Posted by: Slavko Perovic | January 4, 2011

04.01.2011.g.

Prije svega želim da svim čitaocima moga bloga poželim svaku sreću, uspjeh i zdravlje u novoj godini! Srećno!

Upravo sam odgledao snimak intervjua Mila Đukanovića s jedne strane, i režimskog «novinara» s druge strane, Darka Šukovića.

Sa Šukovićem sam, prije nekoliko godina, imao intervju i pomeo ga kao režimskog «novinara», bila je to stvarno bruka, ne nikako moja, nego njegova. O Đukanoviću se zna što mislim, ali, vjerovali ili ne, za punih dvadeset godina mojeg političkog djelovanja u Crnoj Godini nikada mi nije pružena ili dozvoljena prilika da sjednem preko puta Đukanovića pred očima cjelokupne crnogorske javnosti. Naravno, pomeo bih ga, u to nema sumnje. Ovako, jedan preko puta drugoga sjeđeli su dva vrhunska obmanjivača i lažova i lagali crnogorsku javnost punih dva i po sata. Zaista, bilo je za gađenje i za preziranje.

Kao što se može naslutiti, a emisija je to potvrdila, pitanja «novinara» Šukovića bila su namještena za Đukanovića do zadnjeg slova. A Đukanović je na namještena pitanja odgovarao sjedeći u niskoj fotelji, ljuljajući se ramenima čas lijevo, čas desno i mašući svojim dlanovima te pružajući svoja stopala što duže u prostor, stopala na kojima su bile neke cipele koje su podsjećale na vještičje. Bilo je to užasno. A odgovori su mu bili čista laž, jer je emisija koncipirana tako da bude medijska odbrana lika i djela crnogorskog premijera, pa predsjednika, pa opet premijera, i tako u krug punih dvadeset godina. Iz te svoje funkcije na koju je zasjeo djelovanjem tajne Miloševićeve policije i ostao puih dvadeset godina, Đukanović, njegov brat Aco i njihova sestra, kao i nekolicina njegovih prijatelja i kumova nakrali su neviđen novac dovodeći Crnu Goru do prosjačkog štapa, a sve je rađeno upražnjavanjem takozvanog «tranzita» cigareta, pošteno rečeno šverca, kao i totlanom rasprodajom crnogorskog nacionalnog blaga!

Naravno, ni Đukanović ni Šuković, ni jednom jedinom riječju nijesu pomenuli mene lično ni Liberalni savez Crne Gore i pored toga što svaka ptica na grani zna da nam je Milo Đukanović ukrao dio političkog programa, onaj koji se odnosi na nezavisnost, ukrao ga je kao mnogo što-šta ostalog ne nikako da bi ga sproveo i od Crne Gore napravio demokratsku državu, nego zbog toga da bi od Crne Gore napravio svoj privatni posjed koji je u rukama njegove kriminalne klike, odnosno mafije, odnosno familije čiji je on šef, tu nema nikakve tajne i zaludu mu pranje, jer se istina ne može oprati, a ni sakriti.

Reklo bi se da Đukanović konačno odlazi, ali ovaj njegov «odlazak» treba posmatrati sa najvećim stepenom opreza, jer njegov «odlazak» treba vidjeti da slijedi tek poslije smrti Ričarda Holbruka koji je bio glavni američki diplomata na bivšem jugoslovenskom prostoru. Kad se razumije kakva je američka obavještajna služba i kojim se tehničkim i drugim savršenstvima služi postaje jasno da je ona najtješnje sarađivala sa bivšim udbinim organizacijama na čitavom prostoru i da najviđeniji kadrovi u svim bivšim jugoslovenskim republikama dolaze upravo iz udbinih organizacija koje su listom postale perfektno povezane balkanske mafije. Samo na osnovu ovog podatka lako se da zaključiti koja su se krvava sredstva slivale na ove ili one privatne i tajne račune onih «diplomata» koji su sa njima ne samo održavali pune kontakte nego i održavali rat čitavo vrijeme dok im je trebao, sve do potpisa stupidnog dejtnoskog sprazuma koji predstavlja ništa drugo nego novu tempiranu bombu na teritoriji BiH,bombu koja će eksplodoirati i ugroziti čitavi region tačno onda kad novi rat «diplomatama» bude trebao. Ovo vam je puna istina.

Bilo kako bilo Holbrukov odlazak prvi je osjetio Ivo Sanader, bivši hrvatski premijer, a suštinski tamošnja glava hrvatske mafijaške i korupcionaške hobotnice. Odmah za njim po glavi je dobio Hašim Tači čija je uloga ista u novoformiranoj državi Kosovo, a potom je Đukanoviću poručeno – sklanjaj se, i on se podlo sklonio sve do nivoa da ostaje šef DPS-a, a to znači i dalje glavna DPS osoba, jer postavljanje kreaturnog Lukšića za premijera ne znači ništa drugo nego postavljanje «novog» čovjek koji će poslušno izvršiti svako Đukanovićevo naređenje, eto tako vam izgleda Milov «odlazak». Naravno, sa najnovijim budvanskim hapšenjima, on se neće moći izvući, a u najvećoj opasnosti se nalazi Brano Mićunović, jer da bi spasio sebe, kompletnu kriminalnu strukturu Đukanović će morati da izvede pred domaće, ali i inostrane sudove. To je ono što u skoroj budućnosti čeka Đukanovića, ali je veliko pitanje kako će on lično proći u ovakvom zahvatu, jer se krimnalci sigurno neće pustit tako lako i shvatiće ovakav Đukanovićev čin ili činove kao golu izdaju.

Treći dio emisije bio je prava katastrofa. Naravno, nije bilo Šukovićevog pitanja ili konstatcije da su svi Đulanovićevi izbori pokradeni, da se golom siloM i golom kontrolom medija, te pomenutom krađom održao na vlasti, nije bilo ničega drugog osim totalne i lažne odbrane samog Đukanovića koji, eto, nije švercer nego mu je to namjestio Ratko Knežević zajedno sa pokojnim Pukanićem, Vilijam Montgomeri, bivši američki ambasador nije bio goli i bezočni lažov, nego pošteni čovjek od krvi i od mesa, a takođe je Đukanoviću namještena i ona zloglasna afera S.Č. Takođe, Stanko Subotić se pomenuo kao prijatelj, a u tom kontekstu se može pročitati i stav o teškom šverceru droge Šariću. Ni riječi nije bilo o totalno korumpiranom crnogorskom pravosuđu, naprotiv, po riječima Đukanovića trebalo je razmjeti da je ono, po svojim dometima, u rangu britanskog.

A «novinar» je bio gola zastida, da, tako je, Šuković!

Ovakva komedija i ovakva zastida, i ovakva bjesomučna laž može proći samo u Crnoj Gori.

A đe bi drugo no kod «poštenih i hrabrih» Crnogoraca!

B R U K A!


Responses

  1. Mene je, čak, kod Đukanovića prijatno iznenadio – Šuković. Trebalo ga je gledat kad je gostova Mugoši. Kako mu se uvija, ka žitki prutić.

  2. Gospodinu Perovicu kao i svim posjetiocim ovog bloga zelim srecnu i uspjesnu Novu godinu!!!

    U prilog prici gospodina perovica, evo linka na kojem mozete vidjeti kako CEDEM predstavlja politicko – javno mnjenje – decembar 2010 godine. ( http://www.cedem.me/fajlovi/attach_fajlovi/pdf/cedem_decembar10-2010-12-14.pdf)
    Koliko je realno, procijenite sami.

  3. Dokle cemo kukati nad svojom sudbinom, kad cemo nesto konkretno raditi????Tajna sluzba i druge tajne organizacije koje su stvorile MILA, BRANA, MARKOVICA, CARAPICKU, MEDENICU,MAROVICA, i mnoge znane i neznane, veliki je broj, ukrale su nam sve, i nase zivote I ZIVOTE NASEG POTOMSTVA, ada toga nijesmo svjesni.Ljudi su zagluseni pricom, hoce da vide djelanje.Nece mrznju naroda protivu neistomisljenika, nego obracun samafijom koja nema namjeru da nam se skine sa grbace. Mafija je svuda rasporedjena, ona nema naciju ni partiju, ali po prirodi stvari najbliza je vlasti.Da ne bude sjasi kuta da uzjase murta.

  4. Gospodine Peroviću želim i ja Vama čestitat novogodišnje i božicne praznike, kao i supruzi Marini,šćeri Jovani i sinu Mojašu! Želim još da Vam čestitam 4 januar – novi rođendan. Živjeli mi vi i vaša porodica koja je svetinja i kojoj nije bilo lako svih ovih godina!

    Hvala vam i na ovom divnom tekstu!

  5. Pa moze li kod ijednog covjeka, sa i mrvicom nepomucenog razuma, ovaj intervju izazvati ista osim gadjenja. Tolika kolicina lazi i poltronstva odavno nije vidjena na ovim prostorima. Sva bijeda zakrzljalog i unakazenog crnogorskog, nazovi novinarstva, stala je u tih 2 i po sata emisije. Bijednom Sukovicu podjednako moze parirati i jos jedan intelektualni bijednik pod imenom Blagota Mitric pravnik, kockar i nazovi boem, koji rece da je Crna Gora odlaskom Mila Djukanovica ostala siroce. Katastrofa.

    Vama i vasoj porodici sve najbolje.

  6. Gdje se moze vidjeti intervju?

    Hvala unaprijed.

    Slavko Perovicu i svim citaocima njegovog bloga Srecna 2011!!

  7. Sve najbolje zelje u ovoj godini tebi Slavko, tvojoj porodici, kao i svim iskrenim ljudima koji posjecuju ovaj Blog, kao i mojim dragim Liberalima.

    Sto se tice Milojka mafijasa i njegovih podrepova svaki komentar je suvisan, fuj po hiljadu puta, gadna li je Crna.

  8. Tebi i tvojoj porodici kao i svim posjetiocima ovog bloga zelim srecnu i uspjesnu Novu godinu! A sto se tice teksta nemam komentar sve ZIVA ISTINA

  9. Zelim sretnu Novu Godinu gospodinu Slavku Perovicu, dobro zdravlje i nastavak bespostedne borbe sa mafijom u Crnoj Gori!

  10. Hvala gospodine Perovicu,uz vas je svaki posteni gradjanin Crne Gore. Ali sta je tu je.Vi ste tu i mi smo uz Vas. Crna Gora nema cijenu porucimo Djukanovicu.

  11. Markovic,medenica,carapicka,luksic,sukovic i slicni treba da znaju da ce uskoro odgovarati za svoje saucestvovanje i aminovanje mafijine pljacke crne.To im treba stalno ponavljati da ovaj narod identifikuje prave krivce i da se niko od njih ne moze izvuci,pravda je spora ali dostizna.
    marovic,djukanovic,bulatovic morace odgovarati pred nezavisnim sudstvom za rat i zrtve koje su oni izazvali.

  12. Slavko srećna nova tebi i tvojima. šukovíć je odavno dvórski novinar,ód njega je i za očekivati to.ípak od mila dobija platu,zar ne.a milo,ka milo,jedna velika laž od čovjeka.

  13. Slavko,
    dosta je bilo ilegale.
    Dolazis li.

  14. Odlicno!!!
    Sve suva i znan istina, mala je Crne Gora da se ne bi znalo ko je ko.
    Na Mila necu tositi rijeci, sem da je najvece zlo i najteze breme koje je palo na leđe Crne Gore, covjke koji je unistio i opustosio sve a dosao sa ulica i jasno svima neobrazovan covjek, ali tipicni ulicar koji se uvijek branio dugim jezikom i svojom moci, nista novo u politickoj istoriji!
    A Sukovic, xaxaxaxaxa, ja mislim da vece rukobe (u fizickom ) i nakaze u novinarskom smislu da nema, kopija Labudovica, samo sto je Labudovic ljepsi i ima bar facu covjeka koji zna nesto.
    Ono je bila sramota , ali i pravi primjer novinarstva i medija u Crnoj Gori.
    Pitam se samo da li je nakom emisije Sukovic plakao ili odglumio plac, jer od njega i ulizica sve treba ocekivati, bljakkkkkkk!

  15. A sto je BB ??? A ti izgleda pojma nemas , Slavko ne trba nikad da se vrati ovamo , nikad !! Slavko jeste perfektan politicar , a nije lud da se vraca ovamo , da se razboli od likova kao sto si ti i slicni tebi ! Osim ako narod ne izadje na ulice , jer mafija i olos se lome tako !
    Srdacan pozdrav tebi Slavko i volimo te vratio se ili ne !

  16. sa “odlaskom”druga Mila, krenuo je na izgled “Novi val”,nešto kaoDOZVOLJENO PUŠENJE.čudno, a pušenje se upravo zabranjuje na svim javnim mjestima i u zatvorenom prostoru.ajde što je Blagotaganama Mitrić Dozvoljeno Pušio po dovinskoj hartiji onih davno pobucanih novina,Milovi drugovi B.Banjević i naročiti mu drug D.Šuković uTV hangarima….za svaku je osudu.a možda i oni fino znaju da Milo laže o odlasku,pa grabe da nešto povuku

  17. Milo,brano,markovic,carapic, medenica,veljovic i ini znani i neznani koji iz svojih misjih rupa rade djavolji posao, najbolje se snalaze u mutnom, lazi i prevari svake vrste, oni su tu kao riba u vodi. Kad dodju istina i pravda, kad narod bude gledao svojim, a ne tudjim ocima ONI, NECASTIVI CE BITI NA SUVOM I ZNA SE STA IM SLEDUJE. Moja zelja je da ih vidim sa bukagijama u kamenolomu da konacno nesto rade za opste dobro.Gradjani CRNE shvatite oni su obicni crvi koji puze i gamizu rasturajuci sve na sta naidju. JA ne zelim da budem njihova lesina.

  18. Negdje ste rekli da ste u dobrovoljnom azilu…možda ste ipak trebali ostati ovdje sa nama.
    Sretni praznici Vama i vašoj porodici i sve najbolje ))

  19. Kako to da u ” MORALNOJ” I”JUNACKOJ” CRNOJ, Vesna Medenica koja je bila dobrovoljac na Dubrovackom ratistu,sada sudi i sprovodi pravdu nad rezervistima i vojnicima koje je drzava tamo poslala? Poznato je sta bi im se desilo da se nijesu odazvali. Na ciji se poziv Vesna odazvala? O spdnje, ironije, kukavicluka i morala crnogorskog.

  20. Evo linka intervjua

    Svim liberalima pa i onim “bivsim” 🙂 sve najljepše u Novoj 2011. godini!

    Sloboda, NEGO ŠTO!

  21. Nema niti smiju kukavice organizovati susret pred tv kamerama Slavka Perovica i laznog britve Mila Djukanovica.On je volio vazda da se beci kukavicama.Liberali su pokazali da se ne boje niti njega niti njegove UDBE niti njegovih mafijasa.

    Kad tad doci ce vrijeme da se suoce sa cinjenicom da moraju odgovarati za kriminal.necovjecno ponasanje i pljacku svog naroda.

    Odgledao sam emisiju sa Sukovicem i naravno kao sve njegove emisije zbog udvor-nistva prema vlasti gadi mi se taj nitkov.

    Bilo kako bilo,priblizava se dan da ce mnogi pa i oni koji nijesu podrzavali politiku
    LSCG prihvatiti i podrzati Slavka Perovica,kao rijetkog iz politike koji ima ciste ruke
    i obraz i koji moze povesti drustvo u neophodne promjene.Namjerno insistiranje na etnickim podjelama je smisljeno kao mamac za svadju da bi olos koja se razdvojila 1996 godine sad se spojila uz odredjene korekcije i pila krv ovom narodu jos 20.godina.

    Svim gradjanima zelim srecne praznike a Slavku dobro zdravlje i punu energiju za
    potrebne drustvene promjene.

  22. Srele,
    zaboravih te pitati dje je radijator.Kako mu je u novoj fotelji.Ovo je u skladu sa onih SEDAM principa iz DOMACEG ZADATKA Filea.Kako im radi ona fabrika duhana u Poljima kod Mojkovca.Bice sad malo tesko sa trzistem Kosova.Taci je u problemima.

    Pa nek nastave izvoz duhana ze EU kao do sad.Mozda ih nece otkriti.Ma iako ih otkr-
    iju Rocen ce to pokriti.

    Ima li koga u Grand i Masu.Sto bi sa Zoranom i Duskom.Mozda se ponovo vrnu kad i Milo.

    Sad za praznike kad se ne motri na granice,malo robe spremite pa pro brda.

  23. Sve najbolje u 2011. zelim Vam od srca Slavko ! Idemo dalje, provedrice vise Gore Crne !

  24. Kako prepoznati đavola
    Ni đavo nije crn kao nekad,
    nema trozubac ni onaj rep,
    čak ni rogove nema sad,
    on je ugledan, mlad i lijep.
    Možda je vlasnik preduzeća
    što se svakim danom množe,
    ili je član velikog vijeća
    neke tajne masonske lože.
    Ili je na čelu udruženja,
    političke partije ili grada…
    Pa je pokrovitelj raznih veselja,
    festivala, maškarada…
    A možda je čak i presjednik vlade,
    pa radi šta mu duša hoće…
    Često na moru pravi parade
    uz lijepe žene i tropsko voće…
    Ponekad malo i zarati
    zarad svog budućeg mira.
    Tad narod debelo plati,
    a on debelo profitira!
    A nekad bude dobar k’o panja,
    samo da ostane na vlasti.
    Obeća da će vratit imanja,
    da više neće lagat i krasti.
    I opet svi ga vole i ljube
    i svi ga prate u hodu,
    pa i ne vide kako gube
    i svoje ime i slobodu!
    A on i ne zna kad je kraj
    i kad je previše bilo zla.
    Neko vam govori:
    NARODE USTAJ!
    OVO JE NAŠA JEDINA ZEMLJA!
    -Aleksandar Đurović , početkom 21 vijeka, poslije mitinga LSCG u Podgorici

  25. na prvo citanje intervjua me zaboljelo slavkovo ” ako narod krene eto i mene ” .. pomislih general uvijek govori : za mnom ! – kako je i govorio slavko svih devedesetih i kasnije. vojska (narod) nije cula, izdala ga je , okrenula ledja , lishe onih vjechnih , zlatnih, slobodnih ljudi- slobodnih pojedinaca, koji su od pochetka devedesetih , uprkos svemu istrajavali. kad znamo kroz kakvi topli zec su prosli liberali i slavko , noseci luchu slobode sve one godine onda i nedje razumijem da se s istom vojskom ne moze .

    opet , bioloski je stasala nova vojska – moram da vjerujem u to . i mislim da jeste tako.

    sta god bilo , istorija nosi sobom cast slavku i liberalima , a veliku bruku i sram narodu crne nam gore . slobodan pojedinac nikad nije zazzivio u cg , u cijeloj njenoj istoriji . liberali su uspjeli sachuvati zrno iz kojega mozda jednog dana proklija – gospodin gradjanin .

    a chush chush , a dje dje ,a shto shto?! liberali nego shto !

    ne damo te crna goro ! ne damo te !

    pozdrav ljudjima od slobode , ma dje bili !

  26. ACO
    generali jesu vikali “za mnom”…i jurišali da ruše i ubijaju,pravdajući to odbranom.kao zločin, to se nije smjelo tumačiti.ja ne vidim Slavka tako.
    i istina je da Mi Moramo Krenuti…
    ne u rušenje,niti ubijanja, daleko bilo,ali Moramo Krenuti.
    A dovoljna bi bila samo lična odlukadonešena:logikom bistrog uma, toplog srca i
    jasnog stava,da oćemo da budemo slobodni gradjani,svoji na svome,da se volimo i budemo voljeni NEGO ŠTO!

  27. “Rasplamsava se, što svakako treba podržati, ali i biti veoma, veoma oprezan, jer promjene koje će jednog dana uslijediti, s obzirom na “kvalitet” njihovih aktera, mogu biti tek nova šminka za očuvanje krvavo stečenih ratnoprofitersih i antiratnoprofiterskih monopola nastalih pod Đukanovićevim šinjelom.

    O stepenu medijske i druge podrške koju danas uživa bivši kolaborant Popović od strane bivše kolaborantske reprezentacije, liberali su mogli samo da sanjaju. Poenta priče je u sljedećem: da su liberali imali bilo kada, makar na kratko, tokom bilo koje kampanje u bilo kojem izbornom ciklusu tek jedan jedini djelić slične podrške, Crna Gora bi danas drugačije i sigurno bolje izgledala.

    Ali, tada je Profiterova mantra bila drugačija: mafija se može mijenjati samo iznutra, a ne frontom, što je bila otvorena propaganda kolaborantskog modela i poziv da mu se pridružite. U toj poziciji pridruženog nije vas ništa boljelo: bili ste vitez, bili ste bezbjedni, bili ste honorisani i “pametni” u ogromnim količinama.

    Vješto su pletene mreže, a zloupotrebom najboljih želja, mnogi naivni pojedinci na nižim nivoima bili su “pohvatani”.

    Drugi dio mantre spakovan je u poruci da se mafija može mijenjati samo mic-po-mic, iznutra, takozvanom evolucijom, jer je moliću fino, evolucija u Profiterovom tumačenju mic-po-mic, sama je suština demokratije. Takav ”propovjednički” stav predstavljao je projektovano mirenje sa sudbinom, kolaboracija je hrabra i pametna, jedino moguća, mora biti dugotrajna, brže se ne može.”

    “A treći dio mantre sadržan je u poruci da su mitinzi liberala prevaziđena stvar, da umjesto barjačenja po Crnoj Gori treba raditi čime se impliciralo da liberali ne rade, a istovremeno im se oduzimalo najmoćnije oružje kontinuiranih masovnih okupljanja, one hiljade i hiljade raspjevanih Ljudi na crnogorskim trgovima, one kilometarske i kilometarske kolone patriotizma, zajedništva, sreće i zanosa, pogotovo kad su se ulile među crnogorske Srbe i tako postale ogromna opasnost po mafiju.

    Danas sveštenici mantre samo što otvoreno ne pozivaju na trgove i ulice, umjesto na izbore! Ni riječi o evoluciji! Godine koje su pojeli Crnoj Gori u korist mafije, izgubljene su, ali ni riječi o tome, poptuni muk!

    Želim reći, čista je laž da je Đukanović jedini krivac za postoječe stanje i na takvu laž nikada ne treba pristati, ako se želi dobro i sebi i Crnoj Gori. Ovo znači da treba oprostiti, ali samo ako se zatraži oprost, tako je od Gospoda zapisano, i neka tako bude. Drugačije nikad i nikako!

    Ako mene pitate odgovoriću vam: odgovornost Profitera i ekipe je ako ne veća, a ono sigurno teža, u istom smislu u kojoj bi bila teža odgovornost Tomasa Mana da je kojim slučajem pokleknuo, a nije.

    Potpuno srozavanje Crne Gore posljednjih godina, ide na zjednički konat i Đukanovića i kolaboranata.”

    DNEVNIK, 19. MART 2009. godine

  28. Signore, Perovicu
    Vama, vasoj familiji sve najbolje u 2011 god.
    Sve najbolje svim hrabrim i slobodoumnim gradjanima Crne Gore!!!!!

    Suvisno je trositi reci na ovoj kreaturi od (sukovica i bednih poltroncica).
    Mizeria i duboki prezir!!!!

    Ova vlast((kao i prostituisana opozija) mora odgovarat za nevidjenu pljacku Crne Gore i gradjana budite sigurni !!!!!

    e viva Slavko Perovic!!!!

    e viva LSCG!!!!
    e viva vero Montenegro!!!!

  29. Geto,
    kazes-Želim reći, čista je laž da je Đukanović jedini krivac za postoječe stanje i na takvu laž nikada ne treba pristati, ako se želi dobro i sebi i Crnoj Gori. Ovo znači da treba oprostiti, ali samo ako se zatraži oprost, tako je od Gospoda zapisano, i neka tako bude. Drugačije nikad i nikako!

    Ne,Djukanovic je arhitekt,izvodjac,zastitnik i sprovoditelj najnakaradnijeg sistema
    koji je stvoren na ovim prostorima.Izvini to nije laz vec suva istina.

    Ne Geto,on Djukanovic se isticao i prednjacio u svim akcijama kako u zajednickom a posebno odvojenom DPS-u protiv LSCG i Slavka Perovica.
    On je izrekao onu poznatu da dok se hrabri crnogorci bore za cast i obraz junacke CG dotle Slavko Perovic obilazi strane ambasade i denuncira svoj narod i drzavu.
    To je bio poziv tim njegovim hrabrim crnogorcima da ne daj boze uklone Slavka.

    Ne Geto,on je prednjacio u pogrdama na nas racun.Uostalom Momira Bulatovica
    nema na politickoj sceni u CG od njihovog razdvajanja.Onaj drugi dio DPS-a koji
    se nazvao SNP-om je opozicija pa bi bilo suludo trositi rijeci na objasnjenje da nas je opozicija slusala,vrbovala nam clanove,izmisljala Slavkove bolesti i afere.

    Ne,ne moj Geto.Djukanovic je uvijek i vazda volio da napomene da je on donio odluku za nesto.Kako je tada uzivao u sefovanju evo mu sanse da nam objasni zasto je to radio i u ime cijih interesa.Ne umanjujem Marovicevu odgovornost ali
    je poznato da prvi mora uvijek da snosi najvecu odgovornost.

    Geto,
    ako nijesi znao on je nasledno bogat.Pa druze moj on ima Prvu banku jos od 1901.
    godine.On nas je u svom maniru nazivao nacional romanticarima.Njegovim novcem
    je finansiran Jevremov CKL i Dukljanska akademija koji sire laz o LSCG i Slavku.

  30. Gospodo,
    Evo u danasnjim Vijestima potvrde mojih navoda oko uloge muslimana,bosnjaka i manjina u vladanju DPS-a i Mila Djukanovica.Cekalo se da se desi oslobadjajuca presuda za Bukovicu i da se neko odvazi da prizna da je ogromni dio bosnjaka ili muslimana koji zive u BiH dolazio da glasa kako na izborima tako i na referendumu
    u opstinama iz kojih su odselili posle 90-ih.Ljudi priznaju da su pozivani od lokalnih celnika DPS-a i da su im placani troskovi.Ni ono sto se desilo sa Masanom u Zeti nije dovoljno da se dokaze kako se trguje ljudskim dusama.I neka to rade kad su im tako jeftine.U emisiji Bez granica na tv Vijesti kod sramotnog Seada Sadikovica
    iz jedne romske fudbalske ekipe igrac pred kamerama nakon svadje sa predsjednikom tog kluba izrece optuzbu da su uvijek pred izbore kod njihovog predsjednika dolazili aktivisti DPS-a da ih ubjedjuju i daju im hranu a da oni za uzvrat glasaju Mila i DPS.Vele DOBAR JE COEK.

    Evo moje potvrde da se surovalo sa djavolom.Bas interesantno da su se iznenadjenim nasli starjesina islamske zajednice u CG Fejzic i potpredsjednik parlamenta i SDP-a Rifat Rastoder.I jedan i drugi su redovni ucesnici svih ceremonija a bogami i pripadnici vlasti koja radi to sto radi.Znaci boli kad se
    radi o njihovoj kozi odnosno kozi njihovih sunarodnika.Interesantno.Nijesam
    primijetio da su se zalagali za lustraciju onih koji su bili tada a i sad su vrh vlasti koja je to osmislila,podrzala i realizovala.Naravno nasli su sudiju iz reda manjina da prevara zvuci originalnije.Sve ovo brizno i zdusno podrzavaju dvije opasne ljudske spodobe,Fahrudin Radoncic i Mustafa efendija Ceric.Ovako ih kvalifikuje
    Bakir Izetbegovic.

    Sto li se ova gospoda ne interesuju za mnoga ne razjasnjena ubistva u CG.Nikoga
    pa cak ni bliznjeg rodjaka a ni onog zbog kojeg je ubijen pokojni Srdjan Vojicic ne interesuje status tog predmeta.

    Pa i zasto bi.Vlast im je darivala fotelje i radijatore da ih bolje griju.Sve do jedne ure.

  31. inglish,

    ne talasaj previse na ovo badnje vece i prije nego prodiskutujes koju, posto si ovako sav vatren u svojim nastupima, pogledaj sto je pod navodnicima, pa ces onda i vidjeti da rijeci nijesu moje, vec citati fenomenalnog Slavkovog posta iz marta 2009 god.
    Ne shvati me pogresno, slazem se da si informisan, ali nijesi nesto narocito mudar, da ne kazem pametan. Prvo, kad mozes imati nade u ovakvu opoziciju (procitano ranije), a drugo je pokusaj bucanja i pametovanja nad ovim istinama gore.
    Inglish, jesi informisan, ali pojma ti ocigledno nemas.
    No, neka ti je (ako slavis) srecno ovo badnje vece.

  32. Srele,
    moj dobri.Pogledaj u danasnje Vijesti kako Zeljko Ivanovic cascava svog odlazeceg gospodara.

    Dobri moj kad slon padne mravi se osjete jakih i raznose li raznose.Dobro mu je ono sto veli za Sukovica da je Djukanoviceva pudlica.Sto li ne pominje radijator.Da mu ne
    duguje kakvu uslugu.Mozda zajedno kaleme duhansku stabljiku,zeleni bor i vinovu lozicu.Kakva je umna kombinacija u pitanju mislim da ce se uskoro pojaviti neki novi
    proizvod koji bi pakovali u duhanske kutije i izvozili na Kosovo i Albaniju a to bi nam drzavu izvuklo iz krize.Ko zna,javljaju da se oporavlja berza.mozda radijator i Druga familija nas ozive.Ja vjerujem u cuda.Da nijesu cuda moguca ne bi se desilo da radijator bude uzorni vinogradar a otisli guverner Krgovic jos uzorniji.

  33. GETO
    fala što si nas podsjetio na ovu Slavkovu stranicu dnevnika.ponovo sam je isčitala…
    što reć… Sale nam sve fino kaže bar par godina unazad,naš Sale!

  34. Geto,
    hvala na obavjestenju i kvalifikacijama.Ako mislis da sami liberali mogu promijeniti
    rezim i Mila Djukanovica vrlo grijesis.Itekako dobro znam sta je kad ko od opozicije radio.Moja vodilja je onaj fenomenalni Slavkov potez oko formiranja Narodne sloge.
    Odmah posle kradje izbora DPS je pukao.Sto je Kilibarda izdao ide njemu na dusu.

    Koliko nas je nada iznevjerilo.Ja jos imam nadu.

  35. Gospodine Perovicu zelim vasoj porodici i vama srecnu novu godinu,badnji dan i bozic da ih u miru i zdravlju provodite.

  36. inglis, sto se tice Bukovice ko im jebe mater, izgleda da vise nas boli sto su ih prognali i pobili nego njih. Crnogorci jesu kukavice i poltroni, ali manjine u CG su gori od najgorih. To je jedna lukava bagra, koja samo zove upomoc kad su njihove guzice u pitanju. Sto da nije gori Sukovic od Rastodera, Seja Sadikovica, Rafeta Mulica ili oih Brkana, Catovica ili Nikole Gegaja i ostlih Tuzana i Sukurucana. Sukovic ima dosta picke u famuliju, a ovi iz vlasti vole to, i tako se u CG mnogo toga zavrsava. Ko sudi onim muslimanima iz SDA? Slavo Perovic ili Milan Radovic, a oni izdase Slavka i brze bolje kod Milana koji i danas drzi kljuceve svih zatvora u ovoj fukarskoj drzavi. Nikada vise gospodo manjine, bar nas Liberale necete prevariti,neka vam sude i neka vas smude, mi vam pomagat necemo.Proklet bio svaki Liberal koji podigao glas protiv onoga sto ova vlast cini ili je cinila njima, jer da nijesu takvi to im nebi ni radili. Pa nikad ne dosla SLOBODA.

  37. “oprezan covjek je los covjek”! To je rekao covjek od kamena, koji je proveo dosta godina u cuvenim (po zlu) sovjetskim gulazima,ruski knjizevnik i nobelovac SOLZENICIN. A te rijci je nekoliko puta na javnim istupima izgovorio hrvatcki liberal (pokojni) Vlado Gotovac, a u vrijeme vladavine diktatora Tudjmana. Slava jednom od najvecih liberala u istoriji od kada postoje. SLAVA VLADU GOTOVCU!

  38. Slavko tebi i porodici sretna nova godina, ovi blagi dani i tvoj novi rodjendan, pa da krenemo ponovo ruku pod ruku, jace no ikad!

    Neka mi ne bude zamjereno sto cu sugerisati da se izbrise Che-ov komentar!

    Hvala, sretno!

  39. futur to to bi i D

  40. Che,
    ja ne branim niti cu ikad vise braniti manjine od vlasti.Imam puno prijatelja medju manjinama a takoreci nijednog od njih u LSCG.O tome sam razmisljao i shvatio da
    oni neiskreno biraju svakog trenutka sa kim ce.
    I birala birka izabrala Mila.Srecno.

  41. oni su samo imperijalni pioni koji odradjuju zadatak, kad im budu odradili sve, sutnuce ih i dovest druge. da se to ne bi desilo, radnicka klasa, ukupan prleterijat, mora se nezavisno organizovati, zbaciti sindikalnu birokratiju, i krenuti u revoluciju. njihov je osnovni cilj unistiti do temelja radnicku klasu, potpuno je izolovati, sto im uspjeva, a uz to dodajmo i egzistencijalnu ugrozenost istih i pristanak na bilo kakav kompromis radi prezivljavanja. jedini njihov garant opstanku na vlasti i daljoj pljacki jesu USA I EU, dok ti imperijalni aparati ne budu uzdrmani, i odje ce bit tesko napravit promjene. ali do njih mora doci, cunami moze brzo.
    kad je lenjin dvije godine prije revolucije objavio da su boljsevici spremni preuzeti drzavu ( tada ih je bilo oko 17 000 ) menjsevici i drugi su padali od smijeha i pravili viceve. kasnije znate sto se desilo. tako da moze sve ici brze no sto se ocekuje, samo da dopre svijest do ljudi, ne samo kod nas, vec i u svijetu. sloboda se mora osvojiti. da padne birokratija, burzoazija, radnicima vlast i upravljanje, za fakticku jednakost ljudi, protiv imperijalizma.

  42. Srele,
    sto ovo cini radijator.Potpisa rjesenje o isporuci naseg drzavljanina omrazenoj Srbiji.Znaci sef je poceo da blijedi.Obecavao je cuda.

    Kako li ce sad UDBA objasniti da je njina BRITVA postala blitva i mora svoje bojovnike da isporucuje na sve strane samo da bi sacuvao Prvu familiju i krvavo
    steceno bogastvo.Nece moci.Doci ce red i na njega.Ko jednom izda izdace vazda.

    Sto li se ovo vec nekoliko dana na drzavnoj tv i In tv potencira neizrucenje Veselina Vukotica Crnoj Gori.Od momenta kad se pojavila informacija da bi bas on mogao biti svjedok u procesu duhanske mafije naglaseno se potencira da je on
    ubio covjeka u Kotoru i da je neobjasnjivo da ga Srbija ne izrucuje Crnoj Gori.
    Javio se njegov advokat i obrazlozio.Vrlo je cudno da zvanicnici iz ministarstva pravde Crne Gore cute i tako ostavljaju mjesta za spekulisanje.Ostavljen je prostor Srdjanu Kusovcu za hranjenje i uveseljavanje gradjana CG u ovoj krizi.

    Srele,
    dje nam je Nikolaj.Mogu ti reci da ce ovaj Tarzan Milosevic faliti onom romskom fudbalskom timu.Svaki put pred izbore preko onog serifa Selimovica obezbjedjivao im je kafu,secer i meso.E jedino sto su morali da glasaju za DOBROG COEKA Mila Djukanovica koji je nasledno bogat.Pa dobro imao je banku jos od 1901.godine.

  43. Inglish i ti Che.
    Moguce da su vas emocije malo ponijele. Ne moze to bas tako. Ne bas tako grubo.
    Ja bih se prije zapitao -Zasto bas sad u Vijestima ti tekstovi takve vrste!? Sta ima to za cilj!?
    Onaj koji je slijep nece vidjeti, onaj koji se pravi da je slijep nece priznati.
    E pa ja cu ti reci -Jos jedna od dugog niza manipulacija nad tim nesretnim mjestanima Bukovice i uopste muslimana na teritoriji CG.
    Ako me budes pitao zbog cega sam JA nakon nestanka LSCG glasao za Mila Djukanovica onda cu ti odgovoriti pitanjem -A za koga sam mogao glasati a da ne budem na kraju OPET dao glas Milu Djukanovicu.
    Jesu li muslimani bili jedini “izdajnici”!?
    Ja sam mozda mogao ubrzo poslije toga da se pokajem i ne dam mu vise glas jer sam sebi na drugoj strani obezbijedio topli dom i koru ljeba.
    Mene Milo Djukanovic (preko tih ljudi oko radijatora) ne drzi na slamku kao te i mnogo-mnogo drugih oko sebe.
    Narod kao narod povjeruje ili bude prisiljen da povjeruje necije lazi.
    Povjerovali su tome da je MILO dobar covjek a da su SAMO ovi “ovdje lokalni” glavni krivci. Povjerovali su (radijatorsku) laz da su Milo i Momir “sprijecili” naumljeno opste klanje muslimana od strane Dapcevicevih Cetika u Pljevljima i sire.
    Ja sam imao svoju duznost i obavezu zato sam i PRISTAO da se ukrcam na Avion M.DJ i odletim u CG i dam svoj glas za nezavisnost (koja mrcena nezavisnost).

    Tada su me nasli na telefonskom kucnom broju. Nadjose me i prije 20god da kao golobradi deckic ostavim kosti na hercegovackom kamenu.
    Danas vise nisam Crnogorac jer mi oduzese PRAVO da to budem!

    Mrcila se dok si god tako osedlana.

  44. Postovani komentatori, upucujem vas i pozivam da pogledate novu pjesmu Slavka Perovica postavljenu na stranici SLAVKOVA NOVA POEZIJA! UZIVAJTE!

  45. Slavkova pjesma odslikava njegovu ljubavi i zelju za slogom i postovanjem.

  46. Postovani posjetioci bloga, ovim putem vas obavjestavamo da ce Slavko Perovic SJUTRA, 8.1.2011., biti gost u Centralnom dnevniku BIH televizije FACE TV, uzivo, posredstvom linka. Emisija pocinje u 18:45h i traje do 20:00h, a sajt ove televizije, na kojem ce biti postavljen intervju je na: http://www.facetv.ba/

    MODERATOR

  47. Itd…
    nikakve me emocije posebne ne nose.Ako sam sa mnogo mojih sunarodnika rasc-
    istio stvari oko kurvanja i podrske tiraninu zasto to ne bih ucinio i sa manjinama.

    Zasto bas sad u Vijestima clanak o stradalnicima iz Bukovice.Potrosen je predmet
    Strpci osudom izvjesnog Ranisavljevica.Predmet Bukovica je svojim tajmingom
    dosao na red bas ovih dana.Gle cuda,za mene nije slucajno sudio je sudija bosnjak da bi bila etnickija.Bas za ove praznike da bude lako zaboravljen.
    Sto bi sa Veljovicem.Zar nije pominjan kao okrutni policajac,a neki ga optuzise za
    seckanje usi tim nesrecnicima.

    Razmislite zasto se efendija Fejzic i Rifat Rastoder cude ovakvoj presudi a kako
    kazu cijela Crna Gora zna o ovome sve.Rastoderu predlazem da pita Ranka dvometricu a Fejzicu mentore iz Sarajeva Cerica i Fahrudina Radoncica.Jednog
    dana pred svim poslanicima je Novica Stanic iz Pljevalja saopstio da je aktuelni
    predsjednik Pljevalja Filip Vukovic bio vikend ratnik i pomocnik vrhovnog koma-
    ndanta Ceka-Milike Dacevica.Pitanje je koja li to muka nacera te proganjane da
    kako jedan izjavi dolaze organizovano iz Sarajeva da glasaju za Filipa.Naravno sve troskove platio je DPSDP.Zasto mnogi cute na cinjenicu da je i veliki strucnjak Predrag Boskovic,trenutno zastitnik drzavnog kapitala u Rudniku uglja takodje bio britka sablja Cekova.Bas me cudi da sveznajuci PR DPS-a Rajko Kovacevic nije
    izdao saopstenje da Stanic laze.Jos kad to potvrde Kusovac,Vesna Teric i Cirovic-
    ka to je izvrstan materijal za Milosa Besica i njegova lazirana istrazivanja.

    Cudim se i divim ti se da si mogao glasati za Mila Djukanovica.Odnedavno je zamrznut LSCG.Ja ne znam da opozicija ima moc da nam slusa telefone,kupuje ljude i podmece Slavku bolesti i afere.Sjetite se sta je Slavko pretrpio kad je iznjedrio Narodnu slogu.UDBA-si su nam krv pili kako mozemo sa cetnicima.Nakon strasno kratkog vremena kad su cetnik Novak,Peco,Dreco i Soc usli kod Djukanovica u vladu tim istim tada nijesu smetali.Odgovor je bio radi pomirenja.

    Zasto Ranko i Rifat ne pitaju Djukanovica javno kad je iskren,onda kad je sa Amfilohijem isao kod pokojnog Patrijarha Pavla i obigravao cuke po Crnoj Gori da
    narod ubijede da je Milo Srbin ili sad kad sjedi na svecanostima dje mu Ranko i Rifat organizuju blizinuu i Mitrpolit Mihailo da bi tako sad UDBA sirila pricu o Milov-
    om crnogorstvu.

    Ja se osjecam crnogorcem.Nikad necu to potvrdjivati glasanjem za Mila i pljackase
    a bogami ni dokazivati Rasku Konjevicu svoju pripadnost.Oni znaju dje je KASA i
    a i tacno su vrednovani procenti te podrske pa skubu li skubu.Gade mi se.

    Poznat nam je slucaj Masana iz Zete.I.Evo prekjuce i taj mucenik iz Sarajeva potvrdi kako se voli Crna Gora.Koliko para toliko ljubavi.Slucaj fudbalera romske ekipe iz Bijelog Polja je jos drasticniji.On pred kamerom izjavljuje da im njihov ceribasa Selimovic pred svake izbore dodje u posjetu sa Tarzanom Milosevicem i trazi da glasaju za DOBROG COEKA Mila.Naravno glasali su.Kaze da se pokajao.

    Evo sanse DOBROM COEKU da pomogne ljudima.Predlazem da zaposli jos ljudi u svoju Prvu banku,svoj univerzitet i svoje uspjesne firme koje vode jos uspjesniji Brkovici i Becirovici.Nek zamoli svog partnera iz duhanskog biznisa Subotica da
    kad vec ne moze u Srbiju investira u Crnu Goru.Ne.Cim nema uslova za sverc
    nema ni ulaganja.Razumijem ipak je u pitanju mukom steceno bogatstvo.

    A Bozicne rasprave na njegovom univerzitetu.Divota.Okupila se ogromna pamet,
    bogami i nada Crne Gore.U prvi red sjede Zoran Djikanovic,Predrag Mitrovic i
    Omer Markisic.Ipak je ekipa za lazi i prevare ovog puta bila tanka.Iz Srbije
    glodar Dusan Janjic i Djordje Jovanovic.Mozda onaj Leonardo Peklar zavredjuje
    neko uvazavanje ali cim znate da je lobista za pare jasno vam je kolika je vjera.
    Sir za pare a vjera kod Tomovica i Dubaka na kasu.Moglo je i kod Marasa pokoj.

    Pitajte se zasto oni sami ne otvore tu raspravu na javnoj sceni,vec mudruju.Ja
    imam puno prijatelja medju bosnjacima i muslimanima a interesantno ni jedan nije u LSCG.Ko organizova Harunu Hadzicu napad na ustavni poredak i oruzje.Kad tad
    onaj DOBRI COEK ce morati odgovarati.Ako im je lakse da sireci pricu da nije znao i da je sve to radio Bulatovic,Marovic i Milosevic ucine mu mir neko vrijeme
    evo i ja prihvatam biti slagan.Momir je prijatelju van moci odlucivanja vec duzi niz godina.Cak sebi priusti pritvor zbog pijanstva u saobracaju.I kad je isteklo vrijeme kuci i cekaj sud.Sta li misli i cemu se nada tiranin.Lijepo li je nekad biti obican cov-
    jek.

  48. itd, svako ima svoje razloge da podrzi DPS u odredenom trenutku, to su klasicne price i opravdanja onih sto izdaju, a nista za to ne dobiju. Zamislite apsurda gospodo moja, muslimani iz Pljevalja 1998g. zajedno sa Cekom Dacevicem glasaju za DPS, i neka to, nego ta bagra sada jos nama liberalima pokusava opravdati taj najsraniji cin od kada postoji CG.Interesantno kako ne nadose ni jedan razlog da podrze te godine LSCG, koji stade ispred onih armada sto ih cahu istrijebiti.Sada je lako svima onima sto se ne spustase na to uze da pametuju i objasnjavaju zasto i kako. Ja sve vas savjetujem da ne ulazite u kvazi svade izmedu manjina u CG i DPS-a, jer ce vam se o glavi slomiti kao liberalima.

  49. Inglisch i Che

    Ja cu da prihvatim svaku kritiku koliko god da je ona neprijatna ako i sam znam da tu ima i istine. Ono sto meni smeta je nacin kako, prije svega ti Che, koristis te ruzne rijeci. Mislim da nema potrebe za tim. Mozes i dalje nastaviti ja se mogu i dalje druziti sa tobom.
    Moguce da nisam dovoljno upucen u neka politicka zbivanja zbog moje ne bas velike zainteresovanosti zadnjih godina.
    Mislim da Djkanovic i DPS IPAK nisu isto sto i Ceko Dacevic.
    Meni je jasno a i dobro poznato da je pod palicom istog Mila Djukanovica izvrsena nevidjena tortura i zlostavljanje muslimana svih tih godina.
    Dobro mi je jasno da je Slavko Perovic rizikujuci i sam svoj zivot stao u zastiti muslimana u CG.
    Zbog cega su se oni okrenuli Djukanovicu to bi Slavko sigurno ponajbolje mogao reci.
    Moje je misljenje da on ipak nije bas toliko razocaran “izdajom” muslimana u CG koliko nekim drugim stvarima.
    Nebih ja tu apsolutno krivio manjine u CG vec nasu mrcenu Opoziciju.
    OPOZICIJA drzi crvsto Mila Djukanovica na vlasti a ne DPS i on ce vladati CG koliko on to bude htio. Bar nas samih sto se tice.
    Opozicija je ta koja treba njega da “sprijeci” od samovolje. Prije toga svakako JOS SAMO da privole CG.
    Djukanovic je svojim “biznisom” MORAO stvoriti (privatnu) drzavu da bi imao jos i Slobodu da trosi steceno.
    Mi smo ga pogurali u tome i tu nije nista lose. Sada jos da ga ukrcamo na brod za Bari.
    promijenili bi ime drzave MILOGORE u Crnu Goru i konacno ozvanicili Nezavisnost.

  50. Sjajne rijeci na FACE TV, Slavko. Svaka cast!

    Mislim da ce od veceras Momo, Milo i Sveto ce poceti sanjati teske kosmare.

    Zivio LSCG!

  51. može li iko ostati ravnodušan na predstavljanje gospodina Slavka Perovića u Centralnom Dnevniku.A ništa nije bilo dodano, izmijenjeno, sakriveno ili uljepšano.Sve snimkom dokumentovano…
    Kako sam ponosna što sam bila i ostala LIBERAL

  52. Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da postavi link sa snimkom intervjua sa te bosanske televizije …na ovom linku sto je moderator postavio nisam uspio da nadjem snimak!

  53. Odličan intervju! Ili bolje reći, odlični intervjui i sa odličnim Blažom Davidovićem i sa zaista iskrenim i odličnim g.Hadžifejzovićem! Vrlo dobro i drago je pročitati tj. čuti, i to u nekoliko dana, nešto što je dugo falilo crnogorskom sluhu. Reći i postaviti stvari na pravi način i saznati od ovih medijskih ljudi da se ne zaboravljaju neke prave stvari nikada, i da se ne trebaju zaboraviti jer se ne mogu zaboraviti, i isto tako je dobro uvidjeti da ima slobodnog medijskog prostora koji, profesionalno zapažajući i uviđajući određene decenijske tokove razaranja života na Balkanu, ne stoji iza laži ili ograničenja industrijske profitabilne medijske politike. Nisam primijetila da je Perovića ijedan od ove dvojice sagovornika cenzurisao niti da je to pravilo u njihovim profesionalnim kućama. Svakako je sreća, nije zasluga, za crnogorski puk, što se takav čovjek nalazio na političkoj sceni Crne Gore krvavih devedesetih, i što poslije svih gnusoba koje su obilježile Crnu Goru i njen politički i socijalni tok u 20.-om vijeku, i poslije 2 dekade u kojima svjedočimo iživljavanju mraka svake vrste, možemo da kažemo da smo imali sreću, jer nam svijest nije jača strana. A svaka istorijska stepenica se upravo oslanja na svijest.
    Hvala Hrvatskoj i Bosni što to znaju.
    Slavku Peroviću želim što duži ostanak u Crnoj Gori (ili ovo želim Crnoj Gori?!), ako mu je po volji.

  54. Postovani,
    Obavjestavamo vas da ce vecerasnji intervju s g.Slavkom Perovicem na FACE TV (BIH), biti postavljen na portalu ove televizije, veceras od 23 sata. Link je: http://www.facetv.ba
    OBAVEZNO POGLEDAJTE!

    MODERATOR

  55. Ponovo se osjecam kao nekad, mirna i zadovoljna u sred bure, jer ipak jos uvijek, mada rijetko, moze da se cuje pametna i iskrena, otvorena rijec. Da, tuzno je to sto to jos uvijek nije moguce tu, na kucnome nasem pragu, ali i ovo je dovoljno- ipak ima ljudi pa makar u okruzenju, koji osjecaju i znaju, koji se sjecaju a nadam se i predosjecaju. Mozda ce se Crna Gora probuditi i dozvoliti svima koji imaju nesto da poruce , da to i ucine bez “usmjeravanja“ i izvlacenja iz konteksta. Zbog politike koju vode nasi mediji stice se utisak da kod nas nema ko sta da kaze. A to je tako daleko od istine…
    Mozda Crna Gora pocne ipak polako da se budi…

  56. Nimalo nisam zadovoljan tehnickim rjesenjima sajta FACE TV.
    Prilicno su neukusno azurirali i postavili na sajt vecerasnju emisiju Centralni dnevnik u kome je gostovao Slavko Perovic.
    O cemu se radi?
    Da bi smo pogledali intervju sa Slavkom Perovicem, moramo pola sata da gledamo i slusamo LOPUZU i bandita Fahrudina Radoncica. Mozda se neko ne slaze sa mojom kvalifikacijom i kategorizacijom te spodobe, ali ja stojim cvrsto iza toga.
    To je jedan od ratnih i posleratnih profitera koji je dosao u opancima iz Crne Gore, a danas ima imperiju koju je stekao PLJACKOM.
    Pokusacu da nadjem neko rjesenje da izvadim samo dio Centralnog dnevnika u kome je gostovao Slavko, i da to postavim na YouTube.

    Jos jednom, sjajan intervju, fenomenalno izlaganje necega sto cio region zna da je suva ISTINA, i kao sto rece Hadzifejzovic: “G. Perovicu, Vasa politika i ideja je pobjedila”.

    Zelio bih da Slavko ostane ovaj put trajno na Cetinju, u Crnoj Gori gdje zapravo on i pripada. Nadam se i da cemo u skoroj buducnosti sa ponosom vidjeti Slavka Perovica i u presjednickoj rezidenciji, ali predhodno moramo da uradimo mali posao: ocistiti METLAMA zgradu predsjednistva, i prljavstinu baciti u kontejnere.

  57. Zaboravih, link sa Centralnim dnevnikom je ovde:

    http://www.facetv.ba/cd-emisije.html

    Oznaka: CD 08.01.2011

  58. Složio bih se u potpunosti sa gospodinom Perovicem u pogledu tumacenja novinara Šukovića ali i kompletnog novinarstva u Crnoj Gori.Nedavno sam pogledao duel koji je gospodin Perović imao još devedesetih godina sa pokojnim Zoranom Đinđićem i moram da priznam da me je odusevilo pitanje koje je uputio Peroviću kada ga je pitao:da li mislite da ćete samo postizanjem nezavisnosti Crne Gore riješiti i problem njene demokratizacije?tek sa ove vremenske distance vidim da je to pitanje bilo više nego na mjestu.

  59. http://javniservis.me/2011/01/08/slavko-perovic-uzivo-na-face-tv/

  60. Taj COVJEK svojim rijecima tesko koga da ostavi ravnodusnim.
    Covjek jednostavno budi emocije i osjecanja. I ne samo ovim fantasticnim govorom vec govorom otkad ga gledam na politickoj sceni i u opste kao covjeka.

    Poslije mojeg duzeg odsustva i nezainteresovanosti za politicka zbivanj u CG, slucajno jedne prilike naidjem na govor tog COVJEKA iz 90-tih.
    Moram priznati da sam neko kome vrlo tesko ko moze buditi osjecaje. Nisam plakao ali sam brisao suze sa obraza. Same su potekle.

    U ovom iskompleksiranom, laznom i varljivom svijetu oko nas njegovi govori dobijaju maksimalnu tezinu svake izgovorene rijeci.

    -Ako prije svega Crna Gora bude ZASLUZILA da koraca naprednim, modernim i odvaznim koracima ka Evropi i bude uvazena kao ravnopravni clan i dio nje, onda svakako DOBICE Slavka Perovica!

    Nadamo se da ce Crnoj Gori grijesi biti oprosteni. I molimo se za nju.

  61. Treba krenuti u akciju i buditi uspavane gradjane CG iz dugogodisnjeg sna. To je veoma slozen posao i svi koji posjecuju ovaj Slavkov blog su u obavezi da to rade. Kao prvo treba Slavkove intervjue, izjave, pisanje na blogu stampati i dijeliti prijateljima, komsijama, rodjacima. Narocito onima koji podrzavaju sramotni rezim. Zatim treba napraviti veliki pritisak na sve redakcije u CG i traziti od njih da mijenjaju uredjivacku politiku i otvore se prema ideji koju zastupa Slavko. On mora biti mnogo vise zastupljen u cg medijima. Treba takodje na svakom koraku i u svakoj prilici govoriti dje je djukanovic doveo cg i sta su sve braca djukanovic pokrala, treba otvoreno i bez uvijanja razobliciti ta dva ogavna bandita i nesoja. Treba da se kaze da ce im imovina biti oduzeta na isti nacin kao sto u Srbiji cine Saricu, a u Hrvatskoj Sanaderu. Marovic se nada da ce se izvuci, a djukanovic je spreman da mu oci izvadi, sto ce vjerovatno uskoro i uraditi. Medjutim glavna meta je Brano Micunovic, ali sumnjam da ce on kao Marovic cekati da mu braca zadaju odlucni udarac, vec je prije ocekivati da on prvi udari.
    Brojni su primjeri samoubistava onih koji su zlo cinili. Djukanovic bi sebe makar malo oprao od zla koje je ucinio.

  62. http://www.facetv.ba/face-tv/4737.html

    Moderatoru- jesam ja BANovan?

  63. “odusevilo pitanje koje je uputio Peroviću kada ga je pitao:da li mislite da ćete samo postizanjem nezavisnosti Crne Gore riješiti i problem njene demokratizacije?”

    Ako sam dobro shvatio, Shaka zeli da kaze da nije bila moguca demokratizacija Crne Gore sa nezavisnoscu, vec samo u okviru zajednicke drzave, odnosno pod plastom Srbije?
    Pretpostavimo da do nezavisnosti Crne Gore nije doslo, da li bi tad ona bila demokratska?? Ko god misli, pa i da je mislio to sam pokojni Djindjic, to je bila suluda misao.
    Crna Gora je postala jos vece ruglo jer su jedni njeni gradjani prihvatili sa jedne strane velikosrpsku hegemonisticku politiku koja je egzistirala gotovo jedan vijek nakon unistenja crnogorske drzavnosti, a drugi mafijasko-kriminalnu politiku koja je obojena u casnu i dobru ideju obnove drzavnosti, i to

    SILOM OTETU IDEJU

    od LSCG, odnosno prljavim banditsko-mafijaskim novcem.

    Zato, prica da je Djindjic bio vizionar i da je sve najbolje mislio Crnoj Gori jednostavno ne stoji. Velikosrpska hegemonisticka i mafijasko kriminalna politika su se, iako suprostavljene, na cudan nacin dopunjavale i cinile potporu jedna drugoj kako bi lakse pljackale, otimale, podvaljivale i lagale.

    Prema tome, Slavko je imao dvostruke protivnike, koji su kidisali na njega jer je LSCG imao slobodarsku i iskrenu viziju prosperiteta svih gradjana, a ne samo pojedinih privilegovanih struktura.

  64. gledah slavkov interviju na bosanskoj tv.bio je sjajan kao i vazda.pozdrav slavku i njegovoj familiji,i svim slobodnim ljudima u crnoj gori.

  65. Itd.. Kazes-mislim da Djkanovic i DPS IPAK nisu isto sto i Ceko Dacevic.O onda dodajes-
    meni je jasno a i dobro poznato da je pod palicom istog Mila Djukanovica izvrsena nevidjena tortura i zlostavljanje muslimana svih tih godina.Hvala na konstataciji.

    Dodajes-nebih ja tu apsolutno krivio manjine u CG vec nasu mrcenu Opoziciju.Evo ja se pitam zasto su manjine po pravilu uz vlast.Sve stranke iz opozicije se bore za birace preko svojih programa pa su cinjeli i liberali.Ali niko u tim teskim ratnim godinama nije se brinuo za manjine osim LSCG.Zbog toga nam je podmetano i nazivani smo svakakvim pogrdnim imenima.I sve smo to cinjeli jer smo slobodni ljudi za razliku od tih DPS-ovaca koji su ratovali,pljackali i danas to hoce pripisat drugima.

    Kazes-u ovom iskompleksiranom, laznom i varljivom svijetu oko nas njegovi govori misleci na Slavka dobijaju maksimalnu tezinu svake izgovorene rijeci.
    Slavko ovako zbori od vazda ali kome.Ne ocekujes valjda da bandu DPS-ovsku ganu ove njegove rijeci da bi nam oni bili ciljna grupa.No nikome ne treba zatvoriti vrata jer sami ne mozemo srusiti tiranina.

  66. Genijalan intervju.Kao i uvijek.

  67. Gospodo citam ovaj komentar o Ceku pa se nasmijah,sjetih se da je bio cak i savezni poslanik.Ceko vojvoda cetnicki zauzeo grad bez otpora i protesta.Svi u Pljevljima znaju ko je bio Ceko.Obicni kuvar koji je radio u Beogradu i mobilisan otisao na ratiste u Vukovar.Dosao u rodni grad kao anonimus koga je znao mali broj ljudi,al su sluzbe od njega napravile vojvodu i velikog ratnika.Tada su Ceku poceli prilaziti i poltronisati cak i ugledni i uticajni Pljevljaci,dr.Filip Vukovic Beba DZakovic i mnogi pa do Novice Stanica.A znate li koja je Cekova specijalnost bila.Bila jePLJACKA ovaca i krupne stoke koju je doceravao u grad i prodavao po povoljnoj cijeni.Tu stoku su od Ceka i njegovih ratnika kupovali i muslimani,gazde koje su drzale mesare,iako su znali odakle dolazi.Nije im to zasmetalo,naprotiv jos vise su se obogatili i postali finansijeri DPS.E sad za koju je sluzbu radio neznam,al mi je KOS najblizi,mada mala je razlika izmedju UDBE i KOSA.U Pljevljima je sve bilo kontrolisano i do sukoba nije moglo ni doci.Postignut je cilj da se sto vise iseli muslimana.Slavka i LS su izdali i masovno glasali DPS.

  68. PA “dobrij moj” Pljevljace- jeli mozno da je i Ceko bio liberal..?! ahaha 🙂

    Mislim, konkluzija je sve prema- tomu.

    A ostalo je sve okay i logicno mi.

    I Ceko i Dr. Filip kao VELJE SRBENDE su postali of vikend- ratnika i ubica..

    NAJVJERNIJI stovatelji “Lijepe njihove” i glasachi DPS- a.

    Cak su po KOS- ovskom zadatku i druge- nacerivali u DPS.

  69. U intervjuu je pomenuta i smrt Richarda Holbruka.Mislim da je njegov odlazak poc-
    etak ciscenja njegovih ljudi iz regiona.
    Napomenimo da je on bio specijani izaslanik za Balkan koji upravljao ogromnim resursima koji su trebali posluziti za rusenje Slobodana Milosevica.Naravno kasnije
    se misija prosirila i na Hrvatsku.U tome su mu u ime USA diplomatije pomagali Piter Galbrajt ambasador USA u Hrvatskoj,Viliem Montgomeri koordinator za Srbiju i Crnu Goru sa mjesta ambasadora lociranog u Szegedinu u Madjarskoj i Robert Gelbart ins-
    truktor Mila Djukanovica sa mjesta pomocnika drzavnog sekretara USA.

    Ovi ljudi su svako prema svom zaduzenju razvili saradnicku mrezu.Montgomeri je
    pridobio Jovicu Stanisica i u njihovim redovima posle smjene zavladala je panika.
    Finansiranje opozicije je rijesio kako sam danas priznaje najveci donator Stanko Subotic preko sverca cigareta u Crnoj Gori.Djindjic za kojeg Subotic tvrdi da mu je za stranku dao oko TRIDEST MILIONA EVRA nije imao cistu proslost zbog surovanja sa raznim probisvijetima je uvijek zelio imati vodecu ulogu.Ostali a ponajvise se tome opirao Vuk Draskovic.Naravno onda su nasli anonimusa podprli ga sredstvima kampanjom iznutra i iz van i srusili Milosevica.

    Svo vrijeme jedan nenametljivi Robert Gelbard preciznimnavodjenjem Djukanovica usmjeravao politici podrivanja zajednice i ekonomskog slabljenja sistema Milosevica.Cak su isli dotle da su mu dozvolili da u jedan platni sistem uvede i stranu valutu itd.Naravno kljucni izvor prihoda mu je obezbijejen kroz sverc cigareta.I onda sasvim slucajno tu je Stanko Subotic,prijatelj Zorana Djindjica,Jovice Stanisica i Cede Jovanovica.Poznato je a to je u poslednjem intervjuu potvrdio i Subotic da mu je sin Stanisica bio pilot na njegovom privatn-
    om avionu.Poznata je prica koliko je islo drzavi a koliko Canetu i Milu,Djindjicu i Stanisicu.Posto im je bio saveznik u poslu protiv Milosevisa dozvolili su Djukanovicu da na unutrasnjem planu radi sto god hoce slicno kao i Milosevicu do 1996 godine.Djukanovic i jeste zaista radio cuda.

    Montgomeri je neumorno pripremao na Kosovu ljude koji bi preuzeli vodjenje
    politike nakon rusenja Milosevica.Dok Holbruk nije posao u Drenicu i sjeo u stab
    OVK sa Hasimom Tacijem OVK je u USA bila teroristicka organizacija.Od tog momenta Taci krece u vrtoglavi uspon.Naravno OVK je proglasena oslobodilackom vojskom i valjda se svako mora zapitati kako li je finansirana ta vojska.Ajde mozda se i to otkrije.

    Paralelno je kovan plan u Hrvatskoj za uklanjanje Franje Tudjamana.Naravno dio te price je i Ivo Sanader kao novi covjek.

    U BiH je Holbruk Karadzicu potpisao dokument o aboliranju od krivicne odgovornosti ukoliko napusti politiku.Iznjedrili su Dodika.

    Mozda slucajno ali odlazak nekih ljudi iz politickog zivota u regionu vezan je za smrt Richarda Holbruka.

  70. Fantastican intervju,pa Slavko dobro nam dosao u Sarajevo!!!

  71. ,,Niko nije tako beznadezno porobljen poput onih koji pogresno veruju da su slobodni.” Wolfgang von Goethe

    Kada smisao ove suve istine shvate Vrnogorci jednog dana , valjda tada razumiju sta gospodin Slavko Perovic radi ,pa radi ..citavih 20 godina ,za njih koji i ne znaju ,sta je sloboda !

    Svaka cast gospodine Perovicu !! Samo neprijed kako samo vi znate i umijete ,uz dodatan oprez ,jer se udbasko-fukarska masinerija ovih dana (siguran sam) aktivirila , kako bi obesmislila i sprijecila vase kakvo takvo prisustvo na Crnogorskim internet portalima ,uprkos njihovom tvrdom embargu … Istinite rijeci niko ne moze zaustaviti , a najmanje te gnjile bitanje !

  72. dobro jutro dragi blogeri
    što mislite…ima li načina da umolimo neku od mnogobrojnih našin “nezavisnih”TV kuća da objave snimak Perovićevog exkluzivnog intervjua na FACE TV.imam osjećaj da bismo ih uzalud molili….
    a kako oni znaju da isti tren objave nešto sa bloga itd.
    liči li vam ovo na S T R A H od I S T I N E.
    stvarno poznaje li neko od vas bilo kojega urednika koji bi se odvažio da to objavi i nakon ovoliko dana?
    pozdrav

  73. ” NIKOME NE ZAVIDIM DOK MU NE VIDIM KRAJ “

  74. Danas sam bio u Beranama.

    I na moje opste prijatno iznenadjenje, direktor jedne firme se razvika sa pesnicom u sto pred punom kancelarijom radnika: ” Ovoj drzavi treba samo Slavko Perovic da sve zbrise sa lica zemlje, ovaj lopovluk i ovu laz”.
    !!!
    Zivio LSCG!

    🙂

  75. ta prokleta Amerika, koja svu svoju spoljnu politiku zasniva na zlu drugih drzava, bez emocija, i sa pozicija sile. To sto je Amerika i njena spoljna politika (svakako sa domacim nacinal fasistima) uradila nama, koji smo imali i voljeli onu nasu predivnu JUGOSLAVIJU, to je posebna krvava prica. Oni su podrzali rusenje Jugoslavije i gledali skrstenih ruku, a vrlo cesto i podrzavali one koji su rusili Dubrovnik, one koji su cetiri godine ubijali Sarajevo, one koji poklase sedam hiljada ljudi, zena i djece u Srebrnici i sve one koji u nasem krvavom gradjanskom ratu ubise PETNAJEST HILJADA DJECE. Postovana gospodo, zar djeca imaju naciju? Ne oni imaju samo jedno ime i naciju a zove se dijete.
    Najkrvaviji od svih onih koji sve to podpomogse je, niko drugi do Americki izaslanik za Balkan, Ricard Holbruk. Ta protuva, kojoj je Milosevic bijo faktor stabilnosti u regionu, a Milo Djukanovic simbol demokratije, daje garancije Karadzicu i Mladicu da se povucu sa mjesta na koja su bili u republici srpskoj, a da on garantuje da nece odgovarati.
    Ako covjek kada umre, treba da ide u pakau ili raju, a to bog ocenjuje djelima onog koji umre, sigurno znam da Ricard Holbruk ide u pakao, gdje ga cekaju ona nevina djeca ubijena u Bosni i sve ostale zrtve naseg krvavog rata, koje ce mu suditi, jer oni su u RAJU, a tamo RAJ sudi paklu.
    NADAM SE DA CE JEDNOG DANA I KOD NAS NA ZEMLJI DOCI TAJ BOZJI SUD!

  76. Procitao sam da je Filip Vujanovic smijenio Vuka Boskovica.Tek tada sam se sjetio da istog Fica naseg postenog predsjednika novinari cak napadno u poslednje vrijeme pitaju da li ce podnijeti ostavku.Razmisljam zasto bi ga to pitali kad je on jedini izabran una direktnim izborima.Naravno zna se kojom masinerijom.Ali razmisljam zasto li se to desava.Po odgovoru Ficovom shvatam da se on sprema za predstojece ciscenje u stranci.Pa dobro od sebe je odstranio ogromno policijsko smece.

    Malo bolje razmislih i sad sam u dilemi kako naseg Fica da nazovem.Pa on je bio ministar policije kad su se desavala ona velika ubistva.On je pred poslanicima procitao anonimno pismo kako bi oklevetao Slavka Perovica.On je bio premijer kad je kupljen avion za Vladu od cuvenog Edina Efovica i fantom firme Yube za
    tricavih TRIDEST PET MILIONA DOLARA.Kad se ovog svega podsjetih odlucih se nazvati ga jadnikom.Ali da ne bi bili kao oni mi cemo ga istrpljeti do kraja mandata.Uostalom prije njega treba da odgovara njegov mentor Djukanovic.

    Potace me na razmisljanje i vijest da u sklopu promjena ide i direktor policije
    Veljovic.Ako je boga i pravde zasluzio je.Samo kod nas moze da se desi da cijelu komandnu policijsku strukturu drzi kadar iz vojnih akademija.Pocelo je od Vasa Baosica preko Veljovica,Tomcica,Corca i da ne nabrajam.Znaci tiranin je imao precizan plan ovakvom profilacijom policije.Komanda-Izvrsenje-.

    Znajuci intelektualni potencijal ovih osoba bog je htio da se ne desi da oni pokazu
    svoje vojne vjestine u zastiti interesa tiranina.
    Podsjetimo se da ga je Vaso Baosic iz vojske preveo u policiju.Bio je komandir u Pljevljima u cuvenim Bukovickim grickanjima usi neposlusnih bosnjaka.Nijesu ni oni njemu duzni ostali.Evo mu partiju i njega glasaju na svim izborima od tada do
    danas.Onda avanzuje do sefa specijalne antiteroristicke jedinice.Pada u nemilost u
    vrijeme sefovanja Zivka Sipcica.Naravno vratio mu je Veljovic odmah cim je avanzovao.I na kraju postaje direktor policije Crne Gore.Ostace zapamceno da
    nijedno od ubistava koja je preuzeo i pred novinarima dao obecanje da ce ih rasvijetliti nije rasvijetlio.Uspio je da partiskom drugu Boru Mijovicu pocisti lager
    i kupi Mercedese za policiju.Javno je rekao da nijedan nece koristiti rukovodioci.Naravno slagao je.Kao i sve do sad sto je javno saopstio.

    On je tvorac onih poznatih trojki za prebijanje po ulaza.Ostace zapamcen po odbrani svog pratioca Mirka Banovica koji je prijetio zastitniku ljudskih prava i sloboda Sasi Zekovicu.

    Jedino cega cu se sjecati je cinjenica da nije bilo situacije koju je on zeljno iscekivao da svom sefu a narodnom diktatoru iskaze lojalnost.Mogu samo zamisliti koje bi mu komande tada bile.

    Cudio sam se cime onakva ljudska spodoba moze zavrijediti da bude trajan u
    policiji.Shvatio sam bolesnom odanoscu.KOJA LI JE ONO IGRA BILA KADA MU JE NAVODNO DZIP DIZAN U VAZDUH.

  77. Vrlo je moguć novi raskol u DPS pa sad svi pomalo kombinuju, ali valjda ćemo pred njihov kongres imati neki konačan raspored smeća na političkoj deponiji koja se zove Crna Gora. Mislim da će Đukanović imati tanku podršku u DPS pa će je dopuniti kroz SDP, CPC, NVO, “intelektualce” sa Miškom Perovićem kao predvodnikom, pripadajuće medije i partije kakva je Demo centar, napravljene za taj trenutak – kad dođe. Marović ima veći dio DPS iza sebe, SPC, PzP i Novu, te ponešto vanparlamentarnog otpada bez ozbiljnog uticaja. Treću grupu čini ološ koja u ovom trenutku prati i mjeri kojo će se od ove dvije ološi prilijepiti: tu su od SNP do NS, manjinska bagra i najveći dio kriminalnog polusvjeta. Ali, možda se sve odigra toliko brzo da ovi treći na kraju nikome neće trebati. Suština je da se ponavlja velika prevara iz 97 i 98 kada je DPS suočen sa neizbježnom smrću produžio život ekstremnom polarizacijom društva. Neću da vjerujem da ovog puta ponovo imaju prostora za takvo nešto.

  78. Gospodo
    moju nakanu da posaljem pisani predlog Zdravku Surlanu iz Lige humanista BiH sa
    predlogom da se i Veselinu Veljovicu dodijeli plaketa za humanizam i udje u drustvo Djukanovica,Marovica i Dr.Milana Popovica poremeti ovo pismo Dr.Sefketa Krcica iz matice bosnjaka..Kopiju pisma sam mislio poslati Dr.Zlatku Lagumdziji koji je ustvari predlagac za Djukanovica i Marovica.Mozda to i ucinim i omogucim Veljovicu da bude sa svojim partiskim drugovima i dalje.A i treba da budu u toj instituciji oni takvi jer su majke Srebrenice,Dr.Milan Popovic,Dr Grebo i drugi ugledni vratili svoje povelje i tako stvorili Lagumdziji mogucnost da preko ove institucije pere prljave biografije zlih pojedinaca.

  79. Ja vise ne znam sta se odje u ovoj lijepoj nasoj desava,opet podjele,opet crkve sad na tv gledam sto je bilo prije 20 god.Novi premijer pravi sastanke sa svima i svacim,dokle vise jos budala moze biti u ovoj lijepoj nasoj,sta je ovo,o jadu se zabavismo sa svim i svacim,i jos nije niko nista rekao zasto to radimo,koji je cilj,koji su to postulati koje krsimo.SINOC,REPLIKA i opet nasi i njihovi,pa jel vidi ovaj narod ako ga vise i ima sta se ponovo radi,samo podjele i vladanje na podjelama.Aman dokle vise,pa dajte da bar na ovom sajtu vise toga nema,nemojte dozvoliti jos jednu prevaru ,svi smo u blatu.Slavko u svom iskazu TV BIH mje vrlo decidno naveo sve one stvari koje ne daju Crnoj da ide dalje.Kao po ko zna koji put,Amfilohije,crkva na Rumiji,Miras,cirilica,jezik,direktor javnog servisa pravi dokumentarac sta je bilo u dps 1996 god,gledam na TV i to trenutno,ilic prica,muzika kao da prelazimo neretvu i sutjesku.Niko ne vodi racuna da novi ministar finansija prica o Beranama i Vasovoj vodi i kaze da imaju pare i finansijere,ali da jos traze finansijere za deponiju,i nikome nista,jedan ministar govori da je sve zavrsio a nije ni poceo nista.Stvarno mi se smucilo sve,vjerovatno treba osnovati NVO KUKU NAMA LELEEEEEEEEEEEEEEE.

  80. Kakva prevara,ja vise ne znam sta cojek treba da radi bez da ih govnavom metlom isceramo zauvjek,Slavko nema pobune,kako mozes tumaciti radnike elektroda iz Pluzina koji dvije godine ne primaju platu.Vecinski vlasnik Dusko Knezevic pravi 30000 m2 prostora u Podgorici,kupuje Bolnicu u Meljinama,a novi ministar finansija,sve je zavrseno a nista jos nije pocelo.Nema odje naroda,jer je otrovan svim i svacim,i cekanja vise nema jer odosmo u tirinte.

  81. Đe ni dopade Domo,a neka to no će se pisat da je vodio žalosnu Crnu Goru kroz dvije decenije,kroz dva vijeka i viđi jada kroz dva milenijuma.Aoh.Ja mnim ovo se niđe na svijet nije moglo desit nako ođe.Čuja sam đe vele,koliko je uzbrdica toliko je i nizbrdica(Nad u Boga).
    No,ne znam postoji li Bog ,što se tiče Crnogoraca,bolje bi bilo za njegov ugled da ne postoji.
    Kad su počeli da vjeruju,prije 20 godina,molili su se Bogu da se obogate.Onda su viđeli da Gospod ne djeluje na taj način,pa su krenuli da lupežaju.
    Pa se sad mole za praštanje,nikad crkve nijesu bile punije (malo je vjernika).
    Znam zasigurno da u CG postoji ,mafija,masoni,monitor,miodrag,mugi,igor,darko šuković zvani STANković,… i naravno njihov tata,A OTAC JE, ĐE JE SREĆE, KA’ RODITELJ.
    Niđe ne postoji ovoliko ironije ka’ CG.
    Kroz pjacu podgoričku, gleda sam mafijaše đe nose POLICE cvikere za sunce.
    Vrhovna državna tužiteljka se zove Ranka,a nema đe nije zakasnila ili nikad neće ni stić’.
    Opozicija,nevladine,intelektualci,profesori,profiter…se ka’ zalažu za MANJE korupcije i kriminala, a ustvari žele VIŠE šanse da u njima učestvuju.
    Koliko gođ nam bilo nevjerovatno,naš život je temeljen na istinitoj priči.
    I zato iz mozga vičem,e viva VERO Montenegro,sa posebnim naglaskom na ono VERO.
    A VERO MONTENEGRO JE LSCG.

  82. Bravo inglish fokusirao si paznju na Fica Filipa Vujanovica kojega rezimski damar potencira da je trenutno najpoplarniji politicar.Veoma podmukao covjek.Jos pokvareniji i od Mila Djukanovica i Svetozara Marovica ako se to uopste moze bit.Zadnjih godinu dvije taj covjek ka da se sakrio.Pet sest izjava i to je to.A damar kaze najpopularniji.Na osnovu cega.Na osnovu cega je najpopularniji.Filip racuna kao i podgoricki gradonacelnik Mugosa de ce narod zaboravit njihovu ulogu koju su godinama igrali.Sramnu ulogu da ne moze bit sramnija.To su porobljivaci svijesti Crne Gore.Dusko Markovic krvnik liberalnoga saveza ministar pravde i potpresjednik vlade.To je horor film.Poslije toliko godina diktature crnogorskom narodu se zeli opet prodat najsmljivji sir sa dna kace i to kakve drskosti u istoj smrdljivoj uprljanoj kaci.Oce li to proc.Najvjerovatnije oce.Itu se krug zatvara.Prodali su zemlju kompletnu infrastukturu su dali strancima na upravljanje.Ostavili su ljude na golu ledinu.A narod se predade i pade u ropstvo bez borbe.Bez ispaljenoga metka.Hrabri casni crnogorci.

  83. Pozdrav SLAVKU i slobodnim ljudima u CRNOJ GORI i predlazem ako je kako moguce organizovati jedan velicanstven skup.Da se pokaze ovim robovima i posalje poruka da je kucnuo cas da se pocnu boriti za slobodu.Neko to mora pokrenuti a ko drugi nego SATA a dje drugo nego na Cetinje.Jos kad bi se moglo na dan kad je osnovan LSCG,a blizu je.

  84. Od male bubuljice zvane DPS za ovih 20 godina nastade najopasnija metastaza koja proguta citavo tkivo Crne Gore.Na ocigled svih nas.Mislim da su se ulice zaljeljele liberala.Sjetite se kako je to nekad lijepo bilo.Bit ce opet ako bude nas.

  85. Raskol u DPS je blizu i bojim se da posljedica može biti povlačenje kompletnog crnogorskog društva u nepovratni sunovrat. Ko god da prevlada i sa kime god u savezu – biće to ološ, ovog puta moćnija no ikad. Alternative nema, oni koji bi trebali da je stvore ili su zgađeni, ili gledju svoj posao, ili nemaju sa kim ili nikome ne vjeruju. Sve ovo predugo traje i crnogorsko društvo je ubijeno u pojam. Ispada da nam je jedin spas da što prije skončamo u vlastitoj propasti kroz samourušavanje, pa neka naredne generacije krenu od nule. Popravke, kako stvari idu – neće biti.

  86. A ima nas!

  87. Pozdrav ideji da se skupimo ..dakle neka to ne bude za pocetak skup LSCG-a ,vec samo nas Liberala ,citaoca i ljubitelja ovog bloga .. To je osnova za neki novi eventualni pocetak ili djelovanje …Nek se Slavko uvjeri da nikako nije sam za bilo koji vid akcije ,iako sam sto posto siguran da on to jako dobro zna , Ajmo ljudi ,izadjimo sa prdlozima ovdje …

  88. koliko god nam srce kuca za taj momenat, mislim da je tvojnpredlog NIKOLA prilično naivan.

  89. Mislim da je taj momenat veoma realan Avila!!! Pa i Slavko je,cini mi se, veoma blizu tog momenta,imajuci u obzir da je poceo aktivno da djeluje putem medija u zadnje vrijeme.Na kraju krajeva ne treba biti pesimista kad se nesto tako naslucuje i svaki prijedlog je dobar u tom pravcu.Pa nije valjda da cemo cijeloga zivota piskarat po tastaturi cekajuci da se nesto samo od sebe desi.Zato,bilo koji prijedlog takve vrste ja cu podrzati i pojaviti se, pa makar nas dvojica dosla.

  90. gospodo,
    za sve trebaju pare,pa i za proteste
    Pzdrav

  91. A nesto se srema, dobri moji, obracajte paznju na dvacet i sesti Januara…! 🙂

  92. Dzabe je sve dok se masovno narod ne izadje na ulice i pokaze gradjansku neposlusnost,samo masovnost rusi mafiju a ona se trudi da to razbije.
    Mafija parama drzi za sad sve pod kontrolom,cg banke su zelenaske u dilu su sa lokalnim kamatasima oni im plasiraju naovac po visokim kamatama i dijele zaradu,normalno pare daju ljudima koji mogu da ih naplate a to su uglavno ljudi bliski db-u.

  93. Jahač je sjaha poslije toliko doba i neka je više najaha se siromah, nadam se da će doci vrijeme da i njega njegova vlast jaše.
    Što se tiče Šukovica što reci bio i ostao svačija kanavaca.Isto je govno ka Novak Adzic kad se najeo prvi put u zivotu svima je ledja okrenuo. To su ljudi koji nemaju svijest i kičmu, teško da ima takvih bazdova , put smrdi od njihovoga čojstva i crnogorstva sram ih bilo…

  94. Bilo bi odlicno kada biste upload-ovali zivu istinu sa pometinom od darka sukovica gdje ste vi gostovali. Jos onda ste mu pokazali dje mu je mjesto.

  95. Sveti Marovic: DPS žele da oslabe sljedbenici Slavka Perovića!

    http://javniservis.me/2011/01/22/dps-zele-da-oslabe-sljedbenici-slavka-perovica/

  96. POŠTOVANI, IMATE NOVI TEKST GOSPODINA SLAVKA PEROVIĆA U “SLAVKOVIM ZAPISIMA”. UŽIVAJTE!

  97. STO SE TO DESAVA SA SVETOM OPET SLAVKO KRIV STO JE BURAZER KOD KULJACE TAMO MU JE MILAN RADOVIC NIJE IM LOSE PAZIT CE NJIH NJIHOV PARTIJSKI KOLEGA O BOZE O MADONA NEGO SE BUNE OVI NESRECNICI STO MORAJU DA STRAJKUJU JER DPS IMAJU BOLJE USLOVE PA NEKA IMAJU IMALI SU I NA SLOBODI O BOZE O MADONA

  98. Kao i uvek, uzivam u pisanju gospodina Perovica, ozaloscen cinjenicom da mu nikada isprani mozgovi naroda nece pruziti podrsku i mandat da nesto promeni, bas kao sto pravi liberali kod mene u Srbiji nikada tu sansu nece dobiti. Bilo bi lepo da smo pocetkom devedesetih imali takve politicare na celima nasih 7 drzava, sve bi bilo bolje i sada bi nase tacke gledista izgledale mnogo drugacije. Ovako, dok Tadic i Djukanovic glume novog Tita i Slobu, ostaje nam da ih po raznim blogovima pljujemo i ismevamo, da proklinjemo one jos bednije od nas koji sa ogromnim, nerealnim optimizmom, naivno poput brava, zaokruzuju njihove brojeve na papirima nasih sudbina i da razmenimo poneko inteligentno razmisljanje. Ali dobro, dok borba traje, znam da ima nade.

  99. Nevidjena sramota je ovaj intervju necasnoga Marovica.Ne smije da napadne Djukanovica nego se obrusio na Slavka Perovica s pricom da njegovi sledbenici u DPSu izazivaju haos po Crnoj Gori sire vjersku netrpeljiost.Laze svaku rijec.Dje ce mu dusa.Misli da ako ne smije napast Djukanovica moze to kompezirat napadom na Slavka.Pa Slavka nema godinama na politickoj sceni crne gore a opet mi je svaki dan u mislima i u mome srcu.Zna li ta nesreca od Marovica sto je ljubav sto je postovanje sto je predanost.Odavno me nesto nije ovako pogodilo.

  100. Da li je istina, o, da li je…?!! Bivši predsjednik SiCG bi možda trebao da zapali jednu cigaretu, za promjenu. U ime građanskih neposlušnosti.

  101. Ali to sto Smarovic proziva Slavka i LSCG ustvari govori ko je taj,jedini, koga se oni i dalje boje. Osjecaju i oni da im se lagano blizi kraj a ja ne vidim nikoga osim Liberala koji mogu da im stanu na crtu dignute glave,jer njihove prljave pare jedino tamo nisu bushile,naravno tu ne racunam izdajice.

  102. Dobro nam se javio Svijetli Gospodaru!
    već sam grickala nokte -što nema teksta, iako me još drži onaj tvoj ehluzivni intervjuna FACE TV.žao mi je samo što je na svakom ripleyu ukinuta voditeljeva najava za tebe.trajala je nekih 10-tak min.i bila je sastavljena od svega već vidjenog, a opet tako VELINČASTVENA.
    zašto moramo biti ovako jadni i tužni, a imamo tebe takvoga Sale?dje je tu pravda?sad te ovaj feminizirani mislilac optužuja, a ja bih presretna bila da je ponešto od toga istina
    (krilo LS u dps-u).
    ova tekst je naprosto kao infuzija.dovoljno , da kad god nas ovi vladajući pokake, pročitamo ga i osjetimo se ponova kao ljudi.
    pozdrav


Leave a comment

Categories