Posted by: Slavko Perovic | September 22, 2011

22.09.2011.g.

Slavko Perović dao je intervju novinarki gospođi Sonji Radošević. Prenosimo vam ga u cjelini!

RADOŠEVIĆ:  NA VASEM BLOGU  ČESTO GOVORITE O MAJCI CRNOJ GORI I NJENOJ NESRECNOJ SUDBINI , I MAFIJI KOJA U SPREZI SA VRHOM VLASTI VLADA CRNOM GOROM! MOLIM VAS DA NAM  IZLOŽITE VAŠE VIDJENJE  SITUACIJE  U CRNOJ GORI ? KOJE , “SILE” ,VLADAJU CRNOM GOROM , KAKO SE MOGLO DESITI DA CIJELA CRNA GORA NESTAJE I PRIJE NEGO LI JE POCELA “ŽIVJETI”  ILI ” ZAŽIVLJAVATI”?

ODGOVOR:  Ja lično ne smatram da je Mafija u sprezi sa vlašću, jer istina je drugačija: Mafija jeste vlast u Crnoj Gori i država Crna Gora je, kao pravno-politički  instrument, u Mafijinom vlasništvu! Još daleke 1991-e godine ja sam bio prvi koji je Crnu Goru nazvao mafijaško-policijskom tvorevinom, a ona  je to, sve u kontinuitetu, i danas. Ali, treba znati i sljedeće: iza ove crnogorske, kao i iza svih balkanskih mafija, ili, tačnije rečeno, najvećeg broja svjetskih mafija, stoji,  podupirući  ih,  CIA i tajna američka politika. U toj činjenici se krije odgovor na uobičajeno pitanje: pa kako je moguće da očiglednu  crnogorsku Mafiju podupiru i Evropljani i Amerikanci? Ako tome dodate zaprepašćujuću istinu da je sva crnogorska  parlamentarna «opozicija» pod direktnom komandom Mafije, a da su u istom statusu i svi crnogorski mediji, i još tome dodate istinu da u Crnoj Gori nema nikakvih, osim od strane Mafije režiranih «pobuna» protiv ove zločinačke vlasti, sve postaje jasno da jasnije biti ne može! Šef crnogorske Mafije zove se Milo Đukanović, to na Planeti i u Crnoj Gori svako živi zna…

Crna Gora je već dvadest i jednu godinu  u privatnom vlasništvu mafijaškog klana Đukanović. Temeljni tajni plan Mila Đukanovića jeste totalno, potpuno uništenje Crne Gore, njena definitivna sahrana pod kamenu ploču bez ikakvog imena i prezimena na njoj. Taj savršen zločin će, za još nekolika koraka, biti priveden kraju. Milo Đukanović i svi koji mu pomažu ili glasaju za njega, ubice su Crne Gore!

RADOŠEVIĆ:  U JEDNOM  TEKSTU NA VAŠEM BLOGU   KAŽETE: ,, KAKO SU POTOMCI  CRNE GORE U  ZLU I NJEGOVOM OBOŽAVANJU JEDISNTVENI , HRIST IM NE TREBA, ,,SPALILI BI GA NA SRED PODGORIČKOG TRGA , SAMO AKO IM NE BI BILO ŽAO KANTE  BENZINA  ILI BI GA UBILI S LEDJA , ADA KAKO DRUGAČIJE…

ODGOVOR:  Tragično, ali istinito. Kod Crnogoraca je hristijanizacija odavno  vješto zamijenjena njihovom asimilacijom, pretvaranjem, posredstvom velikosrpskih laži,  Crnogoraca u Srbe. Crnogorski Srbi su nastali zahvaljujuči i ovakvom djelovanju velikosrpske agenture u Crnoj Gori koja ih otvoreno lađe o njihovom porijeklu, a ta agentura nevjerovatno jača odmah po donošenju programa tajnog djelovanja srpske poltike čiji je cilj stvaranje, na račun srpskog porobljavanja okolnih naroda, Velike Srbije! Tome kobnom putu veliki doperinos dali su crnogorski komunisti. Sjetimo se samo velike laži Milovana Đilasa kako su Crnogorci narod spskog etniškog stabla! Ta komunistička Đilasova laž postala je komunistička dogma, ko joj se gođ suprotstavio, a bilo ih je, odmah je bio proglašem antititovcem, antijugoslovenom, antikomunistom i crnogorskim separatistom i bio bi izložen mljevenju u mlinu crnogorske komunističke udbe!

Ja sam,  i LSCG, zbog toga obnovio autokefalnu Crnogorsku Crkvu, ali je nju, odmah po smrti pokojnog vladike Antonija Abramovića,  u poptunosti otela narodu crnogorskom crnogorska  mafijaška udba i stavila je u poziciju mafijaškog piona. Vladika Mihailo (Dedaić) nije ništa drugo nego poslušni  pion u malom prstu Mafije. U istoj poziciji je i  SPC u Crnoj Gori na čelu sa neviđenim anticrnogorcem i ogromnim, teškim velikosrbinom Amfilohijem (Radovićem). Jedini Bog, a neka mi Bog oprosti na nastavku ove rečenice, za ovu dvojicu vladika  i kompletno njihovo sveštenstvo, zove se Milo Đukanović! Njihova Biblija su  Mafijini  tajni računi…Zamislite samo da se Božić u Crnoj Gori još uvijek  slavi kao sjećanje na “istragu poturica”  koja se u Crnoj Gori NIKAD nije desila! “Istraga”  je,  sa gledišta istorije kao nauke, čisti falsifikat. Njegoš je uzeo, iz sasvim drugih razloga, kao lajt motiv veličanstvenog “Gorskog vijenca”, a od tog trenutka, sramotno zloupotrebljavajući Njegoša i njegov veličanstveni spjev, kradući nam Njegoša i njegovo veličanstveno djelo,  velikosrpka  “istorija” o “istrazi” govori kao o faktičkoj istorijskoj činjenici!

I ja i Vi znamo  da se još uvijek,  na dan dolaska Hrista medju ljude, a to je Božić, u Crnoj Gori, umjesto pjesme,  puca iz svih mogućih oružja, što je sramota  i vrijeđanje vjere i Hrista, nego što!

Podiže li ikad iko u ovoj Crnoj Gori ljudski glas protiv ovog vandalizma? Niko! Naprotiv, nesoji od Novaka Kilibarde i Jevrema Brkovića, te Andreja Nikolaidisa proglasiše Njegoša genocindnim pjesnikom! Ni na ovu sramnu laž i besramno vrijeđanje Njegoša,  niko, osim mene, u Crnoj Gori nije reagovao!

Sve sam ovo rekao da bih iznio i kobnu činjenicu da stanovnice i stanovnici Crne Gore, ogromna većina njih, bez obzira na naciju i vjeru kojoj pripadaju, mrze istinu, smatraju je svojim najvećim neprijateljem i bježe od nje kao đavo od krsta!

RADOŠEVIĆ: DA LI U  CITIRANOM SA VAŠEG BLOGA MOZEMO PREPOZNATI  ISKUSTVENI IZRAŽAJ  U ,,UBIJANJU ,, LIBERLANOG SAVEZA CRNE GORE” I  IZDAJA CIJI STE SVJEDOK BILI I  KOJE  STE VI LIČNO DOŽIVJELI?

ODGOVOR: Stanovnice i stanovnici Crne Gore obožavaju nesojstvo, prevaru, podvalu, laž, pljačku, izdaju i izdajnike i  poštuju  još mnogo drugih đavoljih osobina. Pošten čovjek je za njih glup, i kako oni kažu, nije se snašao! A to, po njima,  znači da je Mafija pametna i da se snašla, i da joj zavide, i da žele da postanu njenim  članom,  ili da joj budu blizu.

Ja mogu prihvatiti da neko nekoga vara dva mjeseca, pa čak i dvije godine, ali onima koji mi kažu da su varani dvadest i jednu godinu, ja odmah u lice kažem da lažu, da nijesu bili varani, nego su se između Istine i Mafije opredijelili za Mafiju, i to je to. Ovome dodajte činjenicu da mafijaški DPS,  svih ovih godina,  NIKAD nije lagao! Njihovo vođstvo: Momir Bulatović, Milo Đukanović i Svetozar Marović punih  dvadest godina iz svega mozga viču stanovnicama i stanovnicima Crne Gore: opljačkaćemo vas, ubićemo vam prostitucijom, drogom i kriminalom đecu, a to znači srušiti im puteve Života, bićete naši kmetovi, pa onda robovi, napravićemo od vas jadove ljudske i sirotinju…i govorili su još mnogo toga i to svakim danom konkretnim zločinima javno pokazivali i i dokazivali! Koji je rezultat svaega toga? Stanovnice i stanovnici Crne Gore ih, i to ogromna većina, obožavaju.

Jedina iskrena “molitva” koja postoji u Crnoj Gori je ova: Milo Đukanoviću, gospodare naš, hvala ti što si nam stavio sedamdeset i pet lanaca i na ruke  i na noge! Divni su i zlatni! Stavljaj nam ih još i nemoj nikad stati Milo, molimo te gospodaru naš! Volimo te!

A što se mene lično tiče, ja sam imao izdajnika i izdajnika koji su izdajom LSCG i mene lično povećavali cijenu  sopstvene prodaje Mafiji! Pa nije mnogo prošlo od trenutka kad su  me  izdala dva brata Martinovića koji  decenijama žive u Londonu, stariji Ivan i mlađi Dejo, ovog drugog sam ja vjenčao, pa  Saša Jovičin Marković iz Budve kome sam krstio šćer, a trebao da krstim mu i sina, i Saša Jovov Aleksić, bivši gradonačelnik Cetinja ispred LSCG! Sve je to rađeno u organizaciji i puno sadejstvo udbe! Ovim izdajnicima treba dodati i ime izdajnice, vjerovali ili ne, bivše supruge mog pokojnog brata dr Ratka Perovića, dakle moje bivše snahe dr Zorane Perović iz Podgorice! K tome su mi podmetnute dvije duhovne prostitutke, jedna iz Podgorice, a druga iz Tivta! Ali, ovu veliku izdajničku akciju, kao i sve prethodne, razbio sam u paramparčad!

Pogledajte, sva moja leđa su u bezbrojnim ožiljcima od mačeva koji su mi  godinama i godinama, a sve počev od izdaje Miodraga Vlahovića, pa onda užasne izdaje Steva i Đura Vučinića, te pokojnih Peđe Vulikića i Miodraga Miška Vukmanovića, sjurivali u leđa! Ali, sjurih ih ja njima ravno u grudi: Svaki pošteni čoek ih prezire, sve te  izdajnike i izdaju,  imajući pred očima i najsramniju izdaju u Evropi, onu koju je uradioTvor od Kotora Miko Živković!

RADOŠEVIĆ: KOLIKO JE I DA LI JE SLIKA,, GOLOG  OTOKA , “SLIKA” SVIJESTI STANOVNIKA CRNE GORE JER JE POZNATO DA JE CRNOGORACA,U ODNOSU NA BROJ STANOVNIKA ,  BILO NAJVIŠE U TOM  LOGORU ?

ODGOVOR:  Crna Gora jeste logor kojim komanduje Mafija. Ali, na onom prvom Golom Otoku logoraši su bili prebijani, mučeni, maltretirani, dehumanizirani i još puno toga, ali, ti logoraši su znali  za to, u sebi su nosili otpor prema zločinu koji se vrši nad  njima i pored toga što su ga, oni koji su jednom izašli,  na slobodi krili.  Međutim,  u današnjoj Crnoj Gori logoraši su oduševljeni sa činjenicom da su postali logoraši i da služe Mafiji koja ih, suštinski, ubija, i njih i njihove familije, i njihovu državu… To je jedinstven slučaj u novijoj evropskoj istoriji da su logoraši masovno oduševljeni što su u logoru, da nemaju želje da iz njega izađu i bilo što mijenjaju,  i da je njihova želja jedna i jedina:  da i  oni, jednog dana,  postanu mafijaši!

Meni i LSCG se desilo sljedeće, pojasniću Vam: zamislite da sam ja saveznički oficir čija vojska oslobađa Aušvic. Otvorimo vrata logora i kažemo logorašima da su, od tog trenutka, slobodni ljudi. Dešava se onda nevjerovatna stvar: logoraši mi otimaju kapiju logorsku, sami se ponovo zatvaraju u logor, a sve uz povike: idi ti sa svojom vojskom, nama je ovdje divno i ovi Njemci nas tako krasno paze! To vam je istina o Crnoj Gori, najveći broj mafijinih logoraša hoće i želi da ostane rob u vlasništvu Mafije! Ponavljam: nije tačno da su lagani, kao i Vi i ja, i oni znaju suštinu istine, ali je odbijaju kao što se brane od bolesti, tako se brane od istine. Ali, oni će proći, makar u biološkom smislu, a Istina ostaje, ona je, kao što znamo, vječna!

RADOŠEVIĆ: ,,JEDINSTVO,,   POLITIČKIH FAKTORA , INTELEKTUALACA I  MEDIJA  , U CRNOJ  GORI  JE  U JEDNOM TRENUTKU   NASTALO NA OSNOVU PROJE KTOVANJA LIBERANOG SAVEZA CRNE GORE KAO GLAVNOG JOJ NEPRIJATLLJA ?  DA LI JE TA SIMBIOZA  RATNE I ANTIRATNE CRNE GORE,   OZNAČILA   POČETAK  CRNOGORSKOG  PUTA U PAKAO ? ŠTA SE OD TADA DO DANAS PROMIJENILO?

ODGOVOR: Vrijeme dokazuje ono što sam ja znao od samog početka, da je Mafijin  jedini snažni, nepotkupljivi i nesalomljivi  neprijatelj bio i ostao  Liberalni savez! Sve druge stranke u Crnoj Gori, osim nas, osnovala je udba, a isto se može reći i za sve medije i  sve medijski prisutne “nevladine” organizacije. Dakle, tu se ne radi o projekciji, nego o uočavanju, od strane Mafije, realnog stanja stvari.

Milo Đukanović je kobna osoba najnovije crnogorske istorije, ali je njoj uz rame njegov odani sluga i ogromni ratni poratni profiter Miško Perović, lažni osnivač “Monitora” i na isti takav način lažni osnivač dnevnog lista “Vijesti” i televizije pod istim imenom. Njemu treba dodati isto tako kobnu ličnost u ekonomskoj sferi, rođenu mu sestru, čuvenu crnogorsku bankarku Milku Perović! Sve je to osnovala udba da služi Mafiji! Uostalom, pogledajte vi programe mafijaških elektronskih medija u Crnoj Gori, isto tako i štampanih,  i vidjećete da se svi  “uređuju” na isti prevarntski način kao što se vazda “uređivao”  “Monitor”.  TV i list “Vijesti” o rečenom najbolje svjedoče, i vi imate krunski dokaz da se svi mediji “uređuju”   “monitorvski”, a to znači da u njima imate samo udbaški projektovane i dozirane napade na vlast, ali ne nikako suštinske, nego samo kao dekoraciju koja Mafiji služi da kaže kako je Crna Gora demokratska! Takođe, zapitajmo se i odgovorimo: što je “MANS”? Ništa drugo neko projektovani  tekstualni revolver u rukama Mila Đukanovića koji se usmjerava na metu koju Đukanović izabere. Isto je to nekad bila, od strane udbe osnovana “Grupa za promjene” užasnog blefera i prevaranta Nebojše Medojevića. Čim je Medojeviću od strane Mafije  naređeno da iz “nevladine” pozicije  preraste u stranku, rupa koja je tim prelazom nastala u lažnom nevladinom sektoru popunjena je MANS-om. Sve je to mafijin šah, ali ne tajni, nego javni, sve se to vidi, ali, kao što rekoh, stanovnice i stanovnike  Crne Gore Istina ne interesuje niti ih zanima!

Sve što ste opisali u pitanju, i ja odslikao u odgovoru označava istinu da je Crna Gora u devetom krugu pakla, i da nastupa njegova završnica, dosezanje njegovog najdubljeg dna. Kao što vidimo, ama nikakve pobune kod naroda nema, neće je ni biti, tako vam ja vidim stvari. Dodajte ovome i bestidno sramotno ponašanje crnogorskih takozvanih intelektualaca, pogledajte to kolektivno i zdušno, plaćeničko naravno, podržavanje Mafije! Oni su najdirektniji saučesnici u zločinu koji se zove: ubijanje Crne Gore od strane Mila Đukanovića!

RADOŠEVIĆ:  KOLIKO SU ZA ISTORIJU CRNE GORE BILI BITNI PROJEKTI ODNOSNO STVARANJE KOALICIJA POPUT  ,,NARODNE SLOGE,,  I KOALICIJE LS CG I ,,ZZJ,,(Zajedno za jugoslaviju)? KOJA JE OSNOVNA RAZLIKA  IZMEDJU OVE DVIJE KOALICIJE ?

ODGOVOR:  Nakon pokradenih parlamentarnih izbora 1992.g. Mafija (DPS) je projektovala da Narodna stranka Novaka Kilibarde, jedna užasna velikosrpska ratnohuškačka stranka koju je, po kasnijim javnim iskazima Novaka Kilibarde, osnovala crnogorska udba, dobije četrnaest poslaničkih mandata, a nama je projektovano trinaest. Zločinački velikosrpski radikali Vojislava Šešelja dobili suznačajan broj mandata.  Meni je plan Mafije odmah bio jasan. Ideja je bila da se mi u parlamentu  stalno sukobimo sa strankama crnogorskih velikosrba, a da Mafija ostane u sredini kao pomiritelj i time dokazuje svoju demokratsku suštinu.

Našim poslanicima sam rekao da sa Radikalima nikako nećemo polemisati pa nam rekli ma što, a što se tiče Narodnjaka sve će zavisiti od suštine njihovih napada. Takođe, rekao sam, što se tiče polemika sa Kilibardom, ja sam za njih zadužen. Ovakav pristup rasturio je i DPS, i radikale, i narodnjake, a mi smo postali najznačajnija politička stranka u Crmoj Gori. Sve je to otvorilo prostor da me Narodnjaci pozovu na njihov kongres koji je održan u Kotoru marta 1993.g. Ono što niko nije očekivao uradio sam ja, pojavio sam se na kongresu! To je bio  za njih šok. Održao sam strašan pozdravni govor, pozvao ih na tješnju saradnju, a možda, rekao sam, i na stvaranje koalicije. Salom se prolomio iskreni aplauz! Do koalicije će doći 1996-te, zvala se “Narodna sloga”. Moja ideja je bila da se takvom koalicijom otvori prostor za pomirenje Crnogoraca i crnogorskih Srba, da oni nanovo počnu da se druže, razgovaraju, prijateljuju i da promišljaju o politici na drugačiji način.

Kilibardi je ulazak u “Narodnu slogu”  naređen od strane Momira Bulatovića, Mila Đukanovića i Svetozara Marovića. Oni su se nadali da će Liberali ustati protiv koalicije i da će se LSCG raspasti. Ali, desilo se suprotno. Naime Sloga je održala niz ogromnih i veličanstvenih mitinga  na kojima su Kilibarda i njegovi dobijali tek reda radi aplauze, a mi smo dobijali iskrene ovacije. Sloga je dobila izbore, ali su oni bili pokradeni. Kilibarda je odbio da se organizuju mitinzi protesta. Naprotiv, on će odmah početi da ruši zajednički poslanički klub “Narodne sloge”  i odmah će ući u koaliciju sa DPS-om!

Važno je napomenuti da je Žarko Rakčević (SDP) odbio da uđe u koaliciju, jer on, kako obrazloži, ne može sa četnikom Kilibardom. Ali mu Kilibardino četništvo ništa neće smetati  da on isti uđe u koaliciju sa DPS i  četnikom Kilibardom! Treba registrovati da je nakon odbijanja da uđe u koaliciju “Narodna  sloga”  Rakčevićev, već i do tada razvijeni «biznis» u Crnoj Gori tek onda dosegao neslućene razmjere, a to se bez pune saradnje i podrške od strane  Mafije postići ne može!

Bilo kako bilo “Narodna sloga”  je najveličanstvenije političko iskustvo Crne Gore u dvadesetom vijeku, ponosim se što sam ga kreirao! Od “Narodne sloge”  Crna Gora više nikad nije bila ona prethodna Crna Gora, a Narodnjaci su zauvijek propali kao stranka, jer su javno pročitani kao najobiočnije Mafijine sluge.

Naša koalicija sa srpskim blokom “Zajedno za Jugoslaviju”, bila je, sa naše strane, zasađena na istim temeljima kao i Narodna sloga. Ali, nakon pucanja DPS na Milovce i Momirovce, udba je odmah odradila svoj užasni prljavi dio udarajući na ogromno biračko tijelo LSCG,  prevodeći ga u Milovo!. Po političkim potezima koje je vukao od te 1997-e godine, pa sve do danas,  Peđa Bulatović se mogao čitati samo kao najznačajniji Đukanovićev  povjerenik u opozicionim strukturama, povjerenik koji je namjerno rasturio moćnu i hrabru SNP! Milić je dio tog Peđinog programa, to se vidi i sa Marsa!

Svakog lidera svake «opozicione» parlamentarne stranke ja vidim kao udbaša, jer drugog odgovora na višegodišnje sramotno ponašanje lažne crnogorske parlamentarne opozicije ne može biti. Lideri su mafijini pioni! Inače, mi smo sa tom koalicijom  sa srpskim blokom dobili gradonačelnička mjesta u Kotoru (Nikola Samaržić), Budvi (Vesna Krcunova Radunović i Rade Jovanović) , Cetinju  (Mišo Vujović, Saša Aleksić, Miro Vicković) Nikšić (Vera Miljanić, Labud Šljukič). Svi su nas odmah izdali, prodali se udbi i DPS-u, svi osim veličanstvenog i legendarnog Mira Vickovića, a Saša Aleksić će otvoreno izdati prije nekolika mjeseca. Kad je tajno to uradio može se nagađati, ali ja znam! Ovo vam je prava slika Crne Gore!

RADOŠEVIĆ: U CRNOJ GORI JE JAVNOST U POSLEDNJE VRIJEME  NAPAJANA  PRIČAMA O  JEZIKU DOK  JE  NA DRUGOJ STRANI NASTAVLJENA RASPRODAJA ,  “PORODIČNOG SREBRA” , ODNOSNO PRODAJA  CRNOGORSKOG PRIMORJA   ORTACIMA REŽIMA IZ REDOVA ORGANZIVANOG KRIMINALA .  KAKO STE VI  DOŽIVJELI OVU PRIČU U  KOJOJ  SU VLAST I OPOZICIJA IMALE JEDINSTVEN NASTUP ?

ODGOVOR:  Postoji tajni cilj politike zlikovca Mila Đukanovića, a to je definitivno i konačno uništenje Crne Gore. Na žalost moram reći da je, zahvaljujući ličnom  i moralnom kukavičluku i sramotnom interesdžijanstvu ogromne većine stanovnica i stanovnika Crne Gore, Đukanović u tome naumu uspio. Htjeli priznati ili ne,  Đukanović je ubio, i to definitivno, Crnu Goru. Ona je  već odavno pod gvozdenom pločom Đukanovićeve mafije zauvijek pokopana!

Sve što vidimo posredstvom mafijaških medija, samo je naručena Đukanovićeva farsa kojom kreči svoj skoro savršeni zločin. Sve te priče oko crkve, jezika, Amfilohija, himne, autonomnosti Crnogorsko primorske mitropolije,  potvrđuju sve što sam rekao.

Pazite, nije slučajno da obnovljenu autokefalnu Crnogorsku crkvu, godinama i godinama, namjerno i po udbinom naređenju,  idiotski i zločinački zastupa Stevo Vučinić, teški udbaš i lupež Liberalnog saveza,  i teški njegov izdajnik udbaški projektovan odmah poslije Miodraga Vlahovića. Sve je to igra koja se svodi na sljedeće: vraćanjem crnogorskog jezika srpskom uništava se crnogorski jezik, dobijanjem autonomije Amfilohijeva Crnogorsko-primorska mitropolija ostaje i dalje sastavni dio Srpske pravoslavne crkve došle u Crnu Goru na srpskim okupacionim bajonetima 1918-e, a definitivno se ubija autokefalana CPC,  mijenjanjem himne uništava se predivna narodna “Oj svijetla majska zoro” koja je danom osnivanja LSCG postala zvanična himna naše stranke, a krstaš i dvoglavi orao su bile naše stranačke zastave koje je isti Milo prozivao ustaškim!

Amfilohije želi da umre kao mitropolit, onaj sramni falsifikatorski hram u Podgorici njegov je budući grob, zbog toga je i  izgrađen, a finasirala ga je crnogorska mafija. Mogao bih reći još puno toga, ali je Đukanović u sukobu sa Momirom Bulatovićem ostao bez biračkog tijela. Udbom se krenulo na osvajanje našeg ogromnog i kradenog biračkog tijela, a da bi se to postiglo on je morao najkrupnije lagati kako je on taj koji iznad svega voli Crnu Goru! Kako je to radio? Tako što je ukrao javno naš program, prepisivao i učio napamet naše stavove i govore i sve to prezentirao kao svoje, a istovremeno vodio krvnički rat protiv Liberala. Ispod svega toga teško je pljačkao. Stvar prevare,  neviđene u novijoj evropskoj istoriji,  doveo je Đukanović do kraja i sad se vraća materici iz koje je potekao, vraća se četništvu kao jedinoj opciji koja će ga još dugo držati u krvavom njegovom sjedlu. I vrijeme je da se kaže ono što smo mi znali od samog početka: najsramniji i najgori velikosrpski igrač u Crnoj Gori zove se Milo Đukanović. To je odgovor na sva pitanja!

Čitavome ovome mračnom i zločinačkom Đukanovićevom putu dali su mediji, vođeni od strane Miodraga Perovića Profitera, ali i bivši komunisti i bivša njihova udba, ( a svi su glibavim metlama bili išćerani od strane Mila i drugova 1989-e!) puni doprinos! Uzmite i razmotrite samo lik bivšeg komunističkog načelnika udbe Vlada Kekovića i pogledajte koliko je taj nanio zla Crnoj Gori i Liberalima postajući crni pion Mafije. Ili, uzmite ponašanje jednog Jova Kape, ali i mnogih drugih. Sve je to ogavni užas, ali ne kaže Njegoš sličajno: “Divlju pamet, a ćud otrovanu, divlji vepar ima, a ne čoek.” E,  među plemenom pobiješnjelih divljih veprova, mi se rodismo kao ljudi  i ostasmo i ljudi i patriote crnogorske!

RADOŠEVIĆ:  NEDAVNO  JE  U DNEVNOJ ŠTAMPI OBJAVLJEN   AUTORSKI TEKST GENERALA BLAGOJA GRAHOVCA U KOJEM  ON  IZMEDJU OSTALOG  SAOPŠTAVA DA SU NAJGORE ZA JEDNO DRUSTVO MAFIJAŠKE ORGIJE, U SPREZI SA DRZAVNOM POLITIKOM,  “TE DA SE IZ AUTOKRATSKOG VLADANJA U POSLEDNOJ FAZI PRELAZI U DIKTATURU”   MISLECI NARAVNO NA CRNU GORU.

ODGOVOR:  Grahovac po običaju, laže, jer istina je da je Crna Gora pod otvorenom diktaturom Mafije, odnosno Mila Đukanovića, već punih dvadeset i jednu godinu. Naredna Grahovčeva laž je da je Mafija u sprezi sa državnom politikom, a istina je na suprotnom kraju: da je kompletna država Crna Gora privatno vlasništvo Mafije na vlasti.

Ni jedan jedini čovjek koji ima zrno ljudskosti, nikada ne bi služio Mafiji pod bilo kakvim izgovorom. A Grahovac je podanički služio i još služi Milu Đukanoviću, a prije toga je bio Miloševićev general! Ja takvim osobama ne vjerujem ništa, pa ni Grahovcu. On je samo još jedan naručeni i dobro plaćeni glas koji svojim obmanama, kao Medojević na primjer, suštinski brani mafiju i laže stanovnice i stanovnike Crne Gore. To je onaj glas koji služi Đukanoviću da Crnu Goru lažno predstavlja kao “demokratsko” društvo. Inače, u najubitačnijim dijelovima Grahovčevih  naručenih tekstova, on ne radi ništa drugo nego prepisuje našu priču koju mi pričamo pune dvije decenije. Sve on to ponovi, ali nikad ne kaže odakle to zna, jer bi morao pomenuti nas, a to mu je zabranjeno. Iz istih razloga smo i ja, i liberali,  pod mafijaškim medijskim embargom u Crnoj Gori, u regionu takođe, a ta činjenica vam govori sve. Crna Gora nije prva ekološka država, Crna Gora je zemlja čija je istinska himna  javna laž, pljačka i prevara!

Nije Grahovac, nego ja lično, u parlamentu, daleke devedeset prve, u onom govoru rekao da je Crna Gora mafijaško-policijska država! Đe bješe tada glas podrške mome stavu od strane Blagoja Grahovca? Usmjeren je bio  na podršku najvećem poslijeratnom zlikovcu dvadesetog vijeka, Slobodanu Miloševiću, eto tamo! A onda je prešao da služi zlikovcu drugom!

RADOŠEVIĆ:  U ISTOM TEKSTU GRAHOVAC SADA GOVORI ONO STO STE VI GOVORILI PUNIH DVADESET  GODINA I PONAVLJALI  SVO VRIJEME   DA  JE MAFIJA, U SPREZI SA  TAJNIM SLUŽBAMA , DRŽAVNIM  I VOJNIM, RAZBILA SFRJ,  ALI I UZ SARADNJU SA KGB-OM. MEDJUTIM, VI STE TU  PRIMAT  UMJESTO  KGB/u  OSTAVLJALI  AMERIČKOJ TAJNOJ SLUŽBI .KAKO TUMAČITE OVU  ,,SPOZNAJU ,,NAKON TOLIKO GODINA”

ODGOVOR: Ona se može tumačiti na smo jedan način –  Grahovac krije zločin CIA! Jer je očigledna laž da je KGB imao i najmanjeg  uticaja na razvoj rata u Jugoslaviji, sve je to projektovala i radila CIA! Na ostvarenju rušenja Jugoslavije CIA je radila punih tridesetak godina. Njoj je rušenje bilo potrebno kao očigledna prijetnja Evropi i svim njenim snagama koje se zalažu za njeno istinsko ujedinjavanje i stavljanje van sfere amričkog uticaja. Zato je, kao novi neprijatelj, umjesto SSSR, od strane Amerikanaca, projektovan islam! Zar podatak da je načelnik Miloševićeva udbe,  Jovica Stanišić,  od 1992-e bio službenik CIA,  ne govori dovoljno sam po sebi. Sve sam ja to do sada pojasnio u nekoliko mojih tekstova koji Mafiji očigledno smetaju, ali i CIA. Niko drugi ne stoji iza crnopgorske mafije i Mila Đukanovića nego CIA. I ne samo nje, nego i svih balkanskih, ali i svjetskih mafija, osim CIA, to je američki način stavljanj u ropstvo čitavih naroda. Pa niko drugi nije sicilijansku mafiju obavio plaštom lažnog patriotizma kao što su to uradili Amerikanci praveći od mafije heroje koji su im pomogli pri iskrcavanju na Siciliju i oslobađanju Italije! Taj trend se nastavlja sve do danas na svakom parčetu Svijeta đe Amerika vidi  prigodu za novu pljačku. Sve to lažima o KGB, krije pred Crnom Gorom Blagoje Grahovac! Što to govori? On je, baš kao i svaka parlamentarna stranka, u službi mafije, jednojajčani blizanac Miodraga Profitera Perovića, Vlada Kekovića, Srđana Kusovca i drugih mafijinih slugu!

RADOŠEVIĆ: KOLIKO JE MEDJUNARODNA ZAJEDNICA DOPRINIJELA  KATASTROFALNOM   STANJU  U CRNOJ GORI I I OPSTANKU MILA DJUKANOVICA NA VLASTI SVIH OVIH GODINA?

ODGOVOR: Nalazeći se pod direktnom američkom komandom Evropa je dala sve od sebe da se Mafija u Crnoj Gori još zadrži. Ovo vam govori da je Đukanović u najtješnjim vezama sa CIA, ali i sa KGB. U toj relaciji krije se tajna njegove beskonačne i besramne diktature. Nemojmo zaboraviti da je jedan Milan Roćen, kome ja lično ne bih dao ni da mi bude vratar u nekom hotelu najniže kategorije, bio visoki službenik Miloševićeve ambasade u Moskvi, a da je Miloševićev ambasador bio čuveni i otrovni velikosrbin Dača Ž. Marković.  Roćen mu je bio vjerni podržavalac, a pogledajte danas, niko drugi nego Roćen  je mistar spoljnih poslova i glavni koji odrđava vezu sa KGB i naravno, sa ruskom mafijom! I nikome ništa, evo Evropa se ne može nahvaliti Đukanovića! Sramota Evrope do neba!

RADOŠEVIĆ:  SVJEDOČILI SMO  “ARAPSKOM PROLJECU” TE NEMIRIMA  U ENGELSKOJ,  GRČKOJ,… DA LI  SE NESTO SLIČNO MOŽE DESITI NA BALKANU  TE DA LI  JE POBUNA ROBOVA KARAKTERISTIKA BALKANSKOG ČOVJEKA ?

ODGOVOR:  Sve je te pobune organizovao neko moćan sa strane, neko ko je zainteresovan za resusrse tih zemalja, ali je činjenica da je organizator naišao  na dominanntno patriotsko raspoloženje najširih masa da se pobune, jer osjećaju da su robovi tamošnjih diktatora. U Crnoj Gori nije tako. U njoj su stanovnici i stanovnice srećni ako su bliže zadnjici diktatora, a presrećni su ako su u njoj. Oni svoje sramno podaništvo nazivaju biznisom i snalaženjem, a radi se samo o pronalaženju  optimalne pozicije za uspješno pljačkanje, i ništa drugo. Za razliku od arapskog svijeta u kojem je patriotizam neslućeno jak, u Crnoj Gori patriotizma skoro da i nema, stanovnici  ne osjećaju niti pojma imaju o zemlji koja ih je rodila, o Crnoj Gori, zato se, bez bola, a da ne kažem i bez bilo kakovog otpora, na očigled svih, Crna Gora  brutalno ubila, a da ni trepnuli njeni sinovi i šćeri nijesu. Naprotiv, dali su sve od sebe da pomognu Mafiji da je ubije, ne sluteći da se tako ubijaju i oni!  To je jedinstven slučaj u evropskoj istoriji!

RADOŠEVIĆ: INTERESANATNO BI BILO ČUTI VASE MIŠLJENJE O BUDUCNOSTI OVOG PODRUČJA. MOŽE LI SE RECI DA JE SA PROMJENAMA GRANICA NA BALKANU GOTOVO?

U TOM KONTEKSTU , KAKO VIDITE BUDUĆNOST  BIH I CRNE GORE ? BIH ZBOG JOS UVIJEK VAŽECEG DEJTONSKOG SPORAZUMA  A CRNU GORU ZBOG   NJENOG TRENUTNOG STATUSA KAO PRIVATNE DRŽAVE ?

ODGOVOR: Samo je zlonamjerni idiot mogao da ponudi zločinački dejtonski sporazum kao rješenje. Taj sporazum otkriva suštinu američke tajne strategije, naime, sručili su Jugoslaviju, a pod krinkom demokratije, i blagonaklonosti,  i navodnom željom da rat prestane, od BiH su napravili minijaturnu, ali novu Jugoslaviju koja može, na njihovu komandu, američku, da pukne u novi rat kad oni to budu htjeli. Tim sporazumom nagrađen je genocidni agresor Slobodan Milošević, jer kako se status republike (Republika Srpska)  može dobiti kao rezultat agresije? Niđe i nikako sem u BiH, znaju to Amerikanci odlično. Žrtva agresije ne samo da je javno ponižena, proglašena blesavom, nego je i ismijana! Ko je ovome dao puni doprinos? Franjo Tuđman i njegova suludno naopaka politika hrvatskog osvajanja dijela Bosne i njene podijele BiH sa Miloševićem! To su istine, to su fakti, sve drugo je čista laž! Inače, s obzirom na događaje, Amerikanci vide balkanske Albance kao naciju koja će totalno biti pod njihovom kontrolom i naredbom, kao glavni faktor preko kojeg mogu da proizvode nemire, pa i rat, kad gođ to Amerikanci požele. U svemu tome mafijaška Crna Gora je tek jedan nepotreban komarac kojeg treba definitivno uništiti, i oni su to sa Đukanovićem i učinili. Ako događaji nastave, a hoće, ovim smjerom, za desetak-petnaest godina Crnogoraca uopšte neće biti, svi će postati Srbi tačno onako kako je to planirao Ilija Garašanin! Biće to američka kompezacija Srbiji za izgubljeno Kosovo!

RADOŠEVIĆ: VRAĆAMO SE CRNOJ GORI. USKORO ĆE NA  CETINJU BITI URUČENA NAGRADA KOJU STE VI USTANOVILI,  I TO BIVŠEM POCČASNOM PREDSJEDNIKU LS CG MARKU VEŠOVICU . MOŽETE LI NAM  TIM POVODOM DATI  KOMENTAR,  A U SVIJETLU PISANJA VEŠOVICA ZA KUSOVČEVU “POBJED”  U KOJOJ NERIJETKO   VEŠOVIĆ  I VAS PROZIVA?

ODGOVOR: Marko Vešović je teško  ljudsko smeće, jednojajčani blizanac Jevrema Brkovića, e  to bi bio najkraći odgovor na Vaše pitanje. Da, bila je to velika greška postaviti ga za počasnog predsjednika LSCG. Nemojmo zaboraviti, predložio nam ga je teški izdajnik LSCG i takozvani “novinar” Sead Sadiković! Sve je to bila pripremljena udbaška igra na koju smo se nasukali. Mislili smo da osoba koja izdrži rat u Sarajevu i onako se ponaša, pod tutnjavom onih granata i zločinima na svakom mjestu, mora biti čovjek. Prevarili smo  se! Marko je bio i ostao nesoj, zato ga je udba odmah kupila i stavila pod svoje! U Crnoj Gori Vešović je uvijek bio okružen najgorim udbašima koje je predstavljao kao svoje prijatelje, to nam je bio prvi znak, a na javno laganje Marka Vešovića o meni i LSCG nije trebalo dugo čekati, ali smo ga razbili! Inače, primiće nagradu “Aleksandar Leso Ivanović” koju sam ja ustanovio  sa “Književnom opštinom Cetinje” čiji sam predsjednik punih osam godina bio i sa njom napravio prava čudesa, pa i ovu nagradu.

Ne nagrađuje se Vešović slučajno, on je kao pjesnik prekrižena nula, ali mu se i na ovaj način plaća za odrđeno podaništvo. Iz istih razloga je i jedan sramno teški izdajnik LSCG Radoš Rotković  dobio  13-to julsku nagradu! Inače, lažni novinar Srđan Kusovac, stopostotni je  službenik CIA i nije ništa drugo nego jednojajčani blizanac Miška Profitera Perovića i jednojajčani brat njegove setre Milke! To vam je to!

RADOŠEVIĆ:  GOSPODINE PEROVIĆU,  VAŠE OBRAĆANJE STANOVNICIMA I STANOVNICAMA CRNE GORE JE ZAISTA , KOLIKO ISTINITO , TOLIKO I ZLOSLUTNO I BEZNADEŽNO PO ONE KOJI TAMO ŽIVE,  A IMAJU SVIJEST O  ZLU KOJE SE DEŠAVA? DA LI JE ZA CRNU  GORU SVAKA NADA IZGUBLJENA ? DA LI JE CRNA GORA  ZAISTA NEPOVRATNO  IZGUBILA SLAVKA PEROVICA?

ODGOVOR: Ničim drugim nego svojom voljom, svojim kukavičlukom, svojom amoralnošću, stanovnice i stanovnici Crne Gore javno su ubili sopstvenu majku Crnu Goru i tim velesramnim činom ubili joj skoro svaku nadu za obnovu! Ja te nade ne vidim u očima njenih stanovnica i stanovnika, čast izuzecima, a  da su oni bili ikad zainteresovani za suprotni smjer,  i da su voljeli Crnu Goru,  ne bi nikad voljno krenuli stranputicom Mafije koja ih ubija i ubija njihovu  đecu zajedno sa ubistvom Crne Gore, nego bi jurnuli svim srcem, i dušom, i hrabrošću,  putem koji im je odmah devedesete, u  paklenim uslovima,  izgradio Liberalni savez. Ali, vidimo i znamo sve, bez apsolutnog podaništva stanovnika  Mafija ne bi preživjela ni dvadeset sati, a kamo li  čitavih dvadeset godina!

Tačno je da sam se poljednji put obratio govorom stanovnicama i stanovnicima Crne Gore, taj govor se nalazi na mome blogu, ali je tačno i to da im se ja više nikad obratiti neću. Ogromna većina stanovnica i stanovnika, osim časnih izuztetaka, nikakvo moje obraćanje ne zaslužuje, bilo ga je dosta! I potvrđujem: nema te šanse ili dijamanata koji bi me mogli naćerati da ja prihvatim vlast u Crnoj Gori, nema, i neka to znaju svi! Ovo što radim, obraćam se onoj apsolutnoj, ali čojskoj manjini, koja me je uvijek razumijevala i još me razumije. Moja Crna Gora živi u mome srcu i niko mi je oteti ne može, niko i nikad, i klanjam joj se, a na ovu današnju, Milovu, pljujem iz sve snage i sa najvećim prezrenjem, ona kao lažna, a istinski mafijaška, sa Crnom Gorom crnogorskih liberala nikakvog dodira nema niti može imati! O,  još je red da kažem: počinje udba da laže kako sam ja razočaran! Laž! Ja sam srećan što sam svoju divnu, časnu i hrabru, patriotsku misiju izvršio do kraja, a narod kako gođ hoće, a vidimo da neće ništa. To Ništa je njihov, a ne moj izbor, ja sam bio protiv tog Ništa, nijesu htjeli poslušati, pa  neka ih Mafija vezane u toru hrani!


Responses

 1. I u MANS-u su udbaši? ….. mala Vanja? ….. 😮

 2. Kami nam u vijek.

 3. Oni koji kritikuju i iznose zlodjela ove zlocinacke vlasti koja duze od dvadeset godina razgradjuje Crnu Goru su u sustini jedini koji Crnu Goru vole, cijene i postuju njenu slavnu istoriju i one koji su je stvarali.
  Samo se za te ljude moze reci da imaju cistu savjest, /takav je Slavko/ a ostalo su NECISTE SAVJESTI kojih je danas Crna puna.
  Neciste savjesti olicene u aktuelnoj mafijaskoj vlasti i drzavnom aparatu koji joj je na raspolaganju, kao da im ga je djed ostavio, uz pomoc satanista gaze i terorisu podanike.
  Jedini odgovor podanika je , kako u jednim novinama citam, strah koji se uvukao u kosti i sa prvim mrakom zakljucavanje u svoje domove.
  Kakav blesav odgovor, pa satane rade non stop i danju i nocu. Jadnici nidje nijeste sigurni. Sve sto vidite oko sebe moze jednog dana i vas da snadje. Ali tada ce biti kasno.
  Za one koji iznose i razoblicavaju njihova nedjela proturaju glasine da su ludi ili pijani. Smijesno i providno.
  Ko je taj i na osnovu cega ce odredjivati ko je lud, ako nije .I dje je uopste granica izmedju ludila i pameti. Pijanstvo je prolazno. Zlodjela mafijaske vlasti ostaju.

 4. Ko finansira MANS?
  Ko stiti MANS?
  Da li je iko ikada iz vladajuce garniture,citaj podzemlja, pokusao ozbiljno da stane na rep MANSU?
  Gospodjica Calovic je u jednom momentu uzivala najvece povjerenje crnogorske javnosti.Zasto nije nista uradila po tom pitanju,odnosno zasto je na svakom protestu samo sa uzim krugom saradnika?
  Znamo odlicno kako prolaze kriticari vlasti, zvizdaci.
  Gospodjica je iz svega prosla neokrznuta.
  Cudno, u najmanju ruku.

 5. Čudno jeste, ali ipak ne bih volio da malu Vanju neko “okrzne”, pa neka živim u zabludi ….. 😦

 6. Briljantan intervju.
  Hvala Slavku, a i gospodji Sonji Radosevic za direktna pitanja u vezi pravih tema.

 7. Fantom,naravno da to niko od nas ne bi volio.Kada bismo prizeljkivali icije zlo bili bismo gori od njih,sto ne smijemo sebi dozvoliti.Bog je jedan i samo on moze suditi.

 8. Ovaj intervju odgovara na sva pitanja tehnologije mafijaskog inzinjeringa kvazidrzavnog paravana dobro pripremljenog da zamaskira ono monstruozno i destruktivno u sebi, dobro potpomognut od lobija sa strane koji ostvaruju svoje interese, i za to ostvarenje nagradjuju gomilu pljackasa i lopuza koje u zakonima Crne Gore zovemo drzavnim sluzbenicima, a njihovi robovi DRZAVNICIMA.

  Stanovnici Crne Gore su svoje zivote i buducnost dali u ruke toj pljackaskoj hazarderskoj gomili svjesno i misleci da ne cine nista toliko tesko i strasno sto je pogubno za njihove zivote i zivote njihovih potomaka, nadajuci se da ce biti nagradjeni za svoje sluzenje
  |
  Prevarili su se.

  Zapravo, ljubav prema dzemperasima koji su usli u komunisticke fotelje po zelji Slobodana Milosevica i njihovo zlocinacko i pljackasko orgijanje iz kojeg izrastose PRAVI KOLOSI drzavne mafije, a na globalnom planu jedna od karika ukupne svjetske real-politike je inferiornom stanovniku Crne Gore, jadnom, nepismenom, nedovrsenom ali divljacki ambijentalno lukavom i podmuklom, izgledalo kao jedini put kojim se moze doci do necega materijalnog. Tako prosjecan CRV Crne Gore dozivljava mafijaski sjaj i glamur kao svoj, bar virtuelno i u mašti, sto je jedna kompenzacija za tradicionalnu pakost, zavist i pokvarenjastvo mentalnog koda nastalo na vjecitom nezadovoljstvu zbog nesposobnosti da se preuzme svoja sudbina u svoje ruke, i nesposobnosti da se internalizuje jedan duhovni zdrav kodeks svojstven ljudskom bicu.

  Ropstvo se uci. Ono se ne namece preko noci. Stanovnik Najcrnje Gore je naucen rob vijekovima. Rob ne zna za ponos i cast. Slobodan covjek i u zatocenistvu se osjeca samo fizicki zarobljenim, ali duhovno slobodnim,

 9. Interviju gospodina Perovića je zapravo nastavak svjedočenja o ISTINI u Crnoj Gori.
  Nema se šta dodati ni oduzeti.
  Svaku riječ gospodina Perovića potpisaće svaki čovjek koji nije sebe osudijo na priznanje LAŽI za ISTINU.
  Dakle potpisaće je svaki čovjek koji nosi u sebi OTPOR prema nametnutoj mu životno političkoj sceni u današnjoj Crnoj Gori.
  A TO SMO SVI MI KOJI SMO UZ OVAJ BLOG KAO JEDINU PREOSTALU NADU U BUĐENJE GRAĐANSKE SVIJESTI VEĆINE GRAĐANA I GRAĐANKI CRNE GORE..
  Vidim da su i ” Vijesti” posvetile pažnju riječima gospodina Perovića (http://www.vijesti.me/vijesti/perovic-cia-stiti-crnogorsku-mafiju-clanak-39173 ).
  Po mom mišljenju to su uradili na način koji briše jasnu poruku kompletnog smisla koji ima interviju gospodina Perovića. Iskren da budem, nije ni prvi ni poslednji put da ” Vijesti” to rade i ne iznenađuju me takvim ponašanjem, ti ” nezavisni” novinarčići.

 10. Draga moja Sonja,
  Evo mene, seada sadikovicha, “tesskog izdajnika LSCG” da sazzalim tebe. Jer već vidim neki naredni intervju sa prasskim mudracem u kome chess ti biti “tesski izdajnik”… i vidim te kako zzaliss “navodnog “novinara” ” ssto mudracu ne postavi pitanje da makar malo pojasni tu tessku izdaju.
  Izdajnik sam tim se diccim to ne mozze biti svak…

 11. Na svakom forumu ili portalu koji citira Slavka, kada medju komentarima procitate da neko optuzuje da je Slavko uzeo 10 miliona i otisao u Prag ili da je molio crnogorske celnike da mu 99. godine izvedu porodicu iz Crne Gore, znajte da se iza svih tih nikova krije Nebojsa Redzic!

 12. “Ovo što radim, obraćam se onoj apsolutnoj, ali čojskoj manjini, koja me je uvijek razumijevala i još me razumije.”

  Ima nas Slavko!

 13. Ovaj intervju je možda najbolje Slavkovo demistifikovanje i razotkrivanje Đukanovića dosad. Ipak, Slavko je morao biti oprezniji u dijelu kada je pomenuo Albance. Amerika svakako ima taj plan, ali to ne znači da cijeli albanski narod to podržava. Naprotiv! Ja sam Crnogorac, ne poznajem nijednog Albanca lično, niti znam albanski jezik. O njima sam čitao. To je jedan izuzetno ponosan i gord narod slobodarske tradicije, ali i vrlo tragičan! Što se tiče Kosova to je vrlo komplikovano pitanje, jer treba se vratiti u istoriju nazad tačno 100 godina i knjigu DIMITRIJA TUCOVIĆA: SRBIJA I ARBANIJA – JEDAN PRILOG KRITICI ZAVOJEVAČKE POLITIKE SRPSKE BURŽOAZIJE koja govori o vojnom osvajanju sjeverne Albanije od strane srpske vojske za račun velikosrpske hegemonije i zločinima, stravičnim, počinjenim u to ime. Tucović je zbog te knjige UBIJEN. To je razlog njihovih pobuna na Kosovu kroz istoriju, a Ameri su, kao i drugdje u svijetu, iskoristili kršenja ljudskih prava i tlačenje naroda, za svoje imperijalističke interese čiji je talac i albanski narod. Pa pogledajte u Crnoj Gori sramnu odluku da se albanski jezik ne nadje u imenu jezika u školama, a njih je u Crnoj Gori mnogo više od Hrvata, recimo. To su opasne odluke.

 14. Redzic znaci!

 15. Evo me inspirisa Sead Sadiković, koji se drznu da se javi na ovome mjestu, on je tek jedan iz plejade udbaških novinara, aktuelni autor tužne i sramotne emisije na Profiterovoj tv Vijesti, davnašnji prodavač i izdajnik LSCGa! Te ja tako inspirisana otvorih stranicu isto tako staroudbaškog dopisnika Draška Đuranovića, Analitiku, sina Veselina Đuranovića, a kojega je posranomnom metlom pomeo isti onaj kojem Draško godinama i godinama, prodat, bespogovorno služi, Milo Đukanović! Jedinstveno, samo u Crnoj Gori! Tata Veselin udbaš, a sin Draško udbaš, sin Drašk vjerno sluđi ljudskoj ubici tate Veselina, a znam da bi tata Veselin na tome besramnom činu sinu Drašku srdačno čestitao! I tako prenosi Analitika koju uređuje posredstvom Draška Đuranovića samo dio Slavkovog intervjua. A onda ispod slijede komentari pljuvački – sve isti – birajte, pišu ih ili Draško Đuranović, ili Nebojša Redžić, ili Darko Šuković, ili možda Milka Tadić ili neki slični, a svi pisani iz iste ruke, iz istoga mozga sluganjskoga. E, uređivao je Draško i Monitor Miodraga Perovića Profitera, na isti način, nego kako! Ali kada je Monitor postao otvoreno milovski, posla Milo Đukanović Draška da otvori Analitiku, đe s Kusovcima i drugima mogu Mila do jaja glorifikovati, a da Profiterov Monitor opet lažno vrate u tobožnjeg kritičara režima!

  Nesojstvo je u Crnoj Gori bezdana kategorija! I svi ga vide, svi znaju ove ljude, svi znaju što čine, za koga rade, svi znaju da nam grob kopaju! Čitava armija Milovih telala i izvještača, jer to novinari nijesu, nego zločinci što pišu epitaf i klešu nadgrobni spomenik našoj domovini Crnoj Gori, a koji kaže: ‘Gospodaru kurac tvoj pušim, neću ništa da mu rušim, za seosku svoju slavu, daću sina svoga glavu, sluga tvoj sam – tim se dičim, moj je san da tebi MIlo Milu ličim!’ Bye-bye Seade i Draško Đuranofvić, bagre nad bagrama!

 16. Definitivno nam je pukla sramotna pogibija …… izdajnik je Sead Sadiković, udbašica je Vanja Ćalović, a Fantom je nesoj ………. e, neće moći …… od danas je i Fantom izdajnik i udbaš …….. AVE CAESAR, MORITURI TE SALUTANT!!!

 17. Duzna sam odgovor Seadu Sadikovicu. Prvo, zasto se ne obratis direktno Slavku Perovicu na ovom blogu nego meni? Jel ti to lakse mene prozvat? Jel Slavko je bio tvoj lider ako se dobro sjecam . Seade ti si bio clan LS CG. Ja nikad nidje izuzev srcem, dje god da sam bila.
  Da li cu ja biti izdajnikom ? Ne sjekiraj mi se, od kada znam za sebe nema cime me ne proglasise, jednako Djuaknovicevi kao i ti kod kojih si zaposlen.
  Svi sami rasciscavajte svoje racune.
  A ja svojim putem! Ostaj mi zdravo!

 18. Pravi i jedini koji moze pokrenut ovu naciju je glavom i bradom Slavko Perovic. Da nije Slavka ne bi bilo ni Crne Gore.
  Sonja, samo naprijed!

 19. Ево кратког коментара који сам јуче оставио поводом овог интервјуа: И ја поштујем неке идеје Славка Перовића које су тичу демократизације друштва, међутим у истом интервјуу може се наћи рецимо и сљедеће: “… Crnogorski Srbi su nastali zahvaljujuči i ovakvom djelovanju velikosrpske agenture u Crnoj Gori koja ih otvoreno laže o njihovom porijeklu, a ta agentura nevjerovatno jača odmah po donošenju programa tajnog djelovanja srpske poltike čiji je cilj stvaranje, na račun srpskog porobljavanja okolnih naroda, Velike Srbije! Tome kobnom putu veliki doperinos dali su crnogorski komunisti. Sjetimo se samo velike laži Milovana Đilasa kako su Crnogorci narod spskog etniškog stabla! Ta komunistička Đilasova laž postala je komunistička dogma, ko joj se gođ suprotstavio, a bilo ih je, odmah je bio proglašem antititovcem, antijugoslovenom, antikomunistom i crnogorskim separatistom i bio bi izložen mljevenju u mlinu crnogorske komunističke udbe!…” Јасно је да припадник било којег народа док чита нечије ријечи које указују како је он сам измишљен, и све остало изнијето у овом и многим другим текстовима, осјећа нелагоду, горак укус у устима, неспокојство. Не може се тако говорити о припадницима било ког народа. То су, дакле, ријечи које удаљавају могућност прављења мостова, конвергенције хетерогених анти-режимских субјеката, неке нове Народне слоге, и у крајњем – удаљавају времена демократизације друштва. То је једна горка истина, нажалост.

 20. Čuj me otrovni i podli velikosrbine Perfecte,
  bestidni smetu, ravan Milu Đukanoviću. Ti i Milo, i mnogi drugi u Crnoj Gori i van nje, a sve go Srbin do velikosrbina, vezani ste pupčanom vrpcom sa vašom rođenom majkom koja se zove udba, a ona je svojom guzicom, jer ona srca ni duše nema, kao ni ti Perfecte zajedno s MIlom, ona je guzicom vezana za Laž i Zlo kao izvore njenog sotonskog kurvanja. Ti i Milo ste sinovi kurvarske velikosrpske laži i mene to nasmijava i uveseljava, jer takve bagre kao što ste vas dvojica, kod normalnih i poštenih ljudi, mogu služiti samo za zajebanciju. Ti si plaćeni udbaški velikosrbin, smetu jedan! Isto kao i Milo! Ili se ti lično Milo kriješ ka pička iza ovoga smetlarskoga nika. Dok se ti kriješ, a uzaludno, Slavko te 20 godina rastura na svakom koraku, baš kao i sve velikosrpski izmišljene Srbe u Crnoj Gori i vaše lažne istorije! Vi nijeste ni Crnogorci ni Srbi, vi ste gamad! A neka žive časni i pošteni crnogorski i srpski narod!

 21. Odlican zakljucak za Mans.Kad je vlasti najpotrebnije pojavljuje se mans koja tobos moze da kaze sve da im skrese u brk sve.U psihologiji se to zove kompenzacija jer se roblje tjesi, eto ima neko ko moze gospodaru da skrese u brk.

 22. Ovaj Sadikovic me podsjeca na “Bracu Bajic” ….”ko to tamo peva radoscu i tugom…ide mile lajkovackom prugom”…

 23. Kratko samo o navodu Perfect Strangera.

  ” Јасно је да припадник било којег народа док чита нечије ријечи које указују како је он сам измишљен, и све остало изнијето у овом и многим другим текстовима, осјећа нелагоду, горак укус у устима, неспокојство.”

  Ako cemo subjektivno ,a ne OBJEKTIVNO, sagledavati istinu, onda nikad ona ne moze biti vjerodostojna. U cilju promjene pristupa elementarnim faktima koji je odredjuju mi moramo logicki uzeti u obzir ono sto sto je aktuelno i sto se nudi. Gospodin Slavko Perovic ovde govori o BOLNIM stvarima ne samo za Srbe, vec za Crnogorce, Albance, Bosnjake i sve druge…On iz sredista kosmara kog svi zaobilaze crpi istine koje bi nam trebali promjeniti pristup u saledavanju istinitosti onog o cemu se pise.

  Vi. Perfect Stranger, i sami dajete odgovor da ste na subjektivnoj razini i implicira to da vam je nelagodno i da ste nespokojni. Niste jedini, jer ih ima jos koji se suocavaju sa bolnom istinom, a ona je samo jedna.
  Znaci, promjenite pristup, Perfect Stranger. Vjerujte da Jovan Deretic mnogima izaziva vise nespokojstva i nelagode nego vama tekst gospodina Slavka Perovica, ali sa tom razlikom sto se tekst g.Perovica uvazava i respektuje naspram ovom prvom pomenutom koji govori fikcije i neutemeljene pretpostavke.

  I to je povod zasto sam se odlucio za ovaj komentar.

  Cini mi se da nakon ovog intervjua vlada nesvakidasnje zanimanje za istinu koju je saopstio gospodin Slavko Perovic. Prelistavajuci informativne portale u Srbiji primjetio sam da je neobicno vise njih prenijelo dijelove iz ovog intervjua (Danas, Vesti On-line, B92, i ostali).
  Ovo objasnjavam time sto je nezavisno novinarstvo u totalnoj krizi, ako je i ikad i bilo nezavisno. Vise nemate oaze gdje mozete naci istinu u njenoj punoj formi, osim ovog bloga.

  Svaka informacija je usmjerena u korist nekom ili protiv nekog ,u smislu sticanja materijalne koristi. Kao i uvijek do sad zvanicni blog Slavka Perovica je jedino mjesto gdje mozete dobiti realan info o aktuelnoj politickoj situaciji kod nas i u svijetu.

  I iskoristicu priliku da predlozim gospodji Sonji Radosevic da otvori vlastitu web stranicu ili blog (ako vec nema) , gdje bi bili periodicno objavljivani intervjui koje ona realizuje sa akterima politickog zivota danasnjice. Moram jos jednom da kazem da profesionalna istancanost u smislu pronalazenja pitanja i tema koje aktuelizuje gospodja Sonja Radosevic su daleko, mnogo daleko ispred njenih kolega u pogledu kvaliteta.

 24. 1991. na popisu bilo je tek nekoliko procenata Srba. Sada 30 i kusur. To je rodila politika, jer nije bilo nikakvog masovnog naseljavanja iz Srbije u Crnu Goru. Dva naroda se moraju razlikovati po raznim osnovama i karakteristikama, kurtološkim, običajima, tradiciji, istorijskom razvitku i okolnostima, antropološki, a sve te razlike postoje izmedju srpskog i crnogorskog naroda, ali ne i izmedju ” srpskog ” i crnogorskog naroda u Crnoj Gori. Postoje Srbi u Crnoj Gori, ali ne nikako 30 i kusur procenata. Ja sve slovenske narode smatram bratskim, sve balkanske narode smatram bratskim. U drugom svjetskom ratu jugoslovenski narodi prolili su krv i podnijeli veliku žrtvu, zajednički. Ali tako ne bi bilo da je kao danas stanje takvo da jedni negiraju druge, da imaju hegemonističke pretenzije, već je to bio rezultat bratske ljubavi zasnovane na poštovanju i ravnopravnosti naroda. Ja sam kosmopolit i vjerujem da ćemo opet izboriti neku novu Jugoslaviju, ma i balkansku federaciju u sklopu miroljubivog i jedinstvenog svijeta ravnopravnih naroda zasnovanog na socijalnoj jednakosti i solidarnosti, kada imperijalizam bude poražen! Za to se treba boriti.

 25. Ја се заиста у овој прилици нећу бавити историјском утемељеношћу постојања одређених народа на овим просторима, јер би то одвело у бесконачне расправе које не би допринијеле ничему конструктивном. Пођимо од претпоставке, тј. демократског начела, да су сви овдје своји на своме, и да имају универзално прихваћено право да се изјашњавају онако како желе. (Дакле, Црногораца у ЦГ има онолико колико се у овом тренутку тако национално изјашњава; иста ствар је са Србима и осталим народима). Ако прихватимо ту претпоставку, а ниједан разуман човјек нема разлога да је не прихвати, постаје јасно колико су неки дјелови горњег интервјуа нешто што разграђује, ствара додатне подјеле у ионако ужасно подијељеном друштву (иако има и позитивних ствари и примјећивања о природи диктаторског режима). Ко то не примјећује, или је идеолошки и идолопоклонски залуђен и заведен до те мјере да не успијева да правилно разумијева ствари и појаве у животу и свијету, или је једноставно злонамјеран.

  Како бих додатно појаснио моја виђења ове проблематике, пренијећу један свој коментар који се бави управо овим стварима.

  Мислим да је једини пут за ово наше друштво пут заједништва, толеранције, грађења мостова, итд. Знам да звучи банално и популистички, али другог пута нема. Све друго води у нетолеранцију, нетрпељивост, сукобе, и у крајњем – распад. Није тајна да је друштво дубоко подијељено, по мом мишљењу за генерисање тих подјела најодговорнији је диктаторски режим. На демократски оријентисаним појединцима је тежак задатак превазилажења таквих подјела, али без наметања, без угрожавања слободе другог, без покушаја асимилације. Треба сви да се осјећају као своји на своме, да се не осјећају губитницима, да државу доживљавају прије свега као сервис за остваривање сопствених интереса (а и на многе друге начине, свако према свом нахођењу). Да нико више никада не помисли, осјећао се он као Црногорац, Србин, Бошњак, Хрват – да сопствену срећу може и треба да гради на туђој несрећи. Да не буде ни покушаја реваншизма, јер не постоји народ на овим подручјима који не мисли да је за нешто оштећен или ускраћен.

  Све ове ствари ће бити изузетно тешко постићи, али ништа од тога није немогуће. С друге стране, не постоји алтернатива, тј. алтернатива је распад сруштва и разне несреће. Моје је мишљење да је један од предуслова за остваривање таквих циљева и развијања друштва у правом смјеру, његова демократизација – пад диктаторског режима који је најодговорнији за овакво стање ствари.

 26. POŠTOVANI,
  INTERVJU SLAVKA PEROVIĆA MOŽETE NAĆI I NA SLJEDEĆEM SAJTU:

  http://www.slobodnacrnagora.eu/politika/52-vijest-1/310-intervju-za-slobodnu-crnu-goru.html#comments

 27. Perfecte,
  Prikrivanje tvog velikosrpskog djelovanja i plaćeničkog lica, korišćenjem tvoje lažne demokratske terminologije, na ovom blogu neće proći, jer ovaj blog većinom posjećuju časni, pošteni, hrabri ljudi koji traže vezu sa istinom! Ti toj vrsti ne pripadaš, ti si gnusno prevarantsko smeće, a svaka tvoja rečenica, pa čak zapeta i tačka, nose u sebi veliku laž, kao tvoju osnovnu poruku. Svi velikosrbi Perfecte, su teški lažovi, a to su i svi mafijaši Perfecte. Ti kao napadaš mafijaški Milov režim, ali znam da znaš da je Milo Đukanović najveći plaćenički velikosrbin ikad rođen, takav mu je bio i đed, četnički general Blažo Đukanović. Zato kao pizda ćutiš, jer to jesi, o očiglednoj istini da je Milo Đukanović po naređenju Beograda već ubio Crnu Goru. Onoga dana kada Beograd prizna Kosovo, što je neminovno, popušiće Milo Đukanović javno kurac Borisu Tadiću, a tim pušenjem on će sebe proglasiti za najvećeg velikosrpskog heroja i dobiće čin veilkog četničkog vojvode, koji mu je đedu promaknuo! Crna Gora će tim pušačkim činom postati samo provincija Male Velike Srbije, a tamo će se naći kao puka nadoknada Beogradu za izgubljeno Kosovo.

  Sve što pričaš o crnogorskim Srbima tačno je, ali bježiš od istine da su crnogorski Srbi rezultat upornog, pokvarenog, sofisticiranog i plaćeničkog rada velikosrpskih agenata u Crnoj Gori, kojima je ona, od pojave Garašaninovog ‘Načertanija’ (1844.), bila preplavljena. Stvar je jasna i poručuje da crnogorski Srbi postoje tek sto pedeset godina, ali je njihov temelj, kojeg ne žele da budu svjesni, gola laž velikosrpskih agenata.

  Ako ti nosiš, poslije svih ovih istina, i dalje mantil velikosrpskog agenta, to je tvoja tvoja lična nemjerljiva sramota, bitango. Mi ga nikada prihvatiti nećemo, mi s ponosom nosimo crnogorsko svečano odijelo, a ti se jebi policijski Milov smradu! I na kraju da ti kažem, tebi crnogorska mafija toboš smrdi samo zato što je očiglednom laži prigrabila ime crnogorsko! Ali, Perfecte, tebi nikad nije smetala ni smeta SRPSKA mafija, i nijesu ti nikad smetali i ne smetaju SRPSKI RATNI ZLOČINCI samo zbog toga što im je velikosrpski vožd bio SLOBODAN MILOŠEVIĆ. Ove činjenice otkrivaju ko si i što si i ko ste i što ste! Tako ti sjutra neće smetati ni Milo Đukanović, kad poslije onog pušenja Tadiću, pred svima vama ponosno obuče srpsku narodnu nošnju i postane vaš novi-stari heroj!

 28. Dragi Slavko,

  Po ko zna već koji put u prethodnih 20 i nešto godina javnog djelovanja gađaš tačno u srce problema u crnoj gori. Zato i nastaje opšti muk i javni tajac. Otvaranje pravih tema i definisanje uvijek gorućih problema su bile isključivo tvoje i osobine djelovanja LSCG. Zato je LSCG morao biti razbijen (kako je to mafijaški pipak nekakav general grahovac prije neku godinu i sam priznao) od strane mafije a ti prognan iz cg.

  crna gora je svjesno i planski urnisana a isključive zasluge su naravno lokalne mafijice na čelu sa djukanovićem. Za takvom nece niko ni zaliti kada i zvanicno nestane. Jedini kojima ce nedostajati neispunjeni i neostvareni stogodisnji san o obnovi Crne gore su iskreni LIBERALI uz cast rijetkim izuzecima uz njih.

  Pozdrav tebi i tvojoj familiji,

  Aco Radulović

 29. Slavko,boje te se! Junace jedini crnogorski poskacu ka skakavci kad ti se ime pomene! Sujetne aveti ne znaju da Crna Gora jos ne imase takvoga eruditu, takvu harizmu i toliku inteligenciju i da je za skora nece ni imat!
  Slavko, ti si mit! Ti si vise od zivota, tvoja ideja je vjecnost crnogorska.
  U zdravlje!!!

 30. Molim vas, kratak osvrt na osobu zvanu Perfect Stranger.

  Manje bitno. Vele da je Niksicanin porijeklom, skolu ucio u Nisu i Zemunu.
  Povremeno pise za prljavi velikosrpski podrum – in4s.net. Dobar dio dana oblijece nekoliko portala, pisuci svoje velikosrpske plagijate, poluistine i lazi, sa odvratnim smradom podmuklosti i hipokrizije.

  Niko, apsolutno niko ga nikad cuo nije da uputi kritiku bilo cemu sa srpskim predznakom, pa ni cemu ekstremnijem poput djelovanja SPC, mijesanja srpskih biznismena i politicara u unutrasnje stvari Crne Gore, ….

  Uprkos tome, licemjerno se ogrce plastom демократиje i objektivnosti i na komican nacin pokusava da maskira svoje drsko velikosrpstvo pateticno grandioznim ciljevima “tolerancije, bolje buducnosti za djecu,demokratije” …
  Zavisno od portala mijenja retoriku. Na jednom ce se cinicno smijati Klintonovom lapsusu i postavljati komentare na makedonskom, na drugom ce toboze biti razuman i izjaviti: “Мислим да је једини пут за ово наше друштво пут заједништва, толеранције, грађења мостова, итд. “, na trecem ce bijesno izjaviti kako Dukljani ne mogu protjerati popa nakon skandala na Sv. Stefanu itd, ismijavati crnogorski jezik,…

  Srecom da imamo visedecenijsko iskustvo sa velikosrbima, savrseno dobro znamo sto zele Crnoj Gori i Crnogorcima, pa kad nam povremeno “i darove nose”. Tesko da mogu izvuci jos neki originalan trik iz rukava koji nismo ranije vidjeli.

 31. Mali off topic, ali vrlo znakovit, da bi se usporedilo. U Srbiji je puštena u etar priča o Djindjićevom ubistvu, političkoj pozadini, naručiocima, pa se barata imenima i sludjuje narod pred izbore. Istina glasi ovako: Zoran Djindjić je ubijen od strane CIA. Zašto? Zbog Sartida. To je čuveni primjer pljačkaške privatizacije, uzimanja tala od provizije, a sve u jeku akcije SABLJA, sa sve nevjerovatnim podatkom: ugovor o toj lupeškoj privatizaciji izmedju Vlade Srbije i US STEELA je NESTAO! Dakle, kao njemački čovjek za vrijeme Šredera koji nije Bušu bio potčinjen u mjeri u kojoj je to danas Angela Merkel CIA-i, sklonjen je njemački čovjek, da bi CIA ostvarila planove i interese vezane za ovladavanje srpskom privredom i njenom priHvatizacijom u korist USA imperijalizma. Sartid je profitabilan kao prvi izvoznik u Srbiji a prodat je po 50 puta nižoj cijeni od stvarne vrijednosti 20 dana nakon atentata. Čisto da se shvati uloga naših kompradorskih mafija na vlasti, pa kada lutak Lukšić izjavi da svi moraju da trpe krizu i da nema povećavanja plata, znate po čijem nalogu je to dužan da govori. Tu su sindikati i njihova vodjstva da odglume nezadovoljstvo, pa na kraju prihvate sve.

 32. Dolazi prava ekonomska kriza,luksic lupeta ne pita se nista ko pjan sa gacama,obicni pajac na zici mafije….dok sef mafije uziva na jahtama po svjetskim top desinacijama.Djukanovic sa novom ljubavnicom bivsom manekenkom scepanovickom koja izvlaci preko ribe familiju koja je u ogromnim kreditima…..ljetos je radila po hrvatskom primorju za tricavih pet,sest hiljada eurica sad je uplovila u prvu familiju da usreci prvu glavu.

 33. Ignorišite Sadikovića ! To je periferijski novinar i marginalac u svakome pogledu . Da se nije uvatio LSCG , da se preko njega predstavi svijetu ko faca i žrtva – za njegove novinarske talente bi i pijačni barometar bio premija .
  Ne znam ni što ga pominjete .

 34. Bas je lijepo vaspitana ta mala,divni neki roditelji.Primjer kako se djeca izvode na pravi put.Cemerna li si Crna Goro!

 35. Funjari od Sadikovica nije prvi put da se javi ovdje , nekim crvljivim komentarom poput ovog od prije neki dan …svakako da treba reagovati na njegov izliv cinicnog jada i pokusaja vrijedjanja Slavka nazivajuci ga ‘prasskim mudracem’ … Slazem se takodje da mu ne treba pridavati mnogo paznje , jer se njegova mjera uticaja upravo ocitava u emisiji koju vodi … Dato mu je mjesto za uveseljavanje polupismenog prastarog stanovnistva sirom sela nesretnog Montenegra (prebrojavanjem koza , stoke , ispijanjem sljive itd ) … To je taj nesretnik i nista vise ..

 36. hahahahaah ,,, a bravo nikolas , a kakav je tek Sadikovicu stil oblacenja i frizura u onoj emisiji …hahaha… i oni primitivni pokreti ruku kada zeli da nam saopsti tobos nesto vazno ….hahahah …Slavko care , ma obozavam te !!!!!!!

 37. A ko je to od novinara koji su se motali oko Liberalnog saveza ostao da nije bačio krš na nas čim je našao neko “stalno radno mejsto”…Sadiković , pa onaj Mustafa Canka , pa Aljo Mlatišuma , Čarli Ilić čim ga vrnuše na stalni posao , Nebojša Redžić čim mu je ponuđeno više no što je iz poluprazne kase liberalne mogao da zahvati..itd

 38. Koprivica Veseljko, Hajdana Mandić iz Onogošta nekadašnjeg – sad u Pobjedi, Marko Novaković sa mitinga – klovn na Montena tv, Novak Adžić se baš uguzio i još mu emisiju dali đe sam sa sobom priča. Ljige, koliko li ih je po NGO mafiji… Što je to gori huškač Labudović od njih? Ništa!

 39. Crna Gora je već dvadest i jednu godinu u privatnom vlasništvu mafijaškog klana Đukanović. Temeljni tajni plan Mila Đukanovića jeste totalno, potpuno uništenje Crne Gore, njena definitivna sahrana pod kamenu ploču bez ikakvog imena i prezimena na njoj. Taj savršen zločin će, za još nekolika koraka, biti priveden kraju. Milo Đukanović i svi koji mu pomažu ili glasaju za njega, ubice su Crne Gore!

  Gospodo ima li primjedbe na ovu Slavkovu konstataciju.Ja mislim da nema.
  Ukoliko jos ima onih koji ne vide pored svojih ociju ili ne cuju pored svojih
  usiju ja licno a mislim ni ostali liberali i Slavko im to nece pojasnjavati jer bi to
  bio cin ludila.

  Ko to jos od Budvana ne vidi i ne zna ko je zakupac Svetog Stefana.Ko to jos
  od Budvana ne zna cija je hotel Avala.Ko to jos od Kolasinaca ne zna ciji su
  hoteli Bjanca i Lipka,cije je skijaliste na Bjelasici i cija je ogromna zemlja u
  Kolasinu.Ko to jos u Zabljaku ne zna ciji je hotel Planinka i ostali objekti
  bivseg SKI centra Durmitor.Ko to u Pljevljima ne zna ciji je rudnik uglja i ko
  cuva kapital porodice Djukanovic u tom preduzecu.

  Kome jos u Crnoj Gori treba objasnjavati da je Djukanovic pecatno lagao
  naciju kad je izgovarao onu jeftinu frazu o naslednom bogatstvu.Treba li
  provjeravati kod komsija iz Rastoka u Niksicu dje to Djukanovici u svom
  dvoristu nadjose nasledstvo u vidu Prvve banke.Ko li im to ostavi.Kako je
  bas donesose u Podgoricu da ojade svoj narod.

  E pa gradjani podani i lukavi prevarili ste se ako mislite da ce vam Slavko i
  liberali voditi borbu protiv tiranina i tako vama na trzistu podizati cijenu da
  bi se vi sto skuplje prodali.

  Ne gradjani ponizni.Mi cemo gledati vas jadne i male bas tako kako ste sami
  odabrali da vas vidimo dok sluzite tiraninu.Glasajuci za Djukanovica taj ste
  odnos i zasluzili.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: