ”Našla sam se u prilično čudnoj situaciji. Znate, sva rodbina mi je u Srbiji. Braća i sestre, sve njihove porodice, unučad. Ovdje gotovo da u rodbinskom smislu nemam nikoga. Zbunjenost, na sreću, nije dugo trajala. Osvrnula sam se oko sebe i konačno shvatila da su sve bivše jugoslovenske republike otišle, a ostale samo mala Crna Gora i neuporedivo veća Srbija. Ostalo je 600 hiljada ljudi, naspram osam ili devet miliona. Je li uz takve disproporcije uopšte moguć bilo kakav ozbiljan razgovor i dogovor o ravnopravosti? Uostalom, u istoj kući, ili istom stanu, ni rođena braća ne žive, izuzev ako baš moraju-iz krajnje nužde”, kazala je Džaković u razgovoru za podgorički dnevnik.

  Ovako retardirani ljudi nam kroje sudbine i onda se čudimo što srece nema?!

  Slavko hvala sto postojiš!!!!!!

 21. ,,S obzirom da su na mafijinoj apanaži gotovo svi akteri javnog života u crnoj gori i da spolja ipak ide po neka kritika, više je nego očigledno, da im stranka čistog nasljeđa kakav je bio Liberalni savez Crne Gore, nedostaje na javnoj sceni kako bi mogli ponovo po njoj da udaraju iz svih oružja.,,

  Aleksandre, sve si u pravu ali vjeruj nijesu na apanazi samo akteri javnog zivota u Crnoj Gori vec su na mafijinoj apanazi i mnogi drugi, za koje ni naslutit ne bi mogao jer prvi,,zakukuricu ,, kobajagi osudujuci rezim a zapravo bacaju mamac na koji ce se po neko ufatiti o oni od UDBE dobiti dnevnicu . Inace, u Crnoj se monogi kao gade kad se spominje UDBA jer je to po njima paranoja .Najvise tu igu igraju upravo sluzbini igraci.
  Vidim i da se ovdje citira Kusovceva ,,Pobjeda,, Pogledjate danasnje ,,Vijesti,, i kazite isktreno vidite li bilo kakvu razliku u odnosu na ,,Glas Cepuraka,,, Interesantno je da ,,Vijesti,, nijesu objavile reagovanje Kocana , brace Pavlovica i Milana Popovica na dirigovane napade Radoncica.
  ,,Vijesti,,, su defintivno pod Djukanovicevim patronatom a svi mediji su odslikani naabolje u jednoj ranije napisanoj recenici Miska Djukica,, Pobjeda je Vijesti iz Dana u Dan.,,

 22. Postovani Slavko,

  svaka ti cast kako si ovoj gnjidi, gnoju ljudskom, laznom i lopovskom odgovorio!

  Volimo te, Postujemo te i danas i za vazda, i budi siguran da nikada, ali nikada ova prica nece nidje proc’ dok je nas pravih Liberala iz LSCG-e ! !

  p.s.

  Za sve udbase poruka: Pocnite ponovo, kao 2001 godine paliti matrijale i dokumente iz arhive, jer kada dodjemo na vlast ima da vas sve javno raskrinkamo i posaljemo u Spuz! MRS, bagro pokvarena!

  SLAVKO ZIVIO STO GODINA I ZDRAO BIO! ZIVIO LSCG VJECNO!

 23. A onda UDBA-ski liberal dodaje>
  „Kada praviš razne analize samo da te podsjetim (ukoliko te to više zanima), da npr. u medjuvremenu se dogodio intervju sa Dobricom Ćosicem, gdje nas naziva kopiladima, nas CRNOGORCE (nije u intervjuu naveo da TI tu ne spadas)…a nijesam primijetio da si to izanalizirao…interesuje me sta misliš npr. o tome, da li ti to smeta, koji je to tvoj potez koji bi stao u zaštitu CRNOGORACA?“

  Eto moj Slavko izgleda je ponestalo Djukanovicu bojovnika pa bi im trebao neko sa
  pedigreom da ga brani od onih sa kojima u drustvu je nas nekada napadao i nazivao
  MUDZAHEDINIMA I USTASAMA.

  A dje su mu SDP-ovski bojovnici.Da nijesu napravili kopcu sa kolegama iz Srbije
  pa im ne valja da kvare imidz kulturnih ljudi.

  A dje su mu bojovnici iz reda bosnjackog,albanskog i hrvatskog naroda.Ni oni ne bi
  da kvare svoj imidz.Zasto niko od njih ne odgovori Dobrici i svim drugim.Zasto je ta
  uloga namijenjena Slavku i liberalima.htjeli bi da zive i dalje na svadjama i podjelama.

  Slavko je svoje stavove oko ovih i slicnih identitetskih pitanja iznio davno i u mnogo
  slozenijim vremenima.Taj ko od njega trazi da se danas izjasnjava u najmanju ruku
  nije dobronamjeran.

  Razumijem da radijatoru i UDBi vazda treba vanredno stanje.Hvala lijepo ali Slavko
  i liberali u njemu nece ucestvovati.

 24. I UDBA-ski liberal potvrdi>

  „To je bilo ZLATNO vrijeme Slavka Perovića.“

  Ja UDBA-su i svim zlocincima i huljama Mila Djukanovica porucujem bilo je i traje
  vrijeme casnog i sojskog Slavka Perovica i LSCG.

  Njihovo zlocinacko pljackasko vrijeme prolazi.Svjesni su toga.Pokusavaju dobiti oprost.
  Nude novac,prijateljstva i sve drugo.Slavko ih i mi svi ih preziremo.To su mali jadovii.

 25. I nastavi UDBA-ski liberal da pita>

  „Sta misliš o politici Tadica (SRBI U REGIONU), je li to doprinos afirmaciji odnosa sa nama CRNOGORCIMA i ima li to po tebi sličnosti sa onom politikom SAO BARANJA, SAO trla vrla iz 90-ih…jer si nekada briljirao kada bi PRVI osudio tu i takvu politiku?
  Da li smo trebali da zaokružimo NE 21 maja po tebi?“

  A sramotna UDBA-ska funjero pa da si jedan jedini liberal na svijetu ti da pitas Slavka
  casnog zasto on uvazava Borisa Tadica.Sta bi vam odgovaralo da ga ne uvazava i da
  ispunjava vase zelje.Da se on umjesto zlocinaca i kriminalaca konfrontira svima koji
  ne misle kao tiranin Djukanovic.

  I tebi i dzelatu i radijatoru je rekao DA nezavisnosti iako mu podmecete ali je rekao da je
  to trebalo ucinjet bez slavopojki mafiji i sefu svega u Crnoj Gori.Sve sto oni ucine bude
  na kraju kuso..

 26. Unervozila se UDBA i njen liberal pa kidisu>

  „Da li smo trebali sa Bulatovićima, prvo Momirom pa onda i Predragom da gradimo CG po tebi?“

  „Da li je zapravo trebalo srušiti CG, samo da Djukanovic ode u zatvor ili ga ubiju po tebi, pa ko j… CG?“

  „Da li ti smatraš da nama razni radikali, Nikolići, Koštunice, Ilići misle DOBRO?“

  UDBO i sljamu radijatorski Crnu Goru je projektovao i sagradio LSCG i Slavko Perovic.
  Najveci neprijatelj i rusitelj Crne Gore je Milo.UDBA bi da ga stavi u temelj njen.Ne UDBO
  ne on je tiranin i pljackas Crne Gore.Po njemu je Crna Gora prepoznata kao gnijezdo
  kriminala i korupcije.Samo on i samo ovde moze prodati pricu o naslednom bogatstvu.
  Samo on i njegova kamarila moze posjedovati gradove i bez trunke stida diciti se time
  kao posteno stecenom bogatstvu.I samo ovde gradjani mogu cutati na tu okolnost.

  UDBA-ski liberalu bas taj Djukanovic je sa radikalom Seseljem slavio inauguraciju
  na Cetinju 1998 godine.Nije mu odgovarao Slavko crnogorac vec razni Vojislavi,Ilici i
  Djindjici srbi kojima je pruzao utociste.Razumijem ga tada se osjecao srbinom.

  A UDBO bazdeljava treba li da mi liberali mrzimo nekog da bi dokazivali lojalnost
  Crnoj Gori.To je vas manir.Ta su vas osjecanja odvela u ratove i pljackanja.Ono cega
  smo se mi liberali stidjeli vi dzelati,zlocinci i pljckasi ste se ponosili.Podnesite sad i
  sankcije tog vremena i tih zlodjela.

  Mi sojski i casni ljudi slobodno cemo setati zemljom i svakom u oci reci istinu.Mi
  jedini imamo pravo i obavezu da to kazemo.Srecan sam sto moja djeca mogu i
  imaju slobodu da kazu da su liberali i da podrzavaju Slavkove stavove i misljenje.

 27. Na sportskim manifestacijama UDBI fali onaj ko je smislio POSTOJACE CRNA GORA ..
  .. i sve ono sto hrani mlade pa pita>

  „Da li treba da navijamo za CG uopšte po tebi?“

  Kanalizacijo necete vi odredjivati kako ce liberali i Slavko navijati za selekcije Crne
  Gore.Vi idete tamo da bi vas evidentirali i isplatili vam naknadu za lojalnost mafiji i
  njenom sefu.Vi i tako pijete krv gradjanima i drzavi Crnoj Gori misleci samo na njen
  novcani potencijal.

  Kako su vam svete zastava i grb drzave koju volite podsjeticu vas da oni koji danas
  naplacuju na drzavnoj kasi lojalnost Crnoj Gori dugo su i u zajednici Srbija i Crna Gora
  naolacivali ljubav prema tom grbu i zastavi.Sjetite se Dejana Savicevica,Predraga
  Mijatovica,Maje Bulatovic,Gorana Djukanovica,Gavrila Pajovica,Scepanovica i Vukcevica
  i njihovih slika na predizbornim plakatima DPS-a.Koliko me sjecanje sluzi nijesu oni
  bili za samostalnu i slobodnu Crnu Goru.

  Liberali i Slavko Perovic su bili i ostali za samostalnu i slobodnu Crnu Goru.Tu svoju
  ljubav i privrzenost nijesu naplacivali niti ce.Vi UDBO i kanalizacijo necete nas uciti
  kako cemo voljeti i navijati za ugrozenu nam otadzbinu.

 28. SLAVKO je otprilike ovako govorio početkom devedesetih:bilo bi strašno loše po mene (Slavka) da ljudi poput Mila,Momira (ovoga ili onoga Filipa) išta dobro misle o meni.Ili na jednoj tribini u Danilovgradu: da oni ne razlikuju kanal od kanalizacije. UVIJEK TVOJ DOBROŽELATELJ.

 29. I onda brizno UDBA-ski liberal kaze>

  „Da li ti znaš da stasavaju mlade generacije u CG koje možda nijesu toliko opterećene ljudima, ko je bio, ko je sad za koga, ko je bio na čelu bloka za nezavisnost? Da li su baš svi ljudi ali baš svi iz Pena, Matice, CPC, svi profesori univerziteta, sve nevladine organizacije, novinari, bukvalno cijela antiratna CG i bukvalno svih 230 hiljada ljudi budale i kupljeni?“

  UDBA i zlocinci to forsiraju da mladima otmu pravo na istinu.Hoce da im uzmu zdravu
  hranu iz usta.Da sakriju istinu da su LSCG i Slavko branili i cuvali obraz Crne Gore.
  Kako ocijeniti muk mladih generacija na univerzitetima Crne Gore.Prihvataju da im
  predavaci budu partneri iz poslova Mila Djukanovica.Zamislite da je na ekonomiji
  predavac Petar Ivanovic u Njemackoj uhvacen u kradji kolega na konferenciji o
  investicionim ulaganjima.Predavaci kod Djukanovica na Donjogorickom univerzitetu
  su hapseni prevaranti profesori Vukotic i Djikanovic.

  Zar vas UDBO nije sramota pominjati sramotnog Ranka Mujovica,Slavka Lukica,
  Veselina Pavicevica.Srdju Darmanovica,Milosa Besica i ostale oficire vase koji su
  na angazmanu za ispiranje mozgova mladim ljudima.

  Umjesto da se stidite Banjevica,Zekovica,Popovica,Spadijera i ostalih vi ih perite
  kao pandan postenim ljudima.Djukanovic je od institucija za cije stvaranje je LSCG
  i Slavko ulozio trud i energiju napravio policijske stanice koje se bave istragama ko
  i koliko voli i simpatise Mila Djukanovica.

  UDBA-ska kanalizacija pokusava da brani pljacke i rastakanje Crne Gore pa kaze>

  „Da li ti je možda palo na pamet da je ljudima bilo svega preko vrh glave samo da izadjemo iz zagrljaja Beograda?“

  Da UDBO svakodnevno ljudi gundjaju sta dobismo time sto postadosmo nezavisna
  i okupirana od Prve familije njihove banke i bandi.Prirodno je a LSCG i Slavko su sav
  svoj autoritet i znanje iskoristili da ubijede gradjane da vole Crnu Goru.Da je ostvare
  kao samostalnu,slobodnu i demokratsku.Danas nemamo nista od toga.UDBO zato
  vam smeta Slavko i njegov LSCG.Sve ste druge kupili i samljeli.Nikad i dovijeka niti
  cete niti mozete kupiti liberale i Slavka.

  Kad god da se dese promjene a desice se mi cemo biti svedoci vasih zala i zlocina.

 30. UDBA-skom liberalu radijatoru i Djukanovicu smeta natpis POSTOJACE CRNA GORA
  ……. jer oni nijesu njegovi tvorci i pitaju>

  „Znam da tebi izgleda na današnji dan prosto nevjerovatno da npr. postoje ljudi koji vole CG od srca, da mene npr. zabolje za sve i svakoga, da me zanima SAMO CG…da od svojih para putujem za Englesku, Italiju i bodrim svoju reprezentaciju?“

  A bagro UDBA-ska dobro znas da je Djukanovic popljackao Crnu Goru i njene gradjane
  tako da danas samo mogu putovati i baskariti se njegovi tajkuni i zlocinci.Malo koji casni
  gradjanin moze svoju porodici prehranjivati a kamoli putovati.Niti je Slavku niti liberalima
  nevjerovatno da postoje lopovi i zlocinci.Nama je nevjerovatno da svi znaju da postoje da
  znaju ko su i da ne smiju da ih pogledaju u oci niti da to javno saopste.Ti ljudi su mali
  jadnici i njih na zalost u Crnoj nesretnoj Gori ima mnogo.

  Bagro oloska vi i vasi zlocinci koji se napljackaste ratujuci po regionu,svercujuci ljude i
  robe zaradiste krvave novce.Danas ste vi vlasnici stanova,jahti i skupih vozila.Neka oni
  ti takvi i njihov sef i njihovi poslovni partneri idu i navijaju a mi cemo Crnu Goru nositi u
  srcima i tugovati zbog njene ugrozenosti.

  Nadajmo se da to nece jos dugo trajati.

 31. I onda nervozna UDBA pita>

  „Da li si možda pomislio da se pojaviš u Njegosevoj ulici 3 sata prije početka nekog fudbalskog meča reprezentacije da vidiš hiljade ljudi (pretezno mladih) koji OD SRCA PJEVAJU I NAVIJAJU ZA NASU CG, da možda nije sve iskonstruisano već spontano?“

  UDBO prokleta tako spontano navijanje je Djukanovic imao u kosarkaskom klubu
  Buducnost koji danas prolazi sportsku golgotu.Tadasnji celnici su i danas u klubu.
  Nek ti oni olosu objasne zasto danas nema novca za igrace i administraciju.Dje su sad
  svemoguci Barovic Vesko i Mitrovic Danilo.Dje sad idu sticovani novci.Od cega je Mitrovic
  sagradio vilu na Marezi u kojoj danas borave US diplomate.Od cega je Barovic kupio
  Radu B.Polje,Solanu Ulcinj,Grand Cetinje,Izbor Bar,Fjord Kotor i ostalo.Mozda mu je
  Prva familija pozajmila ostavstinu iz nasledstva Prve banke.

  Koliko je to spontano raspitaj se UDBA-ski olosu kako su reagovali Varvari na pojavu
  Slavka Perovica na parketu u hali Moraca prije pocetka kosarkaske utakmice.Raspitaj
  se UDBO kako su kasnije reagovali na pojavu Djukanovica na toj istoj utakmici.Znate vi
  dobro olosi UDBA-ska da ste posle tukli te navijace i tada ste ih vasim metodama
  podijelili kupujuci im obiljezja.

  Bagro oloska i vasi profesori na fakultetima pocev od Djurovicke,Lojpura,Lazovica,
  Katnica,Kavarica,Vukotica,Ivanovica,Pavicevica truju djecu pokusavajuci im u mlade
  zivote integrisate zlocince i pljackase okupljene oko Djukanovica.

  Sve vam je uzaludno.Ceka vas zasluzena kazna koju necete izbjeci.

 32. UDBA-s pita Slavka>
  „Kakvim očima gledaš npr. na mene, jer ja sam taj jedan od njih?“

  Nesrecnik se ubraja u one izmanipulisane koji ne znaju da kad navijaju za neku ekipu
  u Crnoj Gori ustvari navijaju za mafiju Mila Djukanovica.Hajde funjaro analiziraj jedan
  po jedan klub u bilo kojem sportu pa ces doci do saznanja da Mogren finansira i vodi
  Boro Lazovic predsjednik DPS-a Budva,Lovcen brkajlija Martinovic iz prsutare Montena
  clan predsjednistva DPS-a,Buducnost Tomo Celebic clan glavnog odbora DPS-a u
  podgorici i tako redom.

  Preko sporta UDBA-ske funjare mobilisu mlade ljude koji im kasnije na izborima sluze
  za agitovanje DPS-a.

  I onda UDBA-s bolesno zakljucuje>

  DA LI TI ZBILJA MISLIŠ DA TEBE VOLE I CIJENE RAZNI MANDIĆI, POPOVI, SRPSKI POLITICARI, LJUDI KOJI MRZE CG?

  Bagro UDBA-ska samo vi mrzite i dijelite ljude.Vi ste i vas sef napravili podjele koje
  traju do dana danasnjega.Od vas i Djukanovicevih gardi i oklopnih transportera nije
  se moglo doci na Cetinje.Vi ste kreatori mrznje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

  E na kraju ide ono sto UDBU najvise zulja pa pita>

  DA LI TI ZBILJA MISLIŠ DA SRBI MRZE DJUKANOVIĆA ZBOG KRIMINALA A NE 21 MAJA?“

  Svi casni ljudi se stide sto pripadaju naciju koju prepoznaju u Evropi i svijetu po
  kriminalu i zlocinima.Valjda huljo neces sporiti da tu i takvu Crnu Goru personifikuje
  bas taj zbog cijeg pranja biografije se ti i javljas.To je Milo Djukanovic sef svega sto
  je bilo necasno nekad sto ne valja danas i zbog cega se stide casni ljudi dovijeka.

  A huljo zasto insinuiras da Djukanovica iko mrzi pa i srbi.A UDBO sto bi ga neko
  mrzio kome je zdusno pripadao i pomagao svo vrijeme.Najizdasniji je bio u vrijeme
  ratova na prostorima ex YU.Zar mu izgovor za slanje nasih rezervista nije bio ugrozenost
  srba u Hrvatskoj.

  Postovani gradjani i prijatelji shvatili ste sta zulja UDBA-ske hulje.imaju novac i moc
  ali im na svakom koraku u zivotu pred ocima lebdi slika LSCG i Slavka Perovica sa
  njegovim porukama koje zivot znace.Ogradili su prostor zvani drzava,suspendovali
  vladavinu zakona i otvorili berzu na kojoj se prodaje i kupuje sve.Vide i opominje ih
  da u Crnoj Gori nijesu uspjeli i da postoje ljudi koji im prkose cascu i ponosom koje
  simbolise Slavko i LSCG.Jeza i strah ih proganjaju zbog nas.Udaraju na prvog medju
  nama misleci da mu uticu na emocije.Pokusavaju prokrijumcariti Crnu Goru onome
  i onima koji su za nju mnogo dali i mnogo se cega odrekli.

  Hulje lopovske,zivite lazno sa svim vasim zabludama.Znajte da nas ima dovoljno da
  vam zagorcamo zlocinacko lopovske zivote kad god se desi pravda.

 33. Gospodo,
  da li pratite cascavanje UDBA-skin novinara i anti ratnih profitera.Isticu se Semsudin
  crnogorcina Seki i Profiter Miodrag splacina.njih dvojica kao i mnogi drugi sramotni
  crnogorci sluge Mola Djukanovica su poceli otvarati dusu.Iako su oni kanalizacija neka
  desavanja ih lagano postavljaju u centar prljavstine.Tu im je i mjesto.

 34. Prijatelji,
  Pogledajte dje su i sta rade UBA-ski liberali.MANS je snimio Krsta Pavicevica kako u
  vozilo Agencije za vazduhoplovstvo tovari cement.To je onaj pacov UDBA-ski koji nije
  imao strpljenja ili ga je radijator bas tada aktivirao.U toj Agenciji direktor je Dragan
  Djurovic iz DPS-a a Krsto je strucnjak za izdaju..

  U kucu Vucinica zahvaljujuci LSCG i Slavku Dejan i Stanka prihoduju mjesecno oko
  2,500 Evra po osnovu nacionalnih penzija stecenih poslanikovanjem u dva mandata
  u klupama LSCG.

  Miodrag Zivkovic sa Novicom Jovovicem i dalje krcmi drzavnu imovinu zahvaljujuci
  Dejanu Marinovicu sadasnjem direktoru direkcije prihoda CG a nekadasnjem kupcu
  sporne zemlje u Trstenom sa firmom mr.Good.Sve ima svoju cijenu ali jeftinoca kojom
  je Djukanovic kupovao jadne liberale zabrinjava.

 35. Postovani prijatelji,
  gledao sam razgovor Petra Komnenica u emisiji Nacisto sa turbo folirantom
  Rankom Krivokapicem iz SDP-a.kakva funjera.

  Vece funjere i demagoga jos slusao nijesam.Covjek se svo vrijeme poziva
  na anti ratnu proslost a na insistiranje Komnenica na kraju priznade da je
  u vlasti sa ratnim zlocincima i profiterima ni manje ni vise od TRINAEST
  GODINA a u tom vremenu Djukanovic je obavljao sve drzavne funkcije iako
  ga je prije ulaska u tu vlast optuzivao za te zlocine od kojih ga sad zeli
  odbraniti..

  Kad je pitanjem od Komnenica oko spornog nepozivanja Djukanovica makar
  za svjedoka u procesu deportacije rekao je da on ustvari zeli da se presude
  dese sad na ovom nizem nivou da bi se kasnije moglo ici do viseg.Iako je
  Bulatovic bio pozvan kao svjedok upitan da odgovori da li mu je cudno da i
  Djukanovic ne bude pozvan u tom svojstvu funjerski odgovori da je bilo
  prirodno jer je po njemu Bulatovic vise bio involviran sto je cista laz obzirom
  da je i tada Djukanovic bio sef izvrsne vlasti.

  Mnogo puta u toku emisije je svojatao Crnu Goru i iskazivao veliku brigu za
  njenu buducnost.Na podsjecanje Komnenica da bi toj istoj drzavi ako je
  budu cuvali ovako kao do sad oni mogli biti najveca prijetnja nerado ali
  pritijesnjen dokazima i primjerima je rekao da je to realno.

  Jadna je Crna Gora kad je pala saka ratnom huskacu i profiteru Djukanovicu
  njegovoj druzini i anti ratnom profiteru i peracu ratne biografije zlocincima i
  profiterima iz DPS-a i ljudi oko njih.

  Ta protuva priznade da je ova drzava koju on ljubomorno cuva od UDBA
  neprijatelja ugurala u budjelar tajkunu Deripaski vise no sto je gurala
  radnicima i sama sebi dok je ona upravljala tim sistemom.Priznade da on
  i njegovi copy/Peco,Dreco,Soc/specijalci Konjevic,Sehovic i ostali nijesu
  dali DPS-u da spoji Rudnik Pljevlja i Elektroprivredu.Funjara nece da kaze
  sto nije sprijecio ostale pljacke i rastakanje Crne Gore.

  Draga gospodo zamislite da on kao predsjednik Parlamenta i danas vrlo
  perfidno koristi identitetske podjele kao monetu za podkusurivanje i
  opstanak na vlasti okrecuci zalosne i jadne predstavnike bosnjacke,
  muslimanske,hrvatske i albanske manjine protiv srba i crnogoraca.

  Fuj funjero i fukaro.

 36. što tražio to dobio ,,vitez od udbe,,
  pošalji mu slavko jednu čitanku liberalizma, mada mislim da je za ovakvog ,,znavenog viteza,,kasno!

 37. Haha,
  Blazo Sredanovic UDBA-ski crnogorac pusten iz policije iako je morao
  prvo platiti pa biti pusten.

  Naime Milov crnogorac Blazo UDBA-ski skot oklevetao je Slavka i osudjen je
  da plati.Zamislite usudio se skot da dodje u Djukanovicevu latifundiju misleci
  da nece morati platiti.

  Kad je cuo za hapsenje sef svega u Crnoj Gori se jako razljutio i naredio hitno
  pustanje a Blazo ce iz svog dzepa platiti za lajanje.Tako to ide kod Djukanovica
  oni ih najedu na koritu i onda svako svojim putem.

 38. Kada bi ekipa marsovaca slećela u Crnu Goru (S. Perović), i na osnovu medijskog izvještavanja pokušala da dobije sliku o crnogorskoj političkoj sceni, došli bi do potpuno pogrešnih zaključaka o liberalima u ovoj državi. Pomislili bi da je LSCG bio grupa šizofrenih nacionalista kojima je forma oličena u ideji, samo da je nezavisna, nije bitno ništa drugo, bila bitnija od demokratske, građanske, slobodne, razvijene, evropske, sigurne, suštine za koju su se u stvari borili svih onih kataklizmičnih godina. Svi grobari LSCG danas žele da revidiraju ideje i istoriju ove partije u stilu, pa evo je država, baš takva kakvu su je liberali devedesetih željeli. Ovo je pokušaj da se izdeformiše i degeneriše sjećanje na jedan veliki pokret, ali u svojoj suštini jedan demokratski incident u istoriji Crne Gore, i da trag o njemu nestane pred surovom revizionističkom najezdom. Pogledajte, molim vas, te „prestavnike i osnivače“ LSCG, Vučinić, Adžić, Pavićević, Rotković, Vlahović, ljude koji su iz stranke izašli baš zbog toga što su shvatili da u njoj nema mjesta za njihova nacionalistička divljanja, koji sada drže slovo o tome šta je i na kojim je pozicijama stajao LSCG. Gospoda koja su, kako bi rekao Slavko, u zlatu naplatili najisplativije, ali ujedno, i najsramnije zanimanje u Crnoj Gori, zanimanje bivšeg liberala. Pa Milo je izmislio gomilu agencija, biroa, komisija, odbora (klasičan primer je Zavod za intelektualnu svojinu Novaka Adžića), da bi udomio sve te osnivače, istaknute članove, razočarane utemeljivače, prvoborce i ostali šljam.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: