Posted by: Slavko Perovic | November 10, 2011

10.11.2011.g.

Prije nekoliko dana Miodrag Profiter Perović, koji je već pune dvije decenije najvjerniji i ubitačni saradnik Đukanovića i njegove mafije, kao i don Druge crnogorske familije koju čine on, njegova rođena sestra, „čuvena“ crnogorska bankarka Milka, i njihov rođeni brat Milo, ne Đukanović, nego Perović, objavio je u „Vijestima“, tek jednom od svih mafijaških medija u Crnoj Gori, tekst o Milu Đukanoviću za koji bi, samo oni koji pojma nemaju o čemu se radi, mogli pomisliti da predstavlja napad na šefa crnogorske mafije Mila Đukanovića. Ali, svi koji znaju dvadesetogodišnju ulogu Miška Profitera Perovića zakljućiće jednostavno da se radi o, ko zna kojoj po redu, teškoj prevari Miška Profitera Perovića. Naime, Profiter Perović nije ništa drugo nego vjerni saveznik Mila Đukanovića i lažni „osnivač“ nekoliko crnogorskih lažno „nezavisnih“ medija koji su redom osnovani na osnovu naređenja i mafijaškog novca Mila Đukanovića, pa su takve i „Vijesti“, i televizija sa istim imenom, i prokleti „Monitor“ sa kojim je počela samoprodaja Miška Profitera Perovića, njegova teška pljačka i još mnogo toga Crnog u Crnoj nam Crnoj Gori.

Miško Profiter Perović i Milo Đukanović su jednojajčani blizanci koji su sručili neviđeno Zlo na Crnu Goru, Zlo sa kojim se dvije decinije slaže i najveći broj stanovnica i stanovnika Crne Gore. Njegov tekst mi je poslužio kao inspiracija za moj komentar istog, pa da počnem…Djelovi Profiterovog teksta u mom tekstu biće saopšteni kurzivom i tako se razlikovati od mojih komentara, evo:

Današnji Đukanović je samo smrtno pogođeno mitsko čudovište iz dječjih slikovnica.

Čista laž. Nije mitovima mjesto u dječjim slikovnicama, nego bajkama. A Đukanović nije bajka nego crna zbilja koja ima samo jedno ime: šef Prve familije koja je, u mafijaški Crno, zavila Crnu Goru, on nije ni mit, ni bajka, on je Crna zbilja i svakodnevica Crne Gore punih dvadeset godina. U osvajanju tog mračnog statusa svu pomoć, svojim sramotnim lažima i podlošću, dao mu je Profiter Miško Perović sa svojom Drugom familijom.

Vrijeme je da se statisti na dvoru presaberu i donesu odluku da li će dijeliti Đukanovićevu odgovornost i sudbinu ili otkazati poslušnost diktatoru.

Ponovo laž, jer Đukanovićev dvor ne postoji, dvorove imaju samo kneževi, kraljevi i carevi, a Đukanović nije ništa od toga, on ima mafijaško jezgro koje mu je vojnički poslušno, jer plaćeno je da se tako ponaša. U jezgru nema statista nego samo mafijaša izvršilaca. Na primjer: da li je Igor Lukšić statist, ili mafijaš? Naravno, ovo drugo. Kakva je priorda mafijaša? Samo takva da nemaju volje, ni duše, ni srca, ni hrabrosti, ni kičme, ali su puni opljačkanog novca i vjerno služe Đukanoviću! Ne nikako za to što ga vole, nego samo za to što ga iskorišćavaju kako bi nesmetano pljačkali!

Mislio sam da će Đukanović izvući pouku iz Arapskog proljeća.

Lažlažlaž, jer je činjenica da su Arapi rušili svoje diktatore samo na osnovu dvije čarobne stvari: željom za Slobodom i željom da iskažu svoj duboki patriotizam. Stanovnice i stanovnici Crne Gore, ogromna većina njih, neće i ne želi Slobodu, ona za njih ne postoji, a nijesu ni patriote, oni patriotizma nemaju. Da nije tako, sve bi bilo drugačije u Crnoj nam Gori.

Njegov govor od prije par dana pokazuje da sam pogriješio. On i dalje vjeruje da može va vjeki vjekov obmanjivati vrhovne žrece ovoga svijeta i u srcu Evrope održavati privatni mafijaški raj.

Laže Perović da je pogriješio, jer za takvu vrstu greške osoba mora biti komletan glupak ili idiot. U Profiterovom nekarakteru, jer on karaktera nema, baš kao ni Đukanović, postoje velike količine i glupačkog i idiotskog, ali ne u toj mjeri da bi mu gore opisane greške bile moguće. On glumi lisicu koja lažno spava da bi odjednom budna skočila i zaklala kokošku. Najveća laž je da je Djukanović obmanjivao evropske poltičare. Ne nikako, i sve da je htio ne bi mu pošlo za rukom, jer evropski političari raspolažu sa moćnim obavještajnim službama koje znaju u prste Crnu Goru. Evropski i američki političari podržavaju svim silama Đukanovića punih dvadeset godina, jer im je on kao mafijaš potreban. Kao što znamo poptuno kontrolisanom mafijom se vlada ne samo Balkanom, a Đukanović je Zapadnjacima, u toj smradnoj i krvavoj igri tako uobičajenoj za njih, neophodan i žestoko plaćen igrač, isto kao i Miodrag Profiter Perović.

U svojoj provincijskoj nadmenosti nije shvatio da su se žreci pretvarali da vjeruju u trajnu moć njegove magije samo dok je igrao ulogu koju su mu namijenili. Umjesto da u povlačenju s vlasti podrži promjene, odlučio je da brani neodbranjivo.

Prvo, Đukanović se nije povukao sa vlasti kao što laže profter. Naprotiv, bez obzira na trenutnu funkciju predsjednika stranke, Đukanović sve konce drži u svojim rukama i neće ih ispuštati dok je živ. Đukanović ne vjeruje da je magičar i ne bavi se magijom, on zna da je mafijaš i zna kako se mafija podređuje sebi: plaćanjem, ubistvima, prijetnjama, nagrađivanjem, nema tu nikakve tajne, a pogotovo ne magije. On je svjestan i zahvlan što ga Zapad drži već dvije decenije i držaće ga ko zna još koliko, a stanovnici i stanovnice će aplaudirati svemu tome.

Razdražen i naježen, primitivnom retorikom napao je sve svoje kritičare i političke protivnike.

U rečenome kod Đukanovića nema ničega novog, on je takav dvadeset godina. U tom mračnom Đukanovićevom djelovanju Miško Profiter Perović samo je jedna poluga u Đukanovićevim rukama, to je Profiter bio i ostao, i biće još sve do Milovoga pada, a onda će pokušati da se prebaci kao sluga nove vlasti, ili diktature, i pokušati sve da nas slaže kako je on bio veliki protivnik Đukanovića. Toj lažiranoj Profiterovoj biografiji služi i ovaj Profiterov tekst, ali takođe, i po narudžbi je to tekst koji je lažno „opozicion“, a čuva Đukanovića koliko gođ može.

Lišen osjećaja krivice i odgovornosti, optužio ih je za svojstva zahvaljujući kojima je sam napravio karijeru. Kaže da ne može izdajnik postati patriota, a karijeru je napravio na izdajama.

Opet laž. Đukanović nikada u toku svoga života nije imao ni minijaturnog osjećaja krivice i odgovornosti, naprotiv, on u proizvodnji Zla uživa baš kao što je uživao njegov istinski politički i ljudski vođa i učitelj Slobodan Milošević. A Zlo se proizvodi samo na jedan način: upotrebljavajući laži i koristeći zločine. Na korišćenju laži i korišćenju zločina u pljačkaške svrhe svoju sramnu karijeru lažnog demokrate, lažnog nezavisnog novinara, lažnog Crnogorca, zločinačke karijere napravili su, ruku pod ruku, i Miško Profiter Perović i Milo Đukanović, razlike među njima suštinski – nema!

Najprije je izdao komunizam i svoje komunističke mentore i prebjegao u tabor velikosrpskih nacionalista.

Nije Đukanović izdao komunizam, jer mu nikad nije ni pripadao, on je među komunistima bio samo kako bi se dočepao vlasti i moći. On nije izdao svoje crnogorske komunističke mentore koje je govnavom metlom pomeo januara osmdesetdevete, jer su mu svi, ili skoro svi od reda, čim ih je pozvao da mu budu pioni, vjerno i oduševljeno služili. Zašto? Jer su oni bili isti kao on, oni su, i u njihovoj prvoj , i u drugoj Đukanovićevoj vlasti htjeli moć nad ljudima i ništa drugo. Naravno, sve uz pljačku, jer je ona jedini cilj!Đukanović je to od njih, i ne samo njih nego do komunizma kao takvog, i naučio.

Da bi stekao njihovo povjerenje, u saradnji sa srpskim tajnim službama razorio je gotovo sve institute crnogorske državnosti. Širio je mržnju prema nesrpskim narodima i učestvovao u pripremi i vođenju ratova u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH. Bio je učesnik i sekundant u najmračnijim zločinima – etničkim čišćenjima, deportacijama, genocidu u Srebrenici. Krvavim rukama držao je cigarete čijim dimom se naslađivao.

Laž je ime Crne rijeke kojom Miško Profiter Perović pliva zajedno sa Đukanovićem. Nije Đukanović zbog povjerenja ubijao Crnu Goru, nego za to što je bio i ostao velikosrbin. On je i danas najveći agent velikosrpstva u Crnoj Gori, zločinac ravan kralju-okupatoru Aleksandru, kralju Petru i Nikoli Pašiću koji su ubili Crnu Goru osamnaeste, a Milo Đukanović je taj zločin definitivno završio, Crne Gore više nema osim kao leša. I pitanje: kad je skoro sve, što je Miško Profiter Perović u citiranom stavu napisao tačno, kako se desilo da mu Miodrag Perović Profiter postane saučesnik u ubijanju Crne Gore? Odogovor je jednostavan: ove dvije osobe su identične, njih vezuju sopstveni otrovi i mrak koji svakodnevno izbacuju iz sebe!

Kad je moć srpskih nacionalista počela da slabi, došlo je vrijeme za novu izdaju.

Opet lažeš Profiteru. Đukanović nije izdao svog mafijaškog oca i učitelja Slobodana Miloševića kad je Miloševićeva moć počela da slabi, nego tačno kad mu je Vašington, Đukanovićev stvarni naredbodavac, zaštitar, zaštitinik i čuvar, to naredio. A naređenje je došlo u trenucima kad je Milošević već bio politički mrtav i izdan sa svake strane! Profiteru, i tebi Vašngton naređuje, i ti, i Đukanović, pripadate njihovoj službi, istoj kojoj je pripadao i pripada Jovica Stanišić.

Prebjegao je u crnogorske independiste i evropejce. Za izdaju Miloševića od Zapada je oslobođen odgovornosti za mega-zločine u kojima je učestvovao. Iako je crnogorska nezavisnost obnovljena pod njegovim predvodništvom, permanentni izdajnik joj nije vidio drugu svrhu osim lične koristi. Patriota od karijere, ponovo je izdao Crnu Goru. Proizveo je podjele i nepravde koje su mnogo veća prijetnja nezavisnosti Crne Gore nego živući velikosrpski nacionalizam.

Nije tačno! Nakon raskida sa Momirom Bulatovićem Đukanović je ostao, tačnije rečeno skoro ostao bez biračkog tijela i nije imao niđe drugo da pikira nego na ogromno biračko tijelo LSCG, ono isto tijelo koje je uvijek besramno i planirano krao. Ova činjenica svjedoči koliko je bilo veliko i moćno biračko tijelo LSCG, ali se to na kradenim izborima uvijek svodilo na jednocifreni procenat. Laž je da je Zapad išta oprostio Đukanoviću, pa i zločine o kojima govori Miško Profiter Perović. Naprotiv, zločini koji su se okrunjivali neviđenom pljačkom i kriminalom predstavljali su zapadno plaćanje Đukanovića za njegov ropski položaj u odnosu na naredbodavca! Nema tu nikakvog praštanja, naprotiv, ima samo Đukanovićevog nagrađivanja za zločin, o čemu svjedoči i dvodecinjska Đukanovićeva diktatura.

Takođe, Đukanović ne može da izda Crnu Goru, on je mogao samo da je ubije, što je i uradio, nije mogao da je izda, jer on Crnoj Gori, osim mjestom rođenja, ničim ne pripada niti je pripadao. Da zaigra na samostalnost naređeno je iz Vašingtona, i to sve objašnjava. Naravno, on je prihvatio kao što će prihvatiti sve, samo da nastavi sa pljačkom i kriminalom, to su činjenice, a ne priče o patriotizmu Đukanovićevom kojega on nema. Da ima, nikad se ne bi ponašao prema Gori Crnoj onako kako se ponašao i ponaša. I nije tačno da je Đukanović proizveo podjele i da zahvaljujući podjelama vlada. Naprotiv, on vlada zahvaljujući nekarakteru ogromne većine stanovnica i stanovnika Crne Gore. On je planirano rušio sve plemenito i istinito što je LSCG gradio i izgradio. Vodeći saučesnici bili su mu Profiter i takozvani književnik Jevrem Brković (CKL), ali i mnogi, mnogi, mnogi drugi.

Đukanović priča o tuđim lopovlucima kao da familija koju je formirao nije lopovska organizacija, mnogo prljavija od klana koji je predvodio Gadafi.

Upoređivanje Đukanovića sa Gadafijem nema nikakvog smisla, ali bi imalo smisla upoređenje sa Berluskonijem, ili Lukašenkom. Ali, onda bi se došlo i do raskrinkavanja pozicije Profitera, došlo bi se sa pitanjem Profiteru: a kako se ti napljačka, reci nam Milovoga ti života! Profiter pokušava da sopstvene, i iz svemira vidljive krvave tragove sakrije, ali nije uspio, kraj! Netačno je da je Đukanović svojoj familiji „davao“ ono što su stvarale generacije Crnogoraca. Ne, on je to javno, javno, i javno krao, i na kradenom gradio svoj mafijaški lik!

Transformaciju komunizma u kapitalizam kojom je rukovodio, Đukanović je pretvorio u pljačku i varvarsko uništavanje svega što familija nije mogla da prisvoji i skoro polovinu crnogorskih građana doveo do ruba gladi. Ni u jednoj ekonomskoj djelatnosti Crna Gora poslije dvadeset i dvije godine Đukanovićeve vladavine nije dostigla nivo koji je imala 1989. godine, kada ga je Milošević kao nezaposlenog pučistu zaposlio za premijera.

Sve je tačno, ali ja ovo pričam punih dvadeset godina, a Miodrag Profiter Perović tek odnedavno, a nije moguće kako nije vidio ovo što danas piše, kako taj zločin nije vidio godinama i godinama. Vidio je naravno, i gurao ga pod tepih koliko je god mogao, skrivao. Ali, došla su vremena otkrivanja i razotkrivanja Profiterovih sramnih laži, obmana, pljački i prevara.

Podaci Centra za istraživačko novinarstvo govore da je Đukanović direktno ili indirektno odgovoran za uništenje onoliko ljudskih života koliko je štab familijeinkasirao milliona eura. Njegovi su prijatelji i partneri optuženi ili pod istragama zbog organizovanog kriminala, najčešće za radnje u kojima je i on učestvovao.

Za procjenu stanja ne trebaju podaci „Centra za istraživačko novinarstvo“, mada se tako Profiter pokriva, već ga čujem kako nekome kaže: ma nijesam to ja rekao, to je rekao centar! Zar postoji istraživačko novinarstvo u Crnoj Gori? Ne postoji, postoji samo slugansko, a za njegovu proizvodnju i te kako je zaslužan Miško Profiter Perović. On lično je upropastio brojne novinare praveći od njih mafijaške sluge. A kad se radi o partnerima i prijateljima Đukanovića koji su optuženi ili su pod istragom zbog organizovanog kriminala, Profiter ćuti kao riba o istini da su svi ti procesi režirani od strane samog Đukanovića. Njima se daje ono što Evropljani traže, a mafijaška hobotnica ostaje netaknuta, eto!

U svojoj obmanjivačkoj i nasilničkoj glavi, Đukanović misli da svijet ne bi znao o njegovim zlodjelima da se o tome ne piše u Crnoj Gori. Uzaludno je s prijateljima osnivao nekoliko novina za koje se nadao da će poništiti uticaj nezavisnih. Sve su im se pogasile.

Naravno, Miško Profiter Perović krije javnu tajnu kako je on bio lažni pokretač takvih glasila u Crnoj Gori, sve u ime i za račun Mila Đukanovića i mafije. Laž je da je mafija izračunala da su se mediji gasili zbog „neuspjeha“, nego je viđela da ih je u malenoj Crnoj Gori premnogo, i dovela ih je na mjeru koja mafiji potpuno odgovara. A koji su mediji mafiji najpotrebniji? Lažni demokratski i lažni nezavisni, uslovno rečeno suštinski lažno opozicioni, a prevarantski. Takvi su televizija i dnevni list „Vijesti“, a o „Monitoru“ sramnom da i ne govorimo!

Kada je njemački partner u Daily Pressu počeo da razvija biznis sa Subotićem i Đukanovićem, zatražio je da Vijesti prestanu da pišu kritički o ovoj dvojici vitezova. Kad su Vijesti to odbile, naš partner je zatražio da otkupi udjele crnogorskih partnera. Kad ni to nije uspjelo, beskrupulozni Đukanović je svojim histeričnim napadima na kritičare režima, inspirisao fizički napad maskiranih razbojnika sa bejzbol palicama na direktora Vijesti za izdavačku politiku, čije imenovanje je, po statutu kompanije, bilo u nadležnosti crnogorskih vlasnika. Kad ni to nije dalo rezultat, lansirane su priče o neplaćenim porezima, iako je tada već četiri godine izvršni direktor preduzeća (po zakonu odgovoran za te poslove) bio njemački namještenik. Savez protiv Vijesti koji je WAZ napravio sa ljudima osumnjičenima za organizovani kriminal kao što su Đukanović i Subotić, narušio je kredibilitet ove kompanije i ona je, pod pritiskom Berlina i Brisela, morala da se povuče iz vlasništva u medijima u Crnoj Gori, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Ukrajini i Rusiji.

Ovim prljavim otiračem Miško Profiter Perović Želi da prikrije istinu da je on „osnovao“ “Vijesti” po naređenju Mila Đukanovića i mafijaškim novcem, ali ne ide, sve se vidi i sve se zna, pa i mafijaška uloga Miškova!

Nesposoban za išta što ne počiva na obmani i manipulaciji(…)

Ova rečenica je, po Mišku Profiteru Peroviću, temelj djelovanja Mila Đukanovića, ali mi znamo da je ona i temelj djelovanja istog Miška Profitera Perovića! Jednostavnije rečeno, kao kod najvećeg broja stanovnika i stanovnica Crne Gore i kod njih dvojice je „temelj djelovanja“ njihova ambijentalna podlost! .

Đukanoviću će pući pogibija od medijskog tima koji je sastavio.

I ovo je grdna laž. U Crnoj novinari ne postoje, nego mafijaške sluge, a one mafiju napuštiti neće ni zašta na svijetu, to je nemoguće!

Njegov cilj je da Crna Gora ostane amorfni prostor u kojem će on zadugo biti gospodar koji vlada nasiljem i terorom.

Već dvadeset godina je to tako, i ja to dvadeset godina govorim, a Miško Profiter Perović i njegovi lažni mediji bili su i jesu velika brana i prepreka mojoj istini i mojim istinama. Zašto sve ovo radi Miško Profiter Perović? Zna da je medijski zaštićen u mafijaškim medijima i da u nima „piše“ mafijaška vojska njegovih „novinara“ koj ga nikad neće zapitati: a đe si bio sve ove godine i odakle ti neviđeno bogatstvo? Mediji su glavna Profiterova zaštita, isti koji su Đukanoviću glavni saveznik.

Stasale su mlađe generacije novinara koje sa istim žarom žele slobodnu i evropsku Crnu Gora kao što smo željeli mi početkom devedesetih prošlog vijeka. Đukanovićevi vojnici su tada bacali bombe na Monitor jer se mladi i ambiciozni komandant bojao za uspjeh mobilizacije na Dubrovnik, od koje mu je zavisila karijera i mjesto u Miloševićevom režimu.

Stravična laž, novinari u Crnoj mogu biti mladi samo po godinama, ali oni su stari i provjereni nasljednici kompletnog novinarskog nesojstva i mafijaškog sluganstva starijih novinara. A za tu je situaciju i stanje u Crnoj Gori glavni krivac i optuženi: Midrag Perović Profiter!

Advertisements

Responses

 1. je.em ja tu promjenu vlasti, tu ” revoluciju ” koja mi opet dovede mafijske okostoala strukture sa pricom o EU u kojoj teku med i mlijeko, neophodnosti trziznih reformi, privatizacija, ” humanog ” kapitalizma. promjena crnogorske mafije moze se desit samo u procesu opstih pobuna u drugim zemljama regiona, ali pod uslovom da vodjstvo revolucije ne preuzmu snage imperijalizma kao 5. oktobra u srbiji, jer treuntna vodjstva pobuna, nametnuta, nemaju uvijek iste ciljeva koje i narod. tu lezi kljucna opasnost.

 2. Sve što si napisao je gola istina. Najjadnije je sto navodni otpor protiv mila đukanovića vode iste ološi kakve su milo i miško,tako da takva smjena(ako do nje uopšte i dođe) ne znači apsolutno ništa. Stanovnice i stanovnici CG, ustvari ogromna većina, ne žele promjene, žele da žive u CG koja je istinski leš kako to napisa Slavko.Tu nema opozicije, nema intelektualaca koji će povesti neki otpor koji bi donio prave promjene. Mila i ekipu boli ona stvar i za CG i za njene stanovnike, to je više i pticama jasno. Jasno je i svima koji to podržavaju. Zašto to podržavaju mene nije jasno, to mi ostaje neobjašnjivo.

 3. Da..to je to.Cista istina.

 4. Miško Perović noćas garantovano čita ovo i ludi . Na svaku glupost koju je izgovorio – Slavko je udario pojedinačnu dijagnozu . I njemu i njegovoj poslugi .
  Taj strvinar izgleda , pravi ovih dana novu partiju . Na čelu će eksponirati Darka Pajovića zvanoga Green Home , ono sluzavo malo zeleno sa prepanutim pogledom . To malo živinče zadnja dva mjeseca sjedi po kafana i priča da je osnivač Liberala u Podgorici . Miško neće da se eksponira pa meće ovoga . Forum 2010 , Balša , Azra , Lukovac i Rakčević če dati podršku i pozvati narod da glasa za Darka odnosno Miška . Sigurno neće zafaliti podrđka Mirjane Kuljak , Markana i Velaševića . Kakva će to moćna podrška da bude jado moj , kad ove navedene veličine pozovu narod u juriš , mogu da zamislim . Oće li se i Milan Mrčeni Popović ponovo aktivirati – viđećemo .

 5. Ovo moze napisati samo Slavko Perovic.Ovakvu preciznu dijagnozu sa
  abnalizom svake recenice i stava Profiterova basta samo jednom covjeku
  a on se zove Slavko Perovic.

  Boze boze kako je opisao lisicu Profitera.Ne znam da li je ovaj tekst lisica
  procitala ali sam ga juce vidio u vrlo konspirativnoj poziciji sa spijunom UDBE
  Rajom Sekspirom Vulikicem.Vjerovatno spremaju neku pakost Semsudinu
  Sekiju Radoncicu ili se konsultuju sta odgovoriti Slavku.

  Sekspir Rajo spijun Vulikic je inace vec dugo nakopcan na tkivo LSCG.Znam
  da ga se pokojni Miroslav nije mogao dugo otarasiti.Kao krpelj je.

 6. Jos sam pod utiskom teksta kojim je Slavko genijalno opisao lisicu Profitera
  i taman kad sam namjerio odmarati slucajno ukljucim tvcg1 i u emisiji
  Replika vidim Predraga Drecuna.Odmah mi Slavkova prica dobi potvrdu
  jer ova protuva koja je izgovorila sve najgore za porodicu Djukanovic danas
  radi za njih.

  U emisiji je naravno novinar specijalac Nevenka Cirovic kao slucajno obavila
  razgovor sa svrsenim studentom ekonomije koji se javljao cetrdeset puta na
  razne intervjue za zaposlenje.Naravno nije se uspio zaposliti.I opet naravno
  ko ce drugi ako ne spasioci nacije njemu pomoci.Tada se javlja Drecun i
  naglasava da dodje u Prvu banku naravno Prvr familije i trazi njega a on ce
  mu u ime mafijaske porodice pomoci.

  Nedugo zatim na dnevniku javnog servisa ova prica iz emisije Replika vrlo
  naglaseno je provucena naciji u dnevniku.Eto Slavkove potvrde svega sto
  je napisao.

 7. Odlican osvrt,
  i razoran za obojicu ako ne danas ono u nekoj bliskoj ili daljoj buducnosti

 8. Da otvorim malu predizbornu kladionicu . Koliko glasova može da namakne Profiterova partija ? Cio jedan procenat , nešto ispod ili koju mrvu iznad toga ? Pošto znam da većini prvaka Profiterove partije većina familije glasa ili špija za DPS ili radi oboje , ne vjerujem da mogu prebačit 999 glasova . Što je fantastičan rezultat , Riplijevski , jer postoji mjesto na svijetu đe ovakve prikaze mogu da namaknu nekoliko stotina glasova .

 9. Narode,

  kad je ljetos sotona Djukanovic posao da podrzi nase kosarkasice znao sam
  da nece proci dalje.Tada sam mojim prijateljima rekao da samo treba moliti
  boga da se Djukanovic sto vise pojavljuje na sportskim terenima selekcija
  nase zemlje i sve ce propasti.

  Evo potvrde i nocas.Kad sam vidio da su on i lopovcina Mugosa dosli u Prag
  da podrze nasu reprezentaciju nijesam brinuo za rezultat.I tako je bilo.Izgubili
  smo.

  Mozda nekom ne bude jasno zasto neko moze navijati da reprezentacije
  njegove drzave gube.Ja navijam iz sve snage.Ocito da moram pribjeci
  formuli koju je sotona dugo koristio za vrijeme svoje vladavine a ona glasi
  STO GORE U DRUSTVU BICE NAM SVE BOLJE USKORO.

  Vec sam pisao da ne mogu navijati za kosarkase dok ih vode sotona,Vesko
  Barovic i Danilo Mitrovic.Jos mi se po glavi vrti slika Gavrila Pajovica i Vlada
  Scepanovica sa predizbornih plakata DPS-a.

  Uh dzigerice me bole od slika Maje Bulatovic i Gorana Djukanovica sa
  bilborda po crnogorskim gradovima.

  Ah taj Dejan Savicevic i Predrag Mijatovic mogli su bez onih poruka podrske
  sotoni Djukanovicu koje su slali video bimovima i licnim prisustvom.

  Ostavljam ja mogucnost da jedan dio sportista koji nastupaju za Crnu Goru
  ne podrzavaju DPS i sotonu ali mi nije jasno da oni koji su ekonomski
  situirani i nezavisni ne podignu glas kako to da u kosarci vrc DVADESET
  godina vladaju isti ljudi.Da vidimo da li ce neko pitati apsolutistu Savicevica
  zasto je smijenio uspjesnog Kranjcara.Da li je prica o Kranjcarevom
  pijanstvu bas bila toliko nepodnosljiva da je morao ga mijenjati u najvaznijem
  trenutku za reprezentaciju ili je tu doslo do lijecenja kompleksa autoriteta
  koji se neresava tako.

  Licno mislim da niko pa ni Dejan Savicevic nema tapiju na drzavnu selekciju
  koja ovim porazom moze biti eliminisana iz takmicenja na EP.Taj rizik koji je
  preuzeo na sebe neka preuzme do kraja i u slucaju neuspjeha podnese
  odgovornost to jest PODNESE OSTAVKU.

  Hajde sacekajmo i vidjecemo kakav je ko i kako cinjenjem dozivljava drzavu.

 10. Gradjani,

  taman kad sam htio malo odmarati ukljucim tv In i vidim matricu za prevaru
  dje je sotona Djukanovic uspio formulom HLJEBA I IGARA da obezbijedi
  kolektivno ludilo da gladni i prevareni sjede ispred ugostiteljskih objekata
  i navijaju za reprezentaciju koja je selektirana voljom sotoninih prijatelja
  Savicevica i njegovih kumova i fudbalskih menadzera.

  Upravo na ovaj nacin njegova laboratorija zla UDBA vjesto emocije gradjana
  usmjerava na patriotske izazove usmjerene ka sportu izmjestajuci glavne
  teme kriminala,korupcije i pljacke gradjana na to tlo.

  Jako sam razocaran vidjevsi mlade ljude na Cetinju da dizu DVA PRSTA
  u obliku slova L simbolisuci pripadnost LSCG a da sjede u lokalima i
  tako izmanipulisani podrzavaju sotonine pristalice.

  Pobogu zar jos ima neko ko ne vidi da je sotona sve PRIVATIZOVAO i
  FAMILIJARIZOVAO i da je samo alatka u rukama PRVE FAMILIJE.

 11. I ja vidjeh na stadon u prag kuljacu sa svojim budvanima antom petkovicem,srbinom veljom kravom i odmah mi je mrak pao na oci.
  Kako je kuljaca mogao izaci iz crne….

 12. Mugijev sin po pg tracari da je britva dobio sina i da mu je jeca u london kod blaza….isto to pricaju njegovi perjanici koji su sve vise nezadovoljni koliko rade a nizasta….velika mu je garda gorila-majmuna treba to namirit a jecini prohtjevi veliki izvuka je na ribu ujaka i majku koji su bili u velikim kreditima za etno soce.

 13. Inace marko mugijev debil velika tracara,na oca nesoj tatin bizmismen napravio zgradu u bd i prodaje kvadrat 2500 tata mu dao sicu da se igra/

 14. Nadamo se da ce neko zabiljeziti njihove nesojluke i fukarluk……ovaj blog ce za njih biti bijela knjga a neki novi crnogorci citace kao su ima ocev i i djedovi bile kukavice i jadovi kad su dozvolili i dali ovavim dzukelama u ruke drzavu toliko dugo a sve na njihov racu i njivih potomaka.

 15. Pa normalno čeljade u Crnoj Gori danas ne može da navija za fudbalsku , košarkašku ili bilo koju crnogorsku reprezentaciju ili ekipu , jer znamo da je svaka od njih maskirna mreža za satiranje Crne Gore od Mafije i DPS . Eto dokle su sotone dovele preostalu zdravu čeljad , da nam ogade ime crnogorsko a uskoro , bojim se , i pomisao na njega .

 16. Normalno čeljade u Crnoj Gori danas ne može da navija za fudbalsku , košarkašku ili bilo koju crnogorsku reprezentaciju ili ekipu , jer znamo da je svaka od njih maskirna mreža za satiranje Crne Gore od Mafije i DPS . Eto dokle su sotone dovele preostalu zdravu čeljad , da nam ogade ime crnogorsko a uskoro , bojim se , i pomisao na njega .

 17. Miško Profiter Perović i Milo Đukanović su jednojajčani blizanci koji su sručili neviđeno Zlo na Crnu Goru, Zlo sa kojim se dvije decinije slaže i najveći broj stanovnica i stanovnika Crne Gore. Njegov tekst mi je poslužio kao inspiracija za moj komentar istog, pa da počnem.

  Neke zemlje pogadjaju zemljotresi neke poplave neke cunami a nesretnu
  Goru Crnu zadesila je neizleciva bolest PODANISTVA.U svakom vremenu
  razlicitim ali uvijek onom ko se pita ili ko je uz KASU.

  Ovu generaciju je porobio sotona Djukanovic.Ogromnu pomoc mu je pruzio
  Misko lisica Profiter Perovic.Preko svojih UDBA-skim sredstvima osnovanih
  medija i UDBA-skim kursevima edukovanih novinara podgrijao je oprobane
  metode vladanja ruljom.Nesebicno je sve resurse stavio u sluzbu rusenje
  LSCG i Slavka Perovica stvarajuci teren za prevodjenje lakovjerujucih u
  Crnoj Gori kod Mila Djukanovica pod izgovorom DRZAVA PA DEMOKRATIJA.

  Ne nije njima bila drzava na umu i emocije koje to prate vec im je na umu bilo
  zaokruzivanje pljacke koju su izveli svako od njih u unaprijed dogovorenim
  segmentima ekonomije ove drzave.

  Saveznici su im bili takodje UDBA-skom kombinatorikom etablirani pjesnici
  kavi su Branko Banjevic i Mijo Popovic,akademici Jefrem,Mladen,Rados,
  Novak,Baco i Sreten,indenpendisti Djuro i Stevo sa Dragom Rasovicem i
  Bozom Lakicem.

  Kad gradjanin pa ako je makar JEDAN NORMALAN vidi ove a zna ko su
  nesoji mislim da je najnormalnije da pozeli najmanje da ako ikako moze ne
  zivi sa njima u istoj drzavi a po mogucnosti ni na istom kontinentu.,

  Evo ja to zelim svim silama ali mi ne moze biti.

 18. BMW,

  sto te to cudi.Veljo Mumin je tu najposteniji.On je srbin i ne krije to.Rajko
  Kuljaca je STO PUTA veci srbin od Velja ali to krije.Sta ti je cudno da je
  Ante Petkovic sa njima.Za mnoge bivse liberale Rajko je mnogo dobar i
  prihvatljiv.On ucrtava kvadrate i pretvara obicno u gradsko gradjevinsko
  zemljiste kojim se materijalizuje sva prica.

  Posto Slavko to ne moze i ne radi onda su se mnogi prestrojili kod raznih
  Kuljaca zavisno od opstine.Tamo ima para i interesa.Evo ti u ovom novom
  Slavkovom clanku razjasnjenja.

 19. Guberinića danas u ” Vijesti” namjerno prekrstili u Slavko Guberinić . To su vam te jadovske pakosti popišanoga Miška Perovića .
  Zbilja ,. dobro je pitanje kako je Kuljača izašao iz Crne Gore , zar njemu nijesu oduzete putne isprave . E što su ti hapšenja danas , vratiš se u Skupštinu dok ti se sudi , ideš na utakmice . Ja da od MUP neki najsmješniji dokument zatražim , provjeravali bi jesam li pod istragom .

 20. BMW,

  razmisli malo Rajko Kuljaca,Zeljko Vorotovic i Slavko Roganovic su bivsi
  policajci a sad su funkcioneri opstine Budva.Rajko bivsi gradonacelnik,
  Vorotovic sef komunalne policije a Roganovic komunalni policajac.Upravo
  oni i poznatim policijskim metodama pred svake izbore svako iz svog
  djelokruga posla kupuju glasove.

  Veljo Mumin je vlasnik hotela Ostrog i suvlasnik lanca kladionica Premijer u
  Crnoj Gori a Ante Petkovic vlasnik restorana Obala u Budvi.

  Zajednicko ovim ljudima je interes.Funkcionerima glasovi gradjana da bi
  vladali a Velju i Antu usluge opstinskih funkcionera u legalizaciji objekata
  koji su ili divlja gradnja ili tek treba da se uctaju i uvrste u DUP-e cime se
  prakticno dolazi do milionskih iznosa.

  Ova vrsta interesa je u Budvi razbila LSCG i dala mogucnost da DPS kao
  nikad ranije obezbijedi vecinu za vladanje.Tako robusnom vecinom oni su
  se osjetili nedodirljivim i radili mimo sefa svega u Crnoj Gori koji im je na to
  odmah odgovorio hapsenjima i zatvorima.Naravno njemu je meta bio ko
  drugi do njegov rival i partijski kolega Svetozar Marovic.Sef ne voli da mu
  je u lopovluku iko blizu.

  Eto moj BMW razloga zasto su mnogi liberali drugovi sa Rajkom Kuljacom.

 21. I taj je Ante Petković bio navodno liberal i funkcioner naš tamo , odbornik i dugo, dugo navodno najuticajniji liberal u Budvi . Sad vidimo ko je i što je bio svo vrijeme . Kad ih je SDP dolje napuštio – uskočio je dobri i pošteni udbaš Petković . Ne znam što je došao sa Kuljačom , a ne sa Milom . U stvari pretpostavljam, kako su svi ovi Budvani saznali da Milo ide u Prag pa polećeli i oni , da se malo druže . Ako uspiju .

 22. Dragi Slavko,

  ponovo si hirurški precizan.

  U crnoj gori se sve “mijenja” da se ne bi što promijenilo. Promjenaški pokreti, studentski i sindikalni “protesti”, mansovci, “nezavisni mediji”, “intelektualci sa tajnih vecera”, masonski fukarluk itt. samo glume fantasticne fikuse koje mafijaski rezim redovno zaliva.

  Vole to crnogorci a smiju se “divljim” afrikancima kako “ruse” visedecenijske diktatore. Oni “crnogorci” za sebe misle da su najpametniji na svijetu pa im diktatura savrseno odgovara.

  Steta je takvima otvarati prozore, cast rijetkim izuzecima.

  Pozdrav Tebi i tvojoj porodici,

  Aco Radulovic

 23. Sto se cudite sto je kuljaca pusten da izadje do praga,pa on je gradjanin prvog reda….mi gradjani drugog nas 90% ne bi mogli.Mi smo sami pristali na takav odnos od mafije.
  Kuljaca i kompanija ce na kraju dobiti dobru odstetu od nas sto krali,sve ce im to njihova drzava od nas isplatiti.
  Svi oni su u Prag bili od nasih para na reprezentaciju,dosta olosi moramo da finansiramo iako su se puno nakrali.

 24. POŠTOVANE I POŠTOVANI,

  NA “SLAVKOVA NOVA POEZIJA” IMATE NOVU PEROVIĆEVU PJESMU “O NJOJ SVETOJ”!

  POSJETITIE I PROČITAJTE!

 25. Đukanović nije bajka nego crna zbilja koja ima samo jedno ime: šef Prve familije koja je, u mafijaški Crno, zavila Crnu Goru, on nije ni mit, ni bajka, on je Crna zbilja i svakodnevica Crne Gore punih dvadeset godina. U osvajanju tog mračnog statusa svu pomoć, svojim sramotnim lažima i podlošću, dao mu je Profiter Miško Perović sa svojom Drugom familijom.

  Eto tako moj Slavko.

  Kad je Djukanovicu CIA dala znak da se distancira od Milosevica on je to uz
  kordinaciju obavjestajnih sluzbi iz Srbije kojima je rukovodio Jovica Stanisic
  odmah krenuo sprovoditi.

  U prvi momenat je mitropolita Amfilohija prigrlio i preko njega dosao do
  pokojnog patrijarha Pavla cime je u sukobu protiv Momira Bulatovica
  pridobio simpatije vjerujucih ljudi u CG.

  Odmah nakon pobjede krenuo je u rusenje onoga sto mu je do juce bila
  potpora i osnova za fasizam koji je sprovodio.Prvo se distancirao od crkve
  i Amfilohija.U zagrljaj je uhvatio prevrtljivca i nista robu Kilibardu preko
  koga je CPC unizio registracijom u policiji Cetinja kao nevladinu organizaciju.
  Odmah je preko UDBE aktivirao Miska Profitera koji mu je i do tada bio u
  sluzbi samo pritajeno.Krenule se novine Vijesti koje je kako je Djukanovic
  priznao uredjivao Milan Rocen.Cilj je bio parirati novini Dan koja je javno
  podrzavala Bulatovica i SNP.

  Krenulo je vrbovanje oficira vojske Jugoslavije medju kojima su bili Nedjo
  Boskovic,Radosav Martinovic,Ninkovic i Blagoje Grahovac.Preko ovih ljudi
  u vojsku je unio mamac za prelazak u sastav policije dajuci im privilegije i
  plate koje u vojsci nijesu imali.Veliki dio oficira je presao u sastav policije.
  Novcem od sverca cigareta davao je velike iznose bonusa za iskazanu
  lojalnost njemu licno.Tako dobijamo Vasa Baosica,Milana Paunovica,
  Veselina Veljovica i mnoge oficire koji komanduju policijom.Takvi su bili
  potrebni Djukanovicu za potrebu koriscenja protiv gradjana u svrhu ocuvanja
  vlasti.Oni i jesu bili spremni da pobiju hiljade ljudi na zahtjev gospodara.

  Misko Profiter Perovic je preko Monitora i Vijesti trovao gradjane pricom o
  Djukanovicevoj ugrozenosti od Srbije i Milosevica.Tada ih nije interesovalo
  ko to ubija po Crnoj Gori i ko to vrti milione na stetu drzave.Svi Profiterovi
  novinari udruzeni sa Jefremom Brkovicem i CKL upregnuti su u blacenje
  LSCG i Slavka Perovica.Preko price da Slavko VISE MRZI MILA NO STO
  VOLI CRNU GORU pokusali su Slavka predstaviti problemom a ne borcem
  za slobodu i nezavisnost Crne Gore.Djukanovicu je ustvari bio potreban
  ovakav prostor kakav ima sad.Nezavisan od drugih a vrlo kontrolisan i
  neslobodan.Iskoristio je genetiku ovog naroda POLTRONIZAM i krenuo u
  opstu trgovinu ljudima.Kupovao je kao stoku na pazariste.Cast rijetkim.

  Svo vrijeme Profiter i njegova porodica grabe i kupuju privilegovano po
  Crnoj Gori sticuci milione.Djukanovic je zauzet asanacijom terena posle
  ratnih pohoda i ubijanja po Crnoj Gori.Profiter grabi i jako omocava.

  Sad kad su pokupovali ljude i razbili LSCG ostao im je cist prostor dje je
  jako malo ili nimalo casnih te im je vrlo lako dogovoriti se oko daljnjeg
  vladanja.S vremena na vrijeme za potrebe publike oni malo zavarnice ali
  nikom od njih ne zafali ni dlaka sa glave.

 26. http://www.val-znanje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=242:prozor-mogucnosti-dijalog-sa-hidden-hand-om&catid=31:tekstovi&Itemid=55

 27. BMW,

  U Pragu su bili sotona Djukanovic,Miomir Mugosa,Brano Gvozdenovic i Sito
  Goran Rakocevic.Neka su kad im moze biti.Oni malim avionom a ostali kako
  ko je cime mogao.

  Vidjeni su u drustvu Dejana Savicevica u restoranu cija vlasnica je cerka
  Mevludina Nuhodzica visokog funkcionera DPS-a i direktora uprave drzavne
  imovine i predsjednik odbora za bezbjednost skupstine CG.Neka su isli kad
  ih je Mevludin pozvao u goste.

 28. Kela,

  sve oni rade namjerno i planski a trude se da to bude kao spontano.Ko jos
  moze povjerovati da su protesti studenata spontani kad im podrsku daje
  prof Milos Besic saradnik UDBE.A jos Balsu Brkovica kad sam vidio jasno
  mi je da iza svega stoje prof Veselin Pavicevic i Milos Besic stari operativci
  UDBE.

  Ko jos moze povjerovati da sotona dozvoli da se u istom vremenu desavaju
  strajkovi radnika zdravstva i sudstva.Ja mislim da je sve vrlo kontrolisano i
  da sotona kanalise dogadjaje i tempira da stvari rijesi tada kad ce mu biti
  potrebno za politicke poene u kampanji.

 29. Ko će ga znati šta se tu sad kombinuje kod njih … potrčko Lukšić je po mome utisku neviđeni mali gad , sluga koji bi sjutra slomio vrat gazdi ako mu se ukaže prilika . Muda nema , pod Roćenovim je starateljstvom kad ide vanka , mada mu Njemci daju signale da udari a oni će ga podržati – taj karikaturalni smrad nema muda , i ovo što je dobio prevazilazi gabarite te seljačine . Milo moguće i podstiče sav ovaj haos , da se vrne ko spasitelj . Bešić i Pavićević su njegovi plaćenici ali i fanatici kad je u pitanju fascinacija Milom kao političarom . Tako je , dobro kažeš , sve to on zakuvava iza kulisa . Poruka je svijetu , ako se ne vrnem , evo haosa u Crnu Goru i moguće destabilizacije regiona . Stara priča , otrcana ali vječno pali .

 30. Ja licno zelim svim strajkacima koji strajkuju po Crnoj Gori da krepaju od gladi , ako je to kako moguce … Svojim izborom ( i prije svega vecinom) da budu ponizne kucke crnogorske mafije , onemogucili su i onemogucavaju zivot dostojan covjeka u Crnoj Gori ,i time bitno uticali na moj i zivote svih nas koji zelimo da zivimo a ne da robujemo ….Ti protesti nisu protesti , vec vapaji isluzenih gladnih kmetova da dobiju koju mrvu vise , nista drugo
  ….Da nije tako , da zele da otvore oci i progledaju , i kazu iskreno NE NE , neces vise ! DPS bi trajao jos 24 casa , jer su to iste bijedne i kukavicke hulje poput ove bagre koja ih podrzava ,lomljiva materija koja bi pukla u sto komada da se krene na nju , ali ne nikako kontrolisanim protestima , vec sa pokazanim zubima i kamenjem u rukama !

 31. Nikolase,

  uglavnom su ovi koji danas strajkuju glasaci sotone Djukanovica.Zamislite
  da ljudi sa puno emocija podju za Prag da bi gledali utakmicu reprezentacije
  danas kad ta ista reprezentacija igra kuci moraju da idu i da cekaju satima
  da bi kupili kartu da tu istu reprezentaciju gledaju ovde.Neki ljudi koji na
  zalost vode fudbal u Crnoj Gori karte za tu utakmicu nose na noge onima
  koji nikad do sada nijesu gledali fudbal.

  Zar nije bitnije u ovom momentu pobijediti i kvalifikovati se za EP a to moze
  uz ogromnu podrsku publike.Da bi stadio bio pun naravno karte za utakmicu
  moraju biti apsolutno na nivou ekonomskog nivoa drustva.Nece biti da je
  cijena karata od 30 i 49 eura prihvatljiva.Samim kvalifikovanjem nas savez
  bi obezbijedio ogroman prihod od UEFA tako da je zanemarljiv prihod od
  ove utakmice naspram onog sto bi nas cekalo u slucaju kvalifikovanja.

  I ovim cinom ja mislim da Dejan Savicevic ustvari ima iste poglede na nasu
  stvarnost kao i sotona Djukanovic.U ostalom da nije takav ne bi bio tu dje
  je.

  Postovao bih Sabvicevica da je izasao i javno saopstio NI JA NITI BILO KO
  NEMA TAPIJU NA REPREZENTACIJU<NO JA KAO PREDSJEDNIK CU
  POVUCI POTEZ I PREUZETI ODGOVORNOST U SLUCAJU NEUSPJEHA.
  I EVENTUALNOG NEKVALIFIKOVANJA NA EP.

 32. Đukanovićev dvor ne postoji, dvorove imaju samo kneževi, kraljevi i carevi, a Đukanović nije ništa od toga, on ima mafijaško jezgro koje mu je vojnički poslušno, jer plaćeno je da se tako ponaša. U jezgru nema statista nego samo mafijaša izvršilaca

  Bas tako Slavko.

  Mafijasko jezgro koje cine on i Cane Subotic kreira poslove na kojima se
  zgrcu milioni evra.Izvrsioci su zaduzeni da odredjene i povjerene im poslove
  odrazdjuju strogo prema nalozima.Naravno za to imaju nadoknadu.Svakako
  tamo postoje oficiri koji nadziru izvrsenje tih naredbi.Jedan dio oficirskog
  kadra je lociran u ANB kako bi koristio drzavne resurse a drugi dio je lociran
  u strukturama organizovanog kriminala a inace su prosli policijsku obuku u
  svim disciplinama.

  Kad bi policija saopstila ko su ubice Sloba Boljevica,Sase Labovica,Raka
  Stanisica,Minje Becira,Bora Nedovica,Baje Sekulica,Vasa Pavicevica,Joca
  Vujicica,Mladena Klikovca,Dragana Becirovica i mnogih drugih drugacije
  bi misljenje bilo o profesionalnosti i posvecenosti svom poslu.

 33. Dokaz koliko je ovo mafijasko drustvo ,desio se juce u Spuzu … Kada je ubijen-ugusen covjek koji je iznudio pare od Sariceve majke … Prije par dana postavljena je bomba u lokal licima ,koji se dovode u kontekst potencijalnih zasticenih svjedoka u procesu protiv Sarica …Za takva kriminalna djela..treba jaka logistika , a vrlo vjerovatno i podrska osoba iz Policije i Drzavne bezbjednosti … Dok mu u regionu plijene imovinu , prevrcu svaki kamen da ga nadju ..hapse mu siru i dalju rodbinu ,poznanike ,poslovne partnere ,on je u mogucnosti da samo ovdje “ucutkava” neprijatelje ..Postali smo sljam cak i u Balkanskim okvirima ,sto nije lako postici, i komsije se distanciraju od nas ,kao od gamadi ..

 34. E, kako je zivot danas u Crnoj jeftin.Na najdonjoj lestvici na skali jeftinoce.
  A sto se tice da tamo oni nedje nekoga jure, to su price za naivne.
  Oni su tu i medjusobno se ucenjuju, tako ovo drustvo i ova vlast funkcionise, sve zajedno sa mafijom, jer je to u stvari jedno te isto.
  Za sve u prirodi vazi pravilo, dobro i kvalitetno sjeme i odgovarajuci uslovi uzgoja.
  Od loseg moze biti samo gore i vece NIIIIIISTA ili nistarija.

 35. http://www.vijesti.me/vijesti/obdukcija-pokazala-da-su-tijelu-terzica-pronadeni-vidljivi-tragovi-davljenja-clanak-47135

  Tipičan rukopis mafije ljudi! Ona ubija i kad nema potrebe , jer je ovaj mladić koji je prevarom htio da se preko noći obogati BIO uhapšen a ONIH 300.000 sa kojima mu je drug utekao za Šarića i Mila nijesu gubitak zbog kojeg ne zaspivaju – mafija ubija da bi održala strah jer na tom strahu počiva njen autoritet . Mafija je svjesna da ako jednom nekoga najsurovije ne kazni za najmanju sitnicu – da će izgubiti ono što mafijaši zovu “poštovanje” a bez toga neće opstati ni dana .
  SMRT CRNOGORSKOJ MAFIJI I NJENIM ŠEFOVIMA U DPS I NJENIM SLUGAMA U SDP!!!!

 36. “A i ako se dokaže da je Terzić ubijen, niko od službenika ZIKS-a ne treba da brine. Svi su postupali po zakonu, kaže Radović.”
  A udbaško smeće Milan Radović je bio mafijin šef za pravosuđe na sjeveru , dok je komandovao bjelopoljskim višim sudom. Od Mila je bio zadužen za najprljavije rabote gore , još od 1991 a onda nagrađen tako što su ga dovukli na čelo višega suda u Podgoricu . Kad je tamo zakuvao međuljudske odnose i kad su sudije peticije za njegovo razriješenje slali na sve ambasade , Milo mafijaš ga je doveo za sekretara skupštine . Dok je raspolagao kompletnim budžetom crnogorske Skupštine , tamo su napravljene najveće pronevjere u istoriji. Više je ukradeno za jednu godinu dok je on bio tamo , nego za cijelu deceniju dok je Mrdović bio sekretar . Kad su se poslanici i NVO toliko potkopali a i pritisak stranih diplomata porastao , Milo šef crnogorske mafije ga šalje na novi zadatak , u ZIKS . Radoviću kao starom kleptomanu , to je dobro namještenje da šklapi ponešto , a Milo dobija čovjeka koji će izvršiti svaku prljavštinu u ZIKS kad mu se naredi – uključujući i organizaciju ubistva . Ovo je ubistvo od strane Crne Gore , Crna Gora je postala mafija i ništa drugo .To neka znaju svi ovi štrajkači koji traže da im baci mrvicu više, sve sudije koje sude u ime takve “države” , svi fudbaleri i sportisti koji nastupaju za nju , a posebno svaki dukljanski patriota koji zorno ističe zastavu mafije koja se zove Crna Gora .
  Da su bili ludi građani mafije Crna Gora – nijesu , svi se znaju sabrati i kući doći . Da im je Slavko Perović svakog božijeg dana po nekoliko puta ponavljao ko ovu Crnu Goru vodi , kuda je vodi i đe će ta Crna Gora skupa sa njima (a nažalost i nama) završti – govorio je , a govna od naroda odmahivala rukom, sprdali se ili lajali – o kakvoj mafiji pričate dok državu pravimo . Evo im sad države odnosno mafije koja se tako zove .Nadam se da će svi skupa završiti u istoj septičkoj jami , i predvodnici i sljedbenici , kad dođe čas , a doći će . No iz govana se po svijetu vidim danas neka električna struja može dobiti . Preradom ljudskog otpada koji je slijedio DPS i SDP odnosno mafiju ne vjerujem da se vještački đubar može napraviti , nego treba betonirati tu smradnu jamu , da se ta govna nikad više ne pojave na površini . Ni oni , ni njihove ljigave supruge , retardirana đeca , gubavi poltroni – svuđe bi na svijet bili niža rasa koja ne izlazi iz svojih brloga jer ih na površini čekaju zakon , nezavisni sudovi , istraživački mediji i slobodni građani – osim u Crnoj Gori . Mafiji koja se zove Država Crna Gora !!!

 37. Poštovanje u svakom slučaju doktoru Šoću za nalaz i hrabrost koju je pokazao . Jeste da dok je bio u Liberalnom savezu nijesam bio prezadovoljan kako se ponašao ,ali što se nekih stvari tiče – poštujem .

 38. Vise se ne moze lagati i zataskavati.Dosta je bilo. Suvise je ocigledno. Koliko je laznih obdukcionih nalaza bilo!?
  To mogu posvjedociti oni od kojih je to trazeno. I ko je sve trazio i zahtijevao da ne bi istina izasla na vidjelo.
  Istine ce biti, samo je pitanje ko ce je docekati.

 39. Kela,

  Milan Radovic koji je sada direktor zavoda za izvrsenje krivicnih sankcija u
  Spuzu je dosao iz Bijelog Polja u Podgoricu.Tamo je dugo godina bio tuzilac
  i predsjednik izborne komisije.Uglavnom je on presudjivao na zalbe opozicije
  o neregularnosti izbora.Za to je nagradjen sluzbom u Podgoricu.Dobio je
  namjestenje u Skupstinu CG na mjestu sekretara.Zbog izrazene nesaradnje
  sa Rankom Krivokapicem i zbog neracionalnog trosenja smijenjen je i sad je
  na ovom poslu.Njegova zena je tuzilac u ODT u Podgorici a njegova cerka
  je na stazu u VDT u Podgorici.Njegov rodjeni brat je predsjednik osnovnog
  suda u Podgorici.

  Naravno da se od njega i njegovog saradnika Magdelinica takodje iz ODT-a
  Podgorica ne moze ocekivati nista dobro i profesionalno.Ako je ubijen ovaj
  zatvorenik a kako je izjavio Radovic da su njegovi cimeri iz sobe u to vrijeme
  bili na stnji van onda je opravdana sumnja da ga je udavio neko od strazara
  jer u CG niko vise u policiju i organe reda ne vjeruje dok god njima rukovode
  Veljovic i slicni.

 40. BMW,

  kako sam i predvidjao naduvani balon prevare i lazi veceras se napokon
  izduvao.Tvrdio sam i sad ponavljam da Dejan Savicevic nije smio ovoliko
  privatizovati reprezentaciju.Tvrdio sam da nas ceka ovaj epilog kada su
  smijenili sjajnog Cica Kranjcara.

  Evo sanse bahatom Savicevicu da izadje pred gradjane i saopsti svoje
  napustanje kormila fudbalskog saveza u interesu fudbala u CG.Mislim da
  i sam sotona Djukanovic koji mu je za podrsku koju mu je u kampanjama
  davao Savicevic uzvratio stavljanjem na celo FSCG treba da se otrijezni
  i zahvali mu na saradnji.

  Poslednji je momenat za otrznjenje i filtriranje u fudbalskoj organizaciji jer
  ce u protivnom doci do daljnjeg stagniranja koje moze imati teze posledice.

  Jos jednom ponavljam da na zalost moramo radi pogresnih ljudi u svim
  nasim reprezentativnim selekcijama zeljeti i navijati lose rezultate da bi se
  dotaklo dno i kod nekih ljudi vec jednom pokrenuo osjecaj za odgovornost
  i podnosenje ostavki a time stvorili uslovi za promjene i novi pocetak sa
  novim ljudima..

 41. Mafija odnosno Crna Gora to jest Milo Đukanović – reagovaće smjenom ove pogani Radovića . Odnosno prekomandovaće ga neđe drugo , svoj posao u ZIKS je obavio . Šef mu broji sitno , a prepredena poltronska pogan bjelopoljska do toga izgleda ne dobača . Kad dobači , biće očigledno , i za njega i za šefa . Gledaće se narednih mjeseci , kad govna krenu na govna .

 42. Inglish ,
  pravedno je što su fudbaleri ispali . To je reprezentacija mafije koja se zove država Crna Gora . Ima pravde , neka na Euro idu oni koji prestavljaju civilizovanije narode i države . Za ovakvu banditsku državu svako normalan treba da odbije da se takmiči , da za nju stvara , da za nju radi i doprinosi . To se zove građanski otpor .

 43. Lažlažlaž, jer je činjenica da su Arapi rušili svoje diktatore samo na osnovu dvije čarobne stvari: željom za Slobodom i željom da iskažu svoj duboki patriotizam. Stanovnice i stanovnici Crne Gore, ogromna većina njih, neće i ne želi Slobodu, ona za njih ne postoji, a nijesu ni patriote, oni patriotizma nemaju. Da nije tako, sve bi bilo drugačije u Crnoj nam Gori.

  Potpuna istina Slavko.Arapi imaju svoj ponos i ogromni patriotizam jer se ne
  moze drugacije opisati borba palestinaca za svoju drzavu protiv Izraela,USA
  i ogromnog broja zemalja dje jevreji vode glavnu rijec.

  Naravno veliku i presudnu ulogu su im obezbijedili NATO i druge zemlje EU
  koje su imale svoje parcijalne interese u svakoj od tih zemalja.

  Za nas narod rijec SLOBODA ne postoji a PATRIOTIZAM su drzavne jasle
  i pljacka Gore Crne.

 44. On glumi lisicu koja lažno spava da bi odjednom budna skočila i zaklala kokošku. Najveća laž je da je Djukanović obmanjivao evropske poltičare. Ne nikako, i sve da je htio ne bi mu pošlo za rukom, jer evropski političari raspolažu sa moćnim obavještajnim službama koje znaju u prste Crnu Goru.

  Bravo Slavko.

  Zar Lajcak nije znao sta radi sotona Djukanovic.A sta je radio Lipka i koja
  mu je uloga bila dodijeljena.

  Sta radi Leopold Maurer kao zvanicni predstavnik u kuci Miomia Mugose na
  Marezi.Zar on i njihova sluzba nije mogao dobiti informaciju cija je kuca koju
  zakupljuju.

  Sta radi vec drugi po redu USA ambasador u kuci Danila MItrovica na Marezi
  zar oni ne znaju ko je Danilo Mitrovic i cime se bavio da bi imao takvu kucu.

  Sve strane obavjestajne sluzbe i njihovi sluzbenici koji su ovde angazovani
  znaju o sotoni i njegovim prijateljima i partnerima.Oni su ga doveli na vlast i
  on mora do kraja da im sluzi.Mislim da u regionu nijesu jos bezbjedonosne
  seme nijesu poslozene te im je on itekako kao duznik potreban.Prvo oko
  Kosova a i u problematici sa BiH.Nije on jos obezbijedio podrsku NATO te
  ce morati jos da argatuje.

 45. Tu nijesam potpuno siguran da Arapi imaji neki veliki nagon za slobodom , jer ja pod slobodom podrazumjevam ličnu slobodu . Kuran je vrlo zajebana stvar po mom mišljenju i prilično retardira pojedince po tom pitanju . Meni se čini da oni dugo neće biti istorijski zreli da se bore za svoju slobodu . Ako je tačno da su Rotšildi i masoni iskoristili tadašnje stanje u Rusiji pa finansirali šačicu boljševičkih fanatika da 1917 podignu pobunu i uspostave vlast putem terora koju su te komuno propalice nazvali revolucijom , onda mislim da je i u Libiji sa okolinom djelovao slični scenario . Narod nezadovoljan sasvim desetim razlozima i poslednji mu je motiv sloboda – ako je uopšte neko imao taj motiv , spolja dolazi pomoć u instruktorima koji obučavaju revolucionare , daje se potpuna medijska podrška kroz vrlo često lažne informacije , na kraju ide direktna političko diplomatska i naravno vojna podrška spolja – ako treba . Brzih će mjeseci novouspostavljena stanja postati otvoreno gora i regresivnija od prethodnih , za Libiju i Egipat sam 100% siguran . Tamo je skinuta jedna ološ da bi zasjela još gora .

 46. Kela,
  vec sam ranije pisao da protesti studenata i strajkovi radnika pravosudja i
  zdravstva nijesu spontani.I tada i sad tvrdim da neko upravlja dogadjajima
  iza scene.Vidjevsi prof Milosa Besica koga cak i Miomir Mugosa u intervjuu
  kod Darka Sukovica naziva spijunom i danas saznavsi da je Golubovic clan
  SDP-a a predsjednik studentskog foruma jasno mi je sve.

  Sve,nazalost sve i bas sve kontrolise SOTONA.

 47. Kela,

  Milan Radovic kao direktor zavoda za izvrsenje krivicnih sankcija u Spuzu i
  kao bivsi drzavni tuzilac morao je znati da u ovakvom slucaju je obavezan
  pozvati policiju i obavijestiti tuzioca o smrti pritvorenika.Naravno tuzilastvo
  ili policija tada obavjestava istraznog sudiju nadleznog suda i ona se vrsi
  izvidjaj.Tada istrazni sudija angazuje vjestaka patologa radi utvrdjivanja
  uzroka smrti da bi se kvalifikovalo radi li se o ubistvu ili samoubistvu.

  Zasto se to u ovom slucaju nije desilo treba da objasne svi koji su bili
  ukljuceni u ovaj slucaj.

 48. Salju odredjene ljude u zatvor , da bi ih tamo podavili , zadnji stadijum diktature , a mi ovdje kucamo dok nestaju zivoti , dokle ? Nije li vrijeme da pokazemo zube , prije nego sto i mi dozivimo istu sudbinu … Treba napasti te podle hulje ….

 49. Prvo, Đukanović se nije povukao sa vlasti kao što laže profter. Naprotiv, bez obzira na trenutnu funkciju predsjednika stranke, Đukanović sve konce drži u svojim rukama i neće ih ispuštati dok je živ. Đukanović ne vjeruje da je magičar i ne bavi se magijom, on zna da je mafijaš i zna kako se mafija podređuje sebi: plaćanjem, ubistvima, prijetnjama, nagrađivanjem, nema tu nikakve tajne, a pogotovo ne magije. On je svjestan i zahvlan što ga Zapad drži već dvije decenije i držaće ga ko zna još koliko, a stanovnici i stanovnice će aplaudirati svemu tome.

  Profiter laze da bi smirio onaj mali dio javnosti koji zeli da sotona ode.Pa zar
  sotona Djukanovic nije na poslednjem partijskom kongresu kad je ponovno
  izabran za predsjednika lopovskog DPS-a formirao komisije koje su fakticki
  vlada u sjenci a formalno njegov partijski savjetodavni aparat.

  Profiter itekako dobro zna da sotonu kao i njega podrzavaju obavjestajne
  sluzbi raznih zapadnih zemalja.Svaka od njih sa razlicitih potreba svojih
  zemalja a sve zajedno ga podrzavaju kao svog igraca za ulogu koja moze
  zatrebati u odredjenom momentu.

  Trenutno je to bodenje oci Srbiji oko problema KiM i oko problema koji je
  trenutno u BiH oko nefunkcionisanja cjelovitosti.Tu mu je zadatak da brata
  po lopovluku Dodika podriva u regionalnoj podrsci.

 50. Gradjani,

  vidjeste li defile studenata.Vidjeste li kostimografiju.Vidjeste li ko se sve oko
  njih muvao.Prepoznaste li Srdju Darmanovica ambasadora u USA i bivseg
  dekana FPN.Vidjoste li Milosa Besica i Veselina Pavicevica.Da li vam je sad
  jasno ko je i zasto organizovao defile.Meni je sve jasno i GADE MI SE.

  Nikad do sad ovakvu organizaciju nijesam vidio ni kod politickih stranaka a
  kamo li kod studenata.Koliko do juce po holovima fakulteta pokupilo se kako
  kad po PEDESETAK uvijek istih ljudi a juce odjedanput MASOVNOST.Zasto.
  Zato sto je ovo organizovala sotonina UDBA.

  Sotonina laboratorija zla je katastrofalnu ekonomsku,socijalnu i drustvenu
  zbilju ovim defileom zamislila koristeci emocije o mladosti prebaciti na teren
  koji itekako kontrolisu.Tamo su im oficiri Milos Besic,Olivera Komad,Veselin
  Pavicevic i ostali iz esalona Ranka dvometrice Krivokapica.Ovo je sve dekor
  za zastitu sotone Djukanovica i njegove ratne i kriminalne proslosti.

  U ovu svrhu je i organizovana ona cuvena polu tajna vecera dje je utvrdjena
  navodna Djukanoviceva ugrozenost i date smjernice za daljnje djelovanje u
  pravcu jacanja pozicije sotone.

  Samo jedna od pratecih manifestacija koje ce uslijediti je i ovaj defile raznih
  studentskih likova koji cak i ne kriju stranacku pripadnost.Da ne bi nagadjao
  koja ce tada usvojena manifestacija sledeca biti realizovana molim za malo
  strpljenja.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: