Posted by: Slavko Perovic | January 4, 2012

4.01.2012.g.

Poštovane posjetiteljke i poštovani posjetioci bloga, veliki pozdrav za vas! 

Prije nekolika dana gopodin Perović je dao internu vojvođanskom novinaru Toniju Lovrekoviću pa vam mi taj internu darmo na čitanje! Čim intervju bude objavljen na portalu kojem je dat, obavijestićemo vas i o toj činjenici!

LOVREKOVIĆ: Da imate priliku da se vratite na početak devedesetih, da li biste i šta menjali u vašem političkom i javnom delovanju? Kajete li se zbog bilo čega?

PEROVIĆ: Kada sam osnovao Liberalni savez Crne Gore januara devedesete, imao sam trideset i pet godina. Pored mnogih drugih znanja koja sam nosio u sebi, bio sam fenomenalan poznavalac velikosrpskog projekta i poznavalac njegovih istorijskih i političkih uzroka, zvanično, ali i tajno formulisanog 1844-e kao tajni program djelovanja srpske politike.

Kreator programa bio je  Ilija Garašanin, a naslovljen je kao  „Načertanije“. Taj projekat je bio zločinački i imperijalnog karaktera i  nalagao je asimilaciju, posrbljavanje svih slovenskih naroda koji su se nalazili oko  tadašnje Srbije, graničili se sa njom. Ista paklena sudbina „Načertanijem“ je namijenjena  i Crnogorcima sa ciljem njihovog posrbljavanja i potpunog ubijanja, uništavanja njihove stare države, što se 1918-e, okupacijom Crne Gore od strane srpske vojske i organizacijom, od strane srpske vlade, izdajničke Podgoričke skupštine, i ostvarilo: Crnogorci su nasilno proglašeni Srbima, uništena im je sve ta dinastija Petrović -Njegoš, kralj Nikola je detronizovan, uništena im je vojska, uništena im je autokefalna Crnogorska pravoslavna crkva, uništena im je kultura, jezik, zabranjene su im slavne zastave, zabranjena im je crnogorska narodna nošnja, u škole je uveden srpski jezik sa ekavicom, crnogorsku kapu su Crnogorci mogli nositi samo sa krstom i četiri ocila iz srpskog grba, ocila koja je velikosrpka propaganda lažno čitala kao četiri slova „s“ sa porukom: „Samo sloga Srbina spasava!“ Desilo se i još mnogo toga zlog, ali se desila i pobuna Crnogoraca protiv srpke okupacije, njihov ustanak koji će potrajati nekolike godine i tokom koga će srpska vojska nad Crnogorcima počiniti stravične zločine! Srpska nacija je u Crnoj Gori planirani i ostvareni velikosrpski proizvod, izmišljotina velikosrpske politike i njenih agenata kojima će, u vrijeme Garašanina, ali i nakon njega, Crna Gora biti preplavljena. Želim da  vas još jednom podsjetim da je Garašaninov projekat bio tajni, ali se svaka srpska vlast upravljala po njemu, naravno i vlast zločinca Slobodana MIloševića! Rezultati su vidljivi na svakom koraku: zločin, pljačka, razbijanje u krvi one divne, velike Jugoslavije.

Prvi put je srpska javnost za Garašaninov program saznala tek 1907-me! Do tada on je funkcionisao zloupotrebljavajući najcrnjom i najperfidnijom mogućom manipulacijom opravdani i nadahnuti srpski patriotizam, na isti način će djelovati i Slobodan Milošević.

Liberalni savez je rođen u paklu zahuktale zločinačke Miloševićeve politike. Stvoren je da bi tome zlu u lice rekao: „Ne Miloševiću, ti ovuda proći nećeš, ne damo ti!“ Tako smo i dejlovali, bila je to misija koja okupila na desetine i desetine hiljada građana Crne Gore u onim godinama kada je protiv nas pokrenuta tajna i javna policija, udbini špijuni, udbaški mediji, kada su Milo Đukanović, Momir Bulatović, Svetozar Marović i bataljoni njihovih slugu bili cunami koji je trebao da nas slomi, ali mi smo slomili njih, mi smo pobijedili, bez obzira kako to nekima danas izgleda i pored njihove bezočne i očigledne krađe svih izbora koje su do danas organizovali!

Ne kajem se, niđe nijesam napravio grešku, ponosim se svime što sam uradio, a za liberale otvoreno kažem: bili su i ostali sveti pokret za slobodu crnogorsku!

Sve bih isto uradio ponovo!

LOVREKOVIĆ: Da li Balkanci pate od potrebe za velikim vođama, imajući u vidu da su od davnina pa do vremena Mila Đukanovića, Borisa Tadića ili Milorada Dodika gradili kult neprikosnovenih lidera koje nacionalno stado mora pratiti bez pogovora?

PEROVIĆ: Vaše pitanje je dio odgovora, tačno je to što ste rekli, kultovi su se smišljeno i planski gradili iz centra moći,  kako bi bili osnova diktatorskog djelovanja. Tome treba dodati i stravičnu balkansku podlost, spremnost na laž i prevaru, ali i spremnost na zločin. Pisalo se decenijama  i objavljivalo na desetine hiljada knjiga koje su očigledno i bezočno falsifikovale balkansku istoriju, a od crnogorske pravili velikosrpsku gibanicu ogromnih laži, a takve „istorije“ predavale su se na univerzitetima, a posebno i bestidno do kraja – na beogradskom.

Što je bila i ostala Srpska akademija nauka i umetnosti osim kovačnica najcrnjih istorijskih laži o srpskoj prošlosti i proizvođač srpskih velikosrba? Zar nije strašno kovati kralja Petra Prvog u zvijezde, a ne reći istinu da je bio jedan limitirani, sebični, beskrupulozni vladar koji se vješto ukrivao iza njegove navodne borbe za demokratiju? Zar nije strašno ne reći istinu da je njegova politika odvela Srbiju u sunovrat, a da se taj sunovrat, u konačnom proizvodu, zove Slobodan Milošević, a da mu je prethodio užasni i sramni kralj Aleksandar? Kako je moguće Petrovog sina, tog istog kralja Aleksandra, inače unuka crnogorskog kralja Nikole, (Aleksandar je rođen na Cetinju), pretvarati u političkog genija kad je on bio i ostao neviđeni diktator, pljačkaš, ubica, beskrajni velikosrbin, porobljivač svih jugoslovenskih naroda zajedno sa srpskim, i izvršilac terora nad njima, limitiran kao mu otac, terora koji je bio glavni uzrok raspada one Jugoslavije i zločinačkog dolaska komunista na vlast? Kako je moguće slaviti Nikolu Pašića, koji je sa svojim rođenim sinom Radom bio neviđeni pljačkaš i dugo vremena bio  glavno oružje u Aleksandrovim rukama, kako se Pašić može slaviti, a ne reći ni riječ o zlikovaštvu njegove „politike“, kako je moguće da glavni beogradski trg nosi Pašićevo ime, umjesto da nosi ime jednog Nikole Tesle ili jednog Milutina Milankovića, kako je moguće da je taj trg  postao  postolje Pašićevom  ogromnom spomeniku?

Karađorđevići su došli na vlast prethodnim zločinačkim ubijanjem kraljevskog para Obrenović, zasjeli su na krvlju stravičnog zločina okaljani srpski prijesto, a bili su finansijski niko i ništa! Ali,  Aleksandar je 1934 – te sahranjen kao jedan od najbogatijih evropskih vladara! Odakle mu bogatstvo? Od pljačke sopstvene države i svih njenih naroda. Isti je Milo Đukanović i u načinu vladanja, i u načinu pljačke, pljunuti Aleksandar u kombinaciji sa Pešićem!

LOVREKOVIĆ: Da li je jedan od najvećih problema ovog dela Evrope “kratka pamet” i da li je ona jedan od uzroka nedovoljne prosperitetnosti?

PEROVIĆ: Kako da ne! Nakaznim školstvom projektovanim da štiti diktaturu,  građanima bivših Jugoslavija  su Istina i pamet zabranjeni kao pojave, do njih se nikako ne smije doći, ali ni posegnuti za njima, odmah postajete neprijatelj protiv koga se pokreće hajka i progon. Evo vam primjera: Zar nijesmo učili kako su se protiv Turaka borili samo Srbi, a činjenice govore da su ti isti Srbi robovali Turcima pet stotina godina! Kakva borba? Đe se drugo, osim u Srbiji, s ponosom, umjesto sa stidom, ističe  petstogodišnje robovanje? Niđe. Zar nas nijesu lagali kako su se u Kosovskoj bitci protiv Turaka borili samo Srbi, a krila se bezočno istorijska istina da su se, zajedno sa Srbima, borili i Hrvati, i Bosanci, i Albanci, a krila se i istina da ondašnji Crnogorci u Kosovoskoj bici nijesu učestvovali, lagalo se da je Vuk Branković izdajnik!

Kosovsko polje bi trebalo da bude polje srpskog plača, srpske tuge, ali se stravični kosovski poraz u Srbiji slavi kao – pobjeda! Rastežu se harmonike, pjeva se, tancuje se, razvijaju se u veselju zastave, pije se do besvjesti. Koliko Srba zna da je sin Lazarev Stefan postao Bajazitov vazal koji je, boreći se rame uz rame sa Bajazitom, evropske hrišćane pobijedio u nekoliko bitaka, pa i onoj stravičnoj na Nikopolju.Koliko Srba zna da je Lazareva šćer Olivera postala Bajazitova žena koja mu je rodila četiri sina? Koliko ih zna da Miloš Obilić istorijski nije postojao, da je izmišljen, da je Murata ubio Bajazit, a ne Miloš? Koliko ih zna da je Marko Kraljević poginuo kao turski vazal u bitci na Rovinama, i još mnogo, mnogo toga što sve istorijski potvrđuje vjekovno srpsko ropstvo, a ne nikakav srpski otpor protiv Turaka, sve tamo do pojave Karađorđa. Kad smo mi i đe učili da su se protiv Turaka borili i Grci, i Bugari, i Rumuni, i Mađari, i Bosanci, i Hrvati, i Albanci? Ne, za naše škole i lažne istoričare borili su se samo Srbi, što je fundamentalna velikosrpska laž. Koliko Srba zna da je prva srpska oblast koja je prva prihvatila islam bila – Lazareva Raška, docniji Sandžak? Ama skoro niko, i ako im je Raška i dandanas pred očima, i njihova je. Tako vam to ide decenijama i decenijama sve do naših dana. Laž gnusna i istorijska prevara,  nama caruje!

LOVREKOVIĆ: Ima li nešto više od čiste poetike u stihovima Đorđeta Balaševića “da li su to bila bolja vremena, ili smo bolji bili samo mi?

PEROVIĆ: Ima. Ondašnjim ljudima se lakše manipulisalo, lakše su varani, navođeni i zavođeni, lakše su im se pred očima vezle i upotrebljavale laži, lakše se zločinački iskorišćavao njihov patriotizam. Ljudi su bili vrijedni, borili se, radili, Tito je bio uzdignut na rang Boga i pored toga što je bio otvoreni diktator i neviđeni masovni ubica. Zapad je stajao iza njega, u prvom redu CIA. Većina zemalja Istoka sanjala je da dođe u poziciju Jugoslavije, tu su bili i nesvrstani, ali i ogromni zapadni najpovoljniji krediti  Jugoslaviji od kojih su mnogi bili bespovratni. Sve ove i još mnogo drugih činjenica održavale su kod jugoslovenskih naroda  laž o jugoslovenskoj izuzetnosti, samo su rijetki znali da je onakva komunistička Jugoslavija bila vještački proizvod  dogovora velikih ihladnog rata, odnosno tek samo jedan od američkih projekata u tuči protiv Sovjetskog saveza. Tito je bio njihov pion i ništa drugo.

Vremena su bila bolja, ali i kobna, trošilo se nezarađeno, živjelo se opušteno, tri su teme dominirale: Tito i sport, i nesvrstani. Ako bi neko krenuo  protiv toga, varajući se da će Tito dozvoliti reforme, završavao je kao što su završili Savka Dapčević Kučar i Miko Tripalo u Hrvatskoj, ili Latinka Perović i Marko Nikezić u Srbiji, ali, stradalo se i u drugim republikami, svima osim u Crnoj Gori, jer su crnogorski komunisti bili najveći uvlakači u južni predio Titovih leđa, isti njihov tretman imao je taj dio leđa i Slobodana Miloševića. Kada su Titiove laži tresnule o pod i razbile se u paramparčad, Slobodanove su hitno zamijenile Titove. Ponosim se što sam dao ogroman doprinos, zajedno sa crnogorskim liberalima, da i Miloševićeve gnusne i zločinačke laži završe isto kao i Titove.

LOVREKOVIĆ: Ima li krivice medjunarodne zajednice za trenutno stanje u Crnoj Gori i na Balkanu, imajući u vidu da su regionalne despote na početku njihovih karijera tumačili kao “faktore mira, stabilnosti i demokratije”?

ODGOVOR: Najveći krivac je američka politika. Niko drugi nego CIA pripremala je tri decenije ratno razbijanje Jugoslavije, Milošević je bio CIA-in robot, a njen službenik, pored ostalih, bio je moćni Jovica Stanišić. Krvavo razbijanje Jugoslavije ima nekoliko američkih poruka. Prvo, to je suštinski antievropski čin. Amerikanci, tačnije, njihova politika, lude i na samu pomisao da se Evropa konstituiše kao uspješna zajednica raznih naroda, raznih kultura i nekolike religije. Upravo je takva bila Jugoslavija, bez obzira na sve prevare koje sam malo prije opisao. Evropi je poručeno jugoslovenskim razbijanjem: ako krenete pravim putem, proći ćete ovako kao što je prošla Jugoslavija. Drugo, Evropi su ratom  nametnute, umjesto jedne Jugoslavije koja se bez problema mogla transformisati u moderno, demokratko društvo, čitavih  sedam novih država kojima vladaju mafije koje su pod američkom kontrolom, baš kao što  su u istom statusu i sve druge svjetske mafije, osim ruske i kineske. Jednostavno, to je američki način kontrole i jedan od oblika vladanja Svijetom. Treće, ne smijemo nikad zaboraviti da je sa ratom u Bosni počela globalizacija planirane američke anti – islamske politike, koja je u svojoj biti idiotska. Sjetimo se: zar je jedan danski karikaturist iz čista mira mogao u Alahov turban da stavi bombu, a da mu to prethodno nije naređeno ili naručeno kao planirana stravična provokacija? Naravno da nije. Sjetimo se da su gorjele džamije u Amsterdamu, da su nemiri bili izraženi svuda u Evropi, da je  Francuska zabranila nošenje marame preko lica, zar namijenjen islamskim ženama, da Švajcarska nije dozvolila izgradnju minareta, da je Merkelova izjavila kako njemački projekat multikulturalnosti nije uspio, sjetimo se što je radio mafijaš Berluskoni i još mnogo drugoga i uočićemo da je sve to jedan plan čiji je dio bio i ratno rušenje Jugoslavije i ugrožavanje Evrope.

Uvjeravam vas, da je Milošević predao Kosovo Amerikancima onako kako su oni tražili, on bi postao nosilac naručene mu Nobelove nagrade za mir! Nije to uiradio i završio je na haškom sudu. Ali, zašto na taj sud nije izveden jedan Veljko Kadijević? Jedan general Blagoje Adžić? Ili general Panić i još mnogi drugi? Zašto na taj sud nije izveden ratni zločinac Milo Đukanović? Zašto nije izveden jedan Momir Bulatović zajedno sa Svetozarom Marovićem, zašto je jedan Šljivančanin dobio sramotno nisku kaznu za užasan ratni zločin ubijanja ranjenika? Zašto se na tom sudu nije našao jedan Dobrica Ćosić? Odgovor je lak i samo jedan: sve su to bili i jesu igrači CIA-e, to ih je štitilo i štiti, i ništa drugo. Po Amerikancima stvari stoje ovako: budi naš igrač, slušaj naša naređenja, bićeš  odlično nagrađen i čuvaćemo te, prvenstveno čini zločin kad ti se naredi, i to bespogovorno, inače bi druga! Na primjer, Milo Đukanović je odbio da na haškom sudu svjedoči protiv Miloševića, i nikome ništa, ni jedan evropski i američki državnik o tome sramotnom činu zaštite zločinca Miloševića od strane Đukanovića nije progovorio ni riječ,mediji takođe,  nastao je zaglušujući muk koji traje do danas!

LOVREKOVIĆ: Ivica Dačić i Dragan Marković Palma vode Srbiju ka Evropi, Đukanović se izvinjava Dubrovniku i predstavlja faktor regionalnog pomirenja, a HDZ priča o multinacionalnoj Hrvatskoj. Kako je došlo do takvog obrta događaja i šta se krije iza njega?

PEROVIĆ: Čujte, nakon petog oktobra dvijehiljadite, znači nakon pada Miloševića, u Srbiji se morala desiti jedna ključna stvar koja je Srbiji istinski otvarala vrata i pokazivala put kojim se ide do modernog, prosperitetnog i demokratskog svijeta. Prvo, Miloševićeva Srpska partija socialista je, kao zločinečka mafijaška stranka morala biti zakonom zabranjena! Isti postupak i iz stih razloga morao je biti primijenjen i na Srpsku radikalnu stranku zlikovca Vojislava Šešelja te na JUL Mire Milošević!  Srpska akademija nauka i umetnosti morala je da bude izložena stravičnoj kritici, a  njen memorandum  morao je biti podvrgnut rasturanju kao gnusna laž i to rečenicu po rečenicu! Ćosić je morao da završi na srpskom sudu, on i mnogi drugi ratni huškači i ratni kreatori kao i zločinci. Isti tretman javne osude morala je da prođe i Srpska pravoslavna crkva i njeno najviše sveštenstvo koje je pokorno služilo Slobodana Miloševića. Nasuprot tome imamo pogubnu činjenicu da je bliski Miloševićev saradnik i ondašnji junoša Ivica Dačić danas ministar unutrašnjih poslova u vladi Srbije, užas! I sad, kao Dačić, a podržavalac Slobodana Miloševića, hoće u Evropu! To ima samo jedan istiniti naziv: s p r d nj a. A Palmu  ja uošte ne bih komentarisao osim da je on istinito lice i naličje srpske politike, ali i života, pa ko voli, nek izvoli, ali je to činjenica!

LOVREKOVIĆ: Gde bi bila Crna Gora danas da su se pitali vaši liberali,a gde se nalazi pod vladavinom  Mila Đukanovića?

ODGOVOR: Da smo mi došli na vlast Crna Gora bi mnogo ranije postala nezavisna, ali i demokratska i uspješna država. Takođe, ne bi bilo mafije, ne bi bilo pljačke, Crna Gora ne bi bila crno ogledalo svega crnog što je predviđao jedan Džordž Orvel. Ali, desilo se sve obratno upravo zbog činjenice što je Milo Đukanović  CIA-in pion, on se nalazi pod njihovom zaštitom, jer im u cjelosti odgovara. Sa druge strane Milo Đukanović je i najveći velikosrpski agent koji je ikad djelovao u Crnoj Gori i on radi na njenom uništavanju. Američki je cilj da, pored Velike Albanije, koju su već stvorili osamostaljenjem Kosova, realizuju kao protivtežu Albancima i Veliku Srbiju,  do duše skraćenu za hrvatske teritorije koje je Milošević bio okupirao, ali će takva Srbija ipak biti velika i Milošević će se i u grobu osjećati kao pobjednik. U takvu Veliku Srbiju ući će BiH, Makedonija i Crna Gora kao nadoknada Beogradu za vječno izgubljeno Kosovo, to je jedan od američkih ciljeva na ovom području. Naravno, takva Velika Srbija, upravo kao i Velika Albanija, američkom voljom mogu da budu gurnute u nove ratove kad god to Vašington poželi, a željeće!

Crna Gora danas je privatni posjed mafijaške porodice Đukanović i njihovoh mafijaških klanova. Ona je opljačkana do kosti, Đukanović ju je potpuno ubio, nje nema osim geografski. U njoj je jedina „politika“ slušanje i ostvarenje bilo koje želje Mila Đukanovića, šefa crnogorske mafije. U Crnoj Gori mafija je dvadesetdvogodišnja vlast, a Đukanovićeva Demokratska partija socialista nije ništa drugo nego mafijaška organizacija. Jednog dana ona mora biti zabranjena ekonom!  Isto takva je i lažna Socijal-demokratska partija dugogodišnje mafijaške politikantske striptizete od Ranka Krivokapića. Ova mafijina ljuljaška izrasla je iz lažne, a mfijaške stranke reformista koju je vodio mafijaški saradnik i sluga Žarko Rakčević. I ona mora biti zabranjena zakonom!

Kompletna crnogorska „opozicija“ je u službi mafije, isti su takvi mediji na čelu sa udbinim bitnim lauferom od Midraga Profitera Perovića, šefa Druge mafijaške familije u Crnoj Gori, pošto su Đukanovići prva! Sve državne institucije su mafijine, isto je takva Crnogorska akademija nauka, isto je takva Dukljanska akademija nauka, isto je takva Crnogorska pravoslavna crkva sa mafijinim slugom i lažnim vladikom Mihailom, isto je takva lažna Crnogorsko-primorska mitropolija na čelu sa velikosrpskim stravičnim agentom Amfilohijem Radovićem.

Ovoj priči ne bi bilo kraja, ali njen kraj je u sljedećem: javno kradući program crnogorskih liberala kako bi ga zloupotrijebio i istovremeno ubio, mafijaš Milo Đukanović je zauvijek ubio Crnu Goru, nje više nema niđe, osim u onim rijetkim, poput méně, kojima je Crna Gora u srcu, i nikad im je niko uzeti neće! Tragedija je što ogromna većina stanovnica i stanovnika Crne Gore podržavaju Đukanovića, a tragedija je što su nas liberale skoro svi redom izdali prodajući se mafiji. Izdale su nas i crnogorske manjine: Hrvati, Albanci, Bošnjaci, a mi liberali, živote smo im spasili. Zamislite da sam se ja devedesetprve pojavio na televiziji i rekao da liberali jesu za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, ali da se taj cilj sa crnogorskim Albancima, Hrvatima i Bošnjacima postići ne može i da ih se treba riješiti! Uvjeravam vas da bi bili, u najkraćem mogučem roku, svi do zadnjeg, pobijeni! To spasenje vratili su nam kolektivnim izdajama! Najvjerniji saveznik Mila Đukanovića su srpske stranke u Crnoj Gori Andrije Mandića i Peđe Bulatovića, sve je to prljava igra, ali igra koja u Crnoj Gori prolazi ne zato što to ovdašnje stanovnice i stanovnici ne vide nego obratno: što se sa tim slažu!

LOVREKOVIĆ: Pratite li političku situaciju u Srbiji? Šta mislite o deklaraciji “Preokret”?

ODGOVOR: Djelimično. Deprimira me ta nemoć Srbije da se izvuče iz kandži velikosrpskih laži. Čujte, velikosrpstvo je iskopalo kuću i Srbiji i Crnoj Gori, rasturilo Balkan,  ali u Srbiji još nema političkog obračuna sa velikosrpstvom i to je kobno, sa njim se još uvijek i poslije svega, politički manipuliše. A što je velikosrpstvo? Sve je to gola laž na golu laž u građenju lažne i mitomanske srpske izuzetnosti i veličine.

Što se tiče „Preokreta“ ja mu ne mogu naći zamjerku, naprotiv. Ali, kroz onakav poziv za stvaranje pokreta za „Preokret“ može se istinito osvijetliti strahovito duboko dno u kojem se Srbija, sopstvenom krivicom obožavanja velikosrpskih laži, našla. Novonastale države balkanske moraju ići putem međusobne sradnje i povezivanja, ali ta saradnja se ne može graditi lažnim i sramnim izvinjenjima tipa Đukanovićevog Hrvatima i Dubrovniku!  Stravičnija je, od nesojstva tog izvinjenja, činjenica da je Hrvatska Đukanovićevo  lažno izvinjenje prihvatila! Bilo mi je došlo da povratim od gađenja kad sam na otvararnju Dubrovačkih „Ljetnih igara“ u svečanoj loži, pored hrvatskog predsjednika Josipovića, vidio crnogorsku kreaturu od predsjednika republike i mafijašku uzdanicu Filipa Vujanovića. Josipović, koji je otvorio igre, u govoru je pozdravio Vujanovića, ali je najstrašnija bila činjenica da se ne nađe ni jedan jedini Hrvat u masi prisutnih,  da Vujanoviću uputi makar  jedan jedini pogrdni uzvik, ništa, naprotiv – aplauz! Kad tome dodamo da je nedavni dolazak Tereze Kesovije i njen koncert u Narodnom pozorištu u Podgorici organizovala Vlada republike Crne Gore, u prevodu istinito čitaj: mafija, i da je Kesovija,uz njeno standardno lažno smiješenje, sva sretna pjevala onima koji su poveli rat protiv Dubrovnika i Hrvatske, popalili i popljačkali Konavle pa tako i Kesovijinu kuću, zgadi vam se. I pazite: ja napišem otvoreno protesno pismo Terezi Kesoviji koje hrvatski mediji, osim jednog,  koliko mi je poznato, nijesu ni konstatovali! Kako to nazvati? Samo ovako: užas i sramota hrvatskih medija! Ali je još užasnije što znam da im je takav stav naređen od strane vlasti, i to je to: Živjele ujedinjene balkánské mafije! U ime toga stava kod Đukanovića je boravio i predsjednik dubrovačkih dragovoljaca i Đukanovića ishvalio kao da je bio kod Mahatme Gandija! Strašno!

 

LOVREKOVIĆ: Koliko Srbija i Crna Gora ispaštaju zbog izostanka procesa lustracije?

PEROVIĆ: Ogromno i nenadoknadivo. To je ogromni teret o vratu Srbije i Crne Gore, onaj teret koji ih vuče na samo dno kloake u koju su same i dobrovoljno upale. Očigledno je da one ne žele sa tog dna da se pomjere, da isplivaju, i da se izvuku iz kloake. Kako se to i može desiti kad su vam najugledniji ljudi u obje države otvoreni kriminalci i šefovi mafije, kako? Odgovor je lak: nikako, zato i jeste sve tako kako je. A običnom građaninu je ubijena i najmanja želja za otporom, ona  počinje i završava pričom u kafani, i niđe drugo. Naprotiv. Trend je kod ljudi da se mafijama priključe, oni takvo priključenje smtraju jedino isplativim i uspješnim.

LOVREKOVIĆ: Koji su najveći problemi današanje Crne Gore?

PEROVIĆ: Dva su temeljna problema koja proizvode i masu drugih. Prvi je Milo Đukanović i njegova mafija. Đukanović mora biti uhapšen i izveden pred lice pravde, mafija mora biti rasturena, a Đukanovićeva lažna stranka DPS, koja je samo dio mafijaške organizacije, mora biti zakonom zabranjena! Enormno bogatstvo koje je Đukanović pljačkom i kriminalom stekao, mora biti vraćeno narodu. Isti postupak mora zadesiti i najbliže Đukanovićeve saradnike, a isto mora proći i njihova pljačkom stečena imovina.

Krivokapićeva Socijaldemokratska partija  takođe mora biti zakonom zabranjena, a najvjerovatnije i Krivokapić uhapšen i izveden pred sud. Isti tretman moraju proći i dijelovi vođstava lažnih opozicionih stranaka  čija članstva pojma nemaju što im dijelovi vođstava rade, ali njihove stranke ne moraju biti zabranjene.

Drugi je problem užasan, a on se sastoji od američke i evropske podrške crnogorskoj mafiji, podrške koja istog trena, sad i zauvijek mora prestati, odmah! I ne samo to, nego se njihova energija  mora preobratiti, preokrenuti u energiju uništavanja crnogorske mafije i njenih stravičnih posljedica. Da li će se takav preokret Američko – evropski desiti? Neće! S obzirom da u Crnoj Gori nema ni naznake bilo kakve narodne pobune, politika Zapada zna da pliva u sigurnom. Crnogorci znaju da tonu u septičkoj jami mafije, ali to hoće, žele i podržavaju, u tome jezivom trendu se krije tajna zvana: mafijaška Crna Gora!

LOVREKOVIĆ: Sta mislite o Nebojsi Medojevicu? Postoji li alternativa Djukanoviću u današnjoj Crnoj Gori? 

PEROIVĆ: Medojeviću je o onu bivšu i lažnu nevladinu organizaciju koja se zvala „Grupa za promjene“, kao i njen prelazak u političku stranku zvanu „Pokret za promjene“ organizovala mafija po naređenju njenog šefa. To vam sve govori o Medojeviću i njegovom režiranom i navodnom „suprotstavljanju“ mafiji. On je njen sluga i ništa više, i ništa manje! Ako želite da dešifrujete Medojevićevu lažnu stranku zagledajte se u navodno nevladinu organizaciju zvanu MANS. Ona je slično oruđe u rukama mafije! Crna Gora iskrene i prave opozicije ni iskrene i prave  nevladine organizacije – nema! Kud god pogledate, samo mafija,mafija i mafija.

Predlažem da Crna Gora promijeni ime u: Mafijaške crne planine!

 

Advertisements

Responses

 1. Dobar interviju .
  Da stvar bude luđa , taj Daček i Palma su u toj srbijanskoj Vladi učinjeli više nego svi ostali ministri iz Demokratske stranke , što opet govori o jadovluku kompletne srbijanske politike posebno one koja se naziva demokratskom i proevropskom .
  Ali , ne bih se složio sa konsttacijom Milo vlada kao kralj Aleksandar . Mnogo mi je bliža briljantna ocjena koju je Slavko iznio 98 ili 99 , da je Milo savršena kombinacija Nikole I Petrovića i Josipa Broza , da stvar bude gora – on kombinacija njihovih najgorih osobina , jer kod Mila mislim da ne postoji ijedna valjana osobina .

 2. Do potonje se slazem sa-

  Đukanović mora biti uhapšen i izveden pred lice pravde, mafija mora biti rasturena, a Đukanovićeva lažna stranka DPS, koja je samo dio mafijaške organizacije, mora biti zakonom zabranjena! Enormno bogatstvo koje je Đukanović pljačkom i kriminalom stekao, mora biti vraćeno narodu. Isti postupak mora zadesiti i najbliže Đukanovićeve saradnike, a isto mora proći i njihova pljačkom stečena imovina.

  Slavkovim odgovorom.

  A sta cemo sa Serbom profesorom izvrsiocem DPS naredjenja.Da li je morao
  primiti asistenta Premovica,kako kaze Zivko Andrijasevic clana DPS-a ili nam
  je Serbova prica da je Zivko najveci DPS-ovac prihvatljivija.

  Evo se oglasi Djurdjina Ivanovic da se odavno provjerava prica o korupciji
  u privatizaciji telekoma.Dilema je od tih 7,4 miliona koliko su uzeli Obradovic
  Oleg i Miodrag Ivanovic a koliki komad je otisao sefu mafije.tu je i Darko
  Uskokovic capnuo neku crkavicu a onda je dobio namjestenje za ambasadu
  u Rimu.

  A dje su novinari da nedje sefa mafije Djukanovica iznenade pitanjem koje je
  odijelo na njemu,dje ga je kupio i posto je placeno.Da ga pitnu koje cipele
  obuva,posto ih je platio i dje ih je kupio.Mozda sad kad je bio u posjeti i
  lobiranju u Azerbejdzanu da se nakupovao svega.isao je kod slicnog njemu
  despota predsjednika Alijeva.dobro bi bilo saznati dje i posto kupuje odijela
  Zilli,Brioni i Kiton,a dje kupuje cipele Charch,Santoni,Tods i Feragamo.Ima
  li novinara koji ga smije to pitati.Mozda saznamo vise o tim velikim outlet
  centrima dje se on snadbijeva dobrom robom za male pare.Akcija.Akcija.

 3. Kopali ga u Košutine crevlje, dabogda.

 4. Najača kletva koju sam čuo , svaka čast Mondo .

 5. Budva,prijestonic kriminala na koncerta merlina u narod,pretezno mladji neznaveni svijet uvukli se lupezi i krimosi pocev od bivseg gradonacelnika i novog,pa lazno bolesni bivsi premijer sturanovic koga je ka staru krpu sutno sef kad je on morao da se vrati……jelena kokoska radjenovic koja blage veze nema o turizmu sa svojim radovicem i sponzorusama festaju na nas racun najskuplja pica.Sasa radovic sa sponzorusam prelazi posle koncerta u turbo folk hotel astoria dje do 6 ujutro razvaljuje ta odvratna muzika,sto do radovica na toj kic zabavi nas vrli novinar istrazivac petar komnenic.
  Bas ih briga sto stari grad odlijeze od jauka cece,stoje,bruncik i ostalih pevaljki,sasa jadov radovic u drustvu pet sest sponzorusa trazi da muzika i dalje ide i prijeti da ce poslati inspeciju u ime vlade i naravno ispunjava mu se zelja a piju i zderu na reprezentaciji,vjerovatno su jos dosli slubenim autima
  Nije ih sramota niti ih moze biti,turizam u katastrofalnom stanju eto kad jedna albanija je prosle godine imala 1,5 milijardu od turizma.

 6. Svaka cast, Slavko.

  Sta reci…Sve gola istina, mracna i sumorna kao i zivoti balkanskih naroda.

 7. Postovane posjetiteljke i poštovani posjetitelji, obavještavam vas da je
  Intervju objavljen na

  http://glasackakutija.com/2012/01/04/slavko-perovic-balkanom-vladaju-mafijasi/ ,

  i nalazi se na naslovnoj strani sajta.

  Pozdrav!

 8. ,,Crna Gora danas je privatni posjed mafijaške porodice Đukanović i njihovoh mafijaških klanova. Ona je opljačkana do kosti, Đukanović ju je potpuno ubio, nje nema osim geografski. U njoj je jedina „politika“ slušanje i ostvarenje bilo koje želje Mila Đukanovića, šefa crnogorske mafije. U Crnoj Gori mafija je dvadesetdvogodišnja vlast, a Đukanovićeva Demokratska partija socialista nije ništa drugo nego mafijaška organizacija. Jednog dana ona mora biti zabranjena ekonom! Isto takva je i lažna Socijal-demokratska partija dugogodišnje mafijaške politikantske striptizete od Ranka Krivokapića. Ova mafijina ljuljaška izrasla je iz lažne, a mfijaške stranke reformista koju je vodio mafijaški saradnik i sluga Žarko Rakčević. I ona mora biti zabranjena zakonom,,

  Da, upravo tako, da ima srece i pameti kod ovog i ovakvog naroda, obje bi stranke trebali poslati u muzej da malo pocinu od raznih nepocinstava…to bi bio melem za crnu nam goru,,

 9. Perfektan intervju Slavkov! I svakom đetetu u Crnoj Gori je jasno da je ovoga čovjeka trebalo SLIJEPO pratiti, jer bi Crna Gora jedino pod njim postala jedno malo slobodno društvo, potpuni izuzetak i primjer na evropskom kontinentu! Upravo zato ovaj čovjek nije ni mogao doći na vlast u Crnoj Gori, ali bogami ni niđe na Balkanu, a teško i u Evropi! Sad će se mnoge ‘ politički korektne demokrate’ (čitaj – agenti službi, a u manjem broju kompletne neznalice!) naježiti pri sintagmi ‘slijepo pratiti’, iako je s druge strane, svakome od nas prirodno i logično da se predamo u slijepoj vjeri svakom hirurgu, koji je iza sebe imao stotine operacija! Zašto je to prirodno i logično kada se to tiče hirurga kojemu u ruke predajemo bez pitanja svoj život, ali to nije tako u politici? Zato što politika ima svoje studiozno razrađene biheviorističke metode zavođenja, putem kojih se korišćenje Zdravog razuma nastoji i uspijeva predstaviti kao oruđe ‘reakcionarnih, antimodernih i zaostalih’! Zato se ljudi navodno stide koristiti Zdravi razum, kada je politika u pitanju, te pribjegavaju tako privlačnoj ‘učenoj’ zoni relativizovanja. Ipak, nije krivica isključivo na manipulantskoj strani političkih elita, ogromna većina naroda svjesno koristi aktuelnu propagandu (a koju sasvim lako čita!), kao alibi za sopstveno nesojstvo. Aktuelna propaganda u svakom društvu zapravo prati bilo naroda, projektuje ono što narodu ‘leži’ i kreira se kao ogledalo većine i njena hrana i utočište! Jer, zdravlje jednoga naroda, odnosno posjedovanje Zdravog razuma, a koji podrazumijeva i elementarni integritet svakog pojedinca unutar toga društva, jeste preduslov, odnosno kočnica plasiranju određenih političkih projekcija. Tih kočnica i standarda u ovome društvu nema ni u naznakama, jer nije tačno da ljudi zbog propagande ‘ne znaju, ili ne mogu da razaznaju’! Tačno je da baš svi u ovoj zemlji npr. znaju što je radio Đukanović, a što je radio Slavko Perović! Ko je atestiran na zločin, a ko na dobro! Znaju dobro kome bi život povjerili da se radi o hirurzima, ali svoje primitivne, vulgarne i kratkoumne računice, a posredstvom svojih nekaraktera radije vezuju za nekoga sličnom sebi! Ne žele oni najboljega da vodi zemlju za njihovu đecu, oni žele viđeti sebe na čelu, a kroz Mila vide upravo sebe, to je njima najbliskije, to gotovo da su oni sami na vlasti! Lako se s njime poistovjećuju, jer njihovi štakorski mozgovi funkcionišu na istom milovskom uličarskom mentalitetu! I sada se jasno i bjelodano vidi da su hiljade koje su slijedile Slavka tamo bile isključivo povučene njegovom harizmom, energijom i ljubavlju prema ovoj zemlji, ali ne i istinom koju je promicao! Kada su se pojedinačno trebali boriti za tu istinu, kada se ona trebala ‘izvršiti’ na izborima, ili ulicom ili kako god, oni su nestali! Ali, nijesu nestali tiho zbog ‘neznanja i nesnalaženja’, prešli su direktno u suparnički tabor, nalazeći kojekave sramotne izgovore koji treba da operu njihovu izdaju ne samo liberalnog pokreta, nego izdaju koju su počinili prema sebi samima i sopstvenoj zemlji! Dakle, bottom line je sljedeći – ovaj narod čini monštvo primitivnih, neukih, kratkoumnih, beskarakternih, nemaštovitih, besciljnih, lijenih, neobrazovanih, nesolidarnih bezvjernika. Njihova pokvarenost izvire iz njihovog primitivizma, njihove vulgarnosti u svakom aspektu njihovih pojedinačnih života! Zašto je i kojim putem ljubav prema domovini, ali i prema sopstvenoj đeci iščupana iz samoga korijena ovoga naroda, pitanje je. Često se to objašnjava djelovanjem nekih spoljnih faktora, ali moje je duboko ubjeđenje da se radi o nekoj kolektivnoj mani, o nekom mutacijom sjebanom predominatnom genu, koji je ovu naciju pretvorio u kolektivnog samoubicu! Nije to vojska lavova koji slijede magarca, nego je, umjesto da bude vojska magaraca koji slijede lava(a što im je bila jedina šansa!) – ovo zapravo vojska magaraca koji slijede suicidalnog magarca! Ovakvu apsurdnu metaforu, a koja ne sadrži ni jednog jedinog ‘lava’, Napoleon nije ni mogao pojmiti, jer jedan Francuz ne može anticipirati mogućnost nepostojanja baš ni jednog jedinog ‘lava’ u jednoj Francuskoj – jer to bi bio oksimoron! Ali u Crnoj nam Gori – to JE JEDINA STVARNOST!

 10. Kao da čitam scenario gospodara prstenova.Velikosrpski stravični agent Amfilohije Radović….. 🙂 ,,СРПСТВО ЈЕ ИЗРАЊАВАНА ФРЕСКА.НА ЊЕМУ ЈЕ,КАО НА ФРЕСЦИ,СВЕ РАНА ДО РАНЕ.ВАСКРСАВА,КРОЗ ВРЕМЕ,НЕПРЕСТАНО.ЦЕЛИНУ СРПСКЕ ФРЕСКЕ СЛУТИМ.ДА СЕ НЕПРЕСТАНО НЕ БОРИМО,НЕ БИСМО НИ ОПСТАЛИ.ШТО МИРУЈЕ-ТО МРЕ.”-Иво Андрић

 11. Srpstvo “kukavno” nije mirovalo , pa eto isto crče.
  Bilo previše nestašno , srpstvo malo , sada utuljeno 🙂
  Ovo što se danas u Crnoj Gori prodaje pod tom firimom nije srpstvo , nego potmuli odjeci prolupalih ljudi koji ne prihvataju propast realnosti koju su primili u sebe krajem 80-tih . Da nema UDB i Đukanovića kojoj su takvi bolesnici potrebni radi održavanja društva u raspolućenom stanju – ođe odavno ne bi bilo ni s od srpstva . Bolesnici bi se davno sami izliječili .

 12. Čisti primjer je ona budala od Kadića. E, sad zamisli koliki je domet te institucije koja plaća Ranka Kadića ka restauratora freske. Čoek doktor, a samom mu u goru kukavcu treba doktor. Propalo se takvo srpstvo i kukale te freske.Mrčili se.

 13. Bez svakojakih podjela , pomocu kojih nesretnim i obespravljenim, ekonomski unistenim narodom, vladaju i upravljaju ovi hohstapleri na vlasti ne bi ovoliko trajali.
  Kad im prigusti stalno izmisljaju, te naciju, te jezik, te crkva, te ovo , te ono.
  Samo skrecu paznju sa onoga sto nam rade.
  Poludivlje, neobrazovane, neprosvijecene nesrece se zato zalijepe kao muve za…….. Jedni drugima hoce oci da povade, a ne vide da smo propali svi sem mafije na vlasti.
  Sto gore i zamucenije, tamo njima bolje, super, samo neka potraje.Drustvo u istinu poznaje samo eksploatatore i eksploatisane. Sve drugo je nadgradnja i manje bitno.
  Odlucio sam da se vise nacionalno ne izjasnjavam zbog tih njihovih prljavih i sramnih trgovina.
  Necu ni u ciji tor. Necu da mi Milo i njegova mafija odredjuju ko sam i sto sam.

 14. Kad Slavko kaze-

  Sve državne institucije su mafijine, isto je takva Crnogorska akademija nauka, isto je takva Dukljanska akademija nauka, isto je takva Crnogorska pravoslavna crkva sa mafijinim slugom i lažnim vladikom Mihailom, isto je takva lažna Crnogorsko-primorska mitropolija na čelu sa velikosrpskim stravičnim agentom Amfilohijem Radovićem.

  misli i na stanovnice i stanovnike gore Crne.A dje bi to no ovde mogla sestra
  sefa mafije da gura prst u oci medijima kao ovde.Adje bi to osim ovde ona
  sama sebi se obracala sa vi i bez lazne skromnosti sama sebe proglasavala
  najboljom u regionu i sire.A dje to osim ovde DPS-ovske komisije promovisu
  nju i slicne za reper kodeksa profesije.A dje no ovde ona svoje postenje i
  ugled sama iznosi a ne dozvoljava da to cijeni javnost posebno zato sto se
  bavi javnim poslom.I onda joj nista drugo nr preostaje no da tvrdi-

  Zaboravili ste da sam ja advokat, i to bez lažne skromnosti, a po mišljenju relevantnih institucija, jedan od najboljih na ovim prostorima. Za 2011. sam uvrštena u 100 najuspješnijih ličnosti svijeta od strane World Finance, a prije toga, 2009, 2010, kao i 2011. dobila nagrade kao najbolji advokat i najbolja kancelarija. Ni ovo nijeste htjeli da objavite, iako vam je nuđena informacija. To nije spriječilo novinare iz Londona da navrate do Podgorice, naprave intervju sa Anom Kolarević, i to objave na vrlo renomiranim mjestima i u vrlo renomiranim časopisima. Umjesto mita, ja mogu svoje intelektualne usluge da prodajem po mojoj tržišnoj cijeni, a stvar je klijenta da li ih prihvata ili ne. Jedino zašto ja mogu da odgovaram je neplaćeni
  porez. Kod mene to je vrlo provjerljivo. Živite i dalje sa mržnjom i u mržnji – poručila je na kraju pisma advokatica Ana Kolarević.

  Dok joj jedan brat muke muci da naplati pozajmljene novce tesko stecene, dok drugi brat mora da dereatira pacove koji su pravili greske,da zakrplja
  afere Keljmendiju,Luksicu i Rocenu i da uz sve to stigne da obozavaocima
  u Palasu u Petrovcu pozeli srecu i uspjesnu nastupajucu godinu tada njina
  sestrica pametna i postena mora da vodi borbu protiv ljubomornih,zavidnih
  i nedobronamjernih stampanih medija.Cak su medju njima i dosad omiljene
  Vijesti.

 15. Za koju drugu zemlju osim mozda Kosova se moze reci ovo sto je Slavko
  napisao za Goru-

  Crna Gora danas je privatni posjed mafijaške porodice Đukanović i njihovoh mafijaških klanova. Ona je opljačkana do kosti, Đukanović ju je potpuno ubio, nje nema osim geografski. U njoj je jedina „politika“ slušanje i ostvarenje bilo koje želje Mila Đukanovića, šefa crnogorske mafije.

  Zamislite pricu o doceku nove godine dje u hotelu Palas u Petrovcu Barovic
  Veselin organizuje dovodjenje Brene i Zeljka joksimovica i slicno vremenima
  pjevacica Jami,Stoje,Jane i Marijane koje su ih uveseljavale 90-ih danas im
  vracaju sjecanja na dzempere,dzinsove i starke a sad se kicose u Brionima,
  Kitonima i Zillijima.Nekad se sluzila corbica,sarma,rostilj i baklave a danas
  se bucaju lososi.tartufi,beluga,juha od jastoga,kamenice,san pjer a zaliva
  se Chabliem ili Bouguliet i naravno na kraju sampanjcecima moet,krug ili
  don perignon.

  U medjuvremenu ce Rade Vojvodic sa novom ekipom praviti novi lik od sefa
  koji je malog balkanskog gina digao do neslucenih razmjera.Nezaposlenost
  najmanja u regionu,ulaganje po glavi stanovnika najvece u regionu,KAP i
  zeljezara rade i izvoze najvise u regionu,pomoc drzave tim kolektivima medju
  najvecim u regionu s tim sto je ovde u pitanju privatno vlasnistvo,narko
  bosovi najveci u svijetu itd.ljudi ako nijeste znali mi smo u svemu medju
  najvecim u regionu i svijetu a sve to zahvaljujuci vladi Crne Gore i nasem
  sefu mafije Milu Djukanovicu..

 16. Isto su ka prasad pred klanje. Neka ih, neka se još malo naplaste, ako nije ovaj, a ono će onaj 29 novembar doć. Neka se užire još malo.

 17. Slavko kad kazes-

  U Crnoj Gori mafija je dvadesetdvogodišnja vlast, a Đukanovićeva Demokratska partija socialista nije ništa drugo nego mafijaška organizacija.

  da li mislis da sve one njegove vrle obozavaoce spolja koji ne biraju sredstva
  da dodju do krvavih novcanica.

  Sta reci za Surlana iz Sarajeva koji mu je dao povelju lige humanista za
  mir pa su se majke Srebrenice odrekle te iste povelje i ponijele je njegom
  slugi u Sarajevu ambasadoru ramizu Basicu na dar da ih ima puno.Povelju
  su ranije dobili Havel,Kucan,Mesicza,Gligorov.Sta reci za povelju islamskog
  instituta iz Sarajeva koju su poduprli reis Mustafa i Fahro investitor u nasu
  Pobjedu.Zasto cute rodbina deportovanih i Semsudin.Zasto mu je vise stalo
  da rusi kredibilitet svjedoka deportacije inspektora Pejovica no da trazi
  odgovornost organizatora i naredbodavca Djukanovica.

  Ima simbolike u ratu bezbjedonosnih sluzbi u Crnoj Gori.One iz Granda je
  slusao tenkista Veljovic a oni mu onda ekspeduju listing iz dvorista zgrade
  Rankove.Tu u komsiluku je Rocko,Ana,Banovi ali i navodno neiskusni Filip
  kome je malo restoran na carini u Cemovskom vec se prosirio na Dali pa
  na Gossip pa ode i na imanje Knjaz.E ne daju lazovic,Golubovic i Rakocevic
  da im ko Nasera ugrozava.On je njima davao glasove,novac i svu logistiku
  za referendum a sad bi neko da to nipodastava.E oni kazu dosta.I Kusovac
  iz Pobjede veli da nam nije bilo tenkiste Veljovica sef mafije ne bi mogao ni
  mrdnut nidje od VII bataljona.No dobri Boro ministar mekog srca primi ih u
  vojsku ali sad mora da ih mice jer su oni izgleda te krupne ribe koje treba
  isporucivati Brussellsu.

  Neka me tuga obuzme kad se sjetim one vlade sa sefom mafije na njenom
  celu.Dnevnici su nam pocinjali ulaganjima od stotine i stotine miliona,puno
  trecih traka je gradjeno,prodavata je svaki dan po neka firma.Po Podgorici
  su se po holovima hotela sa tasnama i papirima motali strani investitori u
  drustvu sefovih kumova i partnera.Sapatom se saopstavalo ko je sve dosao
  i ko je spreman da ulozi u auto put,veliku plazu,Buljaricu,Valdanos,Lusticu,
  Mamulu,Sv.Marko,Rose i drugo.

  Kad se sjetim dodjele nagrade Stanku-Canetu Suboticu u vili Montenegro
  u prisustvu sefa mafije i pomocnika Marovica i njegovog projekta na ostrvu
  Sv.Nikola-Hawai- dje je trebalo pasarelom spojiti Pizano sa ostrvom a i
  obezbijediti mogucnost prolaza jahtama sefovih partnera i prijatelja obuzme
  me tuga.pitam se zar Srbija nije mogla malo sacekati da on to izgradi pa da
  protiv njega podignr optuznicu.Ovako su postenog nam Caneta pocerali a
  nas uskratili blagostanja.

 18. Evo sto prineceza Japana kaze o Crnogorcima!

 19. Mondo,
  kad sam sad na vijestima vidio da tuzilac u Egiptu trazi smrtnu kaznu za
  bivseg predsjednika Hosnija Mubaraka povodom gusenja demonstracija
  protiv njega a cuvsi prije neki dan izjavu Duska radijatora da moze da
  zamisli sefa mafije Mila Djukanovica pred sudom,naravno kako kaze uz
  dokaze poce me hvatati jeza.Razmisljam da li im dati sansu kako kazes
  da se jos malo uzire pa onda na klanje.

  Vidim da su se Ranka i Vesna debelo uprasile.Onome Vuksanovicu puca
  kragna na kosulji.Zadriglom Rocenu se dezinfekcijom i dezinsekcijom stiti
  okolina jer zaudara na kuvanu rakiju na kilometar.Zalio se onaj Maurer da
  ne moze da mu pridje od vonja.

 20. Mubaraka su ko gospodina predložili za vješanje , a za ovu našu fukaru je grijehota po taj metar konopa štetovat , no izbačit na ulicu da ih narod kršima pod gomilu zatuče . Dao Telekom za džabe ko da je njegov, pa dva meleona u prkno metnuo . Arsenal otišao za tri meleona , a Mank kanadskim medijima ispričao da se isprsio sa 153 miliona . Govna Đukanovići i ološ oko njih nemaju granica . Kad iz jednog lopovluka uzmu pet , iz sljedećeg moraju pedeset miliona inače će crknut . Gori od od najgorih životinja . Te svinje granica nemaju – ždraće i ždraće dok god išta bude pred njima , Nije to za metak ni za konop no za gomilu krša .

 21. Da li stoka ista cita…A sto pomaze moj Slavko kad su stanovnice i stanovnici zadovoljni i sretni, uzivaju u ljepoti i zivotu mafijasa, to ih hrani… tuzno da tuznije ne moze biti.

 22. May I simply just say what a relief to uncover someone that truly knows what they are discussing on the internet.

  You actually realize how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people must look at this and understand this side of your story.

  I can’t believe you aren’t more popular given that you certainly have the gift.

 23. Danas sam procitao vijest da je u Herceg Novom napadnut i povrijedjen Slavko od strane divljacke Djukanoviceve policije.

  Molim sve liberale koji znaju u kakvom je zdravstvenom stanju Slavko da mi jave u Facebook inbox ili na e-mail: angus.young60@yahoo.com

  Veliko hvala…

  Smrt zlocinackom rezimu mafijaske Crne Gore!!!

 24. Shale ura je dosla da im jebemo majku mafijasku!! Da gledamo kako te gaze i ti da mirno to posmatras!! Ustaj legendo ,ustaj ! Za tebe do kraja zivota!!!! Jebacemo im strinu majticinu samo to zatrazi od nas!!!

 25. Tezak dan i mucan. Samo izdrzi legendo!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: