Posted by: Slavko Perovic | October 9, 2011

9.10.2011.g.

U sinošnjem dnevniku mafijaške televizije Mila Đukanovića, koja se punih dvadeset i jednu godinu lažno predstavlja kao „Radio-televizija Crne Gore“, a koja je punih dvije decenije noslilac i emiter mafijaških laži i trovač  slabašne crnogorske svijesti, pojavio se dugi, dugi  prilog koji lažno tvrdi da je legendarne stihove  Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče, smislio izvjesni Marko Vidakov Popović sa Cetinja, a ne ja, Slavko Perović.

Popović je, kao i priča o njegovoj teškoj laži, na dnevniku mafijaške televizije dobio više vremena nego što ga je ikad dobio herojski Liberalni savez. Da li nekoga može da začudi što se u „prilogu“ nije pomenulo moje ime, niti  moje otvoreno pismo Terezi Kesoviji, da li nekoga može  da iznenadi istina kako se u prilogu  zataškala činjenica da je istorijski miting na Cetinju, miting protesta LSCG protiv napada na Dubrovnik, organizovao Liberalni savez, a da su svi ostali u Crnoj Gori bili pod plaštom Miloševićevih  plaćenih slugu u Crnoj Gori, ondašnjih i današnjih velikosrba: Momira Bulatovića, Mila Đukanovića, Svetozara Marovića i drugih. Sramnu Popovićevu laž  da je on autor pomenutih stihova, u prilogu su svojim lažima podržali Aleksadar Saša  Ćilikov i sramotno besramni izdajnik Liberalnog saveza, tobožnji književnik,  Sreten Asanović.

Ovaj dio ću završiti sa usklikom  „Crna Gora – Orvel, nego što!“

Popović je, inače, pisao ili iznajmljivao svoje ime i prezime za potpisivanje ogavnih i oloških tekstova koje je, uzimajući u obzir Popovićevu  totalnu nepismenost, neobrazovanje i nekulturu,  primitivizam i podlost, vjerovatno neko drugi pisao, a bili su prava galerija teških udbaških laži protiv mene i Liberalnog saveza, laži objavljivanih u  fašističkom „Crnogorskom književnom listu“  koji je, u potpunoj saradnji sa udbom,  „uređivao“ crnogorski fašist Jevrem Brković.

Nijeste u pravu  ako smatrate da je, samo tek na oko iznenadno pojavljivanje lažnog „autora“ citiranih  stihova , slučajno. Nije. Ono je samo kap u otrovnom okeanu laži kojima se svakodnevno kreče zločinačke biografije crnogorskih zlikovaca, mafijaša i pljačkaša, u prvom redu Đukanovićeva. Ja već godinama i godinama znam kako će se to završiti! Prvo, pripajanjem  Crne Gore Srbiji! Paralelno sa tim omogućava se  Đukanoviću da se otvoreno predstavi onim što jeste: ispod mafijaškog djelovanja, on je najteži i najcrnji velikosrpski agent u Crnoj Gori, ravan pukovniku srspskom Petru Pešiću, agent  koji je, zboriće i on, i udba,  u liberalno biračko tkivo planski ušao da bi ga uništio i da bi samlio Liberalni savez. Sve se priprema da se Đukanović,  u sred Beograda,  proglasi novim srpskim Obilićem koji je spasio srpstvo od totalne propasti i vratio Crnu Goru onamo đe je vazda pripadala – Srbiji!  Tako će Miloševićev zlikovački plan, sa kojim je sve počelo, makar djelimično biti ostvaren…A kad se nađu objedinjene BiH ili Republika  Srpska, Srbija, Crna Gora i Makedonija, eto vam gospodo Miloševićeve Velike Srbije koja je bila plan, nikoga drugoga, nego CIA-e.

Takođe, širiće se na sve strane i svim sredstvima laž da je Milo Đukanović tajni osnivač LSCG, da je Slavko Perović pripremio i vodio akciju uništenja Dubrovnika,  i da je Slavko Perović bio  zagovornik rata i ubijanja, ali i tvorac plana genocida nad crnogorskim  Bošnjacima, Albanacima i Hrvatima, a da ih je krajnjim ljudskim naporom spasio veliki velikan velikaški, vitez i svetac Milo Đukanović,  zajedno sa svetim Amfilohijem Radovićem. Ali, tu priči i dešavanjima nema kraja…

U dvadestom vijeku Crna Gora je satrvena, a na početku trećeg milenijuma biće zbrisana i sa političke i svake druge karte svijeta, neće postojati ni nje, ni Crnogoraca! Zašto? Đukanovićeva krivica je tolika da je on pakuje u “junačko djelo” i tako pokušava da je sakrije, što mu u Crnoj Gori polazi od ruke kao od šale. U Crnoj je sve moguće!  Ali, ne smetnimo nikad s uma: sve je to narod htio, i želio, i želi! Njegova ogromna većina, jer Milo i  narod su jedno, on je istinski njegov predstavnik, jer  većina je naroda stakana i sebe našla u Đukanovićevom nekarakteru i njegovim nevrijednostima. Nosiće se po Crnoj  transparenti i graditi spomenici na kojima će pisati drečećim slovima:  “Neka vječno živi sveti don Korleone Đukanović!”

Desiće se i još mnogo toga crnog, a stanovnice i stanovnici Crne Gore sve će to sa oduševljenjem prihvatiti, jer Đukanovićevo debeleo crijevo nikad ne laže i ono je domovina, ko zna kolikog broja onih koji obitavaju u Crnoj Gori, a za mafiju, crijevo  je izvor dragocjene nafte,  a još vele da, u zadnje vrijeme, tamo pronalaze i  crne bisere!

Cane Subotić će finansirati velelepni spomenik Đukanoviću koji će se postaviti  mjesto onog beogradskog „Pobednik“-a!

One bisere je osjetila i dobila za svoj dolazak u Crnu Goru  crnogorskoj  mafiji na poklonjenje, a u ime hrvatske mafije, i Tereza  Kesovija!

Advertisements

Responses

 1. Nema mjesta cudjenju , na djelu su uzivaoci plodova tudjeg rada. Sto je u crnoj omiljena disciplina.
  Niko sa strane nije nam kriv . Zlo je domace.
  Ono sto su moji roditelji , i mnogih drugih stvarali, sada uzivaju ove sotone, koje su sve to bez stida i srama prigrabili.
  GENI SU CUDO!

 2. Znala sam da imamo posla sa ubicama, kriminalcima i mafijom ali ovo se zaista granici sa ludilom. Zive bi nas sahranili- da ne pamtimo, da ne pricamo, da ne pisemo, Gdje je granica, ima li je ?

 3. http://javniservis.me/2011/10/09/sa-stirovnika-antena-klice-lijep-li-si-dnevnice/

 4. Sram bilo ekipu sa javniservis.me za sve sto rade protiv Slavka Perovica i LSCG. Internet udbaski specijalci i specijalke pih po hiljadu puta na vas sve.

  Sonja odlican ti je sajt slobodnacrnagora.eu steta sto nema komentara vise.

  Puna podrska moderatoru sto je upozorio ovoga Vladimira M. Vukcevica sto se bavi samoreklamerstvom najnize vrste.

 5. Sram bilo Marka Popovica. On je poznati alkoholicar i kockar bez jednog dana radnog staza. Brat mu je cuveni udbas bokser Mijo Popovic koji se predstavljao kao pjesnik.

 6. Koji urac se taj Čilikov javlja ? On nije ni izdajnik LSCG no vječni udbaš po Cetinju . Zadužen da špija koji je slikar prnuo u bioskop i koji se kniževnik popišao u parku . To su mu bili dometi , zauzvrat ga DB promovisao u publicistu , kulturologa , galeristu, scenaristu i ko zna šta još . Zna li neko jedan stručni tekst koji je ta vucibatina napisala ? Nema nijednoga , jer taj cio život nije ništa radio do špijanja po kafana .

 7. orvel,nego sto! Osjetio je komunizam dobro u spaniji! Nego,sta je montenegro do kukavicje leglo! U politici kazu ‘politika noja’,kada ne mozes da pobijedis laz i da joj se odupres,glavu u pijesak-milu u juznu stranu! E to je montenegro,il 9…5% montenegra!a istina ide i putuje,posmatra crnu Crnu Goru,posmatra laz ovjencanu velom funkcija i krvavog novca,posmatra i leti slobodna! Ta sloboda je njen dar,a okove svoje,novac,je pustila na zemlju i naprauila dar mar-ljudi se poklase da te okove sto prije stave !evviva montenegro okovsko leglo!

 8. Srecan sam da sa nekima neudisem vise isti vazdug i nedijelim isto parce neba.Toliko je nebo mracno da se i nevidi a vazduh se od smrada disat nemoze.Sramotni Mafijaski Servis RTCG !

 9. Stidim se sto sam sa nekima dijelo to nebo i vazduh!

 10. vjera u laz!! To je njihovo oruzje! Cak i oni vjeruju u to! Sramno ali smjesno…Da ne povjeruje covjek ne gledam tv ali da ne povjeruje covjek.
  Onogost 6.8%

 11. ustaj!!!Danas je dan za ustanut!!!

 12. Ej sto je to cudno od javne kuce i rake rutovic mora da opravda plate od 4.000e mora nesto prljavo i korisno da uradi za familiju.
  Ironije….dok doktori,profesori strajkuju da im se povecaju i onako mizerna primanja….raka i ostale sluge mafije odmaraju po azurnoj obali.
  Sto ces kad su stanovnici crne odavno pristali na to….

 13. I Raka Rutović priča po Podgorici kako je osnivala Liberalni savez u Nikšiću . Neka što izdajnici pričaju da su osnivači no počeli ovi iz DPS da to govore . A ovi iz SDP odavno .

 14. Zapamtite : vjera u laž je njihovo poslednje oružje !
  I siguran znak da su došli do kraja ! ! !
  SMRT CRNOGORSKOJ MAFIJI ! ! !

 15. U sinošnjem dnevniku mafijaške televizije Mila Đukanovića, koja se punih dvadeset i jednu godinu lažno predstavlja kao „Radio-televizija Crne Gore“, a koja je punih dvije decenije noslilac i emiter mafijaških laži i trovač slabašne crnogorske svijesti, pojavio se dugi, dugi prilog koji lažno tvrdi da je legendarne stihove Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče, smislio izvjesni Marko Vidakov Popović sa Cetinja, a ne ja, Slavko Perović.

  E pa gospodo ja sam ovo odavno najavio.Rekao sam da su doveli Vojicica
  da na jednu stranu gudi crnogorsku pricu i da pere ratnu i mafijasku Mila
  Djukanovica biografiju a da Radojka Rutovic preko UDBA-skih novinara
  Vesne Teric i Nevenke Cirovic odradjuje opoziciju.

  Tvrdio sam odavno da su profesora majmuna Srdju Darmanovica zamijenili
  krokodilom profesorom Milosem Besicem kome je UDBA dala stan u Ljubise
  Stankovica zgradi da bi radio namjestene ankete i pregrupisavao javno
  mnjenje po potrebi sefa mafije.Tako imate da se Djukanovic deklarativno
  zalaze za crnogorsku crkvu a Besic je u anketi oznacava institucijom kojoj
  se najmanje vjeruje.

  Pa gospodo moja ako su se svi oni koji su izdali Slavka i LSCG uvukli u
  supak sefu svega u Crnoj Gori zasto to ne bi ucinio i taj Popovic.Sad su
  na cijeni oni koji ce se javiti da ospore uopste postojanje LSCG i Slavka
  Perovica.Naravno da ce dobiti medijski prostor jer je drzavni projekat
  uklanjanje nezgodnog svjedoka a on je LSCG i Slavko.Ako su uspjeli
  kupiti Dina Merlina,rodjake pogubljenih u Srebrenici,rodjake deportovanih
  i sunarodnike bosnjaka sudije da sude oslobadjajuce presude za Milove
  zlocince sta treba ocekivati jos.Ako su Terezu platili dnevnim pazarom od
  sverca cigareta iz fabrike duhana Mojkovac zasto je nijesu poveli na
  imanje policajca Rakocevica da zabavlja Veljovica i njegove bojovnike
  koji su u okruzenju ratovali.

  Zar jos nekog moze iznenaditi neljudsko djelo u Crnoj Gori.Svjedoci smo
  tih svakodnevnih podviga dje izdade drug druga i kum kuma.F U J

 16. Poštovane i poštovani, želim da vas upoznam i sa činjenicom da je sve tekstove za pjesme koje ste slušali i u njima uživali prije početka bezbrojnih mitinga i promocija LSCG i na njihovom kraju, pisao Slavko Perović. I ne samo da je pisao stihove nego je upućivao i na muziku koja treba da ih prati! Sve pjesme je Slavko napisao, osim dvije ili tri koje je napisao teški i sramotni izdajnik LSCG Ljubo Jovović koji je izmedju Istine i Tvora od Kotora (Miko Živković- Trsteno) odabrao tvora Živkovića u zagrljaju tvorovskom sa Djukanovićem!
  Hvala!!

 17. Nije ni Ljubo sam napisa te pjesme , sjećam se da je na glas prekukao kako mu je Slavko popravljao pjesme , između ostalih i “Goro moja” . Da mu ih nije popravljao , zvučale bi ” hop , cup , poskočiću ” jer je Ljubo pisao pjesme za turbonarodnjake .

 18. Popović je, inače, pisao ili iznajmljivao svoje ime i prezime za potpisivanje ogavnih i oloških tekstova koje je, uzimajući u obzir Popovićevu totalnu nepismenost, neobrazovanje i nekulturu, primitivizam i podlost, vjerovatno neko drugi pisao, a bili su prava galerija teških udbaških laži protiv mene i Liberalnog saveza, laži objavljivanih u fašističkom „Crnogorskom književnom listu“ koji je, u potpunoj saradnji sa udbom, „uređivao“ crnogorski fašist Jevrem Brković.

  Kao sto se UDBA od osnivanja bavila LSCG i Slavkom Perovicem kad su
  onaj zajednicki DPS i Narodna stranka imali ogromnu vecinu za ubitacno
  losu politiku koja je rezultirala ratovima u okruzenju tako se i sad upravo
  kad je sef mafije Djukanovic i njegovi sateliti SDP,HGI,Bosnjacka stranka,
  DUA pokupovali sve ljudske duse jos vise bave Slavkom i LSCG.

  Svima bi trebalo biti jasno da je jos samo Slavko i LSCG ostao neotkupljen
  posto je sve ostalo u sklopu burazerizacije otkupio.S obzirom da ce se kad
  tad svoditi racuni sef mafije na sve nacine pokusava da delegitimise Slavka
  kako se njegovo misljenje i sud u buducnosti ne bi vrednovali.Grdno se vara
  i on i svi koji tako misle.

  Inace epizodni ljudi poput Popovica bi trebali biti za nas neprimijeceni.Zar
  je nekome vazno sta misli takozvani javni servis koji je familijarno glasilo
  Djukanovica.Ja rijetko i gledam tu olosku televiziju a mislim da i veliki dio
  Crne Gore ih ne gleda.Uostalom sve ankete to i potvrdjuju.

 19. Lscg nego sto!

 20. Eo su poceli da iznaode liricare po Crnoj Gori.Na sta su spale te propalice te se prodaju za casu vinjaka.Nesrece nesrecne dzaba im sve.Slavko,sto vise zboris,oni se sve vise srozavaju!E,kukala im majka ka i jes narod se sprda s njima!
  Slavko,sokole,svaki dan ih trebas minirat tekstovima,otvarat im glavu ka sto ti najbolje znas.Svaki dan!

 21. Najbolja potvrda činjenice da ovaj kriminalni režim Slavka smatra svojom jedinom i neposrednom opasnošću jesu ovakvi groteskni, ali i kontinuirani ispadi u obliku pomenutog priloga! Stih koji je postao moderni folklor, poslovica, moto ono malo slobodnih ljudi u Crnoj Gori, stih koji je personifikacija Slavka – treba pretočiti u mafijin! Baš kao što su ukrali ona dva prsta koje na njihovim komemorativnim mitinzima lažno dižu njihove udvorice – jer nemaju ništa svoje, a što imaju – zločinačko je; i baš kao što su s telefona čim je LS zamrznuo politički rad – puštali ‘Postojaće…’, tako su izvukli i neku funjaru od Popovića, da prisvoje ‘Sa Lovćena vile kliče’! Ali snaga Slavkova i njegovih riječi, nesalomiva je prepreka za njih! Trajanje tih riječi u narodu, njihovo pretvaranje u urbani folklor, za njih su potencijalni kancer i naprslina u homogenom ništavilu projektovanog beznađa. Drago mi je kad vidim da naprave ovakve priloge, jer onda znam koliko su te riječi značajne za neku, možda daleku budućnost ovoga naroda…ako je bude…Znam da su i riječi majke jednoga od ubica Krsta Zrnova Popovića, Raka Mugoše, ostale da žive u narodu, kada je nad sinovljevim grobom hrabro naricala:
  »Rekoh li ti sine Rako/
  Krsto Zrnov nije svako/
  Nije Krsto sto mu zbore/
  No je Vitez Crne Gore/
  Lakse cete zalit Majka/
  jer pogibe od junaka«.

  Ovako je govorila bez obzira na to što joj je sin poginuo od ruke tog istog Krsta kojeg je bio poslan da ubije, i bez obzira na čitavu svitu komunističku koja je prisustvovala sahrani, a koja je Krsta proglasila kvislingom i njegovo ubistvo organizovala (Jovo Kapičić i Veljko Milatović)! Nijesu ove njene strašne riječi, nažalost, pomogle Crnogorcima da ostanu ili postanu Ljudi, ali odzvanjaju u sjećanju naroda kao opomena na Istinu i Pravdu, svak ih u Crnoj zna! Baš kao i Slavkove! Ali Slavko je ostavio i djelo, kreaciju, stub, ugaoni kamen! Živu vatru koja se može rasplamsati! Riječi koje zvone u srcima slobodnih, a zadatak svakog udbaša i režimske udvorice je da ih gazi! I gazi…a Crnogorci to puštaju…i tako će nestati, ne riječi i djelo jednog čovjeka, nego narod za kojeg je ovaj čovjek uradio najviše i najbolje, preko svih granica jednoga života. Nestaće jedan narod, ali ostaće sjećanje da je među njima bilo Ljudi i ovaj Čovjek koji je te Ljude vodio! Zlikovci su sad na zadatku da i to Sjećanje iskorijene iz naroda, da se ko ne bi na njega nekad oslonio! Ali neće moći! Tu su bitku odavno izgubili! Tu je bitku Slavko za nas jednom zavazda dobio još onog trena kad je prvi put javno progovorio! To se ne zaboravlja, jer to je ŽIVOT SAM! Nije to politika, to je veza s Gospodom i unutrašnjim mirom i savješću! Zato je nijedan režim, nijedna para, nijedna prijetnja, ni ucjena ne može iskorijeniti iz svih ljudi! Vječiti sotonin zajeb – oće da iskorijeni i posljednju božiju česticu iz ljudi, ali neke stvari su naprosto neuništive! Jedna od tih su i Slavkove riječi: ‘Sa Lovćena vile kliče, oprosti nam Dubrovniče’, one su naša rijetka veza sa Dobrom, i oni znaju da Nam to ne mogu uzeti NIKAD! A oni nek se batrgaju u svome Zlu…

 22. kako pljunu sale ovu gamad)u facu

 23. Alexandra
  Odavno me neko nije pozitivno iznenadio jednim ovako nadahnuto-konstruktivnim komentarom kao Vi veceras ! Svaka cast , drago mi je da postoji i raste zdrava intelektualna energija na ovom jedinom cistom , nezagadjenom ‘medijskom’ prostoru ili preciznije receno jedinoj slobodarskoj oazi u crnogorskoj besramnoj pustinji , pustari bez jedne kapi vode , a gdje ironicno ali istinito ‘napojeni’ kmetovi ‘zive’ … Samo naprijed dragi prijatelji , drago mi je da ste aktivni , poseban pozdrav i neumornom gospodinu Inglishu … jednostavno , i prije svega iskreno , dijeleci sa vama ovaj velicanstveni Slavkov blog osjecam da ima NADE !!!

 24. Takođe, širiće se na sve strane i svim sredstvima laž da je Milo Đukanović tajni osnivač LSCG, da je Slavko Perović pripremio i vodio akciju uništenja Dubrovnika, i da je Slavko Perović bio zagovornik rata i ubijanja, ali i tvorac plana genocida nad crnogorskim Bošnjacima, Albanacima i Hrvatima, a da ih je krajnjim ljudskim naporom spasio veliki velikan velikaški, vitez i svetac Milo Đukanović, zajedno sa svetim Amfilohijem Radovićem. Ali, tu priči i dešavanjima nema kraja…

  Da Slavko to ce se desiti na kraju.Naravno da bi im ta laz kod olosi od ovog
  sramnog poltronskog naroda bolje prosla postarace se da nadju autenticne
  tipa Popovica liberale.Nece im to biti tesko jer im je izbor ogroman a medju
  tim ljudskim gromadama bice velika guzva ko ce prvi krenuti za mrvicom sa
  Djukanoviceve trpeze.

  ipak si ti moj Slavko bio u zabludi sto se tice dostine ljudi oko tebe.Redom
  su te i bez stida izdavali.Ocekivali su puno a nijesu imali strpljenja te su se
  lako i brzo legitimisali.

  Ipak ce biti najljepse docekati slom zlocinca Djukanovica i njegovih poltrona
  a sa njima i izdajnika LSCG.Bice to veliki dan.Otisli su Ali Ben,Mubarak,
  odlaze Gadafi i mladi Asad i diktator iz Jemena e nece valjda samo jos na
  planeti ostati i to jos u Evropi zlocinac Djukanovic.

 25. svu ovu mafiju na Balkanu podrzava i na vlasti drzi EU, USA i CIA.

 26. Dragi Slavko,

  Samo populaciji koja nema ni trunke ljudskog dostojanstva se mogu podmetati takve insinuacije koje sinhronizovano rade svi mediji u cg. Orvelovska cg je izbor njenih stanovnika i stanovnica i čini mi se da sa “nepodnošljivog lakoćom postojanja” bitišu u svojem srećno izabranom živom blatu.

  Čuvati TVOJE i antologijsko nasljeće LSCG tebi lično je sigurno najsvetija i nažalost najteža misija. IZDRŽI, ne sumnjam da hoćeš.

  Pozdrav TEBI i tvojoj porodici,

  Aco Radulović

 27. Prije 11 godina Ješo Brković rekao za Pobjedu da smo primili milion maraka od HDZ ! Prije neki dan Marko Popović veli da je on pisao izvinjenje za Dubrovnik a Slavko zabranjivao da se pjeva ta pjesma . Naredni je Milo Đukanović , koji će tvrditi da je Slavko te pare od HDZ potrošio u napadu na Dubrovnik , a u njegovu će korist da svjedoče Tereza i Žuvela , ko Čilikov i Asanović Marku .

 28. Desiće se i još mnogo toga crnog, a stanovnice i stanovnici Crne Gore sve će to sa oduševljenjem prihvatiti, jer Đukanovićevo debeleo crijevo nikad ne laže i ono je domovina, ko zna kolikog broja onih koji obitavaju u Crnoj Gori, a za mafiju, crijevo je izvor dragocjene nafte, a još vele da, u zadnje vrijeme, tamo pronalaze i crne bisere!

  E Slavko to je taj rudnik za cijom posjetom zude mnogi stanovnici crne Gore.
  Taj Djukanovicev organ je bajka za crnogorce.Uh sto sticung crnogorci vole
  taj organ.Ne vade se a i dice se svojim rudarskim zanimanjem.

  Nije sef mafije Djukanovic slucajno osmislio sve ove prljavstine.Kakav narod
  takav i gospodar.Prvo inflacija pa sticung pa sverc nafte pa sverc cigareta i
  sve to na stetu budzeta drzave a u korist pojedinaca.Glavne novce kupi
  gospodar a podanici mrvice i bivaju sretni ali time i prihvataju mafijasku
  ogrlicu o slijedjenju,poslusnosti i cutanju.

  Naravno sef mafije najblizima oko sebe dijeli ostatak plijena to jest onu
  imovinu i preduzeca koja nije njegova porodica bezecovala za sebe a
  privid jednakih sansi za sve stvara preko besplatnih akcija tako sto formira
  berzu preko koje se navodno slobodno trguje ali se zaboravlja da on vodi
  Vladu i tako odredjuje redosled i nacin privatizacija kolektiva.

  No kako se u i najsigurnijim rudnicima dese havarije ja ocekujem da se i
  u sefovom organu desi havarija makar da se na izlaznom oknu zaglave
  tijela dvaju protuva koje su najcesci posjetioci tog rudnika.Dabogda se i
  za hirurge naslo posla i sve u zelji da se spasu te protuve i prikazu nasoj
  javnosti da bi se vidjelo kako se oni TESKIM POSLOM BAVE.

 29. DUM DUM

  Srđi

  Poslije betoniranja svoje mafijaške vlasti na oktobarskim izborima 2002. godine, te povratka na funkciju ’’premijera’’, Đukanović je nastavio svoju ustaljenu prevarantsku igru. On u Crnoj govori o Nezavisnoj, čauš Marović u Beogradu sa pozicije šefa SCG obilazi evropske metropole i svojim mutavim glasom poje o ’’evropskoj perspektivi zajedničke države’’.

  Referendum za mafijašku Crnu zakazan je za 21. maj. 2006. godine.

  Dio opozicije koji je zastupao ideju zajedničke države je pristao na uslove Mafije, po ko zna koji put izlazeći na mafijaški teren i njena pravila. Liberalni savez Crne Gore i Slavko Perović odbili su učešće u Đukanovićevoj kampanji, u finalu njegovog paklenog nauma, konačnog uništenja Crne, miniranja poslednjih duhovnih ostataka nalik onom u Afghanistanu 2001. godine kada su talibani spalili sve budističke knjige i topovima srušili Buddhine spomenike. Odsustvo Slavka Perovića i njegovih liberala je još jedna Pobuna, jasna Opomena da je završni čin prevare odavno pročitan.

  Kao i sve svoje prethodne kampanje, zlikovačka DPSDP ruka je na isti način vodila i ovu igru. Vladimir svakodnevno posmatra njene čuvene aktiviste, poseban ljudski supstrat, pre-paid ili šticung Crnogorce, sa lažnim barjakom i novcem u rukama, lažnim grbom na čelu i lažnom himnom na usnama. Gmižu prema svakoj kući, stanu, kancelariji. Za glas dat projektu hiljadugodišnjeg Mafijaškog Raj(h)a nude novac, otpis duga, zaposlenje, povlačenje prijava. Na podgorički aerodrom, kao nekada 1990-tih, ponovo slijeću desetine aviona koji nekoliko dana pred čin glasanja, u paketima ovoga puta ne švercuju duvan ili oružje, već ljude iz dijaspore. Sve je spremno za slavlje. Na Đukanovićevom završnom skupu je kompletan šljam na jednoj bini- ljudski, politički, naučni, kulturni, medijski, svi koji su još 1997. godine crnogorskoj državnoj mafiji rekli- DA.

  Američki projekat ’’nezavisne’’ Crne, egzotičnog Mafijaškog Raj(h)a, uspio je. Misija je završena, a narkodemokratija uspostavljena. Na ljeto iste godine u Kotoru, istaknuti senator John McCain, budući republikanski predsjednički kandidat, slavi svoj 70. rođendan.

  Blok za zajedničku državu ne priznaje rezultate i izdaje zbornik- Bijela knjiga: Referendum u Crnoj Gori- u kojem se na preko 1000 strana, dokumentuju nepravilnosti. Na izbore, prve u ‘’Nezavisnoj’’ koju istovremeno ne priznaju, ovoga puta ekspresno zakazane za 10. septembar, najavljuju izlazak. Ne žele- bojkot. U tri kolone rastržu jedni druge ne bili se dočepali koske sa mafijaške trpeze- za njih jedino svetog- poslaničkog mandata.

 30. Vladimir se sa par prijatelja aktivno uključuje u izborni proces, organizujući kampanju- NI GLASA DPS-u. Na podgoričkim ulicama dijele propagandni materijal, jasno označavajući neprijatelja, u suštinskom šmitovskom smislu. Vrata jedinog slobodnog medija, radija Free Montenegro, široko su im otvorena. Emisije su svakodnevne, akcije skromne, ali jake, hrabre i odlučne. Poslednje večeri pred izbornu ćutnju, tri ‘’opozicione’’ liste locirane u krugu od 200 metara održavaju svoje završne skupove, a na nekadašnjem Trgu slobode, nakazni Mugoša i njegova mafijaška DPSDP otvaraju novi trg, sličan nosaču aviona. Brojne su policijske snage. Poslije bacanja par hiljada letaka sa solitera u centru grada i brzog napuštanja mjesta zločina, Vladimir se taksijem vraća u skrovište, misleći da je na sigurnom. U prizemlju kuće, u kojoj je gornji sprat iznajmljen, izlazeći iz vozila, primjećuje Jevrema Brkovića. Onaj ogavni lik koji je 1999. godine po povratku u Crnu iz Tuđmanove Hrvatske, već na Debelom brijegu izjavio da se vraća u ‘’najcrnogorskiju Crnu Goru’’, osnivača fašističke Dukljanske akademije i fašističkog Crnogorskog književnog lista. Vladimir se pozdravlja sa Pulenom, starijim čovjekom koji je tog ljeta, kupio prizemlje kuće, i te večeri doveo u svoj novi dom, dugogodišnjeg prijatelja- crnogorskog mučenika, pruža ruku i Brkovićevom pratiocu brzo se penjući uz stepenice.

  U ponedjeljak 11. septembra Crna još jednom slavi svoj- poraz. Mafija je apsolutni pobjednik, pritajeni tigrovi Srpske liste i Medojevićevog pokreta su srećni do neba brojem osvojenih mandata. Mafijaška idila.

  5. oktobra 2006. godine, Đukanović u paketu sa vjernim slugom Marovićem ‘’napušta’’ državne funkcije. Umorni, kažu. Žele da oslobode prostor mladim, lijepim i pametnim, svjesni da je njihov ‘’autoritet’’ teg o vratu mlade crnogorske narkodemokratije i njenih ‘’institucija’’. Tako Crna poslije 11. septembra, iste godine dobija i svoj 5. oktobar, oba u svojoj spoljašnosti/nutrini već viđena, tako zaslužena i tako voljena od većine stanovnika. Iz Sarajeva, koje su pune četiri godine kao otvoreni Miloševićevi psi zlikovački držali u opsadi kakvu svijet nije vidio, dobijaju nagradu za humanizam, pokušavajući da isperu krv sa svojih sramotnih biografija i urade nemoguće.

  24. oktobra ubijen je Srđa Vojičić ispred zgrade u kojoj živi Jevrem Brković. Kao njegov vozač i pratilac pokušao je da ga zaštiti od naoružanih napadača i izgubio život. Brković je iz bolničke postelje za napad na njega optužio one koji su se prepoznali u njegovom romanu “Ljubavnik Duklje”, u kojem je opisao mafijaške rituale i pod pseudonimima pokušao da sakrije čitav krem mafijaške ološi, onaj čija su imena i prezimena poznata svim crnogorskim pticama i stanovnicama. U svojoj kući nekoliko nedjelja posle zločina, pred brojnim svjedocima, a na prigovor Srđinog strica ‘’da ga zamajava dajući mu lažne opise Srđinog ubice’’, Brković žustro reaguje i zaklinje se u svoja dva sina da je napad na njega naručio biznismen Veselin Barović, zato što se prepoznao u Brkovićevoj knjizi. Istraga nikada nije bila u toku, knjiga je odavno bila pročitana.

  Poslije ljetnjeg bliskog susreta, Vladimir svjestan da je Pulen Brkovićev prijatelj, pozdravljajući se s njim na ulici ispred kuće, upija uhom da je ‘’Vojičić bio glup, te da je glupo poginuo’’. Ta podla udbaška formula je brzinom munje postala aksiom. Nesrećni Vojičić, ubijen na pragu Brkovićevog stana dok mu je spašavao glavu, poginuo je glupo. Vladimir, pokušavajući da ostane miran, shvata da je Crna Gora odavno- mrtva. Truli već decenijama. Nešto kao Jevrem i CKL, ili ‘’Vijesti’’ i Miodrag Perović. U pogledu objekta krivičnog djela, prema njoj i njima, svaki pokušaj je- nepodoban. Ne može se pucati u leš i biti odgovoran. Samo u žive ljude, one koji glupo poginu.

  .

 31. Svi oni koji su kroz istoriju dali svoj zivot i li bilo kakvu zrtvu za Crnu Goru dzabe i glupo su dali dok god ova smeca vladaju crnom.
  To je bolna istina.

 32. Kada razmislim o ovim mafijama koje vladaju ex yu prostorom, sjetim se one Lenjinove rečenice u carističkom policajcu u zatvoru gdje je robijao, nakon što su mu brata vlasti pogubile: ŠTA ĆE VAM SVE OVO? ZAR NE VIDITE DA UDARATE U ZID? – SAMO JEDAN UDARAC U TAJ ZID I SRUŠIĆE SE KAO KULA OD KARATA! Tako će biti i sa ovim našim mafijama kojima je zadnja linija odbrane NATO.

 33. Doktori,profesori,novinari….i ostali akademski gradjani hvala vam u ime rake rutovic(4000e ni za sta i plus ostale benificije) kad ste dozvolili da se mafija sprda sa vama.Radite ni za sta a u misiju rupu ste se zavukli,vi ste obicni misevi
  Sjetite se one Selimovic @boj se ovna,bojs se govna@

 34. SRAMOTA, NIKO OD CETINJANA SE NIJE ZELIO POJAVITI NA TV SAMO ALEKSANDAR SASA CILIKOV. TO JE COVJEK KOJI JE UVJEK TU DA PODRZI ZAGU MICUNOVICA I NJEGOVU KOMPANIJU. SRAMOTA STA JE TAJ COVJEK U STANJU DA URADI A NEMA TEME O KOJOJ SE ON NE JAVLJA KAO NEZAVISNI INTELEKUALAC. KOJI JE PROSLE GODINE DOBIO 13 NOVEMBARSKU NAGRADU, COVJEK KOJI SRAMOTI CETINJE MUKA MI JE OD NJEGA

 35. Cane Subotić će finansirati velelepni spomenik Đukanoviću koji će se postaviti mjesto onog beogradskog „Pobednik“-a!

  Da Slavko tamo mu i jeste mjesto posto je u svercu na cijem celu je i sam
  Djukanovic rukovodio obogatio jedan veliki dio ljudi iz Srbije.

  Naravno najvece bogatstvo sef je stvorio sebi i porodici a onda i poznatom
  snajderu Canetu Suboticu koji je svoj zanat usavrsio kod pokojnog Vanje
  Bokana sijuci farmerice.

  Posto je u atini ubijen Vanja Bokan na njegovo mjesto je uskocio gle cuda
  i bas slucajno njegov snajder i igrac Jovice Stanisica Cane-Zabac Subotic.
  Da bi Jovica Stanisic imao potpunu kontrolu rada Subotica svog sina Vuka
  je instalirao kod Subotica da pilotira njegovim privatnim avionom.

  Nije cudo da danas Cane u javnim obracanjima medijima prilikom kuknjave
  da su njegove kriminalne aktivnosti ustvari plod hajke protiv njega od strane
  sadasnje vlasti na cijem celu je Boris Tadic a ciju je stranku i tadasnjeg
  lidera pokojnog Zorana Djindjica on obilato finansirao.Zapitajmo se od kog
  je to novca Cane cinio.Zapitajmo se kakav je taj Djindjic bio kad je bez
  ikakvog zazora prihvatao novac od Caneta.Samo je pitanje dana kad ce
  snajder Cane saopstiti koliko je podupirao DPS i kreditirao kupovinu
  njihovih pobjeda.
  Zar bi to bilo iznenadjenje kad se zna da je Francesko Prudentino finansirao
  svojevremeno novcem od sverca cigareta izgradnju vodovoda u Bajicama
  kod Cetinja.I nikome ni dlaka sa glave nije falila.

  Djukanovicu i treba podici spomenik na Kalemegdanu za sve sto je ucinio
  u podrsci Milosevicevoj vlasti u pljackanju gradjana SR Jugoslavije kao i
  u nesebicnoj podrsci rezimu Milosevica u zapocinjanju krvavih ratova na
  prostoru bivse Jugoslavije.On je bio medju najdrcnijim i najodanijim u toj
  podrsci do momenta kad USA i CIA mu nijesu dali drugi nalog.Od tada je
  on sva znanja i svoja umjeca u zlodjelima oprobao na svom narodu.I zbog
  tog mu je mjesto nedje daleko odavde kako bi se oni koji ga se boje i na
  pomen njegovog imena vec jednom oslobodili.

  Moja zelja je da se Stanko-Zabac koga sumnjice za narucivanje mnogih
  likvidacija na ovim prostorima medju kojima je i ubistvo novinara Iva
  Pukanica i njegov partner i vlasnik Crne Gore cija je teritorija koristena
  za medjunarodni sverc svega i svacega nadju na optuzenickoj klupi pred
  nekim nezavisnim sudom i da dobiju zasluzene kazne. .

 36. A ko će drugi no Čilikov . Izbjegle dobjegulje su ti u svakom vremenu lažni svjedoci na 24 – časovnome dežurstvu . Isto i njihovi potomci . Prvi kreću da bježe čim neki zvek udari i sve čine da ih ne poćeraju od tamo đe su dobježali . Nema krštenih i čestitih ljudi sa Cetinja koji će lažovu da svjedoče . Za takvu se rabotu vazda nađe fukara sa strane . Pazi molim te , Čilikov . Polupismena prdnjava ali je svaku noć na državnoj televiziji , pa je postao faktor . Faktor koji svjedoči . Kakva televizija – takvi svjedoci .

 37. One bisere je osjetila i dobila za svoj dolazak u Crnu Goru crnogorskoj mafiji na poklonjenje, a u ime hrvatske mafije, i Tereza Kesovija!

  Zelja mnogih sticung crnogoraca je debelo crijevo Mila Djukanovica da bi se
  docepali upravo tih crnih bisera.I gle cuda niko od tih i takvih se ne stidi te
  pozicije no se cak ponosi.

  Slavko moj znas li da je nadaleko cuveni ratni profiter Davidovic Miodrag-
  Daka danas podrzavalac lika,djela i pobjeda Mila Djukanovica.Ti se sjecas
  da je u vremenu izmedju dva kruga izbora za predsjednika Crne Gore kad
  su se posvadjali hohstapleri iz DPS-a Milo i Momir tada cuveni kum,prijatelj
  i drug Momirov Daka Davidovic bio uhapsen pod optuzbom za neplacanje
  akciza na cigarete kupljene u duvanskom kombinatu Podgorica koje je dok
  su bili ucijelo uz pomoc Djukanovica kao premijera svercovao.

  Znas Slavko i ti vjerujem a i cijela Crna Gora da je tada taj kakav god da je
  Momir Bulatovic iskoristio svoj autoritet Predsjednika drzave i abolirao tog
  Daku svog kuma i prijatelja.Da li je to po zakonu i u skladu sa kodeksima
  funkcije je neodbranjivo ali kad sam cuo da se taj Daka sada distancirao
  kuma Momira danas kad nije na funkciji mi daje ustvari pun odgovor kako
  ce zavrsiti Djukanovic kad mu ociste debelo crijevo.

  Bisere koji uspijevaju u debelom crijevu mafijasa Djukanovica naravno da
  vole i olos iz regiona.Velika je guzva u tom redu.Odavno je to osjetio Davor
  pokojni Popovic,Kemal Monteno,Doris Dragovic,Dino Merlin i mnogi drugi
  ali me dirnulo uzivanje Tereze u tim rijetkim crnim Djukanovicevim biserima.

 38. veliki pozdrava za mafiju! Sa porukom,zadnja vam noc ovo bila! Ha.a

 39. Sramna i fašistička politika MMF-a EU USA ECB nametnula je narodima i državama svijeta omču oko vrata u vidu javnih dugova i deficita, sa ogavnom pričom kako živimo preko svojih mogućnosti. To je laž, i radništvo i uopšte stanovništvo toga u svakom trenutku mora biti svjesno. Taj ” dug ” i ” deficit ” stvorile su kompradorske vlasti u trajanju nazad 30 godina u Evropi poreskim olakšicama i beneficijama krupnom kapitalu, to jest, bogatašima. Kriza 2008. dala je najslikovitiji prikaz odnosa tih vlasti prema MMF-u i sopstvenim gradjanima, kada je odmah pokrenula programe spašavanja banaka fašističkim ekonomskim mjerama, dakle, opet spašavajući krupni kapital, a banke nastavile sa špekulacijama. To je taj dug i deficit, otud i ” programi štednje “. To nije dug radnika i stanovništva. Zato svak ko podržava EU, politiku MMF-a i ECB protivnik je interesa naroda, radnika kao zajednice, i najobičniji mafijaški sluga kompradorske politike. Za to su i u Crnoj Gori danas svi ” politički subjekti ” proslavili početak pregovora sa EU.

 40. ua za cilikova, evo ga i nocas na TV garantovano


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: