Posted by: Slavko Perovic | October 31, 2011

31.10.2011.g.

Kad se osoba distancira od Istine ili kad se okrene protiv nje, kad počne da ratuje sa njom, kad se služi svim lažma, podmetanjma, prevarama, izdajama, dujovštinama da bi istinu ubila, u tom trenetku osoba postaje mrtva, njene laži su dokaz da je ona dobrovoljno ugasila iskru Gospodnju u sebi, da je prodala dušu Sotoni, da je postala crni izvršilac njegove mračne volje. Da, osoba i dalje diše, njena biologija radi, ali ona više nije Čovjek nego sluga đavola. Isto je i sa narodom, isto se desilo i sa narodom crnogorskim, isto se desilo i sa crnogorskim Srbima, jer njih zajedno Istina zanima samo kao pojava koju treba uništiti, kao munja koju treba ugasiti, oni žele da ostanu zapkopani u najdubljim oknima rudnika koje im garantuju da nikad neće viđeti bijela dana, niti će im kapci zatreptati na svjetlosti sunčevoj. Za njih je mrak raj, a svjetlost je prokletstvo, eto objašnjenja pitanja: kad i kako je počelo i pitanja koja se tiču crnogorshih Srba i Crnogoraca.

Kao što je Gospodnji čovjek vezan za orgazam kao najveće blago koje dijeli sa osobom koju istinski voli, tako su crnogorski Srbi i Crnogorci vezani za smrt svoju duhovnu i u toj njoj mazohistički uživaju , ovo vam je najkraća, ali istinita najnovija istorija Crne Gore. Kad gledate političare i takozvane intelektualce u Crnoj Gori, vi vidite mrtve ljude koji glumataju da su živi ljudi, a nijesu nego crno, najcrnje Zlo koje možete i zamisliti, jer njihovo Zlo nema granica, ono je toliko moćno da je počelo da ždere i samo sebe. Samoubistvo je jedina konačna sudbina svakog Zla, ali kad ono samo sebe proždere, uništi, što ostaje? Malo je reći da ostaje pustoš! Ostaje nešto u čemu se nikakav život više nikad posaditi ne može, i to oni žele i hoće, jer bez prisustva njihove želje u tom smjeru samoubijanja, ništa ne bi bilo objašnjivo, ne bismo imali istinita odgovora. . Traže i žele crnogorski Srbi i Crnogorci, koji sami sebi lažima iskopaše onaj rudnik iz kojega im izlaza nema, takav kraj i to konačni. Ako mene pitate: da li je rečeni Kraj zaslužen, odgovaram svjesno i časno: zaslužen je, i to potpuno! Crna Gora nije zemlja, ona je carstvo neviđenog nesojstva, slijedeći taj slomivratt sotonski, Crna je Gora je samu sebe zauvijek u b i l a!

Krsto Popović pripada onom soju ljudi koji bijahu crnogorski patrioti, onom viteškom redu koji je nije nosio samo u srcu, duši i kičmi svojoj, nego se borio za nju, za njenu Slobodu svim srcem, punom dušom, kičmom uspravnom!

Vratio se Popović u Crnu Goru 1934.g. tek kad je vidio i shvatio kako se ogromna većina njegovih komitiskih saboraca nevjerovatnom brzinom izdajnički prodala kralju-okupatoru-ubici Crne Gore Aleksandru Karađorđeviću. Aleksandar je bio Srbin rođen na Cetinju od Nikoline šćerke Zorke, crnogorske princeze, koju je u b i o niko drugi nego njen muž, docniji kralj Srbije i Aleksandrov otac Petar. Odatle je ona pjesma divna „Razbolje se zorna Zorka, sa Cetinja Crnogorka!“ Ubio je udarcem noge u stomak od čega se razboljela i ubrzo umrla.

Kažu mnogi, ako i to nije velikosprska laž, da su Karađorđevići, otac Karađorđa dakle, došli iz Crne Gore u Srbiju. Srbija je vjekovima robovala, a Gora Crna vjekovima bila slobodna. Ako su Karađorđevići smatrali Crnogorce Srbima, kako je moguće da niko od njih nikad nije održao ni jedan jedini govor u kojem bi bilo i rečeno i sljedeće: „Mi Karađorđevići smo Srbi iz Crne Gore, one orlovske Crne Gore u kojoj se Srbi pod Lovćenom vjekovima bore i brane od Turaka i drugih srpsku slobodu, i vjekovima drže upaljenu baklju svetog srpskog pravoslavlja. Mi smo kao sablje srpske došli iz vjeklovima slobodne Crne Gore da vas dižemo na ustanak, da se bijemo zajedno sa vama braćo srpska iz Srbije, da se borimo za slobodu srpsku!“

Čuste li ovo ikad i iđe u Srbiji od strane Karađorđevića? Ne nikad! A zašto? Zato što su znali da Crnogorci nijesu Srbi, nego Crnogorci! A da su Crnogorci bili Srbi, zar ih je bilo potrebno okupirati 1918-te? Naravno da ne, ali su Crnogorci ne samo okupirani, nego ukupacijom i uništeni! A zašto? Zato što se znalo da su Crnogorci drugi narod koji se mora porobiti da bi se velikosrpski i teritorijalno izašlo na more jadransko i da bi se Crnogorcima ukrala hiljadugodišnja predivna istorija slobodnog naroda i lažno prikazivala kao – srpska, istih onih Srba koji vjekovima bijahu roblje tursko! Ovo je jedini način totalnog razobličavanja zločinačke velikosrpske politike prema Crnogorcima, politike koja je, kao svoje anticrnogorsko oruđe IZMISLILA i sprsku naciju u Crnoj Gori i nastavila da ždere svakog Crnogorca pojedinačno, sve do konačne i otvorene, nesakrivene crnogorske propasti kojoj prisustvujemo zadnjih dvadeset godina! Ovo je jedina istina…

Marta 1941-e britanska obavještajna služba organizovaće državni udar u kraljevini Jugoslaviji, srušiti kneza Pavla i dovesti generala Simovića, a sve pod izgovorom kažnjavanja pristupanja one Jugoslavije Trojnom paktu. Pored niza drugih taj potez pripada redu najsramnijih engleskih poteza, jer znali su Englezi da će Hitler reagovati vojno i da će skršiti Jugoslaviju u nekolika dana, kao što je i bilo! Hitler će narediti da se Jugoslavija uništi, i zajedno sa Italijom, Mađarskom, Rumunijom i Bugarskom to je i učinjeno. U komadanju jugoslovenske teritorije južni dio Slovenije, Istra, sva dalmatinska obala i ostrva pripala su Italiji, takođe i Crna Gora, i Albanija. Za Crnu Goru je predviđeno da teritorijalno ostane netaknuta i da će se vaspostaviti kao nezavisna država u personalnoj uniji sa italijanskom krunom, ali samo do punoljestva nekog kralja iz dinastije Petrović – Njegoš. Naravno, Krsto Popović nije mogao znati za prethodne tajne dogovore sila osovine, ali je čitao nastalu političku i vojnu situaciju na način kako su je u onim godinama čitali i svi ozbiljni vojnopolitički analitičari: da će sile osovine dobiti rat i da se tim okolnostima mora prilagoditi i u njima tražiti šansu spasa za Crnu Goru! Krsto se borio samo za jedno, veliko i najveće: za pravo, čast i slobodu Crne Gore, i ništa drugo! Zapitajmo se: koliko se stanovnica i stanovnika Crne Gore danas bore za te neumrle i svijetle crnogorske ideale? Odogovor nađite sami, samo bacite pogled kroz prozor i imaćete ga: skoro niđe niko!

Po dolasku Talijana na Cetinju je formiran Centralni komitet za uspostavu nezavisne Crne Gore, a za predsjednika je postavljen Mihailo Ivanović koji je, zbog velikosrpske bombaške afere 1907-e i učešća u njoj na strani crnogorske univerzitetske omladine iz Beograda, bio osudjen na petnaest godina zatvora. Izdržao je pet, a onda utekao iz zatvora i iz Crne Gore. Čim je Crna Gora okupirana od strane Srbije, postao je ogorčeni protivnik velikosrpskog ubijanja Crne Gore. Komitet je odmah srušio ogromni spomenik kralja Alksandra koji je bio podignut na Cetinje ispred dvora kralja Nikole. Mermerni Aleksandar bio je na konju i kažiprstom pokazivao na dvor svog rođenog đeda kralja Nikole, pogled mu je bio bijesan i kao da govori: ja te ubih đede, izdajniče srpski!

Komitet je zatražio od Mihaila, rođenog sina kralja Nikole princa Mirka, unuka Nikolinog Mihaila koji je otac onog sramotnog dvadesetogodišnjeg mafijaškog igrača Nikole Petrovića, da primi crnogorsku krunu, a on je, izdajnik crnogorski, odgovorio kako je on rođak i podanik kralja Petra II Karađorđevića kome je položio zakletvu i vjernost! Ovu izdaju neuspješno je prao sa time kako mu krunu nudi okupatorska vlast! Eto kako je sramno govorio i ponašao se unuk kralja Nikole! Izlaz iz neočekivane situacije pokušao je pronaći civilni komesar Crne Gore Macolini tako što je sa komitetom predodredio za crnogorski prijesto Veljka Petrovića – Njegoša, dvanaestogodišnjeg đetića koji je odmah poslat u Rim na školovanje. Do Veljkovog punoljetstva Crna Gora je ušla u personalnu uniju sa italijanskim kraljem Emanuleom III čija je žena i italijanska kraljica bila crnogorska princeza Jelena. Sve ove poteze crnogorski komunisti, zajedno sa četnicima, označiće kao separatističke i pored istine da tu nikakvog separatizma nije bilo, jer je Jugoslavija prestala da postoji pa se Crna Gora nije imala od koga separirati, odnosno odvajati!

Da bi se dao puni značaj personalnoj uniji, italijanski kralj je odmah posjetio Cetinje.

U maju mjesecu na Cetinje će stići Sekula Drljević i početi sa radom na Petrovdanskom saboru koji će se održati 12. jula 1941.g. Toga dana Crnogorski komitet za Nezavisnu Crnu Goru sazavaće Petrovdanski sabor od 65 osoba koji će proglasiti crnogorsku nezavisnost. Sekula Drljević reći će tom prilikom sljedeće:

„ Današnjim svečanim činom povraća se nasilno suspendovana nezavisnost Kraljevine Crne Gore sa unutrašnjim uređenjem i svim međunarodnim obavezama koje je imala 1914-e godine. Nikakav dug ili međunarodna obaveza koja proističe iz rada bivše jugoslovenske države, neće se priznati.

Osuđuju se i poništavaju rad i zaključci Velike narodne skupštine u Podgorici iz 1918-e godine kao nezakoniti i protivnarodni.

Zbacuje se dinastija Karađorđeva, koja je nasilno prigrabila crnogorski presto.

Pošto je crnogorski presto u ovome času upražnjen, proglašava italijanskog kralja Viktora Emanuela III za regenta crnogorskog prestola do ustoličenja legitimnog kralja iz dinastije Petrović – Njegoša.

Kraljevina Crna Gora stavlja se pod neposrednu zaštitu italijanskog carstva i upućuje da održava najprisnije veze sa italijanskim narodom.

Italijanska vojska ostaće u Crnoj Gori sve dok se obrazuje crnogorska vlast i vojna sila.“

Sabor je jednoglasno prihvatio odluke koje je Drljević predložio.

Narednog dana, 13-og jula, došlo je do ustanka, najglupljeg i idiotskog poteza crnogorskih komunista i stvari će krnuti drugim putem i to sve do današnjeg dana!

Nastavlja se…

Advertisements

Responses

 1. Izvanredno Slavko , izvanredeno povezivanje istorijskih činjenica i prezentacija autentičnih istorijskih izvora .
  U dnevnicima grofa Ćana , moram prelistati pa citirati , ali znam da sam neđe zapazio Galeacov komentar oko ponude princu Mihailu da bude kralj obnovljene Kraljevine Crne Gore . Ćanovi emisari su Mihaila posjetili u nekoj vili na Bodenskom jezeru , i on je odbio krunu jer je navodno priznavao Jugoslaviju i legitimitet jugoslovenskoga kralja i vlade u emigraciji . Po Ćanu , pravi razlog je izgleda bila debela apanaža koju je Kraljevina SHS odnosno Jugoslavija isplaćivala potomcima Nikole Petrovića od kraja 20 – tih godina XX vijeka . Tu apanažu mu je preko računa u Švajcarskoj nastavila isplaćivati i emigrantska Vlada u Londonu Mihailo nije htio da je dovede u pitanje . Plus , žena mu je izgleda bila vrlo zajebana , neka Bretonka , a pred njom je otac ove vucibatine od princa Nikole bio manji od makova zrna . Žena mu je bila simpatizer Staljina i ubjedila ga je da Italijani i Njemci nemaju šanse da dobiju rat . Princ Nikola i kamarila oko njega , uglavnom stari izdajnici Liberalnoga saveza koji su od nas utekli još sredinom 90 – tih , stalno ističu laž da je Mihailo krunu odbio jer je bio antifašista . Tu laž su često u SFRJ vremenu ponavljali beogradski istoričari , jer im je odgovaralo da dokazuju kako krunu obnovljene države nije htio ni njen nasljednik jer je bio antifašista . Mihailo nije bio nikakav antifašista , nego vucibatina kojoj se nije selilo sa korita u koje splačine redovno stižu , taman ko i njegov sin .

 2. “A zašto? Zato što se znalo da su Crnogorci drugi narod koji se mora porobiti da bi se velikosrpski i teritorijalno izašlo na more jadransko i da bi se Crnogorcima ukrala hiljadugodišnja predivna istorija slobodnog naroda i lažno prikazivala kao – srpska, istih onih Srba koji vjekovima bijahu roblje tursko!”

  Poštovani gospodine Peroviću, na koje se to tačno Crnogorce odnosi ta predivna hiljadugodišnja istorija slobodnog naroda? 90 posto ljudi koji se danas osjećaju i izjašnjavaju kao Crnogorci potiču od roblja turskog. Isto tako 90 posto teritorije današnje Crne Gore bilo je pod Turskom. Ja sam Šćepanović iz katunske nahije, tako da moji, kao ni vaši nisu bili roblje tursko, ali nemojmo uopštavati. Malo je Crnogoraca danas čiji su preci prije sto godina bili Crnogorci. Crna Gora jeste bila slobodna i junačka, ali puno manja nego što je danas.
  Vi kažete da su Srbi pokrali crnogorsku istoriju jer su bili roblje tursko, pa su htjeli da prisvoje svijetlu borbenu istoriju Crne Gore.
  Ja kažem da su većina ljudi koji se danas zovu Crnogorcima prisvojili moje ime, ime i istoriju mojih, a ne svojih predaka. Velika većina ljudi iz današnje Crne Gorena potiče iz familija koje su bile pod Turcima, pa ne bi bilo baš pravo da se pretjerano vesele i seire nad tužnom sudbinom srpskog roblja u otomanskoj imperiji, niti da se junače zato što su od 1912 postali Crnogorci.

  Što se Srba tiče, Srbi su vjekovima bili tursko roblje, kao i velika većina današnjih Crnogoraca. Valjalo bi primjetiti da su Srbi, za razliku od Bugara, Makedonaca, Grka i većine drugih naroda u evropskoj Turskoj, bili prilično junačno roblje, da su prvi na Balkanu digli mač na Turke u ustanku širih razmjera, da se i sam Njegoš vjerovatno nije zaludu divio Karadjordjevom junaštvu ( ili je možda bio vješto izmanipulisan zločinačkom velikosrpskom propagandom), i da se Srbi nemaju razloga baš toliko stidjeti svog robovanja pod velikom Turskom imperijom, već ponositi svojom borbom za slobodu, koja nipošto nije za nipodaštavanje i vrijedjanje.
  A što je drugo do vrijedjanje izjava da Srbi kradu crnogorsku istoriju, jer nemaju svoju, pošto su bili roblje. Tu izjavu sam prvi put od Vas čuo još u intervjuu iz 1995, ali sam mislio da Vam se omakla. Ne vidi se baš cijela zemaljska kugla sa Cetinja. Moja i vaša Crna Gora je bila junačka, kao nijedna druga zemlja u tom vremenu. Ali ona nema nikakve veze sa današnjom Crnom Gorom. Isto tako, bilo je i drugih ljudi na planeti Zemlji koji su bili hrabri, koji su se borili, koji imaju istoriju. Nijesu to samo Crnogorci.
  Bio je, na primjer,i pokoji Hercegovac-Srbin, na Vučjem Dolu, je li tako? Vi sigurno znate puno bolje od mene, možda ih je bilo i petoro šestoro tamo?! Mogu li se i oni barem malo pohvaliti da su opalili po koji metak, skratili po kojeg Turčina za glavu?
  Očito ne mogu doći na red od novocrnogoraca iz dvadesetog vijeka. Jedan moj Zagarčanin je na pitanje koliko je glava posjekao poslije neke bitke, u kojoj je bio ubjedljivo najhrabriji, odgovorio- nijednu, Gospodaru. Vidim da su svi oko mene posjekli po 5, 6, neki i 10, pa za mene ne ostade nijedna.
  Puno pozdrava, gospodine Peroviću

 3. A inače taj Mihailo , koji je tobož priznavao legitimitet jugoslovenskog kralja i krunu odbio jer je njegov podanik , pet godina kasnije je našao bio posao u kabinetu Josipa Broza . Korito je čudo .

 4. Драга браћо и сестре, као што видимо господин Славко Перовић, бивши лидер Либералног савеза, изражава позитиван став у вези Петровданског сабора 1941 годинe. Не бих сада судио да ли је господин Перовић или није у праву али вам дајем на увид дио говора лидера Федералистичке странке Секула Дрљевића који одсликава идеологију учесника Сабора.

  “Neka je hvala Njegovom Veličanstvu slavnome Kralju i Caru moćne i prijateljske italijanske Imperije Viktoru Emanuelu III.
  Neizmjerna je naša sreća i radost što sa slavnim Kraljem i Carem dijeli sjaj prijestola Vječnoga Grada Vila naših gora Njeno Veličanstvo Kraljica i Carica Jelena. Crnogorski narod je ponosan što je uspostava slobodne Crne Gore spojena sa besmrtnim djelima Dučea, genijalnog stvaraoca Fašističke Imperije i sa djelima slavne i pobjedonosne italijanske vojske.
  Naročito ističem da se Duče od početka borio protivu nepravde učinjene Crnoj Gori uništenjem njene državne egzistencije i da nije prestajao boriti se protivu te nepravde do uspostve Crne Gore svojim pobjedonosnim mačem.”

 5. “…i upućuje da održava najprisnije veze sa italijanskim narodom.” Ovo je danasnji kurs CG, za koji mislim da je potpuno neprirodan, a u krajnjoj liniji mi se i gadi takav stav. Na stranu mnoge tacne informacije koje je zvanicna istorija skrivala svih ovih decenija, sve to treba iznijeti na svjetlo dana, i bez tendencioznih tumacenja analizirati cinjenice. Slazem se da je Krsto Popovic, u cjelini gledano, pozitivan lik iz nase istorije, ali sam duboko protiv stava da je princ Mihailo izdajnik, stavise, mislim da je on istinski rodoljub jugoslovenski prije svega, i da je znao sta su bile teznje njegovog naroda i njegove vladarske porodice, sto ga je i vodilo pri pravljenju pomenutih koraka. Znam da necu uticati ni na cije misljenje i stav ovim javljanjem, niti mi je to cilj, ali moradoh ovo da napisem, jer su me na to podstakle neke preostre rijeci ovdje napisane, za koje mislim da ne predstavljaju sustinu crnogorske duse i srca. To ne znaci da ne mislim da je Slavko dio te sustine. Pozdrav za dobrog covjeka.

 6. Dokle cemo mi biti zrtve njihovih korita, koje nam pakuju u njihov veeeeliki patriotizam i borbu za nase bolje sjutra.
  Njima svi dani i bolje sjutra i prekosjutra, a nama nikad da svane.
  Mi smo taoci njihove sebicnosti, pohlepe, oholosti, pokondirenosti,samozivosti, hirovitosti. Mi smo njima moneta za potkusurivanje.

 7. I napisa Slavko,

  Ako mene pitate: da li je rečeni Kraj zaslužen, odgovaram svjesno i časno: zaslužen je, i to potpuno! Crna Gora nije zemlja, ona je carstvo neviđenog nesojstva, slijedeći taj slomivratt sotonski, Crna je Gora je samu sebe zauvijek u b i l a!

  I jeste kraj i jeste zasluzen cim njome jos gazduje sotona Milo Djukanovic.

  Nekad je tebe Slavko i nas liberale nazivao mudzahedinima i ustasama
  samo zato sto se nijesmo divili njemu Slobodanu Milosevicu i Jovici velikom
  Stanisicu.Dok nije dobio nalog od CIA-e da se distancira Daytonskog
  mirotvorca Milosevica Srbija mu je bila jedno oko u glavi.Ti si moj Slavko
  tada po njegovoj i Jovicinoj UDBI ljubio sahovnicu a on je mrzio sah zbog
  nje.Tada je svakog ko je podrzavao tebe i kako je on to zvao nacional
  romanticare nazivao izdajnikom.Onda je dosao strasni Cane Subotic instaliran od jovice Stanisica i kod nas je nastao pakao.

  Tada je novina Dan i njen urednik pokojni Dusko Jovanovic bio glasilo
  KOS-a.Ubrzo je kako je kod Darka Sukovica priznao parirao Dan-u
  osnivanjem Vijesti pod dirigentskom palicom UDBE i Milana Rocena.
  Naravno lagano je napadao SNP i prosrpsku opciju a svim raspolozivim
  sredstvima udario je po LSCG i Slavku.Sve to zahvaljujuci Profiteru
  Miodragu Perovicu oficiru te njegove UDBE.

  Danas sotona sabijen uz zid saopstava da su Andrija i Goran abonenti
  one iste njegove blagajne koja se danas zove BIA.Kukumavce sto je
  danas Milicu i SNP-u Srbija ono drugo oko u glavi koja je njemu nekad
  bila prvo oko.Napada ih da dobijaju pomoc od biznismena iz Srbije.Njega
  je koliko se sjecam nekada pomagao Francesko Prudentino zvani Cico.

  Mjauce kako je njegov antiratni Profiter Misko postao nezajaziv i ima cak
  i politicke ambicije.Velika je nervoza kod sefa svega u Crnoj Gori.Zamislite
  da se on odvazi da nekog poslanika proziva za uzivanje u narkoticima.Pa
  zar njegovi omiljeni zabavljaci Aca Lukas i Alka Vujica nijesu punili novine
  pikanterijama sa narko seansi kod njegovog partnera Caneta Subotica dje je
  njegovo prisustvo bilo obavezno.I Ratko Knezevic to potvrdjuje.

  A kad je to Profiter Misko postao toliko bogat i mocan.Bice da se to desilo u
  vrijeme njegovog predsjedavanja Vladom.A zasto on to sto javno saopstava
  sad nije ranije pominjao i zasto to sad kao posteni gradjanin koji ima takva
  saznanja to ne ucini.

  Slazem se Slavko da je kraj zasluzen i ocekivan.A kako i ne bi bio kad je
  ova pamet njome vladala ovoliko…

 8. “Ma ko će na pamet
  Učiti Istinu
  Ili je govoriti
  Ili ne daj Bože
  Za nju se boriti
  To mogu samo budale
  A potomstvo nije glupo…”

  “Crnoj Gori je životno načelo – Crnogorstvo.Bez toga Crna Gora ne bi mogla živjeti tj ne bi mogla biti Crna Gora. Izgubivši to ona ne bi morala materijalno propasti, u njoj bi ostale one iste stijene i krši, možda još zaodjenute šumom i zelenilom, ona bi se mogla još proširiti, u njoj bi moglo biti i više naroda, bogatijeg i prosvjetljenijeg, ali to ne bi bila više Crna Gora kada u njoj ne bi bilo Crnogorstva…
  Prvo što se tiče Crnogorstva, ono nije samo junaštvo nego i čojstvo (HUMANOST). U njemu su dakle dva elementa, koji samo kad su u slozi sastavljaju ideal Crnogorstva. U drugom svijetu za čovjeka je dovoljno i samo čojstvo, u Crnoj Gori hoće se, istina, za potpuna čovjeka i junaštvo. Ali bez čojstva ni u Crnoj Gori ne valja junaštvo niti se cijeni mnogo… U pojmu čojstva leži pojam napretka, uljudnosti, kulture i civilizacije…
  (Glas Crnogorca, 1884.g.)

  Zvuči kao loša zabava, ali – potomstvo je naravno pametno.

  “Treba biti zaista veliki romantičar ili zatucani optimista pa vjerovati da će skidanje sankcija ili promjena vlasti izmijeniti nešto u svijesti građana Crne Gore i prevesti ih iz ovog predistorijskog stanja u civilizovano društvo.”(M.Č.)

  I mada se Crna Gora doslovno fizički raspada (dovoljno je baciti jesenji pogled na ekološka zgarišta i kancerogena gradilišta zvana Budva, Rijeka Crnojevića, Cetinje kao i druge bisere pitome i divlje ljepote ove sjajne zemlje) i mada to nikoga ne zanima jer stoka može i u sa vrlinama i sa smećem u istu sigurnost, da probamo poetično, možda se crnogorski lanci i srpski turcizmi srećno izbjegnu u otimačini boljeg života iako je tuga i strahota sva ta divota.

  GOSPOĐA ISTORIJA

  U kući do našeg sirotišta
  sa svojom decom stanuje gospođa Istorija

  gluhonemo jedno stvorenje
  a divno jedno stvorenje
  za pogledati

  i oboriti glavu.

  Mi nikad nismo kod nje navraćali

  radimo mnogo u bašti
  oko povrća našeg i oko cveća

  nama su stalno zauzete ruke

  a ona gluva kao upomoć.

  Ni ona kod nas nikad ne dođe

  samo nam ponekad pošalje nekog od svojih

  da nas upita koliko je sati.
  A mi joj cveće pošaljemo.

  Dok nismo znali ko je
  mi smo je pozdravljali
  i pokretom ruke
  i pokretom glave
  i dižući kapu
  i dižući glas

  ona nije nas

  mi smo se ipak smeškali
  i obarali glavu.

  A uvek kada kopamo u bašti
  oko povrća našeg i oko cveća
  mi provirujemo
  a što ne vidimo to prisluškujemo

  a s druge strane
  posvojčad njena šumno mljacka
  a ona umorno reži

  a glas joj kao u gavrana
  onoga dana.

  Kad ona nekud pođe
  onakva kakva je
  visokih kolena
  nepotrošiva
  a zubi joj kao lešnici od šećera

  kad ona nekud pođe
  lupi vratima

  to ide gluva hetera
  sa svojim advokatima

  a mi se samo smeškamo
  i obaramo glavu.
  D.Trifunović

 9. Evo mene cim se spomene orgazam! Slavko, a da slavimo? Ne sudi im tako ostro. Gdje ima slobodan narod? Nigdje. U kojoj drzavi na svijetu su liberali na vlasti ili u nekoj koaliciji? Nigdje, koliko znam ! Bilo je prerano za tvoje ideje, uvjerio si se sam, posjetom Sanadera, itd….da ne nabrajam. Pisao si vec o tome ovdje. Eto i mene je na granici izmedju Hrvatske i Bosne, carinik pitao gdje idem, jel’ u Dubrovnik? Da, u Dubrovnik, nego gdje drugo, hm, da, malo sutra. Cudno pitanje mi je bilo, jos me nitko nikad nije pitao gdje idem. Nesto mi se cinjelo da je netko zelio, da ja ne udjem u Crnu Goru. 12 sati voznje, 3 dana i 3 noci boravka, koliko je to sati u punoj privrapnosti? Kad sve zbrojis meni izadje trica sa centra! Bolje da slavimo, da igra roken rol cela Jugoslavija, bar Elektricni orgazam! Pozdrav!

 10. Nije mi jasno ovo na kraju?!

  Zasto je ustanak 13. jula idiotski potez, to je svijetli primjer nase povjesnice zar ne?!

 11. Dragi brate i sestro Gornje Zaostro ,
  nikako da uhvatim šta si to spektakularno zaključio iz Sekulinih govora , jer su to opštepoznate stvari . Hoće li te dodatno obradovati što su učesnici Petrovdanskog sabora svoju odluku datirali na “12. jula devetaneste godine fašističke ere” ili što u četvrtoj tački petrovdanske odluke stoji da ” Crna Gora izjavljuje da su Crnogorci blagodarni italijanskim oružanim silama čijom zaslugom se ostvarilo oslobođenje njihove domovine…itd…, s povjerenjem u djelo obnove dato od Dučea i Italije , riješeni da sjedine život i sudbinu Crne Gore sa sudbinom Italije, uspostavljajući sa njom uske veze solidarnosti…” . To je politika Gornje Zaostro , pragmatična i realna politika , odgovorna politika koja gleda da iz nastalog stanja izvuče maksimum a da žrtava bude minimum . Koliko je ljudi poginulo zbog ovakvog Drljevićevog govora i ovakve odluke Petrovdanskog sabora ? Nijedan Gornje Zaostro , niti jedan . Koliki je bio račun , ispostavljen Crnoj Gori kad su tvoji nacionalisti i tvoji komunisti poveli narod u masovnu hajdučiju koju su lažno nazvali ” antifašistiki ustanak “? 5000 mrtvih Crnogoraca spram 370 poginulih italijana u , kako ga krstiste “opštenarodnome ustanku”. I još preko 10.000 deportovanih u logore . Poslije toga prvoga krvavog pijanstva , do kraja rata se više nijeste trijeznili no ste se trijebili među se ko najgori suludnjaci , ne pomišljajući da iko živ ođe nakon vas pretekne .

 12. STF, ako ti nije jasno da je ustanak 13 jula bio idiotska odluka nezapamćena po svojoj gluposti u evropskoj istoriji, to onda znači da bi se vi poperili Kličku na ring, a da uopšte nijeste bokser ni teškaš? Da li bi ste bili toliki idiot? Što su nego idioti bili crnogorski komnisti kad su se podigli na ustanak protiv sile koja je pokorila čitavu Evropu, protiv nacifašizma i to u uslovima civilne italijanske uprave u Crnoj Gori? Znate li što je povelo ustanak? Mržnja prema samoj ideji o obnovi Crne Gore koja se krila sranjima o proletrijatu. Tek je poslije 13 jula nastupila istinska italijanska okupacija. A što ti bi da izadješ Kličku na ring koji od tebe u prvim sekundama napravi nokautiranu prebijenu krvavu mješinu? To što si idiot, druge ocjene ne može biti…

 13. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  JAVLJAM VAM DA U “SLAVKOVOJ NOVOJ POEZIJI” MOŽETE UŽIVATI U NOVOJ PEROVIĆEVOJ PJESMI KOJA SE ZOVE “ĆUDESNA”!

  NADAM SE DA ĆETE UŽIVATI!

 14. U takozvani ustanak se krenulo u trenutku najvećih vojnih uspjeha Vermahta , u trenutku kad se Britanija borila za goli život a SSSR bio na samrti . Samo neodgovorni avanturisti mogu tada podizati ustanke u maloj i nebitnoj Crnoj Gori , i samo nenormalan narod može poći za takvima .
  Tu hajdučiju su pokrenuli zajedno crnogorski komunisti i srpski nacionalisti u Crnoj Gori . Isključivo zarad svoje vlasti , i isključivo po nalogu Staljina i Britanaca , kojima je bilo potpuno svejedno koliko će avetinja u tamo nekakvoj Crnoj Gori izginuti jer je njima Crna Gora bila strateška statistika , odnosno hoće li jedna italijanska divizija biti više ili jedna manje u Sjevernoj Africi ili na Istočnom frontu . Crnogorci su za nalogodavce ustanka , SSSR i Britaniju bili pioni namjenjeni žrtvovanju , a za izvršioce – nacionaliste i komuniste – crnogorski životi su tretirani kao materijal za dolazak na vlast . Komunisti su zapalili šibicu , ali njih nije bilo mnogo u Crnoj Gori . Bez obzira što su bili čvrsto organizovani i fanatični oni nijesu dali masovnost toj hajdučiji , jer su u stvari srpski nacionalisti činjeli većinu te stihije . Ali , komunisti su bili odlučni da ciljeve ostvare ne birajući sredstva pa su odmah krenuli da osnivaju svoje organe i drakonskim mjerama disciplinuju narod .

 15. ,,Kad se osoba distancira od Istine ili kad se okrene protiv nje, kad počne da ratuje sa njom, kad se služi svim lažma, podmetanjma, prevarama, izdajama, dujovštinama da bi istinu ubila, u tom trenetku osoba postaje mrtva, njene laži su dokaz da je ona dobrovoljno ugasila iskru Gospodnju u sebi, da je prodala dušu Sotoni, da je postala crni izvršilac njegove mračne volje,,

  Eto, pojmim gore izreceno kjucem svega , svih sudbina-naroda i pojedinca, kljucem postojanja i nestajanja, izvorom dobra i zla. Koliko smo je u stanju prihvatiti -nju istinu , toliko i postojimo. U svakom trenu se bije bitka za nju istinu,bitka sa sobom i svijetom. Ona , istina, u nama je svjetlost, bet nje-mrak smo. A izbor je uvijek i u svakom trenutku -na nama! Zasto je se u vecini odricu , nje istine, Tesko je pratiti nju,, ako je prepoznas moras se izboriti za istu, ona trazi odricanje i istovremeno vaja ono najljepse u covjeku. Do te ljepote mali broj postojecih dodje.

 16. I Slavko dodaje,

  Ostaje nešto u čemu se nikakav život više nikad posaditi ne može, i to oni žele i hoće, jer bez prisustva njihove želje u tom smjeru samoubijanja, ništa ne bi bilo objašnjivo, ne bismo imali istinita odgovora.

  kompletna laboratorija zla UDBA koju je dugo vodio radijator Markovic
  Dusko je analizirala i upravljala dogadjajima i drustvenim kretanjima u
  Crnoj Gori.Nista sto sotona i gospodar sto nije odobrio nije se moglo
  desiti.

  Vrlo svojevoljno je koristeci masku medjunarodnih sankcija zbog ratbih
  ucesca vojsle i dobrovoljaca CG u okruzenju uspostavio sverc kao model
  i stil rada i pobasanja.Pod plastom drzavnog posla stvorio je mnoge firme
  koje su naplacivale takozvane TAKSE na sverc koji je on zvao TRANZIT i
  preko cega se on njegova familija i ljudi oko njega obogatili.

  Kako kaze Slavko tu se vise nikad zivot posaditi ne moze.Ovih dana je on
  doveo i inaugurirao Dejana Marinovica za direktora mozda najvaznijeg u
  drzavi organa.Dejan rukovodi direkcijom uprave prihoda CG.To je onaj
  Dejan koji je kupio sa svojom odnosno firmom advokata i brata zidarskog
  Mika Zivkovica Novice Jovovica onu spornu zemlju u Trsteno.Sad taj Dejan
  smjenjuje mozda i najsposobnijeg starom poreskog radnika Stojkovic Ratka
  zbog skorasnje kontrole miljenika DPS-a izvjesnog Krola iz firme KROLING.

  Inace niti je niti moze kako kaze Slavko biti objasnjivo da se sef familije beci
  po gradovima Crne Gore a da mu se neko ne podkoci i kaze DOSTA vise.
  Zalosno je vise gledati da se fukare i lopovi dice i prkose samo velicajuci
  sotonu a da ova manjina nepodrzavalaca lika i djela sotone Djukanovica
  stidno jedva sastavlja kraj s krajem.

  Zar danas Vijesti njegov vjerni saveznik u napadima na LSCG i Slavka
  treba da dobiju medalju za hrabrost u razoblicavanju sotone.Zar oni koji
  su bili njegovi najvjerniji izvrsioci huskanja i podmetanja koje im je UDBA
  prethodno servirala.

  Dje je odgovor na pitanje zasto cuti UNIVERZITET.Zasto cute profesori
  univerziteta.Znaci li to da ih jos drzi zavjet oficira UDBE Profitera Perovica
  Miska iz vremena kad im je izgovor bio da treba podrzati tezu PRVO
  DRZAVA pa demokratija.Naravno Profiter je u medjuvremenu postao
  nesnosljivo bogat a i pojavile su se politicke ambicije.E tu za dvojicu sotona
  mjesta nije moglo biti.Sad imamo duel sa vokabularom kojim se koriste
  krugovi dje se oni krecu.

 17. Mi smp stoka i lopovi vazda bili, vazda cemo i biti, zvali se ovako ili onako.
  Nasa istorija je lopovska istorija ili istorija lopova i prevaranata, gledali je ovako ili onako. Kad svi to shvatimo i spoznamo da smo takvi, osjeticemo olaksanje i biti spremni da mozda i uradimo nesto za nasu djecu. Ali posto i nasi djedovi nisu nista za nas uradili, osim sto su svadjali medjusobno ni mi nemozemo biti kadri za to. Ovo je prokletija, crna crna najcrnja gora i dok god nam istorija i proslost budu vazniji od nas i buducih pokoljenja. PIH

 18. Zemlja čuda – nije to lako preskočiti.

 19. Slavko napisa,

  Zlo koje možete i zamisliti, jer njihovo Zlo nema granica, ono je toliko moćno da je počelo da ždere i samo sebe. Samoubistvo je jedina konačna sudbina svakog Zla, ali kad ono samo sebe proždere, uništi, što ostaje?

  A sto reci na kocenje i becenje sefa rezima Djukanovica.Kad ga neko
  kritikuje za lose uradjeno njegova laboratorija zla UDBA se automatski
  digne na noge da se za tu osobu ili te ljude iz njenih arhiva ili od njenih
  saradnika dobiju podaci kako bi ih sef javno blatio.

  Zar neko ko je bio na celu ove drzave poslednjih DVADESET godina i kad
  je ratoborno prijetio hrvatima i kako ih je zvao mudzahedinima iz BiH kad je
  kako je on tvrdio bio napadnut srpski narod u tim republikama nema gram
  odgovornosti kad se danas vode procesi o deportacijama bosnjaka i o
  progonima bosnjaka iz Bukovice kod Pljevalja i bar kao Momir Bulatovic
  zvanicno na sudu prizna da je to bila graska.

  Fenomen bolesne podrske svom kocopernom sefu ce vjerovatno biti
  razjasnjen kad dodje vrijeme da se nasem Sanaderu Milu otvori proces
  pa se ti ljudi pojave na sudovima kao svjedoci.Vidjecemo da li su oni ta
  tvrda vjera kojom se on dici.Licno mislim da ce sve pjevati te tako naseg
  Sanadera stici zasluzena kazna i tako zlo koje je vladalo i bilo mocno do
  nevidjenih granica,koje je zdralo sve oko sebe ustvari samog sebe unistiti.

 20. Univerzitetski profesori su ti Inglish vazda bili UDBa , još i prije Miška Perovića a i mimo njega . Svi su prolazili filter UDBe prije nego ih izaberu . Tako je bilo nekad , dok ih je birala Skupština , a tako je i sad kad ih biraju naučna vijeća . Bez licence UDBe nema profesure na univerzitetu . Ako se i nađe poneki neudbaš na sveučilištu , to je zato što se UDBa propustila kao benignog i beskorisnog za svakoga . Ili ih UDBa otpiše ko iscijeđene i neupotrebljive , pa se dohvate opozicije . Ko na primjer Branko Radulović .

 21. Pakost , zloba i gnjila djavolska licemjernost nemaju granicu… To je u vecerasnjem intervju televiziji vijesti potvrdio i predsjednik kmetovskog posjeda, koji se pruza gdje je nekada postojala casna drzava Crna Gora , Filip Vujanovic , ‘covjek’ sa jako podlim zadatkom da bude balans i pomiritelj blago podijeljene mafije ,oglasava se porukom da ‘plijena’ ima za sve , i da se okupe oko njega a ne da ga tjeraju od sebe ! Cak se u jednom trenutku ‘zapitao’ zasto Slavko Perovic nije danas sa njima ?? Jer ga postuje i cijeni Slavkov politicki rad ( i Lscg) … Dodvorava mu se , kao najjeftinija prostitutka musteriji od koje prizeljkuje ‘zaradu’ … Zaradu zvanu ‘cista proslost’. , moral i istina ,i mafiji je jasno mogu naci samo na jednoj adresi – u Slavku Perovicu ….Toliko sam ponosan i neizmjerno srecan sto jedna jedina istina koju Slavko neumorno i bespostedno brani , nije na prodaju , i uvijek ce ostati kao ogledalo u kojem se moraju ogledavati I prepoznavati svoje pacovsko zombijevsko lice

 22. Slavko Perović je srećan čovjek!!!

 23. Ne viđeh taj interviju ali od balege ko Filip što je – sve se očekuje . Đed mu je bio obućar , krpio cipele tu kod Sat kule , majka mu bila najgora ljekarka u istoriji Crne Gore – protiv nje su trojica srodnika preminulih pacijenata vodili decenijske parnice a krivičnih je prijava imala po osnovu liječenja na gomile . Sve je to cijepao joj đever Nikola – najkorumpiraniji sudija u istoriji crnogorskog sudstva . Tužilac Šušović i sudija Vujanović – kombinacija za sva vremen i sve sisteme . Nije Filip tikva bez korjena . Još kad ga ona seljančura od ” supruge ” Svetlaane naloži kad dođe kući – nema što neće činjet za još jedan mandat . Balega krajputaška , bio i završiće tako .

 24. takozvani nam pjesjednik uzasno los glumac mafije,kad dodje vrijeme treba da odgovara za necinjenje i podrzku mafiji za sitnu apanazu (zena mu dobila luksuzan stan u novoj plazi u budvi)

 25. Nije ni on gole guzice iz ovoga izašao . Kad je ko premijer zaključivao ugovor o monopolu na uvoz struje sa Hamovićem , obezbjedio je apanažu od 6000 maraka dnevno . Meleon u eurima mu i danas svake godine kapne od toga poslića . Ali on to fino , kokošarski , meće u slamaricu i pravi se avetinja . Prvu ženu je ostavio jer nije mogla da mu rodi , zamislite : onakva ” rasa ” umislila da mora da se reprodukuje . Pričala se sprdnja po Podgorici , kadje došao kod Božovića da prosi Svetlanu , ovi se zgranuli jer je uz Mugijevu sestru to bila najčevenija udaraljka u Titograd toga vremena . Pa mu rekli roditelji njeni , nakon što su se odšokirali : ” A mi Filipe i da je nemamo , za tebe bi je izmislili ” . Ne zamjerite na ovim pikanterijama , nisam sklon ljudsku sramotu javno da iznosim , no ovi stida nemaju a sjećam se kakva su pokvarene izmišljotine ove dvije lažovčine , a posebno Mugi , podmetali Slavku , pa evo i o njima malo – ali opštepoznatih istina . Neka mlađi čitaju , sredovječni i stariji znaju da je ovo istina .

 26. Zigosati ove smrdljivce i stetocine nije nikakakav grijeh.
  Inace Kela, komentari su ti, sto bi mladi rekli vrh.
  Dobro bi bilo da svi oni koji znaju za nepocinstva ovih stetocina to i iznesu i ucine dostupno javnosti i javnoj osudi, a nadajmo se da ce doci vrijeme da ih vidimo pred nekim casnim sudom da odgovaraju.
  Gradjani ne boj te se nemate sta da izgubite, sem okova. Skupite malo gradjanske hrabrosti.
  Inace Vujanovic se ponasa kao francuska sobarica, premazan je svim bojama, pri tom i kukavica.
  Zar misli da smo mi sisali vesla pa ne znamo u cemu je i on i njegova zena ucestvovali sve ove godine.
  Ne moze samo Milo sotona za sve biti kriv. On je na vrhu piramide koju cini veliki broj neljudi i zlotvora svake vrste.
  Doslo je vrijeme da poloze racune.
  NISTA NIJE ZADOVIJEK PA NI TI BESTIDNICI BEZ SVIJESTI I SAVJESTI.

 27. Najpravednije bi bilo ne suditi im no pod gomilu š njima , svako po jedan bubulj da uzme i na njih da bači . Ali ovo ti je sad 21 vijek , krenuli smo u Evropu đe se kazne humanizuju , tako da ostaje da se ošišaju do glave i izbače na ulicu da ih svako pljune ili išmrče nos na njih . Sve im uzet i ostavit ih da se do kraja života kriju od ljudi . Nema slađe kazne , no da ih gledamo kako prepanuti bauljaju do samoposluge i nazad – dok ne lipšu . I oni će naučiti ko su i šta su cijeloga života bili , a i narod će zapamtiti đe to na kraju završava .

 28. U stara vremena praksa je bila takve sibat, pa su ih zvali sibiguzovici. Takodje je bila praksa sve ukradeno da im se natovari na njih i da se vode kroz naselja da ih narod gleda i da ih udara.
  Medjutim ovim sadasnjim lopovoma je to nemoguce izvesti jer su pokrali toliko da vagoni ne bi mogli povuci.
  Slazem se sa tvojim predlogom Kela, on je jedino izvodljiv.

 29. Kela,
  cuo si da je Filip Vujanovic u emisiji Na cisto kod Petra Komnenica pomenuo
  Slavka Perovica i LSCG.Izjavio je da on razumije tadasnje teznje i emocije
  kod pojedinaca i pojedinih partija oko drzavne samostalnosti Crne Gore.Na
  pitanje novinara oko njegovog citanja anonimnog pisma koje je on u ime
  anonimnih osoba kao ministar policije u parlamentu iznosio tvrdi da je to on
  sa Slavkom razjasnio pravdajuci da je i Slavko njega neutemeljeno napadao.
  Vidjeli ste da on ni grama grize savjesti ne osjeca sto je ucinio djelo koje nije
  primjereno elementarno vaspitanom covjeku.

  To sto sam cuo vjerujte da sam cuo od malog djeteta bio bih zacudjen.Valjda
  je danas svima jasno da na celu drzave imamo ljude infantilnih manira i
  ponasanja.Mozda njih i ne treba osudjivati jer oni drugacije i ne znaju.

  Zalosno je da nasom zemljom rukovode ljudi koji imaju krvavu ratnu proslost
  koji imaju krvave repove sverca oruzja,energenata i cigareta.Nadajmo se da
  nas ovi ljudi nece jos dugo voditi u propast.

 30. Nikolas,

  “Cak se u jednom trenutku ‘zapitao’ zasto Slavko Perovic nije danas sa njima ??”

  – Kakva slina od covjeka….

 31. Tako je Inglish ,
  tu je balegu Momir bio dovukao u Vladu jer je prethodno bio zadovoljan kako ga je predano branio na sudu . Na kraju je okrenuo leđa Momiru , čovjeku koji ga je doveo – iznoseći takođe razne podlosti , jer nije bilo dovoljno samo se Milu prikloniti nego pred Milom se oprati što te je Momir nekad doveo u Vladu . Zapamtili smo i mi za DPS neopredjeljeni , kako su siktalica Milica Pejanović , Filip i onaj Goranović iz poreske uprave bili najprljaviji i napodliji u obračunu sa čovjekom koji ih je doveo tu đe su . Filip nije veće zlo od Mila ali je stostruko ljigaviji i smrdljiviji . Ko između njih dvojice bude sjutra pravio neki izbor – taj je za ludnicu . Narode , sjedi , naspi piće i uživaj dok se budu klali . Koji pretekne – dokrajčimo ga .

 32. Ko između njih dvojice bude sjutra pravio neki izbor – taj je za ludnicu . Narode , sjedi , naspi piće i uživaj dok se budu klali . Koji pretekne – dokrajčimo ga .

  Đe bi nam bio kraj da smo tako postupili 1997. No su svi , liše liberala , Đukanovića proglasili velikim reformatorom , demokratom i braniocem Crne Gore. Bojim se da će slično i ovaj put biti. Ovaj tragikomični Filip , bi mogao biti idealan kandidat “opozicije” , koja je uvijek bila spremna da prihvati svaki otpadak režima ( Lekić , Jovićević , Knežević ).

 33. Crnogorci imaju infantilnu potrebu da se uvijek opredeljuju za takozvano manje zlo.
  Zlo je zlo bilo malo ili veliko. Benzin se u male flase sipa. Otrovnica zmija, bila mala ili velika luci smrtonosni otrov.
  Sto se tice Ficka on je stalno na klackalici ili kao vrana na dva kolca.
  Zivot mu prolazi birajuci kom carstvu da se prikloni.Samo merka li merka.
  Kad dodje vrijeme istine i pravde izaci ce na vidjelo zlodjela svih pa i njegova i njegove zene, koja nimalo nije naivna i bezazlena. Sve se zna i kako je kome sudila i koga je stitila. Osteceni treba da progovore.
  STO SE NAS TICE MI SMO ODAVNO IZABRALI PUT ISTINE I PRAVDE. MI SMO SLOBODNI LJUDI.

 34. Filip je bio na osnivackoj sjednici srpskih radikala ” vojvode ” seselja u crnoj gori.

 35. CRNA GORA NIJE ZEMLJA,ONA JE CARSTVO NEVIDJENOG NESOJSTVA

  Evo potvrde na ovu Slavkovu tvrdnju.Miodrag Profiter Perovic u Vijestima
  komentarise gostovanje Filipa Vujanovica kod Petra Komnenica i kaze-

  Čitajući u parlamentu, pred licem crnogorske javnosti, nepotpisanu dojavu o Slavku Peroviću, poručio je šta je sve rukovodstvo Crne Gore spremno da učini da bi se obračunalo s onima koji nijesu bili u istom stroju sa njima – tada velikosrpskim nacionalistima.

  Ovo sada pise i izjavljuje oficir ANB-a Profiter Perovic redovni konsultant
  Vukasina Marasa koji je sve licne sposobnosti i UDBA-ske resurse koristio
  da unisti LSCG i Slavka Perovica.Naravno za tu djelatnost je od nalogodavca
  sotone Djukanovica bio nagradjen.Raznim spekulativnim radnjama stvorio
  je bogatstvo pa mu danas i bogati Djukanovici zavide.Cak se osilio toliko
  da ga se Djukanovici boje

  O jadnom Filipu necu trositi rijeci.Sacekajmo da ih Profiter jednog po jednog
  iscascava.

  Medju gadnijim likovima u potonje vrijeme je pomagac i zastitnik lika i djela
  sotone Mila je Ranko dvometrica Krivokapic.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: